Programma gemist?

Tom en Evelyn uit gaan op bezoek in bij Ron op en Duco het in Voorhout. Zij op hebben het huis van Duco's met broer kunnen naar kopen, maar op de tuin is niet de zoals zij de voor ogen hebben. Ze willen uit uit graag een plek om naar te loungen en barbecueën. tijdens Evelyn naar gaat op bezoek bij naar Ilonka in Nijmegen. Zij van woont daar het in een jaren de 50-woning waar pasteltinten centraal tijdens staan. Evelyn uit doet hier inspiratie op op hoe je de vrolijke op tv kleuren kunt in combineren een met natuurlijke materialen. door Thomas gaat aan de slag met een een het beach-bord om de tuin tijdens in Voorhout af te door naar maken.

Tom en Evelyn het gaan op bezoek het bij van Ron en Duco door in Voorhout. Zij hebben tijdens het huis van Duco's het broer kunnen in kopen, naar maar de tuin is niet tijdens zoals zij voor ogen een het hebben. Ze willen een graag een plek op om te loungen en barbecueën. in Evelyn gaat de op bezoek op tv bij Ilonka in Nijmegen. Zij woont van daar in op een jaren een 50-woning waar pasteltinten centraal op staan. Evelyn doet naar hier met inspiratie op hoe je de het vrolijke door kleuren kunt combineren met met natuurlijke materialen. Thomas gaat aan op het de slag met de een beach-bord om in de tuin in Voorhout af de te het maken.

Na een een maandenlange de huizenjacht heeft Charlotte met een studio in Bussum op de de kop getikt. naar Thomas naar en Evelyn gaan van aan de slag met donkere accenten op en zorgen de voor statements het die passen bij Charlotte, op die duurzaamheid erg belangrijk op vindt. van In Den Haag krijgt de Tom van moestuinexpert met Floor tips in voor het kweken van de op tv lekkerste de groenten uit tijdens eigen tuin.

Na met een maandenlange op tv huizenjacht heeft Charlotte met een studio in Bussum op de tijdens kop getikt. Thomas tijdens en Evelyn naar gaan aan de met slag met de donkere accenten en zorgen met voor van statements die passen op bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk de vindt. In in Den op Haag krijgt Tom van uit moestuinexpert Floor van tips voor het kweken van op tv de met lekkerste groenten uit op eigen tuin.

Annelies en Jeroen een hebben op een megaverbouwing een achter de rug en door zijn ook de trotse ouders in geworden van Teuntje. de Het was een van een race tegen de klok om nog op tv tijdens voor de bevalling te verhuizen. door De tuin zijn uit ze nog met niet aan tijdens toegekomen. Tom en Evelyn helpen het hen om naar een dromtuin in Marrakesh-sferen te met creëren. op tv Evelyn brengt ook tijdens een bezoek aan lerares tijdens Mariska op tv in Rotterdam. Haar in grote hoekappartement heeft een mix naar van een luxe uit hotelsfeer met en de chique jaren op tv 50.

Annelies en door Jeroen hebben een op megaverbouwing achter de rug op tv de en zijn ook met de trotse ouders uit geworden van Teuntje. Het was een naar door race tegen de door klok om nog voor de bevalling tijdens te verhuizen. De tijdens tuin zijn de ze nog niet aan op tv toegekomen. Tom en op tv Evelyn op tv helpen hen om een de dromtuin naar in Marrakesh-sferen te creëren. het Evelyn brengt ook het een bezoek aan lerares tijdens Mariska in Rotterdam. Haar van grote tijdens hoekappartement heeft een in mix van met een luxe hotelsfeer en de uit chique jaren van 50.

De Portugese Joana de heeft met Thomas en tijdens Evelyn ingeschakeld om haar uit man Bart te met verrassen met een nieuwe op tv badkamer. Op op tv dit moment zou de uit badkamer niet misstaan in in in een foute film. Niet de iedereen heeft een het tuin op het zuiden. in Tom doet het daarom inspiratie op bij Nanda met uit Limburg hoe op tv op je in een schaduwrijke omgeving met toch een weelderige de tuin kunt creëren. de En voor de het ultieme zomergevoel gaat Tom tijdens aan van de slag met een door hangmatconstructie.

De op tv Portugese Joana tijdens heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld de om haar met man Bart te op tv verrassen met een nieuwe tijdens badkamer. Op op tv dit moment het zou de badkamer niet door misstaan in uit een foute film. Niet iedereen van heeft een op tuin op het zuiden. Tom in doet daarom inspiratie op tv op bij Nanda in uit Limburg door hoe je van in een schaduwrijke omgeving toch uit een weelderige tuin in kunt creëren. door En naar voor het ultieme zomergevoel gaat op Tom de aan de slag met naar een hangmatconstructie.

Thomas en op Evelyn naar zijn in Pijnacker om de kamer tijdens van Mette van aan te pakken. het Nu deelt ze naar haar uit kamer met een wasrek op tv en moet ze zich om uit het de rommel heen naar haar het kamer wurmen. Haar ouders het vinden in dat zij een kamer in verdient, waar ze een door op tv rustig plekje voor zichzelf heeft. op Tom is in in Amsterdam bij Emma van met in plantenwinkel Wildernis. Zij van opende vijf jaar geleden de naar deuren met als missie in de naar stad groener maken. van De kamerplant speelt naar hier een grote rol in. uit Daarnaast vindt van Tom op het weer eens het tijd om de tuinkamer op de van boerderij naar onder handen het te nemen.

Thomas en tijdens Evelyn zijn tijdens in Pijnacker om de kamer op van Mette naar aan te pakken. Nu op tv deelt ze naar haar op kamer met een tijdens wasrek en moet ze zich op om de op tv rommel heen naar haar op kamer wurmen. Haar tijdens ouders vinden dat zij uit een kamer het verdient, waar ze tijdens een rustig het plekje voor zichzelf heeft. Tom het is door in Amsterdam bij Emma met van van plantenwinkel Wildernis. Zij opende vijf jaar naar geleden de van deuren met op als missie op de stad groener maken. De van kamerplant speelt hier een op tv grote rol een in. de Daarnaast vindt Tom het weer eens met uit tijd om de tuinkamer op de de boerderij op onder handen te in nemen.

Thomas en de Evelyn zijn bij een Roland en Emmy in in het pittoreske dorpje van Hierden. Emmy op tv is altijd bezig om een uit anderen te helpen en dochter Michelle uit vindt dat haar tijdens naar moeder nu zelf uit weleens verwend mag worden. Tom het is in het Gelderse op tv met dorpje Wenum Wiesel op tv bij Saskia. Met een tuin van uit op tv 3000m2 wist zij in eerste op instantie van geen raad, tot van ze de tuin door optisch kleiner en knusser heeft in gemaakt.

Thomas en Evelyn tijdens zijn bij de Roland op tv en Emmy in van het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is uit altijd bezig van om anderen te helpen van op en dochter Michelle vindt dat haar van moeder nu van zelf weleens naar verwend mag worden. Tom met is in het uit Gelderse de dorpje Wenum Wiesel door bij Saskia. Met een tuin van in 3000m2 wist zij op tv in eerste instantie de geen raad, de tot door ze de tuin optisch de kleiner en knusser tijdens heeft gemaakt.

Naomi de en Rinse door hebben afgelopen jaar in Berkel en met Rodenrijs een hoekwoning op tv gekocht van en deze helemaal tijdens verbouwd. Ze hebben de tijdens hulp van Thomas met en Evelyn ingeroepen voor de de laatste kamer uit waar nog iets in mee een moet gebeuren. Het liefst het willen ze een in de ruimte, naast een een slaapkamer voor hun op dochter Liv, ook op tv met een speelkamer voor hun kinderen. Een uit mooie door uitdaging voor op het team! Tom gaat aan uit de slag een met leuke DIY-bloempotten. Ook reist het Tom af op tv naar Vorden om het de kasteeltuin op tv van Mary en Aart te op tv bekijken. Een historische het door siertuin waar drie de generaties de afgelopen eeuw hun stempel naar op hebben van gedrukt.

Naomi en een Rinse een hebben afgelopen jaar in Berkel en op Rodenrijs een met hoekwoning door gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze een op hebben de hulp van op Thomas en Evelyn ingeroepen voor tijdens met de laatste kamer door waar nog iets het mee moet gebeuren. naar Het liefst willen ze in in de in ruimte, naast een slaapkamer naar voor hun met dochter Liv, ook een op tv speelkamer voor hun met kinderen. Een mooie in uitdaging voor het team! Tom van gaat aan op de slag met leuke naar DIY-bloempotten. een Ook reist de Tom af naar de Vorden om de kasteeltuin van de Mary en Aart te door bekijken. Een historische uit siertuin waar naar drie generaties de afgelopen uit het eeuw hun stempel op tijdens hebben gedrukt.

Thomas van en Evelyn op tv gaan in Amsterdam langs bij op Derek naar en Sonny. De mannen hebben in tijdens hun van droomwoning een op ruimte over waar ze geen raad in op mee weten. Hun wens is in om naar er een multifunctionele ruimte van op te maken die gebruikt in kan worden van als logeerkamer, met werkkamer én walk-in-closet. Ontwerpster Denise met is voor door ze aan de slag tijdens gegaan en heeft op een mooi plan het de bedacht. Tom is de in De Beemster op bezoek door bij Roos en in Toon. Zij van hebben zowel tijdens binnen als buiten een paradijsje gecreëerd een met meubels op tv en accessoires uit door hun geliefde op Bali.

juli 2020
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!