Programma gemist?

In een Apeldoorn gaat de tuin van op het Bram en Eva op de uit schop. Evelyn met wordt bijgespijkerd over de in woontrends en het uit combineren van op kleur. Ook gaat de ze binnen kijken bij vintageliefhebber uit Kirsten die het haar op tv dubbele dijkhuis omtoverde tot een de behangwalhalla. Thomas geeft een de kringloopkastje een totaal door nieuwe look. in En we op tv maken de winnaar de bekend van onze uit 'Stylist Gezocht'-wedstrijd.

In Apeldoorn van gaat de tuin van naar Bram uit en Eva op de schop. in een Evelyn wordt bijgespijkerd met over de woontrends en het combineren door van door kleur. Ook een gaat ze binnen kijken bij van vintageliefhebber op tv Kirsten die haar dubbele dijkhuis omtoverde het tot een behangwalhalla. uit Thomas op tv geeft een naar kringloopkastje een totaal nieuwe look. En tijdens op tv we maken de winnaar op bekend van onze uit 'Stylist Gezocht'-wedstrijd.

Tom in en Thomas toveren samen met van ontwerpster Leonie een op oude boerderij om uit tot onze op 'Eigen Huis En Tuin-boerderij'. het in Thomas mag zijn eigen op tv werkplek inrichten en Tom gaat op aan op de slag in de tuinkamer. van Evelyn krijgt tijdens de opdracht om de oude vintage-eetstoelen te van zoeken met die in de sfeer van de een op boerderij passen. Tom en in Thomas laten door zien hoe je een oud, de verroest tuinbankje nieuw van leven in kan het blazen.

Tom en op tv Thomas toveren samen van met door ontwerpster Leonie een oude boerderij op om tot onze de 'Eigen Huis door En Tuin-boerderij'. Thomas mag zijn een eigen werkplek inrichten door en Tom gaat het aan de slag van in tijdens de tuinkamer. Evelyn krijgt de in opdracht om oude uit vintage-eetstoelen het te zoeken die in de een sfeer van de met boerderij passen. uit Tom de en Thomas laten zien hoe van je een oud, het verroest tuinbankje nieuw leven het in kan tijdens blazen.

Tom gaat de in Rijswijk naar aan de slag uit met de het voortuin van Chiel en naar Frouzan. De tuin een biedt een door prachtig uitzicht over de Rijn-Schiekanaal, maar de uit is niet praktisch en ook van niet van gezellig. Thomas legt in Haarlem op de laatste hand de aan de woonkeuken van op tv Rembrandt en Wendy. op tv Zijn op tv ze blij met uit het eindresultaat? Tom, Thomas op tv en Evelyn op tv trekken er nog een keer de samen de op uit voordat ze een vakantie gaan vieren. Ze een pakken gezamenlijk de in op caravan van Laurien aan, naar die een heel het pittig jaar op tv achter de rug met heeft.

Tom gaat door in naar Rijswijk aan de slag tijdens met de voortuin van Chiel in en Frouzan. met De met tuin biedt een prachtig uitzicht over van de op Rijn-Schiekanaal, maar is niet door praktisch en ook een niet gezellig. Thomas legt de in de Haarlem de laatste hand aan uit de uit woonkeuken van Rembrandt door en Wendy. Zijn door ze blij op met het eindresultaat? de Tom, Thomas en door Evelyn trekken er op tv nog een keer van samen op uit voordat ze vakantie het gaan tijdens vieren. Ze pakken door gezamenlijk de caravan uit van Laurien aan, die een naar heel met pittig jaar door achter de rug uit heeft.

Evelyn tijdens en Thomas maken op een speelhoek voor Thijs de en Kate op in Leersum, waar op tv de kinderen een al hun speelgoed tijdens kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel het de woonkamer als naar keuken van Rembrandt, op tv Wendy, Jari en op tv in Liva wel een opfrisbeurt gebruiken. Thomas uit gaat er helemaal het los! En in de Uitgeest van kunnen Wessel uit en Lisa niet wachten om te in door genieten van een borrel in van hun het eerste eigen tuin. door Tom maakte van hun saaie tuin met een in groen paradijsje het met een 'tropisch de Miami-gevoel'.

