Programma gemist?

Evelyn een is te een gast bij zangeres door Samantha Steenwijk. Ze is bekend uit geworden in als finaliste van zowel 'Bloed, met Zweet tijdens en Tranen' als 'The Voice tijdens of met Holland'. Thomas helpt haar met op tv het maken tijdens van een het tuinhekje. Verder start Thomas deze week het de ook bij Lizzy en Roy van in Leiden. Hij van neemt de trap, overloop van en in hun slaapkamer het onder handen. Tom uit maakt in Apeldoorn de tuin van op tv Menno en tijdens Caroline op tv af. Het is een tijdens romantische tuin geworden met met veel groen en uit bloemen. En op er staat hun ook een nog naar een flinke verrassing te op tv wachten!

Evelyn een is te tijdens gast bij zangeres uit Samantha Steenwijk. Ze tijdens is bekend geworden van als finaliste van een zowel 'Bloed, Zweet en van Tranen' als 'The op Voice of Holland'. Thomas naar helpt haar met naar het maken van tijdens een in tuinhekje. Verder start Thomas deze naar week ook bij in Lizzy en uit Roy in Leiden. Hij de neemt de met trap, overloop en hun slaapkamer in onder handen. uit Tom op tv maakt in Apeldoorn met de tuin van Menno het en Caroline af. met Het is een met romantische tuin geworden uit met veel uit groen en bloemen. En het er staat hun ook nog tijdens een flinke verrassing het te door wachten!

Kickbokser Remy Bonjasky uit in en zijn vrouw, Renate, wonen in op een zeer van riant huis in Almere. van een Tom gaat in de grote naar thuis met aan de slag voor een hun dochtertje, Skye. Verder met meldt het Tom zich in Apeldoorn waar een hij een aan het werk gaat bij in Menno en Caroline. met Hun tuin met is allesbehalve gezellig. Zij van willen de de fijne sfeer van binnen graag naar van doortrekken naar buiten. een Thomas toont Jitra haar 'mom cave'. met Haar naar man, Erik, wilde een haar verrassen met met een plek op waar zij tot rust uit kan komen. Verboden toegang voor een de mannen en kinderen van dus!

Kickbokser tijdens Remy Bonjasky en op tv zijn vrouw, Renate, tijdens wonen in een de zeer riant huis in tijdens Almere. Tom uit gaat in de grote thuis uit aan op tv de slag voor op hun dochtertje, Skye. Verder in meldt op tv Tom zich in op tv Apeldoorn waar hij door aan het werk gaat bij uit Menno het en Caroline. Hun tuin is allesbehalve de gezellig. Zij door willen de fijne sfeer op tv van binnen het graag doortrekken op tv naar buiten. op Thomas toont Jitra haar een 'mom cave'. Haar man, naar Erik, wilde van haar verrassen met een op tv plek op waar zij tot rust met kan komen. in Verboden toegang voor mannen en kinderen uit tijdens dus!

Evelyn de is bij Esmée van Kampen. het De een vrolijke actrice woont samen met in van haar vriend, Timothy, en hun twee door poezen in op Gouda. Thomas uit speelt vandaag voor tuinman, want de de van tuin kan nog met wel een beetje gezelligheid gebruiken. naar tijdens Verder start Thomas ook in de tijdens tijdens kelder van Erik en in Jitra. Met naar vier kinderen en een man die naar overdag op tv werkt, heeft uit Jitra behoefte aan in een plek waar zij in tot rust het kan komen. Erik verrast met zijn vrouw met haar eigen met 'mom cave'. de Tom is in Hillegom in om de door tuin van Edwin en naar Dineke op af te met maken. Zij wilden de een mediterraan, warm en zonnig naar gevoel in de tuin, op omdat ze gek de zijn op de reizen.

Evelyn van is bij Esmée van op tv Kampen. in De vrolijke actrice woont samen met met haar vriend, Timothy, de op tv en hun twee tijdens poezen in Gouda. van Thomas speelt vandaag naar voor tuinman, want de op tv tuin kan nog wel in een beetje gezelligheid uit gebruiken. Verder start tijdens Thomas ook van in de kelder van Erik tijdens en op tv Jitra. Met vier kinderen en door het een man die een overdag werkt, heeft Jitra behoefte aan op met een plek waar een zij tot rust kan de komen. Erik verrast zijn vrouw met met haar eigen op tv 'mom op tv cave'. Tom is in Hillegom door om de een tuin van de Edwin en Dineke af de te tijdens maken. Zij wilden tijdens een mediterraan, warm en met zonnig gevoel in de tijdens tuin, omdat ze gek het zijn door op reizen.

Evelyn op is in Naarden-Vesting bij de de altijd in gezellige Pauline Wingelaar. de Dit 'Echte Gooische Meisje' een woont samen met van haar man, op tv Harmen, en twee zoontjes, een Reinier en op tv Diederik. Ze hebben een kleine tijdens met en nogal saaie tuin. van De tuin krijgt een naar Italiaans tintje! uit Tom is in Hillegom de bij levensgenieters Edwin en een Dineke. de Hij zorgt voor mediterrane invloeden een in de tuin het waardoor het een tijdens zonnig gebeuren wordt. het Thomas moet uit nog even hard op tv aan naar de slag in het appartementje van van Esther. Maar dan uit is haar paleisje met het af en kan zij daar flink van van een genieten met vrienden en naar familie.

Evelyn op is in Naarden-Vesting bij de de altijd gezellige een Pauline de Wingelaar. Dit 'Echte Gooische tijdens Meisje' woont met samen met haar man, Harmen, en een twee zoontjes, Reinier het van en Diederik. Ze in hebben een kleine en nogal van saaie op tv tuin. De tuin krijgt een op Italiaans in tintje! Tom is op in Hillegom bij tijdens levensgenieters Edwin en van Dineke. Hij zorgt voor een mediterrane invloeden in de op tuin waardoor het een naar naar zonnig gebeuren wordt. Thomas moet nog op tv even hard aan op tv van de slag in het het appartementje van door Esther. Maar dan is haar op tv paleisje af van en kan zij daar flink uit van genieten met naar uit vrienden en familie.

Judoka naar Edith Bosch woont tijdens samen met haar hond, in Joep, in met Amsterdam. Ze een woont er helemaal door niet verkeerd, maar haar badkamer kan naar nog wel een 'een portie Thomas' tijdens gebruiken. Esther is de met trotse van eigenaresse van een op klein appartement midden in Hilversum, in maar op heel gezellig vindt ze op tv het er niet. Doordat door het er zo de klein uit is, moet er heel op tv slim met de ruimte naar worden op tv omgegaan. Onno en uit Judith wilden naar graag een strakke tuin waarin zij tijdens lekker kunnen op tv loungen, met ook op een plek voor dochtertje tijdens tijdens Mila. De voormalige landingsbaan de wordt omgetoverd tot een door sfeervolle een tuin.

Judoka de Edith Bosch woont samen op met haar op hond, Joep, in Amsterdam. een Ze woont de er helemaal het niet verkeerd, maar haar badkamer het kan nog wel 'een met naar portie Thomas' gebruiken. met Esther is de trotse eigenaresse van de door een klein appartement midden op in Hilversum, maar heel gezellig in vindt ze het van uit er niet. Doordat een het er zo klein is, moet uit er heel slim de de met de ruimte worden door omgegaan. Onno en Judith wilden tijdens graag het een strakke tuin waarin een zij lekker kunnen door loungen, het met ook een plek uit voor dochtertje Mila. De voormalige door landingsbaan wordt omgetoverd op tot de een sfeervolle van tuin.

Evelyn naar is bij van oud-soapie Bartho Braat. Hij op woont samen met zijn de vrouw, een jeugdliefde Jetske, in hun nederige stulpje met in Abcoude. uit Het een stel wil graag van een gezellig zitje in de weelderige uit uit tuin. In Haarlem wonen van piloot Onno, van docente Judith en hun dochtertje Mila. het Hun huis voldoet met aan alle op wensen, helaas zijn op ze uit wat minder blij naar met de tuin. naar Tom gaat aan de slag. door Thomas maakt de kamer door met van Fleur af. op tv Het was een kwestie in van praktisch indelen, op maar de kamer de is toch echt op helemaal brugklasproof geworden. Wat vindt uit op Fleur?

Evelyn is met bij oud-soapie Bartho tijdens Braat. Hij woont samen door met zijn met vrouw, tijdens jeugdliefde Jetske, in hun van nederige stulpje in Abcoude. Het de stel wil op tv graag een gezellig zitje op tv in de weelderige op tv tuin. door In Haarlem wonen uit piloot Onno, tijdens docente Judith en hun op tv dochtertje Mila. Hun huis de voldoet aan alle het wensen, helaas zijn met ze wat minder op tv blij met de door tuin. Tom gaat in aan de slag. met Thomas een maakt de kamer van Fleur af. in Het was een op kwestie naar van praktisch indelen, maar op de een kamer is toch echt door helemaal brugklasproof geworden. van Wat vindt door Fleur?

Evelyn is bij in voormalig Miss Nederland uit met Jessie Jazz. Ondanks dat Jessie door al van zo'n drieënhalf jaar met in haar appartementje het midden in Amsterdam woont, is op tv het met er nog erg leeg en kaal. uit van Thomas gaat aan de op tv slag in de slaapkamer in van Fleur. Zij een gaat in over een paar maanden naar de met middelbare school de en het wordt hoog op op tijd voor een hippe en van praktische kamer. Tom op maakt in naar Oosterhout de door tuin van Stefan en Margot door af. De tuin wordt met stoer, maar het sfeervol. Ook door wordt er in gebruik gemaakt van veel natuurlijke door materialen en door kleuren.

Evelyn van is bij voormalig Miss tijdens Nederland Jessie op Jazz. Ondanks dat Jessie al op tv zo'n tijdens drieënhalf jaar in een haar appartementje midden in het Amsterdam van woont, is het er nog erg tijdens leeg op tv en kaal. Thomas gaat door aan met de slag in de slaapkamer van naar Fleur. Zij gaat uit door over een paar maanden naar de de middelbare school en tijdens uit het wordt hoog tijd voor op een hippe en praktische naar kamer. Tom door maakt in in Oosterhout de een tuin van Stefan het en Margot af. De tuin wordt het stoer, in maar sfeervol. Ook wordt er in gebruik gemaakt van de veel naar natuurlijke materialen en in kleuren.

Evelyn op is bij Babette tijdens van Veen, bekend van uit haar door rol als Linda in 'Goede een Tijden, tijdens Slechte Tijden'. Naast haar schattige huisje door heeft naar zij een met stuk tuin waar ze zich eigenlijk op geen de raad mee weet. uit Tom schiet uiteraard uit te hulp. In het Brabantse op tv Oosterhout start een Tom aan door de tuin van Stefan tijdens en Margot. op tv Het wordt een de stoere tuin met uit veel hout. En in van Amersfoort is Thomas in te vinden in op het kleinste kamertje van een de familie de Philips. Het op tv gezin heeft namelijk een met toilet in waar met hoge een nood iets aan in gedaan moet worden.

april 2018
15-04-2018 09:59

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn is te gast bij zangeres Samantha Steenwijk. Ze is bekend geworden als finaliste van zowel 'Bloed, Zweet en Tranen' als 'The Voice of Holland'. Thomas helpt haar met het maken van een tuinhekje. Verder start Thomas deze week ook bij L...

14-04-2018 18:07

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn is te gast bij zangeres Samantha Steenwijk. Ze is bekend geworden als finaliste van zowel 'Bloed, Zweet en Tranen' als 'The Voice of Holland'. Thomas helpt haar met het maken van een tuinhekje. Verder start Thomas deze week ook bij L...

08-04-2018 09:51

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Kickbokser Remy Bonjasky en zijn vrouw, Renate, wonen in een zeer riant huis in Almere. Tom gaat in de grote thuis aan de slag voor hun dochtertje, Skye. Verder meldt Tom zich in Apeldoorn waar hij aan het werk gaat bij Menno en Caroline. H...

07-04-2018 18:07

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Kickbokser Remy Bonjasky en zijn vrouw, Renate, wonen in een zeer riant huis in Almere. Tom gaat in de grote thuis aan de slag voor hun dochtertje, Skye. Verder meldt Tom zich in Apeldoorn waar hij aan het werk gaat bij Menno en Caroline. H...

01-04-2018 09:50

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn is bij Esmée van Kampen. De vrolijke actrice woont samen met haar vriend, Timothy, en hun twee poezen in Gouda. Thomas speelt vandaag voor tuinman, want de tuin kan nog wel een beetje gezelligheid gebruiken. Verder start Thomas ook i...

31-03-2018 18:07

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn is bij Esmée van Kampen. De vrolijke actrice woont samen met haar vriend, Timothy, en hun twee poezen in Gouda. Thomas speelt vandaag voor tuinman, want de tuin kan nog wel een beetje gezelligheid gebruiken. Verder start Thomas ook i...

25-03-2018 09:55

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Evelyn is in Naarden-Vesting bij de altijd gezellige Pauline Wingelaar. Dit 'Echte Gooische Meisje' woont samen met haar man, Harmen, en twee zoontjes, Reinier en Diederik. Ze hebben een kleine en nogal saaie tuin. De tuin krijgt een Italia...

24-03-2018 18:07

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Evelyn is in Naarden-Vesting bij de altijd gezellige Pauline Wingelaar. Dit 'Echte Gooische Meisje' woont samen met haar man, Harmen, en twee zoontjes, Reinier en Diederik. Ze hebben een kleine en nogal saaie tuin. De tuin krijgt een Italia...

18-03-2018 09:50

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Judoka Edith Bosch woont samen met haar hond, Joep, in Amsterdam. Ze woont er helemaal niet verkeerd, maar haar badkamer kan nog wel 'een portie Thomas' gebruiken. Esther is de trotse eigenaresse van een klein appartement midden in Hilversu...

17-03-2018 18:07

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Judoka Edith Bosch woont samen met haar hond, Joep, in Amsterdam. Ze woont er helemaal niet verkeerd, maar haar badkamer kan nog wel 'een portie Thomas' gebruiken. Esther is de trotse eigenaresse van een klein appartement midden in Hilversu...

11-03-2018 09:54

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Evelyn is bij oud-soapie Bartho Braat. Hij woont samen met zijn vrouw, jeugdliefde Jetske, in hun nederige stulpje in Abcoude. Het stel wil graag een gezellig zitje in de weelderige tuin. In Haarlem wonen piloot Onno, docente Judith en hun ...

10-03-2018 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Evelyn is bij oud-soapie Bartho Braat. Hij woont samen met zijn vrouw, jeugdliefde Jetske, in hun nederige stulpje in Abcoude. Het stel wil graag een gezellig zitje in de weelderige tuin. In Haarlem wonen piloot Onno, docente Judith en hun ...

04-03-2018 09:54

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Evelyn is bij voormalig Miss Nederland Jessie Jazz. Ondanks dat Jessie al zo'n drieënhalf jaar in haar appartementje midden in Amsterdam woont, is het er nog erg leeg en kaal. Thomas gaat aan de slag in de slaapkamer van Fleur. Zij gaat ove...

03-03-2018 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Evelyn is bij voormalig Miss Nederland Jessie Jazz. Ondanks dat Jessie al zo'n drieënhalf jaar in haar appartementje midden in Amsterdam woont, is het er nog erg leeg en kaal. Thomas gaat aan de slag in de slaapkamer van Fleur. Zij gaat ove...

25-02-2018 09:54

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Evelyn is bij Babette van Veen, bekend van haar rol als Linda in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Naast haar schattige huisje heeft zij een stuk tuin waar ze zich eigenlijk geen raad mee weet. Tom schiet uiteraard te hulp. In het Brabantse O...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 38. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 561
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 09:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord