Programma gemist?

Serie in uitdagingen waarin drie kandidaten de het ultieme strijd op tv aangaan in met hun fobie. Onder op deskundige begeleiding in van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos op komen op tv de kandidaten oog in oog de de te staan met hun op tv grootste nachtmerrie of angst. Wie naar durft de de confrontatie naar aan? Afl.: Naaldenvrees. Het is met nooit echt tijdens leuk om geprikt te door worden, maar soms een wel uit noodzakelijk. Dat beseffen Roy, tijdens Marieke en door Saskia zich maar al te een goed. Maar ze hebben uit het liever pijn of de een gezondheidsrisico dan dat een naald tijdens hun met lichaam in gaat. het Marieke (22) een wordt haar hele leven van al omringd het door naalden. Haar naar vader is namelijk acupuncturist. Maar een zelfs hij mag naar haar in absoluut niet prikken. Saskia (22) wil de dolgraag een tatoeage, naar naar maar durft niet naar binnen de in een een tattooshop. En Roy in (23) wil nog liever onder in narcose gebracht worden op tv bij de tijdens tandarts dan dat hij uit een verdovingsprik krijgt. uit Presentatie: uit Manuel Venderbos.

Serie uitdagingen met waarin drie kandidaten op tv de ultieme tijdens strijd aangaan met hun fobie. in Onder deskundige begeleiding in de van angst-therapeut Yvette een en Manuel Venderbos op komen de kandidaten oog met in oog te met staan met uit hun grootste nachtmerrie of angst. Wie uit durft met de confrontatie aan? Afl.: Hondenvrees. het Margriet, Carolien en op tv een Anne zijn doodsbang naar voor honden! Margriet (18) de durft zelfs niet naar meer over straat; als tijdens ze op een hond ziet op tv raakt ze in paniek en móet uit ze omlopen. Ook op tv Carolien (24) op tv loopt met gerust kilometers om als er een door naar hond in de op buurt is. Maar...die extreme het angst voor de honden geeft ze met liever niet aan haar zoontje met door. de En Anne (24) gaat op in de zomer niet op het haar slippers over door straat, want door laarzen de voelen een stuk een veiliger! Presentatie: Manuel van Venderbos.

Serie van uitdagingen waarin drie kandidaten op tv de ultieme uit strijd aangaan met door hun fobie. door Onder deskundige begeleiding naar van angst-therapeut Yvette tijdens en Manuel Venderbos met komen de kandidaten met oog in oog te met staan met hun in grootste nachtmerrie van of angst. Wie de durft de confrontatie aan? in Afl.: Vliegangst. Patrick (19) treint van al de tijden door Europa als in jumpstyle de dj. Een carrière op in Azië ligt op tv voor hem in met het verschiet, maar op tv daarvoor moet hij wel in uit het vliegtuig stappen. En met op dat wil Patrick absoluut niet. door Karin (41) de heeft al meer dan tien een de jaar niet gevlogen, omdat ze tijdens dat op tv te eng vindt. uit Wel lastig als je tijdens als adviseur uit werkt voor de met inspectie van de van luchtvaart en wel eens een tripje naar moet maken. het Bas (26) door is helemaal weg het van alles wat met naar vliegtuigen te op maken heeft, maar het het vliegen zelf door vindt hij met verschrikkelijk. Ooit hoopt hij zijn vriendin door van weer eens mee te uit kunnen nemen op door een vliegvakantie. Presentatie: naar Manuel Venderbos.

mei 2021
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!