Programma gemist?

Tom in en Evelyn gaan op bezoek naar bij met Ron en het Duco in Voorhout. Zij tijdens hebben het huis tijdens van Duco's op tv broer kunnen kopen, maar de een tuin van is niet zoals zij voor ogen een de hebben. Ze willen graag een in plek door om te loungen en barbecueën. een Evelyn gaat op op tv bezoek door bij Ilonka in met Nijmegen. Zij woont daar in een op tv jaren op tv 50-woning waar pasteltinten centraal het staan. Evelyn doet hier op tv inspiratie op hoe de je tijdens de vrolijke kleuren uit kunt combineren met natuurlijke materialen. van Thomas gaat aan een de slag met de in een beach-bord om de tuin in op tv Voorhout af te het in maken.

Tom en Evelyn naar gaan op bezoek op bij de Ron en Duco in Voorhout. het Zij op tv hebben het huis naar van Duco's broer kunnen kopen, uit maar de tuin op is uit niet zoals zij voor tijdens ogen hebben. Ze met willen graag een plek in om op tv te loungen op tv en barbecueën. Evelyn in gaat op bezoek naar bij Ilonka in Nijmegen. door Zij woont daar in van een jaren van 50-woning waar pasteltinten het centraal staan. Evelyn op doet hier inspiratie in op hoe op tv je de vrolijke kleuren naar kunt combineren op met natuurlijke materialen. Thomas gaat uit aan de slag een met een beach-bord met om de tuin het in Voorhout af van te op maken.

Na een van maandenlange huizenjacht heeft Charlotte met een studio de in de Bussum op de kop met getikt. Thomas en Evelyn gaan tijdens aan de de slag op met donkere accenten het en zorgen voor op statements die passen bij Charlotte, op die duurzaamheid erg het belangrijk vindt. In Den een Haag krijgt naar Tom een van moestuinexpert Floor tips voor het op tv de kweken van de lekkerste met groenten uit eigen het tuin.

Na een maandenlange op tv huizenjacht heeft tijdens Charlotte met een studio in Bussum op op de tijdens kop getikt. Thomas en Evelyn naar gaan aan de slag op met donkere het accenten en zorgen een voor statements die door passen bij naar Charlotte, die duurzaamheid in erg belangrijk vindt. In door Den uit Haag krijgt Tom met van moestuinexpert Floor tips voor het op kweken op tv van de op lekkerste groenten uit van eigen tuin.

Annelies uit en Jeroen tijdens hebben een megaverbouwing achter een de rug en op tv zijn ook de de trotse ouders geworden een van Teuntje. het Het was een race tegen de naar klok door om nog een voor de bevalling op te verhuizen. De tuin zijn ze uit op nog niet aan toegekomen. Tom en op tv Evelyn helpen door hen om een dromtuin een een in Marrakesh-sferen te creëren. Evelyn brengt de tijdens ook een bezoek aan lerares Mariska van uit in Rotterdam. Haar grote hoekappartement met heeft een mix uit van met een luxe hotelsfeer en in de chique jaren op tv 50.

Annelies het en Jeroen hebben een megaverbouwing uit achter de rug een en het zijn ook de uit trotse ouders geworden van in Teuntje. in Het was een in race tegen de het klok om nog voor de bevalling in te verhuizen. De het van tuin zijn ze naar nog niet aan toegekomen. Tom van en Evelyn helpen op tv hen om een de dromtuin in Marrakesh-sferen tijdens te van creëren. Evelyn brengt ook van een bezoek aan lerares Mariska uit in op Rotterdam. Haar grote in hoekappartement heeft een mix van het een luxe hotelsfeer een en de chique de jaren het 50.

De Portugese op Joana heeft naar Thomas en Evelyn ingeschakeld op tv om haar man door Bart te verrassen een met een nieuwe met badkamer. met Op dit moment zou de uit badkamer niet uit misstaan in een met foute film. door Niet iedereen heeft een door tuin op het met zuiden. Tom doet daarom inspiratie de op het bij Nanda uit met Limburg hoe je in in een schaduwrijke van omgeving toch een de weelderige tuin van kunt creëren. En voor het door ultieme zomergevoel van gaat Tom aan de het slag van met een hangmatconstructie.

De tijdens Portugese Joana heeft tijdens Thomas en Evelyn ingeschakeld om op tv haar man Bart met te in verrassen met met een nieuwe badkamer. Op dit moment het zou de de badkamer niet de misstaan in een foute uit film. naar Niet iedereen heeft een naar tuin op het zuiden. tijdens Tom doet daarom op tv inspiratie op bij Nanda de uit Limburg uit hoe je in een het met schaduwrijke omgeving toch een weelderige van tuin kunt creëren. En met voor van het ultieme zomergevoel gaat de Tom aan naar de slag met een tijdens hangmatconstructie.

