Programma gemist?

Seizoen 33 - op Aflevering 3 - uit Klusprogramma: Deze week van is Evelyn met in de P.C. Hooftstraat. door tijdens Ze gaat langs bij actrice en op tv radio-dj Kimberley op tv Klaver. Kimberley een kampt met te op tv weinig opbergruimte en met dumpt daarom al tijdens haar spullen een op de eettafel. Thomas, Kimberley naar en Evelyn maken van een door prachtig opbergmeubel. Thomas is in Huizen op te vinden, naar op de zolder van van Boris, Veron en tijdens hun kroost. naar Ze van willen graag een ruimte waar logees naar zich thuis door voelen en tijdens de kinderen kunnen chillen met van de vrienden. En Tom legt door de laatste een hand aan de naar tuin van Joas en Marga. het De het tuin is nu een gezellige plek het in waar zij samen door en met vrienden door kunnen zitten, ook in de door winter.

Deze week van is tijdens Evelyn in de P.C. de Hooftstraat in Amsterdam. het Ze gaat langs bij op actrice en radio-dj Kimberley in Klaver. een Kimberley kampt met een gebrek met de aan opbergruimte en in dumpt daarom al haar spullen op in de de eettafel. Thomas, Kimberley en de Evelyn maken een prachtig naar opbergmeubel. met Thomas is het in Huizen te van vinden op de zolder het van Boris, Veron en op hun kroost. Ze door willen graag een ruimte uit waar logees zich uit thuis voelen het en de op kinderen kunnen de chillen met vrienden. En Tom in legt op de laatste hand aan de tuin het van Joas uit en Marga. door De tuin is op tv nu een op tv gezellige plek waar een zij samen en met vrienden kunnen in zitten, door ook in de in winter.

Evelyn gaat langs een bij van Domien Verschuuren. De radio-dj kampt door met twee op tv problemen: een in is dat hij ruimtegebrek met heeft in zijn badkamer, uit twee de is dat hij twee van linkerhanden van heeft. Klusmeester Thomas tijdens helpt hem uit de brand. In het op Veenendaal start Tom aan met de tuin van Joas door en Marga. een Wat nu gewoon een tijdens lege tijdens nieuwbouwtuin is, mag een door strakke, maar wel sfeervolle tuin de worden. En van Thomas maakt Petra helemaal op tv blij met tijdens haar een nieuwe woonkamer. De ruimte heeft door een flinke door opfrisbeurt gehad en is voorzien het de van genoeg opbergruimte, lichte kleuren met en een een nieuwe vloer.

Evelyn gaat op tv langs bij Domien Verschuuren. tijdens De het radio-dj kampt van met twee problemen: een is op tv dat hij uit ruimtegebrek heeft tijdens in zijn badkamer, in twee is dat hij twee in linkerhanden heeft. door Klusmeester Thomas helpt op hem uit van de brand. In Veenendaal start Tom een tijdens aan de tuin van Joas en uit naar Marga. Wat nu door gewoon een lege een nieuwbouwtuin is, mag een strakke, maar de wel sfeervolle tuin naar worden. En Thomas op maakt Petra van helemaal blij van met haar nieuwe een woonkamer. De ruimte heeft een door flinke op opfrisbeurt gehad en is voorzien van van naar genoeg opbergruimte, de lichte kleuren en een nieuwe met vloer.

Evelyn gaat door langs bij Wendy met van Dijk. de Nu haar twee konijnen in de kerst hebben overleefd, de wordt het tijd uit voor op hun eigen paleisje. van Zullen Lucky op en Snoopy hun een nieuwe optrekje leuk vinden? Petra uit de Amstelveen heeft ooit het een verkeerde vloerkeuze door gemaakt en tijdens daarom op is haar hele interieur nu wit. uit Thomas helpt tijdens haar aan een een gloednieuwe woonkamer. Tom tijdens is deze week in op het het Rotterdamse balkonnetje van met Sonja. Hij maakt voor haar tijdens een sfeervol en de op tv bijzonder balkon waar Sonja kan genieten met door van het prachtige met uitzicht.

Evelyn naar gaat langs bij in Wendy van Dijk. Nu een haar twee konijnen het de kerst in hebben overleefd, wordt het tijd in voor hun eigen uit op paleisje. Zullen Lucky en Snoopy hun in nieuwe optrekje het leuk vinden? Petra op tv uit Amstelveen met heeft ooit een de verkeerde vloerkeuze gemaakt in en daarom uit is haar hele interieur nu wit. met het Thomas helpt haar aan een in gloednieuwe woonkamer. Tom is het tijdens deze week op een het Rotterdamse balkonnetje op tv van Sonja. Hij maakt voor door haar een van sfeervol en bijzonder uit balkon waar Sonja kan genieten in van op tv het prachtige op uitzicht.

Evelyn het en Tom gaan aan de uit slag in bij zanger Frans de Duijts. Zijn huis is een naar en al gezelligheid, met met naar zelfs een op tv eigen kroeg. Voor op tv zijn tuin heeft Frans een wel een praktische wens: een de fietsenhok. Verder maakt een Tom door in Houten op tv de tropische tuin van tijdens Ande en Daan af. Hij de zet de van laatste met planten in de grond en maakt in de buitendouche. een Thomas mag het aan de bak op bij Javier en Robin. met Zij verwachten op niet één, maar door twee baby's! Van de huidige een logeerkamer moet een tijdens gezellige, maar de ook praktische naar kamer voor de baby's tijdens worden het gemaakt.

Evelyn op en Tom gaan tijdens aan de slag bij uit zanger Frans uit Duijts. Zijn huis is in een en al gezelligheid, van met op tv zelfs een eigen kroeg. Voor naar zijn tuin heeft met Frans wel het een een praktische wens: een fietsenhok. Verder maakt het Tom een in Houten de van tropische tuin van uit Ande en Daan af. met Hij zet de laatste met planten in de de grond en een maakt door de buitendouche. Thomas mag van aan de bak bij op tv Javier de en Robin. Zij verwachten niet één, door van maar twee baby's! Van de het huidige het logeerkamer moet een gezellige, uit maar ook de praktische kamer voor de baby's worden een door gemaakt.

Evelyn gaat van langs bij Shirma Rouse. tijdens De soulzangeres tijdens houdt van in koken, en omdat het de bijna kerst is, heeft met zij voor op tv het diner door gezorgd. Tom en Evelyn gaan uit ondertussen met aan de slag met de een kruidenvlonder en het Thomas schuift op ook even een aan voor Shirma's kerstdiner. In uit Houten het start Tom aan de door tuin van Ande naar en Daan. Zij uit houden van industriële een invloeden en een door 'touch of op tv tropical'. Thomas zet deze week niet in alleen zijn kerstmuts naar op bij tijdens Shirma, maar ook zijn door feesthoedje bij uit carnavalsvierders de Noortje en Jan. Zij met mogen eindelijk hun een nieuwe badkamer tijdens bewonderen.

Evelyn gaat langs de op tv bij Shirma Rouse. De soulzangeres op houdt tijdens van koken, en omdat naar het bijna kerst is, de heeft zij tijdens voor het diner in gezorgd. Tom en tijdens Evelyn gaan ondertussen aan op tv de slag met op de uit kruidenvlonder en Thomas schuift ook even met door aan voor Shirma's kerstdiner. in In Houten op start Tom aan de tuin van door Ande naar en Daan. Zij houden van op tv industriële invloeden een en een met 'touch of tropical'. Thomas van zet deze week niet naar alleen zijn op kerstmuts op door bij Shirma, maar in ook zijn feesthoedje bij carnavalsvierders met Noortje en Jan. uit op tv Zij mogen eindelijk tijdens hun nieuwe badkamer een bewonderen.

Evelyn naar gaat langs bij een oude met bekende tijdens van het programma, Froukje de het Both. Zij weet het als de geen ander hoe het de is om op tv mensen te verrassen op tv met een woonmetamorfose. Deze keer een wordt het ze zelf verrast met een door nieuwe tijdens zolder. In Den Bosch uit gaat van Thomas aan de slag om een een het pareltje van een badkamer te maken in voor de door fanatieke carnavalsvierders Noortje en in Jan. En in op tv Delft is van het luxe door dakterras van Jasper met en Marjon klaar om te op tv betreden. door Laat dat zonnetje op maar komen!

Evelyn gaat langs met een bij een oude bekende een van het programma, Froukje de naar Both. Zij op weet als geen de ander hoe het is tijdens een om mensen te verrassen met door een woonmetamorfose. naar Deze keer wordt ze tijdens zelf verrast een met een nieuwe zolder. een In een Den Bosch gaat tijdens Thomas aan de slag de om een door pareltje van een met badkamer te maken voor de met fanatieke carnavalsvierders Noortje op en de Jan. En in Delft is het de van luxe dakterras van Jasper en door Marjon klaar om op tv te uit betreden. Laat dat zonnetje maar naar komen!

Evelyn tijdens is bij romanschrijfster op tv en columniste Heleen van Royen. op Zij de heeft last van naar inkijk in haar tuin. Evelyn door en van Tom helpen haar om van er een mooi tijdens beschut plekje van naar te van maken. Jasper en Marjon willen van graag een op tv plek waar de zij het gevoel hebben alsof ze op tv op op vakantie zijn, maar dan wel in op hun eigen op tv dakterras op tv in Delft. Tom de helpt hen van aan een prachtig, chique dakterras. En in Thomas maakt op in Nijkerk op Gert en Evelien heel blij tijdens door ze een hun op tv huis ínclusief gloednieuwe woonkeuken terug te op op geven.

Evelyn naar is bij romanschrijfster en uit columniste van Heleen van Royen. Zij heeft last op van met inkijk in haar het tuin. Evelyn en Tom naar helpen tijdens haar om er een mooi met beschut tijdens plekje van te maken. op Jasper en Marjon de willen graag een de plek waar met zij het gevoel hebben een alsof ze op het vakantie zijn, maar dan in wel op op hun eigen dakterras in Delft. door Tom helpt hen het aan een prachtig, uit chique naar dakterras. En Thomas van maakt in Nijkerk Gert en naar van Evelien heel blij door in ze hun huis een ínclusief gloednieuwe woonkeuken terug op tv te op geven.

Evelyn met is op bezoek bij actrice, het naar schrijfster en theaterregisseuse Sanne naar Vogel. Sanne op tv vindt de vensterbanken in haar de huis verschrikkelijk en wil op graag de radiatoren naar met weggewerkt hebben. Thomas en van Evelyn helpen haar op een handje. De keuken in van Gert en tijdens Evelien past naar eigenlijk totaal niet de bij de door rest van het huis. het Thomas maakt naar er een gezellige woonkeuken de van. In een Hoofddorp maakt Tom naar de tuin van Guido af. Anita op tv het wilde hem verrassen met op tv een romantische een tuin. Is het Tom gelukt tijdens om er een tijdens fijne plek van te een de maken?

januari 2018
21-01-2018 09:52

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 33 - Aflevering 3 - Klusprogramma: Deze week is Evelyn in de P.C. Hooftstraat. Ze gaat langs bij actrice en radio-dj Kimberley Klaver. Kimberley kampt met te weinig opbergruimte en dumpt daarom al haar spullen op de eettafel. Thomas...

20-01-2018 18:07

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Deze week is Evelyn in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Ze gaat langs bij actrice en radio-dj Kimberley Klaver. Kimberley kampt met een gebrek aan opbergruimte en dumpt daarom al haar spullen op de eettafel. Thomas, Kimberley en Evelyn mak...

14-01-2018 09:57

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Evelyn gaat langs bij Domien Verschuuren. De radio-dj kampt met twee problemen: een is dat hij ruimtegebrek heeft in zijn badkamer, twee is dat hij twee linkerhanden heeft. Klusmeester Thomas helpt hem uit de brand. In Veenendaal start Tom ...

13-01-2018 18:07

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Evelyn gaat langs bij Domien Verschuuren. De radio-dj kampt met twee problemen: een is dat hij ruimtegebrek heeft in zijn badkamer, twee is dat hij twee linkerhanden heeft. Klusmeester Thomas helpt hem uit de brand. In Veenendaal start Tom ...

07-01-2018 09:49

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Evelyn gaat langs bij Wendy van Dijk. Nu haar twee konijnen de kerst hebben overleefd, wordt het tijd voor hun eigen paleisje. Zullen Lucky en Snoopy hun nieuwe optrekje leuk vinden? Petra uit Amstelveen heeft ooit een verkeerde vloerkeuze ...

06-01-2018 18:07

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Evelyn gaat langs bij Wendy van Dijk. Nu haar twee konijnen de kerst hebben overleefd, wordt het tijd voor hun eigen paleisje. Zullen Lucky en Snoopy hun nieuwe optrekje leuk vinden? Petra uit Amstelveen heeft ooit een verkeerde vloerkeuze ...

31-12-2017 09:54

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Evelyn en Tom gaan aan de slag bij zanger Frans Duijts. Zijn huis is een en al gezelligheid, met zelfs een eigen kroeg. Voor zijn tuin heeft Frans wel een praktische wens: een fietsenhok. Verder maakt Tom in Houten de tropische tuin van And...

30-12-2017 18:07

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Evelyn en Tom gaan aan de slag bij zanger Frans Duijts. Zijn huis is een en al gezelligheid, met zelfs een eigen kroeg. Voor zijn tuin heeft Frans wel een praktische wens: een fietsenhok. Verder maakt Tom in Houten de tropische tuin van And...

24-12-2017 09:49

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Evelyn gaat langs bij Shirma Rouse. De soulzangeres houdt van koken, en omdat het bijna kerst is, heeft zij voor het diner gezorgd. Tom en Evelyn gaan ondertussen aan de slag met de kruidenvlonder en Thomas schuift ook even aan voor Shirma'...

23-12-2017 18:07

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Evelyn gaat langs bij Shirma Rouse. De soulzangeres houdt van koken, en omdat het bijna kerst is, heeft zij voor het diner gezorgd. Tom en Evelyn gaan ondertussen aan de slag met de kruidenvlonder en Thomas schuift ook even aan voor Shirma'...

17-12-2017 09:56

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn gaat langs bij een oude bekende van het programma, Froukje de Both. Zij weet als geen ander hoe het is om mensen te verrassen met een woonmetamorfose. Deze keer wordt ze zelf verrast met een nieuwe zolder. In Den Bosch gaat Thomas aa...

16-12-2017 18:07

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn gaat langs bij een oude bekende van het programma, Froukje de Both. Zij weet als geen ander hoe het is om mensen te verrassen met een woonmetamorfose. Deze keer wordt ze zelf verrast met een nieuwe zolder. In Den Bosch gaat Thomas aa...

10-12-2017 09:56

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn is bij romanschrijfster en columniste Heleen van Royen. Zij heeft last van inkijk in haar tuin. Evelyn en Tom helpen haar om er een mooi beschut plekje van te maken. Jasper en Marjon willen graag een plek waar zij het gevoel hebben a...

09-12-2017 18:07

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn is bij romanschrijfster en columniste Heleen van Royen. Zij heeft last van inkijk in haar tuin. Evelyn en Tom helpen haar om er een mooi beschut plekje van te maken. Jasper en Marjon willen graag een plek waar zij het gevoel hebben a...

03-12-2017 09:55

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn is op bezoek bij actrice, schrijfster en theaterregisseuse Sanne Vogel. Sanne vindt de vensterbanken in haar huis verschrikkelijk en wil graag de radiatoren weggewerkt hebben. Thomas en Evelyn helpen haar een handje. De keuken van Ge...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 36. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 537
  • Laatste uitzending op 21-01-2018 om 09:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord