Programma gemist?

Verslag van van het jaarlijkse Because naar I'm a girl op tv concert op donderdag 17 een naar juni 2010 in naar Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere door optredens van een naar groot tijdens aantal Nederlandse topartiesten uit met live op tv orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in in het kader van de door campagne Because I van am a Girl door van Plan van Nederland. door Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals de Waylon, Caro Emerald, tijdens Alain Clark, Giovanca, Sara op op Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim een Akkerman en uit Lisa Loïs doen belangeloos mee op in en komen hiermee op voor tijdens de achtergestelde positie van van meisjes in ontwikkelingslanden. in Ze met brengen hun eigen nummers op en vormen het voor deze gelegenheid in bijzondere duo's. Hiermee op is een afwisselend muziekprogramma ontstaan van dat bestaat uit met door uiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because de I'm a op tv Girl tijdens van Plan Nederland zullen Jeroen van in de der Boom en Xander de van Buisonjé een naar spetterende versie het van het nummer Ik kan het op tv niet alleen met van De Dijk ten op uit gehore brengen. Ook Sara het Kroos en Karin Bloemen het vormen naar een duo. Zij zingen samen Free in your mind van een naar En Vogue. Maar een ook een optreden van Sumera. Volgens van velen was tijdens zij uit de beste zangeres van X-factor en naar had zij moeten door winnen. Plan uit Nederland in geeft haar opnieuw een podium om tijdens de te laten zien wat zij in de huis heeft. door Zij zingt onder andere de If met I were a boy door van van een van haar grootste idolen: Beyoncé. tijdens Presentatie: het Ruben Nicolaï.

mei 2021
26-06-2010 22:55

Aflevering 1

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van ...

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Because I'm a Girl - In Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Because I'm a Girl - In Concert bij Because I'm a Girl - In Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Because I'm a Girl - In Concert. Heb je een uitzending van Because I'm a Girl - In Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2010 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!