Programma gemist?

Met: Gijs tijdens Scholten van Aschat, de Eva van der Gucht, van Katja naar Herbers e.a. tijdens Bekende acteurs improviseren uit op actuele dilemma's. Afl.: het Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De op tv uitdaging. Gijs van en Stefan hebben samen de een van eigen zaak. Stefan wordt uit door de concurrent op tv gevraagd om voor hen te uit komen naar werken. -Auditie. tijdens Eva doet auditie voor tijdens een theaterstuk bij op een blinde regisseur. het -Niet geil. Vriendinnen een Saskia en het Katja zijn allebei uit getrouwd met beroemde politici, van die zich hebben teruggetrokken naar om meer op tv bij hun gezin te de zijn. op -Een miljoen. Katja een en Leopold gingen een jaar geleden op tv uit elkaar vanwege op Leopolds gokverslaving. naar Na een jaar komt op naar hij bij haar uit langs. Hij heeft een miljoen op tv gewonnen.

Bekende op acteurs improviseren op actuele dilemma's. de Afl.: de Burentroost/Fan/50.

Bekende acteurs het improviseren op door actuele dilemma's. Afl.: de Alleen nog door everzwijn.

Met: naar Saskia Temmink, Katja naar Herbers, Gijs Scholten van Aschat door een e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele tijdens dilemma's. de Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien uit knuffelen. -De Iraanse bruid. het Twee broers tijdens drijven na de tijdens dood van hun ouders op tv samen de boerderij. Sinds het twee jaar hebben op tv ze een in hulp in de op tv huishouding, een Iraanse vluchtelinge. de door -Undercover. Een journaliste met is undercover bij de PVV. Ze uit krijgt een een voorstel om op undercover te uit gaan bij een streng islamitische op tv organisatie. -Koeien knuffelen. op De boerderij het van Gijs brengt bijna niets van meer op en uit een zijn zoon heeft een de geniaal plan. Hij wil uit van de boerderij tijdens een zingevingscentrum in maken.

Met: door Gijs Scholten van Aschat, Eva van van op tv der Gucht, Katja Herbers op tv e.a. met Bekende acteurs improviseren op door actuele dilemma's. met Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De het uitdaging. Gijs en tijdens Stefan hebben met samen een eigen in zaak. Stefan wordt door de de concurrent gevraagd om naar voor hen te in door komen werken. -Auditie. Eva doet een auditie met voor een theaterstuk bij een blinde tijdens regisseur. -Niet het geil. Vriendinnen Saskia door en Katja naar zijn allebei getrouwd van met beroemde politici, die in zich hebben het teruggetrokken om door meer bij hun gezin in te zijn. -Een van miljoen. Katja uit en Leopold gingen een een jaar geleden uit van elkaar vanwege door Leopolds gokverslaving. Na met een jaar komt hij naar bij haar langs. Hij heeft in in een miljoen gewonnen.

Met: Gijs op tv Scholten van Aschat, Katja de Herbers, Stefan het de Walle e.a. Bekende tijdens uit acteurs improviseren op actuele de dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. op -Overbodig. Stefan en naar Gijs hebben op een mooie loopbaan achter het de rug. Hun op tv beider vrouwen zijn jong, de hebben een een succesvolle carrière, met zijn vrijwel nooit thuis. door De kinderen zijn met de deur tijdens uit. De mannen uit voelen zich volstrekt overbodig. tijdens -Puffen. Katja is op zwanger van haar tweede op kind en vertelt haar van man door dat ze bij hem in weggaat. -Na op tv de begrafenis. Op de begrafenis de op tv van de vrouw met wie door hij in een door ver verleden een hartstochtelijke de verhouding had, een treft de Gijs een aantrekkelijke jonge door vrouw.

Met: van Eva van der Gucht, Saskia in Temmink, Laura Boer naar e.a. met Bekende acteurs improviseren uit op actuele dilemma's. Afl.: Aan in een de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de op tv het hemelpoort. In het voorportaal van van de de hemel moeten Margôt en Eva hun tijdens op mooiste herinnering vertellen. Het beste met verhaal geeft toegang tot in de hemel. -Promotie. op op Leopold en Saskia de zijn getrouwd en uit allebei werkzaam in de advocatuur. Saskia van in is gevraagd vennoot te worden van van het kantoor en de ze vieren dat in in met een sjiek een hotel. -In de gloria. De vrouw met van Leopold is door door vroeg dement geworden en ooit uit hebben een ze afgesproken dat een er in dat geval met voor euthanasie naar zou worden gekozen. Dochter op Laura echter vindt in haar moeder nu veel een liever uit dan toen ze nog op niet ziek een was.

Bekende acteurs in improviseren op actuele dilemma's. uit een Afl.: Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: door Margôt Ros, Laura het Boer, Gijs tijdens Scholten van Aschat van e.a. Peter in de Baan bereidt samen een met verschillende het tekstschrijvers opdrachten voor. De tijdens acteurs werken van vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos op de beneden. Margot heeft op tv een cosmetische operatie naar ondergaan, maar zonder het naar aan haar man uit te vertellen. het De operatie is door faliekant mislukt. Ze kunnen zoveel op tv tegenwoordig. Misschien een in donorlip? -Meissie. Laura heeft het al acht met jaar een een vriend. Maar ze komt van erachter van dat hij een minnares heeft. uit Ze met is totaal verbijsterd als ze uit hoort van hoeveel ouder ze is. een -In therapie. Gijs is naar psychiater en de heeft steeds door minder patiënten. Hij naar doet er dan ook naar alles aan om zijn het patiënten te behouden. Ook op tv als ze op al lang beter naar zijn.

Improvisatie. uit Peter de Baan bereidt met samen met tijdens verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. naar De uit acteurs werken vervolgens op de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen het gaan voor de het eerst tijdens de vloer tijdens op: Laura de Boer, Anna Drijver op tv en Guy. in Zij het nemen het op op tegen de oudgedienden de Eva Van der Gucht, Margôt Ros, door Gijs Scholten op van Aschat, uit Jeroen Spitzenberg, Stefan de uit Walle, Saskia Temmink, Katja van Herbers, Sanen den het Hartogh, de Sophie van Winden en Leopold de Witte. -Hoogbegaafd. van Margôt en een Eva zitten het zoals elke dag op van een bankje in het park van waar hun het kinderen spelen. een Margôt is de ervan overtuigd dat haar Petertje van hoogbegaafd in is. Eva kan veel tijdens hebben, maar nu op tv knapt er iets. Ze vindt naar Petertje gewoon een het ettertje. -Bankiers. op tv Gijs is bankier. op Hij met is ontzettend kwaad over in wat er tijdens de laatste tijd een gebeurt. Zoon Jeroen op tv nodigt hem uit om zijn nieuwe met huis te komen met bekijken.Hij in vertelt dat op tv ook hij carrière van wil maken in uit de bankwereld. -Geen mening. een Stefan heeft over weinig door een mening en de in een deze tijd waarin naar iederéén een mening heeft, naar begint hem een dat een beetje op het te breken. In naar Saskia heeft hij in een voortreffelijke coach in gevonden.

Eind een mei vonden er opnames een plaats in in het Baxter Theatre Centre te op tv Kaapstad van naar Zuid-Afrikaanse acteurs de die samen met Saskia Temmink het op en Gijs Scholten van Aschat gaan een improviseren. op De acteurs zijn: M. Baldwin een Shabangu, Tinarie van naar Wyk-Loots, Erica op tv Wessels, André-Jacques een van der Merwe, Desmond de Dube en Lindiwe op tv Matshikiza.

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs de uit improviseren op actuele dilemma's. van Eind mei vonden er opnames een plaats in in het Baxter tijdens Theatre Centre te Kaapstad van op tv Zuid-Afrikaanse acteurs uit die samen met Saskia uit Temmink en met Gijs Scholten van van Aschat gaan improviseren. De met acteurs zijn naar Ruphin Coudyzer, Erica van Wessels, een André-Jacques van der Merwe, de Desmond Dube, Xolile uit Tshabalala en Lindiwe op Matshikiza.

september 2019
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord