Programma gemist?

Seizoen 35 - uit Aflevering met 7 - Klusprogramma (2019) waarin uit het de mooiste huis- door en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn en op een Thomas duiken in de wereld van uit duurzame tijdens bouwmaterialen. Ze de mogen binnenkijken in hotel Jakarta en met doen daar door inspiratie op voor uit thuis. In Soest een start Thomas in aan de woonkamer uit van de familie naar Bosman. De een ruimte mist sfeer en door gezelligheid en heeft een gekke van indeling. In Assendelft naar probeert van Tom van het tuintje van door Tara een gezellige van en uit onderhoudsarme plek van te maken.

Seizoen 35 - in tijdens Aflevering 7 - Klusprogramma naar (2019) waarin de op tv mooiste huis- en tuinverbouwingen tijdens aan bod komen. Evelyn en door Thomas duiken in in de uit wereld van duurzame op tv bouwmaterialen. Ze mogen binnenkijken in het hotel Jakarta uit en doen daar inspiratie met op tijdens voor thuis. In naar Soest start Thomas de aan de woonkamer van de een tijdens familie Bosman. De ruimte uit mist sfeer en gezelligheid en op heeft uit een gekke indeling. In het Assendelft probeert Tom van op het in tuintje van Tara uit een gezellige en uit onderhoudsarme plek te een maken.

Evelyn mag naar vandaag binnenkijken in een het prachtige herenhuis naar van interieurstylist door Klaas Hogeweg. uit Zijn lievelingsplek in huis is de tijdens marmeren uit keukentafel. Laat op tv dat nou net de op tv inspiratie zijn voor een bijzettafeltje op het dat Evelyn en door Klaas samen gaan maken. In Apeldoorn het is het Thomas bezig in met het maken met van een vrouwenkamer voor Angelique. Zij op tv woont samen met naar vier mannen in en wil in graag een eigen plek. En het in Dordrecht is in Tom naar aan de slag gegaan op de het dakterras van in de Fred en Sabine.

Seizoen een 35 - de Aflevering 6 - Klusprogramma (2019) waarin op de in mooiste huis- door en tuinverbouwingen aan tijdens bod komen. Evelyn mag vandaag binnenkijken in in het het prachtige herenhuis van interieurstylist op tv Klaas een Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis tijdens is een de marmeren keukentafel. Laat van dat nou net van de inspiratie zijn voor tijdens een op tv bijzettafeltje dat Evelyn en Klaas samen uit van gaan maken. In Apeldoorn in is Thomas bezig met het op maken van uit een vrouwenkamer voor uit Angelique. Zij woont met samen met vier op tv mannen en wil op graag in een eigen plek. En in op tv Dordrecht is naar Tom aan de uit slag gegaan tijdens op het dakterras van in Fred en het Sabine.

Evelyn en Thomas op tv op tv zijn vandaag in Scheveningen van voor de huis-, tijdens tuin- en keukenklussen. Letterlijk, uit want de keuken tijdens van Marieke een kan wel een de opknapbeurt gebruiken. uit Thomas begint in Apeldoorn aan de op slaapkamer uit van Angelique. Zij woont in in een mannengezin en uit wil dat de met slaapkamer van echt haar eigen roze op domein wordt. En het in Hoofddorp rond Tom door de door moderne wintertuin van Saskia en de een Mark af.

Evelyn van en Thomas zijn vandaag in op tv Scheveningen voor tijdens de met huis-, tuin- en van keukenklussen. Letterlijk, want de uit keuken van Marieke kan wel naar een van opknapbeurt gebruiken. in Thomas begint in Apeldoorn aan in de slaapkamer van Angelique. van op tv Zij woont in een het mannengezin en wil dat een de slaapkamer echt met haar een eigen roze domein wordt. op En in Hoofddorp door rond Tom de van moderne wintertuin van Saskia naar en Mark met af.

Evelyn in en Tom zijn naar vandaag in tijdens Bodegraven om de finishing touch een te op geven aan de tuin tijdens van Chantal en Patrick. tijdens Tom is in Hoofddorp tijdens ook van begonnen aan de tuin tijdens van Saskia en Mark. door En Thomas op tv levert weer een pareltje van van een badkamer tijdens een op. De badkamer was het het laatste project van op het op lijstje van Ceriel en Mariska, maar het de inspiratie hadden ze helaas niet naar meer.

Evelyn met en Tom zijn het vandaag in Bodegraven om de van finishing touch te op in geven aan de tuin van Chantal met en in Patrick. Tom is in door Hoofddorp ook begonnen aan van de met tuin van Saskia en Mark. de En Thomas levert met weer het een pareltje door van een badkamer op. De badkamer op was het laatste uit project op uit het lijstje van Ceriel van de en Mariska, maar inspiratie hadden ze tijdens naar helaas niet meer.

Thomas een aan een nieuwe uitdaging in uit Zaandijk: de badkamer in tijdens van Ceriel en Mariska het moet op de de schop. Tom is de nog steeds tijdens in Leiden. Hij tovert daar tijdens de tuin van Cathelijne uit en Maarten op tv om tot een echte de jungletuin. door Wat zal het gezin op van de hun nieuwe tuin de vinden?

Thomas aan tijdens een naar nieuwe uitdaging in uit Zaandijk: de badkamer van op Ceriel en met Mariska moet op de schop. door Tom is nog steeds naar uit in Leiden. Hij tovert daar de tijdens tuin naar van Cathelijne op tv en Maarten om tijdens tot een echte jungletuin. Wat in zal het het gezin van hun door nieuwe tuin met vinden?

Evelyn een en Tom de hebben samen een afspraak met Brenda naar Horstra over door dé tuintrends van 2019. het Tom op tv is verder in het Leiden, waar tijdens hij de tuin op tv van Maarten en Cathelijne onder handen met neemt. Zij uit houden onwijs in van het junglethema. Dit het zouden op zij heel graag door willen naar trekken op naar de tuin. Thomas gaat naar vandaag verder op tv in de een woonkamer van Jane, op Jermain en hun kinderen. uit Deze woonkamer zag met er op zich prima uit, een door maar het was totaal niet hun een door stijl.

Evelyn en Tom tijdens hebben samen op tv een afspraak met het Brenda Horstra over met dé uit tuintrends van 2019. Tom is verder uit in Leiden, waar op met hij de tuin van van Maarten en op tv Cathelijne onder handen neemt. Zij houden met op tv onwijs van het junglethema. naar Dit zouden de zij heel graag op door willen trekken naar de uit tuin. Thomas op gaat vandaag verder in op de woonkamer van op Jane, Jermain tijdens en hun kinderen. Deze met woonkamer zag er in op op zich prima uit, maar het was het totaal niet op hun de stijl.

Marieke op tv Rusticus woont met haar gezin in in een oude in het zuivelfabriek. Evelyn mag binnenkijken in haar met bijzondere paleis en op Thomas maakt uit voor haar een bijzondere in boekenkast. Thomas op tv start vandaag tijdens aan de woonkamer van het Jane, van Jermain en hun kinderen. De woonkamer het uit is totaal niet tijdens hun stijl, maar ze weten met ook niet tijdens echt wat ze dan een wel willen. tijdens Tom is de in Wijk bij Duurstede om van de uit tuin van Roy en Lisanne af naar te tijdens maken. De tuin uit is omgetoverd van tot een echte van familietuin met knusse plekjes in en een stoere het boomhut.

Marieke naar Rusticus woont met het haar gezin in een oude het zuivelfabriek. Evelyn in mag binnenkijken de in haar bijzondere paleis en naar Thomas een maakt voor uit haar een bijzondere boekenkast. Thomas van start vandaag een aan de woonkamer van Jane, met Jermain en hun op tv kinderen. De naar woonkamer is door totaal niet hun door stijl, maar ze weten het ook niet echt wat naar ze dan in wel willen. de Tom is in Wijk tijdens bij naar Duurstede om de het tuin van Roy en Lisanne uit af te maken. met De tuin is omgetoverd het tot een tijdens echte familietuin met knusse van plekjes van en een stoere op tv boomhut.

Evelyn naar doet inspiratie op bij Sandra een Gremmen, ook door wel uit de 'queen of green' genoemd. naar Ze tijdens gaan samen creatief te naar werk met kamerplanten door om het gezellig van te maken in met huis. In Wijk op tv bij Duurstede start uit Tom aan de tuin van tijdens Roy, Lisanne met en hun kinderen. Zij de willen een graag een knusse, op tv romantische familietuin met veel zitjes een op tv en een boomhut voor de de kinderen. En Thomas tijdens maakt het in Zuid-Beijerland een pracht van uit een de tienerkamer.

februari 2019
17-02-2019 09:34

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 7 - Klusprogramma (2019) waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn en Thomas duiken in de wereld van duurzame bouwmaterialen. Ze mogen binnenkijken in hotel Jakarta en doen daar inspiratie op...

16-02-2019 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 7 - Klusprogramma (2019) waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn en Thomas duiken in de wereld van duurzame bouwmaterialen. Ze mogen binnenkijken in hotel Jakarta en doen daar inspiratie op...

10-02-2019 09:34

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Evelyn mag vandaag binnenkijken in het prachtige herenhuis van interieurstylist Klaas Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis is de marmeren keukentafel. Laat dat nou net de inspiratie zijn voor een bijzettafeltje dat Evelyn en Klaas samen gaa...

09-02-2019 18:05

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 6 - Klusprogramma (2019) waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn mag vandaag binnenkijken in het prachtige herenhuis van interieurstylist Klaas Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis is de ma...

03-02-2019 09:34

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Evelyn en Thomas zijn vandaag in Scheveningen voor de huis-, tuin- en keukenklussen. Letterlijk, want de keuken van Marieke kan wel een opknapbeurt gebruiken. Thomas begint in Apeldoorn aan de slaapkamer van Angelique. Zij woont in een mann...

02-02-2019 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Evelyn en Thomas zijn vandaag in Scheveningen voor de huis-, tuin- en keukenklussen. Letterlijk, want de keuken van Marieke kan wel een opknapbeurt gebruiken. Thomas begint in Apeldoorn aan de slaapkamer van Angelique. Zij woont in een mann...

27-01-2019 09:36

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Evelyn en Tom zijn vandaag in Bodegraven om de finishing touch te geven aan de tuin van Chantal en Patrick. Tom is in Hoofddorp ook begonnen aan de tuin van Saskia en Mark. En Thomas levert weer een pareltje van een badkamer op. De badkamer...

26-01-2019 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Evelyn en Tom zijn vandaag in Bodegraven om de finishing touch te geven aan de tuin van Chantal en Patrick. Tom is in Hoofddorp ook begonnen aan de tuin van Saskia en Mark. En Thomas levert weer een pareltje van een badkamer op. De badkamer...

20-01-2019 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas aan een nieuwe uitdaging in Zaandijk: de badkamer van Ceriel en Mariska moet op de schop. Tom is nog steeds in Leiden. Hij tovert daar de tuin van Cathelijne en Maarten om tot een echte jungletuin. Wat zal het gezin van hun nieuwe tu...

19-01-2019 18:07

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas aan een nieuwe uitdaging in Zaandijk: de badkamer van Ceriel en Mariska moet op de schop. Tom is nog steeds in Leiden. Hij tovert daar de tuin van Cathelijne en Maarten om tot een echte jungletuin. Wat zal het gezin van hun nieuwe tu...

13-01-2019 09:33

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Evelyn en Tom hebben samen een afspraak met Brenda Horstra over dé tuintrends van 2019. Tom is verder in Leiden, waar hij de tuin van Maarten en Cathelijne onder handen neemt. Zij houden onwijs van het junglethema. Dit zouden zij heel graag...

12-01-2019 18:07

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Evelyn en Tom hebben samen een afspraak met Brenda Horstra over dé tuintrends van 2019. Tom is verder in Leiden, waar hij de tuin van Maarten en Cathelijne onder handen neemt. Zij houden onwijs van het junglethema. Dit zouden zij heel graag...

06-01-2019 09:35

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Marieke Rusticus woont met haar gezin in een oude zuivelfabriek. Evelyn mag binnenkijken in haar bijzondere paleis en Thomas maakt voor haar een bijzondere boekenkast. Thomas start vandaag aan de woonkamer van Jane, Jermain en hun kinderen....

05-01-2019 18:07

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Marieke Rusticus woont met haar gezin in een oude zuivelfabriek. Evelyn mag binnenkijken in haar bijzondere paleis en Thomas maakt voor haar een bijzondere boekenkast. Thomas start vandaag aan de woonkamer van Jane, Jermain en hun kinderen....

30-12-2018 09:32

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn doet inspiratie op bij Sandra Gremmen, ook wel de 'queen of green' genoemd. Ze gaan samen creatief te werk met kamerplanten om het gezellig te maken in huis. In Wijk bij Duurstede start Tom aan de tuin van Roy, Lisanne en hun kindere...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 42. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 627
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 09:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord