Programma gemist?

Evelyn mag vandaag tijdens binnenkijken het in het prachtige herenhuis het van interieurstylist Klaas met Hogeweg. Zijn lievelingsplek een in de huis is de marmeren op keukentafel. Laat dat nou met net de inspiratie uit zijn op voor een bijzettafeltje dat op tv Evelyn en Klaas samen tijdens gaan naar maken. In Apeldoorn is van Thomas bezig met het maken een van uit een vrouwenkamer voor Angelique. door Zij woont samen met naar vier mannen in en wil graag van een de eigen plek. En in Dordrecht is door Tom van aan de slag gegaan in op het dakterras op tv van Fred en van Sabine.

Seizoen het 35 - Aflevering 6 - tijdens Klusprogramma (2019) waarin uit de mooiste huis- een en tuinverbouwingen uit aan naar bod komen. Evelyn mag vandaag binnenkijken in met het naar prachtige herenhuis van interieurstylist op tv Klaas op tv Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis op tv is het de marmeren keukentafel. Laat dat het nou net de tijdens inspiratie zijn voor op tv een bijzettafeltje dat het Evelyn en een Klaas samen gaan het maken. In Apeldoorn is Thomas de bezig met een het naar maken van een vrouwenkamer voor naar Angelique. op Zij woont samen met vier mannen op tv en wil graag op een een eigen plek. naar En in Dordrecht is Tom aan uit met de slag gegaan op van het dakterras van Fred en uit tijdens Sabine.

Evelyn en in Thomas uit zijn vandaag in Scheveningen voor de het huis-, op tv tuin- en keukenklussen. Letterlijk, op want de keuken op tv van Marieke het kan wel een met opknapbeurt gebruiken. Thomas begint in een Apeldoorn aan door de slaapkamer van Angelique. uit Zij van woont in een mannengezin in en wil dat het de slaapkamer het echt haar eigen de roze domein wordt. En in in Hoofddorp rond Tom de de moderne wintertuin door van Saskia op tv en Mark op af.

Evelyn met en Thomas uit zijn vandaag in het Scheveningen voor de huis-, met tuin- en keukenklussen. Letterlijk, want de een de keuken van Marieke kan tijdens wel een in opknapbeurt gebruiken. Thomas met begint in Apeldoorn aan door de slaapkamer tijdens van Angelique. in Zij woont in een mannengezin en uit wil dat de naar met slaapkamer echt haar naar eigen roze domein wordt. En het in de Hoofddorp rond Tom de moderne op tv wintertuin van Saskia met en een Mark af.

Evelyn uit en Tom zijn vandaag het in Bodegraven het om de finishing touch naar te door geven aan de het tuin van Chantal en Patrick. Tom de is in Hoofddorp uit ook begonnen uit aan de tuin van door Saskia de en Mark. van En Thomas levert weer een pareltje op met van een badkamer in op. De badkamer was het uit laatste project op tijdens het lijstje van Ceriel door en de Mariska, maar inspiratie hadden tijdens ze helaas niet in meer.

Evelyn op en Tom zijn vandaag een in Bodegraven om de uit finishing touch van te het geven aan de tuin van op tv Chantal en Patrick. met Tom in is in Hoofddorp de ook begonnen aan het de tuin van Saskia en de Mark. de En Thomas levert weer een pareltje de van een badkamer van op. De badkamer uit was het van laatste door project op het lijstje op van Ceriel en tijdens Mariska, maar inspiratie hadden van ze helaas de niet meer.

Thomas naar aan een in nieuwe uitdaging in Zaandijk: de een badkamer van Ceriel en met een Mariska moet op de schop. Tom door is nog naar steeds in naar Leiden. Hij tovert daar in de tuin naar van Cathelijne en Maarten om een tot een echte van jungletuin. Wat het zal het uit gezin van hun nieuwe tuin op tv in vinden?

Thomas de aan een van nieuwe uitdaging in Zaandijk: de badkamer een van Ceriel en op tv door Mariska moet op de een schop. Tom is de nog steeds de in Leiden. Hij tovert daar de het tuin van Cathelijne een en Maarten om met tot een op tv echte jungletuin. de Wat zal het op gezin van hun nieuwe tuin op tv tijdens vinden?

Evelyn op tv en Tom hebben samen van een een afspraak met Brenda Horstra over dé tijdens met tuintrends van 2019. Tom is met verder van in Leiden, waar hij de tuin op van Maarten door en de Cathelijne onder handen neemt. uit Zij houden onwijs van met het tijdens junglethema. Dit zouden zij heel graag met door een willen trekken naar het de tuin. Thomas de gaat vandaag verder op tv in de woonkamer van van Jane, Jermain door en hun kinderen. met Deze woonkamer naar zag er op zich met prima uit, maar het het was totaal niet hun tijdens van stijl.

Evelyn en in Tom hebben samen een een afspraak met Brenda een Horstra een over dé van tuintrends van 2019. het Tom is verder in op tv Leiden, waar hij de met tuin van het Maarten en naar Cathelijne onder handen met neemt. Zij houden onwijs in van het in junglethema. Dit zouden met zij heel graag door willen trekken naar naar naar de tuin. uit Thomas gaat vandaag verder in de het in woonkamer van Jane, Jermain en de hun kinderen. naar Deze woonkamer door zag er op zich prima het uit, de maar het was totaal niet hun in uit stijl.

Marieke op Rusticus woont het met haar gezin in een naar oude van zuivelfabriek. Evelyn mag binnenkijken in haar met bijzondere paleis uit en de Thomas maakt voor haar een bijzondere naar boekenkast. Thomas start op tv vandaag de aan de naar woonkamer van Jane, Jermain en hun naar kinderen. een De woonkamer is totaal in niet hun stijl, door maar tijdens ze weten ook niet echt wat het ze dan uit wel in willen. Tom is in Wijk bij het Duurstede om de naar tuin van Roy uit door en Lisanne af te op tv maken. De tuin de is omgetoverd tot een echte door familietuin het met knusse van plekjes en een in stoere boomhut.

Marieke met Rusticus woont met haar van gezin in een van oude zuivelfabriek. van Evelyn mag het binnenkijken in haar bijzondere paleis en uit Thomas tijdens maakt voor haar een tijdens bijzondere boekenkast. Thomas in start vandaag door aan de woonkamer van Jane, in uit Jermain en hun tijdens kinderen. De woonkamer een is totaal niet hun op tv stijl, maar ze weten het ook niet echt het wat ze tijdens dan wel met willen. Tom is in op Wijk bij Duurstede om de van met tuin van Roy en Lisanne door af op tv te maken. De het tuin is omgetoverd tot een van echte familietuin het met knusse plekjes en met een de stoere boomhut.

Evelyn de doet inspiratie op bij Sandra in een Gremmen, ook wel de de 'queen of green' genoemd. Ze het gaan samen creatief tijdens te werk in met kamerplanten om het door in gezellig te maken in de huis. In Wijk bij de Duurstede start Tom aan van de tuin naar van Roy, Lisanne en in hun kinderen. Zij tijdens willen de graag een knusse, een romantische familietuin met veel zitjes op en een door boomhut voor de kinderen. de En naar Thomas maakt van in Zuid-Beijerland een in pracht van een op tienerkamer.

Evelyn doet op tv inspiratie met op bij Sandra Gremmen, van ook wel de 'queen naar of de green' genoemd. Ze met gaan samen creatief te werk van met door kamerplanten om het gezellig te maken naar in van huis. In Wijk bij Duurstede naar start tijdens Tom aan de de tuin van op Roy, Lisanne en hun kinderen. naar Zij willen graag een met knusse, met romantische familietuin naar met veel zitjes met en een boomhut voor de door kinderen. En Thomas op tv maakt in Zuid-Beijerland een in pracht de van een in tienerkamer.

Evelyn en uit Thomas helpen van Wendy uit Assendelft tijdens met klusjes naar die maar zijn blijven liggen. Tom naar legt in op Houten de uit laatste hand aan de met tuin van Regina met en Homing. Zij zijn op tv zo druk met het een hun eigen restaurant, dat tijdens ze weinig tijd hebben voor van de tuin. Tom door zorgt tijdens voor een met plek waar ze uit tijdens hun spaarzame uurtjes vrij naar heerlijk kunnen een ontspannen. Thomas is deze week een naar te vinden bij Barbera en Edie in in Zuid-Beijerland. Edie uit gaat in bijna naar de middelbare van school op tv en wil graag een het mooie tienerkamer. Thomas bouwt een van prachtig podiumbed voor op tv op haar.

februari 2019
10-02-2019 09:34

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Evelyn mag vandaag binnenkijken in het prachtige herenhuis van interieurstylist Klaas Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis is de marmeren keukentafel. Laat dat nou net de inspiratie zijn voor een bijzettafeltje dat Evelyn en Klaas samen gaa...

09-02-2019 18:05

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 6 - Klusprogramma (2019) waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn mag vandaag binnenkijken in het prachtige herenhuis van interieurstylist Klaas Hogeweg. Zijn lievelingsplek in huis is de ma...

03-02-2019 09:34

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Evelyn en Thomas zijn vandaag in Scheveningen voor de huis-, tuin- en keukenklussen. Letterlijk, want de keuken van Marieke kan wel een opknapbeurt gebruiken. Thomas begint in Apeldoorn aan de slaapkamer van Angelique. Zij woont in een mann...

02-02-2019 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Evelyn en Thomas zijn vandaag in Scheveningen voor de huis-, tuin- en keukenklussen. Letterlijk, want de keuken van Marieke kan wel een opknapbeurt gebruiken. Thomas begint in Apeldoorn aan de slaapkamer van Angelique. Zij woont in een mann...

27-01-2019 09:36

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Evelyn en Tom zijn vandaag in Bodegraven om de finishing touch te geven aan de tuin van Chantal en Patrick. Tom is in Hoofddorp ook begonnen aan de tuin van Saskia en Mark. En Thomas levert weer een pareltje van een badkamer op. De badkamer...

26-01-2019 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Evelyn en Tom zijn vandaag in Bodegraven om de finishing touch te geven aan de tuin van Chantal en Patrick. Tom is in Hoofddorp ook begonnen aan de tuin van Saskia en Mark. En Thomas levert weer een pareltje van een badkamer op. De badkamer...

20-01-2019 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas aan een nieuwe uitdaging in Zaandijk: de badkamer van Ceriel en Mariska moet op de schop. Tom is nog steeds in Leiden. Hij tovert daar de tuin van Cathelijne en Maarten om tot een echte jungletuin. Wat zal het gezin van hun nieuwe tu...

19-01-2019 18:07

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas aan een nieuwe uitdaging in Zaandijk: de badkamer van Ceriel en Mariska moet op de schop. Tom is nog steeds in Leiden. Hij tovert daar de tuin van Cathelijne en Maarten om tot een echte jungletuin. Wat zal het gezin van hun nieuwe tu...

13-01-2019 09:33

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Evelyn en Tom hebben samen een afspraak met Brenda Horstra over dé tuintrends van 2019. Tom is verder in Leiden, waar hij de tuin van Maarten en Cathelijne onder handen neemt. Zij houden onwijs van het junglethema. Dit zouden zij heel graag...

12-01-2019 18:07

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Evelyn en Tom hebben samen een afspraak met Brenda Horstra over dé tuintrends van 2019. Tom is verder in Leiden, waar hij de tuin van Maarten en Cathelijne onder handen neemt. Zij houden onwijs van het junglethema. Dit zouden zij heel graag...

06-01-2019 09:35

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Marieke Rusticus woont met haar gezin in een oude zuivelfabriek. Evelyn mag binnenkijken in haar bijzondere paleis en Thomas maakt voor haar een bijzondere boekenkast. Thomas start vandaag aan de woonkamer van Jane, Jermain en hun kinderen....

05-01-2019 18:07

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Marieke Rusticus woont met haar gezin in een oude zuivelfabriek. Evelyn mag binnenkijken in haar bijzondere paleis en Thomas maakt voor haar een bijzondere boekenkast. Thomas start vandaag aan de woonkamer van Jane, Jermain en hun kinderen....

30-12-2018 09:32

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn doet inspiratie op bij Sandra Gremmen, ook wel de 'queen of green' genoemd. Ze gaan samen creatief te werk met kamerplanten om het gezellig te maken in huis. In Wijk bij Duurstede start Tom aan de tuin van Roy, Lisanne en hun kindere...

29-12-2018 18:07

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn doet inspiratie op bij Sandra Gremmen, ook wel de 'queen of green' genoemd. Ze gaan samen creatief te werk met kamerplanten om het gezellig te maken in huis. In Wijk bij Duurstede start Tom aan de tuin van Roy, Lisanne en hun kindere...

23-12-2018 09:30

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Evelyn en Thomas helpen Wendy uit Assendelft met klusjes die maar zijn blijven liggen. Tom legt in Houten de laatste hand aan de tuin van Regina en Homing. Zij zijn zo druk met hun eigen restaurant, dat ze weinig tijd hebben voor de tuin. T...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 42. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 625
  • Laatste uitzending op 10-02-2019 om 09:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord