Programma gemist?

De met keuken van door Eveline en Robert heeft zijn beste met tijd gehad. de Hun oudste het zoon Thijmen heeft autisme en in een van verstandelijke beperking. Felle kleuren worden naar hem met daardoor snel te veel. met Thomas en Evelyn naar gebruiken tijdens daarom rustige en naar zachte kleuren en materialen. een Tom is in op tv het Overijsselse Sint Jansklooster. Aan met het de rand van een prachtig oud met natuurgebied ligt de in door romantische cottagetuin van Geke. De tuin het heeft de een oppervlakte van maar liefst op tv 3000 vierkante uit meter.

De keuken van het Eveline en op Robert van heeft zijn beste van tijd gehad. Hun oudste zoon tijdens Thijmen heeft autisme en uit een verstandelijke met beperking. Felle kleuren met worden uit hem daardoor snel te veel. het Thomas het en Evelyn gebruiken daarom uit rustige en zachte kleuren en van materialen. Tom op is in het Overijsselse in Sint Jansklooster. Aan van de rand op tv van een prachtig in oud de natuurgebied ligt de romantische cottagetuin door van Geke. op De tuin heeft een een oppervlakte van in maar liefst 3000 vierkante tijdens meter.

Tom het en Evelyn reizen af naar door Soesterberg. tijdens Hier zijn Mariette en een Erwin naar al een poos bezig om hun van door woning om te toveren tot naar een het waar Scandinavisch paradijs. uit Alleen door hun drukke in bestaan komen ze maar niet op tv aan uit de tuin tijdens toe. Daarna gaat Evelyn binnenkijken op tv bij Anne in op Amsterdam. Zij woont op tv op een woonark op met verschillende een Oosterse invloeden. Op de van boerderij gaat Thomas met aan in de slag met een een lampje met Marokkaanse de invloeden.

Tom en Evelyn de door reizen af naar Soesterberg. van Hier zijn Mariette met en Erwin al van een poos bezig om tijdens hun woning tijdens om te toveren op tot een waar Scandinavisch op paradijs. Alleen een door hun drukke bestaan op komen ze maar op niet aan de tuin door toe. Daarna gaat met op tv Evelyn binnenkijken bij Anne de in Amsterdam. Zij op tv woont op op een woonark met verschillende Oosterse tijdens invloeden. Op tijdens de boerderij gaat Thomas aan op de slag de met een lampje met door Marokkaanse met invloeden.

Thomas door en Evelyn gaan een naar Weesp waar ontwerpster in Denise uit een mooi plan klaar heeft liggen tijdens voor de op tv slaapkamer van gastouder het Ansje, die toe een is aan een nieuwe met van start. In de slaapkamer de wordt naast een plek met om van lekker te ontspannen, opbergruimte gecreëerd van en er komt in een plek waar Ansje van coaching in kan geven. Tom doet op tuininspiratie op in in Flevoland. In het polderdorpje tijdens Swifterbant van heeft Yvonne samen met haar naar man op en drie kinderen een stukje in Zuid-Europa een in haar nieuwbouw naar achtertuin.

Seizoen 36 op - Aflevering 11 - op een Klusprogramma waarin de mooiste huis- en door tuinverbouwingen aan uit bod het komen. Thomas en Evelyn gaan aan tijdens de op tv slag bij gastouder Ansje door in Weesp. Ze door helpen haar bij een van nieuwe start, beginnend het met haar slaapkamer, een naar plek met om echt te op ontspannen, maar waar ze tijdens ook ruimte heeft voor een haar administratie op tv en waar ze kan een coachen. met Tom doet tuininspiratie op in het Flevoland. In het het polderdorpje Swifterbant uit heeft Yvonne uit samen met uit haar man en door drie kinderen een stukje Zuid-Europa op in haar een nieuwbouw achtertuin. Ook gaat op tv Tom aan de slag een met uit een oplossing voor van het verbergen van met de kliko.

Tom in en Evelyn reizen met af naar Den Bosch. van Hier willen van Joost en Veronique de tijdens de lange zomermaanden van de het Brabantse op bourgondische leven genieten met in van vrienden. Het saaie dakterras leent zich uit hier nog niet de voor de en is ook nog niet de veilig te noemen met voor kleine van kinderen. Verder is Evelyn uit op tv op bezoek bij Erwin van uit der de Zande, hoofdredacteur van van ?Bright?, om een kijkje tijdens te nemen in de een wereld van smartliving. naar Thomas pakt de kettingzaag met erbij uit om smart en het natuur te naar combineren.

Tom en met Evelyn reizen af naar op tv Den Bosch. een Hier op willen Joost en van Veronique tijdens de lange zomermaanden de van het in Brabantse bourgondische leven genieten door met vrienden. Het saaie in in dakterras leent zich hier nog niet door voor en een is ook nog niet met op tv veilig te noemen voor kleine uit kinderen. Verder is door Evelyn door op bezoek bij tijdens Erwin van der Zande, naar hoofdredacteur van ?Bright?, de om een kijkje te in nemen in uit de wereld van smartliving. Thomas de door pakt de kettingzaag met erbij om smart het en natuur te door combineren.

Thomas in en Evelyn gaan Joël en op op tv Lieke verrassen in de Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts het van zwanger geraakt en de ouders op van Joël, op Frank en Renate, hebben naar hun zolder beschikbaar het gesteld om het verliefde naar koppel op het weg te naar helpen. Thomas schiet door hun te hulp bij het naar van maken van hun eigen woonverdieping. Tom het gaat in op tv zijn eigen de dorp Nieuwe-Niedorp op het bezoek bij een goede met kennis van die verschillende tuinstijlen tot in een echte uit hovenierstuin heeft kunnen tijdens verwerken. Verder gaat Tom met naar een nisje voor tijdens de boerderij aan de met de slag.

Thomas en tijdens Evelyn gaan Joël tijdens en Lieke verrassen het in Poortugaal. de Het jonge stel is onverwachts een zwanger geraakt de en de de ouders van het Joël, Frank en Renate, het hebben hun zolder beschikbaar gesteld het om het verliefde in koppel op weg de het te helpen. Thomas schiet hun het te hulp bij het tijdens maken de van hun eigen op woonverdieping. Tom met gaat in zijn op tv eigen dorp Nieuwe-Niedorp op bezoek naar bij in een goede kennis die een verschillende tuinstijlen tot een echte een hovenierstuin heeft kunnen met verwerken. uit Verder gaat Tom door met een met nisje voor de boerderij aan naar de op slag.

Tom en Evelyn met tijdens reizen af naar de het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige het surfers Naomi in en Sjoerd op niets liever willen dan een een het stukje van hun favoriete Portugese de surfbar in eigen door tuin. Terwijl zij door in op tv Europa crossen gaat Tom aan het de slag. Thomas de blijft in door de boerderij en gaat tijdens met in stof in de naar weer voor nieuwe op DIY. Om de najaarstrends op op het gebied van met warme en diepe van kleuren te combineren, naar is Evelyn naar Friesland uit gegaan op tv om inspiratie uit op te doen bij Mindy, die in niet bang is tijdens voor wat kleur uit in een huis.

Tom en op tv Evelyn reizen op tv af naar op tv het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster naar waar reislustige surfers uit Naomi en Sjoerd niets op tv liever willen dan een op stukje van door hun de favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. het Terwijl een zij door Europa crossen gaat een Tom aan de het van slag. Thomas blijft in de door boerderij en gaat met tijdens stof in de tijdens weer voor nieuwe tijdens DIY. door Om de najaarstrends een op het gebied een van warme en diepe kleuren op uit te combineren, is Evelyn naar op tv Friesland gegaan om door inspiratie op te doen van op tv bij Mindy, die niet op bang is op tv voor wat kleur in uit huis.

Wesley en naar Kristie zijn de tijdens trotse eigenaren van hun de eerste het koophuis in Zevenbergen. een Alleen is het probleem dat in het met er nu door erg saai en uit rommelig is en het lukt ze de maar niet de om een eigen de sfeer te tijdens creëren in op tv hun grote open woonkamer. door Gelukkig schieten op tv Thomas en Evelyn tijdens te hulp. Tom en Evelyn op laten met zien hoe je zelf uit heel makkelijk naar pompoenen kunt uithollen en Tom gaat op tv op bezoek van bij een wel het erg knuffelbare in tuin.

Wesley en Kristie door zijn de door trotse eigenaren tijdens van hun eerste koophuis het in Zevenbergen. Alleen door is uit het probleem dat op tv het er nu erg saai op en rommelig is op tv en van het lukt ze maar niet om op een eigen op sfeer te naar creëren in hun grote de open woonkamer. Gelukkig door schieten Thomas met en Evelyn te hulp. van Tom en op tv Evelyn laten zien hoe naar je zelf uit heel makkelijk uit pompoenen kunt uithollen in en Tom gaat op in bezoek bij een wel erg uit knuffelbare de tuin.

Tom en Evelyn de door zijn in IJsselstein door bij Rick en Rebecca, die onlangs tijdens hun eerste huis in hebben gekocht. De op in vader van Rick vindt dat van hun tuin wel wat met een meer gezelligheid en in groen kan gebruiken. Evelyn door stort zich van op de woontrends het voor dit najaar en deze naar winter. En in een hartje met Amsterdam gaat ze op bezoek bij naar reis- en op tv lifestyleblogger Maartje, bekend van tijdens 'Barts op Boekje'.

december 2019
01-12-2019 09:35

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

De keuken van Eveline en Robert heeft zijn beste tijd gehad. Hun oudste zoon Thijmen heeft autisme en een verstandelijke beperking. Felle kleuren worden hem daardoor snel te veel. Thomas en Evelyn gebruiken daarom rustige en zachte kleuren ...

30-11-2019 18:07

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

De keuken van Eveline en Robert heeft zijn beste tijd gehad. Hun oudste zoon Thijmen heeft autisme en een verstandelijke beperking. Felle kleuren worden hem daardoor snel te veel. Thomas en Evelyn gebruiken daarom rustige en zachte kleuren ...

24-11-2019 09:35

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariette en Erwin al een poos bezig om hun woning om te toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. Alleen door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe. Daarna gaat Evelyn b...

23-11-2019 18:07

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariette en Erwin al een poos bezig om hun woning om te toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. Alleen door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe. Daarna gaat Evelyn b...

17-11-2019 09:35

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Thomas en Evelyn gaan naar Weesp waar ontwerpster Denise een mooi plan klaar heeft liggen voor de slaapkamer van gastouder Ansje, die toe is aan een nieuwe start. In de slaapkamer wordt naast een plek om lekker te ontspannen, opbergruimte g...

16-11-2019 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36 - Aflevering 11 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Thomas en Evelyn gaan aan de slag bij gastouder Ansje in Weesp. Ze helpen haar bij een nieuwe start, beginnend met haar slaapkamer, een p...

10-11-2019 09:36

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn reizen af naar Den Bosch. Hier willen Joost en Veronique tijdens de lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische leven genieten met vrienden. Het saaie dakterras leent zich hier nog niet voor en is ook nog niet veilig te...

09-11-2019 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn reizen af naar Den Bosch. Hier willen Joost en Veronique tijdens de lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische leven genieten met vrienden. Het saaie dakterras leent zich hier nog niet voor en is ook nog niet veilig te...

03-11-2019 09:33

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Thomas en Evelyn gaan Joël en Lieke verrassen in Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts zwanger geraakt en de ouders van Joël, Frank en Renate, hebben hun zolder beschikbaar gesteld om het verliefde koppel op weg te helpen. Thomas schiet...

02-11-2019 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Thomas en Evelyn gaan Joël en Lieke verrassen in Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts zwanger geraakt en de ouders van Joël, Frank en Renate, hebben hun zolder beschikbaar gesteld om het verliefde koppel op weg te helpen. Thomas schiet...

27-10-2019 09:35

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Tom en Evelyn reizen af naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige surfers Naomi en Sjoerd niets liever willen dan een stukje van hun favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. Terwijl zij door Europa crossen gaat Tom aan...

26-10-2019 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Tom en Evelyn reizen af naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige surfers Naomi en Sjoerd niets liever willen dan een stukje van hun favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. Terwijl zij door Europa crossen gaat Tom aan...

20-10-2019 09:33

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

Wesley en Kristie zijn de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Zevenbergen. Alleen is het probleem dat het er nu erg saai en rommelig is en het lukt ze maar niet om een eigen sfeer te creëren in hun grote open woonkamer. Gelukkig sch...

19-10-2019 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

Wesley en Kristie zijn de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Zevenbergen. Alleen is het probleem dat het er nu erg saai en rommelig is en het lukt ze maar niet om een eigen sfeer te creëren in hun grote open woonkamer. Gelukkig sch...

13-10-2019 09:39

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Tom en Evelyn zijn in IJsselstein bij Rick en Rebecca, die onlangs hun eerste huis hebben gekocht. De vader van Rick vindt dat hun tuin wel wat meer gezelligheid en groen kan gebruiken. Evelyn stort zich op de woontrends voor dit najaar en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 46. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 682
  • Laatste uitzending op 01-12-2019 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!