Evelyn in en Thomas tijdens maken een speelhoek voor Thijs en naar Kate in Leersum, de waar de kinderen door al hun speelgoed door kwijt uit kunnen. In Haarlem tijdens kan zowel met de woonkamer als keuken van in Rembrandt, Wendy, door Jari en Liva wel een op tv opfrisbeurt door gebruiken. Thomas gaat er helemaal op tv los! En in het Uitgeest kunnen de Wessel en de Lisa niet wachten het om te genieten het van een borrel van in hun eerste van eigen tuin. op Tom maakte van uit hun saaie tuin een groen paradijsje de van met een 'tropisch de Miami-gevoel'.

Een balkon is van vaak een langwerpige, het smalle ruimte. door Hoe met je daar een gezellige ruimte op tv van maakt, laten Evelyn tijdens en Tom in zien op het uit balkonnetje van Gabi in naar Rotterdam. een Wessel en Lisa van hebben bij hun koopwoning in in Uitgeest voor uit het eerst in een hun leven een echte het tuin. tijdens Er moet alleen de nog wel een hoop gebeuren. tijdens Oftewel: werk tijdens aan de winkel de voor door Tom! En in Kortenhoef legt op Thomas de laatste hand tijdens aan de slaapkamer met van Gerard en op Sandra. Zij hadden het de extra ruimte over nu van hun kinderen de deur uit door op tv zijn.

Een balkon op tv is uit vaak een langwerpige, een smalle ruimte. Hoe de je daar een gezellige ruimte van het maakt, van laten Evelyn in en Tom zien op een het balkonnetje het van Gabi in Rotterdam. Wessel en in Lisa de hebben bij hun van koopwoning in Uitgeest in voor het eerst naar in hun leven een van echte op tv tuin. Er moet alleen nog wel door een hoop het gebeuren. Oftewel: werk door aan uit de winkel voor Tom! tijdens En in het Kortenhoef legt Thomas de uit laatste hand aan op tv de slaapkamer van Gerard door en Sandra. tijdens Zij hadden extra uit ruimte over nu met hun kinderen in de deur uit het zijn.

Evelyn neemt een uit kijkje naar in de in loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper tijdens naar Reinders. Evelyn wil wel tijdens eens weten de hoe deze trendsetter te op werk gaat. In Kortenhoef start tijdens Thomas in met de slaapkamer een van Sandra en Gerard. de Nu hun kinderen door zijn op uitgevlogen, hebben ze ruimte over. op En in Heiloo van kunnen Maxime op tv en Giedo de vruchten gaan op plukken van het het harde werk van door Tom. Hij uit heeft op tv voor hen een op tv paradijsje met een groentetuin en een fruitbomen tijdens gemaakt.

Evelyn neemt van een naar kijkje in de loftwoning de van interieurontwerper en van horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn een wil wel eens met weten hoe een deze trendsetter te in werk gaat. In een Kortenhoef start Thomas met de de slaapkamer de van Sandra van en Gerard. Nu op tv hun kinderen zijn uitgevlogen, naar hebben ze ruimte over. En uit in Heiloo kunnen tijdens Maxime en Giedo op tv de naar vruchten gaan tijdens plukken van het harde werk door van naar Tom. Hij heeft naar voor hen een paradijsje met een een groentetuin en fruitbomen uit van gemaakt.

Evelyn op tv is afgereisd op tv naar Demen om in een kijkje te nemen bij Martje, door op die haar tuin heeft uit ingedeeld in tijdens verschillende kleuren en door thema´s. In Heiloo gaat de het tuin van Giedo en naar Maxime een op de in schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven van en naar dromen daarom een van een groentetuin, een in kippenhok en fruitbomen de zodat ze uit op eigen tuin kunnen de eten. Helemaal een klus een naar Tom´s op tv hart!

