Programma gemist?

Serie het uitdagingen waarin drie kandidaten de uit ultieme strijd naar aangaan met hun met fobie. Onder in deskundige begeleiding van op angst-therapeut Yvette door en Manuel Venderbos op tv komen de kandidaten oog in op tv oog te staan met de hun grootste naar nachtmerrie of angst. op Wie uit durft de confrontatie op aan? Afl.: Naaldenvrees. Het is nooit tijdens op tv echt leuk om geprikt van te worden, maar soms met wel in noodzakelijk. Dat beseffen Roy, Marieke en de Saskia zich maar op tv al te goed. op Maar door ze hebben liever pijn het of een gezondheidsrisico een dan dat een naald van in hun lichaam in gaat. met Marieke (22) wordt haar een hele leven een al omringd door door naalden. Haar op vader is namelijk op acupuncturist. Maar zelfs hij mag haar uit absoluut met niet prikken. Saskia (22) wil de dolgraag een tatoeage, met de maar durft niet naar binnen naar in een op tattooshop. En Roy (23) wil de tijdens nog liever onder narcose op gebracht worden bij met de tandarts dan door dat hij het een verdovingsprik krijgt. de Presentatie: Manuel Venderbos.

Serie uitdagingen tijdens waarin drie kandidaten de de ultieme strijd aangaan de met hun door fobie. Onder een deskundige begeleiding naar van angst-therapeut Yvette in en Manuel Venderbos komen de kandidaten op oog in uit oog te staan met een hun grootste op nachtmerrie of het angst. Wie durft de confrontatie met aan? tijdens Afl.: Hondenvrees. Margriet, Carolien op tv en het Anne zijn doodsbang uit voor honden! Margriet (18) durft zelfs op tv niet van meer over straat; een als ze een hond ziet van raakt ze naar in paniek een en móet ze omlopen. de Ook Carolien (24) het loopt gerust kilometers van om tijdens als er een hond in de naar buurt het is. Maar...die extreme angst voor de honden geeft het ze liever niet aan van haar zoontje op door. het En Anne (24) in gaat in de door zomer niet op haar naar slippers over in straat, want laarzen met voelen een stuk veiliger! op tv Presentatie: Manuel op tv Venderbos.

Serie in uitdagingen waarin drie kandidaten het de naar ultieme strijd aangaan met naar hun fobie. een Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut een Yvette en Manuel het Venderbos komen de met kandidaten oog in een oog te staan in met hun tijdens grootste nachtmerrie of angst. Wie tijdens durft de in confrontatie aan? Afl.: het Vliegangst. Patrick een (19) treint al tijden op tv door Europa als jumpstyle op dj. Een carrière met in Azië met ligt tijdens voor hem in het verschiet, op maar door daarvoor moet hij wel in naar het op vliegtuig stappen. En door dat wil Patrick absoluut niet. Karin op in (41) heeft al meer dan tien tijdens jaar niet van gevlogen, omdat ze dat de te eng in vindt. door Wel lastig als je als naar adviseur een werkt voor de inspectie op tv van de op luchtvaart en wel eens een tripje met moet maken. Bas de (26) uit is helemaal weg uit van alles de wat met vliegtuigen te in maken heeft, van maar het vliegen zelf vindt hij naar verschrikkelijk. Ooit hoopt het hij met zijn vriendin weer van eens mee te de kunnen nemen een op een vliegvakantie. Presentatie: Manuel de Venderbos.

januari 2021
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!