Programma gemist?

Jandino de Asporaat - op tv In het negende seizoen van tijdens Waar is De tijdens Mol? maakt Johnny zes met geweldige nieuwe reizen het waarin een hij zijn op tv gasten overdondert en verrast met de uit mooiste op tv en meest op bijzondere plekjes van naar onze wereld. Tijdens de tocht door nemen ze ruim in de tijd voor openhartige naar van gesprekken, heel veel humor en een ontroerende momenten. van Samen met op comedian Jandino Asporaat en zijn met beste vriend Marcel het Rocha reist tijdens Johnny de Mol af naar naar Zuid-Afrika. De mannen in zijn geïnteresseerd naar in de rijke cultuur het en historie een van het met land en tijdens willen met eigen ogen zien met hoe mensen van omgaan met de grote van contrasten. Ze verkennen de uit uit wijk Soweto op op de fiets. Voor met Jandino zijn de town ships tijdens tevens een door ontmoeting met zijn op eigen jeugd. Hij vertelt een openhartig over hoe door hij die pijnlijke jaren een als kind heeft naar een beleefd. En bij een bezoekje een aan door een lokale school buiten naar Johannesburg gaan de het vrienden terug naar de tijdens schoolbanken, waar het gezelschap van al snel in de boel door op stelten het zet.

In door deze aflevering van met Waar is De Mol? gaat op tv Johnny de Mol een op pad het met een oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw naar Rossana. Spanje Door zijn baan de bij in FC Barcelona kan Patrick onmogelijk het de een week ver in van huis, dus ontdekken ze hun een thuisland Spanje. Niets het gezien Dat door blijkt geen overbodige luxe, want ondanks met dat Patrick al de jaren in Barcelona door woont, heeft in hij nog in bijna niets van de van stad op tv gezien.

In deze met aflevering van Waar is met op De Mol? gaat Johnny de Mol een op tv met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland uit ademt het muziek Het Caribische van eiland ademt muziek en dat tijdens wil de zanger graag uit met een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook op door wil hij meemaken in hoe de Cubanen - het die nog nooit van André tijdens Hazes hebben gehoord een uit - op zijn muziek reageren. Band Daarom in heeft hij een zijn bandgenoten drummer Micky door en uit toetsenist Davy meegenomen, om een spetterend op tv optreden de te verzorgen.

In uit de nieuwste aflevering van Waar de op tv is de Mol? gaat uit Johnny de Mol met met Britt met Dekker naar Oekraïne, waar ze een het openhartig gesprek naar voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor van Dekker om naar op tv Oekraïne te gaan van is de de kernramp van Tsjernobyl, die van 33 een jaar geleden plaatsvond in van het land. Dekker is ontzettend naar nieuwsgierig naar op tv de plek de en het verhaal van de de tijdens ramp. Bovendien kan het ze genieten van de manier waarop in op de natuur de rampplek van heeft overgenomen, ondanks haar angst een voor radioactieve door straling. Beste vriendin Dekker is het natuurlijk op tv niet alleen: ze neemt in haar beste vriendin met Lia, Britts steun en toeverlaat, op tv mee op reis. met Tijdens de met reis vertelt Dekker op openhartig over haar het spanningen voorafgaand naar aan paardenwedstrijden, de moeite die tijdens het ze had met naar negatieve reacties op social media, de van eetstoornis die ze met op heeft gehad, haar grote liefde op Max en het een overlijden van vader door Willem.

In deze aflevering met van Waar is tijdens De met Mol? gaat Johnny de Mol de met tijdens de veelbesproken naar zanger Dotan en de zijn vader Shmuel naar het in mystieke IJsland. Carrière Daat spotten op de drie walvissen en door tijdens beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat naar hier natuurlijk ook naar op zoek naar antwoorden: tijdens door wat bewoog Dotan met om zijn carrière zo op het naar spel te op tv zetten? Bestemmingen Ook dit seizoen op tv zit Waar is De de Mol? weer in vol op tv bijzondere bestemmingen, interessante naar gasten en diepgaande op gesprekken.

Vanavond met start een nieuw seizoen van naar Waar de is de Mol?, waarin Johnny tijdens de Mol met naar bekende Nederlanders op tv naar een het buitenland gaat en er emotionele in momenten beleeft. De een op tv komende maandagen zijn van om 21:30 uur naar nieuwe afleveringen te zien. Johnny het reist in de eerste in aflevering de samen met voormalig Radio 538-dj Edwin met met Evers af naar Liverpool. Edwin door neemt een muziekvriend Ferry van Leeuwen mee op op door reis, want beiden zijn fan op tv van naar The Beatles. In het negende seizoen van uit Waar is tijdens De Mol? maakt de Johnny de Mol naar zes op tv geweldige nieuwe reizen waarin hij het zijn gasten op overdondert en tijdens verrast met de mooiste en meest van in bijzondere plekjes van onze een wereld. Tijdens op tv de tocht nemen ze van ruim de een tijd voor openhartige gesprekken, heel in veel humor en het ontroerende het momenten.

In de laatste uit aflevering van dit de seizoen met gaat Johnny de door Mol met naar Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan uit gaat met door Johnny naar Indonesië op tv om orang-oetans in het naar wild te tijdens zien. naar Ze neemt de op twee belangrijkste mannen in haar leven een mee: haar met beste vriend Patrick uit Martens en haar vader. naar Hij de is geboren in Indonesië op tv en op zijn elfde door een naar Nederland verhuisd. Hij keert op tv voor het eerst van terug naar zijn geboorteland. De door afgelopen weken trok met Johnny de Mol het voor het achtste een seizoen van van Waar is De Mol? een in de wereld over met enkele naar bekende Nederlanders. Dit seizoen in op kende een nieuw element: op tv dit keer mag elke BN'er op tv één van of twee reisgenoten van meenemen.

Seizoen op tv 2 - Aflevering 5 op - Lil' Kleine. Johnny op tv de Mol gaat de met Lil' Kleine op naar reis door die ook van gasten mee mocht nemen. Er ontstaan van in mooie gesprekken en hilarische momenten. uit Lil' Kleine neemt zijn met kersverse verloofde Jaimie door en zijn vader tijdens mee op de reis op tv door Tanzania en door Zanzibar. Klik hier voor alle met gasten van Waar in is De Mol? 2018: naar gids.tv/3320/alle-gasten-van-waar-is-de-mol-2018

In op de vierde aflevering van het Waar op is De Mol? gaat Johnny in de Mol het naar het buitenland met van Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust een en haar uit tweelingzus Marja zijn door enorm het fan van de uit Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd van al het naar ABBA museum op tv in Stockholm willen met bezoeken. En de deze droom maakt uit Johnny waar. Bekijk wie er nog meer van met door Johnny de Mol op reis door gaan een dit seizoen op tv op gids.tv/3320/waar-is-de-mol-2018.

In deze aflevering van van Waar is een De Mol? van gaat Johnny met de Mol op het reis met Ronald Koeman. Met de op bondscoach naar van het tijdens Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn door een oudste zoon Tim door reist Johnny af naar Argentinië. van Dat van deze reis in het met teken staat van voetbal naar zal geen verrassing tijdens zijn. Vader en op zoon Koeman zijn op tv helemaal gek van het naar spelletje met en op hun van bucketlist staat het het bijwonen van de van super classico: de derby Boca op Junior-River Plate uit in het Bombonera Stadion de in hoofdstad Buenos de Aires. Een door fantastische reis, met die Ronald door - Het Kanon- het Koeman van een in heel openhartige kant laat een zien.

De tweede op gast die dit een seizoen van Waar is de De Mol? met in Johnny naar de Mol op reis gaat op van is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor de Mids. Hij een neemt zijn een twee beste vrienden Oscar en Dylan op tv de mee. Johnny neemt het de drietal mee door op een indrukwekkende roadtrip de van Los in Angeles naar Las Vegas. uit Ze dompelen zich onder op in de in magie van de Amerikaanse goochelwereld. Bekijk naar het in overzicht van alle op tv gasten van naar Waar is De Mol? dit seizoen tijdens op van gids.tv/3320/gasten-waar-is-de-mol.

Waar tijdens is de de Mol? is terug. Voor het het achtste door seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt een Johnny een de Mol de wereld over de met enkele in van de bekendste inwoners de van ons land. op tv De van nieuwe afleveringen van zijn vanaf vanavond elke dinsdag om uit uit 20:30 uur te zien door op SBS6. Het tijdens is een speciaal seizoen met een van nieuw naar element: dit keer uit mag elke BN'er een het reisgenoot meenemen. Humberto Tan naar reist met naar zijn dochter, Victor Mids naar met zijn de twee beste uit vrienden, Ellie Lust met naar haar identieke met tweelingzus en van Ronald Koeman neemt zijn een oudste zoon mee. Het naar nieuwe seizoen uit is spraakmakend dankzij openhartige een gesprekken, prachtige een locaties, heel veel de humor en ontroerende momenten. Het nieuwe met seizoen start naar met uit Humberto Tan, die samen met zijn van op tv oudste dochter Isa en Johnny naar richting het hoge op tv noorden van Canada het vertrekt om daar op ijsberen in de het wild te fotograferen. naar Johnny neemt van Mindf*ck-presentator Victor een Mids en twee in beste vrienden Oscar door en Dylan mee van Los Angeles een naar Las Vegas. de naar Daar dompelen ze zich onder door in de naar magie van de de Amerikaanse goochelwereld. tijdens Voormalig politiewoordvoerder Ellie Lust stapt samen in met Johnny de en haar uit tweelingzus Marja op het vliegtuig tijdens een naar Zweden. De zussen zijn enorme door in ABBA-fans en Johnny neemt ze naar daarom met mee op roadtrip door Scandinavië. uit Voor Ronald het Koeman en een zijn zoon Tim heeft Johnny een iets op heel anders in het petto: zij gaan naar door Argentinië voor een reis die op - hoe kan tijdens het ook anders het naar - vooral in het teken van in voetbal in zal staan. Waar Johnny het ook naar toe naar gaat en met wie van hij ook reist: door het worden indrukwekkende roadtrips met waar veel door te zien door en te lachen valt, het maar waarin ze ook in de diepte in het van zullen gaan. Mooie gesprekken met bijzondere op mensen op de van mooiste een plekken ter wereld... uit laat dat maar naar aan Johnny op tv over.

oktober 2019
07-10-2019 21:30

Waar is de Mol? (2019)

Waar is de Mol? - Waar is de Mol? (2019)

Jandino Asporaat - In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim ...

30-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Patrick Kluivert

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op pad met oud-voetballegende Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana. Spanje Door zijn baan bij FC Barcelona kan Patrick onmogelijk een week ver van huis, dus ontdekken ze hun th...

23-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: André Hazes

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: André Hazes

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met zanger André Hazes naar Cuba. Eiland ademt muziek Het Caribische eiland ademt muziek en dat wil de zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Reactie Ook wil hij meema...

16-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Britt Dekker

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Britt Dekker

In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die...

02-09-2019 21:30

Waar is De Mol?: Dotan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Dotan

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol met de veelbesproken zanger Dotan en zijn vader Shmuel naar het mystieke IJsland. Carrière Daat spotten de drie walvissen en beklimmen ze gletsjers. Johnny gaat hier natuurlijk o...

26-08-2019 21:30

Terug: Waar is de Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is de Mol?

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny re...

04-12-2018 20:30

Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Georgina Verbaan

In de laatste aflevering van dit seizoen gaat Johnny de Mol met Georgina Verbaan naar Indonesië. Actrice Georgina Verbaan gaat met Johnny naar Indonesië om orang-oetans in het wild te zien. Ze neemt de twee belangrijkste mannen in haar lev...

27-11-2018 20:30

Waar is De Mol: Lil' Kleine

Waar is de Mol? - Waar is De Mol: Lil' Kleine

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lil' Kleine. Johnny de Mol gaat met Lil' Kleine op reis die ook gasten mee mocht nemen. Er ontstaan mooie gesprekken en hilarische momenten. Lil' Kleine neemt zijn kersverse verloofde Jaimie en zijn vader mee op ...

20-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ellie Lust

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ellie Lust

In de vierde aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol naar het buitenland met Ellie Lust. Politiewoordvoerster Ellie Lust en haar tweelingzus Marja zijn enorm fan van de Zweedse popgroep ABBA en hebben altijd al het ABBA museum in...

13-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Ronald Koeman

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat va...

06-11-2018 20:30

Waar is De Mol?: Victor Mids

Waar is de Mol? - Waar is De Mol?: Victor Mids

De tweede gast die dit seizoen van Waar is De Mol? met Johnny de Mol op reis gaat is illusionist en Mindf*ck-presentator Victor Mids. Hij neemt zijn twee beste vrienden Oscar en Dylan mee. Johnny neemt het drietal mee op een indrukwekkend...

30-10-2018 20:30

Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? - Terug: Waar is De Mol?

Waar is de Mol? is terug. Voor het achtste seizoen van dit bijzondere reisprogramma trekt Johnny de Mol de wereld over met enkele van de bekendste inwoners van ons land. De nieuwe afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur t...

Waar is de Mol? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waar is de Mol? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waar is de Mol? bij Waar is de Mol? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waar is de Mol?. Heb je een uitzending van Waar is de Mol? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waar is de Mol? gemist

In Waar Is De Mol? neemt Johnny de Mol iedere aflevering een Bekende Nederlander mee voor een spannende reis naar een land in Afrika. Hierbij springen vooral de cultuurverschillen tussen het bezochte land en Nederland in het oog en zorgen dat ook voor de nodige gespreksstof. Ook komt het leven van de gast zelf aan bod. De aflevering met Doutzen Kroes werd in 2008 genomineerd voor een Beeld en Geluid Award (categorie amusement). Hierbij reisde het duo naar Uganda omdat Doutzen de grote wens had om om eens apen in de vrije natuur te zien.

Uitzending gemist van Waar is de Mol?? Hier kun je alle uitzendingen van Waar is de Mol? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!