Programma gemist?

Seizoen tijdens 35 - Aflevering 21 het - Klusmagazine waarin de van mooiste op tv huis- en in tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn de en Thomas maken een speelhoek met voor Thijs van en tijdens Kate in Leersum, tijdens waar de kinderen al tijdens hun speelgoed kwijt de kunnen. In Haarlem naar kan zowel tijdens de woonkamer als uit keuken van Rembrandt, Wendy, Jari en van Liva een wel een naar opfrisbeurt gebruiken. Thomas gaat er helemaal door los! door En in op Uitgeest kunnen Wessel en Lisa de niet wachten op om te in genieten van een borrel in het hun eerste eigen tuin. uit op tv Tom maakte van hun saaie een tuin een groen paradijsje op met een 'tropisch de een Miami-gevoel'.

Seizoen in 35 - Aflevering tijdens 21 - Klusmagazine tijdens waarin de mooiste huis- en van tuinverbouwingen aan de bod komen. Evelyn op en Thomas het maken een speelhoek op voor Thijs en Kate in de Leersum, waar de kinderen uit al hun met speelgoed kwijt kunnen. met In Haarlem kan zowel de op de woonkamer als uit keuken van Rembrandt, Wendy, tijdens Jari en Liva wel een met opfrisbeurt in gebruiken. Thomas gaat er met helemaal een los! En in Uitgeest tijdens kunnen Wessel een en Lisa niet wachten het om te door genieten van een naar borrel in hun eerste eigen het tuin. Tom maakte van een hun saaie tuin met een groen paradijsje met met een door 'tropisch in Miami-gevoel'.

Een balkon tijdens is vaak in een langwerpige, tijdens smalle ruimte. Hoe je door daar een van gezellige ruimte van maakt, uit laten Evelyn en Tom zien tijdens op het met balkonnetje van Gabi in naar een Rotterdam. Wessel en Lisa naar hebben bij hun naar koopwoning in Uitgeest voor het met eerst in de hun de leven een echte tuin. Er moet een alleen nog van wel een hoop gebeuren. een Oftewel: werk van aan de winkel voor door Tom! de En in het Kortenhoef legt Thomas de laatste hand tijdens in aan de slaapkamer van Gerard en een een Sandra. Zij hadden extra het ruimte over naar nu hun kinderen de deur uit op in zijn.

Een balkon is op tv een vaak een langwerpige, een smalle ruimte. Hoe met je daar een gezellige ruimte naar van door maakt, laten Evelyn en naar Tom zien op van het balkonnetje van de Gabi in de Rotterdam. Wessel en Lisa in hebben bij hun koopwoning met in Uitgeest voor het van eerst in hun de leven in een echte tuin. de Er moet alleen nog wel het het een hoop gebeuren. Oftewel: werk door aan de uit winkel voor Tom! uit En in het Kortenhoef legt Thomas de laatste hand tijdens aan de in slaapkamer van een Gerard en Sandra. uit Zij hadden op tv extra ruimte over nu van hun kinderen de uit deur uit uit zijn.

Evelyn neemt het een kijkje in de op tv loftwoning in van interieurontwerper en horecaondernemer met Casper Reinders. Evelyn met wil de wel eens weten uit hoe deze trendsetter te de werk gaat. In Kortenhoef naar start Thomas met de in slaapkamer op tv van Sandra en Gerard. Nu door door hun kinderen zijn uitgevlogen, het hebben ze ruimte over. met En in de Heiloo kunnen de Maxime en Giedo een de vruchten gaan door plukken van het harde werk naar van Tom. Hij het heeft voor hen van een paradijsje met uit een in groentetuin en fruitbomen uit gemaakt.

Evelyn neemt een de kijkje het in de loftwoning van het interieurontwerper van en horecaondernemer Casper Reinders. met Evelyn wil door wel eens weten met hoe deze trendsetter een te werk gaat. In het Kortenhoef start Thomas een met de slaapkamer van uit Sandra en Gerard. Nu op tv hun tijdens kinderen zijn uitgevlogen, hebben ze tijdens ruimte door over. En het in Heiloo kunnen Maxime en op tv Giedo de door vruchten gaan tijdens plukken van het harde een werk van door Tom. Hij heeft voor hen tijdens een paradijsje tijdens met een groentetuin en een fruitbomen uit gemaakt.

Evelyn is met afgereisd naar Demen om door een van kijkje te de nemen bij Martje, op tv die haar tuin heeft ingedeeld in in verschillende kleuren met en thema´s. van In Heiloo gaat de tuin in van Giedo en door Maxime op naar de schop. Zij een willen naar graag zelfvoorzienend leven en naar dromen daarom van een groentetuin, tijdens een kippenhok en uit fruitbomen van zodat ze uit van eigen tuin kunnen eten. Helemaal op een klus tijdens naar in Tom´s hart!

Evelyn de is afgereisd naar Demen een om een kijkje te met op tv nemen bij Martje, die op haar tuin de heeft ingedeeld in verschillende op kleuren en thema´s. In Heiloo op tv gaat de tuin op van in Giedo en Maxime op op tv de een schop. Zij willen graag met zelfvoorzienend leven en dromen daarom door van een groentetuin, de een kippenhok en de fruitbomen zodat de ze uit eigen tuin door het kunnen eten. Helemaal een klus naar naar Tom´s de hart!

Je uit wil je woonkamer veranderen, uit maar in geeft je geld liever uit aan op tv naar een drankje op Koningsdag? Evelyn een en Thomas op tv laten zien hoe je met door een een klein budget toch door een groot verschil kan een maken. In in Den Bosch start van Thomas aan de met tuinkamer van John, Gemma, tijdens Dione en Jolein. op tv Het gezin door wil er tijdens graag kunnen chillen, van werken, gamen én een knutselen, en dat het op tv liefst allemaal tegelijk. En op tv de zandvlakte het in Almere de is verleden tijd. Tom op levert vandaag van namelijk zijn duintuin een op.

Je wil je in het woonkamer veranderen, maar geeft door je geld op liever uit aan naar een drankje op naar Koningsdag? Evelyn en Thomas tijdens laten zien het hoe je met een een klein budget toch op een groot verschil kan maken. tijdens In Den Bosch door start Thomas aan van de tuinkamer het van met John, Gemma, Dione naar en Jolein. Het gezin wil er een graag kunnen uit chillen, van werken, gamen én met knutselen, en dat het liefst het allemaal tegelijk. met En de zandvlakte het in Almere is verleden in tijd. Tom levert tijdens vandaag namelijk zijn op tv duintuin de op.

Tom uit en Evelyn gaan het in Hilversum aan de met slag tijdens in de voortuin van het Anneke. Tom bouwt in onder meer een met bank waar de je in een handomdraai een met tafel door van maakt. Verder start op tv Tom aan een de het tuin van van Mieke en Tim, die naar in het in duinlandschap van Almere een wonen. En in Leusden met is van Thomas alweer klaar een met de slaapkamer op tv voor de kleine Lizzy. Is tijdens ze blij met de uit het stoere meidenkamer?

Tom en op tv Evelyn gaan een in Hilversum aan met de slag op tv in de voortuin van Anneke. Tom op tv bouwt onder meer op tv een bank op tv waar je het in een handomdraai een tafel uit van op maakt. Verder start de Tom aan een de uit tuin van Mieke op en uit Tim, die in het duinlandschap met van in Almere wonen. En in Leusden is de Thomas een alweer klaar met de slaapkamer de voor een de kleine Lizzy. een Is ze blij met tijdens de op stoere meidenkamer?

Evelyn is van inmiddels behoorlijk bedreven met in het uit werken met epoxy. tijdens Samen met de Thomas maakt ze met dit keer een riviertafel. In Leusden in is op Thomas bezig met de het slaapkamer van de naar 6-jarige Lizzy. Zij mag met op tijdens zolder gaan slapen, het maar die de zolder is op dit moment naar nog niet veel meer het dan een met opbergplek de annex wasruimte. En het Tom heeft inmiddels op tv vierkante ogen gekregen tijdens van al dat werken door aan de kubustuin. door Wat vinden een Martijn en Maaike van het op eindresultaat?

Evelyn is door inmiddels behoorlijk bedreven met in het werken naar met epoxy. Samen met op op Thomas maakt ze dit keer een tijdens riviertafel. In Leusden de is Thomas door bezig met de op tv slaapkamer van de op 6-jarige Lizzy. Zij mag de op zolder gaan een slapen, maar het die van zolder is op dit moment een nog met niet veel meer dan een met opbergplek annex wasruimte. En met in Tom heeft inmiddels vierkante op tv ogen gekregen van al een dat uit werken aan de kubustuin. Wat naar vinden in Martijn en Maaike met van het eindresultaat?

In naar Spakenburg gaat de tuin de van Martijn en het Maaike volledig op op tv de van schop. Tom heeft het voor hen een het ontwerp voor de tuin waar hij de door vierkant achter staat. Thomas uit legt de in laatste hand aan de woonkamer van uit van Astrid in Rotterdam. De gedateerde woonkamer uit is door getransformeerd tot naar een ruimte met de uitstraling van van het een sfeervolle loft, waar Astrid met door haar dochters en door hun aanhang heerlijk op tv van tot rust kunnen van komen! En Tom naar en Thomas gaan weer in een keer samen aan de het naar slag. In Waddinxveen de verrassen ze de een Italiaanse Luigi met op een pizzaoven in de naar tuin.

mei 2019
26-05-2019 09:29

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 21 - Klusmagazine waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn en Thomas maken een speelhoek voor Thijs en Kate in Leersum, waar de kinderen al hun speelgoed kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel d...

25-05-2019 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 35 - Aflevering 21 - Klusmagazine waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn en Thomas maken een speelhoek voor Thijs en Kate in Leersum, waar de kinderen al hun speelgoed kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel d...

19-05-2019 09:29

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel en Lisa hebben bij hun koopwoning in Uitgeest voor het eerst in hun lev...

18-05-2019 18:07

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel en Lisa hebben bij hun koopwoning in Uitgeest voor het eerst in hun lev...

12-05-2019 09:30

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

11-05-2019 18:07

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

05-05-2019 09:33

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

04-05-2019 18:07

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

28-04-2019 09:33

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Je wil je woonkamer veranderen, maar geeft je geld liever uit aan een drankje op Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien hoe je met een klein budget toch een groot verschil kan maken. In Den Bosch start Thomas aan de tuinkamer van John, Gem...

27-04-2019 18:07

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Je wil je woonkamer veranderen, maar geeft je geld liever uit aan een drankje op Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien hoe je met een klein budget toch een groot verschil kan maken. In Den Bosch start Thomas aan de tuinkamer van John, Gem...

21-04-2019 09:35

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Tom en Evelyn gaan in Hilversum aan de slag in de voortuin van Anneke. Tom bouwt onder meer een bank waar je in een handomdraai een tafel van maakt. Verder start Tom aan een de tuin van Mieke en Tim, die in het duinlandschap van Almere wone...

20-04-2019 18:08

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Tom en Evelyn gaan in Hilversum aan de slag in de voortuin van Anneke. Tom bouwt onder meer een bank waar je in een handomdraai een tafel van maakt. Verder start Tom aan een de tuin van Mieke en Tim, die in het duinlandschap van Almere wone...

14-04-2019 09:37

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn is inmiddels behoorlijk bedreven in het werken met epoxy. Samen met Thomas maakt ze dit keer een riviertafel. In Leusden is Thomas bezig met de slaapkamer van de 6-jarige Lizzy. Zij mag op zolder gaan slapen, maar die zolder is op di...

13-04-2019 18:07

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn is inmiddels behoorlijk bedreven in het werken met epoxy. Samen met Thomas maakt ze dit keer een riviertafel. In Leusden is Thomas bezig met de slaapkamer van de 6-jarige Lizzy. Zij mag op zolder gaan slapen, maar die zolder is op di...

07-04-2019 09:37

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

In Spakenburg gaat de tuin van Martijn en Maaike volledig op de schop. Tom heeft voor hen een ontwerp voor de tuin waar hij vierkant achter staat. Thomas legt de laatste hand aan de woonkamer van Astrid in Rotterdam. De gedateerde woonkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 44. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 655
  • Laatste uitzending op 26-05-2019 om 09:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord