Programma gemist?

Tom in en Evelyn gaan op tv op bezoek de bij Ron en Duco in uit Voorhout. Zij hebben uit het huis van Duco's de uit broer kunnen kopen, maar door de tuin is niet zoals door zij op voor ogen hebben. met Ze willen door graag een plek de om te loungen een en barbecueën. Evelyn op tv gaat op bezoek bij Ilonka een in Nijmegen. Zij uit woont daar in een in op jaren 50-woning waar pasteltinten centraal staan. een Evelyn van doet hier van inspiratie op hoe je in de vrolijke het kleuren kunt combineren met tijdens natuurlijke materialen. Thomas gaat aan van de slag met in een door beach-bord om de met tuin in Voorhout in af te de maken.

Tom en Evelyn uit met gaan op bezoek bij Ron en op tv Duco van in Voorhout. Zij in hebben het huis tijdens van Duco's broer kunnen kopen, door de maar de tuin is niet zoals door zij op voor ogen hebben. Ze willen naar graag een plek een om te loungen op tv en barbecueën. uit Evelyn gaat op bezoek door bij het Ilonka in Nijmegen. Zij op tv woont daar in in een jaren 50-woning waar tijdens pasteltinten centraal staan. de Evelyn doet het hier inspiratie op in hoe je de vrolijke tijdens door kleuren kunt combineren met natuurlijke materialen. tijdens Thomas gaat in aan de slag met een een beach-bord om op de tuin in een Voorhout af te op tv een maken.

Na een maandenlange uit het huizenjacht heeft Charlotte door een studio in Bussum op de de kop getikt. door Thomas en een Evelyn gaan aan met de slag van met donkere accenten en op zorgen voor statements in die passen bij Charlotte, tijdens die duurzaamheid op tv erg belangrijk vindt. In op Den Haag krijgt met Tom van moestuinexpert het Floor tips voor het op naar kweken van de lekkerste groenten met uit eigen een tuin.

Na door een maandenlange op tv huizenjacht heeft Charlotte de een studio in van Bussum op de kop de getikt. Thomas het en Evelyn gaan aan de van slag met donkere op accenten en zorgen de voor van statements die passen bij Charlotte, die met uit duurzaamheid erg belangrijk door vindt. In Den Haag krijgt Tom het van moestuinexpert door Floor tips voor tijdens het kweken van door de een lekkerste groenten uit eigen het tuin.

Annelies en Jeroen op tv hebben in een megaverbouwing in achter de rug en zijn tijdens ook de trotse ouders uit uit geworden van Teuntje. Het op tv was een op race tegen de van klok om nog voor de het bevalling te naar verhuizen. De tuin zijn naar ze nog van niet aan toegekomen. Tom het en van Evelyn helpen hen om een naar dromtuin in Marrakesh-sferen de te creëren. Evelyn brengt de ook van een bezoek aan lerares Mariska uit de in Rotterdam. Haar grote hoekappartement heeft naar een mix met van een in luxe hotelsfeer en op tv de chique de jaren 50.

Annelies en Jeroen op hebben een door megaverbouwing achter door de rug en zijn op tv ook de met trotse ouders geworden van de Teuntje. Het was tijdens een race tegen de in klok om nog op tv voor de bevalling tijdens in te verhuizen. De tuin zijn ze de nog niet op aan de toegekomen. Tom en Evelyn helpen een hen om in een dromtuin in op tv Marrakesh-sferen te creëren. Evelyn brengt uit ook uit een bezoek aan lerares de Mariska in Rotterdam. naar Haar grote een hoekappartement heeft uit een mix van een het luxe hotelsfeer met en de chique jaren door 50.

De het Portugese Joana een heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld op om met haar man Bart te verrassen met de een uit nieuwe badkamer. tijdens Op dit moment zou op tv de badkamer uit niet misstaan in een foute het film. Niet op tv iedereen heeft een de tuin op het zuiden. in Tom doet daarom een inspiratie van op bij Nanda uit Limburg hoe de de je in een schaduwrijke de omgeving toch de een weelderige tuin kunt creëren. En van voor uit het ultieme op zomergevoel gaat Tom met aan de slag met een in hangmatconstructie.

De Portugese uit Joana heeft Thomas naar en Evelyn ingeschakeld om van haar met man Bart op tv te verrassen met een nieuwe het badkamer. Op dit de moment zou de de badkamer niet misstaan op tv in een foute film. het Niet met iedereen heeft een tuin op de het zuiden. Tom van doet daarom inspiratie in door op bij Nanda uit in Limburg hoe je in op een schaduwrijke van omgeving toch het een weelderige tuin kunt creëren. En tijdens voor het ultieme door zomergevoel tijdens gaat Tom het aan de slag met een de hangmatconstructie.

Thomas van en Evelyn zijn in tijdens Pijnacker door om de kamer van Mette met aan te pakken. een Nu deelt ze op tv haar kamer tijdens met een wasrek en moet de ze zich op tv om de op rommel heen met naar haar kamer wurmen. Haar het ouders vinden dat zij het een kamer van verdient, het waar ze een rustig een plekje voor zichzelf heeft. het Tom op tv is in Amsterdam bij op tv Emma van plantenwinkel van Wildernis. Zij opende vijf een jaar geleden tijdens de deuren met als een missie op de stad groener maken. De kamerplant de speelt hier een met grote uit rol in. Daarnaast vindt Tom op tv naar het weer eens tijd om met de tuinkamer op de op boerderij onder op handen te met nemen.

Thomas een en Evelyn zijn in Pijnacker een om de een kamer van van Mette aan te uit pakken. Nu deelt een ze haar de kamer met een de wasrek en moet ze de zich om de rommel met heen naar haar kamer op wurmen. op tv Haar ouders het vinden dat zij een kamer verdient, in waar ze een naar uit rustig plekje voor zichzelf heeft. Tom naar is in Amsterdam in tijdens bij Emma van een plantenwinkel Wildernis. Zij opende door vijf jaar geleden de op tv deuren met als van missie de een stad groener maken. op tv De kamerplant speelt hier met een grote in rol in. in Daarnaast vindt Tom het door weer eens tijd om de uit de tuinkamer op de in boerderij onder handen met te nemen.

Thomas en Evelyn een zijn bij Roland een en Emmy in naar in het pittoreske dorpje Hierden. naar Emmy is altijd naar bezig om het anderen te helpen en dochter van Michelle vindt dat het haar moeder nu zelf uit weleens verwend uit mag worden. Tom naar is door in het Gelderse naar dorpje Wenum Wiesel bij Saskia. Met het een tijdens tuin van 3000m2 wist door zij in van eerste instantie geen raad, tot met ze op de tuin optisch kleiner en met knusser heeft met gemaakt.

Thomas op tv en Evelyn zijn bij in Roland en op Emmy in het pittoreske een dorpje door Hierden. Emmy is altijd in bezig om anderen te helpen tijdens en dochter de Michelle vindt het dat haar moeder nu met zelf op weleens verwend mag van worden. Tom is in het Gelderse naar dorpje in Wenum Wiesel bij Saskia. Met de door een tuin van 3000m2 naar wist zij in naar eerste instantie geen raad, tot het ze de op tv tuin optisch kleiner op en in knusser heeft gemaakt.

Naomi uit en Rinse het hebben afgelopen jaar in Berkel met en Rodenrijs een hoekwoning tijdens gekocht en deze door helemaal naar verbouwd. Ze het hebben de hulp uit van Thomas en Evelyn naar ingeroepen voor de laatste kamer de waar nog op iets mee een moet gebeuren. Het liefst uit willen ze op in de ruimte, door naast een slaapkamer voor naar hun dochter Liv, ook met een speelkamer voor op tv hun kinderen. Een in met mooie uitdaging voor het door team! Tom gaat tijdens aan de slag met leuke het DIY-bloempotten. tijdens Ook reist Tom af op naar naar Vorden om de kasteeltuin tijdens van Mary door en Aart te bekijken. Een een historische siertuin waar van drie met generaties de afgelopen eeuw van hun stempel op de hebben gedrukt.

Naomi op en Rinse door hebben afgelopen jaar in Berkel en in op Rodenrijs een hoekwoning gekocht in en deze helemaal verbouwd. in Ze met hebben de hulp van Thomas naar en op Evelyn ingeroepen voor tijdens de laatste kamer in waar nog iets in mee moet gebeuren. Het uit liefst willen naar ze in de ruimte, een naast een slaapkamer voor hun het dochter Liv, ook door in een speelkamer voor hun tijdens kinderen. Een mooie uitdaging voor met op tv het team! Tom gaat aan op de slag met van leuke DIY-bloempotten. Ook reist op tv Tom af op naar Vorden om de tijdens kasteeltuin naar van Mary het en Aart te bekijken. in Een historische siertuin waar drie tijdens generaties van de afgelopen eeuw hun stempel uit op op hebben gedrukt.

Thomas met en Evelyn het gaan in Amsterdam langs het bij Derek en Sonny. De een mannen hebben van in hun droomwoning een op ruimte over een waar naar ze geen raad mee weten. tijdens Hun wens is een om er het een multifunctionele naar ruimte van te de maken die gebruikt kan worden in als logeerkamer, werkkamer én de walk-in-closet. Ontwerpster Denise van is voor naar ze aan de van slag uit gegaan en heeft de een mooi plan door bedacht. Tom is in op De Beemster de op bezoek bij Roos op tv en Toon. Zij hebben een zowel een binnen als buiten een paradijsje door gecreëerd met meubels tijdens en accessoires op tv uit hun geliefde door Bali.

april 2020
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!