Programma gemist?

De het keuken van Eveline en van Robert op tv heeft zijn beste tijd op tv gehad. Hun oudste op tv zoon Thijmen op heeft autisme en een uit verstandelijke beperking. Felle kleuren worden de met hem daardoor snel te de veel. Thomas en Evelyn gebruiken in daarom rustige door en zachte kleuren en tijdens materialen. Tom uit is in het een Overijsselse Sint van Jansklooster. Aan de in rand van de een prachtig oud door natuurgebied ligt de van romantische cottagetuin van Geke. de De tuin heeft een op tv oppervlakte van de maar liefst 3000 vierkante op meter.

Tom de en Evelyn reizen van af naar Soesterberg. Hier op zijn door Mariette en Erwin al een tijdens poos bezig om door hun woning naar om te het toveren tot een waar het Scandinavisch paradijs. Alleen door uit hun van drukke bestaan komen ze maar de niet aan de naar tuin door toe. Daarna gaat Evelyn binnenkijken bij het Anne door in Amsterdam. het Zij woont op een van woonark met verschillende met Oosterse invloeden. Op een de boerderij van gaat Thomas aan de slag het met een de lampje met Marokkaanse tijdens invloeden.

Tom en uit Evelyn reizen uit af naar Soesterberg. Hier met zijn Mariette van en Erwin al een tijdens poos bezig op tv om hun woning op tv om te uit toveren tot een waar een Scandinavisch paradijs. Alleen tijdens door hun drukke op bestaan komen op ze maar niet naar aan de tuin toe. Daarna gaat een Evelyn het binnenkijken bij Anne in Amsterdam. naar Zij woont op in een woonark tijdens met verschillende Oosterse invloeden. een Op de uit boerderij naar gaat Thomas aan de slag met in door een lampje met Marokkaanse de invloeden.

Thomas en Evelyn tijdens gaan naar in Weesp waar uit ontwerpster Denise een mooi van plan klaar heeft van liggen voor de slaapkamer op tv van op tv gastouder Ansje, van die toe is aan het een nieuwe start. In de het slaapkamer naar wordt naast een door plek om een lekker te ontspannen, opbergruimte gecreëerd en de in er komt een plek waar op Ansje coaching kan een geven. Tom doet tuininspiratie op tv een op in Flevoland. In het polderdorpje tijdens een Swifterbant heeft Yvonne samen met uit haar man en drie een kinderen in een stukje in Zuid-Europa in haar nieuwbouw op achtertuin.

Seizoen uit 36 - het Aflevering 11 - tijdens Klusprogramma waarin de op tv mooiste huis- en tijdens tuinverbouwingen aan bod komen. Thomas en Evelyn een gaan aan de van slag door bij gastouder Ansje in uit Weesp. Ze uit helpen haar bij een van nieuwe start, beginnend tijdens met haar slaapkamer, een naar plek om het echt een te ontspannen, maar waar ze tijdens ook ruimte heeft voor door de haar administratie en waar naar ze kan coachen. een Tom doet tuininspiratie op met in Flevoland. op In het polderdorpje Swifterbant heeft met Yvonne met samen met haar man en de een drie kinderen een de stukje Zuid-Europa in naar haar nieuwbouw achtertuin. Ook gaat op tv Tom naar aan de slag naar met een oplossing voor het het verbergen van de naar kliko.

Tom en op Evelyn de reizen af naar Den van Bosch. Hier in willen Joost en Veronique tijdens tijdens de door lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische naar leven genieten met de door vrienden. Het saaie dakterras leent op tv zich door hier nog niet voor op tv en is het ook nog niet veilig te noemen op voor door kleine kinderen. de Verder is Evelyn op op bezoek bij Erwin van der met Zande, hoofdredacteur van naar ?Bright?, door om een kijkje te nemen op in de wereld van van smartliving. Thomas uit pakt de kettingzaag met erbij om smart van en natuur te naar uit combineren.

Tom op tv en Evelyn reizen in af naar Den Bosch. op tv Hier willen Joost en tijdens Veronique tijdens naar de tijdens lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische van leven van genieten met vrienden. Het naar saaie dakterras leent zich met een hier nog niet voor en op tv is ook nog het niet veilig op te noemen in voor kleine kinderen. Verder is Evelyn in op bezoek bij in Erwin van der tijdens Zande, hoofdredacteur van een ?Bright?, om een met naar kijkje te nemen in de wereld uit de van smartliving. Thomas pakt de naar kettingzaag erbij om tijdens smart door en natuur te tijdens combineren.

Thomas en Evelyn met gaan Joël door en de Lieke verrassen in Poortugaal. Het tijdens jonge stel is onverwachts tijdens een zwanger geraakt en tijdens de ouders van Joël, Frank en in Renate, hebben door hun zolder door beschikbaar gesteld om van het verliefde koppel op weg uit te helpen. Thomas naar schiet hun naar te uit hulp bij het maken van het hun eigen woonverdieping. door Tom gaat met in zijn eigen dorp Nieuwe-Niedorp van op bezoek bij tijdens een op tv goede kennis tijdens die verschillende tuinstijlen tot een echte met hovenierstuin in heeft kunnen verwerken. Verder gaat een Tom het met een nisje van voor de op tv boerderij aan de een slag.

Thomas en uit Evelyn door gaan Joël en Lieke verrassen in met Poortugaal. Het jonge door stel van is onverwachts zwanger geraakt en in de ouders van op tv Joël, Frank door en Renate, hebben het hun zolder naar beschikbaar gesteld om het in verliefde van koppel op weg door te helpen. Thomas schiet hun te met hulp uit bij het met maken van hun eigen uit woonverdieping. Tom op gaat in zijn eigen door dorp Nieuwe-Niedorp op bezoek bij van uit een goede kennis die verschillende tuinstijlen door tot een een echte hovenierstuin door heeft kunnen verwerken. het Verder gaat Tom met uit een op nisje voor de boerderij naar aan de door slag.

Tom van en Evelyn reizen af naar door het Zuid-Hollandse in kustplaatsje Monster waar het reislustige naar surfers Naomi en Sjoerd niets liever de willen dan het een stukje een van hun op tv favoriete Portugese surfbar in eigen tijdens tuin. van Terwijl zij door Europa crossen de gaat Tom aan van de slag. met Thomas blijft in de op tv boerderij een en gaat met stof een in de weer door voor nieuwe DIY. Om de van najaarstrends van op het gebied een van warme en diepe kleuren met te combineren, is op Evelyn naar in Friesland gegaan om inspiratie naar uit op te doen in bij Mindy, die niet naar bang is uit voor wat kleur in naar huis.

Tom tijdens en Evelyn reizen af naar in het in Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster het waar reislustige surfers Naomi en een Sjoerd niets een liever op tv willen dan een stukje met van hun favoriete tijdens Portugese surfbar in eigen tuin. door Terwijl zij het door Europa crossen met gaat Tom aan de de met slag. Thomas blijft in de naar boerderij en gaat met het stof in de uit weer voor nieuwe op DIY. Om tijdens de in najaarstrends op het van gebied van warme in en diepe kleuren te combineren, is tijdens Evelyn naar de Friesland gegaan om op inspiratie op door te doen met bij Mindy, die niet bang de is uit voor wat kleur in tijdens huis.

Wesley naar en Kristie uit zijn de trotse eigenaren van de hun eerste koophuis met in Zevenbergen. uit Alleen is het probleem dat tijdens het er nu van erg saai en op tv rommelig is naar en het het lukt ze maar niet een om een in eigen sfeer te creëren in uit in hun grote open woonkamer. Gelukkig op tv schieten Thomas uit en Evelyn te hulp. door Tom en Evelyn laten een zien hoe je een zelf heel met makkelijk naar pompoenen kunt uithollen en de Tom gaat op in bezoek bij een wel uit erg knuffelbare in tuin.

Wesley van en Kristie zijn de trotse het eigenaren van van hun eerste een koophuis in Zevenbergen. Alleen met is tijdens het probleem dat het er met nu erg op tv saai en rommelig is en tijdens het lukt het ze maar van niet om een eigen door sfeer het te creëren in hun tijdens grote open woonkamer. Gelukkig schieten tijdens naar Thomas en Evelyn te een hulp. Tom en het Evelyn laten zien hoe uit je zelf de heel makkelijk pompoenen kunt op uithollen op tv en Tom gaat op met bezoek bij een wel erg van knuffelbare het tuin.

Tom en Evelyn op tv zijn in IJsselstein in bij op tv Rick en Rebecca, die naar onlangs hun van eerste huis hebben gekocht. De het vader het van Rick vindt dat op tv hun van tuin wel wat meer gezelligheid het en groen kan gebruiken. het op tv Evelyn stort zich op tijdens de woontrends het voor dit najaar en tijdens deze winter. En met in hartje Amsterdam de gaat ze op op bezoek bij reis- van en lifestyleblogger Maartje, bekend van uit 'Barts met Boekje'.

Tom naar en Evelyn zijn in IJsselstein van bij op tv Rick en Rebecca, uit die onlangs een hun eerste huis het hebben gekocht. De een vader van Rick vindt dat hun van het tuin wel wat meer gezelligheid en met groen een kan gebruiken. Evelyn stort naar zich op het de woontrends voor naar dit najaar en het deze winter. in En in hartje Amsterdam gaat ze tijdens op bezoek de bij reis- en lifestyleblogger op tv Maartje, bekend van met 'Barts van Boekje'.

januari 2020
30-11-2019 18:07

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

De keuken van Eveline en Robert heeft zijn beste tijd gehad. Hun oudste zoon Thijmen heeft autisme en een verstandelijke beperking. Felle kleuren worden hem daardoor snel te veel. Thomas en Evelyn gebruiken daarom rustige en zachte kleuren ...

24-11-2019 09:35

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariette en Erwin al een poos bezig om hun woning om te toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. Alleen door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe. Daarna gaat Evelyn b...

23-11-2019 18:07

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariette en Erwin al een poos bezig om hun woning om te toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. Alleen door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe. Daarna gaat Evelyn b...

17-11-2019 09:35

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Thomas en Evelyn gaan naar Weesp waar ontwerpster Denise een mooi plan klaar heeft liggen voor de slaapkamer van gastouder Ansje, die toe is aan een nieuwe start. In de slaapkamer wordt naast een plek om lekker te ontspannen, opbergruimte g...

16-11-2019 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36 - Aflevering 11 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Thomas en Evelyn gaan aan de slag bij gastouder Ansje in Weesp. Ze helpen haar bij een nieuwe start, beginnend met haar slaapkamer, een p...

10-11-2019 09:36

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn reizen af naar Den Bosch. Hier willen Joost en Veronique tijdens de lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische leven genieten met vrienden. Het saaie dakterras leent zich hier nog niet voor en is ook nog niet veilig te...

09-11-2019 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn reizen af naar Den Bosch. Hier willen Joost en Veronique tijdens de lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische leven genieten met vrienden. Het saaie dakterras leent zich hier nog niet voor en is ook nog niet veilig te...

03-11-2019 09:33

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Thomas en Evelyn gaan Joël en Lieke verrassen in Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts zwanger geraakt en de ouders van Joël, Frank en Renate, hebben hun zolder beschikbaar gesteld om het verliefde koppel op weg te helpen. Thomas schiet...

02-11-2019 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Thomas en Evelyn gaan Joël en Lieke verrassen in Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts zwanger geraakt en de ouders van Joël, Frank en Renate, hebben hun zolder beschikbaar gesteld om het verliefde koppel op weg te helpen. Thomas schiet...

27-10-2019 09:35

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Tom en Evelyn reizen af naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige surfers Naomi en Sjoerd niets liever willen dan een stukje van hun favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. Terwijl zij door Europa crossen gaat Tom aan...

26-10-2019 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Tom en Evelyn reizen af naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige surfers Naomi en Sjoerd niets liever willen dan een stukje van hun favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. Terwijl zij door Europa crossen gaat Tom aan...

20-10-2019 09:33

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

Wesley en Kristie zijn de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Zevenbergen. Alleen is het probleem dat het er nu erg saai en rommelig is en het lukt ze maar niet om een eigen sfeer te creëren in hun grote open woonkamer. Gelukkig sch...

19-10-2019 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

Wesley en Kristie zijn de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Zevenbergen. Alleen is het probleem dat het er nu erg saai en rommelig is en het lukt ze maar niet om een eigen sfeer te creëren in hun grote open woonkamer. Gelukkig sch...

13-10-2019 09:39

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Tom en Evelyn zijn in IJsselstein bij Rick en Rebecca, die onlangs hun eerste huis hebben gekocht. De vader van Rick vindt dat hun tuin wel wat meer gezelligheid en groen kan gebruiken. Evelyn stort zich op de woontrends voor dit najaar en ...

12-10-2019 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Tom en Evelyn zijn in IJsselstein bij Rick en Rebecca, die onlangs hun eerste huis hebben gekocht. De vader van Rick vindt dat hun tuin wel wat meer gezelligheid en groen kan gebruiken. Evelyn stort zich op de woontrends voor dit najaar en ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 47. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 696
  • Laatste uitzending op 19-01-2020 om 09:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!