Programma gemist?

Wilfred, uit René en Johan tijdens bespreken de hoogtepunten tijdens van de finale van de het WK Voetbal 2014 op tv in de Brazilië.

Wilfred, René en het het Johan kijken samen met Wim Kieft in uit alvast vooruit op naar de finale van een het WK Voetbal 2014 in de met Braziliaanse hoofdstad Rio in de van Janeiro.

Vanavond wordt op er gestreden om met de derde en vierde het plek naar op het WK van Voetbal in Brazilië. door Johan, Wilfred en René op tv praten met Aad een de tijdens Mos en Frank Evenblij over deze van op spectaculaire wedstrijd.

Voetbalanalist in Jan Boskamp en zakenman Gregory in naar Elias zitten aan door tafel om met Wilfred, een René en Johan vooruit te op het blikken op het spannende weekend, waarin een de WK-finale plaats de zal in vinden.

Dichter op en schrijver Bart een Chabot zit samen van met Wim door Kieft aan tafel bij de mannen van van de VI Oranje om terug te op kijken op op tv de spannende halve van finale tussen Nederland op en tijdens Argentinië.

Wilfred, René en een Johan bespreken het op laatste de nieuws rondom het WK Voetbal met uit in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de van de halve finale tegen een Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen met en Wim op Kieft zijn op te gast.

Jan het Boskamp en een tennisser Raemon Sluiter kijken met in het naar Kurhaus alvast vooruit op de tijdens eerste halve met WK-finale tussen Brazilië het en Duitsland, met de vaste op tv tafelheren Wilfred, René naar op tv en Johan.

Op deze de wedstrijdloze een dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan in tafel op bij Wilfred, René en door Johan. Ook journalist met en een presentator Tijs van den Bruink schuift met van aan in het Kurhaus in om de laatste voetbalnieuwtjes door in te in nemen.

Wilfred, René en tijdens op tv Johan praten elkaar bij met over de laatste voetbalnieuwtjes en met kijken terug op tijdens de het kwartfinales. Ook Lee Towers schuift de op aan in het tijdens Kurhaus.

De bloedstollend spannende de kwartfinale tijdens tussen Nederland en Costa Rica van met wordt uitgebreid besproken met door voetbalanalist Hans Kraay tijdens jr., wielrenner Michael tijdens Boogerd en tijdens de mannen van de VI.

Onder in andere Jan Boskamp tijdens schuift aan en in bespreekt met Johan, op tv Wilfred en René de laatste door voetbalnieuwtjes uit Brazilië. op Ook de op tv kwartfinale tussen uit Brazilië en Colombia komt uitgebreid in aan op bod.

Presentator van Eddy Zoëy de en voetbalanalist Jan Boskamp de blikken alvast vooruit het op de kwartfinales, door uiteraard samen met Wilfred, René de op tv en Johan.

Op deze op tv wedstrijdloze dag het zijn oud-voetballer op tv Wim Kieft en van partijleider Emile Roemer te gast om in op samen met Wilfred, René en tijdens Johan een het laatste WK-nieuws uit tijdens Brazilië door te nemen uit in het naar Kurhaus.

De laatste een Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken op tv door de mannen van van van VI Oranje. Hans Kraay jr. met en een Giel Beelen schuiven ook op tv aan op tv in het Kurhaus. op België probeert vanavond te in winnen van de het Verenigde Staten.

Het WK-nieuws in wordt het besproken door Wilfred, René een en Johan. Wim Kieft met en Nico in Dijkshoorn zijn te gast. uit Frankrijk neemt met het op tegen met Nigeria en Duitsland gaat tijdens de strijd aan op met door Algerije voor een plek in de van op kwartfinale.

augustus 2020
13-07-2014 23:36

Afl. 36

Vi Oranje - Afl. 36

Wilfred, René en Johan bespreken de hoogtepunten van de finale van het WK Voetbal 2014 in Brazilië.

13-07-2014 20:00

Afl. 35

Vi Oranje - Afl. 35

Wilfred, René en Johan kijken samen met Wim Kieft alvast vooruit op de finale van het WK Voetbal 2014 in de Braziliaanse hoofdstad Rio de Janeiro.

12-07-2014 20:25

Afl. 34

Vi Oranje - Afl. 34

Vanavond wordt er gestreden om de derde en vierde plek op het WK Voetbal in Brazilië. Johan, Wilfred en René praten met Aad de Mos en Frank Evenblij over deze spectaculaire wedstrijd.

11-07-2014 20:36

Afl. 33

Vi Oranje - Afl. 33

Voetbalanalist Jan Boskamp en zakenman Gregory Elias zitten aan tafel om met Wilfred, René en Johan vooruit te blikken op het spannende weekend, waarin de WK-finale plaats zal vinden.

10-07-2014 20:35

Afl. 32

Vi Oranje - Afl. 32

Dichter en schrijver Bart Chabot zit samen met Wim Kieft aan tafel bij de mannen van VI Oranje om terug te kijken op de spannende halve finale tussen Nederland en Argentinië.

09-07-2014 20:33

Afl. 31

Vi Oranje - Afl. 31

Wilfred, René en Johan bespreken het laatste nieuws rondom het WK Voetbal in Brazilië. Vanavond speelt Nederland de halve finale tegen Argentinië. Hans Kraay jr., Hans Teeuwen en Wim Kieft zijn te gast.

08-07-2014 20:33

Afl. 30

Vi Oranje - Afl. 30

Jan Boskamp en tennisser Raemon Sluiter kijken in het Kurhaus alvast vooruit op de eerste halve WK-finale tussen Brazilië en Duitsland, met de vaste tafelheren Wilfred, René en Johan.

07-07-2014 20:35

Afl. 29

Vi Oranje - Afl. 29

Op deze wedstrijdloze dag zit voetbalanalist Jan Boskamp aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Ook journalist en presentator Tijs van den Bruink schuift aan in het Kurhaus om de laatste voetbalnieuwtjes door te nemen.

06-07-2014 20:25

Afl. 28

Vi Oranje - Afl. 28

Wilfred, René en Johan praten elkaar bij over de laatste voetbalnieuwtjes en kijken terug op de kwartfinales. Ook Lee Towers schuift aan in het Kurhaus.

05-07-2014 20:09

Afl. 27

Vi Oranje - Afl. 27

De bloedstollend spannende kwartfinale tussen Nederland en Costa Rica wordt uitgebreid besproken door voetbalanalist Hans Kraay jr., wielrenner Michael Boogerd en de mannen van VI.

04-07-2014 20:38

Afl. 26

Vi Oranje - Afl. 26

Onder andere Jan Boskamp schuift aan en bespreekt met Johan, Wilfred en René de laatste voetbalnieuwtjes uit Brazilië. Ook de kwartfinale tussen Brazilië en Colombia komt uitgebreid aan bod.

03-07-2014 20:33

Afl. 25

Vi Oranje - Afl. 25

Presentator Eddy Zoëy en voetbalanalist Jan Boskamp blikken alvast vooruit op de kwartfinales, uiteraard samen met Wilfred, René en Johan.

02-07-2014 20:33

Afl. 24

Vi Oranje - Afl. 24

Op deze wedstrijdloze dag zijn oud-voetballer Wim Kieft en partijleider Emile Roemer te gast om samen met Wilfred, René en Johan het laatste WK-nieuws uit Brazilië door te nemen in het Kurhaus.

01-07-2014 20:35

Afl. 23

Vi Oranje - Afl. 23

De laatste Braziliaanse voetbalnieuwtjes worden besproken door de mannen van VI Oranje. Hans Kraay jr. en Giel Beelen schuiven ook aan in het Kurhaus. België probeert vanavond te winnen van de Verenigde Staten.

30-06-2014 20:30

Afl. 22

Vi Oranje - Afl. 22

Het WK-nieuws wordt besproken door Wilfred, René en Johan. Wim Kieft en Nico Dijkshoorn zijn te gast. Frankrijk neemt het op tegen Nigeria en Duitsland gaat de strijd aan met Algerije voor een plek in de kwartfinale.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vi Oranje gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vi Oranje de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vi Oranje bij Vi Oranje liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vi Oranje. Heb je een uitzending van Vi Oranje gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vi Oranje gemist

VI Oranje is een dagelijkse talkshow in de stijl van 'Voetbal International', speciaal ter gelegenheid van het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Presentator Wilfred Genee en experts René van der Gijp en Johan Derksen vormen de vaste tafelbezetting, waarbij iedere uitzending andere voetbalgasten aanschuiven.

Uitzending gemist van Vi Oranje? Hier kun je alle uitzendingen van Vi Oranje kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 115
  • Laatste uitzending op 13-07-2014 om 23:36 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!