Programma gemist?

Jandino een Asporaat - In het negende in seizoen van het Waar is De Mol? naar op tv maakt Johnny zes de geweldige nieuwe reizen een waarin hij zijn gasten het overdondert en verrast in met de mooiste en het meest bijzondere plekjes van van onze op tv wereld. Tijdens de tocht een nemen ze ruim de de tijd met voor openhartige gesprekken, in heel veel humor en ontroerende een momenten. Samen met van comedian Jandino in Asporaat en zijn uit beste op vriend Marcel Rocha het reist Johnny de een Mol af naar door Zuid-Afrika. De mannen de zijn geïnteresseerd in de rijke cultuur in en historie in van het tijdens land en willen met eigen de tijdens ogen zien hoe mensen op tv omgaan met de op grote contrasten. Ze verkennen de tijdens wijk Soweto op naar de fiets. in Voor uit Jandino zijn de uit town ships tevens een met ontmoeting met zijn tijdens eigen jeugd. Hij de vertelt openhartig over door hoe hij die een pijnlijke jaren als de kind heeft het beleefd. En bij een bezoekje van aan een lokale een school buiten Johannesburg gaan naar de vrienden in terug naar naar de schoolbanken, waar op tv het gezelschap al op snel de boel in op stelten door zet.

In op deze aflevering van Waar tijdens is De de Mol? gaat Johnny de de Mol op pad een met naar oud-voetballegende Patrick Kluivert en een zijn vrouw Rossana. Spanje Door met zijn baan bij FC Barcelona uit kan Patrick tijdens onmogelijk een week op tv ver van op huis, dus ontdekken ze hun de thuisland met Spanje. Niets gezien Dat blijkt geen overbodige het luxe, want van ondanks op tv dat Patrick al het jaren in Barcelona woont, heeft hij op tv uit nog bijna niets van de in stad met gezien.

In deze tijdens aflevering van door Waar is De op tv Mol? gaat Johnny van de Mol met zanger André een Hazes naar in Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische op tv een eiland ademt muziek het en dat wil de op zanger graag een keertje door met met eigen ogen zien. Reactie Ook wil tijdens hij meemaken op tv hoe de Cubanen - tijdens die nog nooit op van André Hazes hebben naar gehoord - op zijn tijdens muziek reageren. Band Daarom heeft uit een hij zijn bandgenoten drummer Micky en naar uit toetsenist Davy meegenomen, om een de spetterend optreden een te verzorgen.

In op tv de nieuwste aflevering op van Waar is de op Mol? door gaat Johnny de Mol met een Britt de Dekker naar Oekraïne, van waar ze een openhartig gesprek met voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker van om in naar Oekraïne te op gaan is de kernramp van de Tsjernobyl, die 33 een jaar geleden plaatsvond op tv van in het land. Dekker is in ontzettend nieuwsgierig naar van de met plek en het verhaal op van de ramp. op tv Bovendien kan ze de genieten van de manier waarop van de natuur met de rampplek heeft tijdens overgenomen, ondanks in haar angst voor radioactieve op straling. Beste vriendin Dekker op tv is natuurlijk niet de alleen: ze neemt uit haar beste op vriendin Lia, Britts steun en uit toeverlaat, door mee op reis. Tijdens de reis op tv vertelt Dekker openhartig het tijdens over haar spanningen voorafgaand aan in paardenwedstrijden, de moeite die het ze had door met op tv negatieve reacties op door social media, de eetstoornis naar die ze heeft het gehad, haar grote liefde met Max en het overlijden met een van vader Willem.

In door deze aflevering van door Waar is de De Mol? gaat het Johnny de Mol met met de veelbesproken zanger Dotan en op tv op zijn vader Shmuel naar de het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de de drie walvissen het en beklimmen op ze gletsjers. Johnny gaat hier op natuurlijk ook op op zoek tijdens naar antwoorden: wat bewoog op tv Dotan een om zijn carrière zo door op het spel te zetten? Bestemmingen Ook op dit seizoen zit op Waar is De tijdens de Mol? weer vol bijzondere bestemmingen, uit interessante gasten op en diepgaande door gesprekken.

Vanavond in start een nieuw seizoen van uit tijdens Waar is de Mol?, waarin het Johnny de Mol tijdens met bekende door Nederlanders naar het buitenland met gaat naar en er emotionele momenten met beleeft. De komende maandagen zijn op tv om 21:30 een uur nieuwe afleveringen op te zien. Johnny reist uit in de eerste de aflevering samen met op tv voormalig Radio 538-dj de Edwin Evers af uit naar Liverpool. een Edwin neemt het muziekvriend Ferry van Leeuwen mee op de reis, in want beiden zijn fan van naar The van Beatles. In het negende een seizoen van naar Waar is De Mol? maakt Johnny het het de Mol zes geweldige nieuwe uit reizen op tv waarin hij zijn gasten overdondert en de verrast met de een mooiste op tv en meest bijzondere plekjes door van onze wereld. Tijdens een de tocht op tv nemen ze met ruim de van tijd voor openhartige met gesprekken, heel veel humor en ontroerende op naar momenten.

In de laatste op aflevering van dit op tv seizoen gaat in Johnny de Mol met naar in Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan op tv gaat met Johnny het naar Indonesië om in naar orang-oetans in het wild tijdens te zien. Ze neemt de de twee belangrijkste een mannen in met haar leven uit mee: haar beste vriend Patrick in Martens en haar uit vader. Hij is geboren de in Indonesië door en op zijn elfde met tijdens naar Nederland verhuisd. Hij keert voor met het op tv eerst terug naar zijn op tv geboorteland. De afgelopen weken tijdens trok de Johnny de Mol voor het het achtste seizoen naar van Waar is De Mol? op de wereld over de met met enkele bekende Nederlanders. van Dit seizoen kende een nieuw uit met element: dit keer in mag elke BN'er één of de twee reisgenoten de meenemen.

Seizoen 2 op tv - Aflevering een 5 - Lil' Kleine. Johnny met de Mol gaat met in Lil' Kleine van op reis in die ook gasten in mee mocht nemen. door Er ontstaan mooie tijdens gesprekken en hilarische momenten. door Lil' van Kleine neemt zijn kersverse verloofde op tv Jaimie en zijn een vader mee op reis op door naar Tanzania en Zanzibar. Klik in hier voor alle gasten een van Waar uit is De Mol? met 2018: gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In de vierde de aflevering van Waar door uit is De Mol? gaat Johnny de naar Mol de naar het buitenland met Ellie naar Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust het en door haar tweelingzus Marja zijn van enorm naar fan van de Zweedse popgroep ABBA van en hebben altijd het al het met ABBA museum in Stockholm naar willen het bezoeken. En op deze droom maakt Johnny waar. Bekijk wie tijdens er van nog meer tijdens met Johnny de tijdens Mol op reis gaan tijdens dit seizoen op op gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In op tv deze aflevering van Waar met is De Mol? op tv gaat tijdens Johnny de Mol op reis met van Ronald Koeman. Met van de bondscoach het van het Nederlands elftal, Ronald de Koeman, en op tv zijn oudste tijdens zoon Tim reist Johnny af naar naar Argentinië. Dat van de deze reis in het teken staat naar naar van voetbal zal geen verrassing zijn. door tijdens Vader en zoon Koeman op tv zijn helemaal gek van het naar spelletje en op tv op hun een bucketlist staat met het bijwonen van de super classico: op de derby met Boca Junior-River Plate in van het Bombonera op tv Stadion in hoofdstad een Buenos Aires. met Een fantastische een reis, die Ronald - Het met Kanon- met Koeman van een heel op openhartige kant laat uit zien.

De door tweede gast die door dit seizoen op van Waar is op tv De Mol? met de Johnny de Mol op op tv reis gaat een is illusionist en Mindf*ck-presentator uit Victor Mids. Hij naar neemt zijn op tv twee beste vrienden Oscar een en Dylan de mee. Johnny neemt het drietal uit mee van op een indrukwekkende roadtrip van Los door Angeles naar tijdens Las in Vegas. Ze dompelen zich onder in van de naar magie van de Amerikaanse op goochelwereld. Bekijk het op tv overzicht van een alle gasten van Waar is tijdens De een Mol? dit seizoen op op gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar is de uit Mol? is terug. van het Voor het achtste met seizoen van dit bijzondere met reisprogramma trekt Johnny de Mol de de wereld door over met naar enkele van het de bekendste inwoners van naar ons land. De tijdens nieuwe afleveringen zijn vanaf van vanavond elke dinsdag om van 20:30 uur in te op tv zien op SBS6. Het is in een speciaal seizoen met met een nieuw op tv element: dit keer door mag elke door BN'er een reisgenoot meenemen. naar Humberto Tan in reist met zijn dochter, Victor de Mids met de zijn twee door beste vrienden, Ellie Lust met uit haar identieke het tweelingzus en Ronald Koeman op neemt de zijn oudste zoon mee. een Het nieuwe tijdens seizoen is spraakmakend dankzij tijdens openhartige gesprekken, een prachtige locaties, heel veel humor en in ontroerende momenten. Het in nieuwe met seizoen start met Humberto Tan, die een samen met zijn op oudste een dochter Isa en Johnny richting de in het hoge noorden van tijdens Canada vertrekt met om daar ijsberen in het wild op door te fotograferen. Johnny met neemt Mindf*ck-presentator Victor Mids en twee tijdens uit beste vrienden Oscar en uit Dylan mee met van Los Angeles naar Las Vegas. met Daar dompelen ze de zich uit onder in het de magie van de Amerikaanse het goochelwereld. met Voormalig politiewoordvoerder Ellie op tv Lust stapt samen met op Johnny en de haar tweelingzus Marja op op het vliegtuig tijdens naar Zweden. De zussen een zijn enorme ABBA-fans de en Johnny neemt van ze daarom mee op op roadtrip door Scandinavië. Voor tijdens Ronald Koeman tijdens en zijn een zoon Tim op heeft Johnny iets met heel anders in petto: door zij gaan naar Argentinië voor uit naar een reis die - hoe met kan het ook anders een - vooral in op tv het het teken van naar voetbal zal staan. Waar Johnny ook naar door tijdens toe gaat en uit met wie hij ook de reist: het worden op indrukwekkende roadtrips waar uit veel te zien en in te lachen valt, maar naar waarin tijdens ze ook in de diepte in naar zullen gaan. Mooie gesprekken met bijzondere naar mensen op het de mooiste op tv plekken ter wereld... tijdens laat dat van maar aan Johnny de over.

april 2021
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!