Programma gemist?

Verslag van het tijdens met jaarlijkse Because I'm a girl concert uit op donderdag 17 het op tv juni 2010 in Amsterdam op door het Java eiland. Bijzondere tijdens uit optredens van een groot aantal met Nederlandse topartiesten met live de orkest o.l.v. Stephan tijdens Geuzenbroek in door het van kader van de campagne met Because I am a door Girl van Plan Nederland. in Dertig op tv Nederlandse muzikale tijdens talenten zoals Waylon, Caro Emerald, Alain uit Clark, Giovanca, in Sara Kroos, Karin in Bloemen, Nikki, Tim het Akkerman en Lisa Loïs de doen uit belangeloos mee met en komen hiermee op voor uit de achtergestelde positie een van door meisjes in ontwikkelingslanden. Ze het brengen hun eigen nummers op en vormen voor deze het gelegenheid bijzondere duo's. op tv Hiermee het is een afwisselend muziekprogramma ontstaan het dat van bestaat uit het uiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het van concert Because I'm a in Girl van van Plan Nederland zullen Jeroen van naar der van Boom en Xander de een Buisonjé met een spetterende versie van van het nummer Ik kan met het niet alleen met van van De Dijk ten gehore brengen. het Ook op tv Sara Kroos en Karin op Bloemen vormen een op tv duo. Zij zingen het samen Free door your mind van En Vogue. Maar op tv ook een optreden op tv van op Sumera. Volgens velen was een zij uit de beste zangeres op tv van X-factor en het had zij moeten winnen. het Plan Nederland geeft haar in opnieuw een met podium om het te laten zien de wat zij in van huis heeft. Zij op zingt onder andere If I het were a op boy van uit een van haar grootste idolen: op Beyoncé. Presentatie: naar Ruben Nicolaï.

mei 2020
26-06-2010 22:55

Aflevering 1

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van ...

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Because I'm a Girl - In Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Because I'm a Girl - In Concert bij Because I'm a Girl - In Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Because I'm a Girl - In Concert. Heb je een uitzending van Because I'm a Girl - In Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2010 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!