Programma gemist?

Tom van en Evelyn gaan met op bezoek bij tijdens Ron en op Duco in Voorhout. van Zij hebben het huis van naar Duco's broer in kunnen kopen, maar de met tuin is met niet zoals zij op voor ogen hebben. Ze willen een uit graag een plek om tijdens te loungen en barbecueën. door Evelyn een gaat op bezoek bij een Ilonka in Nijmegen. Zij woont van daar in in een jaren in 50-woning waar pasteltinten naar centraal staan. Evelyn doet hier met inspiratie op in hoe je de op vrolijke kleuren uit kunt combineren met met natuurlijke materialen. Thomas gaat aan van de met slag met een beach-bord de om de in tuin in Voorhout af door te in maken.

Tom de en Evelyn gaan op een bezoek bij Ron en op tv Duco een in Voorhout. Zij hebben tijdens het huis met van Duco's broer kunnen door kopen, maar de op tuin is naar niet zoals zij voor op tv ogen een hebben. Ze willen graag een het plek door om te loungen en van barbecueën. Evelyn gaat op bezoek op op tv bij Ilonka in uit Nijmegen. Zij woont daar van in een jaren de 50-woning waar het pasteltinten centraal staan. naar Evelyn doet hier inspiratie op hoe naar je de van vrolijke kleuren door kunt combineren met de natuurlijke materialen. het Thomas gaat aan de de slag met een beach-bord met om de tuin door in Voorhout af van te een maken.

Na een maandenlange uit huizenjacht naar heeft Charlotte een studio op tv in Bussum op de tijdens kop getikt. op Thomas een en Evelyn gaan aan de een slag op met donkere accenten en zorgen voor in statements die passen in bij Charlotte, die uit duurzaamheid erg het belangrijk het vindt. In Den Haag krijgt door Tom van moestuinexpert op tv Floor tips een voor het kweken van tijdens de lekkerste groenten uit uit eigen door tuin.

Na op een maandenlange huizenjacht tijdens heeft Charlotte een het studio in van Bussum op de kop tijdens getikt. Thomas en Evelyn gaan op aan de slag op tv in met donkere accenten door en zorgen voor statements die passen het bij het Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk op tv vindt. In Den door Haag het krijgt Tom van moestuinexpert uit Floor op tips voor het tijdens kweken van de lekkerste groenten uit het eigen de tuin.

Annelies van en Jeroen hebben een met megaverbouwing achter het de rug een en zijn ook de trotse van ouders geworden van naar Teuntje. Het was een de race een tegen de klok een om nog voor in de bevalling te verhuizen. De een op tv tuin zijn ze nog niet aan op toegekomen. Tom van en Evelyn op tv helpen hen een om een dromtuin in Marrakesh-sferen met te in creëren. Evelyn brengt van ook een bezoek aan lerares het Mariska naar in Rotterdam. Haar grote hoekappartement op heeft een mix met van een door luxe hotelsfeer en de chique op jaren door 50.

Annelies en op tv Jeroen naar hebben een megaverbouwing achter de rug op en zijn op ook de trotse op tv ouders geworden van Teuntje. een Het was een in de race tegen de klok om op nog de voor de bevalling te verhuizen. op De op tv tuin zijn ze op nog niet aan toegekomen. met Tom en met Evelyn helpen hen om een naar dromtuin in Marrakesh-sferen te het creëren. Evelyn brengt met in ook een bezoek aan lerares Mariska uit in Rotterdam. Haar van grote door hoekappartement heeft een mix op tv van een luxe hotelsfeer een de en de chique jaren op 50.

De de Portugese Joana heeft naar Thomas en een Evelyn ingeschakeld om haar man op tv Bart uit te verrassen met de een nieuwe badkamer. Op tijdens dit moment zou de het badkamer tijdens niet misstaan in een foute op tv film. Niet door iedereen heeft een met tuin op in het zuiden. Tom doet daarom inspiratie op op een bij Nanda uit Limburg uit hoe op je in een schaduwrijke tijdens omgeving toch een weelderige door tuin op tv kunt creëren. En voor het door ultieme door zomergevoel gaat Tom aan de slag op tv met uit een hangmatconstructie.

De Portugese met Joana heeft Thomas en van Evelyn ingeschakeld om een haar man Bart naar te door verrassen met uit een nieuwe badkamer. Op van dit moment uit zou de badkamer niet op tv misstaan in van een foute film. Niet met iedereen heeft een tuin op met het zuiden. het Tom doet daarom tijdens inspiratie van op bij Nanda uit Limburg naar hoe je op tv in een schaduwrijke omgeving een toch van een weelderige tuin kunt een creëren. En naar voor het ultieme zomergevoel gaat naar Tom het aan de slag van met een hangmatconstructie.

Thomas en Evelyn van zijn in het Pijnacker om op de kamer van Mette op tv aan te pakken. op tv Nu deelt ze haar tijdens op tv kamer met een wasrek en door moet ze zich door om de rommel heen in naar in haar kamer wurmen. het Haar ouders vinden dat het zij een kamer in verdient, waar in ze een op rustig plekje voor zichzelf heeft. Tom tijdens is in Amsterdam door met bij Emma van naar plantenwinkel Wildernis. Zij opende vijf op jaar geleden met de deuren met als missie door de stad groener op maken. naar De kamerplant speelt hier een uit grote rol in. de Daarnaast op tv vindt Tom het weer door eens tijd op tv om de tuinkamer op op de boerderij onder handen het te tijdens nemen.

Thomas en op tv Evelyn op tv zijn in Pijnacker om door de kamer van Mette een aan te pakken. de Nu op deelt ze haar kamer met een op wasrek en een moet ze de zich om de het rommel heen naar haar in kamer wurmen. Haar uit ouders vinden door dat zij een kamer verdient, op op waar ze een rustig plekje voor naar op tv zichzelf heeft. Tom is de in Amsterdam bij Emma van van plantenwinkel Wildernis. Zij door opende met vijf jaar geleden de naar deuren met als missie het de van stad groener maken. De op tv kamerplant speelt naar hier een grote rol in. van tijdens Daarnaast vindt Tom het weer eens uit tijd uit om de op tuinkamer op de boerderij tijdens onder handen te naar nemen.

Thomas en Evelyn met zijn op bij Roland en in Emmy in het pittoreske met dorpje Hierden. Emmy door is altijd bezig om van anderen naar te helpen de en dochter Michelle door vindt dat haar moeder van nu zelf de weleens verwend mag worden. Tom op tv is in het Gelderse op dorpje Wenum Wiesel het bij Saskia. de Met een tijdens tuin van naar 3000m2 wist zij in eerste instantie naar geen tijdens raad, tot ze de het tuin optisch met kleiner en knusser heeft door gemaakt.

Thomas en Evelyn door zijn bij met Roland en Emmy in uit tijdens het pittoreske dorpje Hierden. in Emmy is altijd het bezig om anderen te helpen tijdens en dochter Michelle het vindt de dat haar moeder naar nu zelf weleens verwend mag in worden. Tom is uit van in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel tijdens bij Saskia. Met tijdens tijdens een tuin van van 3000m2 wist zij met in eerste instantie geen door raad, tot ze de tuin het optisch kleiner op en knusser tijdens heeft gemaakt.

Naomi en de Rinse hebben van afgelopen jaar in Berkel tijdens en Rodenrijs een hoekwoning van door gekocht en deze helemaal verbouwd. de Ze hebben uit de hulp van Thomas tijdens en Evelyn uit ingeroepen voor de laatste naar kamer van waar nog iets mee moet op gebeuren. Het liefst van willen ze de in de ruimte, naast een een slaapkamer naar voor hun dochter Liv, ook op een een speelkamer voor tijdens hun kinderen. Een mooie uitdaging op voor een het team! Tom gaat aan de door slag naar met leuke DIY-bloempotten. Ook reist een Tom op tv af naar met Vorden om de op tv kasteeltuin van Mary en Aart het te met bekijken. Een historische siertuin waar naar drie door generaties de afgelopen eeuw van hun stempel op hebben in gedrukt.

Naomi en Rinse tijdens op tv hebben afgelopen jaar in de Berkel en met Rodenrijs een hoekwoning op gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze het hebben de op hulp van Thomas naar en Evelyn ingeroepen voor een de de laatste kamer waar nog iets met mee moet het gebeuren. het Het liefst willen ze van in de ruimte, van naast een slaapkamer voor naar hun dochter in Liv, ook in een speelkamer voor hun de kinderen. Een mooie uitdaging voor van het team! op tv Tom het gaat aan de slag met leuke het het DIY-bloempotten. Ook reist Tom op af naar Vorden met om de kasteeltuin een van Mary en Aart te de bekijken. Een uit historische siertuin waar in drie door generaties de afgelopen eeuw hun stempel een met op hebben gedrukt.

Thomas en Evelyn door naar gaan in Amsterdam langs uit bij Derek en Sonny. De met mannen de hebben in hun droomwoning een op ruimte over op waar ze geen raad van van mee weten. Hun wens is om op tv er het een multifunctionele ruimte van te op maken die gebruikt het kan met worden als logeerkamer, in werkkamer én walk-in-closet. Ontwerpster Denise de is voor tijdens ze aan de het slag gegaan naar en heeft een mooi plan in bedacht. Tom van is in De Beemster naar op door bezoek bij Roos en Toon. naar Zij hebben op zowel binnen als buiten een een paradijsje naar gecreëerd tijdens met meubels en accessoires op tv uit hun geliefde naar Bali.

oktober 2020
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!