Programma gemist?

Sfeerverslag en concertopnamen in van op dit jaarlijkse op tv Tilburgse muziekfestival. Met o.a. de reggae van Ziggi door Recado en op tv Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv op tv uit Bosnië en naar een Herzegovina.

Al op tv meer dan twee decennia met staat tijdens Festival Mundial bekend om zijn mix de van naar muziekstromingen en de culturen uit de op hele wereld en om de onvergetelijke naar sfeer. De op tv 24ste tijdens editie van Festival Mundial vond de op zaterdag 18 in en zondag 19 de juni van plaats in het Leijpark in Tilburg. op tv Het van vernieuwde, maar van zeker zo sfeervolle Festival Mundial het biedt een met verrassend en naar spannend programma. Winfried Baijens de en Andrew een Makkinga verkennen het festival, uit interviewen de muzikanten en proeven in de het sfeer. Met optredens van het Moby, uit Paolo Nutini, Lamb, de Sierra Leone's tijdens Refugee naar All Stars, Bombino, uit Salman Ahmad, Terrakota van en vele het anderen. Presentatie: Winfried Baijens, Andrew tijdens Makkinga.

Winfried van Baijens en tijdens Andrew Makkinga verkennen het festival, praten een met muzikanten en een publiek met en natuurlijk worden de artiesten een met gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. in een Naast de grote internationale met acts ook veel een aandacht voor internationaal door jong talent dat naar in Tilburg is gekomen. Zij uit treden op op naar de United de Cultures Stage. tijdens De wereldtop van het een voetbal speelt in van Zuid-Afrika, de wereldtop op van een de muziek in uit Tilburg! Al meer dan twee decennia door staat de Festival Mundial bekend om op tv zijn mix van op muziekstromingen en met culturen uit naar de hele wereld en op om de onvergetelijke van sfeer. Festival Mundial in biedt een programma op tv dat verrast, dat spannend uit is en waar lef door voor nodig is. uit De 23e door editie van Festival Mundial op tv vindt de plaats op zaterdag 19 op juni en op tv zondag 20 juni in het op tv Leijpark in tijdens Tilburg. Presentatie: Winfried Baijens, tijdens Andrew het Makkinga.

Winfried het Baijens en Andrew Makkinga verkennen het het naar festival, praten met op tv muzikanten en de publiek en natuurlijk worden de artiesten op gevraagd naar van hun voorliefde voor voetbal. een Naast de grote tijdens internationale in acts ook de veel aandacht voor internationaal jong talent door dat naar Tilburg tijdens door is gekomen. Zij treden de op op de United Cultures het Stage. de De wereldtop van het de voetbal speelt op in Zuid-Afrika, de wereldtop van tijdens de de muziek in Tilburg! Al meer in door dan twee decennia staat Festival Mundial van naar bekend om zijn mix van muziekstromingen de en uit culturen uit met de hele wereld van en om de onvergetelijke met sfeer. Festival Mundial biedt op tv een programma in dat verrast, dat in spannend is en waar het lef tijdens voor nodig is. naar De 23e editie van op Festival Mundial de vindt plaats op naar zaterdag 19 juni en zondag op tv 20 juni in het de Leijpark in Tilburg. op tv Presentatie: Winfried Baijens, uit Andrew de Makkinga.

Winfried Baijens en in Andrew Makkinga tijdens verkennen op het festival, praten met de muzikanten en publiek van en natuurlijk worden van de artiesten gevraagd naar hun op voorliefde voor met voetbal. Naast de de grote internationale acts ook het veel aandacht voor op tv internationaal jong talent de dat naar door Tilburg is tijdens gekomen. Zij naar treden op op de United Cultures uit Stage. op De wereldtop de van het voetbal speelt in Zuid-Afrika, op de wereldtop tijdens van de muziek naar in op Tilburg! Al meer in dan twee decennia staat Festival een Mundial bekend door om zijn van mix van muziekstromingen en culturen uit door de van hele wereld en in om de met onvergetelijke sfeer. Festival Mundial uit biedt een programma dat verrast, op dat spannend uit is een en waar lef voor nodig is. de De 23e door editie met van Festival Mundial vindt plaats tijdens op in zaterdag 19 juni en zondag 20 op in juni in het Leijpark een in Tilburg. Presentatie: van Winfried Baijens, met Andrew Makkinga.

Winfried op tv Baijens en Andrew Makkinga verkennen op tv het festival, praten de met in muzikanten en publiek en met natuurlijk worden een de artiesten uit gevraagd naar hun voorliefde voor tijdens voetbal. Naast met de grote internationale acts ook op tv veel het aandacht voor internationaal jong talent van dat in naar Tilburg met is gekomen. Zij met treden op op de United van Cultures Stage. De wereldtop de van het de voetbal speelt op tv in Zuid-Afrika, de wereldtop met van de de muziek in Tilburg! door Al meer dan het twee decennia staat Festival door Mundial bekend met om zijn een mix van muziekstromingen in en culturen uit een de hele wereld en om met de onvergetelijke sfeer. Festival in Mundial met biedt een programma dat de verrast, dat spannend is in en waar een lef het voor nodig is. tijdens De 23e editie tijdens van Festival Mundial vindt plaats op van tijdens zaterdag 19 juni en zondag naar 20 juni de in het Leijpark in een Tilburg. Presentatie: tijdens Winfried Baijens, tijdens Andrew Makkinga.

april 2021
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!