Programma gemist?

Tom en naar Evelyn gaan op bezoek met bij een Ron en Duco in Voorhout. het Zij hebben met het huis van Duco's op broer kunnen tijdens kopen, het maar de tuin is naar niet zoals een zij voor ogen uit hebben. Ze willen een graag een plek om te het loungen en barbecueën. door Evelyn gaat op naar bezoek bij Ilonka tijdens in Nijmegen. Zij op tv woont daar in een een jaren tijdens 50-woning waar pasteltinten centraal uit staan. op tv Evelyn doet hier inspiratie op door hoe uit je de vrolijke het kleuren kunt combineren met natuurlijke naar materialen. Thomas tijdens gaat aan de slag met door met een beach-bord om de de tuin in een Voorhout af te op tv maken.

Tom en in Evelyn gaan op met bezoek bij Ron van en Duco in een Voorhout. Zij op hebben het een huis van Duco's broer op tv kunnen kopen, maar een de tuin is op niet zoals met zij voor ogen hebben. Ze willen tijdens een graag een plek in om te loungen en barbecueën. Evelyn op gaat op een bezoek bij Ilonka in de Nijmegen. Zij uit woont met daar in een jaren 50-woning waar door pasteltinten centraal staan. naar Evelyn uit doet hier inspiratie door op hoe je de vrolijke naar kleuren kunt door combineren met een natuurlijke materialen. Thomas gaat tijdens aan de slag met op een beach-bord om met een de tuin in Voorhout op af te een maken.

Na een maandenlange de van huizenjacht heeft Charlotte een studio in in Bussum op de door kop getikt. naar Thomas en uit Evelyn gaan aan de slag uit met naar donkere accenten en zorgen door voor statements die passen op bij Charlotte, in die duurzaamheid erg op belangrijk naar vindt. In Den Haag krijgt door Tom van moestuinexpert Floor uit uit tips voor het de kweken van de lekkerste groenten uit uit op eigen tuin.

Na door een maandenlange op huizenjacht heeft Charlotte een tijdens studio in Bussum een op de kop getikt. met Thomas en Evelyn op gaan aan de slag uit met donkere door accenten en zorgen voor uit statements het die passen bij Charlotte, in die op duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den op Haag krijgt tijdens Tom van moestuinexpert het Floor naar tips voor het kweken van de naar een lekkerste groenten uit tijdens eigen tuin.

Annelies uit en Jeroen hebben de een megaverbouwing achter de rug naar en met zijn ook de trotse met ouders het geworden van Teuntje. Het was een de van race tegen de klok door om nog voor door de bevalling te verhuizen. De uit tuin naar zijn ze nog niet tijdens aan toegekomen. door Tom en naar Evelyn helpen hen om een met dromtuin in het Marrakesh-sferen te op creëren. Evelyn brengt door ook een bezoek aan lerares Mariska in op tv in Rotterdam. Haar grote hoekappartement op tv heeft een mix van van een luxe hotelsfeer met en de chique naar jaren naar 50.

Annelies naar en Jeroen hebben een megaverbouwing het naar achter de rug en zijn ook de de trotse in ouders geworden uit van Teuntje. Het uit was een race uit tegen de klok om naar nog in voor de bevalling te verhuizen. in De op tuin zijn ze uit nog niet aan toegekomen. uit Tom en Evelyn helpen hen met om een dromtuin door in Marrakesh-sferen naar te creëren. Evelyn brengt uit ook een bezoek de aan door lerares Mariska in Rotterdam. naar Haar grote hoekappartement naar heeft een naar mix van door een luxe hotelsfeer en een de chique jaren op 50.

De Portugese Joana door heeft Thomas en in Evelyn door ingeschakeld om haar man Bart tijdens een te verrassen met een nieuwe tijdens badkamer. Op dit moment door zou de badkamer met niet misstaan in uit een foute in film. Niet van iedereen heeft tijdens een tuin op het zuiden. van Tom doet daarom naar inspiratie op in bij Nanda uit Limburg door hoe je in een van uit schaduwrijke omgeving toch een weelderige tuin naar kunt creëren. En een voor van het ultieme zomergevoel gaat een Tom aan tijdens de slag met een een hangmatconstructie.

De in Portugese Joana heeft met Thomas en Evelyn de ingeschakeld om op tv haar man Bart de te verrassen met een nieuwe in badkamer. Op dit moment het zou de van badkamer niet met misstaan in van een foute film. Niet iedereen in heeft een tuin de op in het zuiden. Tom op doet daarom inspiratie op op bij Nanda uit Limburg tijdens hoe tijdens je in een schaduwrijke tijdens omgeving toch een een weelderige tuin kunt naar creëren. En voor het door ultieme tijdens zomergevoel gaat Tom aan door de slag met een tijdens hangmatconstructie.

Thomas en Evelyn de zijn de in Pijnacker om de op tv kamer op van Mette aan het te pakken. Nu deelt ze met haar kamer met een het wasrek een en moet ze op tv zich om de rommel heen door naar de haar kamer wurmen. Haar op tv ouders vinden dat zij door een het kamer verdient, waar ze tijdens een rustig plekje voor in zichzelf heeft. Tom uit is een in Amsterdam bij Emma door van plantenwinkel Wildernis. Zij tijdens opende vijf jaar uit geleden uit de deuren door met als missie van de stad groener op maken. De kamerplant speelt hier een het grote rol in. met tijdens Daarnaast vindt Tom het weer een eens uit tijd om de tuinkamer op de de boerderij onder handen de te tijdens nemen.

Thomas en Evelyn het zijn in Pijnacker de de om de kamer van Mette de aan te pakken. op tv Nu het deelt ze haar kamer tijdens met een wasrek op en moet ze zich om met de van rommel heen naar haar kamer in wurmen. Haar ouders met vinden het dat zij een kamer verdient, naar waar ze een in rustig plekje voor de zichzelf heeft. Tom de is in een Amsterdam bij Emma van het plantenwinkel Wildernis. Zij de opende vijf jaar uit geleden de deuren met met als missie op de stad groener van uit maken. De kamerplant speelt hier een het grote door rol in. Daarnaast vindt Tom op tv naar het weer eens het tijd om de tuinkamer op het de boerderij onder handen de te op tv nemen.

Thomas op tv en Evelyn zijn bij Roland door en tijdens Emmy in een het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is op tv altijd bezig om door anderen te tijdens helpen en dochter uit Michelle tijdens vindt dat haar moeder nu in zelf weleens verwend van mag worden. door Tom is in het Gelderse de dorpje Wenum Wiesel met bij Saskia. met Met de een tuin van 3000m2 wist zij in in eerste instantie uit door geen raad, tot op tv ze de tuin optisch kleiner en met knusser heeft een gemaakt.

Thomas en uit Evelyn met zijn bij Roland en Emmy in de het pittoreske dorpje op tv Hierden. Emmy een is altijd bezig uit om anderen het te helpen en dochter de Michelle in vindt dat haar moeder nu zelf uit weleens verwend door mag worden. Tom is uit uit in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel op tv bij Saskia. naar Met een van tuin van de 3000m2 wist zij met in eerste instantie geen raad, op tot ze het de tuin optisch kleiner en een knusser heeft door gemaakt.

Naomi uit en Rinse hebben afgelopen jaar uit in door Berkel en Rodenrijs in een hoekwoning op tv gekocht en deze helemaal verbouwd. naar Ze hebben de op hulp van Thomas naar en het Evelyn ingeroepen voor de naar laatste kamer waar nog naar iets mee met moet gebeuren. Het naar liefst willen ze in door de ruimte, naast een op tv slaapkamer voor van hun dochter van Liv, ook een een speelkamer voor hun kinderen. Een in mooie uitdaging door voor het team! naar Tom gaat aan op tv de slag op met leuke met DIY-bloempotten. Ook reist Tom het af naar Vorden om de op kasteeltuin van Mary tijdens en Aart te de bekijken. Een op historische een siertuin waar drie generaties van de afgelopen door eeuw hun stempel op hebben op tv gedrukt.

Naomi de en Rinse hebben afgelopen naar jaar in Berkel op en tijdens Rodenrijs een hoekwoning gekocht op tv en deze helemaal verbouwd. Ze door hebben op tv de hulp van Thomas op en Evelyn ingeroepen voor door de laatste naar kamer waar nog van iets mee het moet gebeuren. tijdens Het liefst willen ze in in de ruimte, naast een de slaapkamer voor hun naar een dochter Liv, ook de een speelkamer voor hun kinderen. naar Een mooie uitdaging uit voor het team! Tom door gaat aan uit de tijdens slag met leuke DIY-bloempotten. Ook tijdens reist Tom af naar de Vorden om de van kasteeltuin van van Mary en de Aart te bekijken. Een historische het siertuin waar naar drie generaties de afgelopen door eeuw het hun stempel op op hebben gedrukt.

Thomas en Evelyn naar in gaan in Amsterdam langs in bij Derek en een Sonny. De mannen uit hebben in hun droomwoning op een de ruimte over waar ze geen de raad mee in weten. Hun wens is om het er een multifunctionele van ruimte van te met maken met die gebruikt kan in worden als logeerkamer, tijdens werkkamer én walk-in-closet. de Ontwerpster Denise is voor ze het aan de slag op tv gegaan en heeft op tv met een mooi plan bedacht. Tom is uit in uit De Beemster op door bezoek bij Roos op tv en Toon. Zij van hebben zowel binnen als buiten met een paradijsje gecreëerd een met meubels en met accessoires uit hun op tv geliefde het Bali.

november 2020
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!