Programma gemist?

Jandino Asporaat op - In het uit negende seizoen de van Waar is de De Mol? maakt in Johnny zes geweldige van nieuwe reizen waarin op hij zijn gasten overdondert en op tv verrast met op de mooiste en meest naar bijzondere met plekjes van onze wereld. Tijdens met de tocht nemen op ze ruim de het tijd voor door openhartige gesprekken, heel veel van in humor en ontroerende van momenten. Samen met comedian Jandino naar Asporaat en op zijn beste vriend Marcel Rocha de reist Johnny de naar Mol af met naar op tv Zuid-Afrika. De mannen zijn geïnteresseerd met in de op tv rijke cultuur uit en historie van met het land en willen met eigen een ogen tijdens zien hoe uit mensen omgaan met de grote het contrasten. op Ze verkennen de wijk Soweto naar op de met fiets. Voor Jandino van zijn de met town ships tevens een door ontmoeting met zijn eigen jeugd. op tv Hij vertelt in openhartig van over hoe hij die pijnlijke jaren van tijdens als kind heeft beleefd. En het bij een naar bezoekje aan een lokale school van buiten Johannesburg gaan met de vrienden het terug uit naar de schoolbanken, waar het gezelschap door al de snel de boel op op stelten de zet.

In door deze aflevering van Waar tijdens is uit De Mol? gaat Johnny door de Mol op pad naar met oud-voetballegende in Patrick Kluivert en zijn vrouw de naar Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC de Barcelona op kan Patrick onmogelijk een week ver met van van huis, dus tijdens ontdekken ze hun thuisland Spanje. Niets van gezien Dat blijkt geen uit overbodige in luxe, want ondanks dat in Patrick al de jaren in Barcelona naar woont, heeft hij met nog bijna niets met van de stad tijdens gezien.

In uit deze aflevering van Waar in is van De Mol? gaat op tv Johnny de Mol met zanger André tijdens het Hazes naar Cuba. Eiland door ademt muziek Het Caribische eiland met ademt muziek en een dat wil op tv de zanger graag op tv een keertje met het eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meemaken op tv hoe de Cubanen door - die nog van nooit van André een Hazes hebben gehoord met - op door zijn muziek reageren. Band Daarom heeft met op hij zijn bandgenoten drummer Micky en in toetsenist Davy meegenomen, het met om een spetterend optreden met te verzorgen.

In de nieuwste door aflevering van op tv Waar is de met Mol? gaat op Johnny de Mol met met Britt Dekker naar Oekraïne, naar waar ze door een naar openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor tijdens Dekker uit om naar Oekraïne te gaan is naar de kernramp van tijdens Tsjernobyl, in die 33 jaar geleden van plaatsvond in het land. op tv Dekker is uit ontzettend nieuwsgierig naar naar de plek en op tv het verhaal van naar de ramp. Bovendien op tv kan de ze genieten van de met manier waarop een de natuur de rampplek naar heeft overgenomen, in ondanks haar angst met voor radioactieve straling. Beste naar vriendin Dekker is natuurlijk niet alleen: ze van neemt een haar beste vriendin Lia, op tv Britts met steun en toeverlaat, mee naar op reis. Tijdens de naar reis vertelt Dekker openhartig de over haar spanningen in voorafgaand aan op paardenwedstrijden, de uit moeite die ze op tv had met negatieve reacties op uit social media, het de eetstoornis op die ze op heeft gehad, haar op grote liefde Max en in het overlijden van vader naar Willem.

In deze de aflevering in van Waar is De uit Mol? gaat Johnny naar de Mol met de op veelbesproken met zanger Dotan en zijn in vader Shmuel naar de het mystieke IJsland. Carrière Daat het spotten de drie walvissen het en beklimmen ze gletsjers. naar met Johnny gaat hier natuurlijk ook door op zoek naar antwoorden: de wat bewoog op Dotan om van zijn carrière zo op de het spel te tijdens zetten? Bestemmingen Ook dit seizoen een zit uit Waar is De Mol? weer vol een bijzondere bestemmingen, van interessante gasten en diepgaande door het gesprekken.

Vanavond de start een nieuw seizoen op van Waar is de de Mol?, waarin Johnny de de Mol door met bekende met Nederlanders naar het het buitenland gaat een en er emotionele momenten met beleeft. De komende maandagen uit zijn om 21:30 met uur nieuwe afleveringen een te zien. Johnny reist uit in de eerste aflevering door van samen met voormalig Radio 538-dj een Edwin door Evers af naar Liverpool. Edwin neemt op tv muziekvriend Ferry van tijdens Leeuwen mee van op reis, want beiden van zijn fan van de The van Beatles. In het negende seizoen naar van Waar op is De met Mol? maakt Johnny uit de Mol zes het geweldige nieuwe reizen waarin een hij zijn gasten in overdondert en verrast van met de mooiste en tijdens meest bijzondere plekjes naar van onze de wereld. Tijdens de tocht nemen naar ze door ruim de tijd het voor openhartige gesprekken, heel naar veel een humor en ontroerende op tv momenten.

In tijdens de laatste aflevering van het dit een seizoen gaat Johnny uit de Mol met in Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan uit gaat het met Johnny een naar Indonesië om door orang-oetans in het wild te het zien. met Ze neemt de twee in belangrijkste mannen in haar leven een mee: haar de beste vriend met Patrick Martens en haar uit vader. in Hij is geboren in Indonesië op tv en op zijn door elfde naar uit Nederland verhuisd. op tv Hij keert voor het eerst een terug naar zijn geboorteland. De met afgelopen op weken trok de Johnny de Mol voor het het achtste het seizoen van Waar is De de Mol? de wereld over in met door enkele bekende naar Nederlanders. Dit seizoen kende van een nieuw element: tijdens dit keer mag met elke BN'er door één of twee reisgenoten op meenemen.

Seizoen 2 een - Aflevering 5 het - Lil' Kleine. Johnny de van Mol gaat met het Lil' Kleine op naar op reis die ook uit gasten mee mocht met nemen. Er ontstaan de mooie gesprekken en hilarische door momenten. Lil' uit Kleine neemt zijn kersverse verloofde tijdens Jaimie uit en zijn vader mee op uit reis het door Tanzania en Zanzibar. Klik hier voor tijdens alle gasten van op tv naar Waar is De op Mol? 2018: gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In door de vierde aflevering van Waar door is De door Mol? gaat Johnny de de Mol van naar het een buitenland met Ellie naar Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus het Marja zijn enorm op met fan van de Zweedse door popgroep ABBA en hebben altijd een al het ABBA tijdens museum in Stockholm naar met willen bezoeken. En deze uit droom maakt Johnny waar. Bekijk een wie een er nog meer met Johnny het de naar Mol op reis gaan het dit seizoen op op gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In door deze aflevering van Waar uit is De Mol? gaat de Johnny de het Mol op reis met het Ronald Koeman. Met uit de in bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald de Koeman, en uit zijn oudste zoon een Tim reist Johnny af uit naar Argentinië. op tv Dat deze reis uit in het teken tijdens staat een van voetbal zal geen verrassing van zijn. Vader op tv en zoon Koeman zijn de helemaal gek van op het met spelletje en op hun bucketlist staat van het bijwonen van van op tv de super classico: de derby tijdens Boca Junior-River met Plate in het het Bombonera Stadion in hoofdstad Buenos een Aires. Een fantastische op het reis, die Ronald het - Het Kanon- Koeman op van een heel openhartige kant in laat tijdens zien.

De tijdens tweede gast die tijdens dit seizoen in van Waar is De uit Mol? met Johnny de van Mol door op reis gaat is illusionist en een Mindf*ck-presentator naar Victor Mids. op Hij neemt zijn twee het beste vrienden op tv Oscar en Dylan mee. naar Johnny neemt het drietal uit mee in op een indrukwekkende roadtrip een van Los van Angeles naar Las uit Vegas. Ze dompelen zich een onder in de magie van tijdens de op Amerikaanse goochelwereld. Bekijk het een overzicht van alle gasten van naar Waar uit is De Mol? tijdens dit seizoen op door gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar van is de Mol? is naar terug. op tv Voor het achtste seizoen van in dit bijzondere reisprogramma trekt de Johnny de Mol van de de wereld over met enkele van op de bekendste in inwoners op van ons land. De nieuwe op afleveringen zijn vanaf de vanavond elke tijdens dinsdag om 20:30 uur te uit zien een op SBS6. Het is het een speciaal op seizoen met een nieuw in element: dit de keer mag elke door BN'er een reisgenoot de meenemen. Humberto Tan reist met zijn naar dochter, tijdens Victor Mids met een zijn twee beste vrienden, uit Ellie Lust met haar door met identieke tweelingzus en Ronald Koeman met neemt zijn een oudste zoon mee. van Het nieuwe seizoen is spraakmakend met dankzij uit openhartige gesprekken, uit prachtige locaties, heel veel humor en een ontroerende momenten. Het nieuwe naar seizoen start een met op tv Humberto Tan, die samen met zijn een oudste op dochter Isa en Johnny door richting het hoge noorden met van een Canada vertrekt om daar ijsberen door in het naar wild een te fotograferen. Johnny neemt Mindf*ck-presentator in Victor Mids een en twee beste vrienden Oscar een en Dylan van mee van Los van Angeles naar Las Vegas. uit Daar dompelen ze van van zich onder in de met magie van op tv de Amerikaanse goochelwereld. Voormalig in politiewoordvoerder Ellie het Lust stapt samen met Johnny tijdens en haar van tweelingzus Marja op op het vliegtuig naar Zweden. De op door zussen zijn enorme ABBA-fans en Johnny door neemt door ze daarom mee op roadtrip van door Scandinavië. Voor met Ronald Koeman en op zijn uit zoon Tim heeft Johnny iets tijdens heel anders de in petto: op tv zij gaan naar met Argentinië voor een reis op die naar - hoe kan het ook anders uit door - vooral in het teken van met voetbal zal staan. Waar door Johnny ook naar door toe met gaat en met wie het hij ook door reist: het worden indrukwekkende op tv roadtrips waar veel door te tijdens zien en te lachen valt, tijdens maar waarin ze ook naar de diepte uit in zullen gaan. Mooie op tv gesprekken met bijzondere tijdens mensen op de tijdens mooiste plekken uit ter een wereld... laat dat maar naar aan Johnny naar over.

november 2019
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!