Programma gemist?

Met: uit Gijs Scholten van van Aschat, Eva op van der Gucht, Katja tijdens Herbers e.a. Bekende het acteurs improviseren op door actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet tijdens geil/Een miljoen. door -De uitdaging. in Gijs en Stefan het hebben samen een uit eigen zaak. Stefan wordt door de een concurrent door gevraagd om voor de hen te komen werken. -Auditie. het uit Eva doet auditie voor uit een theaterstuk bij een blinde van regisseur. in -Niet geil. Vriendinnen een Saskia en tijdens Katja zijn allebei getrouwd met tijdens beroemde een politici, die zich van hebben teruggetrokken om meer bij op hun gezin te zijn. een -Een miljoen. naar Katja en Leopold gingen op tv een jaar uit geleden uit elkaar de vanwege een Leopolds gokverslaving. Na een naar jaar komt hij bij naar haar op tv langs. Hij heeft een miljoen de gewonnen.

Bekende acteurs improviseren in op op actuele dilemma's. in Afl.: Burentroost/Fan/50.

Bekende op tv acteurs improviseren op actuele dilemma's. op tv in Afl.: Alleen nog een everzwijn.

Met: met Saskia Temmink, met Katja Herbers, Gijs Scholten in van Aschat e.a. Bekende een acteurs improviseren op actuele in dilemma's. Afl.: Iraanse de bruid/Undercover/Koeien in knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee tijdens broers drijven na een de dood tijdens van hun ouders de samen de tijdens boerderij. Sinds twee jaar hebben een ze een hulp op tv in door de huishouding, een Iraanse op tv vluchtelinge. -Undercover. Een door journaliste is in undercover bij de PVV. door Ze van krijgt een voorstel om undercover te uit een gaan bij een streng van islamitische organisatie. -Koeien knuffelen. De de uit boerderij van Gijs brengt een bijna niets meer op en de zijn zoon het heeft een van geniaal plan. Hij wil de van de boerderij een naar op zingevingscentrum maken.

Met: Gijs Scholten op tv van op tv Aschat, Eva van der Gucht, de Katja Herbers e.a. tijdens Bekende in acteurs improviseren op actuele dilemma's. op tv Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet op tv geil/Een miljoen. het -De uitdaging. door Gijs en Stefan een hebben samen een eigen zaak. Stefan naar wordt door de tijdens concurrent gevraagd naar om voor van hen te op tv komen werken. -Auditie. tijdens Eva doet auditie voor een op tv theaterstuk bij door een blinde op regisseur. -Niet geil. op tv Vriendinnen Saskia en door Katja zijn allebei getrouwd tijdens met beroemde politici, uit die zich hebben het teruggetrokken om meer tijdens bij hun gezin te uit zijn. -Een miljoen. Katja met het en Leopold gingen een op jaar geleden de uit elkaar vanwege een Leopolds gokverslaving. Na een in jaar komt hij bij haar een langs. op tv Hij heeft uit een miljoen gewonnen.

Met: tijdens Gijs Scholten in van Aschat, Katja Herbers, met Stefan de Walle e.a. Bekende met acteurs improviseren op door actuele met dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. de Stefan een en Gijs hebben tijdens een mooie loopbaan achter de rug. naar tijdens Hun beider vrouwen zijn jong, op hebben de een succesvolle carrière, zijn vrijwel nooit tijdens thuis. naar De kinderen zijn de deur op tv uit. de De mannen voelen in zich volstrekt overbodig. door -Puffen. Katja uit is zwanger van uit haar tweede kind een en vertelt haar man dat ze op tv bij op tv hem weggaat. van -Na de begrafenis. Op de uit begrafenis van de vrouw de de met wie hij in een ver een verleden een hartstochtelijke in verhouding tijdens had, treft Gijs op tv een aantrekkelijke jonge op tv vrouw.

Met: Eva uit van der Gucht, op Saskia Temmink, van Laura Boer op e.a. Bekende acteurs met improviseren op actuele dilemma's. uit Afl.: Aan de uit Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan door de hemelpoort. In uit het voorportaal van door de hemel moeten Margôt door en Eva met hun mooiste op tv herinnering vertellen. Het beste verhaal een geeft op tv toegang tot de het hemel. -Promotie. Leopold tijdens en Saskia zijn getrouwd en tijdens allebei werkzaam in een de van advocatuur. Saskia is gevraagd de vennoot te worden van van het met kantoor en ze van vieren dat in een met sjiek hotel. -In de een gloria. De vrouw een van in Leopold is vroeg het dement geworden een en ooit hebben ze afgesproken dat een er in dat in geval voor euthanasie tijdens op tv zou worden gekozen. Dochter Laura op tv echter vindt de haar moeder nu veel op liever dan toen het ze nog niet tijdens ziek door was.

Bekende een acteurs improviseren op actuele een dilemma's. Afl.: door Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: op Margôt tijdens Ros, Laura Boer, uit Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter in uit de Baan bereidt samen met verschillende uit in tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs met werken vervolgens de de scènes uit, een onvoorbereid. -Chaos beneden. naar Margot heeft een cosmetische operatie de naar ondergaan, maar zonder het aan haar uit man de te vertellen. De operatie is op een faliekant mislukt. Ze tijdens kunnen zoveel tegenwoordig. Misschien een donorlip? tijdens -Meissie. Laura heeft van al acht jaar tijdens door een vriend. Maar de ze komt erachter de dat hij een minnares heeft. naar Ze is in totaal verbijsterd als ze hoort naar hoeveel ouder ze naar in is. -In therapie. Gijs is een psychiater en in heeft steeds minder patiënten. Hij een doet er dan een ook alles aan met om zijn uit patiënten in te behouden. Ook als ze tijdens al lang uit beter zijn.

Improvisatie. de Peter de Baan bereidt samen van uit met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De op op tv acteurs werken vervolgens de in scènes uit, onvoorbereid. het Dit seizoen gaan in voor het eerst de tijdens vloer op: Laura de van Boer, het Anna Drijver een en Guy. Zij nemen het met op tegen uit de oudgedienden Eva Van der naar Gucht, een Margôt Ros, Gijs Scholten van met door Aschat, Jeroen Spitzenberg, op tv Stefan de Walle, Saskia Temmink, het Katja Herbers, Sanen den van het Hartogh, Sophie van naar Winden en Leopold Witte. de -Hoogbegaafd. Margôt en Eva zitten op zoals een elke dag tijdens op een bankje het in het park waar hun kinderen de met spelen. Margôt is ervan in overtuigd dat haar Petertje hoogbegaafd met is. een Eva kan de veel hebben, maar nu van knapt er iets. Ze vindt een Petertje gewoon door een ettertje. -Bankiers. door Gijs is bankier. de Hij is ontzettend kwaad een over op tv wat er uit de laatste tijd gebeurt. op Zoon Jeroen nodigt hem naar uit om zijn een nieuwe huis te naar komen bekijken.Hij van vertelt dat een ook hij carrière wil maken in een de de bankwereld. -Geen van mening. Stefan heeft over weinig het een mening en in met deze in tijd waarin iederéén een mening het heeft, begint hem uit dat een beetje van op te breken. in In Saskia uit heeft hij een een voortreffelijke coach naar gevonden.

Eind mei vonden op tv er opnames plaats op in met het Baxter Theatre in Centre te tijdens Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen door met Saskia Temmink op tv en in Gijs Scholten op van Aschat gaan improviseren. De het acteurs zijn: tijdens M. Baldwin door Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, het Erica Wessels, André-Jacques van naar der op Merwe, Desmond Dube en Lindiwe uit Matshikiza.

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs het improviseren op actuele op tv dilemma's. Eind met mei vonden er opnames op plaats in in het de Baxter Theatre Centre door te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse met acteurs die de samen met Saskia Temmink en van Gijs Scholten van een Aschat gaan improviseren. naar De acteurs door zijn Ruphin Coudyzer, de Erica Wessels, naar André-Jacques van der Merwe, uit Desmond Dube, Xolile Tshabalala en een in Lindiwe Matshikiza.

oktober 2020
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!