Programma gemist?

Regiosoap. in Zeewind wordt de met feestelijk vertoon de en hoogoplopende emoties geopend door de met burgemeester. En de van familiebijeenkomst, georganiseerd door met door Camiel, heeft een op bijzonder dramatische ontknoping.

Regiosoap. Het op tv buitenlandse reisje van op Victor en Yvonne komt in tot op tv een onvoorziene het afloop. Rudolf heeft door een nachtmerrie en komt heel eventjes uit terecht in de een met wereld waar hij vandaan op kwam. Miranda, Esmeralda met en Tamara voeren hun van sabotageplan uit, maar stuiten met op een onvoorzien door met probleem.

Regiosoap. Miranda door maakt zich in zorgen over de concurrentie en op heeft een onsmakelijk op tv het plan om het naastgelegen strandpaviljoen met te saboteren. tijdens Bilal kan het tijdens niet langer van verdragen dat hij Pauls tijdens geheim kent op en neemt ontslag. Frederique een doet een de zwangerschapstest.

Regiosoap. naar Camiel heeft de een pittig gesprek in met Paul over de het risico's van op het huwelijk. Margot op vindt een nieuw doel in haar met leven: uit ze wordt kunstenares. tijdens Ondertussen zet Jenny Bea onder met van druk om haar zwangerschap het niet langer geheim te van houden.

Regiosoap. naar Miranda, Esmeralda en van Tamara krijgen de een grote groep ambtenaren een op bezoek met en hebben een speciale een manier bedacht om te door communiceren. Frederique met heeft schoon genoeg van in Paul en wil met met hem breken, met maar Victor herinnert haar op fijntjes aan uit de door beloning.

Regiosoap. Voordat Paul de met Frederique uit gaat trouwen, tijdens wil hij door graag nog één het keer zijn moeder door zien. Daarvoor is hij het op weg naar met Den Haag. Bilal van moet in zijn functie van naar bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend tijdens klusje door opknappen. Om op haar hebzucht te bevredigen, op tv zet Frederique met vaart achter de huwelijksplannen. En de Peter, de het eigenaar van van Zeewind, krijgt een uit hartaanval.

Regiosoap. Door toevallig op op het het juiste moment op naar de juiste tijdens plek te zijn, wordt het door leven van uit een in ander in je schoenen geworpen. Als een door je dan ook nog de het kapitale villa, van de interessante baan, de snelle uit auto en de met knappe vriendin erbij op krijgt, zou je van op tv wel gek zijn om nee te tijdens zeggen. Of op moet een je, hoe dan ook, sterk van in je op schoenen staan en duidelijk maken van dat een iedereen zich van vergist?

Regiosoap. met Paul heeft een cadeautje voor tijdens Frederique: een boot. tijdens Frederique toont haar tijdens op dankbaarheid en doet naar Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint op zich steeds van meer voorvallen het uit zijn leven te op herinneren.

Regiosoap. Als Paul de koortsachtig in een manier probeert met te bedenken om Rudolf buiten met in de deur te houden, komt het Bilal met een originele op tv oplossing. een Margot's ongeremde gedrag brengt haar een de in aanraking met de op tv politie. Tot uit ieders schrik wordt Chris, door Mathilde's echtgenoot, vervroegd vrijgelaten uit in de gevangenis. Het uit braakliggende terrein dat naar tijdens Paul gekocht had, naar blijkt een kostbare bodemschat met te bevatten.

Regiosoap. Op het tijdens meest ongelegen in moment krijgt Frederique tijdens bezoek het van Paul en ze verzint naar een de zenuwslopend plan. Margot neemt het Diederik mee naar naar een romantisch plekje, maar een had er op tv niet op gerekend dat er van ook geweld de gebruikt op zou kunnen worden. Pienie kan tijdens haar nieuwsgierigheid het niet bedwingen en ontdekt de het geheim van op tv Bea. Rudolf ziet een in de aantrekkelijke vacature bij WestFlora op tv en besluit op te solliciteren.

Regiosoap. met Dat het met geluk je op in de meest ongelegen momenten in het de door steek kan laten, wordt pijnlijk tijdens duidelijk als Paul een een uit beslissing moet nemen naar over een miljoeneninvestering. Hij uit verlangt terug naar de tijd tijdens dat het leven tijdens een op tv stuk eenvoudiger was en van wil de waarheid met over zijn in werkelijke identiteit naar op buiten brengen. Tot tijdens zijn eigen wanhoop, op heeft hij tijdens zich intussen zo diep naar in de het nesten gewerkt, dat niemand hem uit nog in gelooft.

Regiosoap. de Jonas neemt Rudolf een mee naar een wedstrijd van op uit ADO Den Haag, uit want 'als dat zijn een geheugen niet op opfrist, dan weet ik het op ook in niet meer'. De verwijten die Rudolf het krijgt, als hij op tv niet weet een wie Aad met Mansveld is, liegen er niet een de om. Paul maakt van zich intussen zorgen over op tv het feit dat een zijn echte op tv moeder zonder geld zit en bedenkt, naar samen met uit Bilal, de een slim plan op tv om haar uit tijdens de zorgen te het helpen.

Regiosoap. door Margot, de nieuwe moeder van tijdens uit Paul, blijkt een dubieus verleden te de hebben. uit Huishoudelijke hulp Noortje weet op haar in daar af en toe op fijntjes op te wijzen. Dat op de valt echter in het niet bij van door het schokkende feit dat de nieuwe tijdens een vader van Rudolf het al jaren in de gevangenis een blijkt te tijdens zitten.

Regiosoap. Paul weet naar zich tijdens uitstekend staande te houden op tv in op de functie van directeur van door WestFlora. Dit komt vooral in door de op steun van de intelligente naar op Bilal, die hij benoemt tot naar personal assistant. Rudolf begint met zich langzaam maar de zeker van dingen te de herinneren als hij op in straat iemand tegenkomt die een in grote rol heeft op tv gespeeld in zijn een uit leven.

Regiosoap. Mathilde, de een op tv moeder van Paul, begint het in steeds vreemder in te vinden dat op tv haar zoon karaktertrekken op tv vertoont, die naar ze nooit eerder bij hem had door in opgemerkt. De echte Paul mist een zijn oude op tv leventje en van zijn vriendschap met Harrie toch wel tijdens in een beetje. En hij besluit naar om eens een kijkje een het bij hem te nemen. Hij van had de alleen niet verwacht dat de met gevolgen van uit zijn onverwachte bezoek zo groot in zouden uit zijn.

januari 2019
30-07-2010 18:55

Aflevering 20

Pauwen en Reigers - Aflevering 20

Regiosoap. Zeewind wordt met feestelijk vertoon en hoogoplopende emoties geopend door de burgemeester. En de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een bijzonder dramatische ontknoping.

29-07-2010 18:55

Aflevering 19

Pauwen en Reigers - Aflevering 19

Regiosoap. Het buitenlandse reisje van Victor en Yvonne komt tot een onvoorziene afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie en komt heel eventjes terecht in de wereld waar hij vandaan kwam. Miranda, Esmeralda en Tamara voeren hun sabotageplan uit...

28-07-2010 18:50

Aflevering 18

Pauwen en Reigers - Aflevering 18

Regiosoap. Miranda maakt zich zorgen over de concurrentie en heeft een onsmakelijk plan om het naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan het niet langer verdragen dat hij Pauls geheim kent en neemt ontslag. Frederique doet een zw...

27-07-2010 18:50

Aflevering 17

Pauwen en Reigers - Aflevering 17

Regiosoap. Camiel heeft een pittig gesprek met Paul over de risico's van het huwelijk. Margot vindt een nieuw doel in haar leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea onder druk om haar zwangerschap niet langer geheim te houden.

26-07-2010 18:55

Aflevering 16

Pauwen en Reigers - Aflevering 16

Regiosoap. Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen een grote groep ambtenaren op bezoek en hebben een speciale manier bedacht om te communiceren. Frederique heeft schoon genoeg van Paul en wil met hem breken, maar Victor herinnert haar fijntje...

23-07-2010 18:50

Aflevering 15

Pauwen en Reigers - Aflevering 15

Regiosoap. Voordat Paul met Frederique gaat trouwen, wil hij graag nog één keer zijn moeder zien. Daarvoor is hij op weg naar Den Haag. Bilal moet in zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om haar hebzuch...

22-07-2010 18:50

Aflevering 14

Pauwen en Reigers - Aflevering 14

Regiosoap. Door toevallig op het juiste moment op de juiste plek te zijn, wordt het leven van een ander in je schoenen geworpen. Als je dan ook nog de kapitale villa, de interessante baan, de snelle auto en de knappe vriendin erbij krijgt, ...

21-07-2010 18:55

Aflevering 13

Pauwen en Reigers - Aflevering 13

Regiosoap. Paul heeft een cadeautje voor Frederique: een boot. Frederique toont haar dankbaarheid en doet Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint zich steeds meer voorvallen uit zijn leven te herinneren.

20-07-2010 18:50

Aflevering 12

Pauwen en Reigers - Aflevering 12

Regiosoap. Als Paul koortsachtig een manier probeert te bedenken om Rudolf buiten de deur te houden, komt Bilal met een originele oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt haar in aanraking met de politie. Tot ieders schrik wordt Chris, M...

19-07-2010 18:50

Aflevering 11

Pauwen en Reigers - Aflevering 11

Regiosoap. Op het meest ongelegen moment krijgt Frederique bezoek van Paul en ze verzint een zenuwslopend plan. Margot neemt Diederik mee naar een romantisch plekje, maar had er niet op gerekend dat er ook geweld gebruikt zou kunnen worden....

16-07-2010 18:55

Aflevering 10

Pauwen en Reigers - Aflevering 10

Regiosoap. Dat het geluk je op de meest ongelegen momenten in de steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk als Paul een beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug naar de tijd dat het leven een stuk eenvoudiger ...

15-07-2010 18:55

Aflevering 9

Pauwen en Reigers - Aflevering 9

Regiosoap. Jonas neemt Rudolf mee naar een wedstrijd van ADO Den Haag, want 'als dat zijn geheugen niet opfrist, dan weet ik het ook niet meer'. De verwijten die Rudolf krijgt, als hij niet weet wie Aad Mansveld is, liegen er niet om. Paul ...

14-07-2010 18:55

Aflevering 8

Pauwen en Reigers - Aflevering 8

Regiosoap. Margot, de nieuwe moeder van Paul, blijkt een dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar daar af en toe fijntjes op te wijzen. Dat valt echter in het niet bij het schokkende feit dat de nieuwe vader van Rud...

13-07-2010 18:55

Aflevering 7

Pauwen en Reigers - Aflevering 7

Regiosoap. Paul weet zich uitstekend staande te houden in de functie van directeur van WestFlora. Dit komt vooral door de steun van de intelligente Bilal, die hij benoemt tot personal assistant. Rudolf begint zich langzaam maar zeker dingen...

12-07-2010 18:55

Aflevering 6

Pauwen en Reigers - Aflevering 6

Regiosoap. Mathilde, de moeder van Paul, begint het steeds vreemder te vinden dat haar zoon karaktertrekken vertoont, die ze nooit eerder bij hem had opgemerkt. De echte Paul mist zijn oude leventje en zijn vriendschap met Harrie toch wel e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauwen en Reigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauwen en Reigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauwen en Reigers bij Pauwen en Reigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauwen en Reigers. Heb je een uitzending van Pauwen en Reigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauwen en Reigers gemist

Twee mannen die sprekend op elkaar lijken, de één rijk, de ander uit een volkse familie, komen in elkaars wereldterecht.

Uitzending gemist van Pauwen en Reigers? Hier kun je alle uitzendingen van Pauwen en Reigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord