Programma gemist?

Met: Gijs Scholten het van van Aschat, Eva van der Gucht, naar Katja op Herbers e.a. Bekende het acteurs improviseren op actuele dilemma's. uit Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet in geil/Een miljoen. -De uitdaging. van Gijs op en Stefan in hebben samen een eigen een zaak. Stefan wordt door de het concurrent gevraagd met om voor hen van te komen werken. -Auditie. door op tv Eva doet auditie voor een een theaterstuk van bij een blinde regisseur. de -Niet geil. van Vriendinnen Saskia en Katja zijn uit allebei getrouwd met door beroemde politici, die zich op tv hebben teruggetrokken om naar meer bij hun een gezin te zijn. het -Een miljoen. uit Katja en Leopold een gingen een jaar met geleden uit van elkaar vanwege Leopolds gokverslaving. Na op tv een jaar komt op hij bij haar een langs. op tv Hij heeft een miljoen het gewonnen.

Bekende met acteurs improviseren op op actuele dilemma's. Afl.: in Burentroost/Fan/50.

Bekende het acteurs improviseren op actuele naar dilemma's. Afl.: Alleen nog door van everzwijn.

Met: Saskia naar Temmink, Katja Herbers, Gijs in met Scholten van Aschat e.a. Bekende uit acteurs improviseren op actuele uit dilemma's. Afl.: Iraanse met door bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee in broers uit drijven na de van dood van hun ouders uit samen de boerderij. Sinds met twee jaar door hebben op tv ze een hulp uit in de huishouding, een tijdens Iraanse vluchtelinge. -Undercover. Een naar journaliste is undercover door bij de PVV. Ze op op tv krijgt een voorstel om undercover op te gaan bij een op streng islamitische organisatie. naar een -Koeien knuffelen. De door boerderij van Gijs brengt bijna niets uit meer op en op tv zijn zoon heeft op tv een geniaal de plan. Hij wil van met de tijdens boerderij een tijdens zingevingscentrum maken.

Met: naar Gijs Scholten van tijdens Aschat, Eva van de der Gucht, Katja de Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren uit een op actuele dilemma's. naar Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De naar uitdaging. de Gijs en Stefan hebben door samen een eigen zaak. uit Stefan wordt met door de concurrent uit gevraagd om voor hen van te komen van werken. -Auditie. Eva op doet auditie voor de een theaterstuk bij een een blinde in regisseur. -Niet geil. Vriendinnen door Saskia en Katja door zijn allebei getrouwd met de beroemde politici, die zich het hebben teruggetrokken om in meer naar bij hun gezin te de zijn. -Een miljoen. in Katja met en Leopold gingen een van jaar geleden van uit elkaar vanwege Leopolds gokverslaving. tijdens Na een jaar komt op hij bij haar in langs. Hij heeft in een miljoen een gewonnen.

Met: Gijs Scholten tijdens van Aschat, tijdens Katja Herbers, naar Stefan de Walle van e.a. Bekende acteurs in improviseren op actuele naar dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. uit Stefan en met Gijs hebben in een mooie loopbaan achter de op rug. Hun beider vrouwen in zijn jong, naar hebben een met succesvolle carrière, door zijn vrijwel nooit thuis. van De kinderen zijn op de deur uit. een De mannen de voelen zich volstrekt overbodig. naar -Puffen. Katja is zwanger van de haar tweede in kind en vertelt op tv haar in man dat ze naar bij hem weggaat. -Na naar de begrafenis. Op de begrafenis van op tv van de vrouw met een wie hij in met een ver verleden een hartstochtelijke het het verhouding had, treft door Gijs een aantrekkelijke in jonge vrouw.

Met: Eva van tijdens der op Gucht, Saskia Temmink, Laura een Boer e.a. het Bekende acteurs improviseren van op actuele dilemma's. op Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de op Gloria. -Aan uit de hemelpoort. tijdens In het voorportaal van het de het hemel moeten Margôt en tijdens Eva hun mooiste herinnering met vertellen. Het beste verhaal het tijdens geeft toegang tot de hemel. door -Promotie. Leopold in en Saskia zijn getrouwd en naar allebei werkzaam in naar de advocatuur. van Saskia is gevraagd een vennoot te worden op van het van kantoor en ze vieren door dat in een met sjiek hotel. het -In de door gloria. De vrouw van Leopold is in vroeg tijdens dement geworden en ooit een hebben ze afgesproken op tv dat met er in dat geval voor euthanasie met op tv zou worden gekozen. Dochter Laura de echter door vindt haar moeder naar nu veel liever de dan toen ze van nog niet ziek uit was.

Bekende het acteurs improviseren op actuele van dilemma's. Afl.: door Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. met Met: Margôt Ros, Laura het Boer, Gijs Scholten een van Aschat e.a. Peter uit door de Baan bereidt met samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten een voor. De acteurs tijdens werken vervolgens de door scènes uit, op tv onvoorbereid. -Chaos beneden. een Margot heeft door een cosmetische operatie ondergaan, maar zonder van naar het aan haar man te vertellen. in De het operatie is faliekant in mislukt. Ze kunnen van zoveel tegenwoordig. Misschien een donorlip? naar op tv -Meissie. Laura heeft van al acht jaar op een vriend. Maar ze naar komt erachter dat een hij een minnares heeft. het Ze is op tv totaal verbijsterd als ze van hoort hoeveel naar ouder ze is. -In op therapie. Gijs is psychiater tijdens van en heeft steeds op minder patiënten. Hij doet er met dan ook alles met aan het om zijn patiënten te behouden. met Ook als ze al in lang beter door zijn.

Improvisatie. Peter de op een Baan bereidt samen met tijdens verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. naar De acteurs werken met vervolgens de scènes van uit, onvoorbereid. Dit het seizoen gaan voor op het eerst de uit vloer op: Laura de tijdens Boer, naar Anna Drijver in en Guy. Zij nemen het op tijdens tegen de in oudgedienden Eva Van op tv der Gucht, Margôt Ros, in Gijs Scholten van met Aschat, met Jeroen Spitzenberg, Stefan de op tv Walle, Saskia Temmink, op Katja in Herbers, Sanen den in Hartogh, Sophie van Winden tijdens en Leopold Witte. -Hoogbegaafd. door Margôt uit en Eva zitten zoals van elke dag op van een bankje in het het park waar hun kinderen een spelen. de Margôt is ervan overtuigd dat uit door haar Petertje hoogbegaafd is. Eva op kan veel hebben, op maar nu knapt er in iets. Ze uit vindt Petertje het gewoon een ettertje. -Bankiers. op tv Gijs is bankier. op tv Hij is een ontzettend kwaad over naar wat er de de laatste tijd gebeurt. Zoon tijdens Jeroen nodigt hem op tv uit om zijn nieuwe een huis te komen het van bekijken.Hij vertelt dat ook op hij carrière wil van maken in de tijdens bankwereld. -Geen de mening. Stefan heeft over tijdens weinig een mening van en in deze door tijd waarin iederéén een door mening heeft, begint hem in tijdens dat een beetje op door te breken. In Saskia heeft door hij een op voortreffelijke van coach gevonden.

Eind mei door vonden er door opnames plaats in het Baxter een Theatre tijdens Centre te Kaapstad tijdens van Zuid-Afrikaanse acteurs die op samen met Saskia in Temmink en Gijs Scholten in van op Aschat gaan improviseren. De door acteurs zijn: M. op tv Baldwin Shabangu, Tinarie in van in Wyk-Loots, Erica Wessels, op tv André-Jacques van der Merwe, naar Desmond Dube en in Lindiwe Matshikiza.

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse door acteurs improviseren op door actuele dilemma's. Eind mei naar vonden tijdens er opnames plaats een in het het Baxter Theatre Centre te Kaapstad met van tijdens Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met tijdens Saskia Temmink en Gijs de een Scholten van Aschat gaan improviseren. De op door acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica op Wessels, André-Jacques van der van Merwe, uit Desmond Dube, Xolile naar Tshabalala en Lindiwe op tv Matshikiza.

oktober 2017
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord