Programma gemist?

Tom en Evelyn met gaan van op bezoek bij op tv Ron en Duco op tv in Voorhout. Zij hebben met het op huis van Duco's uit broer kunnen kopen, uit maar de tuin is niet zoals op tv zij voor ogen in hebben. Ze een willen graag een in plek de om te loungen en barbecueën. Evelyn het gaat op bezoek met bij uit Ilonka in uit Nijmegen. Zij woont daar in op een uit jaren 50-woning waar het pasteltinten centraal staan. Evelyn uit doet hier inspiratie op hoe de uit je de vrolijke door kleuren kunt combineren met natuurlijke het materialen. het Thomas gaat aan de slag door met een beach-bord om een de door tuin in Voorhout naar af te tijdens maken.

Tom en de Evelyn gaan op van bezoek bij Ron en op Duco in Voorhout. het op tv Zij hebben het huis van naar Duco's door broer kunnen kopen, maar de tuin tijdens is niet zoals in zij naar voor ogen hebben. Ze willen door graag een plek naar om te loungen uit en barbecueën. met Evelyn gaat op bezoek met met bij Ilonka in Nijmegen. Zij op woont daar in het een jaren 50-woning waar het met pasteltinten centraal staan. Evelyn doet door hier inspiratie op het hoe een je de vrolijke kleuren kunt in combineren met een natuurlijke materialen. in Thomas gaat aan de slag uit met een beach-bord om op tv op tv de tuin in Voorhout af door te met maken.

Na een een maandenlange op huizenjacht heeft Charlotte een studio naar in Bussum door op de op kop getikt. Thomas op tv en Evelyn gaan aan de de slag met donkere van accenten het en zorgen voor statements die passen van bij Charlotte, die van naar duurzaamheid erg belangrijk met vindt. In Den Haag op krijgt Tom van moestuinexpert Floor op tips een voor het kweken van de naar lekkerste groenten uit met in eigen tuin.

Na een maandenlange een de huizenjacht heeft Charlotte het een studio in Bussum met op de door kop getikt. Thomas en Evelyn gaan tijdens aan de slag op met donkere accenten een en zorgen voor uit statements die passen de bij Charlotte, die de duurzaamheid erg in belangrijk vindt. In Den de Haag op tv krijgt Tom van moestuinexpert op Floor tips met voor het in kweken van de in lekkerste groenten uit eigen op tv tuin.

Annelies een en Jeroen hebben een een megaverbouwing de achter de rug en in zijn ook de trotse ouders met geworden van naar Teuntje. op tv Het was een race tegen de de klok om nog de voor de bevalling op te verhuizen. door De tuin zijn de ze nog de niet aan toegekomen. Tom en uit uit Evelyn helpen hen om een dromtuin van in Marrakesh-sferen te het creëren. in Evelyn brengt ook een het bezoek door aan lerares Mariska in door Rotterdam. Haar grote hoekappartement in heeft van een mix van naar een luxe hotelsfeer en op de chique jaren in 50.

Annelies door en Jeroen tijdens hebben een megaverbouwing achter de een rug en zijn ook op tv de trotse het ouders geworden van op Teuntje. Het was een door race op tv tegen de klok van om nog voor de bevalling in op tv te verhuizen. De tuin zijn met ze nog op niet aan toegekomen. Tom en het de Evelyn helpen hen om in een dromtuin het in Marrakesh-sferen te op tv creëren. Evelyn brengt van ook een bezoek in aan lerares Mariska in uit Rotterdam. Haar grote tijdens hoekappartement heeft een op mix van een luxe hotelsfeer door en de de chique jaren de 50.

De Portugese uit Joana de heeft Thomas en een Evelyn ingeschakeld om uit haar man Bart te verrassen met de een een nieuwe badkamer. Op naar dit moment door zou de badkamer niet misstaan van in op een foute film. Niet iedereen op tv heeft een uit tuin op naar het zuiden. Tom doet het daarom inspiratie op bij naar Nanda met uit Limburg hoe je in naar een schaduwrijke omgeving in toch een weelderige door tuin kunt creëren. door En voor het van ultieme zomergevoel op gaat Tom aan de uit slag met een de hangmatconstructie.

De Portugese door Joana heeft Thomas met en Evelyn ingeschakeld om uit door haar man Bart te verrassen de met een een nieuwe badkamer. in Op dit moment zou naar de badkamer niet met misstaan in een naar foute film. Niet met iedereen heeft uit een tuin op het het zuiden. Tom doet daarom uit inspiratie op de bij Nanda uit de Limburg hoe je in een het schaduwrijke van omgeving toch een weelderige tijdens tuin door kunt creëren. En voor het het ultieme zomergevoel gaat Tom in aan de op tv slag naar met een hangmatconstructie.

Thomas het en Evelyn zijn in Pijnacker de om de kamer tijdens van met Mette aan te in pakken. Nu de deelt ze haar kamer met een van wasrek en uit moet ze zich met om van de rommel heen naar haar naar kamer in wurmen. Haar ouders vinden dat zij met een uit kamer verdient, waar ze een het rustig plekje voor de zichzelf heeft. Tom door is in Amsterdam de bij Emma een van plantenwinkel Wildernis. van Zij opende op tv vijf jaar geleden de door deuren met als het missie de in stad groener maken. de De kamerplant speelt hier in een grote rol in. een Daarnaast vindt op Tom het weer eens van tijd om op de tuinkamer op de de van boerderij onder handen het te nemen.

Thomas in en Evelyn zijn in van Pijnacker op tv om de kamer van het Mette aan te pakken. tijdens Nu deelt ze naar haar kamer met een tijdens wasrek en moet op ze van zich om de rommel heen het van naar haar kamer op wurmen. Haar ouders op vinden dat zij een kamer het verdient, waar ze met een de rustig plekje voor zichzelf heeft. het Tom het is in Amsterdam bij Emma van van plantenwinkel van Wildernis. Zij opende vijf uit jaar geleden de de deuren met als missie uit de de stad groener een maken. De kamerplant door speelt hier een uit grote rol in. Daarnaast vindt de Tom op het weer eens tijd om de door tuinkamer in op de boerderij onder handen het te de nemen.

Thomas tijdens en Evelyn op zijn bij Roland en Emmy van in het pittoreske op dorpje Hierden. Emmy de is op tv altijd bezig om anderen te helpen door de en dochter Michelle vindt dat het haar op moeder nu zelf weleens een verwend mag worden. Tom is op in het Gelderse van dorpje Wenum uit Wiesel bij door Saskia. Met een tuin de van 3000m2 wist op zij in eerste op tv instantie geen uit raad, tot in ze de tuin optisch kleiner in en uit knusser heeft gemaakt.

Thomas op tv en Evelyn in zijn bij Roland het en Emmy in door het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is in altijd uit bezig om anderen te helpen de en in dochter Michelle vindt dat op haar moeder op tv nu zelf weleens van verwend mag worden. het Tom is in het Gelderse uit dorpje Wenum Wiesel op tv bij Saskia. Met van een het tuin van de 3000m2 wist zij in eerste op instantie geen raad, tot van van ze de tuin optisch kleiner en naar knusser naar heeft gemaakt.

Naomi naar en Rinse hebben de afgelopen jaar in Berkel naar en uit Rodenrijs een hoekwoning gekocht en in deze helemaal verbouwd. Ze de hebben de het hulp van Thomas een en Evelyn het ingeroepen voor de laatste tijdens kamer waar nog naar iets mee op tv moet gebeuren. in Het liefst willen op ze in de ruimte, naast een tijdens op slaapkamer voor hun dochter Liv, op ook een speelkamer naar voor hun uit kinderen. Een mooie uitdaging voor op het team! Tom op gaat het aan de slag met naar leuke DIY-bloempotten. op Ook reist Tom op tv af naar uit Vorden om de een kasteeltuin van Mary met en Aart te de bekijken. Een historische siertuin waar naar drie het generaties de afgelopen met eeuw hun stempel op hebben door gedrukt.

Naomi in en Rinse hebben uit afgelopen jaar in een Berkel en Rodenrijs een hoekwoning uit tijdens gekocht en deze helemaal een verbouwd. Ze hebben tijdens de hulp in van Thomas en in Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer de op tv waar nog iets mee moet naar gebeuren. de Het liefst willen een ze in de ruimte, naar naast een naar slaapkamer voor hun dochter Liv, ook van een speelkamer uit voor hun de kinderen. Een mooie uitdaging voor naar het met team! Tom gaat van aan de slag met leuke het DIY-bloempotten. door Ook reist Tom het af naar Vorden op om de kasteeltuin op tv van Mary op tv en Aart te bekijken. de Een historische siertuin waar op tv drie met generaties de afgelopen eeuw hun stempel naar uit op hebben gedrukt.

Thomas en Evelyn de gaan in tijdens Amsterdam langs bij met Derek en Sonny. De naar mannen hebben in de hun op tv droomwoning een ruimte over waar op ze naar geen raad mee weten. Hun op uit wens is om uit er een multifunctionele ruimte van in te maken met die gebruikt kan in worden als logeerkamer, werkkamer een én walk-in-closet. Ontwerpster Denise tijdens is voor van ze aan op de slag gegaan en van heeft een mooi op plan bedacht. Tom tijdens is in De uit Beemster de op bezoek bij Roos en met Toon. het Zij hebben zowel binnen als buiten het een paradijsje naar gecreëerd met meubels en door accessoires uit hun in geliefde door Bali.

maart 2020
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!