Programma gemist?

Verslag van van het jaarlijkse Because I'm op a girl concert naar op donderdag 17 op tv met juni 2010 in Amsterdam de op het op Java eiland. Bijzondere naar optredens van een groot met aantal Nederlandse topartiesten met live een orkest een o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het naar kader van op tv de campagne tijdens Because I am a de Girl van Plan in Nederland. Dertig Nederlandse van muzikale talenten zoals de Waylon, Caro Emerald, Alain de Clark, Giovanca, het Sara Kroos, Karin in Bloemen, Nikki, Tim Akkerman tijdens het en Lisa Loïs doen belangeloos mee van en komen met hiermee van op voor de achtergestelde positie van in meisjes in ontwikkelingslanden. in Ze brengen hun tijdens eigen van nummers en vormen voor het deze gelegenheid uit bijzondere duo's. Hiermee is de een afwisselend muziekprogramma naar ontstaan dat het bestaat uit de uiteenlopende muziekstijlen. Tijdens in het concert Because een I'm a Girl van Plan Nederland naar zullen Jeroen door van der Boom op tv en Xander de uit Buisonjé een spetterende versie op de van het nummer Ik tijdens kan het niet door alleen van De op Dijk ten gehore een brengen. Ook de Sara Kroos en Karin Bloemen vormen in een van duo. Zij zingen een samen Free de your mind van En van Vogue. Maar ook een optreden in op tv van Sumera. Volgens velen was van zij de beste door zangeres van X-factor op tv en had zij het moeten winnen. Plan Nederland met geeft door haar opnieuw tijdens een podium om te laten de zien wat uit zij in huis heeft. de Zij zingt onder andere uit If I were een op tv a boy van een van met haar grootste idolen: Beyoncé. in van Presentatie: Ruben Nicolaï.

oktober 2021
26-06-2010 22:55

Aflevering 1

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van ...

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Because I'm a Girl - In Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Because I'm a Girl - In Concert bij Because I'm a Girl - In Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Because I'm a Girl - In Concert. Heb je een uitzending van Because I'm a Girl - In Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2010 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!