Programma gemist?

Sfeerverslag op tv en concertopnamen in van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. in Met o.a. met reggae van Ziggi op tv Recado en Stephen Marley en een het de Dubioza Kolektiv uit Bosnië en in op tv Herzegovina.

Al met meer dan twee decennia staat de de Festival Mundial bekend om in zijn mix van het muziekstromingen en de culturen uit de hele naar wereld en om het de onvergetelijke sfeer. tijdens De 24ste editie van Festival de Mundial van vond op zaterdag 18 en een zondag 19 juni door plaats in het van Leijpark het in Tilburg. Het vernieuwde, maar van op tv zeker zo sfeervolle Festival Mundial met biedt het een verrassend en spannend programma. met Winfried Baijens en Andrew tijdens Makkinga op tv verkennen het festival, interviewen de in muzikanten van en proeven de sfeer. op tv Met optredens van op tv Moby, Paolo Nutini, in Lamb, de Sierra Leone's door Refugee All Stars, in Bombino, Salman het Ahmad, Terrakota het en vele anderen. Presentatie: Winfried naar Baijens, Andrew door Makkinga.

Winfried naar Baijens en Andrew in Makkinga verkennen het festival, het praten met muzikanten en uit publiek en natuurlijk de met worden de artiesten gevraagd naar hun op tv voorliefde voor voetbal. de Naast door de grote internationale acts ook van veel aandacht een voor internationaal jong op tv talent dat uit naar Tilburg de is gekomen. Zij een treden op op de een United Cultures Stage. de De wereldtop van het naar voetbal speelt in naar Zuid-Afrika, op de wereldtop van de een muziek in tijdens Tilburg! Al meer dan twee een decennia staat op Festival Mundial bekend om op zijn mix van op tv muziekstromingen tijdens en culturen uit tijdens de hele wereld een en om de onvergetelijke sfeer. tijdens Festival Mundial biedt op een programma in dat verrast, dat spannend het is en waar lef het voor nodig op tv is. De 23e editie het van Festival met Mundial tijdens vindt plaats op zaterdag 19 de juni en zondag in 20 een juni in het Leijpark van in Tilburg. Presentatie: uit Winfried Baijens, op Andrew Makkinga.

Winfried Baijens het en Andrew Makkinga verkennen door het festival, uit praten met het muzikanten en publiek en naar natuurlijk het worden de artiesten gevraagd naar hun door op voorliefde voor voetbal. Naast naar de grote internationale acts van ook naar veel aandacht voor op tv internationaal jong talent dat naar Tilburg in is gekomen. met Zij treden op op door de United Cultures een door Stage. De wereldtop van het uit voetbal speelt in met Zuid-Afrika, de wereldtop van in de muziek in de Tilburg! door Al meer dan twee decennia tijdens staat Festival van Mundial bekend om zijn tijdens door mix van muziekstromingen en culturen naar uit de hele wereld in tijdens en om de onvergetelijke sfeer. door Festival tijdens Mundial biedt een programma dat verrast, naar uit dat spannend is de en waar lef voor nodig op is. De 23e editie door van Festival op Mundial vindt plaats het op zaterdag 19 juni naar en zondag 20 uit juni in het in Leijpark in op Tilburg. Presentatie: Winfried op tv Baijens, de Andrew Makkinga.

Winfried Baijens en op Andrew uit Makkinga verkennen tijdens het festival, praten met muzikanten door en publiek van en natuurlijk worden de artiesten met op gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. met Naast op tv de grote internationale acts ook door in veel aandacht voor internationaal in jong talent dat met naar Tilburg is gekomen. van Zij treden op met op de United het Cultures Stage. De een wereldtop van met het voetbal speelt de in Zuid-Afrika, de wereldtop van in de muziek uit in Tilburg! Al een meer dan twee het decennia staat Festival van Mundial bekend om door zijn mix van muziekstromingen naar en culturen uit tijdens de hele het wereld en het om de onvergetelijke van sfeer. Festival Mundial biedt op tv een naar programma dat verrast, dat op spannend is en waar op tv lef tijdens voor nodig is. De 23e tijdens editie van uit Festival Mundial vindt plaats op van zaterdag 19 met juni en zondag tijdens 20 juni in het uit door Leijpark in Tilburg. Presentatie: Winfried Baijens, van Andrew tijdens Makkinga.

Winfried met Baijens en op tv Andrew Makkinga verkennen het festival, praten op tv met muzikanten en uit een publiek en natuurlijk uit worden de artiesten gevraagd van naar hun voorliefde voor uit voetbal. uit Naast de grote internationale acts een ook in veel aandacht voor internationaal jong talent op tv dat naar uit Tilburg is gekomen. een Zij een treden op op uit de United Cultures Stage. De met wereldtop van het van voetbal op tv speelt in Zuid-Afrika, de wereldtop van van de muziek op tv in de Tilburg! Al meer dan uit twee decennia staat Festival Mundial het bekend met om zijn mix van op muziekstromingen en culturen uit naar de hele door wereld en om met de onvergetelijke door sfeer. Festival Mundial biedt de een programma dat verrast, op dat spannend is uit op en waar lef voor door nodig is. De 23e tijdens editie van Festival Mundial de vindt van plaats op zaterdag 19 juni uit en door zondag 20 juni naar in het Leijpark in op Tilburg. in Presentatie: Winfried Baijens, in Andrew Makkinga.

oktober 2020
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!