Programma gemist?

Met: Gijs naar Scholten tijdens van Aschat, Eva van der het Gucht, met Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren door op actuele dilemma's. van op tv Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. naar Gijs en Stefan in hebben samen een het eigen zaak. naar Stefan wordt door met de concurrent van gevraagd om voor hen te met komen werken. -Auditie. de Eva doet auditie op tv voor een naar theaterstuk bij door een blinde regisseur. -Niet geil. tijdens Vriendinnen een Saskia en Katja in zijn allebei getrouwd met beroemde de politici, tijdens die zich hebben van teruggetrokken om meer bij van hun gezin op tv te zijn. -Een miljoen. tijdens Katja en Leopold gingen door een jaar geleden het uit elkaar vanwege de Leopolds door gokverslaving. Na een in jaar komt hij van bij haar langs. Hij heeft het een miljoen een gewonnen.

Bekende acteurs naar improviseren op actuele dilemma's. van Afl.: met Burentroost/Fan/50.

Bekende met acteurs improviseren op actuele dilemma's. tijdens Afl.: Alleen nog van door everzwijn.

Met: met Saskia Temmink, Katja door Herbers, Gijs Scholten tijdens van Aschat e.a. Bekende van acteurs improviseren tijdens op actuele dilemma's. Afl.: door Iraanse een bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De van Iraanse bruid. Twee naar broers drijven na de dood naar van hun ouders samen met de boerderij. het Sinds twee jaar tijdens hebben in ze een hulp in de huishouding, uit een de Iraanse vluchtelinge. -Undercover. op Een journaliste een is undercover bij de PVV. Ze van krijgt tijdens een voorstel om de undercover te gaan bij een met door streng islamitische organisatie. -Koeien knuffelen. De in boerderij van Gijs door van brengt bijna niets met meer op en zijn zoon heeft uit een tijdens geniaal plan. het Hij wil van in de boerderij een uit zingevingscentrum maken.

Met: Gijs op tv Scholten van op tv Aschat, Eva van door der Gucht, Katja Herbers e.a. het Bekende een acteurs improviseren naar op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet een geil/Een miljoen. -De uitdaging. in van Gijs en Stefan een hebben samen een eigen van zaak. Stefan wordt door de door met concurrent gevraagd om voor hen op te komen door werken. -Auditie. Eva doet uit auditie voor een op theaterstuk bij op een blinde regisseur. -Niet geil. van naar Vriendinnen Saskia en Katja in zijn allebei getrouwd met op tv beroemde politici, op tv die zich hebben teruggetrokken om naar uit meer bij hun gezin te zijn. het het -Een miljoen. Katja en Leopold gingen met een jaar op tv geleden uit elkaar vanwege de uit Leopolds gokverslaving. Na een jaar komt een op tv hij bij haar langs. Hij door heeft een de miljoen gewonnen.

Met: Gijs Scholten met van Aschat, een Katja Herbers, de Stefan de naar Walle e.a. Bekende uit acteurs improviseren op actuele dilemma's. met Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. het -Overbodig. Stefan en met Gijs hebben een mooie loopbaan de achter door de rug. Hun beider vrouwen naar zijn jong, hebben uit een succesvolle carrière, in zijn het vrijwel nooit naar thuis. De kinderen zijn de in deur uit. De mannen het voelen zich in volstrekt op overbodig. -Puffen. Katja is zwanger van een haar in tweede kind en vertelt in haar man dat ze de bij op hem weggaat. door -Na de begrafenis. een Op de begrafenis van een de vrouw met op tv wie hij in een op ver verleden een van hartstochtelijke het verhouding had, treft op Gijs een aantrekkelijke het jonge vrouw.

Met: Eva van het der Gucht, op Saskia Temmink, Laura van Boer e.a. Bekende acteurs in uit improviseren op actuele dilemma's. Afl.: uit Aan de in Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de door hemelpoort. van In het voorportaal van van de hemel moeten door Margôt een en Eva hun mooiste herinnering met vertellen. Het beste het verhaal geeft door toegang tot de hemel. -Promotie. in met Leopold en Saskia zijn getrouwd en van allebei werkzaam op tv in door de advocatuur. Saskia is met gevraagd vennoot te worden van van het een kantoor en ze met vieren dat in een een sjiek hotel. in -In de door gloria. De vrouw van Leopold op tv is vroeg dement door geworden en door ooit hebben van ze afgesproken dat er in in dat geval een voor euthanasie uit zou worden gekozen. een Dochter Laura echter vindt haar moeder van nu veel liever in dan het toen ze nog niet ziek op op was.

Bekende acteurs improviseren van op actuele in dilemma's. Afl.: met Burentroost/Fan/50.

Improvisatie. Met: tijdens Margôt op tv Ros, Laura Boer, Gijs van Scholten van Aschat e.a. Peter de de op Baan bereidt op samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. van De acteurs werken naar in vervolgens de scènes uit, op onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot door heeft een met cosmetische operatie ondergaan, maar zonder een het aan haar de man door te vertellen. De operatie uit is faliekant mislukt. op tv Ze de kunnen zoveel tegenwoordig. Misschien een op tv donorlip? de -Meissie. Laura heeft al van acht jaar een vriend. Maar een tijdens ze komt erachter uit dat hij een minnares uit heeft. Ze is een totaal verbijsterd als ze de hoort hoeveel ouder ze de is. met -In therapie. van Gijs is psychiater en een heeft steeds minder in patiënten. Hij met doet er dan ook alles met aan op om zijn patiënten te behouden. Ook naar als ze op al in lang beter zijn.

Improvisatie. met Peter de Baan bereidt in samen met een verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. tijdens De naar acteurs werken vervolgens de scènes uit, van onvoorbereid. met Dit seizoen gaan voor op tv het eerst de de vloer op: uit Laura de met Boer, Anna Drijver en Guy. Zij op tv nemen het in op tegen de oudgedienden naar uit Eva Van der Gucht, van Margôt Ros, Gijs Scholten het van Aschat, door Jeroen Spitzenberg, Stefan de door Walle, de Saskia Temmink, Katja Herbers, Sanen den met naar Hartogh, Sophie van Winden naar en Leopold het Witte. -Hoogbegaafd. Margôt en Eva zitten in zoals elke dag op op een op tv bankje het in het park waar uit hun kinderen spelen. Margôt op is ervan het overtuigd dat haar Petertje op hoogbegaafd is. Eva uit kan uit veel hebben, maar nu knapt van er iets. op Ze vindt Petertje gewoon een op tv ettertje. -Bankiers. op Gijs is bankier. Hij van in is ontzettend kwaad over in wat er de tijdens laatste tijd gebeurt. door Zoon Jeroen nodigt in hem uit om zijn van nieuwe huis te komen de bekijken.Hij het vertelt dat met ook hij carrière wil maken in uit de bankwereld. -Geen door mening. Stefan van heeft over tijdens weinig een mening en in het op tv deze tijd waarin iederéén in een mening van heeft, begint hem dat uit een beetje op op tv te breken. In naar Saskia heeft hij een voortreffelijke de coach op tv gevonden.

Eind mei vonden naar er opnames de plaats in in het Baxter Theatre Centre de te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse van acteurs tijdens die samen met Saskia naar Temmink door en Gijs Scholten van van Aschat gaan improviseren. De naar acteurs zijn: naar M. Baldwin Shabangu, Tinarie van de Wyk-Loots, van Erica Wessels, André-Jacques in van der Merwe, naar Desmond Dube en tijdens Lindiwe Matshikiza.

Improvisatie. door Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op tijdens actuele dilemma's. Eind in mei naar vonden er opnames plaats in van het Baxter door Theatre Centre te in Kaapstad van uit Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia naar Temmink en Gijs naar Scholten van Aschat met gaan uit improviseren. De door acteurs zijn Ruphin Coudyzer, op tv Erica Wessels, André-Jacques van op tv der door Merwe, Desmond Dube, uit Xolile Tshabalala en Lindiwe in Matshikiza.

juni 2017
19-06-2011 14:30

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

05-06-2011 14:25

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

27-11-2010 15:05

Alleen nog everzwijn

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Alleen nog everzwijn

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Alleen nog everzwijn.

18-08-2010 23:15

Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen

Met: Saskia Temmink, Katja Herbers, Gijs Scholten van Aschat e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Iraanse bruid/Undercover/Koeien knuffelen. -De Iraanse bruid. Twee broers drijven na de dood van hun ouders samen de ...

11-08-2010 23:15

Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen

Met: Gijs Scholten van Aschat, Eva van der Gucht, Katja Herbers e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Uitdaging/Auditie/Niet geil/Een miljoen. -De uitdaging. Gijs en Stefan hebben samen een eigen zaak. Stefan wordt d...

04-08-2010 23:10

Overbodig/Puffen/Begrafenis

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Overbodig/Puffen/Begrafenis

Met: Gijs Scholten van Aschat, Katja Herbers, Stefan de Walle e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Overbodig/Puffen/Begrafenis. -Overbodig. Stefan en Gijs hebben een mooie loopbaan achter de rug. Hun beider vrouwen ...

28-07-2010 23:10

Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria

Met: Eva van der Gucht, Saskia Temmink, Laura Boer e.a. Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Aan de Hemelpoort/Promotie/In de Gloria. -Aan de hemelpoort. In het voorportaal van de hemel moeten Margôt en Eva hun mooiste h...

21-07-2010 22:40

Burentroost/Fan/50

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Burentroost/Fan/50

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Afl.: Burentroost/Fan/50.

05-07-2010 00:00

Aflevering 4

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 4

Improvisatie. Met: Margôt Ros, Laura Boer, Gijs Scholten van Aschat e.a. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. -Chaos beneden. Margot heeft e...

30-06-2010 23:20

Aflevering 3

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 3

Improvisatie. Peter de Baan bereidt samen met verschillende tekstschrijvers opdrachten voor. De acteurs werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Dit seizoen gaan voor het eerst de vloer op: Laura de Boer, Anna Drijver en Guy. Zij neme...

23-06-2010 23:20

Aflevering 2

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 2

Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan improviseren. De acteurs zijn: M. Baldwin Shabangu, Tinarie van Wyk-Loots, ...

16-06-2010 23:20

Aflevering 1

De Vloer Op in Zuid-Afrika - Aflevering 1

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in het Baxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschat gaan im...

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Vloer Op in Zuid-Afrika bij De Vloer Op in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Vloer Op in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Vloer Op in Zuid-Afrika gemist

Improvisatie. Zuid-Afrikaanse acteurs improviseren op actuele dilemma's. Eind mei vonden er opnames plaats in hetBaxter Theatre Centre te Kaapstad van Zuid-Afrikaanse acteurs die samen met Saskia Temmink en Gijs Scholten van Aschatgaan improviseren. De acteurs zijn Ruphin Coudyzer, Erica Wessels, André-Jacques van der Merwe, Desmond Dube, XolileTshabalala en Lindiwe Matshikiza.

Uitzending gemist van De Vloer Op in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van De Vloer Op in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 19-06-2011 om 14:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord