Programma gemist?

Met: het Gijs Scholten van Aschat, naar Eva van der Gucht, met door Katja Herbers e.a. door Bekende acteurs improviseren op naar actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een naar miljoen. op tv -De uitdaging. van Gijs en Stefan hebben in samen een uit eigen zaak. Stefan wordt door met de concurrent gevraagd op tv om voor hen door te komen werken. in -Auditie. met Eva doet auditie voor een het theaterstuk het bij een blinde regisseur. -Niet in geil. Vriendinnen Saskia met en Katja met zijn allebei getrouwd met beroemde in politici, die zich een op tv hebben teruggetrokken om meer in bij hun gezin te het zijn. -Een miljoen. op Katja en Leopold tijdens gingen een jaar met geleden uit op tv elkaar vanwege Leopolds van gokverslaving. Na een de jaar komt hij tijdens bij haar langs. Hij heeft op een tijdens miljoen gewonnen.

Bekende op tv acteurs improviseren op tv op actuele dilemma's. Afl.: de Burentroost/Fan/50.

Bekende naar acteurs improviseren op actuele met dilemma's. Afl.: Alleen naar nog op everzwijn.

Met: Saskia Temmink, van Katja Herbers, Gijs het Scholten op tv van Aschat e.a. Bekende acteurs in improviseren tijdens op actuele door dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien met knuffelen. -De Iraanse bruid. de Twee broers met drijven na op tv de dood van in hun ouders samen de boerderij. Sinds een twee van jaar hebben ze een met hulp door in de huishouding, een Iraanse vluchtelinge. een -Undercover. Een journaliste een is undercover op bij de PVV. Ze op krijgt een voorstel de om de undercover te gaan bij een uit streng islamitische organisatie. een -Koeien knuffelen. De het boerderij van Gijs tijdens van brengt bijna niets meer op tv op en op tv zijn zoon heeft een geniaal op plan. Hij wil uit van de naar boerderij een zingevingscentrum door maken.

Met: Gijs van Scholten van Aschat, tijdens Eva een van der Gucht, tijdens Katja Herbers e.a. Bekende met acteurs improviseren op actuele in dilemma's. op tv Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. uit met Gijs en Stefan met hebben samen een eigen zaak. Stefan op tv op tv wordt door de van concurrent gevraagd om voor hen te door komen op tv werken. -Auditie. Eva doet de auditie voor de een theaterstuk bij een op blinde regisseur. -Niet op geil. op Vriendinnen Saskia en Katja zijn een allebei getrouwd met beroemde van politici, op die zich hebben teruggetrokken om door meer bij hun met gezin uit te zijn. -Een miljoen. Katja tijdens en de Leopold gingen met een jaar geleden uit de elkaar vanwege uit Leopolds gokverslaving. Na een jaar komt de hij in bij haar langs. op tv Hij heeft een miljoen door gewonnen.

Met: Gijs naar Scholten van van Aschat, Katja Herbers, naar Stefan de Walle met e.a. Bekende acteurs improviseren op tv op actuele met dilemma's. Afl.: het Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben in een met mooie loopbaan achter de rug. met op tv Hun beider vrouwen tijdens zijn jong, hebben de een succesvolle carrière, zijn vrijwel nooit de het thuis. De kinderen zijn de het deur uit. De het mannen voelen zich de volstrekt een overbodig. -Puffen. Katja is de zwanger van een haar tweede kind en vertelt haar met de man dat ze bij hem weggaat. door -Na de begrafenis. tijdens van Op de begrafenis van op de vrouw met wie hij op van in een ver verleden een hartstochtelijke door verhouding had, tijdens treft Gijs een in aantrekkelijke met jonge vrouw.

Met: tijdens Eva van der Gucht, tijdens Saskia op tv Temmink, Laura Boer e.a. de Bekende acteurs improviseren op actuele naar met dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In uit de Gloria. -Aan de van hemelpoort. In door het voorportaal een van de hemel op tv moeten Margôt en op Eva hun mooiste een herinnering vertellen. Het beste het verhaal geeft toegang tot uit de hemel. met -Promotie. Leopold en het Saskia zijn getrouwd met en allebei werkzaam in de de naar advocatuur. Saskia de is gevraagd vennoot in te worden van het kantoor uit en door ze vieren dat naar in een sjiek hotel. -In de de gloria. De vrouw tijdens van Leopold is uit vroeg het dement geworden en ooit met hebben ze afgesproken dat de er in naar dat geval voor de euthanasie zou worden gekozen. de een Dochter Laura echter vindt haar met moeder nu in veel liever dan toen ze in in nog niet ziek in was.

Bekende acteurs improviseren van op actuele met dilemma's. Afl.: tijdens Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: een Margôt Ros, Laura het Boer, Gijs Scholten met van Aschat het e.a. Peter uit de Baan bereidt samen met verschillende op tv in tekstschrijvers opdrachten voor. De uit acteurs werken vervolgens de scènes een uit, onvoorbereid. tijdens -Chaos beneden. Margot door heeft een een cosmetische operatie ondergaan, maar naar zonder het aan op tv haar man te vertellen. door De tijdens operatie is faliekant mislukt. het Ze op tv kunnen zoveel tegenwoordig. Misschien op een donorlip? -Meissie. Laura naar heeft al de acht jaar met een vriend. Maar ze met komt erachter uit dat hij een minnares heeft. Ze op op is totaal verbijsterd als het ze hoort hoeveel het ouder ze is. -In therapie. tijdens Gijs is in psychiater in en heeft steeds minder patiënten. uit Hij een doet er dan op tv ook alles aan om zijn patiënten in te behouden. door Ook tijdens als ze al lang met beter zijn.

Improvisatie. naar Peter de Baan bereidt het samen met een verschillende tekstschrijvers opdrachten uit voor. De in acteurs werken vervolgens de scènes de uit, onvoorbereid. Dit seizoen uit gaan voor uit het eerst de tijdens vloer op: in Laura de Boer, naar Anna Drijver uit en Guy. Zij nemen het door op tegen de met oudgedienden Eva Van der de Gucht, uit Margôt Ros, Gijs Scholten van in Aschat, Jeroen naar Spitzenberg, Stefan uit de Walle, Saskia Temmink, Katja met Herbers, Sanen op tv den Hartogh, op Sophie van Winden en met Leopold Witte. de -Hoogbegaafd. Margôt op tv en Eva zitten zoals elke dag op tv op met een bankje in van het park waar hun kinderen met spelen. Margôt is naar ervan overtuigd uit dat haar Petertje van hoogbegaafd is. met Eva kan in veel hebben, maar nu in knapt er het iets. Ze vindt Petertje gewoon een de ettertje. met -Bankiers. Gijs is bankier. Hij tijdens is van ontzettend kwaad over wat er in de met laatste tijd van gebeurt. Zoon Jeroen nodigt hem uit uit om met zijn nieuwe huis van te komen bekijken.Hij vertelt dat naar uit ook hij carrière een wil maken in de bankwereld. -Geen op tv tijdens mening. Stefan heeft over weinig een tijdens mening en in uit deze tijd door waarin iederéén een een mening heeft, begint op hem het dat een beetje op te de breken. In Saskia uit heeft hij op een voortreffelijke op coach gevonden.

Eind in mei vonden een er opnames plaats met in het Baxter op tv Theatre Centre te Kaapstad van door Zuid-Afrikaanse van acteurs die samen met Saskia Temmink tijdens tijdens en Gijs Scholten naar van Aschat gaan improviseren. van De acteurs zijn: door M. Baldwin Shabangu, op Tinarie van Wyk-Loots, Erica Wessels, in André-Jacques van op der Merwe, van Desmond Dube in en Lindiwe Matshikiza.

Improvisatie. de Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren naar op actuele dilemma's. naar Eind mei vonden er opnames van plaats in het uit Baxter Theatre het Centre te Kaapstad van de Zuid-Afrikaanse acteurs in die samen met tijdens Saskia in Temmink en Gijs door Scholten van Aschat op gaan improviseren. De met acteurs zijn Ruphin Coudyzer, van Erica Wessels, André-Jacques met van der Merwe, Desmond op tv Dube, Xolile Tshabalala en op Lindiwe door Matshikiza.

mei 2019
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord