Programma gemist?

Met: van Gijs Scholten op tv van Aschat, Eva van der Gucht, met Katja Herbers e.a. van Bekende acteurs op improviseren op actuele de dilemma's. Afl.: uit Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. de Gijs en naar Stefan op hebben samen een eigen zaak. Stefan tijdens wordt door de naar een concurrent gevraagd om voor hen te op komen werken. op tv -Auditie. Eva doet het auditie uit voor een theaterstuk bij een blinde de regisseur. uit -Niet geil. uit Vriendinnen Saskia en Katja zijn op allebei getrouwd met in beroemde politici, die van zich hebben teruggetrokken de om meer naar bij hun gezin te naar zijn. -Een op miljoen. Katja en Leopold op tv gingen een jaar op geleden uit elkaar vanwege in Leopolds gokverslaving. Na tijdens een jaar op tv komt hij bij de haar langs. tijdens Hij heeft een miljoen tijdens gewonnen.

Bekende acteurs improviseren door op actuele dilemma's. uit Afl.: de Burentroost/Fan/50.

Bekende acteurs improviseren tijdens op actuele dilemma's. het Afl.: in Alleen nog met everzwijn.

Met: het Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs uit Scholten van Aschat door e.a. Bekende acteurs van improviseren op actuele naar dilemma's. Afl.: met Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De op Iraanse met bruid. Twee naar broers drijven na de met dood van hun ouders samen de uit de boerderij. Sinds twee jaar van hebben ze een hulp door een in de huishouding, een Iraanse met vluchtelinge. -Undercover. Een het journaliste is op undercover bij de PVV. naar Ze krijgt een door voorstel om met undercover te gaan bij een een streng islamitische de organisatie. -Koeien knuffelen. De op boerderij door van Gijs brengt bijna niets van meer op en op tv zijn zoon heeft op tv een geniaal plan. de Hij wil van op de op tv boerderij een van zingevingscentrum maken.

Met: tijdens Gijs Scholten naar van Aschat, Eva van der Gucht, het Katja Herbers in e.a. Bekende tijdens acteurs improviseren een op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een op tv tijdens miljoen. -De uitdaging. Gijs tijdens en Stefan hebben naar samen een eigen zaak. Stefan tijdens wordt door van de de concurrent gevraagd om voor hen door te van komen werken. -Auditie. met Eva doet auditie voor door een theaterstuk op bij een blinde regisseur. -Niet een geil. Vriendinnen Saskia naar en tijdens Katja zijn allebei getrouwd met beroemde een politici, die het zich hebben teruggetrokken om met van meer bij hun gezin op tv te zijn. -Een miljoen. tijdens Katja en Leopold een gingen een jaar geleden op tv uit elkaar vanwege uit in Leopolds gokverslaving. Na een jaar komt het naar hij bij haar langs. door Hij heeft een miljoen in gewonnen.

Met: de Gijs Scholten op van Aschat, Katja Herbers, Stefan de een Walle de e.a. Bekende door acteurs improviseren op actuele dilemma's. van Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan uit in en Gijs hebben tijdens een mooie loopbaan achter de een rug. Hun beider vrouwen op zijn jong, hebben op een succesvolle carrière, tijdens op tv zijn vrijwel nooit thuis. De in kinderen op tv zijn de deur uit uit. De mannen voelen zich door volstrekt door overbodig. -Puffen. Katja is zwanger van in haar door tweede kind en vertelt haar het van man dat ze bij hem op tv weggaat. het -Na de begrafenis. Op de begrafenis het uit van de vrouw met wie uit hij in een door ver verleden een hartstochtelijke uit verhouding had, een treft Gijs een de aantrekkelijke jonge door vrouw.

Met: in Eva van der naar Gucht, Saskia het Temmink, Laura Boer e.a. Bekende op tv acteurs improviseren op actuele naar dilemma's. op tv Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de een het Gloria. -Aan de hemelpoort. de In het op tv voorportaal van de door hemel moeten Margôt en tijdens Eva hun mooiste herinnering vertellen. op Het beste verhaal op geeft toegang tot op tv de hemel. in -Promotie. Leopold en Saskia de op zijn getrouwd en allebei in werkzaam in de door advocatuur. Saskia is uit gevraagd vennoot op tv te worden van het kantoor in en ze naar vieren dat door in een sjiek hotel. in -In de gloria. De vrouw op van Leopold in is een vroeg dement geworden en de ooit hebben ze op afgesproken dat er in dat naar geval voor euthanasie van zou worden gekozen. uit Dochter Laura op tv echter vindt door haar moeder nu veel een liever dan toen in ze nog niet de ziek tijdens was.

Bekende acteurs uit improviseren op actuele dilemma's. het van Afl.: Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. op tv Met: Margôt Ros, Laura het Boer, door Gijs Scholten van Aschat naar e.a. Peter tijdens de Baan bereidt een samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. door De acteurs werken op vervolgens de scènes tijdens uit uit, onvoorbereid. -Chaos op beneden. Margot heeft op tv een cosmetische operatie uit ondergaan, maar zonder het op aan haar man te met vertellen. De operatie is met faliekant mislukt. Ze een kunnen zoveel tegenwoordig. een op Misschien een donorlip? -Meissie. Laura heeft het al acht jaar uit een vriend. Maar in ze naar komt erachter dat hij een uit minnares heeft. Ze het is naar totaal verbijsterd als het ze hoort hoeveel ouder de ze is. -In naar therapie. Gijs is van psychiater en een heeft steeds minder patiënten. van Hij doet de er dan een ook alles aan van om zijn patiënten een te behouden. Ook als ze het al lang beter op zijn.

Improvisatie. de Peter de Baan bereidt naar samen met een verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. in De acteurs werken vervolgens de de het scènes uit, in onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor op het eerst de vloer door op: het Laura de Boer, door Anna Drijver en Guy. Zij een nemen naar het op van tegen de oudgedienden Eva tijdens Van der Gucht, Margôt van Ros, Gijs Scholten uit van Aschat, Jeroen een Spitzenberg, Stefan de Walle, de naar Saskia Temmink, Katja Herbers, Sanen op den Hartogh, het Sophie van het Winden en Leopold Witte. -Hoogbegaafd. Margôt met de en Eva zitten zoals met elke dag op het een bankje in het park uit in waar hun kinderen spelen. van Margôt is ervan overtuigd in dat haar Petertje hoogbegaafd in is. met Eva kan veel hebben, maar in naar nu knapt er op iets. Ze vindt uit Petertje gewoon een ettertje. op tv -Bankiers. Gijs is bankier. Hij door met is ontzettend kwaad over wat een er de van laatste tijd gebeurt. Zoon uit Jeroen een nodigt hem uit om het zijn nieuwe huis naar te komen bekijken.Hij vertelt op dat ook hij naar carrière wil maken in tijdens de bankwereld. -Geen op mening. Stefan heeft een over weinig een in mening en in tijdens deze tijd in waarin iederéén een mening in heeft, begint in hem dat een beetje een op te breken. naar In Saskia heeft de hij een voortreffelijke in met coach gevonden.

Eind naar mei vonden in er opnames plaats naar in het Baxter Theatre het Centre te Kaapstad van met Zuid-Afrikaanse op acteurs die samen met naar Saskia Temmink en Gijs uit Scholten van Aschat gaan door met improviseren. De acteurs zijn: in M. Baldwin Shabangu, de Tinarie van Wyk-Loots, Erica Wessels, een op André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube de en in Lindiwe Matshikiza.

Improvisatie. uit Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op het actuele dilemma's. van Eind mei een vonden er opnames plaats in op tv het Baxter naar Theatre Centre te het Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die een samen een met Saskia Temmink door en Gijs Scholten van naar Aschat gaan improviseren. op tv De met acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica naar Wessels, André-Jacques van in der Merwe, Desmond op Dube, op Xolile Tshabalala en Lindiwe een Matshikiza.

juni 2021
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!