Programma gemist?

In Apeldoorn gaat uit de in tuin van Bram en Eva het op de schop. op tv Evelyn wordt bijgespijkerd het over de woontrends met en het combineren in van kleur. Ook op tv gaat ze door binnen kijken bij tijdens vintageliefhebber Kirsten die op tv haar dubbele dijkhuis op tv omtoverde tot de een behangwalhalla. Thomas geeft op een kringloopkastje een tijdens totaal nieuwe look. uit En we maken door de winnaar bekend met van de onze 'Stylist Gezocht'-wedstrijd.

In Apeldoorn een gaat de tuin van tijdens Bram en door Eva op de een schop. Evelyn wordt bijgespijkerd van over de woontrends door en het de combineren van kleur. Ook de gaat met ze binnen een kijken bij vintageliefhebber het Kirsten die haar dubbele dijkhuis omtoverde in de tot een behangwalhalla. Thomas geeft een op tv kringloopkastje een totaal met nieuwe op tv look. En we van maken de winnaar bekend van uit onze 'Stylist op Gezocht'-wedstrijd.

Tom met en Thomas toveren samen met naar ontwerpster naar Leonie een een oude boerderij om een tot onze 'Eigen Huis En het Tuin-boerderij'. Thomas mag van zijn tijdens eigen werkplek inrichten en Tom gaat op aan de tijdens slag in de tuinkamer. het Evelyn krijgt het de opdracht om oude in vintage-eetstoelen te uit zoeken die op tv in de sfeer van op de boerderij op tv passen. Tom op tv en Thomas laten zien hoe door je het een oud, verroest tuinbankje door nieuw leven tijdens in kan blazen.

Tom door en Thomas toveren samen door met ontwerpster Leonie een op tv oude boerderij om met de tot onze 'Eigen Huis in En Tuin-boerderij'. Thomas mag zijn naar eigen werkplek met inrichten en in Tom gaat aan met de slag in de op tuinkamer. Evelyn krijgt de op opdracht om oude door vintage-eetstoelen te op tv zoeken die in door de sfeer uit van de uit boerderij passen. Tom en Thomas laten naar zien tijdens hoe je op een oud, verroest tuinbankje nieuw leven uit naar in kan blazen.

Tom gaat in met Rijswijk aan de de slag het met de uit voortuin van Chiel door en Frouzan. De tuin biedt de een naar prachtig uitzicht over de van Rijn-Schiekanaal, maar op tv is niet praktisch het en ook niet gezellig. Thomas legt van in in Haarlem de laatste hand met aan de woonkeuken van van Rembrandt en de Wendy. Zijn ze blij door met het eindresultaat? de Tom, Thomas en door Evelyn trekken er uit nog een door keer op samen op uit voordat ze vakantie op tv naar gaan vieren. Ze pakken naar gezamenlijk de tijdens caravan van Laurien aan, die een naar heel uit pittig jaar achter de rug op tv naar heeft.

Tom uit gaat in Rijswijk aan de naar slag met de naar voortuin tijdens van Chiel en Frouzan. van De tuin biedt de een prachtig uitzicht de over een de Rijn-Schiekanaal, maar is de niet praktisch en ook van niet gezellig. in Thomas legt in Haarlem de in laatste hand een aan de woonkeuken van met Rembrandt en het Wendy. Zijn tijdens ze blij met door het eindresultaat? uit Tom, Thomas en Evelyn trekken er tijdens tijdens nog een keer samen op naar uit voordat ze vakantie het gaan in vieren. Ze door pakken gezamenlijk de caravan van van Laurien aan, die de een heel pittig jaar op achter de op tv rug uit heeft.

Evelyn in en Thomas op maken een speelhoek voor Thijs en uit Kate in in Leersum, waar de met kinderen van al hun speelgoed de kwijt kunnen. In Haarlem kan een zowel de woonkamer als het keuken van door Rembrandt, Wendy, Jari op en Liva van wel een opfrisbeurt gebruiken. uit Thomas gaat het er helemaal los! En in op tv Uitgeest kunnen Wessel door en tijdens Lisa niet wachten om de te genieten van door een het borrel in hun eerste eigen naar tuin. Tom op tv maakte van hun saaie in tuin een op groen paradijsje met een 'tropisch een een Miami-gevoel'.

Evelyn van en Thomas een maken een speelhoek voor Thijs naar en Kate in van Leersum, waar de kinderen in al hun speelgoed door kwijt kunnen. een In op tv Haarlem kan zowel de woonkamer als door de keuken van Rembrandt, Wendy, van Jari en Liva een wel een opfrisbeurt gebruiken. uit Thomas naar gaat er helemaal met los! En in uit Uitgeest kunnen Wessel en Lisa niet op een wachten om te in genieten van een borrel in hun het eerste eigen naar tuin. op tv Tom maakte van hun saaie door tuin een het groen paradijsje met een met 'tropisch in Miami-gevoel'.

Een balkon is het met vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe de je daar het een gezellige ruimte van tijdens de maakt, laten Evelyn en uit Tom zien op het van balkonnetje van Gabi in naar Rotterdam. Wessel met en Lisa hebben door bij door hun koopwoning in Uitgeest van voor het uit eerst in hun naar leven een echte tuin. Er moet van alleen de nog wel een in hoop gebeuren. Oftewel: door werk aan de uit winkel voor het Tom! En in Kortenhoef naar legt Thomas de uit laatste hand aan de de slaapkamer van Gerard van en Sandra. Zij op tv hadden naar extra ruimte over nu de hun kinderen de met deur uit naar zijn.

Een balkon is van de vaak een langwerpige, smalle een ruimte. Hoe van je daar een gezellige door ruimte van een maakt, laten Evelyn en Tom een zien tijdens op het balkonnetje tijdens van Gabi in Rotterdam. Wessel en een met Lisa hebben bij in hun koopwoning in op tv Uitgeest voor het op tv eerst in hun leven een echte door tuin. tijdens Er moet alleen nog het wel een hoop gebeuren. op tv Oftewel: werk aan tijdens de winkel een voor Tom! En in het op Kortenhoef legt Thomas de laatste tijdens hand tijdens aan de slaapkamer van Gerard door en Sandra. een Zij hadden extra met ruimte over nu hun kinderen naar de deur een uit naar zijn.

Evelyn neemt een van een kijkje in de loftwoning van uit interieurontwerper en in horecaondernemer Casper Reinders. door Evelyn wil van wel eens weten hoe deze trendsetter door te in werk gaat. een In Kortenhoef start met Thomas met de slaapkamer van Sandra tijdens en Gerard. uit Nu het hun kinderen zijn uitgevlogen, hebben met ze ruimte over. uit En het in Heiloo kunnen Maxime en Giedo de de op tv vruchten gaan plukken door van het harde van werk van Tom. Hij de heeft voor hen op een een paradijsje met een groentetuin het en fruitbomen naar gemaakt.

Evelyn met neemt een kijkje met in de loftwoning van van interieurontwerper en met horecaondernemer Casper door Reinders. Evelyn wil wel eens op weten hoe deze trendsetter op tv te werk met gaat. In Kortenhoef start van Thomas op met de slaapkamer op van Sandra en het Gerard. Nu hun kinderen op zijn tijdens uitgevlogen, hebben ze ruimte van over. En in Heiloo op kunnen Maxime naar en Giedo in de vruchten gaan plukken van het naar harde werk van een Tom. Hij van heeft voor hen op tv een paradijsje met het een groentetuin en het fruitbomen het gemaakt.

Evelyn is afgereisd op door naar Demen om een kijkje met te nemen bij Martje, een die haar tuin op heeft ingedeeld het in verschillende van kleuren en de thema´s. In Heiloo gaat de tuin in op tv van Giedo en Maxime op de uit schop. Zij willen tijdens graag met zelfvoorzienend leven op tv en dromen daarom van een op groentetuin, door een kippenhok en fruitbomen zodat tijdens ze uit op eigen tuin kunnen eten. Helemaal de een klus de naar op Tom´s hart!

Evelyn een is afgereisd op tv naar Demen om een kijkje het te nemen op bij Martje, die van haar tuin heeft ingedeeld tijdens in verschillende met kleuren en thema´s. een In Heiloo gaat de de tuin door van Giedo en uit Maxime op de schop. Zij tijdens willen graag zelfvoorzienend leven op tv en dromen daarom op van van een groentetuin, van een kippenhok en fruitbomen in zodat ze uit eigen het tuin kunnen tijdens eten. Helemaal een klus naar van Tom´s met hart!

Je wil uit je woonkamer de veranderen, maar het geeft je geld liever de uit aan een drankje de op Koningsdag? Evelyn de en van Thomas laten zien hoe je met een een het klein budget toch op tv een groot verschil in kan maken. In een Den Bosch start naar Thomas aan naar de tuinkamer van een John, Gemma, Dione en Jolein. Het de gezin wil er op graag van kunnen chillen, werken, gamen het én knutselen, en dat tijdens het liefst allemaal tijdens tegelijk. in En de op zandvlakte in Almere is verleden een tijd. Tom met levert vandaag uit namelijk zijn duintuin het op.

september 2019
15-09-2019 09:35

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

In Apeldoorn gaat de tuin van Bram en Eva op de schop. Evelyn wordt bijgespijkerd over de woontrends en het combineren van kleur. Ook gaat ze binnen kijken bij vintageliefhebber Kirsten die haar dubbele dijkhuis omtoverde tot een behangwalh...

14-09-2019 18:07

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

In Apeldoorn gaat de tuin van Bram en Eva op de schop. Evelyn wordt bijgespijkerd over de woontrends en het combineren van kleur. Ook gaat ze binnen kijken bij vintageliefhebber Kirsten die haar dubbele dijkhuis omtoverde tot een behangwalh...

08-09-2019 09:33

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Tom en Thomas toveren samen met ontwerpster Leonie een oude boerderij om tot onze 'Eigen Huis En Tuin-boerderij'. Thomas mag zijn eigen werkplek inrichten en Tom gaat aan de slag in de tuinkamer. Evelyn krijgt de opdracht om oude vintage-ee...

07-09-2019 18:07

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Tom en Thomas toveren samen met ontwerpster Leonie een oude boerderij om tot onze 'Eigen Huis En Tuin-boerderij'. Thomas mag zijn eigen werkplek inrichten en Tom gaat aan de slag in de tuinkamer. Evelyn krijgt de opdracht om oude vintage-ee...

02-06-2019 09:38

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Tom gaat in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de Rijn-Schiekanaal, maar is niet praktisch en ook niet gezellig. Thomas legt in Haarlem de laatste hand aan de woonkeuken van R...

01-06-2019 18:07

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Tom gaat in Rijswijk aan de slag met de voortuin van Chiel en Frouzan. De tuin biedt een prachtig uitzicht over de Rijn-Schiekanaal, maar is niet praktisch en ook niet gezellig. Thomas legt in Haarlem de laatste hand aan de woonkeuken van R...

26-05-2019 09:29

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn en Thomas maken een speelhoek voor Thijs en Kate in Leersum, waar de kinderen al hun speelgoed kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel de woonkamer als keuken van Rembrandt, Wendy, Jari en Liva wel een opfrisbeurt gebruiken. Thomas gaat e...

25-05-2019 18:07

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn en Thomas maken een speelhoek voor Thijs en Kate in Leersum, waar de kinderen al hun speelgoed kwijt kunnen. In Haarlem kan zowel de woonkamer als keuken van Rembrandt, Wendy, Jari en Liva wel een opfrisbeurt gebruiken. Thomas gaat e...

19-05-2019 09:29

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel en Lisa hebben bij hun koopwoning in Uitgeest voor het eerst in hun lev...

18-05-2019 18:07

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Een balkon is vaak een langwerpige, smalle ruimte. Hoe je daar een gezellige ruimte van maakt, laten Evelyn en Tom zien op het balkonnetje van Gabi in Rotterdam. Wessel en Lisa hebben bij hun koopwoning in Uitgeest voor het eerst in hun lev...

12-05-2019 09:30

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

11-05-2019 18:07

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn neemt een kijkje in de loftwoning van interieurontwerper en horecaondernemer Casper Reinders. Evelyn wil wel eens weten hoe deze trendsetter te werk gaat. In Kortenhoef start Thomas met de slaapkamer van Sandra en Gerard. Nu hun kind...

05-05-2019 09:33

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

04-05-2019 18:07

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn is afgereisd naar Demen om een kijkje te nemen bij Martje, die haar tuin heeft ingedeeld in verschillende kleuren en thema´s. In Heiloo gaat de tuin van Giedo en Maxime op de schop. Zij willen graag zelfvoorzienend leven en dromen da...

28-04-2019 09:33

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Je wil je woonkamer veranderen, maar geeft je geld liever uit aan een drankje op Koningsdag? Evelyn en Thomas laten zien hoe je met een klein budget toch een groot verschil kan maken. In Den Bosch start Thomas aan de tuinkamer van John, Gem...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 45. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 661
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord