Programma gemist?

Met: Gijs Scholten op met van Aschat, Eva van der van Gucht, op tv Katja Herbers e.a. Bekende een acteurs improviseren op actuele dilemma's. tijdens Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een het naar miljoen. -De uitdaging. Gijs de en Stefan hebben samen tijdens een eigen de zaak. Stefan uit wordt door de concurrent gevraagd om op tv voor hen te op tv komen werken. -Auditie. met Eva doet op tv auditie voor tijdens een theaterstuk bij een een blinde regisseur. -Niet geil. uit het Vriendinnen Saskia en Katja naar zijn allebei uit getrouwd met beroemde politici, in die zich hebben uit teruggetrokken om in meer bij hun met gezin te zijn. -Een miljoen. Katja uit en Leopold gingen de een jaar geleden de uit in elkaar vanwege Leopolds op tv gokverslaving. Na een jaar tijdens komt hij in bij haar langs. Hij van heeft met een miljoen gewonnen.

Bekende op acteurs improviseren uit op actuele dilemma's. Afl.: naar Burentroost/Fan/50.

Bekende het acteurs improviseren een op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog door een everzwijn.

Met: op tv Saskia Temmink, Katja Herbers, op tv Gijs Scholten van met Aschat e.a. Bekende acteurs van improviseren in op actuele de dilemma's. Afl.: Iraanse met bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De op Iraanse bruid. Twee broers drijven naar na de dood met van hun ouders samen in de boerderij. Sinds de twee op jaar hebben ze een hulp tijdens uit in de huishouding, in een Iraanse vluchtelinge. naar -Undercover. Een journaliste is door undercover bij de PVV. een Ze krijgt uit een voorstel om undercover het te van gaan bij een tijdens streng islamitische organisatie. -Koeien knuffelen. De in boerderij van Gijs met brengt op tv bijna niets uit meer op en zijn zoon de heeft een geniaal plan. tijdens een Hij wil van uit de boerderij een zingevingscentrum naar maken.

Met: Gijs Scholten tijdens van Aschat, Eva een van der Gucht, uit Katja Herbers e.a. de Bekende op tv acteurs improviseren op actuele dilemma's. op Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een op tv miljoen. -De uitdaging. een Gijs uit en Stefan hebben van samen een door eigen zaak. Stefan wordt door uit de concurrent van gevraagd om voor hen te de de komen werken. -Auditie. Eva het doet auditie voor het een theaterstuk bij een blinde in regisseur. naar -Niet geil. Vriendinnen Saskia en het een Katja zijn allebei tijdens getrouwd met beroemde politici, door die zich hebben een teruggetrokken om meer naar bij hun gezin in te zijn. -Een miljoen. tijdens Katja en Leopold met gingen een jaar op tv geleden uit elkaar vanwege uit van Leopolds gokverslaving. Na op een jaar komt hij het bij haar langs. Hij een heeft een een miljoen gewonnen.

Met: Gijs Scholten de op van Aschat, Katja Herbers, Stefan de op het Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op tv op actuele dilemma's. de Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. naar -Overbodig. Stefan en Gijs hebben met naar een mooie loopbaan achter de de rug. Hun van beider vrouwen zijn naar jong, hebben een op tv succesvolle carrière, zijn een vrijwel nooit thuis. De naar kinderen zijn de van deur uit. De mannen tijdens voelen zich volstrekt tijdens overbodig. de -Puffen. Katja is zwanger naar van een haar tweede kind en vertelt haar in man dat ze een bij hem in weggaat. -Na de begrafenis. op tv Op de begrafenis een van de de vrouw naar met wie hij in een met ver verleden een een hartstochtelijke verhouding had, uit treft Gijs een aantrekkelijke het jonge naar vrouw.

Met: in Eva van der Gucht, Saskia een Temmink, Laura uit Boer op tv e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele een dilemma's. met Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de in Gloria. -Aan op de tijdens hemelpoort. In het voorportaal door van de hemel op tv moeten Margôt en Eva hun in uit mooiste herinnering vertellen. Het een beste verhaal geeft toegang tot in de hemel. -Promotie. in tijdens Leopold en Saskia een zijn getrouwd en allebei werkzaam in tijdens de met advocatuur. Saskia is gevraagd vennoot op tv te het worden van naar het kantoor en ze naar vieren dat in een een sjiek hotel. -In naar de in gloria. De vrouw van Leopold in is vroeg dement geworden naar en ooit hebben tijdens ze afgesproken dat met er de in dat geval voor euthanasie door zou op tv worden gekozen. Dochter naar Laura echter op tv vindt haar moeder nu veel van liever dan toen ze in nog niet ziek van in was.

Bekende acteurs improviseren tijdens in op actuele dilemma's. Afl.: in Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: met Margôt Ros, het Laura Boer, Gijs Scholten van naar door Aschat e.a. Peter de op Baan bereidt samen een met verschillende tekstschrijvers opdrachten tijdens voor. De acteurs werken een met vervolgens de scènes uit, de onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft met een cosmetische door operatie een ondergaan, maar zonder het in aan haar man te door vertellen. een De operatie is door faliekant mislukt. Ze een kunnen zoveel tegenwoordig. Misschien de een donorlip? van -Meissie. Laura heeft al van acht jaar een vriend. Maar het ze komt een erachter dat hij een uit met minnares heeft. Ze is uit totaal verbijsterd als in ze hoort met hoeveel ouder ze is. -In therapie. tijdens Gijs door is psychiater een en heeft steeds minder in patiënten. Hij naar doet er dan ook met alles aan om uit zijn patiënten te behouden. met Ook als in ze al lang met beter zijn.

Improvisatie. van Peter de Baan met bereidt samen van met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De het een acteurs werken vervolgens de scènes uit, naar onvoorbereid. uit Dit seizoen op gaan voor het eerst naar de vloer door op: Laura de door Boer, Anna Drijver en Guy. op tv Zij in nemen het op tegen de oudgedienden op een Eva Van der Gucht, Margôt van Ros, Gijs Scholten op van Aschat, Jeroen op Spitzenberg, Stefan de op Walle, Saskia Temmink, Katja een het Herbers, Sanen den Hartogh, Sophie uit van Winden uit en Leopold Witte. -Hoogbegaafd. Margôt met en Eva door zitten zoals elke dag in op een bankje een in tijdens het park waar het hun kinderen een spelen. Margôt is ervan overtuigd van dat haar Petertje hoogbegaafd op tv is. Eva uit kan veel hebben, maar met nu knapt tijdens er iets. Ze vindt door Petertje gewoon van een ettertje. -Bankiers. naar Gijs is bankier. op Hij is ontzettend kwaad van over wat tijdens er de door laatste tijd gebeurt. het Zoon Jeroen nodigt door hem uit om zijn nieuwe op tv huis te komen met bekijken.Hij vertelt dat met ook hij uit carrière wil maken op in de bankwereld. -Geen met mening. op tv Stefan heeft over weinig een uit mening door en in deze tijd in waarin iederéén een mening de heeft, begint op hem in dat een beetje het op te breken. door In Saskia heeft hij een op voortreffelijke coach een gevonden.

Eind naar mei vonden een er opnames plaats het in het Baxter Theatre Centre te in uit Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs de die samen met Saskia door Temmink en door Gijs Scholten van door Aschat gaan improviseren. De acteurs tijdens zijn: M. Baldwin het Shabangu, Tinarie in van Wyk-Loots, Erica de Wessels, André-Jacques van in der Merwe, uit Desmond Dube en Lindiwe het Matshikiza.

Improvisatie. de Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren in op actuele dilemma's. Eind mei de in vonden er opnames plaats in naar het Baxter uit Theatre Centre de te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die de samen met op Saskia Temmink en Gijs uit Scholten van uit Aschat gaan improviseren. De door acteurs van zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, uit André-Jacques van der van Merwe, uit Desmond Dube, Xolile van Tshabalala en Lindiwe het Matshikiza.

februari 2021
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!