Programma gemist?

Sfeerverslag in en concertopnamen van in dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met door o.a. reggae van op Ziggi Recado van en Stephen Marley tijdens en naar het Dubioza Kolektiv van uit Bosnië en de Herzegovina.

Al meer met dan twee decennia staat in Festival Mundial uit bekend op om zijn mix van muziekstromingen en op culturen op tv uit de hele wereld en de uit om de onvergetelijke op tv sfeer. De 24ste van editie van Festival Mundial vond van op zaterdag naar 18 en zondag 19 met juni plaats van in het Leijpark in door Tilburg. Het vernieuwde, van maar zeker zo in sfeervolle Festival Mundial biedt uit naar een verrassend en spannend programma. Winfried de Baijens en de Andrew de Makkinga verkennen het festival, op tv interviewen de muzikanten op tv en proeven tijdens de sfeer. Met optredens van Moby, uit Paolo Nutini, Lamb, tijdens met de Sierra Leone's Refugee All van Stars, Bombino, op Salman Ahmad, het Terrakota en vele naar anderen. Presentatie: Winfried Baijens, uit Andrew Makkinga.

Winfried tijdens Baijens en Andrew een Makkinga verkennen op tv het festival, praten tijdens met muzikanten en publiek en uit natuurlijk worden het de artiesten gevraagd naar hun van voorliefde voor voetbal. tijdens Naast de grote op in internationale acts ook veel aandacht voor naar internationaal jong talent het dat uit naar Tilburg is gekomen. Zij de treden op op de de op United Cultures Stage. De van wereldtop van naar het voetbal speelt in van Zuid-Afrika, de wereldtop van met in de muziek in naar Tilburg! Al meer met dan twee decennia staat Festival Mundial het bekend om zijn tijdens tijdens mix van muziekstromingen met en culturen uit de hele wereld het met en om de onvergetelijke sfeer. Festival uit Mundial biedt op tv een programma dat verrast, op tv dat spannend tijdens is en waar lef het voor door nodig is. uit De 23e editie van op tv Festival Mundial vindt met plaats op een zaterdag 19 juni en door zondag 20 juni in het uit Leijpark door in Tilburg. Presentatie: met Winfried Baijens, Andrew naar Makkinga.

Winfried in Baijens en Andrew met Makkinga verkennen het festival, op tv praten met met muzikanten en door publiek en natuurlijk worden de van artiesten gevraagd naar hun op het voorliefde voor voetbal. Naast de grote van een internationale acts ook veel aandacht de voor internationaal in jong talent dat tijdens naar Tilburg is naar gekomen. Zij treden van op op de op tv United Cultures Stage. De op tv wereldtop van het tijdens voetbal met speelt in Zuid-Afrika, de wereldtop tijdens van op tv de muziek in Tilburg! Al meer op tv dan naar twee decennia staat Festival naar Mundial bekend in om zijn mix in van muziekstromingen en culturen tijdens uit de de hele wereld en om de uit onvergetelijke sfeer. Festival de tijdens Mundial biedt een programma dat naar verrast, op dat spannend is door en waar lef voor tijdens nodig is. De met 23e editie van Festival het Mundial de vindt plaats op zaterdag het 19 juni en zondag de 20 juni uit in het Leijpark in op tv Tilburg. Presentatie: tijdens Winfried Baijens, Andrew met Makkinga.

Winfried Baijens en in van Andrew Makkinga verkennen het festival, van praten met het muzikanten en op tv publiek en natuurlijk de worden de artiesten gevraagd naar hun op tv voorliefde met voor voetbal. Naast de grote het internationale naar acts ook veel aandacht uit voor internationaal jong op tv talent dat naar Tilburg naar is gekomen. Zij in treden op uit op de United de Cultures naar Stage. De wereldtop van het voetbal door tijdens speelt in Zuid-Afrika, de naar wereldtop van de muziek een in Tilburg! Al door meer dan tijdens twee decennia staat Festival Mundial in bekend om door zijn van mix van muziekstromingen en een culturen uit in de hele wereld en om op de onvergetelijke het sfeer. Festival Mundial biedt van een programma op tv dat verrast, dat een spannend is en de waar lef voor van nodig is. De 23e op editie van Festival tijdens Mundial vindt plaats uit op zaterdag tijdens 19 juni van en zondag 20 juni in het door met Leijpark in Tilburg. Presentatie: in Winfried Baijens, Andrew een Makkinga.

Winfried Baijens een en Andrew Makkinga verkennen uit het festival, naar praten op met muzikanten en publiek en naar natuurlijk op worden de artiesten de gevraagd naar hun voorliefde naar voor voetbal. met Naast de grote internationale van acts ook veel aandacht van voor het internationaal jong talent dat naar naar Tilburg is gekomen. op Zij de treden op op een de United Cultures Stage. door De wereldtop het van het voetbal op tv speelt in Zuid-Afrika, de wereldtop met van de een muziek in Tilburg! Al op meer dan twee in decennia staat Festival Mundial uit bekend om van zijn mix van in muziekstromingen en culturen de uit de hele uit wereld en om de op onvergetelijke sfeer. op tv Festival in Mundial biedt een programma dat verrast, in dat spannend naar is en op tv waar lef voor een nodig is. op tv De 23e editie van Festival uit Mundial vindt plaats op van zaterdag 19 juni op en zondag een 20 juni in uit het Leijpark van in Tilburg. Presentatie: Winfried Baijens, het Andrew met Makkinga.

augustus 2021
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!