Programma gemist?

Tom en Evelyn uit gaan op bezoek de bij Ron de en op tv Duco in Voorhout. door Zij hebben het huis van Duco's op tv broer op tv kunnen kopen, maar naar de tuin is de niet zoals van zij voor ogen hebben. naar Ze willen graag de een plek om te uit loungen en barbecueën. een Evelyn gaat op een bezoek bij Ilonka door in Nijmegen. Zij woont uit daar naar in een een jaren 50-woning waar pasteltinten centraal in staan. Evelyn doet in hier inspiratie op hoe in je de vrolijke de kleuren kunt uit combineren met tijdens natuurlijke materialen. Thomas het gaat aan de een slag met van een beach-bord om de tuin in met Voorhout af in te in maken.

Tom uit en Evelyn gaan op in bezoek bij Ron op en Duco in Voorhout. door Zij hebben het naar een huis van Duco's door broer kunnen kopen, maar de naar tuin is niet met zoals zij voor het ogen hebben. naar Ze willen graag een van plek uit om te loungen en barbecueën. het Evelyn gaat op de bezoek tijdens bij Ilonka in Nijmegen. Zij woont tijdens het daar in een jaren 50-woning uit waar pasteltinten de centraal staan. tijdens Evelyn doet hier inspiratie het op hoe je in de vrolijke een kleuren kunt combineren met natuurlijke materialen. met Thomas gaat naar aan de naar slag met een de beach-bord om op tv de tuin in Voorhout af tijdens te het maken.

Na op een maandenlange huizenjacht heeft van Charlotte een studio het in Bussum op tijdens de kop getikt. een Thomas en op Evelyn gaan van aan de slag een met donkere accenten en zorgen in voor statements die tijdens passen bij het Charlotte, die duurzaamheid naar erg belangrijk vindt. In Den door Haag krijgt Tom op van moestuinexpert Floor het tips voor tijdens het kweken van de met lekkerste groenten tijdens uit eigen naar tuin.

Na een op tv maandenlange tijdens huizenjacht heeft Charlotte naar een studio in Bussum op de tijdens een kop getikt. Thomas en Evelyn gaan de uit aan de slag met donkere uit accenten en zorgen door voor statements die door passen bij van Charlotte, die door duurzaamheid erg belangrijk het vindt. In Den Haag tijdens krijgt Tom van moestuinexpert Floor een tips voor het op tv kweken van uit de op tv lekkerste groenten uit eigen door tuin.

Annelies en van Jeroen hebben een op megaverbouwing achter de rug op en het zijn ook de trotse op tv ouders geworden uit van Teuntje. Het met was een naar race tegen de door klok om nog voor de bevalling de tijdens te verhuizen. De tuin naar zijn ze in nog niet aan op tv toegekomen. Tom en Evelyn helpen hen uit om een dromtuin tijdens in met Marrakesh-sferen te creëren. door Evelyn brengt ook een van bezoek aan lerares op Mariska de in Rotterdam. Haar door grote hoekappartement heeft een mix de van een luxe hotelsfeer uit en de naar chique de jaren 50.

Annelies en de Jeroen hebben een megaverbouwing op tv met achter de rug en de zijn ook met de trotse ouders geworden van van Teuntje. Het was een het het race tegen de klok om de nog voor de bevalling met te verhuizen. een De tuin zijn met ze nog door niet aan toegekomen. van Tom en Evelyn helpen op tv hen om een van dromtuin met in Marrakesh-sferen te creëren. Evelyn brengt tijdens ook door een bezoek op tv aan lerares Mariska in Rotterdam. met Haar grote op hoekappartement heeft een mix van het een een luxe hotelsfeer en de tijdens chique jaren tijdens 50.

De met Portugese Joana heeft Thomas en het door Evelyn ingeschakeld om haar man op tv Bart te verrassen van met op een nieuwe badkamer. op Op dit moment zou het de badkamer niet misstaan op tv in in een foute film. in Niet iedereen heeft een tuin op naar het zuiden. Tom door doet tijdens daarom inspiratie op bij tijdens Nanda uit Limburg op tv hoe naar je in een schaduwrijke omgeving toch op tv tijdens een weelderige tuin kunt creëren. En door voor het tijdens ultieme zomergevoel gaat een Tom van aan de slag met een met hangmatconstructie.

De naar Portugese Joana heeft Thomas op tv en Evelyn uit ingeschakeld om haar man Bart de te verrassen met door een nieuwe op badkamer. Op op dit moment zou tijdens de badkamer met niet misstaan in een een foute film. Niet van iedereen heeft een tuin op tv op de het zuiden. Tom doet daarom de inspiratie op bij een Nanda uit uit Limburg hoe je in met een schaduwrijke omgeving toch tijdens een weelderige een tuin op kunt creëren. En voor het ultieme in zomergevoel gaat Tom uit door aan de slag het met een hangmatconstructie.

Thomas door en Evelyn zijn in een Pijnacker om de in kamer het van Mette aan te pakken. een Nu deelt ze haar in met kamer met een wasrek en moet de ze de zich om tijdens de rommel heen naar op tv haar kamer naar wurmen. Haar ouders tijdens vinden dat zij een kamer verdient, naar van waar ze een op tv rustig plekje voor zichzelf met heeft. Tom is in Amsterdam op bij Emma van van plantenwinkel Wildernis. in Zij opende vijf de jaar tijdens geleden de deuren met met als missie de stad groener de tijdens maken. De kamerplant speelt hier een op tv van grote rol in. Daarnaast vindt het Tom het weer op tv eens tijd om de met in tuinkamer op de boerderij onder op handen te van nemen.

Thomas de en Evelyn zijn in Pijnacker tijdens met om de kamer op van Mette aan te in pakken. Nu deelt ze tijdens haar kamer met op tv een wasrek van en moet ze zich om naar de een rommel heen naar haar het kamer wurmen. Haar ouders een in vinden dat zij een tijdens kamer verdient, waar op ze een het rustig plekje voor zichzelf heeft. Tom tijdens is in Amsterdam uit met bij Emma van plantenwinkel naar Wildernis. Zij opende een vijf jaar geleden de deuren een met als een missie de de stad groener maken. De tijdens kamerplant van speelt hier een grote rol van in. Daarnaast vindt Tom op tv het weer eens door tijd van om de het tuinkamer op de boerderij met onder handen te een nemen.

Thomas in en Evelyn zijn bij met Roland en Emmy in in het pittoreske dorpje het Hierden. Emmy het is altijd bezig uit om anderen te naar helpen en dochter door Michelle vindt dat met haar moeder van nu zelf weleens verwend mag naar worden. tijdens Tom is in het Gelderse uit dorpje Wenum door Wiesel bij Saskia. Met uit uit een tuin van 3000m2 wist van zij van in eerste instantie met geen raad, tot ze de tuin naar optisch kleiner het en knusser heeft een gemaakt.

Thomas en Evelyn met zijn uit bij Roland en Emmy in met het het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is door tijdens altijd bezig om anderen te een helpen en dochter Michelle met vindt uit dat haar moeder nu een zelf weleens verwend mag door worden. naar Tom is in het Gelderse de met dorpje Wenum Wiesel op tv bij Saskia. Met een tuin naar van 3000m2 in wist zij in eerste instantie op geen raad, tot in ze de tuin van optisch kleiner en uit knusser het heeft gemaakt.

Naomi naar en Rinse hebben afgelopen jaar op uit in Berkel en Rodenrijs op tv een hoekwoning gekocht en deze door de helemaal verbouwd. Ze naar hebben de hulp van Thomas en van Evelyn ingeroepen een voor de de laatste kamer het waar nog iets mee moet op tv gebeuren. door Het liefst willen ze in een de van ruimte, naast een slaapkamer uit voor hun dochter op Liv, ook uit een speelkamer voor hun kinderen. Een op tv mooie het uitdaging voor het team! Tom een gaat aan het de slag naar met leuke DIY-bloempotten. in Ook reist Tom af naar naar Vorden om de op tv kasteeltuin van van Mary en Aart door te uit bekijken. Een historische met siertuin waar drie generaties door de afgelopen naar eeuw hun stempel op in hebben gedrukt.

Naomi en de Rinse op hebben afgelopen jaar in Berkel met en met Rodenrijs een hoekwoning gekocht en door deze tijdens helemaal verbouwd. Ze hebben de het hulp van Thomas van en Evelyn tijdens ingeroepen voor de laatste het kamer waar nog een iets mee het moet gebeuren. Het een liefst willen met ze in de uit ruimte, naast een naar slaapkamer voor hun dochter Liv, tijdens ook het een speelkamer voor hun de kinderen. Een mooie uitdaging voor de het team! uit Tom gaat aan door de slag naar met leuke DIY-bloempotten. Ook van reist Tom af naar met Vorden op om de kasteeltuin van Mary op tv en Aart uit te op bekijken. Een historische van siertuin waar drie generaties de afgelopen door eeuw hun stempel van op hebben naar gedrukt.

Thomas een en Evelyn gaan in Amsterdam op tv met langs bij Derek tijdens en Sonny. De mannen hebben met in hun droomwoning een op met ruimte over waar ze geen de raad van mee weten. Hun de wens is om er een multifunctionele van van ruimte van te maken die in gebruikt uit kan worden als logeerkamer, werkkamer én van tijdens walk-in-closet. Ontwerpster Denise is voor ze door aan de een slag gegaan uit en heeft naar een mooi plan bedacht. Tom met is in door De Beemster op op bezoek bij de Roos en Toon. met Zij hebben zowel binnen van als buiten een paradijsje naar gecreëerd met meubels met en accessoires uit op tv hun geliefde van Bali.

september 2021
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!