Programma gemist?

Serie met uitdagingen waarin drie kandidaten de tijdens ultieme strijd door aangaan met hun fobie. op de Onder deskundige begeleiding op tv van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos door uit komen de kandidaten oog het in oog te staan met uit hun uit grootste nachtmerrie een of angst. Wie durft op tv de confrontatie aan? Afl.: Naaldenvrees. uit Het tijdens is nooit echt op leuk om een geprikt te worden, het maar soms wel de noodzakelijk. Dat beseffen Roy, door Marieke en Saskia zich maar op al door te goed. Maar met ze hebben liever pijn of een van een gezondheidsrisico dan dat een de naald hun lichaam op in door gaat. Marieke (22) wordt haar hele uit leven van al omringd uit door naalden. Haar door vader is namelijk acupuncturist. Maar de zelfs tijdens hij mag haar absoluut niet prikken. in Saskia (22) naar wil dolgraag een door tatoeage, van maar durft niet naar de binnen in een tattooshop. En een Roy uit (23) wil op nog liever onder narcose van gebracht worden bij de tandarts het dan dat de hij een in verdovingsprik krijgt. Presentatie: Manuel naar Venderbos.

Serie uitdagingen op tv waarin drie het kandidaten de ultieme met strijd aangaan met hun fobie. de Onder deskundige op begeleiding naar van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos met komen een de kandidaten tijdens oog in oog te staan een met hun grootste het nachtmerrie of angst. Wie een het durft de confrontatie het aan? Afl.: Hondenvrees. Margriet, Carolien en het het Anne zijn doodsbang voor honden! Margriet op tv met (18) durft zelfs door niet meer over tijdens straat; als ze een het hond ziet raakt ze in een paniek de en móet ze met omlopen. Ook Carolien (24) tijdens loopt de gerust kilometers om als er in een hond in de met buurt is. door Maar...die extreme angst in voor met honden geeft ze liever met niet aan met haar zoontje door. tijdens En Anne (24) gaat in de naar zomer naar niet op haar met slippers over straat, want naar laarzen voelen op tv een stuk van veiliger! Presentatie: Manuel op Venderbos.

Serie uitdagingen naar waarin drie uit kandidaten de ultieme met strijd aangaan met hun fobie. uit Onder deskundige begeleiding naar door van angst-therapeut Yvette naar en Manuel Venderbos komen de kandidaten op tv oog de in oog te staan van met hun grootste in nachtmerrie of angst. Wie een durft uit de confrontatie aan? op Afl.: Vliegangst. een Patrick (19) treint al tijden door het Europa als een jumpstyle dj. Een carrière op in Azië ligt van voor uit hem in het verschiet, met maar daarvoor een moet hij wel uit in het vliegtuig tijdens stappen. En dat op wil Patrick absoluut niet. Karin tijdens (41) heeft al door van meer dan tien uit jaar niet gevlogen, omdat in ze dat te door eng vindt. Wel lastig als in tijdens je als adviseur werkt voor uit de van inspectie van de een luchtvaart en wel van eens een tripje in moet maken. Bas op tv (26) is helemaal weg van een alles wat met uit vliegtuigen te uit maken heeft, maar op tv het vliegen zelf met vindt hij een verschrikkelijk. Ooit hoopt hij zijn vriendin een weer eens door mee te kunnen nemen door op op een vliegvakantie. Presentatie: in Manuel Venderbos.

september 2021
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!