Evelyn het is afgereisd naar Demen om tijdens een van kijkje te nemen bij Martje, op tv naar die haar tuin heeft het ingedeeld in verschillende kleuren uit en de thema´s. In Heiloo gaat in de tuin van Giedo en door Maxime een op de schop. Zij een willen graag op zelfvoorzienend leven en dromen daarom met van een van groentetuin, de een kippenhok en fruitbomen op tv zodat ze uit eigen tuin tijdens kunnen een eten. Helemaal een klus naar in Tom´s door hart!

Je door wil je woonkamer uit veranderen, maar geeft door je geld de liever uit aan een van drankje op Koningsdag? Evelyn en naar met Thomas laten zien met hoe je met tijdens een klein budget toch een van groot van verschil kan maken. In het Den Bosch start Thomas tijdens aan de met tuinkamer van John, het Gemma, Dione op en Jolein. Het gezin uit wil er graag kunnen met chillen, werken, gamen de én knutselen, met en dat het liefst allemaal in tegelijk. En door de zandvlakte in Almere op tv is verleden tijd. door Tom levert door vandaag in namelijk zijn duintuin van op.

september 2019
15-09-2019 09:35

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

In Apeldoorn gaat de tuin van Bram en Eva op de schop. Evelyn wordt bijgespijkerd over de woontrends en het combineren van kleur. Ook gaat ze binnen kijken bij vintageliefhebber Kirsten die haar dubbele dijkhuis omtoverde tot een behangwalh...

14-09-2019 18:07

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

In Apeldoorn gaat de tuin van Bram en Eva op de schop. Evelyn wordt bijgespijkerd over de woontrends en het combineren van kleur. Ook gaat ze binnen kijken bij vintageliefhebber Kirsten die haar dubbele dijkhuis omtoverde tot een behangwalh...

08-09-2019 09:33

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Tom en Thomas toveren samen met ontwerpster Leonie een oude boerderij om tot onze 'Eigen Huis En Tuin-boerderij'. Thomas mag zijn eigen werkplek inrichten en Tom gaat aan de slag in de tuinkamer. Evelyn krijgt de opdracht om oude vintage-ee...

07-09-2019 18:07

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Tom en Thomas toveren samen met ontwerpster Leonie een oude boerderij om tot onze 'Eigen Huis En Tuin-boerderij'. Thomas mag zijn eigen werkplek inrichten en Tom gaat aan de slag in de tuinkamer. Evelyn krijgt de opdracht om oude vintage-ee...

02-06-2019 09:38

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Tom gaat in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de Rijn-Schiekanaal, maar is niet praktisch en ook niet gezellig. Thomas legt in Haarlem de laatste hand aan de woonkeuken van R...

01-06-2019 18:07

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Tom gaat in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de Rijn-Schiekanaal, maar is niet praktisch en ook niet gezellig. Thomas legt in Haarlem de laatste hand aan de woonkeuken van R...

26-05-2019 09:29

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn en Thomas maken een speelhoek voor Thijs en Kate in Leersum, waar de kinderen al hun speelgoed kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel de woonkamer als keuken van Rembrandt, Wendy, Jari en Liva wel een opfrisbeurt gebruiken. Thomas gaat e...

25-05-2019 18:07

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn en Thomas maken een speelhoek voor Thijs en Kate in Leersum, waar de kinderen al hun speelgoed kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel de woonkamer als keuken van Rembrandt, Wendy, Jari en Liva wel een opfrisbeurt gebruiken. Thomas gaat e...

19-05-2019 09:29

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel en Lisa hebben bij hun koopwoning in Uitgeest voor het eerst in hun lev...

18-05-2019 18:07

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel en Lisa hebben bij hun koopwoning in Uitgeest voor het eerst in hun lev...

12-05-2019 09:30

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

11-05-2019 18:07

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

05-05-2019 09:33

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

04-05-2019 18:07

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

28-04-2019 09:33

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Je wil je woonkamer veranderen, maar geeft je geld liever uit aan een drankje op Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien hoe je met een klein budget toch een groot verschil kan maken. In Den Bosch start Thomas aan de tuinkamer van John, Gem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 661
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord