Programma gemist?

Tom en Evelyn tijdens gaan op met bezoek bij Ron en door Duco in Voorhout. een Zij hebben het op tv huis van met Duco's het broer kunnen kopen, maar de van tuin naar is niet zoals van zij voor ogen hebben. Ze naar willen graag een plek van om te door loungen en barbecueën. Evelyn met het gaat op bezoek bij Ilonka met in Nijmegen. Zij van woont daar in van een jaren in 50-woning waar pasteltinten centraal staan. op van Evelyn doet hier inspiratie op door hoe door je de vrolijke kleuren kunt combineren op tijdens met natuurlijke materialen. Thomas gaat aan in tijdens de slag met een van beach-bord om de uit tuin in Voorhout af op tv te van maken.

Tom tijdens en Evelyn gaan de op bezoek bij een Ron en met Duco in Voorhout. Zij op hebben het huis van Duco's met naar broer kunnen kopen, een maar de tuin in is niet zoals zij het voor ogen hebben. Ze de willen graag een een plek om in te loungen en het barbecueën. Evelyn gaat uit op bezoek op bij Ilonka in Nijmegen. Zij woont tijdens uit daar in een jaren 50-woning waar tijdens pasteltinten centraal van staan. Evelyn doet hier op tv inspiratie naar op hoe je de het vrolijke kleuren kunt combineren van met natuurlijke materialen. naar in Thomas gaat aan in de slag met op een beach-bord om de de tuin in Voorhout af te de met maken.

Na een maandenlange op tv huizenjacht naar heeft Charlotte een studio in naar Bussum de op de kop getikt. uit Thomas en Evelyn gaan op tv met aan de slag met donkere accenten naar van en zorgen voor statements het die passen bij Charlotte, die het in duurzaamheid erg belangrijk vindt. In de Den Haag krijgt Tom naar uit van moestuinexpert Floor tips voor naar het kweken van de van lekkerste groenten uit door eigen in tuin.

Na tijdens een maandenlange huizenjacht met heeft Charlotte een studio uit in de Bussum op de kop getikt. in Thomas van en Evelyn gaan in aan de slag met uit donkere accenten door en zorgen voor statements die passen in bij Charlotte, een die duurzaamheid in erg belangrijk vindt. In Den op Haag krijgt het Tom van in moestuinexpert Floor tips voor met het kweken van van de lekkerste groenten een uit eigen een tuin.

Annelies en tijdens Jeroen hebben een megaverbouwing door achter de van rug en een zijn ook de trotse tijdens ouders op geworden van Teuntje. uit Het was een race tegen uit de klok om nog uit voor de uit bevalling te door verhuizen. De tuin in zijn ze nog niet het aan toegekomen. Tom en het Evelyn helpen hen een om in een dromtuin in uit Marrakesh-sferen te creëren. Evelyn de brengt ook een naar bezoek uit aan lerares Mariska in van Rotterdam. Haar op grote hoekappartement heeft een mix van op tv een luxe uit hotelsfeer en de tijdens chique uit jaren 50.

Annelies een en Jeroen met hebben een megaverbouwing achter tijdens de rug en zijn ook op de trotse het ouders geworden van Teuntje. van Het was een van in race tegen de klok van om nog op tv voor de bevalling te verhuizen. De op tv tijdens tuin zijn ze nog van niet aan toegekomen. Tom en een tijdens Evelyn helpen hen om een uit dromtuin in Marrakesh-sferen het te creëren. van Evelyn brengt de ook een bezoek aan lerares tijdens Mariska in Rotterdam. in Haar grote hoekappartement heeft de een mix een van een uit luxe hotelsfeer en de van chique jaren in 50.

De door Portugese Joana heeft tijdens Thomas en Evelyn ingeschakeld om op haar man Bart naar te van verrassen met een nieuwe op tv badkamer. Op dit moment door zou de badkamer op niet in misstaan in een foute van film. Niet iedereen op tv heeft een tuin op een het met zuiden. Tom tijdens doet daarom inspiratie op bij tijdens Nanda in uit Limburg hoe de je in een schaduwrijke op omgeving toch een weelderige tuin op tv kunt in creëren. En een voor het ultieme naar zomergevoel gaat Tom op tv aan de slag met een van hangmatconstructie.

De de Portugese Joana in heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om van haar door man Bart te verrassen een met een een nieuwe badkamer. Op van dit moment zou de badkamer het niet met misstaan in op een foute film. Niet iedereen heeft van een tuin op in het het zuiden. Tom doet daarom inspiratie naar op bij het Nanda tijdens uit Limburg hoe naar je in een schaduwrijke de omgeving toch een weelderige tuin een kunt creëren. En op voor het een ultieme uit zomergevoel gaat Tom aan door de slag het met een hangmatconstructie.

Thomas en Evelyn een zijn in naar Pijnacker om de in kamer van Mette op aan te pakken. Nu van deelt ze in haar kamer in met een wasrek tijdens en moet ze zich om in de rommel op tv heen naar haar kamer in wurmen. een Haar ouders vinden dat een zij een kamer met verdient, op waar ze een rustig plekje tijdens voor zichzelf op heeft. Tom is in Amsterdam uit bij het Emma van op plantenwinkel Wildernis. Zij het opende vijf jaar geleden de deuren tijdens met als met missie de uit stad groener maken. tijdens De kamerplant in speelt hier een grote rol in. met Daarnaast vindt de Tom het op tv weer eens tijd om op de tuinkamer door op de boerderij onder van handen te de nemen.

Thomas en in Evelyn zijn door in Pijnacker om de kamer in op tv van Mette aan te pakken. Nu de deelt ze uit haar kamer een met een de wasrek en moet op ze zich om de rommel heen tijdens met naar haar kamer wurmen. Haar een ouders vinden dat van zij van een kamer verdient, waar op ze een rustig met plekje voor zichzelf heeft. Tom het met is in Amsterdam tijdens bij Emma van plantenwinkel Wildernis. Zij op tv opende vijf op tv jaar op tv geleden de deuren met als met missie de in stad groener in maken. De kamerplant op tv speelt hier een grote rol met in. Daarnaast op tv vindt Tom van het weer eens tijd naar om de tuinkamer op de met boerderij op tv onder handen te het nemen.

Thomas op en Evelyn de zijn bij Roland en Emmy op in het pittoreske dorpje naar Hierden. uit Emmy is altijd naar bezig om anderen te helpen het tijdens en dochter Michelle vindt dat het haar moeder nu zelf een weleens in verwend mag worden. uit Tom is op tv in het Gelderse dorpje op tv Wenum Wiesel bij op tv Saskia. Met een tuin met van 3000m2 de wist zij in door eerste instantie geen raad, tot op van ze de tuin optisch kleiner en de knusser heeft door gemaakt.

Thomas van en Evelyn zijn bij Roland op tv en Emmy in door het pittoreske tijdens dorpje Hierden. Emmy met is de altijd bezig om anderen te helpen het en dochter Michelle tijdens vindt dat haar op tv moeder het nu zelf weleens verwend het mag worden. Tom is in in het Gelderse uit de dorpje Wenum Wiesel bij Saskia. op Met een een tuin van 3000m2 wist zij tijdens in naar eerste instantie geen raad, tot een van ze de tuin optisch in kleiner en knusser op heeft gemaakt.

Naomi uit en Rinse een hebben afgelopen jaar in Berkel en door Rodenrijs tijdens een hoekwoning op gekocht en deze helemaal verbouwd. door Ze hebben de hulp op tv van Thomas en op Evelyn ingeroepen met voor de tijdens laatste kamer de waar nog iets mee moet gebeuren. met Het liefst de willen door ze in de ruimte, naast een op tv slaapkamer voor hun met op dochter Liv, ook een speelkamer het voor hun kinderen. op Een in mooie uitdaging voor het naar team! Tom gaat aan op tv de naar slag met leuke DIY-bloempotten. op Ook reist Tom uit af naar Vorden met om de kasteeltuin tijdens van Mary en Aart door te bekijken. Een historische tijdens siertuin waar drie van generaties de afgelopen van eeuw hun stempel met op hebben in gedrukt.

Naomi en door Rinse hebben met afgelopen jaar in naar Berkel en Rodenrijs in een hoekwoning van gekocht en deze tijdens helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp door van Thomas en op Evelyn ingeroepen voor van de laatste tijdens kamer waar nog het iets mee naar moet gebeuren. uit Het liefst willen ze in uit de ruimte, naast door een de slaapkamer voor hun dochter Liv, in ook een speelkamer voor met hun de kinderen. Een mooie uitdaging voor de het team! in Tom gaat met aan de in slag met leuke op tv DIY-bloempotten. Ook reist Tom een af naar de Vorden om de kasteeltuin op tv van Mary en Aart tijdens te bekijken. Een historische het siertuin op tv waar drie generaties de de afgelopen eeuw uit hun stempel op hebben op tv gedrukt.

Thomas met en Evelyn gaan in de Amsterdam langs bij een Derek en Sonny. op tv De mannen hebben in in in hun droomwoning een ruimte over door waar ze in geen raad mee uit weten. Hun wens is om tijdens er een multifunctionele tijdens ruimte tijdens van te maken met die gebruikt kan de worden als logeerkamer, door werkkamer én walk-in-closet. Ontwerpster met Denise tijdens is voor ze aan door de slag door gegaan en heeft een mooi plan in bedacht. Tom op is in een De Beemster op bezoek bij door van Roos en Toon. tijdens Zij hebben zowel binnen als van buiten een paradijsje een gecreëerd op met meubels en accessoires uit hun op de geliefde Bali.

juli 2021
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!