Programma gemist?

Sfeerverslag een en concertopnamen van het dit jaarlijkse in Tilburgse muziekfestival. Met in o.a. reggae van het Ziggi Recado en Stephen naar Marley en het Dubioza Kolektiv met uit Bosnië naar en naar Herzegovina.

Al op meer dan twee decennia staat op door Festival Mundial bekend om zijn de mix van muziekstromingen door en culturen uit een de hele wereld op tv en om op tv de onvergetelijke sfeer. De het 24ste editie van Festival de met Mundial vond op zaterdag 18 van en zondag tijdens 19 juni plaats door in het Leijpark in in Tilburg. Het in vernieuwde, maar de zeker zo sfeervolle Festival Mundial uit biedt een verrassend naar en spannend de programma. Winfried Baijens en Andrew tijdens Makkinga verkennen van het festival, interviewen op de muzikanten in en proeven de de sfeer. Met de optredens van Moby, een Paolo Nutini, Lamb, de het Sierra Leone's door Refugee All Stars, Bombino, Salman Ahmad, in Terrakota en naar vele anderen. Presentatie: Winfried de de Baijens, Andrew Makkinga.

Winfried met Baijens en Andrew Makkinga verkennen het het festival, op praten op tv met muzikanten en met publiek en natuurlijk een worden de artiesten gevraagd naar hun in voorliefde voor naar voetbal. Naast met de grote internationale acts ook door veel aandacht uit voor internationaal jong de talent door dat naar Tilburg met is gekomen. Zij treden op op van de van United Cultures Stage. met De wereldtop van het voetbal de met speelt in Zuid-Afrika, de wereldtop naar van de uit muziek in Tilburg! Al meer het dan twee een decennia met staat Festival Mundial van bekend om zijn mix naar van muziekstromingen en culturen op uit de hele wereld met en op tv om de een onvergetelijke sfeer. Festival op tv Mundial biedt een programma dat verrast, op tv dat spannend uit is en het waar lef voor tijdens nodig is. De 23e editie in van Festival Mundial een vindt plaats op naar zaterdag 19 door juni en zondag van 20 tijdens juni in het Leijpark in Tilburg. van Presentatie: van Winfried Baijens, Andrew in Makkinga.

Winfried het Baijens en Andrew uit Makkinga verkennen het festival, praten tijdens met naar muzikanten en publiek op en natuurlijk worden door de artiesten naar gevraagd naar hun voorliefde door voor voetbal. Naast de grote het internationale acts op tv ook veel aandacht voor door met internationaal jong talent dat naar Tilburg op tv in is gekomen. Zij treden op op het in de United Cultures naar Stage. De wereldtop van het voetbal in speelt van in Zuid-Afrika, uit de wereldtop van de muziek in naar van Tilburg! Al meer dan op tv twee decennia staat Festival Mundial het het bekend om zijn mix van muziekstromingen door en op culturen uit de hele wereld met en om op de onvergetelijke tijdens sfeer. Festival Mundial biedt een een programma dat met verrast, dat spannend is in en op waar lef voor een nodig is. De 23e editie van van tijdens Festival Mundial vindt plaats naar op tijdens zaterdag 19 juni door en zondag 20 juni door in het Leijpark in tijdens Tilburg. Presentatie: door Winfried Baijens, Andrew door Makkinga.

Winfried Baijens en door Andrew Makkinga verkennen op een het festival, praten met het muzikanten en publiek de en natuurlijk worden de artiesten het gevraagd naar op hun een voorliefde voor voetbal. Naast de grote een internationale acts ook het veel aandacht met voor internationaal jong op talent dat op naar Tilburg is in gekomen. Zij treden het op op de van United Cultures Stage. De wereldtop op tv van het op voetbal in speelt in Zuid-Afrika, door de wereldtop van de muziek de in Tilburg! Al uit meer dan uit twee decennia staat op Festival Mundial van bekend om zijn mix op van muziekstromingen en culturen uit met de hele de wereld en om de door onvergetelijke sfeer. Festival op Mundial biedt in een naar programma dat verrast, dat spannend op tv is en waar lef naar voor nodig is. met tijdens De 23e editie in van Festival Mundial vindt op tv plaats op zaterdag 19 tijdens juni en zondag 20 tijdens juni in het in Leijpark in het Tilburg. Presentatie: op tv Winfried Baijens, Andrew in Makkinga.

Winfried uit Baijens en Andrew Makkinga verkennen uit het door festival, praten van met muzikanten en publiek en uit natuurlijk worden met de artiesten door gevraagd naar hun voorliefde voor tijdens voetbal. Naast de grote een internationale een acts ook veel tijdens aandacht voor het internationaal jong talent op dat naar Tilburg tijdens is gekomen. Zij treden op uit op de United Cultures de Stage. op De wereldtop het van het voetbal speelt in Zuid-Afrika, de de de wereldtop van de muziek in tijdens Tilburg! Al meer een dan twee op tv decennia staat Festival op Mundial door bekend om zijn van mix van muziekstromingen en culturen uit uit de hele wereld in op tv en om de onvergetelijke sfeer. Festival naar in Mundial biedt een programma dat met verrast, op dat spannend is en van waar lef in voor nodig is. het De 23e editie van Festival in Mundial vindt plaats op met zaterdag met 19 juni en zondag 20 in juni in het een een Leijpark in Tilburg. op tv Presentatie: Winfried Baijens, Andrew een Makkinga.

mei 2020
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!