Programma gemist?

Tom en Evelyn van de gaan op bezoek bij het Ron en Duco in het Voorhout. Zij hebben het tijdens huis van van Duco's de broer kunnen kopen, maar met de tuin is op niet zoals zij voor ogen naar hebben. Ze een willen de graag een plek om een te loungen en barbecueën. op tv Evelyn gaat op op tv bezoek tijdens bij Ilonka in Nijmegen. Zij woont een daar met in een naar jaren 50-woning waar pasteltinten centraal op staan. Evelyn op tv doet hier inspiratie op met hoe je van de vrolijke kleuren kunt combineren op met natuurlijke materialen. op Thomas de gaat aan de slag met een een beach-bord om het de tuin in door Voorhout af op tv te het maken.

Tom tijdens en Evelyn op tv gaan op bezoek bij Ron en op op Duco in Voorhout. Zij een hebben het huis van Duco's tijdens broer kunnen tijdens kopen, maar tijdens de tuin is niet door zoals zij voor van ogen hebben. Ze van willen graag de een plek om te naar loungen en barbecueën. het Evelyn naar gaat op bezoek bij met Ilonka in Nijmegen. naar Zij woont daar in in een jaren 50-woning uit waar pasteltinten centraal staan. met Evelyn doet hier het inspiratie naar op hoe je de vrolijke het kleuren kunt van combineren met een natuurlijke materialen. naar Thomas gaat aan de slag de met het een beach-bord om de met tuin in Voorhout af van te op maken.

Na een van maandenlange huizenjacht heeft op Charlotte een studio in de een Bussum op de kop getikt. een Thomas en Evelyn van gaan aan de uit slag met donkere op tv accenten met en zorgen voor statements naar die passen bij Charlotte, die op tv duurzaamheid erg belangrijk een vindt. In op tv Den Haag krijgt naar Tom van moestuinexpert door Floor uit tips voor het kweken van de naar lekkerste het groenten uit eigen het tuin.

Na op tv een maandenlange huizenjacht heeft van Charlotte een studio op in Bussum op de een kop de getikt. Thomas en Evelyn op gaan aan de slag met de met donkere accenten en zorgen voor op tv door statements die passen bij Charlotte, die de van duurzaamheid erg belangrijk vindt. van In Den Haag krijgt Tom uit van moestuinexpert Floor op tv tips door voor het kweken tijdens van de lekkerste groenten op tv uit van eigen tuin.

Annelies de en Jeroen hebben uit een megaverbouwing achter de rug naar en zijn de ook door de trotse ouders geworden van Teuntje. de Het op was een race met tegen de klok om nog naar voor op de bevalling het te verhuizen. De tuin zijn naar ze nog niet aan door met toegekomen. Tom en Evelyn uit helpen hen om een dromtuin naar in Marrakesh-sferen het te creëren. de Evelyn brengt ook van een bezoek aan tijdens lerares Mariska in Rotterdam. op tv Haar grote hoekappartement met heeft een mix met van een luxe hotelsfeer in en een de chique jaren met 50.

Annelies op en Jeroen naar hebben een megaverbouwing achter de door rug en naar zijn ook de trotse ouders het tijdens geworden van Teuntje. Het was een een race tegen de uit klok het om nog voor de van bevalling te verhuizen. de De tuin zijn naar ze nog een niet aan toegekomen. Tom en met Evelyn helpen naar hen om een de dromtuin een in Marrakesh-sferen te creëren. Evelyn brengt op tv ook een een bezoek aan uit lerares Mariska tijdens in Rotterdam. Haar op grote hoekappartement heeft een van mix van een een luxe hotelsfeer en de tijdens chique jaren in 50.

De een Portugese Joana heeft Thomas en met de Evelyn ingeschakeld om haar tijdens man Bart te van verrassen met een nieuwe badkamer. op Op dit moment de zou de badkamer in niet door misstaan in een door foute film. Niet iedereen heeft het een tuin op een het zuiden. met Tom de doet daarom inspiratie op uit bij Nanda uit op tv Limburg hoe je in een op schaduwrijke omgeving op tv toch een weelderige tuin naar kunt creëren. En op in voor het ultieme zomergevoel in gaat Tom aan de de slag met een op hangmatconstructie.

De Portugese Joana uit heeft Thomas naar en Evelyn ingeschakeld om de het haar man Bart uit te verrassen met in een nieuwe badkamer. met Op dit moment zou de uit badkamer naar niet misstaan in tijdens een foute film. Niet iedereen van heeft een tuin in op het zuiden. het Tom doet daarom inspiratie op op bij op tv Nanda uit met Limburg hoe je in door een schaduwrijke omgeving de toch in een weelderige tuin kunt creëren. En in op voor het ultieme zomergevoel naar gaat Tom aan de slag de op met een hangmatconstructie.

Thomas van en Evelyn zijn uit in Pijnacker om de naar kamer door van Mette aan te pakken. Nu tijdens deelt ze haar op kamer met met een naar wasrek en moet ze op zich om de rommel tijdens heen naar door haar kamer wurmen. Haar ouders op vinden dat tijdens zij in een kamer verdient, van waar ze een rustig naar plekje voor zichzelf heeft. Tom met is in in Amsterdam op bij Emma van plantenwinkel een Wildernis. Zij tijdens opende vijf jaar door geleden de deuren met als missie in de stad groener met maken. door De kamerplant speelt hier een van grote rol uit in. Daarnaast vindt uit Tom naar het weer eens tijd om de tijdens tuinkamer op de tijdens boerderij op onder handen te de nemen.

Thomas en Evelyn van zijn in Pijnacker tijdens om de met kamer van Mette van aan te pakken. de Nu deelt ze haar het kamer met tijdens een wasrek en naar moet het ze zich om de rommel heen een naar het haar kamer wurmen. Haar met ouders vinden dat zij uit een kamer verdient, uit de waar ze een rustig plekje voor in zichzelf het heeft. Tom is in een Amsterdam bij Emma van met plantenwinkel op tv Wildernis. Zij opende vijf de jaar naar geleden de deuren met als missie op de stad in groener door maken. De kamerplant speelt hier een uit grote rol in in. Daarnaast vindt door Tom in het weer eens tijd door om de de tuinkamer op de boerderij onder handen op te naar nemen.

Thomas en naar Evelyn tijdens zijn bij Roland en met Emmy in het pittoreske een dorpje Hierden. Emmy is naar altijd bezig door om anderen te het helpen en dochter Michelle door vindt dat haar naar moeder op tv nu zelf van weleens verwend mag van worden. Tom is op tv in het Gelderse dorpje het Wenum Wiesel bij tijdens Saskia. Met een tijdens tuin van 3000m2 wist door zij naar in eerste instantie geen raad, op tv tot ze de in tuin een optisch kleiner en knusser heeft naar gemaakt.

Thomas en Evelyn met zijn de bij Roland en tijdens Emmy in het pittoreske een dorpje Hierden. op tv Emmy is altijd bezig om naar anderen te een helpen en dochter Michelle op tv vindt op dat haar moeder nu op tv zelf de weleens verwend mag in worden. Tom is in het Gelderse uit dorpje Wenum door Wiesel tijdens bij Saskia. Met een tuin een van 3000m2 wist zij uit de in eerste instantie geen raad, tot in ze door de tuin op optisch kleiner en knusser heeft een gemaakt.

Naomi en Rinse een hebben afgelopen met jaar in het Berkel en naar Rodenrijs een hoekwoning het gekocht en deze helemaal door verbouwd. Ze hebben de door hulp op van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de de op tv laatste kamer waar nog iets het mee naar moet gebeuren. Het liefst op willen ze in door de ruimte, naast door een slaapkamer het voor hun dochter in Liv, ook een naar speelkamer voor hun kinderen. het Een mooie de uitdaging voor het team! door Tom gaat aan van de in slag met leuke DIY-bloempotten. Ook in reist Tom af naar in Vorden om de van kasteeltuin het van Mary en Aart het te bekijken. Een uit historische siertuin de waar drie generaties de afgelopen het van eeuw hun stempel op op tv hebben gedrukt.

Naomi uit en Rinse hebben van afgelopen jaar uit in Berkel en Rodenrijs een op tv hoekwoning gekocht uit en deze helemaal verbouwd. Ze door hebben in de hulp door van Thomas en Evelyn ingeroepen op voor de laatste uit kamer waar nog tijdens iets door mee moet gebeuren. Het van liefst willen ze in de de ruimte, op naast een slaapkamer een voor hun het dochter Liv, ook een speelkamer voor op de hun kinderen. Een mooie uitdaging voor een het team! Tom de met gaat aan de slag met op leuke op DIY-bloempotten. Ook reist Tom af op naar Vorden om het de door kasteeltuin van Mary en van Aart te bekijken. Een naar historische siertuin waar drie naar generaties tijdens de afgelopen van eeuw hun stempel op hebben op tv gedrukt.

Thomas op tv en Evelyn gaan in Amsterdam een op tv langs bij Derek en Sonny. De een naar mannen hebben in hun droomwoning de een ruimte over een waar ze geen door raad mee uit weten. Hun wens is om in op tv er een multifunctionele het ruimte van te maken die door gebruikt kan tijdens worden als logeerkamer, werkkamer de én walk-in-closet. uit Ontwerpster Denise is op tv voor ze op tv aan de slag gegaan en door heeft een mooi een plan bedacht. Tom naar is in De op Beemster op bezoek bij op tv Roos en Toon. de Zij de hebben zowel binnen als buiten op een uit paradijsje gecreëerd met meubels tijdens en accessoires het uit hun geliefde in Bali.

april 2021
08-03-2020 09:35

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

07-03-2020 18:07

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Tom en Evelyn gaan op bezoek bij Ron en Duco in Voorhout. Zij hebben het huis van Duco's broer kunnen kopen, maar de tuin is niet zoals zij voor ogen hebben. Ze willen graag een plek om te loungen en barbecueën. Evelyn gaat op bezoek bij Il...

01-03-2020 09:34

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

29-02-2020 18:07

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Na een maandenlange huizenjacht heeft Charlotte een studio in Bussum op de kop getikt. Thomas en Evelyn gaan aan de slag met donkere accenten en zorgen voor statements die passen bij Charlotte, die duurzaamheid erg belangrijk vindt. In Den ...

23-02-2020 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

22-02-2020 18:07

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Annelies en Jeroen hebben een megaverbouwing achter de rug en zijn ook de trotse ouders geworden van Teuntje. Het was een race tegen de klok om nog voor de bevalling te verhuizen. De tuin zijn ze nog niet aan toegekomen. Tom en Evelyn helpe...

16-02-2020 09:32

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

15-02-2020 18:07

Afl. 7

Eigen Huis & Tuin - Afl. 7

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Op dit moment zou de badkamer niet misstaan in een foute film. Niet iedereen heeft een tuin op het zuiden. Tom doet daarom inspira...

09-02-2020 09:36

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

08-02-2020 18:07

Afl. 6

Eigen Huis & Tuin - Afl. 6

Thomas en Evelyn zijn in Pijnacker om de kamer van Mette aan te pakken. Nu deelt ze haar kamer met een wasrek en moet ze zich om de rommel heen naar haar kamer wurmen. Haar ouders vinden dat zij een kamer verdient, waar ze een rustig plekje...

02-02-2020 09:35

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

01-02-2020 18:07

Afl. 5

Eigen Huis & Tuin - Afl. 5

Thomas en Evelyn zijn bij Roland en Emmy in het pittoreske dorpje Hierden. Emmy is altijd bezig om anderen te helpen en dochter Michelle vindt dat haar moeder nu zelf weleens verwend mag worden. Tom is in het Gelderse dorpje Wenum Wiesel bi...

26-01-2020 09:40

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

25-01-2020 18:07

Afl. 4

Eigen Huis & Tuin - Afl. 4

Naomi en Rinse hebben afgelopen jaar in Berkel en Rodenrijs een hoekwoning gekocht en deze helemaal verbouwd. Ze hebben de hulp van Thomas en Evelyn ingeroepen voor de laatste kamer waar nog iets mee moet gebeuren. Het liefst willen ze in d...

19-01-2020 09:34

Afl. 3

Eigen Huis & Tuin - Afl. 3

Thomas en Evelyn gaan in Amsterdam langs bij Derek en Sonny. De mannen hebben in hun droomwoning een ruimte over waar ze geen raad mee weten. Hun wens is om er een multifunctionele ruimte van te maken die gebruikt kan worden als logeerkamer...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 48. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 710
  • Laatste uitzending op 08-03-2020 om 09:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!