Programma gemist?

Jandino Asporaat - van In het tijdens negende seizoen van op tv Waar is De Mol? het maakt Johnny op zes geweldige nieuwe in reizen waarin hij op tv zijn gasten overdondert van en verrast met de uit mooiste de en meest bijzondere plekjes op tv van onze in wereld. Tijdens met de tocht nemen ze naar ruim de tijd voor openhartige met gesprekken, tijdens heel veel humor en ontroerende op momenten. Samen tijdens met met comedian Jandino Asporaat door en zijn beste vriend Marcel op Rocha van reist Johnny de met Mol af naar Zuid-Afrika. De mannen het zijn geïnteresseerd een in de rijke op tv cultuur en historie van van het door land en willen met eigen op ogen zien door hoe mensen naar omgaan met op tv de grote contrasten. Ze verkennen de met wijk Soweto van op de fiets. Voor een Jandino in zijn de town ships op tevens een in ontmoeting met zijn eigen van jeugd. het Hij vertelt openhartig over hoe door hij die pijnlijke jaren het een als kind heeft beleefd. En bij met een bezoekje op tv aan een een lokale school buiten Johannesburg gaan van de uit vrienden terug naar door de schoolbanken, waar naar het gezelschap al snel een de met boel op stelten op tv zet.

In naar deze aflevering het van Waar is op De Mol? gaat Johnny de het Mol op pad met met oud-voetballegende op Patrick Kluivert en zijn door vrouw Rossana. Spanje Door met zijn baan bij een FC Barcelona kan van Patrick onmogelijk in een week ver een van huis, dus ontdekken ze hun tijdens thuisland Spanje. Niets gezien Dat naar blijkt geen overbodige met luxe, want uit ondanks tijdens dat Patrick al jaren in uit Barcelona woont, heeft hij de nog bijna niets naar van de stad op door gezien.

In een deze aflevering van Waar op tv is De het Mol? gaat Johnny de Mol de met zanger André uit Hazes op tv naar Cuba. Eiland ademt op tv muziek Het Caribische eiland ademt uit muziek en uit dat wil de zanger graag in een keertje met met eigen ogen zien. Reactie Ook het wil hij de meemaken hoe de naar Cubanen - die uit nog het nooit van André Hazes hebben in gehoord - op met zijn een muziek reageren. Band Daarom heeft hij zijn van bandgenoten drummer uit Micky en toetsenist van Davy meegenomen, op tv om een spetterend optreden te het verzorgen.

In de van nieuwste tijdens aflevering van Waar is de op Mol? gaat Johnny het de Mol in met Britt Dekker op naar Oekraïne, waar ze tijdens een de openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden naar voor Dekker om naar door Oekraïne te gaan is uit de in kernramp van Tsjernobyl, die 33 van jaar geleden plaatsvond de in het land. door Dekker van is ontzettend uit nieuwsgierig naar de plek op en het verhaal van op de ramp. Bovendien het kan het ze genieten van van de manier waarop de natuur de door rampplek het heeft overgenomen, ondanks haar angst tijdens voor radioactieve straling. Beste in vriendin Dekker is door natuurlijk tijdens niet alleen: ze neemt haar met beste vriendin Lia, op tv Britts steun met en toeverlaat, mee op naar reis. Tijdens de reis tijdens de vertelt Dekker openhartig over haar het spanningen voorafgaand aan paardenwedstrijden, een met de moeite die uit ze had met negatieve reacties op op tv social op tv media, de eetstoornis het die ze heeft gehad, naar haar grote liefde de Max op en het overlijden op van vader Willem.

In deze in aflevering van Waar is met op tv De Mol? gaat in Johnny de Mol met de tijdens veelbesproken zanger door Dotan en van zijn vader Shmuel naar het in mystieke IJsland. Carrière Daat met spotten de drie walvissen en op tv beklimmen ze in gletsjers. Johnny op tv gaat hier natuurlijk ook op met het zoek naar antwoorden: wat naar bewoog Dotan naar om zijn carrière het zo op het spel in te zetten? Bestemmingen Ook dit seizoen zit een Waar is tijdens De de Mol? weer vol het bijzondere bestemmingen, interessante gasten en door diepgaande tijdens gesprekken.

Vanavond met start een nieuw seizoen naar van naar Waar is de Mol?, waarin Johnny door de de Mol met bekende Nederlanders een naar het buitenland een gaat en er de emotionele momenten uit beleeft. De komende het maandagen zijn om door 21:30 uur nieuwe met afleveringen te zien. Johnny van reist in de eerste op tv aflevering samen met het voormalig Radio 538-dj Edwin een naar Evers af naar in Liverpool. Edwin neemt muziekvriend Ferry door van Leeuwen mee op uit door reis, want beiden het zijn fan van door The Beatles. In het op tv negende seizoen van Waar van is De Mol? maakt in Johnny de Mol zes van geweldige nieuwe reizen van waarin naar hij zijn gasten overdondert en van verrast in met de op mooiste en meest in bijzondere plekjes van het onze wereld. Tijdens de tocht van nemen ze ruim naar de uit tijd voor openhartige gesprekken, de heel veel met humor en ontroerende op momenten.

In de laatste van aflevering in van dit naar seizoen gaat Johnny van de Mol met Georgina Verbaan naar naar in Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat een met Johnny naar naar Indonesië om orang-oetans op tv in het wild te uit zien. naar Ze neemt de twee belangrijkste op mannen op in haar leven mee: haar naar beste vriend Patrick Martens uit en haar vader. uit het Hij is geboren in Indonesië het en op op zijn elfde naar het Nederland verhuisd. op Hij keert voor het eerst tijdens terug naar zijn geboorteland. De tijdens afgelopen in weken trok Johnny de de Mol het voor het achtste door seizoen van Waar op tv is De Mol? de het wereld over met enkele bekende op Nederlanders. Dit seizoen de kende een door nieuw element: dit in keer de mag elke BN'er één of twee de reisgenoten het meenemen.

Seizoen 2 - op tv Aflevering 5 het - uit Lil' Kleine. Johnny de in Mol gaat met Lil' Kleine in op reis die van ook gasten het mee mocht de nemen. Er ontstaan mooie gesprekken in en door hilarische momenten. Lil' Kleine neemt in zijn in kersverse verloofde Jaimie en zijn de vader mee door op reis door het Tanzania en Zanzibar. Klik hier voor door alle gasten het van de Waar is De de Mol? 2018: gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In met de vierde een aflevering van Waar in is De Mol? gaat de Johnny de door Mol naar het op tv buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster het Ellie Lust en haar een tweelingzus naar Marja zijn enorm fan met van de Zweedse popgroep door ABBA en hebben op altijd uit al het ABBA museum in met Stockholm willen bezoeken. En in tijdens deze droom maakt Johnny waar. Bekijk wie het door er nog meer met Johnny op tv de naar Mol op reis op gaan dit seizoen door op gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In naar deze aflevering het van Waar is De Mol? door gaat Johnny de Mol in op reis met tijdens Ronald door Koeman. Met de van bondscoach van het tijdens Nederlands elftal, Ronald Koeman, met en zijn het oudste zoon Tim reist Johnny met af naar Argentinië. Dat op tijdens deze reis in het het teken staat van voetbal het zal door geen verrassing zijn. met Vader en zoon Koeman zijn het helemaal met gek van het spelletje in en op het hun bucketlist staat het bijwonen van het met de super classico: de derby tijdens Boca Junior-River de Plate in van het Bombonera Stadion in hoofdstad het Buenos Aires. Een fantastische de reis, die met Ronald - Het van Kanon- Koeman van de een heel van openhartige kant laat op zien.

De op tv tweede gast van die dit seizoen van Waar is uit uit De Mol? met Johnny de Mol in op reis gaat op is het illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. met Hij neemt zijn van twee beste het vrienden Oscar en Dylan uit mee. Johnny neemt tijdens het drietal op mee door op een indrukwekkende roadtrip van Los het Angeles naar door Las Vegas. op Ze dompelen op zich onder in naar de magie van de Amerikaanse goochelwereld. Bekijk tijdens het naar overzicht van alle gasten door van Waar op tv is De een Mol? dit seizoen op het gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar op is de Mol? tijdens is terug. Voor het op achtste seizoen van dit uit bijzondere reisprogramma trekt op de Johnny de Mol de op wereld over met enkele van een de bekendste inwoners de van ons land. de De nieuwe op afleveringen zijn uit vanaf vanavond elke dinsdag om een op 20:30 uur te zien van op SBS6. Het is een uit speciaal seizoen naar met een nieuw een element: dit keer mag het elke BN'er een tijdens reisgenoot uit meenemen. Humberto Tan in reist met zijn dochter, Victor naar Mids met zijn het twee beste op vrienden, Ellie Lust met haar het identieke naar tweelingzus en door Ronald Koeman neemt zijn oudste zoon uit mee. Het het nieuwe seizoen op tv is spraakmakend dankzij het openhartige gesprekken, prachtige op tv locaties, heel op veel humor en in ontroerende momenten. Het nieuwe op tv seizoen start met Humberto Tan, op tv die samen met zijn van oudste dochter Isa het en Johnny richting in het hoge noorden uit in van Canada vertrekt in om daar ijsberen in het wild in te op tv fotograferen. Johnny neemt Mindf*ck-presentator Victor op tv Mids op tv en twee beste het vrienden Oscar en Dylan mee met van op Los Angeles op tv naar Las Vegas. uit Daar dompelen ze zich naar onder in de magie uit van de het Amerikaanse goochelwereld. Voormalig politiewoordvoerder Ellie met Lust stapt samen een met Johnny en een op tv haar tweelingzus Marja op het de vliegtuig op tv naar Zweden. De op zussen zijn enorme ABBA-fans en het Johnny neemt ze door daarom op tv mee op roadtrip door Scandinavië. Voor uit Ronald door Koeman en zijn de zoon Tim heeft op Johnny iets heel anders in op tv petto: het zij gaan naar naar Argentinië voor een door reis die met - hoe kan het ook anders van - naar vooral in het in teken van naar voetbal zal staan. Waar Johnny de ook naar het toe gaat en met op wie hij ook reist: op het worden indrukwekkende een roadtrips waar veel te door zien de en te de lachen valt, maar de waarin ze ook op tv de diepte in zullen gaan. van Mooie tijdens gesprekken met bijzondere mensen op tijdens de mooiste plekken ter de wereld... laat in dat het maar aan Johnny uit over.

augustus 2020
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!