Programma gemist?
mei 2017
18-08-2011 10:00

Het beste van Consumenten 24

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Het beste van Consumenten 24

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laatste consumentennieuws komt voorbij. Speciaal voor deze uitzending op Nederland2 hebben we alle hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rij gezet. Afl.: Het beste van Consumenten 24. Een uitgebreide discussie over de voor- en nadelen van de elektrische auto. En we laten de gevaren van autoklonen zien. Ook: wat komt er kijken bij het kopen van een hond, een uitgebreide schminktest, een gesprek over erfrecht, Pierre Wind over snijplanken en alle ins en outs van whisky.

12-08-2011 10:00

Vakantieweek (3)

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Vakantieweek (3)

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laatste consumentennieuws komt voorbij. Speciaal voor deze uitzending op Nederland2 hebben we alle hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rij gezet. Afl.: Vakantieweek (3). ~.

11-08-2011 10:00

Vakantieweek (2)

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Vakantieweek (2)

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laatste consumentennieuws komt voorbij. Speciaal voor deze uitzending op Nederland2 hebben we alle hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rij gezet. Afl.: Vakantieweek (2). Het is de tweede dag van de Consumenten 24 zomerspecial. U ziet de invloed van de economische invloed op het toerisme in Portugal en Griekenland. Blijf kijken om te zien of u door de crisis goedkoper op vakantie kunt.

10-08-2011 10:00

Vakantieweek (1)

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Vakantieweek (1)

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laatste consumentennieuws komt voorbij. Speciaal voor deze uitzending op Nederland2 hebben we alle hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rij gezet. Afl.: Vakantieweek (1). Deze zomer trekt Consumenten 24 Europa in, om te kijken wat de invloed van de economische crisis is. We bezoeken de hoofdsteden van Portugal, Griekenland, Ierland en IJsland. En vandaag staan Dublin en Reykjavik op het programma.

04-08-2011 10:00

Aflevering 25

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 25

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt u tijdens de Vakantieweek. Uitzending op de Efteling, het strand en Schiphol. Kijkers kunnen meteen zien hoe druk het is, hoe lang de rij voor de incheckbalie is en of er nog plek is op de parkeerplaats. Ook wordt in de vakantieweek aan het begin van ieder heel uur een speciale uitzending vanaf de camping in Kijkduin uitgezonden. Daar komen veel verschillende vakantie-experts langs om te praten over goede en slechte vakantiebrochures, fietsvakanties en bijvoorbeeld het maken van goede vakantiefoto's. Consumenten 24 gaat internationaal. U ziet het programma Jimmy's food factory, waar op een ludieke wetenschappelijke manier wordt onderzocht wat er in supermarktvoedsel zit. U ziet hoe het ontbijt gemaakt wordt en wat er in een sandwich zit.

03-08-2011 10:00

Themadag: voeding

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Themadag: voeding

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt u tijdens de Vakantieweek. Uitzending op de Efteling, het strand en Schiphol. Kijkers kunnen meteen zien hoe druk het is, hoe lang de rij voor de incheckbalie is en of er nog plek is op de parkeerplaats. Ook wordt in de vakantieweek aan het begin van ieder heel uur een speciale uitzending vanaf de camping in Kijkduin uitgezonden. Daar komen veel verschillende vakantie-experts langs om te praten over goede en slechte vakantiebrochures, fietsvakanties en bijvoorbeeld het maken van goede vakantiefoto's. Afl.: Themadag: voeding. Eten en drinken hoort bij de eerste levensbehoefte. Daarom aandacht aan voedsel. In supermarkten en in advertenties wordt u verleid door heerlijk afgebeeld eten, maar hoe zorgen foodstylisten dat het water bij u in de mond loopt?

02-08-2011 10:00

Aflevering 23

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 23

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt u tijdens de Vakantieweek. Uitzending op de Efteling, het strand en Schiphol. Kijkers kunnen meteen zien hoe druk het is, hoe lang de rij voor de incheckbalie is en of er nog plek is op de parkeerplaats. Ook wordt in de vakantieweek aan het begin van ieder heel uur een speciale uitzending vanaf de camping in Kijkduin uitgezonden. Daar komen veel verschillende vakantie-experts langs om te praten over goede en slechte vakantiebrochures, fietsvakanties en bijvoorbeeld het maken van goede vakantiefoto's.

29-07-2011 10:00

Aflevering 22

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 22

Met een gouden tip om de rand van uw wc goed schoon te maken. En wilt u leren flirten, dan geeft Koopkracht een speciale flirtcursus.

26-07-2011 10:00

Aflevering 21

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 21

De Canadese serie Anna and Kristina's Grocery Bag. In deze serie worden kookboeken getest. Is het echt mogelijk zulke lekkere maaltijden te maken als de plaatjes suggereren? En kan het kookboek dat calorie-arme maaltijden belooft mét smaak, deze belofte waarmaken? Anna en Kristina zoeken het uit.

22-07-2011 10:00

Aflevering 20

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 20

Kijk en de miskoop is verleden tijd. De beste consumentenprogramma's van de publieke omroep. Onder andere over bacteriën in huis. Hoeveel miljoenen beestjes krioelen er op uw vaatdoek? En wat is viezer, een wc-bril of een handdoek?

06-07-2011 10:00

Aflevering 19

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 19

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt u tijdens de Vakantieweek. Uitzending op de Efteling, het strand en Schiphol. Kijkers kunnen meteen zien hoe druk het is, hoe lang de rij voor de incheckbalie is en of er nog plek is op de parkeerplaats. Ook wordt in de vakantieweek aan het begin van ieder heel uur een speciale uitzending vanaf de camping in Kijkduin uitgezonden. Daar komen veel verschillende vakantie-experts langs om te praten over goede en slechte vakantiebrochures, fietsvakanties en bijvoorbeeld het maken van goede vakantiefoto's. Tientallen soorten shampoo, ontbijtkoek, vuilniszakken en plakband. Maar welke is nou het allerbeste? Consumenten24 geeft het overzicht tijdens de Testdag. Alle tests van de publieke omroep op een rij. Kijk en de miskoop is definitief verleden tijd. Kijk voor meer informatie en om terug te kijken op de site.

02-09-2010 09:15

Aflevering 18

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 18

Het is de Week van de zonden. Daarom zijn er alleen maar programma's te zien die te maken hebben met de combinatie tussen hebzucht, luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn er ook mensen zonder hebzucht, of willen we inderdaad eigenlijk altijd meer, meer en meer kopen?

01-09-2010 09:15

Aflevering 17

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 17

Het is de Week van de zonden. Daarom zijn er alleen maar programma's te zien die te maken hebben met de combinatie tussen hebzucht, luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn er ook mensen zonder hebzucht, of willen we inderdaad eigenlijk altijd meer, meer en meer kopen?

31-08-2010 09:15

Aflevering 16

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 16

Het is de Week van de zonden. Daarom zijn er alleen maar programma's te zien die te maken hebben met de combinatie tussen hebzucht, luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn er ook mensen zonder hebzucht, of willen we inderdaad eigenlijk altijd meer, meer en meer kopen?

20-08-2010 09:15

Aflevering 15

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 15

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laatste consumentennieuws komt voorbij. Speciaal voor deze uitzending op Nederland2 hebben we alle hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rij gezet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kijk op themakanalen: Consumenten TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kijk op themakanalen: Consumenten TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kijk op themakanalen: Consumenten TV bij Kijk op themakanalen: Consumenten TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kijk op themakanalen: Consumenten TV. Heb je een uitzending van Kijk op themakanalen: Consumenten TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kijk op themakanalen: Consumenten TV gemist

Compilatie van het themakanaal Consumenten TV. Met 24 uur per dag het laatste nieuws op het gebied van consumentenzakenen een breed aanbod van consumentenprogramma's, zoals Kassa, Radar en Vraag en Beantwoord.

Uitzending gemist van Kijk op themakanalen: Consumenten TV? Hier kun je alle uitzendingen van Kijk op themakanalen: Consumenten TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 18-08-2011 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord