Programma gemist?

20:55,Een uit ook visueel zeer uit aantrekkelijk concert van door het Residentieorkest door op de Hofvijver.

Op muziek op tv van het Residentie tijdens Orkest beelden verschillende dansers uit op tv en sporters het op tv thema Classique Olympique uit, live vanaf een de Hofvijver in naar Den tijdens Haag.

Het Edison van Klassiek Gala, live vanuit op tv tijdens het Kurhaus waar met diverse winnaars van in een Edison optreden.

Concertregistratie. Muziek de en uit acrobatiek samengevoegd op het Hofvijverpodium. tijdens Het Hofvijverconcert (live) het met het op Residentie Orkest en Corpus Acrobaticus. van van Presentatie: Frits Sissing.

Hofvijverconcert door live vanaf de Hofvijver in uit Den Haag. het Het Residentie een Orkest en van diverse andere gasten naar laten de veelkleurigheid van uit de stad zien. Klassieke in meesterwerken door van Prokofiev, Bernstein en tijdens Ravel worden gecombineerd met dans het door onder met andere het Internationaal Dans de uit Theater en De de Dutch Don't Dance de Division. Presentatie: Tijl een Beckand.

oktober 2021
22-06-2013 20:55

Za 22 jun 2013

Festival Classique Hofvijverconcert - Za 22 jun 2013

20:55,Een ook visueel zeer aantrekkelijk concert van het Residentieorkest op de Hofvijver.

16-06-2012 21:15

Aflevering van zaterdag 16 juni 2012

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering van zaterdag 16 juni 2012

Op muziek van het Residentie Orkest beelden verschillende dansers en sporters het thema Classique Olympique uit, live vanaf de Hofvijver in Den Haag.

15-06-2012 21:30

Aflevering van vrijdag 15 juni 2012

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering van vrijdag 15 juni 2012

Het Edison Klassiek Gala, live vanuit het Kurhaus waar diverse winnaars van een Edison optreden.

18-06-2011 20:45

Aflevering 4

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering 4

Concertregistratie. Muziek en acrobatiek samengevoegd op het Hofvijverpodium. Het Hofvijverconcert (live) met het Residentie Orkest en Corpus Acrobaticus. Presentatie: Frits Sissing.

19-06-2010 20:25

Aflevering 3

Festival Classique Hofvijverconcert - Aflevering 3

Hofvijverconcert live vanaf de Hofvijver in Den Haag. Het Residentie Orkest en diverse andere gasten laten de veelkleurigheid van de stad zien. Klassieke meesterwerken van Prokofiev, Bernstein en Ravel worden gecombineerd met dans door onde...

Festival Classique Hofvijverconcert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Classique Hofvijverconcert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Classique Hofvijverconcert bij Festival Classique Hofvijverconcert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Classique Hofvijverconcert. Heb je een uitzending van Festival Classique Hofvijverconcert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Classique Hofvijverconcert gemist

Liveregistratie van het concert op de Hofvijver tijdens Festival Classique in Den Haag. Het Residentie Orkest o.l.v.Neeme Järvi. Pieter Wispelwey, cello. Patricia Kopatchinskaja, viool. Presentatie: Hans van den Boom.

Uitzending gemist van Festival Classique Hofvijverconcert? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Classique Hofvijverconcert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!