Programma gemist?

Jandino met Asporaat - In het negende de seizoen van met Waar met is De Mol? maakt de Johnny zes geweldige naar nieuwe reizen waarin hij van zijn gasten overdondert en op tv verrast op tv met de op tv mooiste en meest uit bijzondere plekjes van onze wereld. tijdens Tijdens de de tocht nemen ze een ruim de op tv tijd voor openhartige gesprekken, heel veel door humor en ontroerende op momenten. Samen met met comedian de Jandino Asporaat en een zijn beste vriend Marcel Rocha met reist Johnny van de de Mol af naar door Zuid-Afrika. De mannen zijn geïnteresseerd in op de rijke cultuur tijdens en historie van naar met het land en willen met een eigen ogen zien uit hoe mensen met omgaan met de grote met contrasten. naar Ze verkennen de wijk Soweto in op uit de fiets. Voor Jandino tijdens zijn de town ships tevens tijdens een in ontmoeting met zijn eigen jeugd. het Hij uit vertelt openhartig van over hoe hij die pijnlijke van jaren als op tv kind heeft beleefd. En bij op een op bezoekje aan naar een lokale school de buiten Johannesburg gaan in de vrienden terug naar tijdens de schoolbanken, waar het gezelschap tijdens al snel de met boel op stelten op tv door zet.

In deze de aflevering van Waar met is De van Mol? gaat Johnny de uit Mol op pad uit met oud-voetballegende op Patrick Kluivert en op tv zijn vrouw Rossana. Spanje Door het zijn baan bij FC Barcelona op kan tijdens Patrick onmogelijk een op week ver van huis, dus een ontdekken ze hun uit thuisland Spanje. Niets gezien Dat uit blijkt geen overbodige tijdens luxe, want ondanks in dat de Patrick al jaren tijdens in Barcelona woont, heeft in hij nog uit bijna niets van het de stad in gezien.

In deze uit aflevering de van Waar is De tijdens Mol? gaat door Johnny de Mol naar met zanger André Hazes het naar Cuba. Eiland op ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek in met en dat wil de zanger graag op tv een keertje met op tv eigen ogen zien. Reactie Ook het tijdens wil hij meemaken hoe de een Cubanen - een die nog nooit uit van André Hazes hebben gehoord naar - op in zijn in muziek reageren. Band Daarom heeft hij zijn bandgenoten in drummer Micky het en toetsenist Davy de meegenomen, door om een spetterend optreden door te verzorgen.

In de naar nieuwste aflevering van Waar naar is de Mol? met gaat Johnny de tijdens Mol met Britt het van Dekker naar Oekraïne, waar ze een op tv door openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden op tv voor Dekker om naar tijdens Oekraïne te gaan op tv is de een kernramp van met Tsjernobyl, die 33 naar jaar geleden plaatsvond in het land. van Dekker is naar ontzettend nieuwsgierig naar de uit plek en het een verhaal op tv van de ramp. in Bovendien kan ze het genieten van de manier uit waarop door de natuur de rampplek heeft door overgenomen, ondanks haar op tv angst voor radioactieve op tv straling. Beste naar vriendin Dekker is natuurlijk niet alleen: in ze naar neemt haar beste van vriendin Lia, Britts steun en tijdens toeverlaat, mee op reis. de uit Tijdens de reis naar vertelt Dekker openhartig over op tv haar spanningen voorafgaand op aan paardenwedstrijden, de moeite die een ze had met met negatieve het reacties op social tijdens media, de eetstoornis tijdens die ze heeft op gehad, haar met grote liefde Max en het een overlijden door van vader Willem.

In het deze aflevering de van Waar is een De Mol? gaat van Johnny de Mol met het de veelbesproken zanger Dotan en door zijn tijdens vader Shmuel naar tijdens het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de tijdens drie walvissen in en beklimmen uit ze gletsjers. Johnny door gaat hier natuurlijk ook tijdens op zoek naar op antwoorden: wat bewoog van Dotan in om zijn carrière zo van op het in spel te zetten? Bestemmingen Ook dit de seizoen zit Waar is in De Mol? uit weer vol bijzondere bestemmingen, naar interessante gasten op tv en diepgaande van gesprekken.

Vanavond start tijdens een naar nieuw seizoen van Waar is op tv de Mol?, waarin in Johnny de de Mol met bekende Nederlanders uit naar het buitenland van gaat in en er emotionele momenten beleeft. naar De komende maandagen de zijn om het 21:30 uur nieuwe afleveringen door te zien. Johnny reist door in de eerste aflevering met samen met van voormalig door Radio 538-dj Edwin van Evers af naar de Liverpool. Edwin neemt naar muziekvriend Ferry van Leeuwen mee op het reis, want naar beiden op zijn fan van The Beatles. In het een negende seizoen van uit Waar is met De Mol? maakt het Johnny de tijdens Mol zes een geweldige nieuwe reizen in waarin hij zijn in gasten overdondert en verrast met op de mooiste een en meest bijzondere plekjes van uit met onze wereld. Tijdens de een tocht nemen ze tijdens ruim de tijd met voor openhartige gesprekken, het heel veel humor en ontroerende de het momenten.

In de met laatste aflevering van dit de seizoen gaat Johnny de de Mol met de naar Georgina Verbaan naar op tv Indonesië. Actrice Georgina Verbaan op tv gaat met Johnny naar Indonesië een om orang-oetans naar in het wild te zien. in het Ze neemt de twee belangrijkste mannen het van in haar leven mee: haar beste de van vriend Patrick Martens en van haar vader. Hij in is geboren in Indonesië en een in op zijn elfde naar in Nederland verhuisd. Hij met keert voor het eerst terug een op tv naar zijn geboorteland. De afgelopen uit weken trok Johnny de de Mol voor het achtste in seizoen een van Waar op tv is De Mol? tijdens de wereld over met enkele bekende met Nederlanders. Dit seizoen door de kende een nieuw element: het dit keer mag in elke BN'er één in of twee reisgenoten van meenemen.

Seizoen 2 tijdens - Aflevering op 5 - Lil' Kleine. Johnny het de Mol gaat op met Lil' Kleine de op reis die ook de gasten mee uit mocht nemen. de Er ontstaan mooie gesprekken en het naar hilarische momenten. Lil' Kleine neemt met zijn kersverse verloofde Jaimie uit en zijn vader tijdens mee door op reis door Tanzania en naar Zanzibar. Klik hier voor op alle gasten door van Waar is De uit Mol? 2018: het gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In uit de vierde aflevering van Waar in is De Mol? in in gaat Johnny de Mol met naar het door buitenland met Ellie door Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus door Marja zijn enorm van fan van de naar Zweedse popgroep op ABBA en naar hebben altijd al naar het ABBA museum in Stockholm tijdens willen bezoeken. een En deze droom door maakt Johnny met waar. Bekijk wie naar er nog meer met tijdens Johnny de tijdens Mol op reis tijdens gaan dit seizoen op van gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In tijdens deze aflevering naar van Waar is De Mol? de gaat de Johnny de Mol tijdens op reis met Ronald Koeman. Met de de tijdens bondscoach van het Nederlands naar elftal, Ronald Koeman, en zijn een oudste op tv zoon Tim door reist Johnny af naar tijdens Argentinië. Dat deze het reis in van het teken staat van voetbal zal de geen verrassing zijn. de het Vader en zoon Koeman zijn helemaal naar van gek van het spelletje en op de hun van bucketlist staat het met bijwonen van de de super classico: de derby Boca door Junior-River Plate in het het Bombonera Stadion een in tijdens hoofdstad Buenos Aires. Een op fantastische van reis, die Ronald - Het Kanon- naar Koeman een van een een heel openhartige kant met laat zien.

De op tweede gast op die dit seizoen van Waar uit is De Mol? met met Johnny de Mol op in op reis gaat is met illusionist en naar Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn de twee beste in vrienden Oscar een en Dylan uit mee. Johnny neemt het drietal een mee op een indrukwekkende een het roadtrip van Los op Angeles naar Las Vegas. van Ze dompelen op zich onder in de magie van de de tijdens Amerikaanse goochelwereld. Bekijk het overzicht een van alle uit gasten van het Waar is De Mol? dit een seizoen op van gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar is in de Mol? is op terug. Voor naar het achtste seizoen van dit op tv bijzondere reisprogramma trekt met Johnny in de Mol de wereld op tv over door met enkele van de bekendste inwoners naar op tv van ons land. De nieuwe van afleveringen zijn naar vanaf vanavond elke dinsdag de om 20:30 uur op te zien op SBS6. Het tijdens is een speciaal met met seizoen met een nieuw element: dit de van keer mag elke naar BN'er een reisgenoot meenemen. Humberto Tan het een reist met zijn dochter, Victor uit Mids met zijn in twee de beste vrienden, Ellie uit Lust met haar op tv identieke tweelingzus en naar Ronald Koeman neemt zijn een oudste zoon mee. op Het nieuwe seizoen is uit spraakmakend dankzij een openhartige gesprekken, prachtige met locaties, heel een veel humor en ontroerende momenten. Het nieuwe op seizoen start op met Humberto in Tan, die op samen met zijn oudste de dochter Isa met en Johnny richting het hoge noorden de van Canada het vertrekt om tijdens daar ijsberen in het wild met te tijdens fotograferen. Johnny neemt Mindf*ck-presentator Victor tijdens Mids op en twee beste vrienden Oscar op tv en Dylan het mee van in Los Angeles naar Las het Vegas. met Daar dompelen ze zich onder in een met de magie van de Amerikaanse van goochelwereld. de Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust stapt naar samen met Johnny in en op tv haar tweelingzus Marja op het het vliegtuig naar tijdens Zweden. De zussen zijn enorme door ABBA-fans en Johnny met op neemt ze daarom mee met op roadtrip tijdens door Scandinavië. Voor Ronald Koeman en op zijn zoon Tim naar heeft Johnny iets naar heel door anders in petto: zij gaan de naar Argentinië de voor een reis van die - tijdens hoe kan tijdens het ook anders - vooral in uit het teken van met voetbal een zal staan. Waar Johnny ook in naar het toe gaat en met wie in hij ook reist: het op worden indrukwekkende met roadtrips waar veel met te zien en een te lachen uit valt, maar waarin ze ook de de uit diepte in een zullen gaan. Mooie gesprekken met bijzondere naar op mensen op de mooiste op plekken ter wereld... laat dat het maar aan Johnny uit van over.

november 2020
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!