Programma gemist?

Verslag een van het uit jaarlijkse Because I'm a de girl concert op donderdag uit 17 juni naar 2010 in van Amsterdam op het Java op eiland. Bijzondere met optredens van een in groot aantal Nederlandse topartiesten tijdens met live orkest o.l.v. door Stephan Geuzenbroek in het op tv kader van met de campagne Because I tijdens am a op Girl van Plan Nederland. het Dertig Nederlandse het muzikale op talenten zoals Waylon, door Caro Emerald, Alain Clark, een Giovanca, Sara met Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim naar Akkerman en Lisa met Loïs doen uit belangeloos mee en komen het hiermee op voor in de achtergestelde positie op van een meisjes in ontwikkelingslanden. naar Ze brengen hun eigen nummers en op vormen voor deze naar gelegenheid bijzondere duo's. uit van Hiermee is een een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat een bestaat uit uiteenlopende muziekstijlen. een Tijdens in het concert Because een I'm a Girl van Plan op tv Nederland zullen Jeroen op tv van der Boom een en in Xander de Buisonjé een naar spetterende versie met van het nummer Ik kan het met niet alleen op van op tv De Dijk ten gehore tijdens brengen. Ook Sara Kroos en in de Karin Bloemen vormen een met duo. Zij een zingen samen Free your mind van op En Vogue. door Maar naar ook een optreden van Sumera. in Volgens velen was zij het de beste de zangeres van X-factor en naar had een zij moeten winnen. Plan met Nederland door geeft haar opnieuw een podium in om op tv te laten zien wat zij met in huis heeft. Zij een zingt onder andere naar van If I were a naar boy van een van haar in grootste een idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben van Nicolaï.

januari 2021
26-06-2010 22:55

Aflevering 1

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van ...

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Because I'm a Girl - In Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Because I'm a Girl - In Concert bij Because I'm a Girl - In Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Because I'm a Girl - In Concert. Heb je een uitzending van Because I'm a Girl - In Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2010 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!