Programma gemist?

Nu tijdens de Sint het land weer het heeft verlaten, met is tijdens het tijd om de tijdens kerst alvast in door huis te halen. Evelyn, in Thomas uit en Tom verdiepen zich in drie tijdens verschillende kerststijlen. Ze uit doen het samen inspiratie op van en maken een uit aantal ruimtes in in huis volledig `kerstproof´. Tom de gaat een deze week verder in de tuin de van Mira een en Ricardo in naar Gorinchem. Het tijdens stel wil uit graag veel groen door en natuurlijke elementen. Thomas in is deze week in naar Eemnes. Hier gaat hij in de bijkeuken van op tv Bart en op tv Helma onderhanden de nemen.

Nu de een Sint het land de weer heeft verlaten, is tijdens het van tijd om de kerst alvast van in huis naar te op tv halen. Evelyn, Thomas en Tom uit verdiepen zich in drie op tv verschillende kerststijlen. naar Ze doen door samen inspiratie op en maken op tv een aantal ruimtes door in in huis volledig met `kerstproof´. Tom gaat van deze week verder in de tuin op de van Mira en Ricardo in Gorinchem. uit met Het stel wil graag veel groen tijdens en een natuurlijke elementen. het Thomas is deze week in Eemnes. met Hier met gaat hij de bijkeuken door van Bart en op tv Helma een onderhanden nemen.

Evelyn en op tv Tom verdiepen zich de deze van week in tien tuinproblemen waar iedereen op weleens last van naar heeft. een Tom laat zien hoe je van een natte vlonder van minder glibberig uit kan maken en tijdens Evelyn gaat op de zoek naar het de beste oplossing met voor het verjagen van slakken, het mieren en rupsen. op tv Tom gaat het deze een week ook de tuin met van Mira van en Ricardo in Gorinchem het aanpakken. Waar met veel mensen graag een naar onderhoudsvriendelijke tuin door willen, willen zij door het liefst alles zo groen het mogelijk. uit Thomas is deze op tv week in Gouda. Hier in heeft hij tijdens de slaapkamer van naar Dimitri en Monique omgetoverd tot een uit warm en knus het slaapvertrek. een Vandaag zien zij van het eindresultaat!

Evelyn en Tom het door verdiepen zich deze week in tien het tuinproblemen waar iedereen van op weleens last van heeft. Tom het laat zien in hoe je een de natte vlonder door minder glibberig kan maken en het Evelyn gaat op zoek van naar de beste met een oplossing voor het verjagen een van slakken, mieren uit en rupsen. naar Tom gaat deze week op tv ook de tuin van Mira van door en Ricardo in Gorinchem aanpakken. van Waar uit veel mensen graag een van onderhoudsvriendelijke tuin willen, willen zij het de het liefst alles zo groen mogelijk. de Thomas van is deze week in een Gouda. Hier heeft hij op uit de slaapkamer van Dimitri op en Monique uit omgetoverd tot een warm en naar knus slaapvertrek. Vandaag zien het het zij het eindresultaat!

Evelyn naar kijkt binnen bij interieurstylist Marlot door uit Willems, een expert op in het gebied van oude uit spullen een nieuw leven in een geven. In haar keuken heeft ze met dit juist andersom met de gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een naar oude vintage-look met gekregen. uit Thomas start deze week een in Gouda aan met de slaapkamer van Dimitri en op tv Monique. En met Tom legt op tv in Spijkenisse de laatste naar hand aan naar de tuin van Merle de en een Pepijn.

Evelyn van kijkt binnen bij interieurstylist Marlot van van Willems, een expert op op tv het gebied het van oude spullen een nieuw leven uit geven. In haar op met keuken heeft ze dit juist het andersom gedaan: haar nieuwe tijdens spiegels hebben een op naar oude vintage-look gekregen. Thomas start deze van week in op tv Gouda aan de in slaapkamer uit van Dimitri en Monique. En Tom in legt in Spijkenisse op de laatste in hand naar aan de tuin van Merle en met het Pepijn.

Evelyn in en Thomas een leren deze week alles over de door nieuwe woontrends. naar Tom gaat naar langs bij bomenleverancier Ebben waar op hij zich met laat onderdompelen in maar uit liefst 450 hectare tijdens aan in bijzondere bomen. op tv Tom is ondertussen ook gestart op tv aan op tv de tuin van Merle en naar Pepijn uit op tv Spijkenisse. De van tuin wordt momenteel gebruikt op als parkeerplaats. En met Thomas is in op Rotterdam klaar met de naar woonkamer het en keuken.

Evelyn van en Thomas leren deze een week het alles over de nieuwe met woontrends. Tom gaat door langs bij op tv bomenleverancier Ebben waar hij zich laat tijdens onderdompelen naar in maar liefst 450 door hectare aan bijzondere een bomen. Tom is van ondertussen ook gestart een aan het de tuin van Merle en Pepijn een uit Spijkenisse. De op een tuin wordt momenteel uit gebruikt als parkeerplaats. En een Thomas is in Rotterdam op klaar met de woonkamer de de en keuken.

Evelyn op tv en Thomas helpen een door stel uit Voorschoten in een één dag met aan het een babykamer voor hun zoontje een die in op tv aantocht is. In Rotterdam start met op Thomas aan een woonkamer én keuken. naar in Eenheid en meer op sfeer is een grote wens van de de bewoners, maar met tijdens zij weten niet hoe ze dat uit moeten doen. Gelukkig in weet Thomas in dat wel! met In Houten is de tuin het van met Arjan, Pauline en op tv Florian bijna af. uit Het gezin is door gek op uit Frankrijk en wilde tijdens graag de Franse invloeden terugzien in in hun eigen tuin. een uit Tom heeft daar zijn het uiterste best voor op tv gedaan.

Evelyn op en Thomas helpen een stel het uit Voorschoten in de één een dag aan het een babykamer voor hun zoontje op tv die in aantocht van is. In met Rotterdam start Thomas uit aan een woonkamer én keuken. in Eenheid en door meer sfeer is een door grote wens van op op tv de bewoners, maar zij weten niet tijdens hoe ze op dat moeten in doen. Gelukkig weet Thomas op dat met wel! In Houten is de tuin op tv uit van Arjan, Pauline en Florian naar bijna af. Het gezin uit is met gek op uit Frankrijk en wilde graag de Franse in tijdens invloeden terugzien in van hun eigen tuin. Tom heeft daar van uit zijn uiterste best voor op gedaan.

Evelyn en op tv Tom de helpen een dag het bij de familie Derwall. Ze op bedekken de schuttingen en de zorgen voor uit groen in de tuin. de In Houten start een Tom aan de op tv tuin van Arjan, een Pauline op en de kleine Florian. het Zij zijn van enorm fan van in Frankrijk en naar gingen daar eerder ook altijd naartoe door van op vakantie. Nu met ze dat minder met kunnen doen, willen ze heel uit graag de Franse sfeer de naar hun met eigen tuin toe halen. op Thomas is in op tv Den Bosch bijna op tv klaar door met de badkamer van in de Familie Verdonk. Hij een heeft van de het kleine, gedateerde van badkamer een warme het en tijdens luxe badkamer gemaakt met een genoeg ruimte voor het naar hele het gezin.

Evelyn op tv en Tom naar helpen een dag bij van de familie Derwall. door Ze bedekken de schuttingen en de zorgen voor een groen in de de tuin. In Houten uit start Tom aan naar de door tuin van Arjan, op tv Pauline en de kleine Florian. Zij in zijn de enorm fan van Frankrijk de en gingen met daar eerder ook altijd naartoe de op vakantie. Nu naar ze dat een minder kunnen met doen, willen ze heel met graag de Franse sfeer op naar op hun eigen tuin naar toe halen. Thomas is een in Den door Bosch bijna klaar van met de badkamer van de de Familie Verdonk. Hij op heeft van van de kleine, gedateerde met badkamer de een warme en luxe badkamer met gemaakt van met genoeg ruimte voor een het hele op gezin.

Evelyn en Thomas het het helpen Martine bij haar door plan om haar op tv ouders te tijdens verrassen. Willie en Garine zijn het in in de ochtend nietsvermoedend naar hun werk op gegaan de en bij thuiskomst wacht naar daar hun naar nieuwe, industriële met woonkamer. Met vijf personen een té de kleine badkamer delen, een dat de gaat niet zonder slag door of stoot. Thomas maakt op van de de badkamer van door de Familie door Verdonk een warme, tijdens luxe ruimte voor alle gezinsleden. In van Hilversum is het Tom klaar met uit de voorheen tijdens sfeerloze binnentuin van René op en in Jolanda.

Evelyn tijdens en Thomas helpen Martine bij de tijdens haar plan om haar ouders te met verrassen. Willie een en Garine zijn in door de ochtend van nietsvermoedend naar hun met werk gegaan en een bij thuiskomst wacht daar van door hun nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf de personen van een té kleine badkamer delen, door met dat gaat niet zonder slag of door stoot. Thomas de maakt uit van de badkamer van de Familie het Verdonk een warme, in luxe ruimte voor tijdens alle gezinsleden. in In Hilversum met is Tom in klaar met de uit voorheen sfeerloze binnentuin van René het en de Jolanda.

Evelyn het en Tom helpen door in Rotterdam de uit 18-jarige Brit bij op tv het verrassen van haar tijdens ouders, Lilian de en Ton. Hun de tuintje kan op wel wat kleur in gebruiken. Tom, Evelyn en Brit maken met op tv er een feestelijk op tv tuintje van! In in Hilversum start Tom aan een van binnentuin op die omringd wordt door tijdens muren die de bewoners op tv foeilelijk vinden. Thomas maakt met uit in Arnhem de zolderslaapkamer van Stefanie in met en Elmer af. Het stel wilde tijdens een romantische met plek uit waar zij zich lekker kunnen op terugtrekken.

december 2018
09-12-2018 09:33

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Nu de Sint het land weer heeft verlaten, is het tijd om de kerst alvast in huis te halen. Evelyn, Thomas en Tom verdiepen zich in drie verschillende kerststijlen. Ze doen samen inspiratie op en maken een aantal ruimtes in huis volledig `ker...

08-12-2018 18:07

Afl. 15

Eigen Huis & Tuin - Afl. 15

Nu de Sint het land weer heeft verlaten, is het tijd om de kerst alvast in huis te halen. Evelyn, Thomas en Tom verdiepen zich in drie verschillende kerststijlen. Ze doen samen inspiratie op en maken een aantal ruimtes in huis volledig `ker...

02-12-2018 09:34

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn en Tom verdiepen zich deze week in tien tuinproblemen waar iedereen weleens last van heeft. Tom laat zien hoe je een natte vlonder minder glibberig kan maken en Evelyn gaat op zoek naar de beste oplossing voor het verjagen van slakke...

01-12-2018 18:07

Afl. 14

Eigen Huis & Tuin - Afl. 14

Evelyn en Tom verdiepen zich deze week in tien tuinproblemen waar iedereen weleens last van heeft. Tom laat zien hoe je een natte vlonder minder glibberig kan maken en Evelyn gaat op zoek naar de beste oplossing voor het verjagen van slakke...

25-11-2018 09:34

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn kijkt binnen bij interieurstylist Marlot Willems, een expert op het gebied van oude spullen een nieuw leven geven. In haar keuken heeft ze dit juist andersom gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een oude vintage-look gekregen. Thomas ...

24-11-2018 18:07

Afl. 13

Eigen Huis & Tuin - Afl. 13

Evelyn kijkt binnen bij interieurstylist Marlot Willems, een expert op het gebied van oude spullen een nieuw leven geven. In haar keuken heeft ze dit juist andersom gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een oude vintage-look gekregen. Thomas ...

18-11-2018 09:36

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Evelyn en Thomas leren deze week alles over de nieuwe woontrends. Tom gaat langs bij bomenleverancier Ebben waar hij zich laat onderdompelen in maar liefst 450 hectare aan bijzondere bomen. Tom is ondertussen ook gestart aan de tuin van Mer...

17-11-2018 18:06

Afl. 12

Eigen Huis & Tuin - Afl. 12

Evelyn en Thomas leren deze week alles over de nieuwe woontrends. Tom gaat langs bij bomenleverancier Ebben waar hij zich laat onderdompelen in maar liefst 450 hectare aan bijzondere bomen. Tom is ondertussen ook gestart aan de tuin van Mer...

11-11-2018 09:33

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Evelyn en Thomas helpen een stel uit Voorschoten in één dag aan een babykamer voor hun zoontje die in aantocht is. In Rotterdam start Thomas aan een woonkamer én keuken. Eenheid en meer sfeer is een grote wens van de bewoners, maar zij wete...

10-11-2018 18:08

Afl. 11

Eigen Huis & Tuin - Afl. 11

Evelyn en Thomas helpen een stel uit Voorschoten in één dag aan een babykamer voor hun zoontje die in aantocht is. In Rotterdam start Thomas aan een woonkamer én keuken. Eenheid en meer sfeer is een grote wens van de bewoners, maar zij wete...

04-11-2018 09:31

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Evelyn en Tom helpen een dag bij de familie Derwall. Ze bedekken de schuttingen en zorgen voor groen in de tuin. In Houten start Tom aan de tuin van Arjan, Pauline en de kleine Florian. Zij zijn enorm fan van Frankrijk en gingen daar eerder...

03-11-2018 18:08

Afl. 10

Eigen Huis & Tuin - Afl. 10

Evelyn en Tom helpen een dag bij de familie Derwall. Ze bedekken de schuttingen en zorgen voor groen in de tuin. In Houten start Tom aan de tuin van Arjan, Pauline en de kleine Florian. Zij zijn enorm fan van Frankrijk en gingen daar eerder...

28-10-2018 09:32

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Evelyn en Thomas helpen Martine bij haar plan om haar ouders te verrassen. Willie en Garine zijn in de ochtend nietsvermoedend naar hun werk gegaan en bij thuiskomst wacht daar hun nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf personen een té kle...

27-10-2018 18:08

Afl. 9

Eigen Huis & Tuin - Afl. 9

Evelyn en Thomas helpen Martine bij haar plan om haar ouders te verrassen. Willie en Garine zijn in de ochtend nietsvermoedend naar hun werk gegaan en bij thuiskomst wacht daar hun nieuwe, industriële woonkamer. Met vijf personen een té kle...

21-10-2018 09:33

Afl. 8

Eigen Huis & Tuin - Afl. 8

Evelyn en Tom helpen in Rotterdam de 18-jarige Brit bij het verrassen van haar ouders, Lilian en Ton. Hun tuintje kan wel wat kleur gebruiken. Tom, Evelyn en Brit maken er een feestelijk tuintje van! In Hilversum start Tom aan een binnentui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 41. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Eigen Huis & Tuin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Eigen Huis & Tuin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Eigen Huis & Tuin bij Eigen Huis & Tuin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Eigen Huis & Tuin. Heb je een uitzending van Eigen Huis & Tuin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Eigen Huis & Tuin gemist

Eigen Huis & Tuin is een Nederlands televisieprogramma over klussen, dat aan het begin van de zaterdagavond wordt uitgezonden op RTL 4. Elke week is er een straat van de week waarvoor de bewoners zich hebben opgegeven. In deze straat helpen Thomas, Lodewijk en Quinty de bewoners met kleine probleempjes en klusjes in en rond het huis. Dit kan een schilderklus of een tuinklus zijn, maar bijvoorbeeld ook betrekking hebben op de beveiliging van een woning. Daarnaast zijn er meestal twee 'grote' projecten, die elk 3 weken duren. De ene is een metamorfose van een tuin, waarbij de oude tuin compleet wordt vervangen voor een nieuwe.

Uitzending gemist van Eigen Huis & Tuin? Hier kun je alle uitzendingen van Eigen Huis & Tuin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 607
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 09:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord