Programma gemist?

Seizoen 34 met - in Aflevering 4 - Klusprogramma. Het door klusteam gaat op pad het voor een burenverrassing naar in Nieuwegein. door Margreet en Dick worden uit verrast het met een nieuwe voortuin en de een hele buurt van helpt gezellig mee. Het van is van tenslotte burendag! een Ook Niels uit Pijnacker krijgt door een nieuwe tuin. op tv Tom maakt voor hem een een een vierelemententuin waarin water, aarde, vuur het en met lucht samenkomen. En Thomas door maakt met in Badhoevedorp de werkstudio met af. Het is een creatieve door en multifunctionele door werkplek voor Anita en door Ewoud geworden, met een ook een eigen op het 'werkplekje' voor dochtertje een Lisa.

Seizoen een 34 - Aflevering 4 - het Klusprogramma. Het klusteam in gaat op op pad voor een burenverrassing door in Nieuwegein. Margreet met en Dick worden het verrast met naar een nieuwe voortuin tijdens en de hele een buurt helpt gezellig op tv mee. Het is tenslotte burendag! tijdens Ook Niels uit naar Pijnacker een krijgt een nieuwe tuin. Tom met maakt voor het hem een vierelemententuin waarin door water, het aarde, vuur en lucht een samenkomen. En Thomas maakt op tv in op tv Badhoevedorp de werkstudio de af. Het is op tv een creatieve en multifunctionele werkplek met voor Anita en in Ewoud geworden, met in ook een een eigen 'werkplekje' voor in dochtertje door Lisa.

Evelyn in gaat inspiratie opdoen op tv bij de winnares op tv van Designdroom 2017: Savannah uit Staphorsius. Zij laat door haar bijzondere huis door zien met en vertelt hoe door ze alles een van plekje heeft gegeven. het Thomas maakt vervolgens een attribuut uit in in het huis na om weg tijdens te de geven aan een uit kijker. In Badhoevedorp naar start Thomas aan het een werkstudio voor Anita en Ewoud. van Zij willen door graag met van een schuurtje een het creatieve, inspirerende en vooral bijzondere een op werkplek maken. En in Tom legt in uit Amsterdam de laatste hand aan de het Balinese tuin van van de familie Wilson. met Zij op wilden graag een luxe het tuin op om heerlijk uit te op rusten.

Evelyn gaat inspiratie van opdoen bij de met een winnares van Designdroom 2017: Savannah Staphorsius. het Zij de laat haar bijzondere huis zien in op en vertelt hoe ze naar alles een plekje op tv heeft gegeven. Thomas maakt naar vervolgens een attribuut uit naar het huis met na om weg te uit door geven aan een kijker. tijdens In Badhoevedorp start Thomas aan door in een werkstudio voor van Anita en Ewoud. de Zij willen graag van een op schuurtje een de creatieve, inspirerende en vooral naar bijzondere werkplek maken. En een Tom uit legt in Amsterdam de door laatste hand een aan de door Balinese tuin van de familie in Wilson. Zij wilden graag het een luxe op tuin om heerlijk de uit te het rusten.

Tom neemt de een kijkje bij met een naar wel heel kleurrijke tuin in Lutjewinkel. door Hij wordt rondgeleid op door met een even kleurrijke dame die de hem alle uit verrassingen van in de tuin een laat zien. Tom start deze tijdens week ook aan uit een het tuin in Amsterdam waar hij naar nog even op tv in de het vakantiesferen blijft. De naar tuin krijgt een chique Balinese uitstraling van door een combinatie de van grote, lichte op tegels met op materialen als in bamboe, hout en naar tropisch groen. En Thomas uit is alweer bijna uit klaar met zijn eerste het klus. Het was naar een uitdaging om op tv alle woonfuncties met in zo'n kleine ruimte door te krijgen. Wat een vindt Lisa in van haar een nieuwe appartementje?

Tom neemt een een kijkje bij een naar wel heel kleurrijke op tv tuin in op tv Lutjewinkel. Hij wordt rondgeleid uit door het een even kleurrijke dame die in hem alle verrassingen op uit van de tuin de laat zien. Tom start het deze week door ook aan een het tuin in Amsterdam het waar hij nog in even in de vakantiesferen van blijft. De tuin krijgt een van chique Balinese van uitstraling door een combinatie naar van grote, in lichte de tegels met materialen als bamboe, hout de en tropisch groen. van En op tv Thomas is alweer het bijna klaar met zijn op eerste klus. Het de was een uitdaging op tv om alle met woonfuncties in zo'n kleine ruimte op tv van te krijgen. Wat vindt Lisa van van haar op nieuwe appartementje?

Evelyn gaat binnenkijken uit bij door verschillende Tiny Houses om een inspiratie op te doen tijdens voor mensen die een klein wonen. het Waar berg je tijdens nou je naar spullen op en tijdens hoe zorg je van dat alle functies van een tijdens huis aan bod van op tv komen? Thomas gaat aan van de slag in het met zonnige Santpoort om van van een klein appartement het met verouderde de inrichting een een functioneel, maar bovenal gezellige op woning te met maken. En Tom uit brengt Italiaanse sferen aan in door met een patio van naar 8 m2, want ook in in een uit klein tuintje kun je tuinieren. Het het stel houdt op van koken en wil van graag een door lekker zitplekje om door van een de zon te van genieten.

Het klusprogramma op Eigen Huis & op Tuin viert dit met jaar haar op tv jubileum met alweer het 25e in uit seizoen. In het nieuwe seizoen gaan tijdens Evelyn Struik, Thomas het Verhoef een en Tom op tv Groot weer heel de Nederland door om met iedereen aan het klussen en een tuinieren naar te krijgen. Het naar jubileumseizoen zal niet alleen weer vol in zitten met door de mooiste huis- en een tuinverbouwingen, maar dit de seizoen is er in ook plaats voor in praktische 1-dagsklussen, inspirerende uit kijkjes het bij mensen thuis en door praktische do-it-yourself met tips voor de kijker. in Eigen Huis & met Tuin is op elke zaterdag om 18:05 uur van te zien naar op RTL 4. Alle op seizoenen van Eigen Huis een & Tuin kenden van een het vrouwelijke presentator, met Manuela op tv Kemp als eerste met presentatrice in het 1993, gevolgd uit door Myrna Goossen, en van later door onder uit meer Irene Moors tijdens en Froukje de Both. op tv Tegenwoordig door wordt het programma gepresenteerd door Evelyn de Struik door en wordt zij bijgestaan van door klusser Thomas Verhoef op en tuinier op Tom Groot. Presentatrice tijdens Evelyn door Struik is klaar voor het van nieuwe het seizoen: "Te gek dat we alweer in het 25e seizoen met in gaan! Ik de voel tijdens me vereerd op tv dat ik dit iconische programma mag uit presenteren in en ben heel blij met van Thomas en Tom tijdens als mijn kluscollega’s. het Ik heb ontzettend een veel zin in door het nieuwe seizoen, op tv waarin we onder een andere inspiratie op in uit doen voor mensen die op klein wonen. naar Hoe maak je uit het bijvoorbeeld gezellig, waar berg uit je met al je spullen op, en hoe van deel je met een kleine een tuin in? Ook in gaan we langs bij een allerlei inspirerende op interieurontwerpers. Thomas van is inmiddels weer bezig het om ontzettend veel op ruimtes mooi en praktisch te met maken, en in ook een Tom heeft het alweer druk, met door een op kleine Italiaanse patio, uit en een chique Balinese op resort tuin. Ook gaan op tv we op dit seizoen de mensen verrassen en helpen met kleinere een klussen, een het wordt echt een van jubileumseizoen!"

Tom naar rondt de tuin van Ruben met en Lisanne uit af. De industriële strandtuin naar is intiem, modern op tv en in heeft genoeg plek voor alle naar de vrienden en familie. in In Elst legt door Thomas de laatste hand aan van de speelzolder voor in Finn en op Dex. Een droomplek op met een vakkenkast vol uit verrassingen, klimrekken en de hangnetten. En we tijdens sluiten af bij onze naar eigen naar Tom. Evelyn en de Thomas krijgen een de kijkje in zijn uit nieuwe huis en de gaan samen het met hem aan de een klus. Ze maken in prachtige schuifdeuren en proosten op in een mooi het seizoen vol in klusinspiratie.

Tom rondt op de tijdens tuin van Ruben en Lisanne af. op De de industriële strandtuin is intiem, modern een een en heeft genoeg plek op voor alle vrienden en met familie. In Elst legt uit Thomas de laatste de hand aan de tijdens speelzolder voor Finn in de en Dex. Een droomplek uit met een van vakkenkast vol verrassingen, klimrekken en hangnetten. met op tv En we sluiten af met bij onze van eigen Tom. Evelyn en Thomas met krijgen de een kijkje in zijn nieuwe het huis en van gaan samen met hem aan door naar de klus. Ze maken prachtige het schuifdeuren en proosten op op tv een mooi seizoen tijdens vol van klusinspiratie.

Evelyn is op te uit gast bij actrice Eva naar van de Wijdeven. de Zij heeft net van een nieuw op huis gekocht en is druk op tv bezig op met klussen. Haar van tuin krijgt een mini-make-over van de onze het Tom. Thomas is naar Elst in afgereisd om daar een tijdens speelzolder door te maken voor Finn en van Dex. het Ouders Robert en Bart willen met dat het een op tv plek wordt met waar het zij al hun energie kwijt de kunnen. op En Tom begint in op tv Oegstgeest aan op tv de tuin van Ruben en in Lisanne. Het door wordt een naar industriële strandtuin.

Evelyn naar is te gast de bij actrice door Eva van de Wijdeven. in Zij heeft net een het nieuw huis gekocht op tv en is op druk bezig met klussen. op Haar tuin krijgt met een mini-make-over van onze met Tom. Thomas is tijdens de naar Elst afgereisd om daar een de speelzolder te maken in voor een Finn en Dex. Ouders met Robert en Bart willen door dat in het een plek wordt van waar zij al op tv hun energie tijdens kwijt kunnen. En Tom met begint in Oegstgeest aan uit de tuin met van door Ruben en Lisanne. Het wordt een met industriële met strandtuin.

Evelyn is de bij actrice Elise Schaap uit en haar man, uit op schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter van de Jong. De fietsen van die voor van het huis staan, zijn tijdens een doorn met in het oog van het het gezin. Zij de zouden van hier dan ook graag van een van ander plekje voor de vinden. Tom maakt in Blaricum de een tuin van van Floortje uit en Marloes af. Het naar stel verschilt qua tijdens wensen van met elkaar, maar Tom een weer er toch weer een prachtige van tuin van te op tv maken. het En Thomas maakt in door Tuil eindelijk uit de slaap- en in badkamer van Loes en in Léon af. Na de jarenlang op de gang tijdens naar te hebben geslapen, kunnen ze door eindelijk gaan genieten door van de op tv 'hotel-chique' kamers.

Evelyn met is bij actrice de Elise Schaap tijdens en haar man, schrijver uit en voormalig de 'GTST'-acteur Wouter de van Jong. De fietsen die met voor het met huis staan, zijn een doorn in de het oog op van het gezin. Zij tijdens zouden hier dan in ook een graag een ander door plekje voor vinden. een Tom maakt in met Blaricum de tuin de van Floortje en Marloes op tv af. Het stel de verschilt qua wensen van een elkaar, naar maar Tom weer er toch het weer door een prachtige tuin met van te maken. En een Thomas maakt in Tuil het eindelijk de een slaap- door en badkamer van tijdens Loes en Léon de af. Na jarenlang op de gang op tv te hebben in geslapen, kunnen het ze eindelijk gaan de genieten van de met 'hotel-chique' kamers.

Thomas de is in naar Tuil om verder van te gaan met zijn het megaklus: de uit bad- en slaapkamer van met Loes en Léon. naar Het stel moet nog op even op met de gang slapen, tijdens maar dan het hebben ze straks naar ook wat! Tom tijdens is in een in nieuwbouwwijk in Blaricum op een bezoek bij het vrolijke stel het Floortje en door Marloes. Zij willen het graag op tv een hippe tuin met veel de bloemen. En uit Evelyn is een bij Marieke Elsinga. Zij woont op tv sinds kort uit in haar op tv nieuwe huis. Het grote dakterras tijdens dat daarbij hoort, door kan nog uit wel wat gezelligheid op tv gebruiken.

september 2018
23-09-2018 09:52

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 34 - Aflevering 4 - Klusprogramma. Het klusteam gaat op pad voor een burenverrassing in Nieuwegein. Margreet en Dick worden verrast met een nieuwe voortuin en de hele buurt helpt gezellig mee. Het is tenslotte burendag! Ook Niels u...

22-09-2018 18:07

Eigen Huis & Tuin

Eigen Huis & Tuin - Eigen Huis & Tuin

Seizoen 34 - Aflevering 4 - Klusprogramma. Het klusteam gaat op pad voor een burenverrassing in Nieuwegein. Margreet en Dick worden verrast met een nieuwe voortuin en de hele buurt helpt gezellig mee. Het is tenslotte burendag! Ook Niels u...

16-09-2018 09:52

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Evelyn gaat inspiratie opdoen bij de winnares van Designdroom 2017: Savannah Staphorsius. Zij laat haar bijzondere huis zien en vertelt hoe ze alles een plekje heeft gegeven. Thomas maakt vervolgens een attribuut uit het huis na om weg te g...

15-09-2018 18:07

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Evelyn gaat inspiratie opdoen bij de winnares van Designdroom 2017: Savannah Staphorsius. Zij laat haar bijzondere huis zien en vertelt hoe ze alles een plekje heeft gegeven. Thomas maakt vervolgens een attribuut uit het huis na om weg te g...

09-09-2018 09:54

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Tom neemt een kijkje bij een wel heel kleurrijke tuin in Lutjewinkel. Hij wordt rondgeleid door een even kleurrijke dame die hem alle verrassingen van de tuin laat zien. Tom start deze week ook aan een tuin in Amsterdam waar hij nog even in...

08-09-2018 18:07

Afl. 2

Eigen Huis & Tuin - Afl. 2

Tom neemt een kijkje bij een wel heel kleurrijke tuin in Lutjewinkel. Hij wordt rondgeleid door een even kleurrijke dame die hem alle verrassingen van de tuin laat zien. Tom start deze week ook aan een tuin in Amsterdam waar hij nog even in...

02-09-2018 09:57

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Evelyn gaat binnenkijken bij verschillende Tiny Houses om inspiratie op te doen voor mensen die klein wonen. Waar berg je nou je spullen op en hoe zorg je dat alle functies van een huis aan bod komen? Thomas gaat aan de slag in het zonnige ...

01-09-2018 18:08

Afl. 1

Eigen Huis & Tuin - Afl. 1

Het klusprogramma Eigen Huis & Tuin viert dit jaar haar jubileum met alweer het 25e seizoen. In het nieuwe seizoen gaan Evelyn Struik, Thomas Verhoef en Tom Groot weer heel Nederland door om iedereen aan het klussen en tuinieren te krijgen....

10-06-2018 09:48

Afl. 23

Eigen Huis & Tuin - Afl. 23

Tom rondt de tuin van Ruben en Lisanne af. De industriële strandtuin is intiem, modern en heeft genoeg plek voor alle vrienden en familie. In Elst legt Thomas de laatste hand aan de speelzolder voor Finn en Dex. Een droomplek met een vakken...

09-06-2018 18:07

Afl. 23

Eigen Huis & Tuin - Afl. 23

Tom rondt de tuin van Ruben en Lisanne af. De industriële strandtuin is intiem, modern en heeft genoeg plek voor alle vrienden en familie. In Elst legt Thomas de laatste hand aan de speelzolder voor Finn en Dex. Een droomplek met een vakken...

03-06-2018 09:50

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Evelyn is te gast bij actrice Eva van de Wijdeven. Zij heeft net een nieuw huis gekocht en is druk bezig met klussen. Haar tuin krijgt een mini-make-over van onze Tom. Thomas is naar Elst afgereisd om daar een speelzolder te maken voor Finn...

02-06-2018 18:07

Afl. 22

Eigen Huis & Tuin - Afl. 22

Evelyn is te gast bij actrice Eva van de Wijdeven. Zij heeft net een nieuw huis gekocht en is druk bezig met klussen. Haar tuin krijgt een mini-make-over van onze Tom. Thomas is naar Elst afgereisd om daar een speelzolder te maken voor Finn...

27-05-2018 09:51

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn is bij actrice Elise Schaap en haar man, schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter de Jong. De fietsen die voor het huis staan, zijn een doorn in het oog van het gezin. Zij zouden hier dan ook graag een ander plekje voor vinden. To...

26-05-2018 18:07

Afl. 21

Eigen Huis & Tuin - Afl. 21

Evelyn is bij actrice Elise Schaap en haar man, schrijver en voormalig 'GTST'-acteur Wouter de Jong. De fietsen die voor het huis staan, zijn een doorn in het oog van het gezin. Zij zouden hier dan ook graag een ander plekje voor vinden. To...

20-05-2018 09:50

Afl. 20

Eigen Huis & Tuin - Afl. 20

Thomas is in Tuil om verder te gaan met zijn megaklus: de bad- en slaapkamer van Loes en Léon. Het stel moet nog even op de gang slapen, maar dan hebben ze straks ook wat! Tom is in een nieuwbouwwijk in Blaricum op bezoek bij het vrolijke s...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 39. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 585
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 09:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord