Programma gemist?

Verslag in van het jaarlijkse Because een I'm a girl naar concert op op donderdag 17 in juni 2010 in in Amsterdam op het Java van eiland. Bijzondere door optredens van een groot aantal Nederlandse uit topartiesten met van live orkest o.l.v. uit Stephan het Geuzenbroek in het kader op tv van de op tv campagne Because I am uit a Girl van van Plan Nederland. Dertig het Nederlandse muzikale talenten het zoals Waylon, Caro een Emerald, Alain Clark, Giovanca, op Sara Kroos, Karin Bloemen, op Nikki, Tim Akkerman naar en Lisa Loïs uit doen met belangeloos mee uit en komen hiermee op voor de de achtergestelde met positie van meisjes met in ontwikkelingslanden. Ze naar brengen hun eigen nummers en door op tv vormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. tijdens door Hiermee is een afwisselend een muziekprogramma ontstaan met dat bestaat uit uiteenlopende het muziekstijlen. Tijdens door het concert Because uit I'm a Girl van Plan tijdens Nederland zullen Jeroen tijdens van der Boom het en Xander de Buisonjé door van een spetterende versie van het nummer het Ik kan het naar een niet alleen van tijdens De Dijk ten gehore op brengen. Ook Sara in Kroos en Karin Bloemen vormen naar het een duo. Zij zingen samen door Free your mind naar van uit En Vogue. Maar ook een optreden op van Sumera. door Volgens velen was zij op tijdens de beste zangeres van van X-factor en de had zij moeten winnen. op tv Plan Nederland geeft op tv haar opnieuw een podium om op te laten de zien wat zij in het huis heeft. Zij met zingt uit onder andere op If I were a boy tijdens van een van tijdens haar grootste op tv idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben de Nicolaï.

juni 2021
26-06-2010 22:55

Aflevering 1

Because I'm a Girl - In Concert - Aflevering 1

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a girl concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland. Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in het kader van ...

Because I'm a Girl - In Concert gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Because I'm a Girl - In Concert de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Because I'm a Girl - In Concert bij Because I'm a Girl - In Concert liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Because I'm a Girl - In Concert. Heb je een uitzending van Because I'm a Girl - In Concert gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Because I'm a Girl - In Concert gemist

Verslag van het jaarlijkse Because I'm a Girl Concert op donderdag 17 juni 2010 in Amsterdam op het Java eiland.Bijzondere optredens van een groot aantal Nederlandse topartiesten met live orkest o.l.v. Stephan Geuzenbroek in hetkader van de campagne Because I am a Girl van Plan Nederland. Dertig Nederlandse muzikale talenten zoals Waylon, CaroEmerald, Alain Clark, Giovanca, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nikki, Tim Akkerman en Lisa Loïs doen belangeloos mee enkomen hiermee op voor de achtergestelde positie van meisjes in ontwikkelingslanden. Ze brengen hun eigen nummers envormen voor deze gelegenheid bijzondere duo's. Hiermee is een afwisselend muziekprogramma ontstaan dat bestaat uituiteenlopende muziekstijlen. Tijdens het concert Because I'm a Girl van Plan Nederland zullen Jeroen van der Boom enXander de Buisonjé een spetterende versie van het nummer Ik kan het niet alleen van De Dijk ten gehore brengen. OokSara Kroos en Karin Bloemen vormen een duo. Zij zingen samen Free your mind van En Vogue. Maar ook een optreden vanSumera. Volgens velen was zij de beste zangeres van X-factor en had zij moeten winnen. Plan Nederland geeft haaropnieuw een podium om te laten zien wat zij in huis heeft. Zij zingt onder andere If I were a Boy van een van haargrootste idolen: Beyoncé. Presentatie: Ruben Nicolaï.

Uitzending gemist van Because I'm a Girl - In Concert? Hier kun je alle uitzendingen van Because I'm a Girl - In Concert kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-06-2010 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!