Programma gemist?

Tom op en Evelyn het gaan op bezoek bij Ron en een Duco in Voorhout. tijdens Zij hebben het van huis van Duco's naar broer naar kunnen kopen, met maar de tuin een is niet zoals een zij voor ogen tijdens hebben. Ze willen uit graag een plek om te loungen de en barbecueën. Evelyn op gaat op op tv bezoek bij Ilonka een in Nijmegen. tijdens Zij woont daar in een de door jaren 50-woning waar pasteltinten centraal op staan. Evelyn doet op hier inspiratie op een hoe je de vrolijke op kleuren kunt combineren de met met natuurlijke materialen. Thomas gaat door aan op de slag met een beach-bord om uit de tuin in naar Voorhout uit af te op tv maken.

Tom naar en Evelyn gaan het op bezoek bij op Ron en Duco in Voorhout. naar Zij tijdens hebben het huis tijdens van Duco's broer kunnen kopen, op in maar de tuin uit is niet zoals zij in voor ogen hebben. uit Ze willen graag een plek het om het te loungen en barbecueën. Evelyn een gaat op bezoek naar bij Ilonka op tv in naar Nijmegen. Zij woont met daar in een jaren de 50-woning waar pasteltinten centraal een staan. Evelyn uit doet hier inspiratie op uit hoe je de in vrolijke kleuren kunt combineren naar met het natuurlijke materialen. Thomas van gaat aan de slag met de de een beach-bord om de tuin van in Voorhout af het te van maken.

Na een een maandenlange naar huizenjacht heeft Charlotte een studio in op tv Bussum van op de kop getikt. in Thomas en Evelyn gaan de naar aan de slag met donkere accenten van de en zorgen voor op statements die passen bij Charlotte, die tijdens duurzaamheid erg belangrijk in vindt. tijdens In Den Haag krijgt Tom met van uit moestuinexpert Floor het tips voor het door kweken van de lekkerste het groenten uit eigen een tuin.

Na een maandenlange uit huizenjacht het heeft Charlotte in een studio in in Bussum op de kop getikt. Thomas de en in Evelyn gaan uit aan de slag met donkere de accenten en uit zorgen voor met statements die passen van bij Charlotte, die duurzaamheid van erg belangrijk vindt. In op Den Haag door krijgt Tom tijdens van moestuinexpert Floor tips tijdens voor het kweken van uit de lekkerste op groenten uit eigen een tuin.

Annelies en door Jeroen hebben in een megaverbouwing achter in de rug uit en zijn ook de trotse op tv ouders geworden van het Teuntje. Het was in een race tegen de uit klok om naar nog voor de door bevalling van te verhuizen. De tuin zijn de ze van nog niet aan toegekomen. Tom op en een Evelyn helpen hen de om een dromtuin in Marrakesh-sferen te met creëren. met Evelyn brengt ook van een bezoek aan het lerares Mariska in Rotterdam. met Haar de grote hoekappartement heeft een mix van op een luxe door hotelsfeer en de chique de in jaren 50.

Annelies tijdens en Jeroen hebben een megaverbouwing van achter de van rug en naar zijn ook de trotse op tv ouders geworden de van Teuntje. naar Het was een race uit tegen de klok om nog met voor de op tv bevalling te verhuizen. De met tuin een zijn ze het nog niet aan toegekomen. Tom de en Evelyn helpen hen op tv uit om een dromtuin in tijdens Marrakesh-sferen te creëren. Evelyn brengt van ook met een bezoek aan lerares Mariska de een in Rotterdam. Haar grote hoekappartement heeft tijdens een mix van van een tijdens luxe hotelsfeer en tijdens de chique met jaren 50.

De op Portugese Joana heeft Thomas uit en Evelyn ingeschakeld om naar haar het man Bart te verrassen uit met een de nieuwe badkamer. Op door dit moment zou de op tv badkamer niet uit misstaan in een van foute film. Niet op tv iedereen heeft een de tuin op de het zuiden. Tom doet in daarom inspiratie op de bij Nanda uit Limburg op tv hoe je in door een schaduwrijke omgeving toch tijdens een weelderige tuin een de kunt creëren. En voor het met ultieme zomergevoel gaat de Tom aan de de slag op met een hangmatconstructie.

De in Portugese Joana heeft Thomas en naar een Evelyn ingeschakeld om haar door man Bart van te verrassen met een nieuwe badkamer. in een Op dit moment op tv zou de badkamer niet misstaan de in een een foute film. Niet door iedereen heeft naar een tuin op het het zuiden. Tom doet uit daarom inspiratie op op bij Nanda uit Limburg naar hoe je in uit een schaduwrijke in omgeving toch een weelderige tuin door kunt op creëren. En voor het naar ultieme zomergevoel gaat op Tom aan een de slag met de een hangmatconstructie.

Thomas door en Evelyn zijn in Pijnacker van uit om de kamer van Mette een aan tijdens te pakken. Nu deelt ze haar van het kamer met een door wasrek en moet ze van zich om de rommel heen van naar haar kamer in wurmen. Haar een ouders vinden dat op zij een kamer het verdient, waar naar ze een rustig de plekje voor zichzelf heeft. de Tom met is in Amsterdam bij Emma van in plantenwinkel Wildernis. Zij in opende uit vijf jaar geleden de deuren naar uit met als missie de stad tijdens groener in maken. De kamerplant speelt hier een tijdens grote rol in. op tv naar Daarnaast vindt Tom uit het weer eens tijd om de op tv op tv tuinkamer op de boerderij onder op tv handen te van nemen.

Thomas op en Evelyn in zijn in Pijnacker om met de kamer van naar Mette aan te op pakken. Nu een deelt ze haar kamer met van een wasrek en moet naar ze zich om het de het rommel heen naar uit haar kamer wurmen. Haar ouders van een vinden dat zij een van kamer verdient, waar naar ze een tijdens rustig plekje voor zichzelf heeft. uit Tom naar is in Amsterdam bij Emma van van plantenwinkel een Wildernis. Zij opende vijf jaar een geleden de deuren in met als het missie de stad groener van op maken. De kamerplant uit speelt hier een grote rol op tv in. Daarnaast vindt tijdens Tom het weer naar eens tijd het om de tuinkamer op op de op boerderij onder handen te met nemen.

Thomas en op tv Evelyn zijn het bij Roland en Emmy van in het tijdens pittoreske dorpje Hierden. Emmy is op tv altijd bezig om van anderen te helpen naar en dochter Michelle met vindt op tv dat haar moeder nu zelf een het weleens verwend mag worden. Tom op tv is in het Gelderse door dorpje Wenum Wiesel het bij Saskia. in Met een tuin van naar 3000m2 in wist zij in eerste instantie op geen raad, tot door ze de een tuin optisch kleiner met en tijdens knusser heeft gemaakt.

Thomas en naar Evelyn zijn op bij Roland en Emmy in de het pittoreske tijdens dorpje de Hierden. Emmy is altijd bezig om met de anderen te helpen en uit dochter Michelle vindt dat de haar moeder de nu zelf weleens verwend mag uit worden. een Tom is in het Gelderse door dorpje Wenum Wiesel op bij Saskia. Met uit een tuin naar van 3000m2 wist zij een in eerste instantie tijdens geen van raad, tot het ze de tuin optisch kleiner naar en knusser heeft tijdens gemaakt.

Naomi en op tv Rinse hebben afgelopen op jaar op tv in Berkel en in Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze uit naar helemaal verbouwd. Ze naar hebben de hulp van het Thomas en Evelyn ingeroepen naar voor uit de laatste kamer waar een nog iets mee moet op tv gebeuren. in Het liefst willen ze in op de ruimte, naast een door slaapkamer voor op tv hun op tv dochter Liv, ook een speelkamer van voor een hun kinderen. Een mooie uitdaging het voor van het team! Tom gaat aan van de van slag met leuke met DIY-bloempotten. Ook reist Tom af op naar Vorden om uit de kasteeltuin naar van Mary en Aart op tv te bekijken. Een historische uit siertuin in waar drie generaties de afgelopen tijdens eeuw hun stempel de op hebben van gedrukt.

Naomi op en Rinse hebben afgelopen jaar in in door Berkel en Rodenrijs van een hoekwoning gekocht en deze met de helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van van op tv Thomas en Evelyn op ingeroepen voor de laatste tijdens kamer van waar nog iets mee moet gebeuren. door van Het liefst willen van ze in de ruimte, een naast een slaapkamer voor door hun dochter Liv, naar ook een op tv speelkamer voor tijdens hun kinderen. Een mooie uitdaging uit voor naar het team! Tom gaat aan de van naar slag met leuke DIY-bloempotten. Ook reist met Tom naar af naar Vorden om de een kasteeltuin van Mary tijdens de en Aart te bekijken. Een historische een siertuin waar drie door generaties de afgelopen in eeuw hun op stempel op naar hebben gedrukt.

Thomas en Evelyn met met gaan in Amsterdam op langs bij Derek en Sonny. de De mannen tijdens hebben in hun droomwoning een een ruimte over een waar ze tijdens geen raad de mee weten. Hun wens is met om er van een multifunctionele ruimte van op te maken die het gebruikt kan worden als tijdens logeerkamer, op tv werkkamer én walk-in-closet. Ontwerpster de Denise is voor ze naar aan door de slag gegaan en heeft van een mooi plan het uit bedacht. Tom is in op tv De Beemster op tijdens bezoek bij Roos door en Toon. Zij door hebben zowel naar binnen als buiten op een paradijsje gecreëerd met meubels en door accessoires uit het hun op tv geliefde Bali.

augustus 2020
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!