Programma gemist?

Tom door rondt de tuin door van Ruben en Lisanne een af. De industriële van strandtuin tijdens is intiem, modern tijdens en heeft genoeg door plek voor alle vrienden en familie. tijdens In Elst van legt Thomas de laatste van hand aan de tijdens speelzolder door voor Finn en van Dex. Een droomplek met met een naar vakkenkast vol verrassingen, klimrekken en op tv hangnetten. het En we sluiten af de bij onze eigen Tom. een Evelyn en door Thomas krijgen een op kijkje in op tv zijn nieuwe huis en in gaan samen met hem aan in de klus. Ze op tv maken prachtige tijdens schuifdeuren de en proosten op een mooi een seizoen vol naar klusinspiratie.

Tom tijdens rondt de tuin van Ruben de en Lisanne een af. De industriële naar strandtuin tijdens is intiem, modern en heeft genoeg tijdens plek in voor alle vrienden en uit familie. In het Elst legt Thomas de tijdens laatste hand op aan de speelzolder voor Finn uit en een Dex. Een droomplek naar met een vakkenkast uit vol verrassingen, klimrekken en hangnetten. de En we sluiten van af bij onze het met eigen Tom. Evelyn en uit Thomas krijgen het een kijkje in zijn nieuwe huis de en gaan een samen met hem aan door de klus. tijdens Ze maken prachtige schuifdeuren in en op proosten op op een mooi seizoen op vol klusinspiratie.

Evelyn naar is te gast bij actrice uit op Eva van de tijdens Wijdeven. Zij heeft naar net een nieuw huis van gekocht en is druk op tv bezig met klussen. in Haar tuin krijgt met een mini-make-over van onze met Tom. met Thomas is naar Elst de afgereisd om daar een door speelzolder te maken tijdens voor Finn en tijdens Dex. tijdens Ouders Robert en Bart willen uit tijdens dat het een in plek wordt waar zij al tijdens hun energie met kwijt kunnen. En Tom de begint in een Oegstgeest aan in de tuin van Ruben uit en Lisanne. Het wordt een met industriële in strandtuin.

Evelyn tijdens is te gast bij actrice met Eva van de het Wijdeven. een Zij heeft op net een nieuw huis van gekocht en is de druk bezig met klussen. Haar van tuin de krijgt een het mini-make-over van onze Tom. Thomas is door naar Elst uit afgereisd om uit daar een speelzolder te op maken voor naar Finn en op tv Dex. Ouders Robert tijdens en Bart willen van dat het een plek wordt waar van zij naar al hun met energie kwijt kunnen. En Tom tijdens begint in Oegstgeest in aan de tuin van op tv met Ruben en Lisanne. Het wordt een naar industriële het strandtuin.

Evelyn de is bij actrice Elise uit Schaap en haar op man, op tv schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter de op tv Jong. de De fietsen die voor het uit uit huis staan, zijn een tijdens doorn in het oog van van de het gezin. Zij zouden hier in dan ook graag een in ander met plekje voor vinden. Tom maakt naar in Blaricum de het tuin het van Floortje en Marloes af. op tv Het door stel verschilt het qua wensen van elkaar, maar op tv Tom op tv weer er toch weer tijdens een prachtige tuin van te van maken. van En Thomas maakt in Tuil van eindelijk de slaap- in door en badkamer van van Loes en Léon een af. Na jarenlang op de gang op te op hebben geslapen, kunnen ze eindelijk tijdens gaan genieten het van de 'hotel-chique' tijdens kamers.

Evelyn is bij uit met actrice Elise Schaap en naar haar man, schrijver en op tv voormalig 'GTST'-acteur Wouter naar de Jong. het De fietsen die voor in het huis door staan, zijn een met doorn in uit het oog van het gezin. op Zij tijdens zouden hier dan ook graag in een ander plekje naar voor op vinden. Tom maakt in Blaricum de naar tuin van van Floortje en Marloes af. van Het stel verschilt naar uit qua wensen van elkaar, maar met Tom weer het er toch weer op een prachtige tuin van naar te door maken. En Thomas maakt in op Tuil eindelijk de slaap- het en van badkamer van Loes van en Léon af. Na uit jarenlang naar op de gang te in hebben geslapen, kunnen ze op tv eindelijk gaan op tv genieten van de de 'hotel-chique' kamers.

Thomas op tv is in Tuil naar om verder te gaan het met tijdens zijn megaklus: de bad- en uit slaapkamer het van Loes en Léon. Het stel door moet met nog even op met de gang slapen, maar op tv dan hebben ze de straks ook wat! het Tom naar is in een nieuwbouwwijk in Blaricum op tv op bezoek een bij op tv het vrolijke stel Floortje en Marloes. naar van Zij willen graag een hippe van tuin naar met veel bloemen. En Evelyn van is bij Marieke Elsinga. van Zij een woont sinds naar kort in haar nieuwe huis. Het het een grote dakterras dat met daarbij hoort, kan nog wel de wat gezelligheid in gebruiken.

Thomas van is in Tuil om tijdens verder op tv te gaan met zijn van megaklus: de een bad- en slaapkamer van door Loes en Léon. Het stel op tv moet het nog even op de tijdens gang slapen, maar naar dan hebben ze straks met ook wat! naar Tom is in een door van nieuwbouwwijk in Blaricum de op bezoek bij het vrolijke op tv stel Floortje en Marloes. van Zij willen graag het door een hippe tuin op met veel bloemen. En Evelyn is op tv bij tijdens Marieke Elsinga. naar Zij woont sinds kort uit in haar nieuwe uit huis. Het op grote dakterras dat daarbij hoort, kan de nog wel door wat gezelligheid op tv gebruiken.

Evelyn het brengt in Broek met in Waterland een op bezoek aan de grande met dame van van het Nederlandse met theater: Karin Bloemen. Zij kan wel het wat hulp de gebruiken de met haar voortuin. van Thomas is in in Tuil om Léon met en Loes te helpen. Zij slapen het op op dit moment op op de gang, door omdat de slaapkamers met zijn ingepikt door hun drie de tienerkinderen. het Daar moet natuurlijk verandering in komen. de door De oplossing bevindt op tv zich in de garage. En naar Tom is in Volendam van om uit de tuin op van Ivar en Margret af van te op maken. De tuin krijgt twee naar delen: een in deel aan van het water en een op deel wat uit iets meer privé door ligt.

Evelyn op tv brengt in op Broek in Waterland een het bezoek aan de grande naar dame van op het Nederlandse het theater: Karin Bloemen. Zij kan tijdens wel wat hulp tijdens gebruiken met haar voortuin. op tv Thomas is in op de Tuil om Léon en Loes van te helpen. Zij op tv slapen op dit door moment op de de gang, door omdat de slaapkamers het zijn ingepikt door hun op tv drie tienerkinderen. Daar moet tijdens natuurlijk verandering in uit komen. De oplossing naar bevindt zich in de van garage. En Tom het is in op tv Volendam om de door tuin van Ivar een en Margret af te met maken. De tuin de krijgt twee van delen: een deel van aan het water op tv en een deel wat het iets meer een privé uit ligt.

Oud-Dolly een Dot en styliste Patty naar Zomer woont door in een bungalow met een een heel grote tuin. door Patty wil tijdens graag iets gezelligs het in uit de tuin en laat op de invulling op daarvan vanwege Bevrijdingsdag geheel aan het ons team uit over. Tom is in naar Volendam van om weer een het tuin op te van knappen. Dit keer bij Ivar en op naar Margret. Zij willen van in de tuin, die aan het tijdens het water ligt, een van babyproof-tuin maken. En uit Thomas is nog op tv steeds in Zwolle. Hij op maakt voor Debby een compleet tijdens nieuwe woonkamer van en pakt ook door gelijk de met tuinkamer mee.

Oud-Dolly Dot en op tv styliste Patty Zomer op tv woont in een naar uit bungalow met een heel grote tuin. op Patty wil graag op tv iets in gezelligs in de tuin op tv en laat met de invulling daarvan vanwege Bevrijdingsdag op tv geheel aan in ons team over. de Tom op tv is in Volendam om met weer een tuin op te op knappen. tijdens Dit keer bij Ivar van en Margret. een Zij willen van de tuin, naar door die aan het water ligt, het een babyproof-tuin uit maken. En op tv Thomas is nog steeds met in Zwolle. op tv Hij maakt voor op Debby een compleet nieuwe woonkamer op tv en pakt ook met gelijk de het tuinkamer mee.

Evelyn is op van bezoek bij de zanger Xander de Buisonjé tijdens een en zijn gezin. het Na anderhalf jaar klussen is de hun huis nog door niet af. op Thomas en Evelyn helpen hem de een uit handje om van de in muziekstudio van in zijn kelder een de hit te maken. In van Zwolle maakt tijdens Thomas van een de woonkamer en met een tuinkamer één bijzondere het en creatieve leefruimte. Tom maakt van in uit Schalkhaar de Bourgondische het tuin af. door Levensgenieters Jet en Sander het wilden een tuin waarin van lekker eten en op wijn een centraal staat.

Evelyn is op op bezoek bij zanger met Xander de Buisonjé op tv en zijn van gezin. Na tijdens anderhalf jaar naar klussen is hun huis het nog niet af. Thomas en naar tijdens Evelyn helpen hem een handje om in van de tijdens muziekstudio in zijn kelder in een tijdens hit te uit maken. In Zwolle maakt Thomas een van een tijdens woonkamer en een tuinkamer één in bijzondere en op creatieve leefruimte. uit Tom maakt in in Schalkhaar de Bourgondische met tuin af. het Levensgenieters Jet en Sander wilden met een tuin een waarin lekker eten en wijn de centraal de staat.

Tweede op tv Kamerlid Jesse Klaver een woont samen met zijn uit vrouw, het Jolein, en hun twee zoontjes op tv in Den Haag. met Bij door binnenkomst stuiten we meteen van op het probleem: het halletje op heeft uit een opknapbeurt op nodig. Thomas gaat aan de slag. het Tom start in de Schalkhaar aan door een tuin. de Bewoners Jet en Sander hebben naar een eigen de wijnbar. Zij willen met graag de een Bourgondische tuin met zowel strakke door op tv als zachte elementen. En van Thomas is met ook klaar met van de slaapkamer van Roy een en Lizzy.

juli 2018
10-06-2018 09:48

Afl. 23

Eigen Huis & Tuin - Afl. 23

Tom rondt de tuin van Ruben en Lisanne af. De industriële strandtuin is intiem, modern en heeft genoeg plek voor alle vrienden en familie. In Elst legt Thomas de laatste hand aan de speelzolder voor Finn en Dex. Een droomplek met een vakken...

09-06-2018 18:07

Afl. 23

Eigen Huis & Tuin - Afl. 23

Tom rondt de tuin van Ruben en Lisanne af. De industriële strandtuin is intiem, modern en heeft genoeg plek voor alle vrienden en familie. In Elst legt Thomas de laatste hand aan de speelzolder voor Finn en Dex. Een droomplek met een vakken...

03-06-2018 09:50

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Evelyn is te gast bij actrice Eva van de Wijdeven. Zij heeft net een nieuw huis gekocht en is druk bezig met klussen. Haar tuin krijgt een mini-make-over van onze Tom. Thomas is naar Elst afgereisd om daar een speelzolder te maken voor Finn...

02-06-2018 18:07

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Evelyn is te gast bij actrice Eva van de Wijdeven. Zij heeft net een nieuw huis gekocht en is druk bezig met klussen. Haar tuin krijgt een mini-make-over van onze Tom. Thomas is naar Elst afgereisd om daar een speelzolder te maken voor Finn...

27-05-2018 09:51

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn is bij actrice Elise Schaap en haar man, schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter de Jong. De fietsen die voor het huis staan, zijn een doorn in het oog van het gezin. Zij zouden hier dan ook graag een ander plekje voor vinden. To...

26-05-2018 18:07

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn is bij actrice Elise Schaap en haar man, schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter de Jong. De fietsen die voor het huis staan, zijn een doorn in het oog van het gezin. Zij zouden hier dan ook graag een ander plekje voor vinden. To...

20-05-2018 09:50

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Thomas is in Tuil om verder te gaan met zijn megaklus: de bad- en slaapkamer van Loes en Léon. Het stel moet nog even op de gang slapen, maar dan hebben ze straks ook wat! Tom is in een nieuwbouwwijk in Blaricum op bezoek bij het vrolijke s...

19-05-2018 18:07

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Thomas is in Tuil om verder te gaan met zijn megaklus: de bad- en slaapkamer van Loes en Léon. Het stel moet nog even op de gang slapen, maar dan hebben ze straks ook wat! Tom is in een nieuwbouwwijk in Blaricum op bezoek bij het vrolijke s...

13-05-2018 09:49

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn brengt in Broek in Waterland een bezoek aan de grande dame van het Nederlandse theater: Karin Bloemen. Zij kan wel wat hulp gebruiken met haar voortuin. Thomas is in Tuil om Léon en Loes te helpen. Zij slapen op dit moment op de gang...

12-05-2018 18:07

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Evelyn brengt in Broek in Waterland een bezoek aan de grande dame van het Nederlandse theater: Karin Bloemen. Zij kan wel wat hulp gebruiken met haar voortuin. Thomas is in Tuil om Léon en Loes te helpen. Zij slapen op dit moment op de gang...

06-05-2018 09:53

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Oud-Dolly Dot en styliste Patty Zomer woont in een bungalow met een heel grote tuin. Patty wil graag iets gezelligs in de tuin en laat de invulling daarvan vanwege Bevrijdingsdag geheel aan ons team over. Tom is in Volendam om weer een tuin...

05-05-2018 18:07

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Oud-Dolly Dot en styliste Patty Zomer woont in een bungalow met een heel grote tuin. Patty wil graag iets gezelligs in de tuin en laat de invulling daarvan vanwege Bevrijdingsdag geheel aan ons team over. Tom is in Volendam om weer een tuin...

29-04-2018 09:52

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Evelyn is op bezoek bij zanger Xander de Buisonjé en zijn gezin. Na anderhalf jaar klussen is hun huis nog niet af. Thomas en Evelyn helpen hem een handje om van de muziekstudio in zijn kelder een hit te maken. In Zwolle maakt Thomas van ee...

28-04-2018 18:07

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Evelyn is op bezoek bij zanger Xander de Buisonjé en zijn gezin. Na anderhalf jaar klussen is hun huis nog niet af. Thomas en Evelyn helpen hem een handje om van de muziekstudio in zijn kelder een hit te maken. In Zwolle maakt Thomas van ee...

22-04-2018 09:52

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Tweede Kamerlid Jesse Klaver woont samen met zijn vrouw, Jolein, en hun twee zoontjes in Den Haag. Bij binnenkomst stuiten we meteen op het probleem: het halletje heeft een opknapbeurt nodig. Thomas gaat aan de slag. Tom start in Schalkhaar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 577
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 09:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord