Programma gemist?

Sfeerverslag de en concertopnamen van dit jaarlijkse het Tilburgse muziekfestival. Met uit o.a. op tv reggae van Ziggi Recado het en in Stephen Marley en het met Dubioza Kolektiv uit uit Bosnië en in Herzegovina.

Al meer dan een twee een decennia staat Festival Mundial bekend het om een zijn mix van muziekstromingen naar en in culturen uit de hele wereld in en om de de onvergetelijke sfeer. De 24ste op editie met van Festival de Mundial vond op het zaterdag 18 en zondag 19 juni op van plaats in het Leijpark door in Tilburg. Het naar vernieuwde, maar zeker een zo sfeervolle Festival door Mundial biedt een verrassend en in spannend met programma. Winfried naar Baijens en Andrew Makkinga verkennen tijdens het festival, interviewen de in muzikanten de en proeven in de sfeer. Met optredens door van Moby, Paolo Nutini, naar Lamb, de Sierra op Leone's in Refugee All Stars, Bombino, van Salman Ahmad, Terrakota het en vele anderen. de Presentatie: Winfried met Baijens, Andrew Makkinga.

Winfried de Baijens en Andrew Makkinga tijdens verkennen het festival, praten met met naar muzikanten en publiek en in natuurlijk worden op de artiesten gevraagd naar hun met een voorliefde voor voetbal. Naast op tv de grote internationale acts naar ook veel aandacht de voor op tv internationaal jong talent dat naar de Tilburg de is gekomen. Zij treden op op het op de United Cultures Stage. een De wereldtop van het voetbal van op speelt in Zuid-Afrika, de het wereldtop van de op muziek in Tilburg! met Al meer dan twee de decennia staat Festival Mundial op tv bekend om zijn een mix van van muziekstromingen en culturen naar uit de hele wereld uit en om met de onvergetelijke in sfeer. Festival Mundial biedt een in programma dat verrast, van dat met spannend is en waar lef uit van voor nodig is. De 23e editie naar van Festival het Mundial vindt uit plaats op zaterdag 19 tijdens juni en zondag met 20 juni uit in het Leijpark door in Tilburg. Presentatie: naar Winfried Baijens, Andrew naar Makkinga.

Winfried Baijens op tv en het Andrew Makkinga verkennen het op tv festival, praten met muzikanten met en publiek en een natuurlijk worden de artiesten door met gevraagd naar hun voorliefde op tv voor voetbal. Naast van de grote tijdens internationale acts ook veel aandacht op voor internationaal jong uit talent dat naar Tilburg uit door is gekomen. Zij treden uit op op op de United Cultures Stage. in De wereldtop van het een voetbal speelt in door Zuid-Afrika, op de wereldtop van de het muziek in het Tilburg! Al meer dan twee decennia op tv uit staat Festival Mundial van bekend om zijn mix van muziekstromingen tijdens en culturen uit naar de de hele wereld en om een de een onvergetelijke sfeer. Festival Mundial biedt een van programma dat verrast, een dat uit spannend is en waar een lef voor uit nodig is. De 23e het editie van door Festival Mundial vindt plaats in op zaterdag met 19 juni uit en zondag 20 juni in het het Leijpark in een Tilburg. Presentatie: Winfried Baijens, uit Andrew het Makkinga.

Winfried Baijens op tv en door Andrew Makkinga verkennen het de festival, praten met de muzikanten en publiek en natuurlijk op worden de tijdens artiesten de gevraagd naar hun voorliefde voor in voetbal. Naast in de grote op tv internationale acts ook naar veel aandacht voor internationaal jong door talent dat uit naar Tilburg is uit gekomen. Zij op treden op op door de United Cultures door Stage. De wereldtop van het het voetbal speelt in in Zuid-Afrika, op tv de wereldtop van uit de muziek in naar Tilburg! Al meer op tv dan twee decennia staat Festival Mundial op tv op bekend om zijn mix de van muziekstromingen en culturen de uit de hele op wereld en om naar de onvergetelijke sfeer. op Festival Mundial biedt door een programma dat de verrast, door dat spannend is en waar lef de voor nodig met is. De 23e het editie van op tv Festival Mundial tijdens vindt plaats op zaterdag de 19 juni en zondag met 20 met juni in het Leijpark in in Tilburg. Presentatie: in Winfried Baijens, Andrew van Makkinga.

Winfried Baijens en met Andrew Makkinga door verkennen het festival, praten tijdens uit met muzikanten en publiek en natuurlijk op worden de artiesten van gevraagd op naar hun voorliefde voor tijdens voetbal. Naast de grote uit internationale tijdens acts ook veel een aandacht voor internationaal jong met talent dat naar uit Tilburg op tv is gekomen. Zij treden tijdens op op de United een Cultures Stage. De wereldtop uit tijdens van het voetbal naar speelt in Zuid-Afrika, de op wereldtop van de muziek van in Tilburg! van Al meer dan twee op decennia uit staat Festival Mundial bekend om uit zijn mix van tijdens muziekstromingen en culturen het uit de hele wereld de en om op de onvergetelijke het sfeer. Festival Mundial biedt de een programma dat uit verrast, de dat spannend is en waar lef het voor nodig door is. tijdens De 23e editie van Festival Mundial de vindt de plaats op zaterdag de 19 juni en uit zondag 20 juni in het op het Leijpark in Tilburg. Presentatie: Winfried tijdens Baijens, Andrew in Makkinga.

januari 2021
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!