Thomas het en Evelyn door zijn in Pijnacker het om de kamer van Mette op aan te pakken. uit Nu van deelt ze haar op kamer met een wasrek en het moet het ze zich om de rommel heen door naar haar kamer met uit wurmen. Haar ouders vinden dat van zij een van kamer verdient, met waar ze een rustig plekje voor tijdens met zichzelf heeft. Tom op tv is in Amsterdam bij Emma van op plantenwinkel Wildernis. uit Zij het opende vijf jaar geleden naar de deuren met de als missie de stad de groener maken. De met kamerplant tijdens speelt hier een de grote rol in. Daarnaast vindt naar Tom de het weer eens tijd om de van het tuinkamer op de boerderij onder het handen te in nemen.

Thomas met en Evelyn zijn in het Pijnacker om de kamer tijdens van Mette aan een tijdens te pakken. Nu deelt op tv ze haar kamer met de een een wasrek en moet een ze zich om de rommel uit heen naar haar op kamer wurmen. uit Haar ouders vinden tijdens dat zij tijdens een kamer verdient, waar ze een van rustig van plekje voor zichzelf heeft. Tom op tv van is in Amsterdam van bij Emma van plantenwinkel Wildernis. Zij door uit opende vijf jaar geleden de deuren op met als op tv missie de op tv stad groener maken. De kamerplant de van speelt hier een grote rol het in. Daarnaast vindt Tom een uit het weer eens tijd om de in naar tuinkamer op de boerderij onder naar handen te door nemen.

Thomas en Evelyn met van zijn bij Roland en in Emmy in het het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is de op tv altijd bezig om anderen te uit helpen en dochter een Michelle vindt dat haar een moeder met nu zelf weleens in verwend mag door worden. Tom is in het Gelderse naar op tv dorpje Wenum Wiesel bij Saskia. Met naar een het tuin van 3000m2 de wist zij in naar eerste instantie geen raad, tot de ze de tuin van optisch de kleiner en knusser heeft het gemaakt.

Thomas en Evelyn naar zijn bij van Roland op en Emmy in het pittoreske met dorpje een Hierden. Emmy is altijd door bezig om anderen te op tv helpen en de dochter Michelle vindt dat naar haar moeder nu zelf naar weleens verwend mag uit worden. Tom een is in het van Gelderse dorpje Wenum Wiesel uit bij de Saskia. Met een tuin het van 3000m2 wist naar zij in in eerste instantie geen raad, tot een ze de naar tuin optisch kleiner het en knusser heeft in gemaakt.

Naomi een en Rinse het hebben afgelopen jaar op in Berkel en Rodenrijs het een hoekwoning gekocht en deze een helemaal verbouwd. in Ze van hebben de hulp van Thomas en uit Evelyn ingeroepen in voor de van laatste kamer waar nog uit iets mee met moet gebeuren. tijdens Het liefst willen ze in de tijdens ruimte, naast een op door slaapkamer voor hun dochter Liv, ook uit een speelkamer met voor hun kinderen. Een tijdens mooie uitdaging met voor een het team! Tom gaat door aan de slag met leuke in DIY-bloempotten. Ook reist een Tom uit af naar Vorden om de een kasteeltuin van uit Mary en het Aart te bekijken. Een het historische siertuin waar met drie generaties de afgelopen van eeuw hun op stempel op tijdens hebben gedrukt.

Naomi naar en Rinse tijdens hebben afgelopen jaar in Berkel en naar in Rodenrijs een hoekwoning naar gekocht en deze helemaal door verbouwd. Ze hebben de op hulp van in Thomas en de Evelyn ingeroepen voor de van laatste kamer waar nog iets op in mee moet gebeuren. Het liefst willen een ze in de tijdens een ruimte, naast een slaapkamer voor hun tijdens dochter Liv, een ook op tv een speelkamer voor door hun kinderen. Een mooie uitdaging voor op het de team! Tom op tv gaat aan de op slag met leuke door DIY-bloempotten. Ook reist Tom af tijdens naar Vorden om van de kasteeltuin met van Mary en Aart te op bekijken. uit Een historische siertuin waar in drie generaties op de afgelopen eeuw hun naar stempel op hebben tijdens gedrukt.

Thomas de en Evelyn van gaan in Amsterdam langs bij Derek op tv het en Sonny. De mannen hebben op tv in het hun droomwoning een ruimte over waar de tijdens ze geen raad tijdens mee weten. Hun wens is een om er een op tv multifunctionele een ruimte van te maken die gebruikt de kan op tv worden als logeerkamer, tijdens werkkamer én walk-in-closet. Ontwerpster met Denise is met voor ze aan op tv de slag gegaan met en heeft een mooi tijdens plan een bedacht. Tom is in van De Beemster op door bezoek bij Roos en de Toon. Zij hebben op zowel binnen tijdens als buiten een tijdens paradijsje gecreëerd met met meubels en accessoires uit hun tijdens uit geliefde Bali.

maart 2021
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!