Programma gemist?

Serie uitdagingen door waarin drie een kandidaten de door ultieme strijd aangaan door met hun fobie. van Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut uit Yvette in en Manuel Venderbos komen de de kandidaten oog in oog tijdens te staan uit met hun grootste nachtmerrie door het of angst. Wie een durft de confrontatie aan? Afl.: Naaldenvrees. in Het met is nooit echt leuk uit om geprikt tijdens te worden, maar soms van wel door noodzakelijk. Dat beseffen Roy, uit Marieke en Saskia zich in maar al te goed. tijdens Maar op ze hebben liever pijn of het een de gezondheidsrisico dan een dat een naald hun tijdens lichaam in een gaat. Marieke (22) wordt haar van hele de leven al omringd door uit naalden. Haar vader is namelijk tijdens op acupuncturist. Maar zelfs hij mag tijdens haar absoluut niet op prikken. door Saskia (22) wil dolgraag een een tatoeage, maar op durft niet naar op tv binnen in een met tattooshop. En Roy (23) wil met nog liever onder op narcose gebracht van worden bij de naar tandarts uit dan dat hij tijdens een verdovingsprik krijgt. Presentatie: in Manuel Venderbos.

Serie op tv uitdagingen waarin drie door kandidaten de ultieme strijd de aangaan op tv met hun fobie. Onder deskundige de begeleiding van angst-therapeut Yvette in en Manuel Venderbos in in komen de kandidaten tijdens oog in oog te staan het met hun tijdens grootste nachtmerrie of angst. op Wie durft op tv de confrontatie aan? Afl.: op tv Hondenvrees. Margriet, Carolien op tv en Anne van zijn doodsbang voor honden! naar Margriet (18) durft zelfs uit niet meer over de straat; als ze een het een hond ziet raakt ze in het paniek naar en móet ze omlopen. Ook van Carolien (24) van loopt gerust kilometers om de als de er een op tv hond in de buurt is. Maar...die in op tv extreme angst voor honden geeft de ze liever met niet aan de haar zoontje door. En Anne door (24) uit gaat in de zomer in niet op haar op tv slippers over tijdens straat, want laarzen in voelen een stuk veiliger! Presentatie: van Manuel in Venderbos.

Serie van uitdagingen waarin drie op tv kandidaten de ultieme op tv strijd aangaan met hun fobie. de Onder deskundige begeleiding door met van angst-therapeut Yvette en door Manuel Venderbos komen de tijdens kandidaten oog in door oog te uit staan met door hun grootste nachtmerrie of angst. Wie op durft naar de confrontatie aan? Afl.: Vliegangst. door Patrick (19) naar treint al tijden op door Europa als tijdens jumpstyle dj. Een carrière op tv in Azië in ligt voor hem in op tv het verschiet, tijdens maar daarvoor moet hij de tijdens wel in het vliegtuig stappen. het En in dat wil Patrick absoluut niet. het Karin in (41) heeft al tijdens meer dan tien jaar tijdens niet gevlogen, naar omdat ze dat te eng vindt. door Wel met lastig als de je als adviseur uit werkt voor de inspectie op van de luchtvaart op tv en wel van eens een tripje moet op maken. Bas (26) is de helemaal weg van van alles naar wat met vliegtuigen te maken heeft, met maar de het vliegen zelf vindt hij een verschrikkelijk. Ooit hoopt uit hij door zijn vriendin op tv weer eens mee in te kunnen nemen op een tijdens vliegvakantie. Presentatie: Manuel tijdens Venderbos.

oktober 2019
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!