Programma gemist?

Serie de uitdagingen waarin drie kandidaten uit de ultieme strijd uit aangaan met naar hun fobie. Onder van deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette naar en Manuel uit Venderbos komen de in kandidaten op tv oog in oog uit te staan met hun grootste nachtmerrie tijdens of angst. op Wie durft de confrontatie het naar aan? Afl.: Naaldenvrees. een Het is nooit echt leuk op tv om geprikt uit te worden, maar soms wel uit noodzakelijk. Dat beseffen de Roy, Marieke en tijdens het Saskia zich maar van al te goed. Maar ze naar hebben liever tijdens pijn of een gezondheidsrisico dan op tv tijdens dat een naald hun lichaam in met op gaat. Marieke (22) wordt haar een hele de leven al omringd uit door naalden. Haar vader is namelijk een acupuncturist. op tv Maar zelfs hij mag haar naar absoluut op tv niet prikken. Saskia (22) wil in dolgraag een tatoeage, van maar een durft niet naar binnen in in op een tattooshop. En tijdens Roy (23) wil nog liever onder met narcose gebracht de worden op bij de tandarts dan dat hij met een verdovingsprik in krijgt. Presentatie: Manuel in Venderbos.

Serie uitdagingen met waarin met drie kandidaten de tijdens ultieme strijd aangaan met hun fobie. tijdens door Onder deskundige begeleiding het van angst-therapeut Yvette en door Manuel Venderbos komen de kandidaten tijdens oog in oog naar te het staan met hun grootste nachtmerrie op of tijdens angst. Wie durft de uit confrontatie aan? Afl.: op tv Hondenvrees. Margriet, Carolien op en Anne zijn met doodsbang voor op honden! Margriet (18) durft zelfs in tijdens niet meer over straat; als door ze in een hond ziet tijdens raakt ze in paniek op tv en móet ze met omlopen. Ook het Carolien (24) loopt gerust kilometers naar om als met er een hond in met de buurt is. Maar...die van het extreme angst voor honden van geeft ze op tv liever niet aan haar zoontje in door. een En Anne (24) de gaat in de zomer op tv niet op haar slippers over door straat, een want laarzen voelen een stuk van veiliger! Presentatie: met Manuel tijdens Venderbos.

Serie uitdagingen met waarin drie kandidaten het de ultieme strijd aangaan in met hun de fobie. Onder in deskundige begeleiding van uit angst-therapeut Yvette en door Manuel Venderbos komen door de kandidaten oog in door oog te staan tijdens met het hun grootste nachtmerrie of angst. Wie uit durft van de confrontatie aan? een Afl.: Vliegangst. Patrick (19) op treint al op tijden door met Europa als jumpstyle dj. Een tijdens carrière in op tv Azië ligt voor hem op in in het verschiet, maar door daarvoor moet hij wel in het het vliegtuig stappen. met En in dat wil Patrick uit absoluut niet. Karin (41) heeft al op tv meer dan in tien jaar niet gevlogen, met het omdat ze dat te eng op vindt. een Wel lastig als je als het adviseur werkt voor de in de inspectie van de luchtvaart van en wel eens een op tv tripje moet maken. in Bas (26) tijdens is helemaal weg van van alles wat met vliegtuigen op tv te maken heeft, uit maar op het vliegen zelf vindt naar hij verschrikkelijk. van Ooit hoopt hij zijn vriendin een weer de eens mee te op tv kunnen nemen op tv op een vliegvakantie. Presentatie: het Manuel Venderbos.

september 2020
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!