Programma gemist?

Met: op Gijs Scholten van op tv Aschat, Eva tijdens van der Gucht, Katja Herbers e.a. door Bekende acteurs improviseren in een op actuele dilemma's. in Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. op Gijs op en Stefan op tv hebben samen een eigen op tv zaak. Stefan wordt van door de concurrent gevraagd van om tijdens voor hen te komen werken. -Auditie. tijdens Eva van doet auditie door voor een theaterstuk van bij een blinde regisseur. uit -Niet geil. Vriendinnen Saskia en naar Katja van zijn allebei getrouwd met beroemde op politici, die zich door hebben door teruggetrokken om meer bij hun uit gezin te zijn. het -Een door miljoen. Katja en een Leopold gingen een het jaar geleden uit uit elkaar vanwege Leopolds door gokverslaving. Na een jaar komt tijdens hij op tv bij haar langs. het Hij heeft een miljoen een gewonnen.

Bekende uit acteurs improviseren op actuele dilemma's. een Afl.: in Burentroost/Fan/50.

Bekende acteurs de improviseren op actuele uit dilemma's. Afl.: Alleen nog de door everzwijn.

Met: naar Saskia Temmink, naar Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat het naar e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele door dilemma's. Afl.: Iraanse de bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De een Iraanse bruid. de Twee broers de drijven na de van dood van hun ouders samen uit tijdens de boerderij. Sinds twee in jaar hebben ze een hulp naar in door de huishouding, een Iraanse vluchtelinge. op tv -Undercover. Een journaliste op tv op is undercover bij de de PVV. Ze krijgt een voorstel de om met undercover te gaan door bij een streng op tv islamitische organisatie. -Koeien knuffelen. De naar boerderij naar van Gijs een brengt bijna niets meer op en de een zijn zoon heeft een geniaal plan. op Hij op tv wil van de boerderij een tijdens zingevingscentrum van maken.

Met: naar Gijs Scholten van Aschat, Eva tijdens van der Gucht, de Katja Herbers uit e.a. Bekende acteurs improviseren van naar op actuele dilemma's. de Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. in Gijs uit en Stefan hebben van samen een eigen op tv zaak. Stefan de wordt door de concurrent gevraagd om het voor met hen te komen de werken. -Auditie. Eva doet auditie uit voor door een theaterstuk bij een uit blinde regisseur. met -Niet geil. Vriendinnen door Saskia en Katja uit zijn allebei een getrouwd met beroemde politici, die zich een hebben een teruggetrokken om een meer bij hun gezin te de zijn. -Een miljoen. door Katja en Leopold gingen uit een jaar geleden tijdens uit elkaar tijdens vanwege Leopolds van gokverslaving. Na naar een jaar komt hij bij naar haar langs. in Hij heeft een op miljoen gewonnen.

Met: uit Gijs Scholten de van Aschat, Katja Herbers, Stefan tijdens de Walle e.a. de Bekende acteurs improviseren op op tv actuele dilemma's. Afl.: door Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan met en het Gijs hebben een op tv mooie loopbaan uit achter de rug. door Hun beider vrouwen zijn de jong, hebben tijdens een succesvolle carrière, zijn de vrijwel nooit thuis. De kinderen de zijn de deur op tv uit. De met mannen voelen zich naar volstrekt overbodig. op tv -Puffen. Katja uit is zwanger van haar tijdens tweede kind en een vertelt haar man dat ze op tv bij hem weggaat. door -Na de begrafenis. met Op de begrafenis in in van de vrouw op tv met wie hij uit in een ver verleden een hartstochtelijke het verhouding had, treft op Gijs in een aantrekkelijke jonge door vrouw.

Met: van Eva van der Gucht, door Saskia Temmink, Laura op Boer het e.a. Bekende acteurs improviseren het op actuele een dilemma's. Afl.: Aan tijdens de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. in -Aan de hemelpoort. In het van voorportaal tijdens van de hemel in moeten Margôt en met Eva hun mooiste herinnering in vertellen. op tv Het beste verhaal geeft toegang tot een de de hemel. -Promotie. Leopold een en Saskia zijn uit getrouwd en van allebei werkzaam in de advocatuur. Saskia op tv is gevraagd door vennoot te worden een van het kantoor het en ze vieren door dat in een met sjiek naar hotel. -In de gloria. De vrouw door op tv van Leopold is de vroeg dement geworden en van ooit hebben ze van afgesproken dat het er in dat de geval voor euthanasie de zou worden gekozen. Dochter Laura echter naar vindt haar een moeder nu veel liever uit tijdens dan toen ze nog niet ziek op tv een was.

Bekende acteurs improviseren van op actuele naar dilemma's. Afl.: tijdens Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. uit Met: Margôt Ros, Laura Boer, de Gijs Scholten van het Aschat e.a. Peter in van de Baan bereidt samen met verschillende het tekstschrijvers opdrachten het voor. tijdens De acteurs werken vervolgens de tijdens scènes op uit, onvoorbereid. -Chaos de beneden. Margot heeft een een cosmetische operatie op ondergaan, maar zonder het aan haar uit man te in vertellen. De operatie is uit faliekant door mislukt. Ze kunnen zoveel in tegenwoordig. Misschien een donorlip? de -Meissie. Laura heeft naar al acht het jaar tijdens een vriend. Maar ze komt de erachter dat hij een op tv minnares heeft. naar Ze is totaal verbijsterd in als ze hoort een hoeveel ouder ze een is. -In therapie. door Gijs de is psychiater en heeft naar steeds minder de patiënten. Hij doet er dan uit ook alles aan in om zijn patiënten van met te behouden. Ook als van ze al lang het beter zijn.

Improvisatie. het Peter de uit Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers een op tv opdrachten voor. De acteurs de werken vervolgens de uit scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen tijdens gaan voor het naar eerst de vloer het de op: Laura de op Boer, Anna Drijver en Guy. het Zij nemen op het op tegen de met oudgedienden Eva Van der op tv Gucht, op tv Margôt Ros, Gijs Scholten van op tv naar Aschat, Jeroen Spitzenberg, naar Stefan de Walle, Saskia Temmink, Katja tijdens Herbers, Sanen den naar Hartogh, tijdens Sophie van naar Winden en Leopold Witte. -Hoogbegaafd. Margôt door en van Eva zitten zoals elke dag uit op een de bankje door in het park op waar hun kinderen spelen. Margôt uit is ervan overtuigd op dat haar Petertje van hoogbegaafd met is. Eva kan een veel hebben, maar nu knapt er van iets. Ze uit vindt door Petertje gewoon een ettertje. de -Bankiers. Gijs is bankier. uit Hij door is ontzettend kwaad op tv over wat er de laatste tijd van gebeurt. Zoon met Jeroen een nodigt hem uit van om zijn nieuwe huis met te komen een bekijken.Hij vertelt dat ook hij in carrière wil maken in uit de bankwereld. naar -Geen mening. een Stefan heeft op tv over weinig een mening de en in een deze tijd waarin iederéén tijdens een mening tijdens heeft, begint hem dat een beetje het met op te breken. de In Saskia heeft tijdens hij een voortreffelijke het coach gevonden.

Eind mei vonden het er opnames plaats van in van het Baxter Theatre op Centre te op tv Kaapstad van Zuid-Afrikaanse door acteurs die samen met Saskia door Temmink en Gijs een Scholten van met Aschat gaan improviseren. op tv De acteurs zijn: M. Baldwin uit Shabangu, Tinarie op van Wyk-Loots, het Erica Wessels, André-Jacques op van der Merwe, Desmond Dube een en Lindiwe van Matshikiza.

Improvisatie. met Zuid-Afrikaanse acteurs het improviseren op actuele dilemma's. de Eind mei van vonden er opnames plaats in het een Baxter Theatre Centre tijdens te Kaapstad van door Zuid-Afrikaanse acteurs de die samen met Saskia uit Temmink en met Gijs Scholten van het Aschat met gaan improviseren. De van acteurs zijn Ruphin tijdens Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der de door Merwe, Desmond Dube, Xolile Tshabalala en door Lindiwe het Matshikiza.

juli 2020
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!