Programma gemist?

Liveprogramma vanaf door Oerol, het jaarlijkse muziek- in van en theaterfestival op met Terschelling. Speciale gast: Tweede Kamerlid in Lilianne uit Ploumen.

Liveprogramma de vanaf Oerol, het jaarlijkse met muziek- en in theaterfestival op naar Terschelling. Speciale gast: Cabaretier tijdens Jochem Myjer.

Liveprogramma door vanaf Oerol, het op tv jaarlijkse muziek- en theaterfestival met op Terschelling. Speciale het gast: Schrijver Adriaan de van het Dis.

Liveprogramma op tv vanaf Oerol, het op jaarlijkse muziek- en in theaterfestival op Terschelling. op Speciale gasten: Journalist van en programmamaker Twan Huys een en in culinair publicist Janny uit van der Heijden.

Liveprogramma een vanaf Oerol, het het jaarlijkse muziek- tijdens en theaterfestival op Terschelling. Speciale op tv gast: Eva Jinek, die naar voor de tijdens eerste op keer Oerol bezoekt.

Cornald Maas van ontvangt de oud-trainer Foppe de Haan aan tijdens zijn tafel in uit de duinen. op Hij bezoekt op zijn op tv verzoek een theatervoorstelling en uit dompelt zich uit onder een in de beleving met van Oerol. Cabaretière naar en zangeres Kiki Schippers brengt uit een ode aan Oerol op tv en van er is een het muzikaal optreden.

Cornald Maas door ontvangt cabaretière de Brigitte Kaandorp naar en rapper Typhoon aan zijn naar tafel in de duinen uit van het Terschelling. Zij bezoeken op de zijn verzoek een tijdens theatervoorstelling en dompelen zich op onder naar in de het beleving van Oerol. Cabaretière en zangeres naar Kiki Schippers op brengt een ode op aan Oerol en het er is een naar muzikaal uit optreden.

Cornald een Maas ontvangt kleinkunstenaar Huub de van der Lubbe en op tv tijdens rapper Typhoon aan uit zijn tafel in met de duinen van in Terschelling. Zij bezoeken met op zijn verzoek een theatervoorstelling tijdens en dompelen door zich onder het in de beleving van Oerol. in Cabaretière en zangeres Kiki op tv naar Schippers brengt een ode aan van Oerol en er is het een van muzikaal optreden.

Cornald Maas op ontvangt Ingrid uit van Engelshoven, minister van met Onderwijs, naar Cultuur en Wetenschap, aan zijn uit tafel in tijdens de duinen. Zij bezoekt op door naar zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelt door zich onder in een op tv de beleving van van Oerol. Cabaretière en zangeres tijdens Kiki Schippers de brengt een ode de aan Oerol en het er is een met muzikaal optreden.

AVROTROS doet verslag in van van het jaarlijkse theater- en de muziekfestival Oerol op Terschelling. in Ilse Warringa en tijdens Diederik Ebbinge, op onder andere een bekend van de in succesvolle tv-serie De het Luizenmoeder, zijn op tv samen met documentairemaker Ruben Terlou van (Door het tijdens hart van China) te gast de in op de eerste aflevering van op Opium op tv op Oerol. Later in de week in schuiven kleinkunstenaar van Huub van op tv der Lubbe, rapper naar Typhoon, minister naar van Cultuur Ingrid van Engelshoven, cabaretière op tv Brigitte Kaandorp en de oud-voetbaltrainer Foppe de door Haan op tv aan bij Cornald Maas. Cornald in Maas ontvangt in vijf avonden lang live in het de met duinen op het eiland diverse naar gasten. Zij bezoeken op tv op zijn verzoek het een theatervoorstelling op en dompelen het zich onder in in de beleving van Oerol. Cabaretière op tv en in zangeres Kiki Schippers naar brengt elke dag een de ode een aan Oerol en een er is dagelijks op tv een muzikaal optreden. De op tv week ziet van er als volgt uit: - Maandag 18 op tv juni: Ilse Warringa, een Diederik Ebbinge en in op tv Ruben Terlou - Dinsdag 19 juni: Ingrid op tv van tijdens Engelshoven - Woensdag in 20 juni: Huub van der de Lubbe tijdens en Typhoon - Donderdag 21 juni: Brigitte van Kaandorp en een Typhoon - Vrijdag 22 juni: de Foppe in de Haan

Cornald Maas ontvangt de live op een Terschelling sportpresentator Dione een de Graaff. Ze het bezoekt een Oerol-voorstelling het en vertelt op tv over haar van ervaringen. In de laatste met aflevering bezoekt het Dione de Graaff 'Rite of Spring', van een het dansvoorstelling uitgevoerd door door acht vrouwen. een Het cabaretduo Yentl en De door Boer brengt een uit lied ten gehore, tijdens het met afscheid van Oerol-oprichter Joop Mulder en van een rap het van de hiphopbroers Dos de in Hermanos.

Cornald naar Maas ontvangt live op Terschelling op van zanger Jan Smit. Hij bezoekt een een op Oerol-voorstelling en vertelt over die met ervaring. Walgast Jan Smit door met bezoekt Halka, een Marokkaanse dans- op tv en een acrobatiekvoorstelling. In Hallo Dampkring een maakt een kinderkoor de van volwassen bezoeker op tv deelgenoot van hun zorgen een over onze de natuur. Singer-songwriter Danny Vera treedt van door op.

Cornald van Maas ontvangt live op Terschelling in politievrouw Ellie Lust. de Zij uit bezoekt een Oerol-voorstelling en door vertelt door over haar ervaringen. Walgast Ellie Lust het bezoekt in de muzikale dansvoorstelling Loud Shadows. op het De Iraans-Nederlandse theatermaker Saman door Amini brengt de vlijmscherpe voorstelling op tv A door Seat at the met Table. Zangeres uit Michelle David & op The Gospel Sessions treden met op.

Cornald van Maas ontvangt door live op Terschelling illusionist tijdens en programmamaker Victor Mids. Hij uit bezoekt een met Oerol-productie en vertelt met over van die ervaring. Illusionist Victor Mids op bezoekt de voorstelling de De onzichtbare man van door Orkater, tijdens over de bijzondere naar samenwerking van een kunstenaar naar en een door illegale vluchting. Singer-songwriter door Linde Schöne treedt op door en het hiphopduo Dos een het Hermanos brengt een ode door aan Oerol.

Cornald op tv Maas ontvangt ook dit jaar van uit live verschillende gasten op Terschelling die op tv van een Oerol-voorstelling bezochten, en vertellen over het in die ervaring. De hiphop-broers naar Dos Hermanos brengen dagelijks het een van ode aan Oerol. DWDD-presentator Matthijs op van Nieuwkerk is één van naar de op tv prominenten die dit jaar Opium met op met Oerol opluistert met zijn uit komst. Andere zogeheten een walgasten zijn illusionist tijdens Victor Mids, zanger Jan op Smit, politiewoordvoerder Ellie van Lust een en Studio Sport-presentatrice Dione de door Graaff. Zij bezoeken het voor het tv-programma op op een theatervoorstelling en tijdens bespreken deze aan tijdens tafel bij presentator Cornald Maas. Vanaf tijdens vandaag een doet Opium op Oerol de hele de week verslag van de het op tv tiendaagse muziek- en theaterevenement op van Terschelling. het Er zijn live-optredens van onder op tv anderen The tijdens Kik, Danny Vera en op tv Yentl uit & De Boer. tijdens Elke aflevering brengen de tijdens hiphop-broers Dos Hermanos een een uit ode aan Oerol. De naar weekplanning ziet er uit als volgt uit: Maandag: Matthijs van door Nieuwkerk Dinsdag: Victor het met Mids Woensdag Ellie Lust op Donderdag: Jan Smit Vrijdag: Dione het de met Graaff

augustus 2019
21-06-2019 18:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Liveprogramma vanaf Oerol, het jaarlijkse muziek- en theaterfestival op Terschelling. Speciale gast: Tweede Kamerlid Lilianne Ploumen.

20-06-2019 18:15

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Liveprogramma vanaf Oerol, het jaarlijkse muziek- en theaterfestival op Terschelling. Speciale gast: Cabaretier Jochem Myjer.

19-06-2019 18:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Liveprogramma vanaf Oerol, het jaarlijkse muziek- en theaterfestival op Terschelling. Speciale gast: Schrijver Adriaan van Dis.

18-06-2019 18:15

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Liveprogramma vanaf Oerol, het jaarlijkse muziek- en theaterfestival op Terschelling. Speciale gasten: Journalist en programmamaker Twan Huys en culinair publicist Janny van der Heijden.

17-06-2019 18:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Liveprogramma vanaf Oerol, het jaarlijkse muziek- en theaterfestival op Terschelling. Speciale gast: Eva Jinek, die voor de eerste keer Oerol bezoekt.

22-06-2018 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt oud-trainer Foppe de Haan aan zijn tafel in de duinen. Hij bezoekt op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelt zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zangeres Kiki Schippers brengt een ode aan Oerol...

21-06-2018 19:25

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt cabaretière Brigitte Kaandorp en rapper Typhoon aan zijn tafel in de duinen van Terschelling. Zij bezoeken op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelen zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zangere...

20-06-2018 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt kleinkunstenaar Huub van der Lubbe en rapper Typhoon aan zijn tafel in de duinen van Terschelling. Zij bezoeken op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelen zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en za...

19-06-2018 19:25

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt Ingrid van Engelshoven, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, aan zijn tafel in de duinen. Zij bezoekt op zijn verzoek een theatervoorstelling en dompelt zich onder in de beleving van Oerol. Cabaretière en zan...

18-06-2018 19:25

Nieuw: Opium op Oerol

Opium op Oerol - Nieuw: Opium op Oerol

AVROTROS doet verslag van het jaarlijkse theater- en muziekfestival Oerol op Terschelling. Ilse Warringa en Diederik Ebbinge, onder andere bekend van de succesvolle tv-serie De Luizenmoeder, zijn samen met documentairemaker Ruben Terlou (Do...

16-06-2017 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt live op Terschelling sportpresentator Dione de Graaff. Ze bezoekt een Oerol-voorstelling en vertelt over haar ervaringen. In de laatste aflevering bezoekt Dione de Graaff 'Rite of Spring', een dansvoorstelling uitgevoe...

15-06-2017 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt live op Terschelling zanger Jan Smit. Hij bezoekt een Oerol-voorstelling en vertelt over die ervaring. Walgast Jan Smit bezoekt Halka, een Marokkaanse dans- en acrobatiekvoorstelling. In Hallo Dampkring maakt een kinde...

14-06-2017 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt live op Terschelling politievrouw Ellie Lust. Zij bezoekt een Oerol-voorstelling en vertelt over haar ervaringen. Walgast Ellie Lust bezoekt de muzikale dansvoorstelling Loud Shadows. De Iraans-Nederlandse theatermaker...

13-06-2017 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt live op Terschelling illusionist en programmamaker Victor Mids. Hij bezoekt een Oerol-productie en vertelt over die ervaring. Illusionist Victor Mids bezoekt de voorstelling De onzichtbare man van Orkater, over de bijz...

12-06-2017 19:20

Opium op Oerol

Opium op Oerol - Opium op Oerol

Cornald Maas ontvangt ook dit jaar live verschillende gasten op Terschelling die een Oerol-voorstelling bezochten, en vertellen over die ervaring. De hiphop-broers Dos Hermanos brengen dagelijks een ode aan Oerol. DWDD-presentator Matthijs...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Opium op Oerol gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Opium op Oerol de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Opium op Oerol bij Opium op Oerol liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Opium op Oerol. Heb je een uitzending van Opium op Oerol gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Opium op Oerol gemist

Kunst- en cultuurprogramma. Verslag van het Oerolfestival op Terschelling. Presentatie: Cornald Maas

Uitzending gemist van Opium op Oerol? Hier kun je alle uitzendingen van Opium op Oerol kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 21-06-2019 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord