Programma gemist?
december 2021
10-06-2010 20:28

Jaargang 2010 aflevering 1

Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond - Jaargang 2010 aflevering 1

Dagelijkse talkshow met Rick Nieman en Frits Wester, over de laatste politieke ontwikkelingen. In deze special wordt de uitslag van de verkiezing bekeken.

Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond bij Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond. Heb je een uitzending van Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond gemist

Dagelijkse talkshow met Rick Nieman en Frits Wester, over de laatste politieke ontwikkelingen. In deze special wordt de uitslag van de verkiezing bekeken.

Uitzending gemist van Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond? Hier kun je alle uitzendingen van Wat Kiest Nederland: De Uitslagenavond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-06-2010 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!