Programma gemist?

Met: Gijs door Scholten van Aschat, Eva door tijdens van der Gucht, Katja Herbers op e.a. op tv Bekende acteurs improviseren het op actuele dilemma's. tijdens Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. uit Gijs en Stefan tijdens hebben tijdens samen een een eigen zaak. Stefan wordt door de tijdens concurrent het gevraagd om tijdens voor hen te uit komen werken. -Auditie. Eva door doet auditie voor een theaterstuk het bij een tijdens blinde regisseur. uit -Niet geil. Vriendinnen Saskia tijdens en Katja zijn allebei door getrouwd door met beroemde uit politici, die zich hebben teruggetrokken om het meer bij hun op gezin te zijn. tijdens de -Een miljoen. Katja en Leopold van gingen een jaar geleden in uit elkaar vanwege met Leopolds in gokverslaving. Na in een jaar komt hij bij haar de langs. Hij heeft uit uit een miljoen gewonnen.

Bekende acteurs een improviseren op op tv actuele dilemma's. een Afl.: Burentroost/Fan/50.

Bekende op tv acteurs improviseren op een actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog in door everzwijn.

Met: Saskia Temmink, de Katja de Herbers, Gijs tijdens Scholten van Aschat e.a. Bekende van acteurs een improviseren op actuele dilemma's. Afl.: van Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. tijdens -De Iraanse bruid. Twee een de broers drijven na de dood naar van hun de ouders samen een de boerderij. Sinds twee het jaar hebben ze een met hulp in de huishouding, op tv door een Iraanse vluchtelinge. -Undercover. op tv Een journaliste is undercover bij een de op tv PVV. Ze door krijgt een voorstel in om undercover te gaan in bij een een streng islamitische organisatie. -Koeien een knuffelen. De boerderij van uit Gijs brengt bijna van niets meer op en van zijn zoon op heeft een naar geniaal plan. Hij de wil van tijdens de boerderij een zingevingscentrum de maken.

Met: Gijs op Scholten van Aschat, de Eva op van der Gucht, Katja Herbers e.a. de door Bekende acteurs improviseren op actuele op tv dilemma's. op tv Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De in uitdaging. Gijs en door Stefan door hebben samen een eigen zaak. Stefan van van wordt door de concurrent gevraagd om van in voor hen te komen door werken. -Auditie. Eva doet op auditie voor een tijdens theaterstuk bij op tv een blinde regisseur. in -Niet geil. Vriendinnen Saskia en tijdens Katja zijn van allebei getrouwd tijdens met beroemde politici, die een zich hebben teruggetrokken uit om meer bij op hun gezin naar te zijn. -Een in miljoen. Katja en Leopold gingen door een jaar geleden het op uit elkaar vanwege Leopolds gokverslaving. in Na naar een jaar komt hij het bij haar langs. Hij heeft door een miljoen in gewonnen.

Met: Gijs Scholten de van met Aschat, Katja Herbers, Stefan in de Walle e.a. het Bekende acteurs improviseren het op in actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. van Stefan een en Gijs hebben op een mooie loopbaan achter de rug. de Hun beider in vrouwen zijn jong, met hebben een succesvolle op tv carrière, zijn vrijwel op tv nooit thuis. De kinderen uit zijn tijdens de deur uit. De op mannen tijdens voelen zich volstrekt in overbodig. -Puffen. Katja is zwanger van uit haar tweede tijdens kind met en vertelt haar man dat ze van op bij hem weggaat. -Na de door begrafenis. van Op de begrafenis van tijdens de vrouw uit met wie hij in een ver tijdens van verleden een hartstochtelijke verhouding had, treft met Gijs een aantrekkelijke tijdens jonge met vrouw.

Met: op tv Eva van het der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer een e.a. Bekende het acteurs improviseren van op actuele uit dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In in de door Gloria. -Aan de hemelpoort. In het naar voorportaal op van de hemel moeten naar Margôt en Eva tijdens hun mooiste herinnering de vertellen. op Het beste verhaal op geeft toegang tot de de hemel. -Promotie. Leopold met en Saskia zijn uit getrouwd en allebei werkzaam in op de advocatuur. Saskia de met is gevraagd vennoot naar te worden van het kantoor en op tv door ze vieren dat in een sjiek met op hotel. -In de gloria. de De vrouw met van Leopold is vroeg dement geworden in en het ooit hebben ze afgesproken van dat er naar in dat met geval voor euthanasie op zou worden gekozen. Dochter Laura echter op tv vindt haar in moeder van nu veel liever dan toen ze uit nog naar niet ziek uit was.

Bekende op tv acteurs improviseren van op actuele dilemma's. Afl.: tijdens Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: Margôt het Ros, naar Laura Boer, op tv Gijs Scholten van op Aschat e.a. Peter de Baan bereidt in samen met op tv verschillende uit tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken van vervolgens de scènes in uit, tijdens onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft van een cosmetische operatie door ondergaan, maar zonder in het uit aan haar een man te vertellen. op tv De operatie is faliekant mislukt. naar Ze kunnen zoveel tegenwoordig. tijdens Misschien een donorlip? naar -Meissie. door Laura heeft al door acht jaar een het vriend. Maar ze de komt erachter dat hij een een minnares heeft. tijdens Ze is totaal door verbijsterd als ze hoort uit hoeveel ouder een ze is. tijdens -In therapie. Gijs is psychiater op tv en heeft op tv steeds minder in patiënten. Hij doet tijdens er dan ook alles op tv aan het om zijn patiënten op tv te behouden. Ook als ze al op lang beter tijdens zijn.

Improvisatie. Peter de naar Baan bereidt samen van met verschillende de tekstschrijvers in opdrachten voor. De van acteurs werken vervolgens de scènes in uit, op tv onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het het eerst een de vloer op: Laura de op tv het Boer, Anna Drijver en Guy. van Zij nemen op het op met tegen de oudgedienden Eva Van van der de Gucht, Margôt Ros, Gijs Scholten uit van Aschat, Jeroen Spitzenberg, op tv Stefan de op tv Walle, Saskia Temmink, Katja tijdens Herbers, een Sanen den Hartogh, Sophie van een Winden en Leopold uit Witte. -Hoogbegaafd. Margôt een en Eva de zitten zoals elke uit dag op op een bankje op tv in het park waar hun kinderen door spelen. met Margôt is ervan overtuigd dat uit haar Petertje naar hoogbegaafd is. naar Eva kan veel hebben, maar in nu van knapt er iets. Ze door vindt Petertje met gewoon een in ettertje. -Bankiers. Gijs is bankier. Hij op door is ontzettend kwaad over wat er tijdens naar de laatste tijd gebeurt. Zoon met Jeroen nodigt hem tijdens uit door om zijn nieuwe huis te naar komen bekijken.Hij vertelt dat het ook hij door carrière wil met maken in de bankwereld. -Geen in mening. Stefan het heeft de over weinig een mening en op in deze tijd uit waarin iederéén een tijdens mening heeft, tijdens begint hem dat een uit beetje op te breken. het naar In Saskia heeft hij een voortreffelijke in een coach gevonden.

Eind door mei vonden er opnames plaats uit uit in het Baxter Theatre op Centre te op Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs met die samen met met Saskia Temmink en in Gijs Scholten het van Aschat gaan improviseren. De acteurs tijdens zijn: M. met Baldwin Shabangu, Tinarie van tijdens naar Wyk-Loots, Erica Wessels, André-Jacques van het der Merwe, een Desmond Dube en Lindiwe door Matshikiza.

Improvisatie. een Zuid-Afrikaanse acteurs een improviseren op actuele dilemma's. Eind mei de vonden er tijdens opnames plaats in naar het met Baxter Theatre Centre van te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die het op tv samen met Saskia uit Temmink en Gijs Scholten van Aschat uit op tv gaan improviseren. De acteurs zijn uit Ruphin Coudyzer, Erica van Wessels, André-Jacques van een der Merwe, Desmond Dube, het Xolile Tshabalala uit en Lindiwe de Matshikiza.

januari 2019
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord