Programma gemist?

Sfeerverslag en concertopnamen op van dit op tv jaarlijkse Tilburgse door muziekfestival. Met o.a. reggae de van in Ziggi Recado en Stephen naar Marley en het in Dubioza Kolektiv uit het Bosnië en met Herzegovina.

Al meer het dan twee decennia in staat Festival Mundial op tv bekend om zijn mix de van uit muziekstromingen en culturen het uit de hele met wereld en om de onvergetelijke door sfeer. het De 24ste editie van Festival op tv Mundial vond op een zaterdag 18 op en door zondag 19 juni plaats op tv in het Leijpark in door Tilburg. Het van vernieuwde, maar in zeker zo sfeervolle Festival Mundial biedt tijdens een met verrassend en spannend tijdens programma. Winfried Baijens en Andrew een Makkinga verkennen tijdens het festival, naar interviewen de tijdens muzikanten en proeven de uit sfeer. Met optredens de van Moby, Paolo op tv Nutini, Lamb, in de Sierra Leone's het Refugee All Stars, uit Bombino, Salman Ahmad, de Terrakota en vele anderen. Presentatie: Winfried de Baijens, tijdens Andrew Makkinga.

Winfried een Baijens en Andrew Makkinga verkennen van het door festival, praten met muzikanten op tv en het publiek en natuurlijk worden de de artiesten gevraagd in naar hun in voorliefde voor voetbal. Naast de met grote de internationale acts ook veel in aandacht voor het internationaal jong talent dat tijdens naar Tilburg is gekomen. Zij door treden op op door op tv de United Cultures Stage. De op wereldtop de van het voetbal speelt van in Zuid-Afrika, de in wereldtop van de op muziek in Tilburg! Al meer op dan twee van decennia staat Festival Mundial de bekend op om zijn op tv mix van muziekstromingen en culturen uit uit de hele het wereld en om een de tijdens onvergetelijke sfeer. Festival Mundial biedt een uit programma dat uit verrast, dat spannend door is en in waar lef voor op tv nodig is. naar De 23e editie van Festival Mundial de met vindt plaats op zaterdag 19 juni de en zondag op 20 juni in in het Leijpark in Tilburg. met Presentatie: Winfried Baijens, op tv Andrew op Makkinga.

Winfried naar Baijens en Andrew Makkinga verkennen uit het in festival, praten tijdens met muzikanten en publiek en natuurlijk met worden de artiesten op tv naar gevraagd naar hun voorliefde in voor voetbal. Naast de grote in internationale de acts ook veel aandacht voor op tv op tv internationaal jong talent de dat naar Tilburg is gekomen. de Zij treden op het op de United Cultures een Stage. uit De wereldtop van in het voetbal speelt een in Zuid-Afrika, de wereldtop met van de muziek in met Tilburg! de Al meer dan twee decennia de staat Festival Mundial tijdens bekend om zijn naar mix van muziekstromingen de en culturen in uit de hele wereld naar en om de in onvergetelijke sfeer. met Festival Mundial met biedt een programma dat in verrast, dat spannend is op tv en waar lef door voor van nodig is. op tv De 23e editie op tv van Festival Mundial vindt een plaats op zaterdag 19 met juni en zondag 20 met naar juni in het tijdens Leijpark in Tilburg. het Presentatie: Winfried Baijens, uit Andrew Makkinga.

Winfried Baijens in en van Andrew Makkinga verkennen van het festival, praten met muzikanten tijdens en uit publiek en natuurlijk worden de het artiesten gevraagd naar met hun voorliefde voor voetbal. met Naast de op tv grote internationale op tv acts ook veel aandacht op tv voor uit internationaal jong talent dat naar tijdens Tilburg is op tv gekomen. Zij door treden op op de in United Cultures Stage. De wereldtop in van het tijdens voetbal speelt in op tv Zuid-Afrika, de in wereldtop van de op muziek in uit Tilburg! Al meer van dan twee decennia staat Festival Mundial op tv een bekend om zijn mix op tv van muziekstromingen en culturen een uit de hele van wereld in en om de onvergetelijke sfeer. naar Festival Mundial biedt naar een de programma dat verrast, op tv dat spannend is en het waar lef voor tijdens nodig is. De door 23e editie van Festival op Mundial vindt plaats uit op naar zaterdag 19 juni en zondag door 20 juni de in het Leijpark in op Tilburg. Presentatie: op tv Winfried Baijens, in Andrew Makkinga.

Winfried door Baijens en Andrew Makkinga met verkennen het festival, in praten met muzikanten uit en publiek een en natuurlijk worden de uit artiesten gevraagd uit naar hun met voorliefde voor voetbal. Naast de de grote internationale naar acts ook veel met aandacht voor internationaal jong tijdens talent dat naar een Tilburg door is gekomen. Zij treden op op het de United Cultures een Stage. De tijdens wereldtop van het op voetbal het speelt in Zuid-Afrika, de wereldtop door van de muziek op in Tilburg! uit Al meer het dan twee decennia het staat Festival Mundial bekend om zijn de mix van muziekstromingen een en culturen uit naar de hele van wereld door en om de de onvergetelijke sfeer. Festival tijdens Mundial biedt een programma dat tijdens verrast, dat door spannend is het en waar lef voor in nodig is. De 23e door editie van Festival uit Mundial vindt plaats in op zaterdag het 19 juni en zondag 20 in juni in het tijdens Leijpark tijdens in Tilburg. het Presentatie: Winfried Baijens, Andrew uit Makkinga.

oktober 2020
24-06-2012 17:05

Aflevering van zondag 24 juni 2012

Festival Mundial - Aflevering van zondag 24 juni 2012

Sfeerverslag en concertopnamen van dit jaarlijkse Tilburgse muziekfestival. Met o.a. reggae van Ziggi Recado en Stephen Marley en het Dubioza Kolektiv uit Bosnië en Herzegovina.

24-06-2011 17:35

Aflevering 13

Festival Mundial - Aflevering 13

Al meer dan twee decennia staat Festival Mundial bekend om zijn mix van muziekstromingen en culturen uit de hele wereld en om de onvergetelijke sfeer. De 24ste editie van Festival Mundial vond op zaterdag 18 en zondag 19 juni plaats in het ...

25-06-2010 18:00

Aflevering 12

Festival Mundial - Aflevering 12

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

24-06-2010 18:05

Aflevering 4

Festival Mundial - Aflevering 4

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

23-06-2010 18:05

Aflevering 3

Festival Mundial - Aflevering 3

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

22-06-2010 18:00

Aflevering 2

Festival Mundial - Aflevering 2

Winfried Baijens en Andrew Makkinga verkennen het festival, praten met muzikanten en publiek en natuurlijk worden de artiesten gevraagd naar hun voorliefde voor voetbal. Naast de grote internationale acts ook veel aandacht voor internationa...

Festival Mundial gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Festival Mundial de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Festival Mundial bij Festival Mundial liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Festival Mundial. Heb je een uitzending van Festival Mundial gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Festival Mundial gemist

Verslag van het Festival Mundial dat op 20 en 21 juni in Tilburg gehouden wordt. Festival Mundial is een van dekleurrijkste festivals van Nederland. Een festival met veel soul, stand-upcomedy, wereldmuziek en hiphop. AndrewMakkinga checkt het festival, kijkt, luistert en praat met artiesten en publiek. Presentatie: Andrew Makkinga

Uitzending gemist van Festival Mundial? Hier kun je alle uitzendingen van Festival Mundial kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 24-06-2012 om 17:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!