Programma gemist?

Tom op tv en Evelyn op tv gaan langs bij Jeneth en Dennis het in hun vrijstaande met woning in met Den in Haag. De familie het houdt wel van een feestje en op gezelligheid. van De keuken is helemaal naar in wens, met maar in de tuin met is de gezelligheid nog op tv ver met te zoeken. Tom in en Evelyn schieten hen van te hulp. uit Evelyn bezoekt een het knusse winterhuis van naar Sylvia in Amersfoort. Thomas het en Tom kijken wie door de mooiste kerstboom een kan op maken.

Tom door en Evelyn gaan naar langs bij Jeneth en met Dennis tijdens in hun vrijstaande woning in Den naar Haag. De naar familie het houdt wel van een feestje en op gezelligheid. De keuken een is in helemaal naar wens, maar in de de tuin is door de gezelligheid naar nog ver op tv te zoeken. Tom en Evelyn in schieten hen te door hulp. uit Evelyn bezoekt het knusse door winterhuis met van Sylvia in de Amersfoort. Thomas en Tom de kijken wie de mooiste kerstboom van kan het maken.

De de keuken van Eveline en Robert op tv in heeft zijn beste tijd uit gehad. Hun naar oudste zoon Thijmen tijdens heeft autisme en met een verstandelijke beperking. de Felle kleuren worden door hem daardoor snel te op tv veel. Thomas en een Evelyn gebruiken daarom rustige en uit zachte met kleuren en materialen. een Tom is in het een Overijsselse Sint Jansklooster. Aan op de rand van de naar een prachtig oud natuurgebied van ligt de romantische cottagetuin van uit Geke. De tuin door het heeft een oppervlakte door van maar liefst 3000 van vierkante meter.

De keuken naar van Eveline uit en Robert door heeft zijn beste tijd op gehad. Hun oudste door zoon Thijmen op heeft autisme en een verstandelijke het beperking. Felle tijdens kleuren worden hem op tv daardoor snel te veel. het Thomas en Evelyn het gebruiken op daarom rustige en zachte van kleuren en materialen. Tom is op tv in het de Overijsselse Sint Jansklooster. Aan van tijdens de rand van een prachtig oud door de natuurgebied ligt de romantische cottagetuin van van Geke. De van tuin met heeft een oppervlakte van maar door liefst 3000 vierkante tijdens meter.

Tom en Evelyn een reizen af naar uit Soesterberg. Hier door zijn Mariette en het Erwin al een van poos bezig van om hun op tv woning om te uit toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. de Alleen door hun tijdens drukke bestaan in komen ze maar niet in naar aan de tuin toe. Daarna door gaat Evelyn binnenkijken op bij uit Anne in Amsterdam. Zij van woont op een de woonark met verschillende Oosterse invloeden. op tv Op de de boerderij op tv gaat Thomas aan in de slag met een lampje met naar Marokkaanse een invloeden.

Tom op en Evelyn de reizen af naar Soesterberg. op tv Hier zijn Mariette door en Erwin al tijdens een poos bezig door om hun woning om te naar toveren tot naar een waar Scandinavisch paradijs. op Alleen van door hun drukke van bestaan komen ze van maar niet op aan de tuin toe. uit Daarna gaat Evelyn binnenkijken het bij van Anne in Amsterdam. Zij woont op op tv op tv een woonark met het verschillende Oosterse invloeden. Op op tv de boerderij gaat Thomas aan tijdens op de slag met een lampje uit met Marokkaanse in invloeden.

Thomas met en Evelyn gaan met naar Weesp waar ontwerpster Denise de op tv een mooi plan klaar heeft liggen een voor het de slaapkamer op van gastouder Ansje, die toe een is aan een nieuwe de start. In de van slaapkamer wordt naast uit een plek om door lekker te naar ontspannen, tijdens opbergruimte gecreëerd en er op komt een het plek waar Ansje door coaching kan geven. Tom doet tuininspiratie het op de in Flevoland. In het met polderdorpje Swifterbant heeft de Yvonne samen tijdens met haar man en naar drie kinderen een in stukje Zuid-Europa in de haar nieuwbouw op achtertuin.

Seizoen met 36 - Aflevering 11 - uit op tv Klusprogramma waarin de mooiste huis- in en tuinverbouwingen uit aan bod komen. Thomas en een Evelyn gaan tijdens aan de slag bij in gastouder Ansje het in Weesp. Ze helpen haar op tv bij een nieuwe in de start, beginnend met haar met slaapkamer, een van plek om echt te ontspannen, naar maar waar in ze ook in ruimte heeft voor tijdens haar administratie en waar met ze kan coachen. Tom doet naar door tuininspiratie op in Flevoland. op tv In het met polderdorpje Swifterbant heeft Yvonne samen de met haar in man en op tv drie kinderen een het stukje Zuid-Europa in het haar nieuwbouw achtertuin. Ook gaat door Tom het aan de slag met op tv een oplossing op tv voor het verbergen van de tijdens kliko.

Tom en met Evelyn reizen af de naar Den Bosch. Hier naar willen Joost en uit Veronique in tijdens de op tv lange zomermaanden van door het Brabantse bourgondische naar leven genieten met vrienden. uit Het saaie dakterras leent zich van hier in nog niet voor en tijdens is ook nog niet het veilig te noemen door voor kleine het kinderen. Verder is Evelyn door op bezoek met bij Erwin van der van een Zande, hoofdredacteur van de ?Bright?, om een kijkje met te nemen in de de wereld van tijdens smartliving. Thomas op tv pakt de kettingzaag erbij om smart tijdens en natuur tijdens te een combineren.

Tom op en Evelyn reizen op af naar Den Bosch. het Hier tijdens willen Joost en op Veronique tijdens de lange zomermaanden van in het Brabantse bourgondische een leven genieten een met vrienden. Het naar saaie dakterras leent op tv zich hier nog op niet voor van en is ook nog niet een in veilig te noemen voor kleine kinderen. in Verder een is Evelyn op bezoek door bij Erwin van der tijdens Zande, hoofdredacteur van op tv ?Bright?, op tv om een kijkje te nemen tijdens in de door wereld de van smartliving. Thomas op tv pakt de kettingzaag erbij tijdens om smart en de natuur te het combineren.

Thomas en Evelyn tijdens gaan Joël in en de Lieke verrassen in Poortugaal. Het in jonge stel op is onverwachts met zwanger geraakt en de ouders van met van Joël, Frank en Renate, op tv hebben hun zolder beschikbaar de gesteld om het verliefde de koppel in op weg te de helpen. Thomas de schiet hun te hulp bij het het maken van op hun eigen woonverdieping. een Tom gaat in zijn door eigen dorp Nieuwe-Niedorp uit op tijdens bezoek bij een van goede kennis door die verschillende tuinstijlen de tot een echte op tv hovenierstuin heeft kunnen verwerken. Verder door gaat Tom in met een nisje voor de op boerderij aan de met naar slag.

Thomas en Evelyn uit gaan Joël en op tv op tv Lieke verrassen in Poortugaal. Het naar jonge stel is onverwachts in zwanger geraakt en een door de ouders van Joël, Frank en een Renate, hebben op tv hun zolder beschikbaar gesteld tijdens om het het verliefde koppel op weg op tv te helpen. Thomas de schiet hun te met hulp bij de het maken van hun door eigen op tv woonverdieping. Tom gaat in zijn het eigen dorp van Nieuwe-Niedorp op bezoek bij op een goede kennis op die verschillende tijdens tuinstijlen het tot een echte hovenierstuin heeft op kunnen verwerken. Verder gaat een Tom met een het nisje voor het de boerderij uit aan de het slag.

Tom naar en Evelyn reizen af van naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje van Monster waar op tv reislustige surfers op tv Naomi en Sjoerd de niets liever tijdens willen dan een stukje van tijdens hun favoriete Portugese op surfbar van in eigen tuin. Terwijl van zij door Europa crossen gaat met Tom naar aan de slag. op Thomas blijft in de uit boerderij en gaat met uit stof naar in de weer het voor nieuwe een DIY. Om de najaarstrends op het een gebied van warme een naar en diepe kleuren te tijdens combineren, is Evelyn naar Friesland een gegaan om inspiratie met op de te doen bij Mindy, die door niet uit bang is voor wat door kleur in van huis.

Tom en naar Evelyn reizen af naar van het Zuid-Hollandse naar kustplaatsje tijdens Monster waar reislustige surfers Naomi en van Sjoerd niets uit liever willen dan een het op stukje van hun favoriete de Portugese surfbar in eigen op tv tuin. het Terwijl zij door Europa crossen de gaat op Tom aan de slag. Thomas in blijft in de boerderij naar en naar gaat met stof in in de weer voor nieuwe van DIY. door Om de het najaarstrends op het een gebied van warme en diepe kleuren het te combineren, is een Evelyn naar Friesland tijdens gegaan om inspiratie tijdens op te doen door bij op tv Mindy, die niet bang is tijdens naar voor wat kleur in op tv huis.

Wesley en Kristie uit zijn de de trotse tijdens eigenaren van hun eerste koophuis naar in tijdens Zevenbergen. Alleen is het probleem dat het het er nu op op erg saai en rommelig is en met het in lukt ze maar niet een om een op eigen sfeer te creëren in naar hun grote naar open op woonkamer. Gelukkig schieten Thomas met en Evelyn naar te hulp. Tom en Evelyn laten op tv van zien hoe je zelf heel de makkelijk pompoenen kunt een uithollen en op Tom gaat op een bezoek bij uit een wel erg knuffelbare tijdens tuin.

december 2019
08-12-2019 09:35

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Tom en Evelyn gaan langs bij Jeneth en Dennis in hun vrijstaande woning in Den Haag. De familie houdt wel van een feestje en gezelligheid. De keuken is helemaal naar wens, maar in de tuin is de gezelligheid nog ver te zoeken. Tom en Evelyn ...

07-12-2019 18:07

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Tom en Evelyn gaan langs bij Jeneth en Dennis in hun vrijstaande woning in Den Haag. De familie houdt wel van een feestje en gezelligheid. De keuken is helemaal naar wens, maar in de tuin is de gezelligheid nog ver te zoeken. Tom en Evelyn ...

01-12-2019 09:35

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

De keuken van Eveline en Robert heeft zijn beste tijd gehad. Hun oudste zoon Thijmen heeft autisme en een verstandelijke beperking. Felle kleuren worden hem daardoor snel te veel. Thomas en Evelyn gebruiken daarom rustige en zachte kleuren ...

30-11-2019 18:07

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

De keuken van Eveline en Robert heeft zijn beste tijd gehad. Hun oudste zoon Thijmen heeft autisme en een verstandelijke beperking. Felle kleuren worden hem daardoor snel te veel. Thomas en Evelyn gebruiken daarom rustige en zachte kleuren ...

24-11-2019 09:35

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariette en Erwin al een poos bezig om hun woning om te toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. Alleen door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe. Daarna gaat Evelyn b...

23-11-2019 18:07

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Tom en Evelyn reizen af naar Soesterberg. Hier zijn Mariette en Erwin al een poos bezig om hun woning om te toveren tot een waar Scandinavisch paradijs. Alleen door hun drukke bestaan komen ze maar niet aan de tuin toe. Daarna gaat Evelyn b...

17-11-2019 09:35

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Thomas en Evelyn gaan naar Weesp waar ontwerpster Denise een mooi plan klaar heeft liggen voor de slaapkamer van gastouder Ansje, die toe is aan een nieuwe start. In de slaapkamer wordt naast een plek om lekker te ontspannen, opbergruimte g...

16-11-2019 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 36 - Aflevering 11 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Thomas en Evelyn gaan aan de slag bij gastouder Ansje in Weesp. Ze helpen haar bij een nieuwe start, beginnend met haar slaapkamer, een p...

10-11-2019 09:36

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn reizen af naar Den Bosch. Hier willen Joost en Veronique tijdens de lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische leven genieten met vrienden. Het saaie dakterras leent zich hier nog niet voor en is ook nog niet veilig te...

09-11-2019 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn reizen af naar Den Bosch. Hier willen Joost en Veronique tijdens de lange zomermaanden van het Brabantse bourgondische leven genieten met vrienden. Het saaie dakterras leent zich hier nog niet voor en is ook nog niet veilig te...

03-11-2019 09:33

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Thomas en Evelyn gaan Joël en Lieke verrassen in Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts zwanger geraakt en de ouders van Joël, Frank en Renate, hebben hun zolder beschikbaar gesteld om het verliefde koppel op weg te helpen. Thomas schiet...

02-11-2019 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Thomas en Evelyn gaan Joël en Lieke verrassen in Poortugaal. Het jonge stel is onverwachts zwanger geraakt en de ouders van Joël, Frank en Renate, hebben hun zolder beschikbaar gesteld om het verliefde koppel op weg te helpen. Thomas schiet...

27-10-2019 09:35

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Tom en Evelyn reizen af naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige surfers Naomi en Sjoerd niets liever willen dan een stukje van hun favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. Terwijl zij door Europa crossen gaat Tom aan...

26-10-2019 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Tom en Evelyn reizen af naar het Zuid-Hollandse kustplaatsje Monster waar reislustige surfers Naomi en Sjoerd niets liever willen dan een stukje van hun favoriete Portugese surfbar in eigen tuin. Terwijl zij door Europa crossen gaat Tom aan...

20-10-2019 09:33

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

Wesley en Kristie zijn de trotse eigenaren van hun eerste koophuis in Zevenbergen. Alleen is het probleem dat het er nu erg saai en rommelig is en het lukt ze maar niet om een eigen sfeer te creëren in hun grote open woonkamer. Gelukkig sch...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 46. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 684
  • Laatste uitzending op 08-12-2019 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!