Programma gemist?

Jandino naar Asporaat - In het negende een het seizoen van Waar is De een Mol? tijdens maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen het waarin hij het zijn het gasten overdondert en verrast met de in mooiste en met meest bijzondere plekjes van van onze wereld. Tijdens door de tocht nemen het van ze ruim de in tijd voor openhartige gesprekken, naar heel veel naar humor en ontroerende momenten. het Samen met comedian Jandino Asporaat van en zijn uit beste vriend tijdens Marcel Rocha reist Johnny de de Mol met af naar Zuid-Afrika. De mannen op tv zijn geïnteresseerd tijdens in de de rijke cultuur en historie van in het land uit en willen met uit eigen ogen zien hoe de met mensen omgaan met van de grote contrasten. door Ze verkennen de wijk op tv Soweto op de naar fiets. Voor Jandino zijn door de town ships door tevens een ontmoeting een met zijn tijdens eigen jeugd. Hij vertelt openhartig op op tv over hoe hij die pijnlijke op tv jaren door als kind heeft beleefd. op tv En bij een bezoekje met aan een lokale met school buiten Johannesburg tijdens gaan de van vrienden terug naar door de schoolbanken, de waar het gezelschap al snel de het boel op stelten de door zet.

In door deze aflevering van Waar is de De Mol? uit gaat Johnny de Mol in door op pad met oud-voetballegende Patrick op Kluivert en op zijn vrouw door Rossana. Spanje Door zijn baan op bij FC Barcelona kan Patrick met onmogelijk een week ver een van door huis, dus ontdekken ze hun het thuisland Spanje. Niets van gezien Dat het blijkt geen overbodige luxe, want het ondanks dat door Patrick al jaren op in Barcelona woont, heeft in hij nog bijna van niets met van de stad door gezien.

In deze aflevering naar van Waar is naar tijdens De Mol? gaat de Johnny de Mol met in zanger André Hazes de naar Cuba. Eiland ademt muziek Het het Caribische eiland ademt tijdens muziek en dat wil uit de zanger graag met een tijdens keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook in wil met hij meemaken hoe een de Cubanen - die nog uit in nooit van André Hazes hebben gehoord naar - op het zijn uit muziek reageren. Band Daarom heeft hij zijn bandgenoten met de drummer Micky en toetsenist Davy meegenomen, op tv om een door spetterend optreden met te verzorgen.

In door de nieuwste aflevering uit van Waar is door de Mol? gaat Johnny de tijdens van Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, door de waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste naar reden voor uit Dekker om met naar Oekraïne te op gaan is de kernramp van met op Tsjernobyl, die 33 jaar uit geleden plaatsvond in uit het land. Dekker is een ontzettend uit nieuwsgierig naar de plek en door het verhaal van op tv de ramp. een Bovendien kan ze genieten van op de manier naar waarop de de natuur de rampplek heeft overgenomen, tijdens van ondanks haar angst voor radioactieve op tv straling. Beste vriendin Dekker is natuurlijk in niet alleen: ze het neemt haar beste met vriendin door Lia, Britts op tv steun en toeverlaat, mee op reis. van Tijdens de tijdens reis tijdens vertelt Dekker openhartig over haar een spanningen voorafgaand aan door paardenwedstrijden, een de moeite die ze had in met negatieve reacties op tv op social uit media, de eetstoornis die ze door op tv heeft gehad, haar grote liefde Max het en het overlijden van van vader de Willem.

In deze van aflevering van tijdens Waar is De tijdens Mol? gaat Johnny het de Mol een met de veelbesproken zanger tijdens Dotan en zijn vader op tv Shmuel naar het door mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de van op drie walvissen en de beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier naar natuurlijk de ook op zoek naar van antwoorden: wat bewoog Dotan een op tv om zijn carrière zo op het het spel te zetten? Bestemmingen Ook met tijdens dit seizoen zit Waar is De met Mol? weer een vol bijzondere naar bestemmingen, interessante gasten in en diepgaande in gesprekken.

Vanavond start de een nieuw in seizoen van in Waar is de Mol?, waarin Johnny in de uit Mol met van bekende Nederlanders naar het buitenland gaat in de en er emotionele met momenten beleeft. De komende op tv maandagen zijn om 21:30 het uur nieuwe afleveringen te van door zien. Johnny reist in op tv de eerste aflevering samen met voormalig uit Radio de 538-dj Edwin van Evers af naar Liverpool. Edwin neemt in muziekvriend Ferry naar van Leeuwen in mee op een reis, want beiden een zijn fan van The met Beatles. In het negende in seizoen van op Waar is De Mol? maakt door Johnny de in Mol zes geweldige nieuwe het reizen een waarin hij zijn in gasten overdondert en verrast met de tijdens mooiste en met meest bijzondere plekjes van tijdens onze uit wereld. Tijdens de op tocht nemen ze op ruim de tijd voor uit openhartige gesprekken, heel van veel humor door en ontroerende van momenten.

In de in laatste aflevering van dit op tv een seizoen gaat Johnny van de Mol met Georgina Verbaan naar het Indonesië. Actrice Georgina met Verbaan uit gaat met Johnny naar de Indonesië om orang-oetans in uit het de wild te zien. Ze neemt de naar twee belangrijkste door mannen in haar leven in mee: haar naar beste vriend Patrick het Martens met en haar vader. door Hij is geboren in Indonesië naar en op zijn elfde in naar Nederland met verhuisd. Hij een keert voor het eerst van terug naar op tv zijn geboorteland. De op afgelopen weken trok Johnny de tijdens Mol een voor het achtste seizoen een van Waar is tijdens De Mol? de tijdens wereld over met enkele bekende door Nederlanders. Dit de seizoen op kende een nieuw element: tijdens dit keer mag elke BN'er op tv een één of twee reisgenoten naar meenemen.

Seizoen 2 van - de Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de de Mol gaat op tv met Lil' Kleine op op tijdens reis die ook gasten mee mocht tijdens nemen. naar Er ontstaan door mooie gesprekken en in hilarische momenten. Lil' Kleine neemt in zijn kersverse een verloofde Jaimie en in zijn vader uit mee op reis door door Tanzania en tijdens Zanzibar. Klik hier voor door alle gasten van het Waar is De uit Mol? 2018: gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In de van vierde aflevering van Waar op in is De Mol? gaat Johnny de een Mol naar het het door buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster naar Ellie Lust en haar van tweelingzus Marja zijn het enorm fan van de door Zweedse popgroep ABBA met en hebben een altijd al het door ABBA museum uit in Stockholm willen bezoeken. En door deze droom maakt met Johnny de waar. Bekijk wie er nog meer door met Johnny het de Mol op reis de gaan dit van seizoen op uit gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In het deze aflevering van Waar van is het De Mol? gaat door Johnny de Mol op met reis met Ronald Koeman. Met met de bondscoach met van het Nederlands in elftal, Ronald op tv Koeman, en zijn oudste zoon Tim op reist Johnny af tijdens naar in Argentinië. Dat deze reis met in het teken staat een van voetbal zal uit op geen verrassing zijn. Vader en zoon naar Koeman zijn een helemaal gek van met het spelletje en op op tv hun bucketlist uit staat naar het bijwonen van de super het classico: de derby Boca op Junior-River door Plate in het Bombonera een Stadion in naar hoofdstad Buenos Aires. met Een fantastische reis, op tv die Ronald - Het met Kanon- naar Koeman van een heel in openhartige kant laat het zien.

De tweede gast een die van dit seizoen van Waar is uit een De Mol? met Johnny de tijdens Mol op tv op reis gaat is illusionist en het Mindf*ck-presentator Victor uit Mids. Hij door neemt zijn twee de beste vrienden Oscar uit en Dylan uit mee. Johnny neemt naar het drietal mee op op tv een indrukwekkende het roadtrip van Los Angeles naar naar Las Vegas. het Ze dompelen zich onder in in de magie een van de Amerikaanse naar goochelwereld. Bekijk het overzicht van het alle gasten in van Waar is het De Mol? van dit seizoen op naar gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar is in de op tv Mol? is terug. Voor door het achtste seizoen van dit met bijzondere reisprogramma trekt in Johnny op tv de Mol de wereld over naar met enkele van de de bekendste inwoners tijdens van ons in land. De nieuwe naar afleveringen zijn vanaf vanavond op elke dinsdag met om de 20:30 uur te de zien op SBS6. Het is een speciaal met seizoen met een uit nieuw element: dit het keer mag met elke BN'er door een reisgenoot meenemen. in Humberto Tan reist met zijn van dochter, op tv Victor Mids met zijn van twee beste een vrienden, Ellie Lust met in haar identieke het tweelingzus en van Ronald Koeman neemt zijn oudste een zoon mee. door Het nieuwe met seizoen is spraakmakend dankzij openhartige de gesprekken, door prachtige locaties, heel veel humor en het op tv ontroerende momenten. Het nieuwe op seizoen start met Humberto door Tan, die met samen met zijn naar oudste dochter Isa uit en Johnny richting van het hoge noorden de van Canada vertrekt om een daar ijsberen in het door wild te fotograferen. naar Johnny neemt Mindf*ck-presentator Victor uit in Mids en twee uit beste vrienden Oscar en op Dylan mee van Los op tv Angeles naar Las Vegas. op Daar dompelen tijdens ze zich onder op in in de magie van op tv de Amerikaanse goochelwereld. Voormalig politiewoordvoerder door Ellie van Lust stapt samen met naar Johnny en haar tweelingzus het Marja op in het vliegtuig naar Zweden. de De zussen van zijn enorme naar ABBA-fans en Johnny neemt ze daarom naar mee op roadtrip in door op Scandinavië. Voor tijdens Ronald Koeman en op zijn zoon Tim heeft Johnny iets door heel anders in met petto: van zij gaan naar naar Argentinië voor een reis die het - hoe kan de het ook anders naar - vooral door in het uit teken van voetbal de zal staan. Waar in Johnny ook naar toe gaat naar en tijdens met wie hij uit ook reist: het worden indrukwekkende de roadtrips waar veel te het zien in en te lachen door valt, maar waarin ze een ook op tv de diepte in zullen gaan. Mooie uit gesprekken de met bijzondere mensen op op tv de mooiste in plekken ter de wereld... laat dat naar maar aan Johnny naar over.

juli 2021
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!