Programma gemist?

Met: een Gijs Scholten van Aschat, van Eva van der met Gucht, Katja Herbers e.a. het Bekende acteurs improviseren met op actuele de dilemma's. Afl.: een Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. met -De uitdaging. met Gijs en Stefan hebben met samen een eigen zaak. de Stefan uit wordt door de concurrent gevraagd van om de voor hen te komen uit werken. -Auditie. Eva doet het auditie voor de een theaterstuk met bij een blinde regisseur. -Niet naar geil. van Vriendinnen Saskia en Katja zijn uit allebei getrouwd met in beroemde politici, door die zich hebben op tv teruggetrokken om meer bij hun op gezin te met zijn. uit -Een miljoen. Katja en Leopold het gingen een jaar op geleden uit elkaar van vanwege Leopolds gokverslaving. het Na het een jaar komt hij bij haar in langs. naar Hij heeft een een miljoen gewonnen.

Bekende een acteurs improviseren op actuele dilemma's. door Afl.: op Burentroost/Fan/50.

Bekende acteurs improviseren het op op tv actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog op tv in everzwijn.

Met: in Saskia Temmink, Katja op Herbers, Gijs Scholten van Aschat op tv e.a. Bekende op acteurs improviseren op actuele door dilemma's. met Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De van Iraanse bruid. op tv Twee broers drijven in na de dood door van hun met ouders samen in de boerderij. Sinds twee op tv jaar hebben een ze een hulp in de huishouding, het een Iraanse vluchtelinge. van -Undercover. tijdens Een journaliste is undercover bij op tv een de PVV. Ze krijgt door een voorstel om undercover te door door gaan bij een streng het islamitische organisatie. -Koeien op knuffelen. De boerderij van Gijs op tv brengt bijna het niets meer op en van zijn in zoon heeft naar een geniaal plan. Hij wil uit van van de boerderij een zingevingscentrum met maken.

Met: op Gijs Scholten van Aschat, Eva uit met van der Gucht, Katja Herbers met e.a. Bekende acteurs het improviseren op actuele dilemma's. door Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet tijdens geil/Een miljoen. -De in uitdaging. door Gijs en Stefan hebben samen op tv een eigen zaak. Stefan in wordt door de een de concurrent gevraagd om voor van hen te komen werken. -Auditie. een Eva doet auditie door voor een tijdens theaterstuk het bij een blinde door regisseur. -Niet geil. Vriendinnen de Saskia en Katja zijn tijdens allebei getrouwd met beroemde door politici, die zich op tv hebben teruggetrokken door om de meer bij hun gezin van te zijn. met -Een miljoen. Katja en op tv Leopold gingen een een jaar geleden uit uit elkaar vanwege van Leopolds gokverslaving. Na een jaar komt een hij bij in haar langs. Hij van heeft een miljoen uit gewonnen.

Met: door Gijs Scholten op van Aschat, Katja Herbers, Stefan de uit Walle e.a. tijdens Bekende op acteurs improviseren op actuele dilemma's. tijdens Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. op -Overbodig. Stefan en Gijs de hebben een een mooie loopbaan achter de door rug. Hun beider met vrouwen zijn op tv jong, hebben een succesvolle op carrière, zijn met vrijwel nooit thuis. De uit kinderen zijn de deur het uit. op De mannen voelen zich volstrekt tijdens in overbodig. -Puffen. Katja is zwanger van met haar tweede kind van tijdens en vertelt haar man dat ze door bij hem weggaat. de -Na de begrafenis. van Op de begrafenis het van de met vrouw met wie hij van tijdens in een ver de verleden een hartstochtelijke verhouding had, treft een Gijs tijdens een aantrekkelijke jonge het vrouw.

Met: tijdens Eva van der Gucht, Saskia in de Temmink, Laura Boer e.a. Bekende door acteurs improviseren op actuele het van dilemma's. Afl.: Aan de in Hemelpoort/Promotie/In de op Gloria. -Aan de hemelpoort. In een het voorportaal van in de hemel tijdens moeten Margôt en Eva door hun uit mooiste herinnering vertellen. Het beste in verhaal geeft naar toegang tot uit de hemel. -Promotie. Leopold en Saskia de zijn getrouwd en tijdens allebei op werkzaam in de van advocatuur. Saskia is met gevraagd vennoot van te worden van het kantoor naar en ze vieren de dat in een op sjiek hotel. naar -In de tijdens gloria. De vrouw van Leopold uit is vroeg dement het geworden en ooit op tv hebben ze afgesproken in dat er naar in dat geval tijdens voor euthanasie zou door worden gekozen. Dochter het Laura echter vindt haar op tv moeder nu veel liever uit van dan toen ze nog niet door ziek door was.

Bekende naar acteurs improviseren van op actuele dilemma's. Afl.: het Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: in Margôt Ros, Laura van Boer, Gijs Scholten van van Aschat e.a. Peter uit de de Baan bereidt tijdens samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten op voor. De acteurs op werken op vervolgens de scènes tijdens uit, onvoorbereid. -Chaos naar beneden. Margot heeft een de cosmetische operatie ondergaan, maar zonder op tv het aan op tv haar man te door vertellen. tijdens De operatie is op faliekant mislukt. Ze kunnen zoveel tegenwoordig. in Misschien het een donorlip? -Meissie. Laura heeft een al door acht jaar een op vriend. Maar ze komt van erachter uit dat hij een minnares tijdens heeft. Ze is op tv totaal verbijsterd als op ze hoort hoeveel uit ouder ze is. -In tijdens therapie. Gijs is met psychiater en in heeft steeds een minder patiënten. Hij met doet er dan het ook alles aan op om zijn patiënten te de behouden. Ook als ze al de lang beter tijdens zijn.

Improvisatie. op Peter de Baan de bereidt samen met met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De een acteurs naar werken vervolgens van de scènes uit, onvoorbereid. door Dit seizoen gaan voor in het naar eerst de vloer op: Laura de naar Boer, een Anna Drijver en Guy. Zij tijdens nemen op tv het op tijdens tegen de oudgedienden Eva Van der van Gucht, Margôt Ros, een naar Gijs Scholten van Aschat, Jeroen het Spitzenberg, Stefan de Walle, het Saskia Temmink, Katja van met Herbers, Sanen den op Hartogh, Sophie van een Winden en Leopold Witte. door -Hoogbegaafd. Margôt met en Eva zitten zoals elke uit dag het op een bankje in het park tijdens waar hun het kinderen spelen. van Margôt is ervan op tv overtuigd dat door haar Petertje hoogbegaafd is. Eva uit kan veel hebben, maar naar nu knapt in er iets. op Ze vindt de Petertje gewoon een ettertje. -Bankiers. Gijs het door is bankier. Hij is ontzettend door kwaad door over wat er de laatste tijd van tijdens gebeurt. Zoon Jeroen in nodigt hem uit om zijn op tv nieuwe huis te op tv komen op bekijken.Hij vertelt dat een ook hij carrière wil op tv maken in naar de bankwereld. -Geen mening. Stefan de heeft over weinig een de mening de en in deze tijd waarin uit iederéén een met mening heeft, een begint hem dat een beetje in op op te breken. In Saskia heeft met hij een voortreffelijke uit van coach gevonden.

Eind mei vonden tijdens het er opnames plaats in op tv het Baxter Theatre Centre te uit naar Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs door die samen met Saskia Temmink de en Gijs Scholten het van Aschat gaan uit improviseren. uit De acteurs zijn: door M. Baldwin Shabangu, tijdens Tinarie van Wyk-Loots, Erica Wessels, op tijdens André-Jacques van der Merwe, Desmond op Dube en uit Lindiwe Matshikiza.

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs een improviseren op actuele van in dilemma's. Eind mei vonden er opnames naar van plaats in het Baxter in Theatre Centre te Kaapstad van in naar Zuid-Afrikaanse acteurs die de samen met Saskia Temmink in en Gijs in Scholten van Aschat een gaan improviseren. De op acteurs zijn Ruphin uit Coudyzer, Erica Wessels, van André-Jacques van der Merwe, Desmond op Dube, Xolile Tshabalala en van van Lindiwe Matshikiza.

november 2021
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!