Programma gemist?

Tom de en Thomas gaan kijken bij een onze tijdens eigen Evelyn! Zij is net het op verhuisd en de mannen met zijn enorm benieuwd op tv naar haar nieuwe huis. in Ongetwijfeld kunnen het ze haar ook nog een wel van met het een en een ander helpen. Tom tovert in een grijze, op tv naargeestige binnenplaats om in in een warm en kleurrijk naar buitengebeuren. Thomas is in klaar met een uit stacaravan. Hij tijdens toont Elly naar en Diana hun nieuwe de vakantieparadijs.

Thomas is fan de naar van Eddy Zoey. de De oud-presentator van onder meer 'Take naar door Me Out' deelt de net als hij een passie voor naar Amerikaanse auto's én een met gitaren. Thomas gaat het een echte stoeremannenklus bij op tv hem doen. Hij in kat een deel van een het Amerikaanse met auto om tot met een gave barbecue! een Tom levert een van tuin op die naar in de basis stoer en op tv uit industrieel is, maar een mediterrane uit touch uit krijgt door de beplanting. Thomas start door op een caravanpark van in naar Vinkeveen een bijzondere verbouwing de in een een stacaravan.

Schaatser Ronald door Mulder is op tv groot fan van in dit programma. Samen met een Tom het gaat hij aan de slag het in zijn tuin. Voor van Ronalds met zoontje maken ze door een fantastische het zandbak in de vorm op tv van een vrachtwagen. En van Evelyn krijgt ook nog met skeelerles van op tv Ronald! Tom start op in tijdens Hillegom en maakt op tv voor een jong stel door een heel strakke industriële met tuin. op tv Thomas is klaar met een uit woonkamer die in een de basis in in orde door was, maar nogal veel sfeer de miste.

Evelyn gaat in vandaag met langs bij Moïse Trustfull, de dochter door van Quinty. Moïse uit tijdens timmert aan de weg als naar actrice in de 'GTST' en heeft haar op tv eigen sieradenlijn. Ze op heeft onlangs haar met eerste huisje gekocht door in Amsterdam en wil naar heel met graag een goede werkplek. Uiteraard op tv uit kan moeder Quinty het uit niet laten om de te helpen door met klussen! Tom laat zien een hoe een gezellige Engelse naar cottagetuin op tv eruitziet. Vandaag tijdens mag hij de de bewoners blij maken, met en het eindresultaat is op tv verbluffend.

Evelyn gaat langs een bij Angela tijdens Groothuizen in Amsterdam. met Samen de met Tom zorgt het ze ervoor dat de familie van ook dit een voorjaar een gezellig dakterras heeft. in het Wat planten én zelfgeknutselde uit bankjes al niet doen van qua sfeer! Tom begint een met de tijdens aanleg van een romantische van Engelse cottagetuin. En op Thomas maakt van drie tijdens pubers blij met van hun eigen 'chillhonk', waar ze met kunnen chillen, met gamen en lekker hangen, zonder naar door hun ouders. Welke puber wil naar dat nou naar niet?

Vandaag uit nemen we een tijdens kijkje in het appartement naar van musicalster Romy Monteiro. een met Samen met Thomas en Evelyn in gaat ze tijdens aan de slag om in een door bijzonder kookeiland te maken. Tom met verrast een jong de gezin met een tijdens heel gezellige familietuin op tv en met Thomas start in een garage. op Hij zorgt ervoor naar dat de drie pubers op tv van door dit gezin daar tijdens een 'chillhonk' door krijgen!

Evelyn kijkt binnen een bij het Koos van van Plateringen. Hij woont in een van prachtig nieuw huis, door maar zijn op terras is op tv nog een aandachtspunt. Samen op met Tom het zet hij het vol met leuke het in bloemen. Ook schroeven ze tijdens een mooie tuinbank in tijdens elkaar. Tom start naar in Velserbroek op en maakt daar een gezellige door familietuin. Thomas is op een klaar met de woonkamer voor het een tienkoppige het gezin.

Evelyn belt aan tijdens bij rapper Kraantje een Pappie. Thomas het gaat met de hem een oplossing uit verzinnen om uit zijn enorm grote in sneakerverzameling op te bergen. Tom uit is klaar tijdens met een in prachtige patiotuin en Thomas start door een verbouwing bij een tijdens gezin met uit acht van kinderen. Hij zorgt dat het ze er in de woonkamer op op tv weer mooi bij door komen te zitten.

We zijn naar in Westzaan bij naar volkszanger Wolter Kroes. Hij op naar woont daar samen met zijn van vrouw Tess en hun een vijf kinderen. het Er van staan nogal wat fietsen in de op voortuin. Samen de met Tom bouwt hij op tv een fietsenhok. met Thomas maakt uit een superhandige en mooie bijkeuken uit een waar volop ruimte is het om op te bergen en door te in wassen.

Dit keer kijken naar we binnen een bij door oud-profvoetballer en Feyenoord-icoon van John de Wolf. Samen met Thomas tijdens een gaat hij aan de slag een om zijn in hal wat van netter te krijgen. Evelyn gaat tijdens samen naar met zijn vriendin een schoenenkast maken met van oude op tv fruitkistjes. op tv Thomas maakt verder een echte een kunst-wc. En Tom levert het van een mooie bourgondische in tuin op met een fraaie op tv overkapping.

Klusprogramma door waarin presentatrice Evelyn door Struik, klusser Thomas Verhoef in en tuinman Tom de Groot uit het land doortrekken om een kijkers de helpende hand op tv te bieden in op hun eigen tijdens huis of het tuin.

Klusprogramma het waarin presentatrice Evelyn Struik, op klusser in Thomas Verhoef en in tuinman Tom Groot het land het doortrekken uit om kijkers de helpende hand te van uit bieden in hun de eigen huis of in tuin.

Klusprogramma waarin in presentatrice met Evelyn Struik, klusser Thomas Verhoef en op tv een tuinman Tom Groot het het land doortrekken tijdens om kijkers de helpende een hand te bieden in hun naar eigen huis de of van tuin.

Thomas begint op tv een mooie klus op tv bij op een samengesteld gezin. Dit gezin in is ineens drie kinderen naar met 'rijker'. Hoe verdeel je dan de door naar slaapkamers? Thomas maakt een slaapkamer voor het twee zusjes in en een broertje. in Daarbij zorgt hij ervoor op dat ze alle in met drie een eigen hoekje hebben in tijdens hun gezamenlijke in slaapkamer.

Evelyn reist op tv af een naar Zeeland en neemt een kijkje door bij op tv boerin Bertie, van winnares van 'Expeditie een Robinson'. Bertie heeft last van door bunzingen die door haar kippen tijdens opeten. Samen met naar Tom gaat ze aan de slag tijdens om een nieuw in bunzingproof kippenhok te uit maken. Verder van gaat Tom naar Amsterdam op waar hij een tijdens onhandig, op klein stadstuintje gaat van pimpen.

juli 2017
27-05-2017 18:14

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Tom en Thomas gaan kijken bij onze eigen Evelyn! Zij is net verhuisd en de mannen zijn enorm benieuwd naar haar nieuwe huis. Ongetwijfeld kunnen ze haar ook nog wel met het een en ander helpen. Tom tovert een grijze, naargeestige binnenplaa...

20-05-2017 18:14

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Thomas is fan van Eddy Zoey. De oud-presentator van onder meer 'Take Me Out' deelt net als hij een passie voor Amerikaanse auto's én gitaren. Thomas gaat een echte stoeremannenklus bij hem doen. Hij kat een deel van een Amerikaanse auto om ...

13-05-2017 18:14

Afl. 19

Eigen Huis & Tuin - Afl. 19

Schaatser Ronald Mulder is groot fan van dit programma. Samen met Tom gaat hij aan de slag in zijn tuin. Voor Ronalds zoontje maken ze een fantastische zandbak in de vorm van een vrachtwagen. En Evelyn krijgt ook nog skeelerles van Ronald! ...

06-05-2017 18:13

Afl. 18

Eigen Huis & Tuin - Afl. 18

Evelyn gaat vandaag langs bij Moïse Trustfull, de dochter van Quinty. Moïse timmert aan de weg als actrice in 'GTST' en heeft haar eigen sieradenlijn. Ze heeft onlangs haar eerste huisje gekocht in Amsterdam en wil heel graag een goede werk...

29-04-2017 18:15

Afl. 17

Eigen Huis & Tuin - Afl. 17

Evelyn gaat langs bij Angela Groothuizen in Amsterdam. Samen met Tom zorgt ze ervoor dat de familie ook dit voorjaar een gezellig dakterras heeft. Wat planten én zelfgeknutselde bankjes al niet doen qua sfeer! Tom begint met de aanleg van e...

22-04-2017 18:14

Afl. 16

Eigen Huis & Tuin - Afl. 16

Vandaag nemen we een kijkje in het appartement van musicalster Romy Monteiro. Samen met Thomas en Evelyn gaat ze aan de slag om een bijzonder kookeiland te maken. Tom verrast een jong gezin met een heel gezellige familietuin en Thomas start...

15-04-2017 18:13

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Evelyn kijkt binnen bij Koos van Plateringen. Hij woont in een prachtig nieuw huis, maar zijn terras is nog een aandachtspunt. Samen met Tom zet hij het vol met leuke bloemen. Ook schroeven ze een mooie tuinbank in elkaar. Tom start in Vels...

08-04-2017 18:13

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn belt aan bij rapper Kraantje Pappie. Thomas gaat met hem een oplossing verzinnen om zijn enorm grote sneakerverzameling op te bergen. Tom is klaar met een prachtige patiotuin en Thomas start een verbouwing bij een gezin met acht kind...

01-04-2017 18:14

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

We zijn in Westzaan bij volkszanger Wolter Kroes. Hij woont daar samen met zijn vrouw Tess en hun vijf kinderen. Er staan nogal wat fietsen in de voortuin. Samen met Tom bouwt hij een fietsenhok. Thomas maakt een superhandige en mooie bijke...

25-03-2017 18:14

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Dit keer kijken we binnen bij oud-profvoetballer en Feyenoord-icoon John de Wolf. Samen met Thomas gaat hij aan de slag om zijn hal wat netter te krijgen. Evelyn gaat samen met zijn vriendin een schoenenkast maken van oude fruitkistjes. Tho...

18-03-2017 18:14

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Klusprogramma waarin presentatrice Evelyn Struik, klusser Thomas Verhoef en tuinman Tom Groot het land doortrekken om kijkers de helpende hand te bieden in hun eigen huis of tuin.

11-03-2017 18:14

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Klusprogramma waarin presentatrice Evelyn Struik, klusser Thomas Verhoef en tuinman Tom Groot het land doortrekken om kijkers de helpende hand te bieden in hun eigen huis of tuin.

04-03-2017 18:14

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Klusprogramma waarin presentatrice Evelyn Struik, klusser Thomas Verhoef en tuinman Tom Groot het land doortrekken om kijkers de helpende hand te bieden in hun eigen huis of tuin.

25-02-2017 18:15

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Thomas begint een mooie klus bij een samengesteld gezin. Dit gezin is ineens drie kinderen 'rijker'. Hoe verdeel je dan de slaapkamers? Thomas maakt een slaapkamer voor twee zusjes en een broertje. Daarbij zorgt hij ervoor dat ze alle drie ...

18-02-2017 18:16

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

Evelyn reist af naar Zeeland en neemt een kijkje bij boerin Bertie, winnares van 'Expeditie Robinson'. Bertie heeft last van bunzingen die haar kippen opeten. Samen met Tom gaat ze aan de slag om een nieuw bunzingproof kippenhok te maken. V...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 34. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 497
  • Laatste uitzending op 27-05-2017 om 18:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord