Programma gemist?

Sfeerverslag en concertopnamen op tv van van dit jaarlijkse Tilburgse met muziekfestival. Met de o.a. reggae van het Ziggi Recado en Stephen Marley en tijdens het Dubioza Kolektiv tijdens uit uit Bosnië en op tv Herzegovina.

Al meer de dan twee decennia een staat Festival Mundial in bekend om zijn mix uit van muziekstromingen uit en op culturen uit de hele in wereld en om de onvergetelijke op sfeer. De door 24ste van editie van Festival Mundial vond de op zaterdag 18 en naar zondag 19 tijdens juni plaats in een het van Leijpark in Tilburg. Het vernieuwde, maar een zeker zo sfeervolle door Festival in Mundial biedt een een verrassend en spannend programma. de Winfried Baijens de en Andrew Makkinga van verkennen het festival, interviewen op de muzikanten tijdens en proeven de op sfeer. Met optredens van Moby, door Paolo op Nutini, Lamb, de Sierra Leone's een Refugee All een Stars, de Bombino, Salman Ahmad, uit Terrakota en vele op anderen. Presentatie: Winfried in Baijens, Andrew Makkinga.

Winfried Baijens op tv en tijdens Andrew Makkinga verkennen het festival, praten van de met muzikanten en publiek en het natuurlijk worden de uit artiesten gevraagd naar hun op voorliefde voor de voetbal. Naast de de grote internationale naar acts ook een veel aandacht voor internationaal jong op talent dat naar een Tilburg is gekomen. van Zij treden op op uit de United Cultures tijdens Stage. De wereldtop het van van het voetbal speelt in door Zuid-Afrika, de in wereldtop van de muziek de in door Tilburg! Al meer dan twee op decennia staat met Festival Mundial met bekend om zijn mix van muziekstromingen op tv en culturen uit de de hele op wereld en tijdens om de onvergetelijke op sfeer. Festival Mundial biedt een op tv programma dat verrast, de dat spannend tijdens is tijdens en waar lef op voor nodig is. De 23e door editie van naar Festival Mundial door vindt plaats op zaterdag tijdens 19 juni in en zondag 20 juni het in het Leijpark met in Tilburg. Presentatie: de Winfried Baijens, Andrew op Makkinga.

Winfried Baijens met en naar Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met met het muzikanten en publiek en van natuurlijk worden uit de artiesten gevraagd tijdens naar hun in voorliefde voor voetbal. Naast met de grote internationale acts ook een het veel aandacht voor internationaal jong talent het op dat naar Tilburg is gekomen. door Zij naar treden op op de United door Cultures Stage. De wereldtop met van het uit voetbal tijdens speelt in Zuid-Afrika, de wereldtop het van de op tv muziek in Tilburg! Al meer op tv dan twee tijdens decennia staat Festival Mundial op tv bekend om het zijn mix met van muziekstromingen en culturen uit tijdens de hele wereld de en om de de onvergetelijke sfeer. Festival de Mundial biedt een uit tijdens programma dat verrast, dat spannend is door en waar lef een voor nodig is. op tv De 23e het editie van Festival door Mundial vindt plaats tijdens op zaterdag op 19 juni en zondag door 20 de juni in het van Leijpark in Tilburg. Presentatie: Winfried Baijens, in Andrew in Makkinga.

Winfried Baijens en de Andrew Makkinga door verkennen het in festival, praten met muzikanten op tv en publiek van en natuurlijk worden op tv de artiesten in gevraagd naar hun voorliefde uit voor voetbal. Naast uit de grote tijdens internationale acts ook veel aandacht met voor internationaal van jong talent dat naar met Tilburg het is gekomen. Zij treden op op de de de United Cultures Stage. De op wereldtop van de het voetbal speelt tijdens in Zuid-Afrika, de wereldtop van op tv de tijdens muziek in Tilburg! Al in meer dan twee van decennia staat Festival op Mundial bekend om in zijn mix de van muziekstromingen naar en culturen uit de uit hele wereld en een om de onvergetelijke sfeer. naar Festival Mundial met biedt een programma het dat verrast, dat spannend is tijdens tijdens en waar lef door voor nodig is. De 23e naar editie van Festival Mundial naar vindt van plaats op door zaterdag 19 juni en zondag het 20 uit juni in het Leijpark in Tilburg. van Presentatie: Winfried een Baijens, uit Andrew Makkinga.

Winfried Baijens en een tijdens Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met met van muzikanten en publiek en natuurlijk met met worden de artiesten uit gevraagd naar hun voorliefde voor de voetbal. Naast een de grote internationale uit acts ook veel op aandacht voor internationaal jong naar talent dat het naar Tilburg is in gekomen. Zij treden op in op de United de Cultures Stage. naar De wereldtop van het uit voetbal speelt in naar Zuid-Afrika, de het wereldtop van de met muziek in in Tilburg! Al meer op dan twee decennia het staat Festival Mundial bekend om met zijn in mix van muziekstromingen en culturen uit door het de hele wereld op en om de onvergetelijke sfeer. van Festival Mundial biedt een in programma dat verrast, uit dat spannend uit is en door waar lef voor nodig een is. De 23e editie het op tv van Festival Mundial door vindt plaats op zaterdag met 19 juni en zondag 20 de juni de in het Leijpark in Tilburg. op Presentatie: Winfried uit Baijens, Andrew uit Makkinga.

oktober 2019
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!