Programma gemist?

Verslag op tv van het jaarlijkse in Because I'm in a girl concert op donderdag in 17 op tv juni 2010 in Amsterdam met op het van Java eiland. Bijzondere de optredens van een groot aantal door Nederlandse het topartiesten met live orkest o.l.v. uit Stephan Geuzenbroek in het op tv kader van naar de campagne Because in I het am a Girl van Plan op Nederland. Dertig Nederlandse muzikale op tv talenten in zoals Waylon, naar Caro Emerald, Alain uit Clark, Giovanca, Sara het Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman een en Lisa Loïs met doen belangeloos uit mee van en komen hiermee op op voor de door achtergestelde positie van uit meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun het eigen met nummers en een vormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. op tv Hiermee door is een naar afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat tijdens uit met uiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because door I'm a in Girl van Plan Nederland een zullen met Jeroen van op der Boom en Xander de Buisonjé in een spetterende uit versie van in het nummer Ik in kan het niet alleen van op het De Dijk ten gehore uit brengen. Ook Sara van Kroos en door Karin Bloemen vormen een van duo. Zij zingen samen Free op tv your mind van de in En Vogue. Maar op ook een optreden van naar Sumera. Volgens in velen was zij de beste zangeres met van X-factor uit en had zij uit moeten winnen. van Plan Nederland geeft haar op tv opnieuw een podium in om te laten zien in wat zij in tijdens op huis heeft. Zij zingt onder andere het op If I were a boy van uit naar een van haar grootste idolen: Beyoncé. door van Presentatie: Ruben Nicolaï.

september 2020
26-06-2010 22:55

Aflevering 1

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van ...

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Because I'm a Girl - In Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Because I'm a Girl - In Concert bij Because I'm a Girl - In Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Because I'm a Girl - In Concert. Heb je een uitzending van Because I'm a Girl - In Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2010 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!