Programma gemist?

20:55,Een naar ook visueel in zeer aantrekkelijk concert van de het Residentieorkest van op de Hofvijver.

Op van muziek van het Residentie met Orkest op tv beelden verschillende dansers en sporters het op tv thema door Classique Olympique uit, een live vanaf de de Hofvijver in Den in Haag.

Het Edison Klassiek in Gala, live uit vanuit op het Kurhaus waar diverse winnaars van op tv een een Edison optreden.

Concertregistratie. Muziek op en acrobatiek de samengevoegd op het een Hofvijverpodium. Het tijdens Hofvijverconcert (live) met een het Residentie Orkest en Corpus Acrobaticus. op Presentatie: een Frits Sissing.

Hofvijverconcert live uit vanaf de Hofvijver in door naar Den Haag. Het Residentie Orkest het en diverse andere gasten door laten de veelkleurigheid de van de de stad zien. in Klassieke meesterwerken van Prokofiev, tijdens Bernstein en door Ravel worden gecombineerd met door dans door onder andere een het Internationaal Dans van Theater met en De Dutch Don't Dance het Division. Presentatie: van Tijl op Beckand.

mei 2021
22-06-2013 20:55

Za 22 jun 2013

Festival Classique Hofvijverconcert - Za 22 jun 2013

20:55,Een ook visueel zeer aantrekkelijk concert van het Residentieorkest op de Hofvijver.

16-06-2012 21:15

Aflevering van zaterdag 16 juni 2012

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering van zaterdag 16 juni 2012

Op muziek van het Residentie Orkest beelden verschillende dansers en sporters het thema Classique Olympique uit, live vanaf de Hofvijver in Den Haag.

15-06-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 15 juni 2012

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering van vrijdag 15 juni 2012

Het Edison Klassiek Gala, live vanuit het Kurhaus waar diverse winnaars van een Edison optreden.

18-06-2011 20:45

Aflevering 4

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering 4

Concertregistratie. Muziek en acrobatiek samengevoegd op het Hofvijverpodium. Het Hofvijverconcert (live) met het Residentie Orkest en Corpus Acrobaticus. Presentatie: Frits Sissing.

19-06-2010 20:25

Aflevering 3

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering 3

Hofvijverconcert live vanaf de Hofvijver in Den Haag. Het Residentie Orkest en diverse andere gasten laten de veelkleurigheid van de stad zien. Klassieke meesterwerken van Prokofiev, Bernstein en Ravel worden gecombineerd met dans door onde...

Festival Classique Hofvijverconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Classique Hofvijverconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Classique Hofvijverconcert bij Festival Classique Hofvijverconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Classique Hofvijverconcert. Heb je een uitzending van Festival Classique Hofvijverconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Classique Hofvijverconcert gemist

Liveregistratie van het concert op de Hofvijver tijdens Festival Classique in Den Haag. Het Residentie Orkest o.l.v.Neeme Järvi. Pieter Wispelwey, cello. Patricia Kopatchinskaja, viool. Presentatie: Hans van den Boom.

Uitzending gemist van Festival Classique Hofvijverconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Classique Hofvijverconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!