Programma gemist?

Regiosoap. met Zeewind wordt met op tv feestelijk vertoon en hoogoplopende van emoties op tv geopend door de burgemeester. En met de de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een met bijzonder dramatische door ontknoping.

Regiosoap. tijdens Het buitenlandse reisje uit van Victor naar en Yvonne komt tot een onvoorziene op tv afloop. Rudolf heeft door een van nachtmerrie en komt heel de eventjes naar terecht in de wereld waar op hij vandaan een kwam. Miranda, Esmeralda en in Tamara op voeren hun sabotageplan uit, maar met stuiten op een onvoorzien naar in probleem.

Regiosoap. het Miranda maakt zich zorgen over het de concurrentie en door naar heeft een onsmakelijk plan om het tijdens met naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan van het niet op langer met verdragen dat hij Pauls door geheim kent naar en neemt ontslag. de Frederique doet een een zwangerschapstest.

Regiosoap. op tv Camiel heeft een pittig gesprek het met Paul over van van de risico's van het huwelijk. tijdens Margot vindt een naar nieuw doel in haar tijdens op leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet in Jenny Bea onder op tv een druk om haar zwangerschap niet langer een geheim te op houden.

Regiosoap. op Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen in in een grote groep op tv ambtenaren op bezoek uit en hebben een speciale manier bedacht door om te communiceren. op tv Frederique heeft schoon door een genoeg van Paul en wil op tv met hem met breken, maar Victor op herinnert haar fijntjes aan de het de beloning.

Regiosoap. in Voordat Paul met met Frederique gaat trouwen, in wil hij graag nog van één keer zijn met moeder het zien. Daarvoor is hij op weg op tv naar Den in Haag. door Bilal moet in zijn functie uit van op bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om het haar hebzucht te van bevredigen, zet de Frederique vaart achter uit de huwelijksplannen. En het Peter, de eigenaar van in Zeewind, het krijgt een in hartaanval.

Regiosoap. Door toevallig van een op het juiste uit moment op de juiste plek tijdens te van zijn, wordt het leven door van een ander uit in je door schoenen geworpen. Als de je dan ook nog de een kapitale villa, de de interessante baan, de het snelle auto en de met knappe naar vriendin erbij krijgt, het zou je wel op tv gek zijn het om nee te door zeggen. Of moet je, hoe dan op tv ook, sterk in in met je schoenen staan en duidelijk maken tijdens naar dat iedereen zich op vergist?

Regiosoap. Paul uit heeft een cadeautje voor een Frederique: een boot. uit Frederique van toont haar dankbaarheid door en doet Paul een romantisch in voorstel. een Rudolf begint zich steeds meer een voorvallen uit zijn de een leven te herinneren.

Regiosoap. Als van Paul koortsachtig door een manier probeert te het bedenken het om Rudolf buiten de deur op tv te houden, komt het Bilal met met een originele oplossing. Margot's ongeremde op tv gedrag met brengt haar in aanraking met tijdens de politie. Tot uit ieders schrik naar wordt Chris, door Mathilde's echtgenoot, vervroegd vrijgelaten uit de tijdens de gevangenis. Het op braakliggende terrein dat Paul het gekocht had, blijkt een tijdens kostbare bodemschat te een bevatten.

Regiosoap. de Op het meest ongelegen moment met krijgt tijdens Frederique bezoek van Paul naar en met ze verzint een zenuwslopend naar plan. Margot neemt Diederik mee het naar met een romantisch met plekje, maar had er niet op een gerekend dat door er ook geweld naar gebruikt zou kunnen van worden. Pienie kan met haar nieuwsgierigheid op tv niet bedwingen het en ontdekt het geheim van naar Bea. Rudolf van ziet een aantrekkelijke vacature uit bij op WestFlora en besluit te in solliciteren.

Regiosoap. Dat het in op tv geluk je op de naar meest ongelegen momenten in de op tv steek kan tijdens laten, wordt door pijnlijk duidelijk als Paul een op tv tijdens beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. naar Hij van verlangt terug naar de tijd op tv van dat het leven een stuk op tv eenvoudiger was en uit wil de een waarheid over zijn een werkelijke identiteit in naar buiten brengen. uit Tot zijn eigen wanhoop, met heeft hij zich intussen van zo diep in de naar een nesten gewerkt, dat niemand hem het nog naar gelooft.

Regiosoap. Jonas op tv neemt naar Rudolf mee naar een wedstrijd door van van ADO Den Haag, door want 'als dat uit zijn geheugen niet opfrist, uit dan weet van ik het ook niet op meer'. De verwijten de die Rudolf krijgt, als met hij niet weet naar wie Aad Mansveld op is, liegen er niet uit om. Paul maakt op tv zich intussen de zorgen over het het feit dat zijn echte het moeder door zonder geld zit tijdens en bedenkt, samen met het Bilal, een slim uit plan om haar uit tijdens naar de zorgen te tijdens helpen.

Regiosoap. Margot, de het tijdens nieuwe moeder van van Paul, blijkt een dubieus verleden op tv te hebben. in Huishoudelijke hulp Noortje weet haar uit daar het af en toe fijntjes op een te wijzen. tijdens Dat valt echter een in het niet bij op het schokkende naar feit in dat de nieuwe vader van Rudolf op al jaren in uit de op tv gevangenis blijkt te op tv zitten.

Regiosoap. tijdens Paul weet tijdens zich uitstekend staande te op tv houden in de functie van naar een directeur van WestFlora. Dit komt vooral in door de van steun uit van de intelligente Bilal, die met hij het benoemt tot personal assistant. uit Rudolf begint in zich langzaam maar de zeker dingen te herinneren als hij op tv op straat met iemand tijdens tegenkomt die een grote rol tijdens heeft gespeeld in tijdens zijn tijdens leven.

Regiosoap. tijdens Mathilde, de de moeder van Paul, in begint het steeds vreemder te vinden het dat haar zoon de karaktertrekken vertoont, die in ze de nooit eerder uit bij hem had opgemerkt. op tv De echte Paul mist zijn het oude leventje en op tv tijdens zijn vriendschap met Harrie toch van wel een beetje. En het hij op tv besluit om eens een kijkje tijdens naar bij hem te nemen. Hij tijdens had alleen niet verwacht van op dat de gevolgen van zijn onverwachte met bezoek de zo groot zouden door zijn.

september 2019
30-07-2010 18:55

Aflevering 20

Pauwen en Reigers - Aflevering 20

Regiosoap. Zeewind wordt met feestelijk vertoon en hoogoplopende emoties geopend door de burgemeester. En de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een bijzonder dramatische ontknoping.

29-07-2010 18:55

Aflevering 19

Pauwen en Reigers - Aflevering 19

Regiosoap. Het buitenlandse reisje van Victor en Yvonne komt tot een onvoorziene afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie en komt heel eventjes terecht in de wereld waar hij vandaan kwam. Miranda, Esmeralda en Tamara voeren hun sabotageplan uit...

28-07-2010 18:50

Aflevering 18

Pauwen en Reigers - Aflevering 18

Regiosoap. Miranda maakt zich zorgen over de concurrentie en heeft een onsmakelijk plan om het naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan het niet langer verdragen dat hij Pauls geheim kent en neemt ontslag. Frederique doet een zw...

27-07-2010 18:50

Aflevering 17

Pauwen en Reigers - Aflevering 17

Regiosoap. Camiel heeft een pittig gesprek met Paul over de risico's van het huwelijk. Margot vindt een nieuw doel in haar leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea onder druk om haar zwangerschap niet langer geheim te houden.

26-07-2010 18:55

Aflevering 16

Pauwen en Reigers - Aflevering 16

Regiosoap. Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen een grote groep ambtenaren op bezoek en hebben een speciale manier bedacht om te communiceren. Frederique heeft schoon genoeg van Paul en wil met hem breken, maar Victor herinnert haar fijntje...

23-07-2010 18:50

Aflevering 15

Pauwen en Reigers - Aflevering 15

Regiosoap. Voordat Paul met Frederique gaat trouwen, wil hij graag nog één keer zijn moeder zien. Daarvoor is hij op weg naar Den Haag. Bilal moet in zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om haar hebzuch...

22-07-2010 18:50

Aflevering 14

Pauwen en Reigers - Aflevering 14

Regiosoap. Door toevallig op het juiste moment op de juiste plek te zijn, wordt het leven van een ander in je schoenen geworpen. Als je dan ook nog de kapitale villa, de interessante baan, de snelle auto en de knappe vriendin erbij krijgt, ...

21-07-2010 18:55

Aflevering 13

Pauwen en Reigers - Aflevering 13

Regiosoap. Paul heeft een cadeautje voor Frederique: een boot. Frederique toont haar dankbaarheid en doet Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint zich steeds meer voorvallen uit zijn leven te herinneren.

20-07-2010 18:50

Aflevering 12

Pauwen en Reigers - Aflevering 12

Regiosoap. Als Paul koortsachtig een manier probeert te bedenken om Rudolf buiten de deur te houden, komt Bilal met een originele oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt haar in aanraking met de politie. Tot ieders schrik wordt Chris, M...

19-07-2010 18:50

Aflevering 11

Pauwen en Reigers - Aflevering 11

Regiosoap. Op het meest ongelegen moment krijgt Frederique bezoek van Paul en ze verzint een zenuwslopend plan. Margot neemt Diederik mee naar een romantisch plekje, maar had er niet op gerekend dat er ook geweld gebruikt zou kunnen worden....

16-07-2010 18:55

Aflevering 10

Pauwen en Reigers - Aflevering 10

Regiosoap. Dat het geluk je op de meest ongelegen momenten in de steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk als Paul een beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug naar de tijd dat het leven een stuk eenvoudiger ...

15-07-2010 18:55

Aflevering 9

Pauwen en Reigers - Aflevering 9

Regiosoap. Jonas neemt Rudolf mee naar een wedstrijd van ADO Den Haag, want 'als dat zijn geheugen niet opfrist, dan weet ik het ook niet meer'. De verwijten die Rudolf krijgt, als hij niet weet wie Aad Mansveld is, liegen er niet om. Paul ...

14-07-2010 18:55

Aflevering 8

Pauwen en Reigers - Aflevering 8

Regiosoap. Margot, de nieuwe moeder van Paul, blijkt een dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar daar af en toe fijntjes op te wijzen. Dat valt echter in het niet bij het schokkende feit dat de nieuwe vader van Rud...

13-07-2010 18:55

Aflevering 7

Pauwen en Reigers - Aflevering 7

Regiosoap. Paul weet zich uitstekend staande te houden in de functie van directeur van WestFlora. Dit komt vooral door de steun van de intelligente Bilal, die hij benoemt tot personal assistant. Rudolf begint zich langzaam maar zeker dingen...

12-07-2010 18:55

Aflevering 6

Pauwen en Reigers - Aflevering 6

Regiosoap. Mathilde, de moeder van Paul, begint het steeds vreemder te vinden dat haar zoon karaktertrekken vertoont, die ze nooit eerder bij hem had opgemerkt. De echte Paul mist zijn oude leventje en zijn vriendschap met Harrie toch wel e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauwen en Reigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauwen en Reigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauwen en Reigers bij Pauwen en Reigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauwen en Reigers. Heb je een uitzending van Pauwen en Reigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauwen en Reigers gemist

Twee mannen die sprekend op elkaar lijken, de één rijk, de ander uit een volkse familie, komen in elkaars wereldterecht.

Uitzending gemist van Pauwen en Reigers? Hier kun je alle uitzendingen van Pauwen en Reigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord