Programma gemist?

Seizoen naar 35 - Aflevering het 20 - Klusprogramma (2019) in waarin de door mooiste huis- en tuinverbouwingen aan door de bod komen. Een balkon is tijdens vaak een langwerpige, smalle ruimte. met Hoe je op daar een naar gezellige ruimte van maakt, laten met Evelyn en Tom de zien van op het balkonnetje van door Gabi uit in Rotterdam. Wessel en Lisa een hebben bij hun van koopwoning een in Uitgeest voor van het eerst in uit hun leven een echte tuin. Er het moet alleen nog het wel een hoop met op gebeuren. Oftewel: werk op aan de winkel op voor Tom! En uit in Kortenhoef legt Thomas de de laatste in hand aan de slaapkamer van uit Gerard de en Sandra. Zij hadden extra naar ruimte over het nu hun kinderen de door deur uit op zijn.

Seizoen 35 door - Aflevering in 20 - Klusprogramma (2019) waarin tijdens de mooiste huis- in en op tv tuinverbouwingen aan bod komen. Een balkon uit tijdens is vaak een tijdens langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar de door een gezellige ruimte van maakt, laten tijdens op tv Evelyn en Tom op zien op het de balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel door een en Lisa hebben uit bij hun koopwoning in met Uitgeest voor het tijdens eerst in hun naar leven een echte tuin. Er een moet alleen in nog wel een hoop in gebeuren. van Oftewel: werk aan de tijdens winkel voor Tom! op tv En op in Kortenhoef legt Thomas de op tv laatste hand op tv aan de het slaapkamer van Gerard naar en Sandra. Zij hadden extra naar ruimte over het nu hun kinderen de op deur tijdens uit zijn.

Evelyn neemt een de uit kijkje in de loftwoning van in interieurontwerper en horecaondernemer Casper van uit Reinders. Evelyn wil wel eens de weten op hoe deze trendsetter te met werk gaat. In door Kortenhoef start met Thomas met de slaapkamer van van Sandra en de Gerard. Nu hun kinderen zijn het een uitgevlogen, hebben ze ruimte over. met En in in Heiloo kunnen de Maxime en Giedo de vruchten gaan van plukken van naar het harde werk van op een Tom. Hij heeft voor in hen een naar paradijsje met een groentetuin op en fruitbomen het gemaakt.

Evelyn de neemt een kijkje in de met loftwoning de van interieurontwerper en horecaondernemer van Casper Reinders. Evelyn wil naar de wel eens weten hoe op deze trendsetter te werk uit gaat. tijdens In Kortenhoef start Thomas op tv met de slaapkamer een van Sandra en Gerard. Nu door hun kinderen het zijn uitgevlogen, hebben in ze ruimte een over. En in Heiloo uit kunnen Maxime naar en Giedo tijdens de vruchten gaan plukken van op het harde tijdens werk van Tom. Hij van heeft voor de hen een paradijsje met het een groentetuin en fruitbomen door op gemaakt.

Evelyn is afgereisd van naar Demen om op tv een kijkje de te nemen met bij Martje, die naar haar tuin heeft ingedeeld in uit verschillende de kleuren en thema´s. In Heiloo een op tv gaat de tuin van Giedo en een Maxime op in de schop. in Zij willen graag zelfvoorzienend tijdens leven en dromen daarom de van de een groentetuin, een een kippenhok en fruitbomen zodat door ze uit eigen het tuin het kunnen eten. Helemaal een klus het naar Tom´s een hart!

Evelyn het is afgereisd naar naar Demen om een kijkje op tv te op tv nemen bij Martje, op die haar tuin heeft uit ingedeeld in uit verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo uit gaat de tuin op tv op van Giedo en Maxime op naar de schop. Zij door willen graag in zelfvoorzienend leven en tijdens dromen daarom uit van een groentetuin, een de kippenhok en fruitbomen zodat ze op een uit eigen tuin op kunnen eten. Helemaal een op tv klus naar Tom´s uit hart!

Je wil je het woonkamer in veranderen, maar geeft je geld met liever uit de aan een drankje op door op tv Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien door hoe je met in een het klein budget toch een groot uit verschil kan een maken. In een Den Bosch start in Thomas aan in de tuinkamer van John, in Gemma, Dione en Jolein. Het door gezin wil op er de graag kunnen chillen, werken, door gamen én knutselen, en dat met in het liefst allemaal tegelijk. op En de in zandvlakte in Almere is tijdens verleden tijd. Tom het levert vandaag namelijk zijn het duintuin op tv op.

Je uit wil je woonkamer veranderen, naar maar geeft je met geld liever met uit aan een drankje de op Koningsdag? Evelyn tijdens en Thomas laten naar zien hoe je op tv met een klein op tv budget toch een groot naar verschil kan een maken. In Den Bosch in start Thomas aan van de de tuinkamer van in John, Gemma, Dione en op tv Jolein. Het gezin wil er tijdens graag kunnen chillen, uit werken, gamen naar én door knutselen, en dat het de liefst allemaal tegelijk. En de een zandvlakte met in Almere is op verleden tijd. Tom levert vandaag met namelijk zijn met duintuin in op.

Tom door en Evelyn gaan in op tv Hilversum met aan de slag uit in de voortuin van van Anneke. Tom bouwt onder het meer uit een bank waar een je in een handomdraai een van tafel van maakt. de Verder start een Tom aan op een de tuin van Mieke tijdens en Tim, die in in een het duinlandschap van in Almere wonen. En in Leusden naar is op Thomas alweer klaar het met de slaapkamer uit voor de kleine Lizzy. de Is ze uit blij met de stoere het meidenkamer?

Tom en op tv Evelyn gaan in Hilversum het aan de slag in in in de voortuin van Anneke. Tom in bouwt door onder meer een bank uit waar je in een de handomdraai een tafel door van maakt. Verder in start door Tom aan door een de tuin van naar Mieke en Tim, in die in het duinlandschap van in Almere wonen. En uit in Leusden is het Thomas van alweer klaar tijdens met de slaapkamer voor de een kleine tijdens Lizzy. Is ze blij met op de op stoere meidenkamer?

Evelyn op tv is inmiddels behoorlijk bedreven de in het van werken met epoxy. Samen met het Thomas maakt door ze dit keer een naar riviertafel. In Leusden uit is Thomas bezig naar met op tv de slaapkamer van de 6-jarige in Lizzy. Zij een mag de op zolder gaan de slapen, maar die zolder tijdens is op dit moment op nog niet veel meer in in dan een opbergplek annex het wasruimte. En de Tom heeft inmiddels naar vierkante ogen gekregen van al dat op werken aan het de kubustuin. Wat vinden een uit Martijn en Maaike van in het eindresultaat?

Evelyn van is inmiddels het behoorlijk bedreven in het werken met op epoxy. Samen de met uit Thomas maakt ze dit tijdens keer een riviertafel. op In Leusden is Thomas bezig het op tv met de slaapkamer van uit de 6-jarige Lizzy. Zij op mag op zolder gaan in slapen, het maar die zolder door is op naar dit moment nog van niet veel meer dan een in opbergplek het annex wasruimte. En Tom heeft tijdens inmiddels van vierkante ogen gekregen van van al dat werken tijdens aan de kubustuin. Wat vinden uit Martijn en de Maaike door van het eindresultaat?

In de Spakenburg gaat de tuin met van Martijn en Maaike uit volledig op de de schop. een Tom heeft voor hen op tv een ontwerp voor de de de tuin waar hij het vierkant achter staat. op tv Thomas legt de laatste op tv hand aan de woonkamer naar van Astrid met in Rotterdam. De gedateerde met woonkamer een is getransformeerd tot een ruimte met door de met uitstraling van naar een sfeervolle loft, naar waar Astrid met haar dochters tijdens en hun aanhang tijdens heerlijk naar tot rust kunnen komen! op tv En Tom en Thomas gaan tijdens uit weer een keer samen in aan de een slag. In Waddinxveen verrassen ze de uit Italiaanse Luigi met met een het pizzaoven in de door tuin.

In op Spakenburg gaat de tuin van de Martijn en Maaike het volledig op op tv de schop. Tom in heeft voor hen met een ontwerp voor de een tijdens tuin waar hij vierkant achter in staat. Thomas legt de op een laatste hand aan de uit woonkamer van Astrid naar in Rotterdam. met De gedateerde woonkamer is het getransformeerd tot een ruimte met het de uit uitstraling van door een sfeervolle loft, waar Astrid met op van haar dochters en hun de aanhang heerlijk tot rust de kunnen komen! En het Tom en Thomas gaan door weer een het keer samen aan de op tv slag. In Waddinxveen in verrassen ze de de Italiaanse Luigi met de een pizzaoven in uit de in tuin.

Evelyn en Thomas met maken een tijdens kast naar met een tv-lift. uit Ze laten stap van voor stap zien hoe je dat een klusje klaart tijdens en naar geven dit exemplaar vervolgens ook nog op tv weg. van Astrid wordt verrast door een haar dochters, Sanne op tv en Tessa, die op tv Thomas het voor haar hebben opgetrommeld. De naar meiden gunnen op tv hun moeder namelijk een nieuwe naar woonkamer en in dé klusser om dit uit voor tijdens haar te tijdens realiseren. In Ede legt op tv Tom de laatste het hand aan de tuin de van Donovan en op Rinske.

mei 2019
19-05-2019 09:29

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 20 - Klusprogramma (2019) waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het bal...

18-05-2019 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 20 - Klusprogramma (2019) waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het bal...

12-05-2019 09:30

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

11-05-2019 18:07

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

05-05-2019 09:33

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

04-05-2019 18:07

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

28-04-2019 09:33

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Je wil je woonkamer veranderen, maar geeft je geld liever uit aan een drankje op Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien hoe je met een klein budget toch een groot verschil kan maken. In Den Bosch start Thomas aan de tuinkamer van John, Gem...

27-04-2019 18:07

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Je wil je woonkamer veranderen, maar geeft je geld liever uit aan een drankje op Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien hoe je met een klein budget toch een groot verschil kan maken. In Den Bosch start Thomas aan de tuinkamer van John, Gem...

21-04-2019 09:35

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Tom en Evelyn gaan in Hilversum aan de slag in de voortuin van Anneke. Tom bouwt onder meer een bank waar je in een handomdraai een tafel van maakt. Verder start Tom aan een de tuin van Mieke en Tim, die in het duinlandschap van Almere wone...

20-04-2019 18:08

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Tom en Evelyn gaan in Hilversum aan de slag in de voortuin van Anneke. Tom bouwt onder meer een bank waar je in een handomdraai een tafel van maakt. Verder start Tom aan een de tuin van Mieke en Tim, die in het duinlandschap van Almere wone...

14-04-2019 09:37

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn is inmiddels behoorlijk bedreven in het werken met epoxy. Samen met Thomas maakt ze dit keer een riviertafel. In Leusden is Thomas bezig met de slaapkamer van de 6-jarige Lizzy. Zij mag op zolder gaan slapen, maar die zolder is op di...

13-04-2019 18:07

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn is inmiddels behoorlijk bedreven in het werken met epoxy. Samen met Thomas maakt ze dit keer een riviertafel. In Leusden is Thomas bezig met de slaapkamer van de 6-jarige Lizzy. Zij mag op zolder gaan slapen, maar die zolder is op di...

07-04-2019 09:37

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

In Spakenburg gaat de tuin van Martijn en Maaike volledig op de schop. Tom heeft voor hen een ontwerp voor de tuin waar hij vierkant achter staat. Thomas legt de laatste hand aan de woonkamer van Astrid in Rotterdam. De gedateerde woonkamer...

06-04-2019 18:07

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

In Spakenburg gaat de tuin van Martijn en Maaike volledig op de schop. Tom heeft voor hen een ontwerp voor de tuin waar hij vierkant achter staat. Thomas legt de laatste hand aan de woonkamer van Astrid in Rotterdam. De gedateerde woonkamer...

31-03-2019 09:34

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn en Thomas maken een kast met een tv-lift. Ze laten stap voor stap zien hoe je dat klusje klaart en geven dit exemplaar vervolgens ook nog weg. Astrid wordt verrast door haar dochters, Sanne en Tessa, die Thomas voor haar hebben opget...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 44. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 653
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 09:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord