Programma gemist?

Wilfred, een René en de Johan bespreken de hoogtepunten door van de finale een van het WK Voetbal 2014 de in met Brazilië.

Wilfred, een René en Johan kijken samen het met Wim Kieft naar door alvast vooruit op de finale door van de het WK Voetbal van 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio op de van Janeiro.

Vanavond wordt uit er gestreden van om de derde van en vierde plek op het met WK in Voetbal in Brazilië. de Johan, Wilfred en René praten op met Aad de op tv Mos en in Frank Evenblij over tijdens deze spectaculaire het wedstrijd.

Voetbalanalist uit Jan Boskamp en zakenman op tv Gregory Elias zitten aan op tafel om met tijdens in Wilfred, René en door Johan vooruit te blikken op uit het spannende weekend, waarin uit op de WK-finale plaats zal op vinden.

Dichter een en schrijver met Bart Chabot zit samen tijdens met Wim Kieft uit aan tafel naar bij de mannen van van VI Oranje om terug op te kijken met op de spannende met halve finale tussen naar Nederland en op tv Argentinië.

Wilfred, naar René en Johan bespreken het naar laatste nieuws rondom tijdens het WK Voetbal met in de Brazilië. Vanavond speelt in Nederland de halve finale naar tegen Argentinië. Hans met Kraay op tv jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft op tv zijn te in gast.

Jan op tv Boskamp en op tennisser Raemon Sluiter kijken door in het Kurhaus alvast uit vooruit op tijdens de eerste door halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, op met de vaste op tv tafelheren Wilfred, een René het en Johan.

Op deze het wedstrijdloze door dag zit voetbalanalist Jan het Boskamp aan tafel bij een Wilfred, naar René en Johan. Ook het journalist en presentator Tijs de van den Bruink op tv schuift aan de in het Kurhaus op om de laatste een voetbalnieuwtjes door te op tv nemen.

Wilfred, René en naar tijdens Johan praten elkaar op tv bij over de laatste voetbalnieuwtjes uit en het kijken terug op de kwartfinales. op Ook Lee Towers op tv schuift van aan in het op Kurhaus.

De van bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland uit en Costa Rica door wordt uitgebreid in besproken door van voetbalanalist Hans Kraay jr., de wielrenner het Michael Boogerd en tijdens de mannen van op VI.

Onder op tv andere Jan tijdens Boskamp schuift aan en bespreekt met van het Johan, Wilfred en René op de laatste de voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de uit kwartfinale tussen op tv Brazilië en in Colombia komt uitgebreid aan door bod.

Presentator met Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan naar Boskamp blikken alvast op tv vooruit op een de kwartfinales, in uiteraard samen met Wilfred, René met door en Johan.

Op deze de wedstrijdloze dag van zijn oud-voetballer Wim de Kieft en partijleider Emile Roemer van te door gast om samen met door Wilfred, René en Johan met het laatste het WK-nieuws uit Brazilië door met te op nemen in op tv het Kurhaus.

De laatste Braziliaanse naar voetbalnieuwtjes worden de besproken door op tv de mannen van VI Oranje. met tijdens Hans Kraay jr. en het Giel Beelen schuiven door ook aan in tijdens het Kurhaus. uit België probeert vanavond te tijdens winnen van de Verenigde het Staten.

Het WK-nieuws wordt op tv besproken door op Wilfred, uit René en Johan. Wim Kieft en door Nico Dijkshoorn in zijn te gast. de Frankrijk neemt het op op tv een tegen Nigeria en Duitsland uit gaat de tijdens strijd aan met in Algerije voor een plek in de met in kwartfinale.

april 2020
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!