Programma gemist?

Jandino Asporaat - een In het negende het seizoen van Waar een is De Mol? naar maakt tijdens Johnny zes geweldige nieuwe reizen de op tv waarin hij zijn op gasten overdondert en verrast op met de mooiste en met meest bijzondere op tv plekjes van onze wereld. door Tijdens de in tocht nemen in ze ruim de tijd voor tijdens openhartige gesprekken, tijdens heel veel humor en ontroerende in momenten. Samen op tv met comedian uit Jandino Asporaat de en zijn beste met vriend Marcel Rocha reist Johnny de op uit Mol af naar Zuid-Afrika. De mannen op zijn de geïnteresseerd in de rijke cultuur naar een en historie van het land en op in willen met eigen ogen op zien hoe mensen uit omgaan met de het grote contrasten. Ze naar verkennen de wijk Soweto op op tv de fiets. op Voor in Jandino zijn de town ships met tevens een ontmoeting het met zijn eigen op jeugd. Hij vertelt door openhartig over hoe een hij het die pijnlijke jaren als kind heeft op beleefd. En bij een een bezoekje van aan door een lokale school buiten Johannesburg gaan het de vrienden van terug op naar de schoolbanken, het waar het gezelschap met al snel de boel op tijdens stelten tijdens zet.

In deze uit aflevering van Waar is de De Mol? in gaat Johnny de een Mol op het pad met oud-voetballegende Patrick door Kluivert op en zijn vrouw Rossana. Spanje Door met zijn baan bij FC een Barcelona kan Patrick onmogelijk in een week een ver de van huis, dus ontdekken de ze hun thuisland op tv Spanje. Niets gezien Dat blijkt geen op overbodige luxe, want ondanks het een dat Patrick al jaren in Barcelona op tv woont, heeft hij uit nog tijdens bijna niets met van de stad het gezien.

In deze aflevering op met van Waar is De de Mol? gaat naar Johnny de Mol met in zanger André Hazes naar op tv Cuba. Eiland op tv ademt muziek Het Caribische eiland ademt met muziek en dat wil van met de zanger graag een keertje met op eigen de ogen zien. Reactie Ook de wil hij meemaken hoe van de Cubanen de - die nog met nooit van André in Hazes hebben gehoord - op zijn op muziek reageren. Band Daarom heeft uit het hij zijn bandgenoten drummer Micky de en toetsenist Davy naar meegenomen, om het een spetterend optreden te uit verzorgen.

In in de nieuwste aflevering van uit Waar is de de Mol? van gaat Johnny de Mol met door Britt op Dekker naar Oekraïne, waar ze naar een naar openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden op tv voor Dekker om naar tijdens Oekraïne te gaan is in de op tv kernramp van door Tsjernobyl, die 33 een jaar geleden plaatsvond in het land. naar Dekker is in ontzettend nieuwsgierig op naar de plek een en het verhaal van de een tijdens ramp. Bovendien kan ze genieten van op de manier een waarop de een natuur de rampplek heeft overgenomen, in ondanks op tv haar angst voor radioactieve in straling. Beste vriendin Dekker is natuurlijk op niet met alleen: ze tijdens neemt haar beste vriendin Lia, Britts in de steun en toeverlaat, mee de op reis. Tijdens uit de reis met vertelt Dekker openhartig over van haar spanningen voorafgaand aan op paardenwedstrijden, van de moeite die ze had met een tijdens negatieve reacties op social media, de uit eetstoornis met die ze heeft het gehad, haar grote liefde uit Max en het uit overlijden de van vader Willem.

In het deze aflevering van het Waar is De Mol? gaat het Johnny de tijdens Mol met uit de veelbesproken zanger Dotan en door zijn vader van Shmuel naar naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten tijdens de drie walvissen en een door beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier met naar natuurlijk ook op zoek met naar antwoorden: wat bewoog Dotan uit om in zijn carrière zo op een het van spel te zetten? Bestemmingen Ook dit seizoen de zit Waar is naar De naar Mol? weer vol op bijzondere bestemmingen, interessante op gasten en diepgaande met gesprekken.

Vanavond start een een van nieuw seizoen van Waar is de een Mol?, waarin met Johnny de Mol met het op bekende Nederlanders naar het uit buitenland gaat en op er emotionele momenten beleeft. naar De komende maandagen zijn uit om 21:30 in uur nieuwe afleveringen uit te zien. Johnny reist uit in de het eerste aflevering samen met voormalig van Radio 538-dj Edwin met Evers af het naar Liverpool. op Edwin neemt uit muziekvriend Ferry van Leeuwen mee op de reis, want uit beiden zijn in fan van The tijdens Beatles. In het negende in seizoen van Waar is De in Mol? maakt Johnny een de Mol zes op de geweldige nieuwe reizen waarin naar hij zijn gasten overdondert de en verrast met de tijdens op mooiste en meest bijzondere plekjes met van onze wereld. Tijdens het de naar tocht nemen ze ruim de op tv in tijd voor openhartige gesprekken, heel veel met humor het en ontroerende naar momenten.

In door de laatste aflevering op van dit seizoen gaat door Johnny de tijdens Mol met de Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice door Georgina Verbaan de gaat met Johnny naar in Indonesië om door orang-oetans in het wild te zien. naar Ze neemt de op tv twee belangrijkste mannen tijdens in haar het leven mee: op tv haar beste vriend Patrick van Martens en haar vader. door Hij van is geboren in tijdens Indonesië en op zijn tijdens elfde naar Nederland verhuisd. tijdens Hij naar keert voor het eerst met terug naar zijn op geboorteland. De afgelopen weken trok van Johnny door de Mol voor het tijdens achtste seizoen van Waar op tv is De Mol? tijdens de wereld op over met enkele bekende in Nederlanders. op Dit seizoen kende een nieuw tijdens in element: dit keer van mag elke BN'er één in of twee reisgenoten het meenemen.

Seizoen een 2 - Aflevering met 5 - Lil' Kleine. Johnny het de Mol op tv gaat met een Lil' Kleine op reis die in ook gasten het mee mocht door nemen. Er ontstaan door mooie gesprekken en hilarische op tv momenten. Lil' Kleine naar neemt zijn kersverse door verloofde Jaimie en zijn vader op tv mee een op reis door met Tanzania en een Zanzibar. Klik hier voor alle gasten van op Waar naar is De Mol? 2018: door gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In van de vierde aflevering van met Waar is De uit Mol? gaat het Johnny de het Mol naar het op buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster naar Ellie Lust en van haar tweelingzus Marja zijn het enorm fan van tijdens de Zweedse het popgroep ABBA op tv en hebben altijd al het door ABBA museum de in Stockholm willen bezoeken. En het deze droom maakt op tv Johnny van waar. Bekijk wie er nog uit meer uit met Johnny de Mol op op reis gaan dit seizoen met op op gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In in deze aflevering de van Waar is in De Mol? gaat Johnny naar de Mol op op reis met Ronald tijdens Koeman. Met de bondscoach van het tijdens Nederlands de elftal, Ronald Koeman, tijdens en zijn oudste zoon door Tim reist in Johnny af naar naar Argentinië. Dat een deze reis in het teken uit staat van uit voetbal zal geen verrassing op tv zijn. naar Vader en zoon Koeman zijn helemaal de gek van het het spelletje door en op hun bucketlist de staat het bijwonen van van de door super classico: de in derby Boca Junior-River Plate op tv in het Bombonera de Stadion in met hoofdstad Buenos Aires. Een fantastische het reis, die Ronald van - Het met Kanon- Koeman door van een heel openhartige kant het laat het zien.

De tweede gast in naar die dit seizoen van Waar is een De Mol? met naar Johnny de met Mol op met reis gaat is illusionist en uit Mindf*ck-presentator in Victor Mids. Hij neemt van zijn twee beste vrienden door Oscar in en Dylan mee. een Johnny neemt het drietal mee tijdens op een indrukwekkende het roadtrip van naar Los Angeles naar naar Las Vegas. Ze dompelen tijdens zich onder een in tijdens de magie van de op tv Amerikaanse goochelwereld. Bekijk het overzicht van van de alle gasten van Waar is De een Mol? dit uit seizoen op tv op gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar een is de Mol? op tv is terug. Voor het een achtste seizoen van tijdens dit bijzondere reisprogramma trekt de in Johnny de Mol de wereld door over met op tv enkele van naar de bekendste inwoners van ons op land. De nieuwe afleveringen met zijn vanaf vanavond op tv de elke dinsdag om door 20:30 uur te zien door op SBS6. Het de is een speciaal seizoen met een een nieuw in element: dit uit keer mag elke tijdens BN'er een reisgenoot meenemen. Humberto in Tan uit reist met zijn dochter, Victor Mids op tv met zijn twee uit beste vrienden, de Ellie een Lust met haar identieke tweelingzus de en het Ronald Koeman neemt een zijn oudste zoon mee. op tv Het nieuwe seizoen op tv is spraakmakend dankzij naar openhartige gesprekken, prachtige van locaties, heel veel humor van en ontroerende door momenten. Het nieuwe seizoen in start met Humberto het Tan, die samen met op zijn oudste dochter een Isa met en Johnny richting het in hoge noorden van Canada vertrekt door om uit daar ijsberen naar in het wild te fotograferen. door Johnny van neemt Mindf*ck-presentator Victor Mids en uit twee beste vrienden Oscar door en Dylan mee de van in Los Angeles uit naar Las Vegas. Daar dompelen uit ze zich onder met in de magie van op de Amerikaanse de goochelwereld. Voormalig van politiewoordvoerder Ellie Lust stapt samen naar met Johnny tijdens en haar tweelingzus Marja het op het tijdens vliegtuig naar Zweden. het De het zussen zijn enorme ABBA-fans en het Johnny neemt ze daarom in mee in op roadtrip door Scandinavië. door Voor Ronald uit Koeman en zijn zoon van Tim heeft op Johnny iets heel naar anders in petto: de zij gaan uit naar Argentinië voor naar een reis die - hoe kan op het ook de anders - vooral tijdens in in het teken van tijdens voetbal zal staan. Waar tijdens Johnny ook naar toe gaat tijdens en met door wie hij ook reist: het in worden indrukwekkende het roadtrips waar in veel te zien en te op naar lachen valt, maar waarin ze ook uit de diepte de in tijdens zullen gaan. Mooie gesprekken met bijzondere in mensen op tijdens de mooiste plekken met ter naar wereld... laat dat maar aan Johnny op in over.

maart 2020
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!