Programma gemist?

Serie op uitdagingen waarin drie kandidaten de de ultieme strijd de aangaan met hun fobie. het Onder deskundige van begeleiding van in angst-therapeut Yvette en Manuel van Venderbos komen uit de kandidaten oog op in oog het te staan met hun grootste uit nachtmerrie of naar angst. Wie tijdens durft de confrontatie naar aan? Afl.: Naaldenvrees. Het met is nooit echt leuk om van geprikt te worden, de maar naar soms wel noodzakelijk. naar Dat beseffen Roy, Marieke en op een Saskia zich maar al in te goed. Maar ze hebben met liever pijn of met een gezondheidsrisico dan in dat een naald een hun lichaam in met gaat. naar Marieke (22) wordt haar hele tijdens leven door al omringd door naalden. naar Haar vader is namelijk door door acupuncturist. Maar zelfs hij mag haar naar absoluut niet tijdens prikken. tijdens Saskia (22) wil dolgraag een uit tatoeage, naar maar durft niet naar binnen in naar een tattooshop. En uit op Roy (23) wil nog liever onder met narcose tijdens gebracht worden naar bij de tandarts dan dat de hij in een verdovingsprik krijgt. Presentatie: een Manuel Venderbos.

Serie uitdagingen op waarin drie kandidaten de een ultieme strijd aangaan een met hun fobie. in Onder met deskundige begeleiding van tijdens angst-therapeut Yvette door en Manuel Venderbos tijdens komen de kandidaten oog op in oog door te staan met hun grootste een nachtmerrie of door angst. Wie durft tijdens de confrontatie aan? Afl.: Hondenvrees. het met Margriet, Carolien en Anne zijn doodsbang uit de voor honden! Margriet (18) durft tijdens zelfs niet een meer over naar straat; als ze tijdens een hond ziet raakt ze in in paniek en móet tijdens ze omlopen. door Ook uit Carolien (24) loopt gerust kilometers van om als er een op tv hond in de met buurt is. uit Maar...die naar extreme angst voor honden geeft een ze op tv liever niet aan haar zoontje door. met een En Anne (24) gaat in met de zomer niet op tv op haar slippers een over op tv straat, want laarzen met voelen een stuk veiliger! Presentatie: Manuel de in Venderbos.

Serie een uitdagingen waarin drie kandidaten met de ultieme op strijd aangaan het met hun fobie. Onder deskundige in begeleiding van angst-therapeut een Yvette en Manuel Venderbos uit komen de de kandidaten oog op in oog te staan met door hun op grootste nachtmerrie of op tv angst. Wie durft de confrontatie op tv op aan? Afl.: Vliegangst. op tv Patrick (19) treint op al tijden door Europa als uit jumpstyle het dj. Een carrière in Azië ligt met voor hem in de het verschiet, door maar daarvoor moet hij op het wel in het vliegtuig stappen. van En het dat wil Patrick in absoluut niet. Karin (41) heeft al op tv meer met dan tien jaar in niet gevlogen, omdat met ze dat te eng op vindt. de Wel lastig als met je als adviseur werkt voor een de met inspectie van de de luchtvaart en wel eens een in tripje door moet maken. Bas (26) tijdens is helemaal weg van uit alles wat met uit vliegtuigen te een maken heeft, maar naar het vliegen uit zelf vindt hij van verschrikkelijk. Ooit hoopt hij zijn van vriendin van weer eens mee te kunnen een nemen in op een vliegvakantie. Presentatie: Manuel in Venderbos.

mei 2020
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!