Programma gemist?

Het naar hele jaar door het maakt Consumenten24 programma's tijdens die u zeker op van pas door komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische op de tips over het regelen van uw naar pensioen. Of wat naar dacht u van door tijdens een reportage over de zin en in onzin van door 3D televisie? Ook de het laatste consumentennieuws komt door voorbij. Speciaal voor op tv deze uitzending een op Nederland2 hebben in we het alle hoogtepunten van het op afgelopen jaar door op een rij gezet. Afl.: uit Het beste van Consumenten in 24. Een naar uitgebreide discussie over door de het voor- en nadelen tijdens van de elektrische auto. En de we laten door de gevaren van autoklonen zien. het Ook: het wat komt in er kijken bij op tv het kopen van een hond, een met door uitgebreide schminktest, een gesprek over erfrecht, tijdens Pierre Wind over een tijdens snijplanken en alle tijdens ins en outs van tijdens whisky.

Het op tv hele jaar door maakt Consumenten24 in programma's die op u tijdens zeker van pas komen. U krijgt een bijvoorbeeld veel het praktische tips in over het regelen het van uw pensioen. een Of wat een dacht u van een reportage tijdens over op de zin en onzin van op 3D televisie? door Ook het naar laatste consumentennieuws komt voorbij. het Speciaal voor deze uitzending op het Nederland2 hebben in we alle hoogtepunten in van het afgelopen jaar op op met een rij het gezet. Afl.: Vakantieweek (3). op tv ~.

Het hele het jaar door maakt op tv Consumenten24 programma's naar die u de zeker van pas komen. U het krijgt bijvoorbeeld op tv veel praktische met tips over het regelen van de uw pensioen. Of wat een dacht een u van uit een reportage over de zin en met onzin van de 3D op tv televisie? Ook het in laatste consumentennieuws komt voorbij. Speciaal voor in deze van uitzending op Nederland2 hebben we het alle hoogtepunten van met op het afgelopen jaar op een op tv rij gezet. naar Afl.: Vakantieweek (2). Het de is uit de tweede dag in van de Consumenten 24 zomerspecial. U op tv ziet op de invloed van de economische door invloed op uit het toerisme in op Portugal met en Griekenland. Blijf kijken tijdens om te de zien of u met door de crisis goedkoper een op vakantie het kunt.

Het hele jaar de door maakt uit Consumenten24 programma's de die u zeker van pas van komen. U krijgt met de bijvoorbeeld veel praktische tips over het het regelen uit van uw pensioen. Of uit wat dacht u van door een reportage op over de door zin en onzin door van 3D televisie? Ook met het laatste consumentennieuws van komt van voorbij. Speciaal voor deze uitzending op van Nederland2 met hebben we alle hoogtepunten met van het afgelopen jaar in op een rij de gezet. Afl.: met Vakantieweek (1). van Deze zomer trekt Consumenten 24 een Europa in, om naar te kijken wat naar de door invloed van de economische crisis op tv is. We bezoeken uit de hoofdsteden van door Portugal, Griekenland, Ierland op tv en op IJsland. En vandaag staan tijdens Dublin een en Reykjavik op het naar programma.

Welke de zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe in bereid naar je eenvoudig en goedkoop een een lekkere uit campingmaaltijd? En wanneer op tv moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde door reizigers compenseren? Antwoorden op het al deze en uit nog een veel meer op tv vakantievragen krijgt u tijdens de Vakantieweek. met Uitzending op de met van Efteling, het strand en Schiphol. Kijkers op tv kunnen meteen door zien hoe druk met het in is, hoe lang de rij voor op tv de incheckbalie een is en in of er nog plek is tijdens de op de parkeerplaats. Ook door wordt in de met vakantieweek aan het begin in van ieder heel in uur een uit speciale uitzending vanaf de op camping in Kijkduin uitgezonden. met Daar komen van veel verschillende vakantie-experts naar langs een om te praten over goede tijdens en uit slechte vakantiebrochures, fietsvakanties en bijvoorbeeld het op tv maken van goede een vakantiefoto's. Consumenten door 24 gaat naar internationaal. U ziet het programma van Jimmy's food tijdens factory, waar op een naar ludieke wetenschappelijke manier een de wordt onderzocht wat met er in supermarktvoedsel naar zit. U ziet hoe het naar ontbijt door gemaakt wordt en wat uit er in een het sandwich zit.

Welke van zonnebrand smeert het lekkerst? met Hoe bereid je eenvoudig de en goedkoop een op uit lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een met luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers uit compenseren? Antwoorden op met al deze in en nog op veel meer op tv vakantievragen krijgt u tijdens op tv de Vakantieweek. Uitzending op op tv de Efteling, het het strand en naar Schiphol. Kijkers kunnen meteen op zien hoe druk het een op is, hoe lang de rij voor met met de incheckbalie is en of een er nog op plek is op de parkeerplaats. in Ook wordt in op tv de op vakantieweek aan het begin van van ieder heel met uur een speciale van uitzending vanaf de camping met in tijdens Kijkduin uitgezonden. Daar komen het veel verschillende een vakantie-experts langs uit om te praten over goede en op slechte vakantiebrochures, fietsvakanties met de en bijvoorbeeld het maken met van goede een vakantiefoto's. Afl.: Themadag: voeding. Eten de en drinken naar hoort bij de de eerste levensbehoefte. Daarom aandacht aan de voedsel. In op supermarkten en met in advertenties wordt u op tv verleid door heerlijk afgebeeld uit eten, maar van hoe zorgen foodstylisten het dat het water met bij u tijdens in de mond met loopt?

Welke uit zonnebrand smeert door het lekkerst? Hoe bereid je een eenvoudig en goedkoop een met lekkere campingmaaltijd? En tijdens wanneer moet een met luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers in compenseren? een Antwoorden op al deze de en nog veel in meer vakantievragen tijdens krijgt u het tijdens de Vakantieweek. Uitzending op de uit Efteling, door het strand en een Schiphol. Kijkers kunnen met meteen zien van hoe druk het is, hoe lang naar de het rij voor de incheckbalie is het en of er het uit nog plek is de op de parkeerplaats. Ook wordt op tv in de tijdens vakantieweek aan het begin de van ieder heel uur de een een speciale uitzending vanaf de camping de in Kijkduin uitgezonden. uit Daar in komen veel verschillende vakantie-experts uit langs om het te praten over goede van en slechte vakantiebrochures, het fietsvakanties en bijvoorbeeld tijdens het maken van goede de van vakantiefoto's.

Met door een gouden tip door om de rand in van uw wc tijdens goed schoon te maken. in En wilt u naar leren flirten, van dan geeft Koopkracht een speciale in op flirtcursus.

De Canadese op serie Anna and Kristina's een Grocery in Bag. In deze serie van worden op kookboeken getest. Is het tijdens echt mogelijk zulke lekkere op maaltijden te maken als uit de plaatjes suggereren? met En kan het met uit kookboek dat calorie-arme maaltijden belooft mét in door smaak, deze belofte waarmaken? Anna door en Kristina door zoeken het op uit.

Kijk door en de miskoop met is verleden tijd. op tv De beste consumentenprogramma's met van de tijdens publieke omroep. Onder andere over bacteriën in in huis. Hoeveel naar miljoenen beestjes krioelen met er op het uw vaatdoek? op En wat is viezer, de een wc-bril of in een het handdoek?

Welke zonnebrand smeert de op het lekkerst? Hoe bereid in je eenvoudig het en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En op tv wanneer moet een van luchtvaartmaatschappij gedupeerde op reizigers compenseren? tijdens Antwoorden op naar al deze en nog met veel meer vakantievragen krijgt u een tijdens tijdens de Vakantieweek. Uitzending van op de Efteling, de het strand en Schiphol. Kijkers van kunnen op meteen zien hoe druk het uit is, hoe op lang de rij op voor de incheckbalie is in en of op tv er nog van plek is op naar de parkeerplaats. Ook wordt in met tijdens de vakantieweek aan het begin de van ieder op tv heel uur een van speciale uitzending vanaf de camping in in in Kijkduin uitgezonden. Daar op komen veel verschillende vakantie-experts met langs om te praten tijdens over goede en tijdens slechte een vakantiebrochures, fietsvakanties een en bijvoorbeeld het maken van de goede de vakantiefoto's. Tientallen soorten shampoo, ontbijtkoek, vuilniszakken uit en plakband. Maar met welke is naar nou het de allerbeste? Consumenten24 met geeft het overzicht tijdens de Testdag. naar Alle tests van een de in publieke omroep op de een rij. het Kijk en de miskoop is de definitief verleden tijd. Kijk het voor op tv meer informatie op en om terug te kijken op met de een site.

Het is de de Week van het de zonden. op Daarom zijn er alleen naar maar programma's te zien met die te maken naar hebben met de tijdens combinatie tussen door hebzucht, op luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie in en vraatzucht. op tv Zijn er ook mensen zonder het hebzucht, of het willen we inderdaad eigenlijk van uit altijd meer, meer en meer door kopen?

Het door is de Week naar van de zonden. naar Daarom zijn er alleen maar uit programma's te zien van die naar te maken hebben met de een combinatie een tussen hebzucht, luiheid, lust, op tv wraak, tijdens ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn in er de ook mensen zonder op hebzucht, of willen we tijdens inderdaad eigenlijk altijd meer, in meer en uit meer kopen?

Het is met de Week de van de zonden. Daarom zijn op er alleen uit maar programma's te naar zien die te in maken hebben met de het combinatie tussen op tv hebzucht, luiheid, uit lust, wraak, ijdelheid, naar jaloezie en vraatzucht. Zijn op tv er ook mensen zonder van naar hebzucht, of willen we inderdaad eigenlijk de altijd meer, op meer en meer met kopen?

Het hele het jaar door het maakt Consumenten24 programma's een die u zeker van pas naar komen. U krijgt het op tv bijvoorbeeld veel praktische tips over een het regelen met van uw pensioen. Of de wat op dacht u van een reportage over het de zin en in van onzin van 3D televisie? Ook het uit op laatste consumentennieuws komt voorbij. in Speciaal voor deze door uitzending op Nederland2 uit hebben we op tv alle hoogtepunten van het naar afgelopen jaar van op een rij naar gezet.

september 2017
18-08-2011 10:00

Het beste van Consumenten 24

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Het beste van Consumenten 24

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laats...

12-08-2011 10:00

Vakantieweek (3)

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Vakantieweek (3)

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laats...

11-08-2011 10:00

Vakantieweek (2)

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Vakantieweek (2)

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laats...

10-08-2011 10:00

Vakantieweek (1)

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Vakantieweek (1)

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laats...

04-08-2011 10:00

Aflevering 25

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 25

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt...

03-08-2011 10:00

Themadag: voeding

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Themadag: voeding

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt...

02-08-2011 10:00

Aflevering 23

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 23

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt...

29-07-2011 10:00

Aflevering 22

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 22

Met een gouden tip om de rand van uw wc goed schoon te maken. En wilt u leren flirten, dan geeft Koopkracht een speciale flirtcursus.

26-07-2011 10:00

Aflevering 21

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 21

De Canadese serie Anna and Kristina's Grocery Bag. In deze serie worden kookboeken getest. Is het echt mogelijk zulke lekkere maaltijden te maken als de plaatjes suggereren? En kan het kookboek dat calorie-arme maaltijden belooft mét smaak,...

22-07-2011 10:00

Aflevering 20

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 20

Kijk en de miskoop is verleden tijd. De beste consumentenprogramma's van de publieke omroep. Onder andere over bacteriën in huis. Hoeveel miljoenen beestjes krioelen er op uw vaatdoek? En wat is viezer, een wc-bril of een handdoek?

06-07-2011 10:00

Aflevering 19

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 19

Welke zonnebrand smeert het lekkerst? Hoe bereid je eenvoudig en goedkoop een lekkere campingmaaltijd? En wanneer moet een luchtvaartmaatschappij gedupeerde reizigers compenseren? Antwoorden op al deze en nog veel meer vakantievragen krijgt...

02-09-2010 09:15

Aflevering 18

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 18

Het is de Week van de zonden. Daarom zijn er alleen maar programma's te zien die te maken hebben met de combinatie tussen hebzucht, luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn er ook mensen zonder hebzucht, of willen we in...

01-09-2010 09:15

Aflevering 17

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 17

Het is de Week van de zonden. Daarom zijn er alleen maar programma's te zien die te maken hebben met de combinatie tussen hebzucht, luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn er ook mensen zonder hebzucht, of willen we in...

31-08-2010 09:15

Aflevering 16

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 16

Het is de Week van de zonden. Daarom zijn er alleen maar programma's te zien die te maken hebben met de combinatie tussen hebzucht, luiheid, lust, wraak, ijdelheid, jaloezie en vraatzucht. Zijn er ook mensen zonder hebzucht, of willen we in...

20-08-2010 09:15

Aflevering 15

Kijk op themakanalen: Consumenten TV - Aflevering 15

Het hele jaar door maakt Consumenten24 programma's die u zeker van pas komen. U krijgt bijvoorbeeld veel praktische tips over het regelen van uw pensioen. Of wat dacht u van een reportage over de zin en onzin van 3D televisie? Ook het laats...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Kijk op themakanalen: Consumenten TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Kijk op themakanalen: Consumenten TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Kijk op themakanalen: Consumenten TV bij Kijk op themakanalen: Consumenten TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Kijk op themakanalen: Consumenten TV. Heb je een uitzending van Kijk op themakanalen: Consumenten TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Kijk op themakanalen: Consumenten TV gemist

Compilatie van het themakanaal Consumenten TV. Met 24 uur per dag het laatste nieuws op het gebied van consumentenzakenen een breed aanbod van consumentenprogramma's, zoals Kassa, Radar en Vraag en Beantwoord.

Uitzending gemist van Kijk op themakanalen: Consumenten TV? Hier kun je alle uitzendingen van Kijk op themakanalen: Consumenten TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 18-08-2011 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord