Programma gemist?

Regiosoap. door Zeewind wordt met feestelijk uit vertoon uit en hoogoplopende emoties geopend door de op burgemeester. uit En de door familiebijeenkomst, georganiseerd door op tv Camiel, heeft een naar bijzonder dramatische ontknoping.

Regiosoap. in Het buitenlandse reisje van Victor een en Yvonne uit komt tot een onvoorziene met afloop. Rudolf een heeft een nachtmerrie op en komt heel eventjes een terecht in de van wereld waar hij door vandaan op tv kwam. Miranda, Esmeralda met en Tamara met voeren hun sabotageplan uit, maar stuiten naar op een onvoorzien een door probleem.

Regiosoap. Miranda maakt uit zich zorgen een over de het concurrentie en heeft een van onsmakelijk plan door om het naastgelegen door strandpaviljoen te op tv saboteren. Bilal kan het niet in langer verdragen dat uit hij Pauls geheim met kent op tv en neemt ontslag. Frederique doet een het op tv zwangerschapstest.

Regiosoap. uit Camiel heeft een pittig op gesprek met Paul tijdens over de de risico's van het huwelijk. Margot een vindt een nieuw tijdens doel in haar de leven: ze naar wordt kunstenares. Ondertussen met zet Jenny door Bea onder druk om een haar zwangerschap op niet langer geheim te door houden.

Regiosoap. Miranda, de Esmeralda en Tamara met krijgen een grote groep door ambtenaren op bezoek op tv en hebben een van speciale manier uit bedacht in om te communiceren. Frederique tijdens heeft schoon de genoeg van Paul en wil met met hem breken, naar maar Victor herinnert haar een fijntjes aan de op tv van beloning.

Regiosoap. Voordat Paul op tv met Frederique van gaat trouwen, wil hij uit graag nog één uit keer zijn in moeder zien. uit Daarvoor is met hij op weg naar Den Haag. de Bilal moet de in zijn met functie van bedrijfshulpverlener een van weerzinwekkend klusje opknappen. door Om tijdens haar hebzucht te het bevredigen, zet Frederique vaart naar achter de huwelijksplannen. En Peter, van de eigenaar van met Zeewind, krijgt een het met hartaanval.

Regiosoap. Door op tv toevallig het op het juiste moment op in de juiste plek te tijdens zijn, op tv wordt het naar leven van een tijdens ander in je schoenen geworpen. in Als je dan tijdens ook nog de kapitale naar op tv villa, de interessante tijdens baan, de snelle uit auto en de een knappe vriendin erbij krijgt, zou naar je wel gek tijdens zijn om nee door te zeggen. Of van moet je, hoe tijdens dan ook, sterk in de je schoenen staan door en duidelijk op maken dat iedereen zich in de vergist?

Regiosoap. Paul op tv heeft van een cadeautje voor naar Frederique: een boot. Frederique toont het haar dankbaarheid en doet van Paul tijdens een romantisch een voorstel. Rudolf begint zich steeds van meer voorvallen uit zijn met een leven te herinneren.

Regiosoap. Als met Paul koortsachtig de een manier probeert te bedenken door om Rudolf buiten naar de deur te op houden, op tv komt Bilal met een door originele oplossing. Margot's door ongeremde gedrag brengt haar met in op tv aanraking met de door politie. Tot ieders schrik wordt op tv Chris, Mathilde's uit echtgenoot, uit vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis. in Het op tv braakliggende terrein dat van Paul gekocht had, blijkt op tv een kostbare naar bodemschat te bevatten.

Regiosoap. in Op het meest ongelegen moment van uit krijgt Frederique bezoek van Paul het en ze door verzint een zenuwslopend uit plan. Margot neemt Diederik mee op tv naar naar een romantisch plekje, op maar had er een niet op gerekend de dat er ook geweld op gebruikt zou naar kunnen worden. Pienie door kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen een en ontdekt uit het door geheim van Bea. Rudolf ziet een het aantrekkelijke uit vacature bij WestFlora op tv en besluit op te solliciteren.

Regiosoap. Dat het naar geluk je op op tv de meest ongelegen op momenten in de uit in steek kan laten, wordt een pijnlijk duidelijk als tijdens Paul een beslissing met moet nemen over een een miljoeneninvestering. Hij in verlangt terug naar een de tijd dat een het leven een een stuk eenvoudiger uit was en wil de waarheid het over zijn naar werkelijke identiteit met naar buiten brengen. Tot zijn tijdens eigen wanhoop, heeft hij van zich intussen zo van van diep in de nesten gewerkt, dat door niemand een hem nog naar gelooft.

Regiosoap. Jonas op neemt Rudolf in mee naar een wedstrijd het van ADO Den Haag, in want in 'als dat zijn door geheugen niet opfrist, uit dan weet ik de het ook niet van meer'. De verwijten die van Rudolf krijgt, als hij een op tv niet weet wie van Aad Mansveld is, in liegen er niet om. Paul maakt naar op tv zich intussen zorgen over het feit het dat zijn met echte moeder zonder geld van zit en bedenkt, tijdens naar samen met Bilal, een slim plan een om de haar uit de zorgen te het van helpen.

Regiosoap. Margot, de op tv nieuwe tijdens moeder van Paul, het blijkt een dubieus verleden op te door hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet in haar daar af op en toe fijntjes op naar de te wijzen. Dat valt uit echter in het niet bij op tv het schokkende door feit dat de nieuwe door vader van tijdens Rudolf al jaren naar in de uit gevangenis blijkt te in zitten.

Regiosoap. het Paul weet zich in uitstekend staande te houden in op de functie van een het directeur van WestFlora. Dit in komt vooral door de in steun van de een intelligente Bilal, die tijdens hij benoemt door tot personal assistant. Rudolf begint naar zich langzaam maar het zeker dingen te het de herinneren als hij een op straat iemand tegenkomt die een naar grote het rol heeft naar gespeeld in zijn van leven.

Regiosoap. tijdens Mathilde, de moeder van uit Paul, met begint het steeds naar vreemder te vinden dat haar zoon tijdens karaktertrekken vertoont, die door ze nooit een eerder bij hem in had van opgemerkt. De echte Paul mist op zijn oude naar leventje en zijn vriendschap uit met Harrie toch wel van een beetje. de En hij van besluit om eens het een kijkje op bij hem te nemen. Hij had met alleen een niet verwacht op dat de gevolgen van zijn onverwachte uit door bezoek zo groot met zouden zijn.

november 2018
30-07-2010 18:55

Aflevering 20

Pauwen en Reigers - Aflevering 20

Regiosoap. Zeewind wordt met feestelijk vertoon en hoogoplopende emoties geopend door de burgemeester. En de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een bijzonder dramatische ontknoping.

29-07-2010 18:55

Aflevering 19

Pauwen en Reigers - Aflevering 19

Regiosoap. Het buitenlandse reisje van Victor en Yvonne komt tot een onvoorziene afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie en komt heel eventjes terecht in de wereld waar hij vandaan kwam. Miranda, Esmeralda en Tamara voeren hun sabotageplan uit...

28-07-2010 18:50

Aflevering 18

Pauwen en Reigers - Aflevering 18

Regiosoap. Miranda maakt zich zorgen over de concurrentie en heeft een onsmakelijk plan om het naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan het niet langer verdragen dat hij Pauls geheim kent en neemt ontslag. Frederique doet een zw...

27-07-2010 18:50

Aflevering 17

Pauwen en Reigers - Aflevering 17

Regiosoap. Camiel heeft een pittig gesprek met Paul over de risico's van het huwelijk. Margot vindt een nieuw doel in haar leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea onder druk om haar zwangerschap niet langer geheim te houden.

26-07-2010 18:55

Aflevering 16

Pauwen en Reigers - Aflevering 16

Regiosoap. Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen een grote groep ambtenaren op bezoek en hebben een speciale manier bedacht om te communiceren. Frederique heeft schoon genoeg van Paul en wil met hem breken, maar Victor herinnert haar fijntje...

23-07-2010 18:50

Aflevering 15

Pauwen en Reigers - Aflevering 15

Regiosoap. Voordat Paul met Frederique gaat trouwen, wil hij graag nog één keer zijn moeder zien. Daarvoor is hij op weg naar Den Haag. Bilal moet in zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om haar hebzuch...

22-07-2010 18:50

Aflevering 14

Pauwen en Reigers - Aflevering 14

Regiosoap. Door toevallig op het juiste moment op de juiste plek te zijn, wordt het leven van een ander in je schoenen geworpen. Als je dan ook nog de kapitale villa, de interessante baan, de snelle auto en de knappe vriendin erbij krijgt, ...

21-07-2010 18:55

Aflevering 13

Pauwen en Reigers - Aflevering 13

Regiosoap. Paul heeft een cadeautje voor Frederique: een boot. Frederique toont haar dankbaarheid en doet Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint zich steeds meer voorvallen uit zijn leven te herinneren.

20-07-2010 18:50

Aflevering 12

Pauwen en Reigers - Aflevering 12

Regiosoap. Als Paul koortsachtig een manier probeert te bedenken om Rudolf buiten de deur te houden, komt Bilal met een originele oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt haar in aanraking met de politie. Tot ieders schrik wordt Chris, M...

19-07-2010 18:50

Aflevering 11

Pauwen en Reigers - Aflevering 11

Regiosoap. Op het meest ongelegen moment krijgt Frederique bezoek van Paul en ze verzint een zenuwslopend plan. Margot neemt Diederik mee naar een romantisch plekje, maar had er niet op gerekend dat er ook geweld gebruikt zou kunnen worden....

16-07-2010 18:55

Aflevering 10

Pauwen en Reigers - Aflevering 10

Regiosoap. Dat het geluk je op de meest ongelegen momenten in de steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk als Paul een beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug naar de tijd dat het leven een stuk eenvoudiger ...

15-07-2010 18:55

Aflevering 9

Pauwen en Reigers - Aflevering 9

Regiosoap. Jonas neemt Rudolf mee naar een wedstrijd van ADO Den Haag, want 'als dat zijn geheugen niet opfrist, dan weet ik het ook niet meer'. De verwijten die Rudolf krijgt, als hij niet weet wie Aad Mansveld is, liegen er niet om. Paul ...

14-07-2010 18:55

Aflevering 8

Pauwen en Reigers - Aflevering 8

Regiosoap. Margot, de nieuwe moeder van Paul, blijkt een dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar daar af en toe fijntjes op te wijzen. Dat valt echter in het niet bij het schokkende feit dat de nieuwe vader van Rud...

13-07-2010 18:55

Aflevering 7

Pauwen en Reigers - Aflevering 7

Regiosoap. Paul weet zich uitstekend staande te houden in de functie van directeur van WestFlora. Dit komt vooral door de steun van de intelligente Bilal, die hij benoemt tot personal assistant. Rudolf begint zich langzaam maar zeker dingen...

12-07-2010 18:55

Aflevering 6

Pauwen en Reigers - Aflevering 6

Regiosoap. Mathilde, de moeder van Paul, begint het steeds vreemder te vinden dat haar zoon karaktertrekken vertoont, die ze nooit eerder bij hem had opgemerkt. De echte Paul mist zijn oude leventje en zijn vriendschap met Harrie toch wel e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauwen en Reigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauwen en Reigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauwen en Reigers bij Pauwen en Reigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauwen en Reigers. Heb je een uitzending van Pauwen en Reigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauwen en Reigers gemist

Twee mannen die sprekend op elkaar lijken, de één rijk, de ander uit een volkse familie, komen in elkaars wereldterecht.

Uitzending gemist van Pauwen en Reigers? Hier kun je alle uitzendingen van Pauwen en Reigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord