Programma gemist?

Serie uitdagingen waarin naar drie kandidaten een de ultieme strijd op tv aangaan met hun fobie. op tv Onder uit deskundige begeleiding met van angst-therapeut Yvette en uit Manuel Venderbos naar komen de kandidaten oog in naar oog te staan met op hun grootste een nachtmerrie of angst. op tv Wie tijdens durft de confrontatie aan? Afl.: het Naaldenvrees. de Het is nooit echt leuk naar om geprikt te een worden, maar soms een wel noodzakelijk. tijdens Dat beseffen Roy, Marieke met en uit Saskia zich maar al te goed. door Maar ze door hebben liever pijn een of een naar gezondheidsrisico dan dat op een naald hun naar lichaam in gaat. Marieke van (22) wordt de haar hele leven al het omringd door in naalden. Haar vader het is namelijk acupuncturist. Maar zelfs door hij mag haar op tv absoluut niet met prikken. Saskia (22) de wil op tv dolgraag een tatoeage, maar durft niet op tv op tv naar binnen in een met tattooshop. En Roy in (23) wil door nog liever onder het narcose gebracht worden bij de door tandarts dan op tv dat hij het een verdovingsprik krijgt. Presentatie: op Manuel Venderbos.

Serie uitdagingen waarin met drie kandidaten de op in ultieme strijd aangaan met hun uit fobie. Onder met deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette in en Manuel op Venderbos komen de in kandidaten oog met in oog tijdens te staan met hun grootste door nachtmerrie of angst. Wie van in durft de confrontatie aan? Afl.: het Hondenvrees. Margriet, op tv Carolien en Anne zijn doodsbang op voor honden! op Margriet (18) met durft zelfs niet meer over op straat; door als ze op een hond ziet raakt ze naar in paniek en in móet ze naar omlopen. Ook Carolien (24) loopt uit gerust kilometers om door van als er een hond het in de buurt is. Maar...die met extreme angst naar voor van honden geeft ze een liever niet aan naar haar zoontje door. En Anne (24) naar gaat in naar de zomer niet met op haar uit slippers over straat, de want laarzen van voelen een stuk het veiliger! Presentatie: Manuel de Venderbos.

Serie uitdagingen waarin uit drie in kandidaten de ultieme strijd naar aangaan met een hun fobie. Onder deskundige met begeleiding van angst-therapeut door Yvette en Manuel met Venderbos een komen de kandidaten oog in tijdens oog te tijdens staan met hun grootste nachtmerrie de of van angst. Wie door durft de confrontatie uit aan? Afl.: Vliegangst. Patrick (19) op treint al tijden door van Europa op tv als jumpstyle dj. Een carrière met in Azië ligt in het voor hem in het verschiet, maar uit daarvoor moet het hij wel in het tijdens het vliegtuig stappen. En dat wil Patrick uit absoluut niet. Karin het (41) op tv heeft al meer dan tien een jaar met niet gevlogen, omdat ze met dat te eng vindt. de Wel lastig als in je als adviseur uit werkt uit voor de op inspectie van de naar luchtvaart en wel met eens een tripje moet maken. het Bas (26) de is helemaal weg van met alles wat met op tv vliegtuigen te maken heeft, de maar het tijdens vliegen zelf tijdens vindt hij verschrikkelijk. Ooit hoopt uit het hij zijn vriendin weer het eens mee te naar kunnen nemen op een vliegvakantie. op tv van Presentatie: Manuel Venderbos.

december 2021
04-07-2010 19:00

Naaldenvrees

Fearfighters - Naaldenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

27-06-2010 19:00

Hondenvrees

Fearfighters - Hondenvrees

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

13-06-2010 19:05

Vliegangst

Fearfighters - Vliegangst

Serie uitdagingen waarin drie kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding van angst-therapeut Yvette en Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootste nachtmerrie of angst. Wie...

Fearfighters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fearfighters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fearfighters bij Fearfighters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fearfighters. Heb je een uitzending van Fearfighters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fearfighters gemist

Serie programma's waarin kandidaten de ultieme strijd aangaan met hun fobie. Onder deskundige begeleiding vanangst-therapeut Yvette en presentator Manuel Venderbos komen de kandidaten oog in oog te staan met hun grootstenachtmerrie of angst. Wie durft de confrontatie aan?

Uitzending gemist van Fearfighters? Hier kun je alle uitzendingen van Fearfighters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 04-07-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!