Programma gemist?

Seizoen 34 - een de Aflevering 15 - Klusprogramma waarin de de mooiste huis- tijdens en tuinverbouwingen een aan bod komen. Nu de tijdens Sint het tijdens land weer heeft tijdens verlaten, is het door tijd om de kerst op alvast in van huis te halen. Evelyn, Thomas een en in Tom verdiepen zich in een drie met verschillende kerststijlen. Ze doen op tv samen inspiratie op en een maken van een aantal ruimtes door in huis volledig naar `kerstproof´. Tom gaat deze week verder het in de tuin op tv van Mira naar en Ricardo in een Gorinchem. Het op stel wil graag met veel groen en natuurlijke elementen. door op Thomas is deze week uit in Eemnes. Hier gaat hij in van de bijkeuken van uit Bart en Helma onderhanden met nemen.

Seizoen 34 - de Aflevering 15 - de Klusprogramma op tv waarin de mooiste huis- en uit op tuinverbouwingen aan bod door komen. Nu de Sint het land in weer heeft naar verlaten, is van het tijd om de door kerst alvast in naar huis te halen. Evelyn, Thomas het en Tom van verdiepen uit zich in drie verschillende kerststijlen. Ze door doen samen inspiratie een op en maken op tv een van aantal ruimtes in huis op tv volledig naar `kerstproof´. Tom gaat uit deze week verder de in de tuin van in Mira en Ricardo in van Gorinchem. Het het stel wil graag veel groen in en natuurlijke elementen. op uit Thomas is deze week in Eemnes. naar Hier gaat in hij de bijkeuken van van Bart en door Helma onderhanden in nemen.

Evelyn en Tom in naar verdiepen zich deze naar week in tien naar tuinproblemen waar iedereen weleens last van tijdens heeft. Tom naar laat zien hoe op tv je uit een natte vlonder minder het glibberig kan met maken en Evelyn gaat in op zoek naar uit de beste door oplossing voor het verjagen op van slakken, door mieren en rupsen. Tom gaat deze uit week ook de door naar tuin van Mira en Ricardo in in Gorinchem aanpakken. Waar uit veel mensen graag met een onderhoudsvriendelijke tuin uit willen, uit willen zij het naar liefst alles zo groen mogelijk. het Thomas is op deze week in Gouda. het het Hier heeft hij in de slaapkamer van Dimitri en naar Monique omgetoverd tot met een warm en op knus slaapvertrek. met Vandaag zien zij het van eindresultaat!

Evelyn en in Tom door verdiepen zich deze week in in tien tuinproblemen naar waar iedereen weleens het last van heeft. Tom door laat zien hoe het je een natte vlonder op tv minder glibberig tijdens kan van maken en Evelyn gaat op zoek uit naar in de beste oplossing voor het naar verjagen van slakken, door mieren en rupsen. op Tom gaat het deze week ook de het tuin de van Mira en Ricardo op tv in Gorinchem aanpakken. Waar met in veel mensen graag een onderhoudsvriendelijke op tuin willen, willen zij uit het liefst alles uit zo groen mogelijk. de Thomas is deze de week in het Gouda. Hier heeft hij tijdens de slaapkamer van in Dimitri uit en Monique omgetoverd in tot een warm naar en knus tijdens slaapvertrek. Vandaag zien zij op tv het eindresultaat!

Evelyn kijkt naar binnen van bij interieurstylist Marlot op tv Willems, een expert van op het gebied op tv van oude spullen een nieuw leven een geven. In haar door keuken van heeft ze dit op tv juist andersom gedaan: in haar nieuwe spiegels hebben een een oude met vintage-look gekregen. Thomas naar start deze week op in Gouda aan de de slaapkamer met van Dimitri en de Monique. En Tom legt in een Spijkenisse op tv de laatste hand aan de tuin uit van Merle de en van Pepijn.

Evelyn kijkt op binnen bij interieurstylist Marlot het Willems, het een expert op de het gebied van oude spullen de een een nieuw leven door geven. In haar keuken heeft ze uit dit juist op andersom gedaan: tijdens haar nieuwe door spiegels hebben een oude naar vintage-look gekregen. Thomas start op tv deze week in met Gouda aan de slaapkamer van met van Dimitri en Monique. door En Tom legt met in Spijkenisse met de laatste hand aan het de tuin van naar Merle en in Pepijn.

Evelyn en Thomas naar naar leren deze week alles over van de nieuwe woontrends. Tom op tv gaat langs naar bij het bomenleverancier Ebben waar hij zich van laat onderdompelen van in maar liefst 450 hectare op tv aan de bijzondere bomen. Tom door is ondertussen ook gestart aan op tv de tuin van met Merle en Pepijn door het uit Spijkenisse. De door tuin wordt momenteel gebruikt als door parkeerplaats. het En Thomas is in tijdens Rotterdam klaar met naar de woonkamer en het keuken.

Evelyn naar en Thomas leren deze week op tv alles in over de nieuwe uit woontrends. Tom gaat het langs bij het bomenleverancier Ebben waar hij zich een laat van onderdompelen in maar liefst 450 hectare uit op aan bijzondere bomen. van Tom is ondertussen ook gestart tijdens aan op de tuin van Merle en Pepijn op tv de uit Spijkenisse. De tuin wordt in momenteel gebruikt als op tv parkeerplaats. En Thomas is door in Rotterdam door klaar met de door woonkamer het en keuken.

Evelyn en Thomas uit helpen op tv een stel uit het Voorschoten in één door dag aan een de babykamer voor hun zoontje met die in aantocht is. de In Rotterdam start naar Thomas een aan een van woonkamer én keuken. Eenheid een en meer sfeer is in een uit grote wens van het de bewoners, maar zij weten op niet op tv hoe ze dat moeten doen. het Gelukkig weet in Thomas dat wel! In uit Houten is door de tuin van een Arjan, Pauline en Florian bijna naar naar af. Het gezin is de gek op in Frankrijk en wilde met graag de Franse invloeden terugzien uit in hun eigen tuin. in Tom heeft daar van zijn uiterste best uit voor in gedaan.

Evelyn tijdens en Thomas op tv helpen een stel uit Voorschoten in tijdens één dag aan op tv de een babykamer voor hun zoontje die van op tv in aantocht is. In met Rotterdam start Thomas aan op een woonkamer uit én keuken. door Eenheid en meer de sfeer is een grote op wens van de op bewoners, maar de zij weten niet met hoe ze dat naar moeten doen. Gelukkig op weet Thomas dat wel! In op Houten is de op tv tuin van van Arjan, Pauline en Florian bijna in af. Het gezin het is gek een op Frankrijk en wilde door graag de Franse met invloeden terugzien op in hun met eigen tuin. Tom heeft daar uit zijn door uiterste best voor met gedaan.

Evelyn uit en Tom helpen het een dag bij uit de familie Derwall. Ze de bedekken in de schuttingen en zorgen voor een groen in van de tuin. In Houten het start op tv Tom aan de tuin van Arjan, uit Pauline uit en de kleine Florian. Zij de zijn op enorm fan op tv van Frankrijk en gingen daar naar eerder van ook altijd naartoe op vakantie. Nu met op ze dat minder uit kunnen doen, willen door ze heel graag de Franse sfeer op tv het naar hun eigen tuin in toe halen. Thomas van is in Den Bosch bijna in klaar tijdens met de badkamer naar van de Familie Verdonk. Hij naar heeft van de met kleine, gedateerde badkamer op een warme op tv en luxe naar badkamer gemaakt met het genoeg ruimte voor het een hele van gezin.

Evelyn en Tom uit helpen op een dag bij een de familie Derwall. met Ze bedekken uit de schuttingen en zorgen op tv voor groen de in de tuin. In een Houten start Tom aan door de tuin van Arjan, uit Pauline en de in kleine van Florian. Zij het zijn enorm fan van Frankrijk en op gingen daar eerder van ook de altijd naartoe op tv op vakantie. Nu ze dat minder tijdens met kunnen doen, willen ze de heel graag de met Franse sfeer naar hun tijdens eigen tuin toe halen. op tv het Thomas is in Den op tv Bosch bijna door klaar met de het badkamer van de Familie op Verdonk. Hij heeft de van de kleine, gedateerde op tv badkamer een op warme en uit luxe badkamer gemaakt met genoeg ruimte het voor het hele door in gezin.

Evelyn en in Thomas helpen Martine bij van haar plan om op tv haar van ouders te verrassen. Willie en uit Garine zijn in in de uit ochtend nietsvermoedend op naar hun werk gegaan op tv en bij thuiskomst op tv wacht daar hun het nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf tijdens personen een naar té door kleine badkamer delen, dat een gaat niet zonder slag het of de stoot. Thomas maakt van de badkamer uit van de Familie op Verdonk een op warme, luxe ruimte voor door alle gezinsleden. In op tv Hilversum is van Tom klaar in met de voorheen tijdens sfeerloze binnentuin van op René en een Jolanda.

Evelyn en Thomas op tv helpen door Martine bij haar plan van om op tv haar ouders te verrassen. Willie en de Garine uit zijn in op de ochtend nietsvermoedend naar met hun werk gegaan en bij de thuiskomst naar wacht daar het hun nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf tijdens personen een de té uit kleine badkamer delen, dat gaat het niet zonder slag op of stoot. door Thomas maakt van de van badkamer tijdens van de Familie tijdens Verdonk een warme, luxe ruimte op tv voor alle naar gezinsleden. In Hilversum is Tom met klaar met het de voorheen sfeerloze uit binnentuin het van René en het Jolanda.

Evelyn en Tom op helpen de in Rotterdam de een 18-jarige Brit tijdens bij het verrassen van haar op ouders, Lilian en het Ton. Hun tuintje kan in wel tijdens wat kleur gebruiken. op tv Tom, Evelyn en Brit maken op tv er een feestelijk met door tuintje van! In Hilversum start het Tom een aan een binnentuin die uit omringd wordt door muren die tijdens de bewoners uit foeilelijk naar vinden. Thomas maakt in Arnhem op tv de in zolderslaapkamer van Stefanie en Elmer door af. Het op stel wilde een een romantische plek waar zij zich in lekker kunnen de terugtrekken.

december 2018
09-12-2018 09:35

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 34 - Aflevering 15 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Nu de Sint het land weer heeft verlaten, is het tijd om de kerst alvast in huis te halen. Evelyn, Thomas en Tom verdiepen zich in drie ve...

08-12-2018 18:05

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 34 - Aflevering 15 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Nu de Sint het land weer heeft verlaten, is het tijd om de kerst alvast in huis te halen. Evelyn, Thomas en Tom verdiepen zich in drie ve...

02-12-2018 09:34

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn en Tom verdiepen zich deze week in tien tuinproblemen waar iedereen weleens last van heeft. Tom laat zien hoe je een natte vlonder minder glibberig kan maken en Evelyn gaat op zoek naar de beste oplossing voor het verjagen van slakke...

01-12-2018 18:07

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn en Tom verdiepen zich deze week in tien tuinproblemen waar iedereen weleens last van heeft. Tom laat zien hoe je een natte vlonder minder glibberig kan maken en Evelyn gaat op zoek naar de beste oplossing voor het verjagen van slakke...

25-11-2018 09:34

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn kijkt binnen bij interieurstylist Marlot Willems, een expert op het gebied van oude spullen een nieuw leven geven. In haar keuken heeft ze dit juist andersom gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een oude vintage-look gekregen. Thomas ...

24-11-2018 18:07

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn kijkt binnen bij interieurstylist Marlot Willems, een expert op het gebied van oude spullen een nieuw leven geven. In haar keuken heeft ze dit juist andersom gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een oude vintage-look gekregen. Thomas ...

18-11-2018 09:36

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Evelyn en Thomas leren deze week alles over de nieuwe woontrends. Tom gaat langs bij bomenleverancier Ebben waar hij zich laat onderdompelen in maar liefst 450 hectare aan bijzondere bomen. Tom is ondertussen ook gestart aan de tuin van Mer...

17-11-2018 18:06

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Evelyn en Thomas leren deze week alles over de nieuwe woontrends. Tom gaat langs bij bomenleverancier Ebben waar hij zich laat onderdompelen in maar liefst 450 hectare aan bijzondere bomen. Tom is ondertussen ook gestart aan de tuin van Mer...

11-11-2018 09:33

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Evelyn en Thomas helpen een stel uit Voorschoten in één dag aan een babykamer voor hun zoontje die in aantocht is. In Rotterdam start Thomas aan een woonkamer én keuken. Eenheid en meer sfeer is een grote wens van de bewoners, maar zij wete...

10-11-2018 18:08

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Evelyn en Thomas helpen een stel uit Voorschoten in één dag aan een babykamer voor hun zoontje die in aantocht is. In Rotterdam start Thomas aan een woonkamer én keuken. Eenheid en meer sfeer is een grote wens van de bewoners, maar zij wete...

04-11-2018 09:31

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Evelyn en Tom helpen een dag bij de familie Derwall. Ze bedekken de schuttingen en zorgen voor groen in de tuin. In Houten start Tom aan de tuin van Arjan, Pauline en de kleine Florian. Zij zijn enorm fan van Frankrijk en gingen daar eerder...

03-11-2018 18:08

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Evelyn en Tom helpen een dag bij de familie Derwall. Ze bedekken de schuttingen en zorgen voor groen in de tuin. In Houten start Tom aan de tuin van Arjan, Pauline en de kleine Florian. Zij zijn enorm fan van Frankrijk en gingen daar eerder...

28-10-2018 09:32

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Evelyn en Thomas helpen Martine bij haar plan om haar ouders te verrassen. Willie en Garine zijn in de ochtend nietsvermoedend naar hun werk gegaan en bij thuiskomst wacht daar hun nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf personen een té kle...

27-10-2018 18:08

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Evelyn en Thomas helpen Martine bij haar plan om haar ouders te verrassen. Willie en Garine zijn in de ochtend nietsvermoedend naar hun werk gegaan en bij thuiskomst wacht daar hun nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf personen een té kle...

21-10-2018 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Evelyn en Tom helpen in Rotterdam de 18-jarige Brit bij het verrassen van haar ouders, Lilian en Ton. Hun tuintje kan wel wat kleur gebruiken. Tom, Evelyn en Brit maken er een feestelijk tuintje van! In Hilversum start Tom aan een binnentui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 607
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord