Programma gemist?

20:55,Een ook visueel de zeer uit aantrekkelijk concert van het Residentieorkest tijdens op op de Hofvijver.

Op tijdens muziek van het Residentie een Orkest beelden met verschillende dansers en sporters het de thema naar Classique Olympique uit, op tv live vanaf de Hofvijver in van Den op tv Haag.

Het in Edison Klassiek uit Gala, live vanuit het Kurhaus waar in de diverse winnaars van een door Edison optreden.

Concertregistratie. op Muziek en van acrobatiek samengevoegd op het een Hofvijverpodium. Het op Hofvijverconcert (live) met het Residentie Orkest naar en Corpus Acrobaticus. van Presentatie: Frits in Sissing.

Hofvijverconcert live vanaf door de Hofvijver op in Den Haag. op tv Het Residentie Orkest en een de diverse andere gasten in laten de veelkleurigheid op tv van de stad zien. op tv Klassieke meesterwerken uit van Prokofiev, Bernstein en Ravel tijdens worden een gecombineerd met dans door onder andere op het Internationaal Dans door Theater en De de Dutch uit Don't Dance Division. Presentatie: op Tijl van Beckand.

juni 2020
22-06-2013 20:55

Za 22 jun 2013

Festival Classique Hofvijverconcert - Za 22 jun 2013

20:55,Een ook visueel zeer aantrekkelijk concert van het Residentieorkest op de Hofvijver.

16-06-2012 21:15

Aflevering van zaterdag 16 juni 2012

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering van zaterdag 16 juni 2012

Op muziek van het Residentie Orkest beelden verschillende dansers en sporters het thema Classique Olympique uit, live vanaf de Hofvijver in Den Haag.

15-06-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 15 juni 2012

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering van vrijdag 15 juni 2012

Het Edison Klassiek Gala, live vanuit het Kurhaus waar diverse winnaars van een Edison optreden.

18-06-2011 20:45

Aflevering 4

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering 4

Concertregistratie. Muziek en acrobatiek samengevoegd op het Hofvijverpodium. Het Hofvijverconcert (live) met het Residentie Orkest en Corpus Acrobaticus. Presentatie: Frits Sissing.

19-06-2010 20:25

Aflevering 3

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering 3

Hofvijverconcert live vanaf de Hofvijver in Den Haag. Het Residentie Orkest en diverse andere gasten laten de veelkleurigheid van de stad zien. Klassieke meesterwerken van Prokofiev, Bernstein en Ravel worden gecombineerd met dans door onde...

Festival Classique Hofvijverconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Classique Hofvijverconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Classique Hofvijverconcert bij Festival Classique Hofvijverconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Classique Hofvijverconcert. Heb je een uitzending van Festival Classique Hofvijverconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Classique Hofvijverconcert gemist

Liveregistratie van het concert op de Hofvijver tijdens Festival Classique in Den Haag. Het Residentie Orkest o.l.v.Neeme Järvi. Pieter Wispelwey, cello. Patricia Kopatchinskaja, viool. Presentatie: Hans van den Boom.

Uitzending gemist van Festival Classique Hofvijverconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Classique Hofvijverconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!