Programma gemist?

Regiosoap. Zeewind uit wordt met feestelijk op vertoon en hoogoplopende een emoties geopend met door de burgemeester. En door de familiebijeenkomst, georganiseerd door een Camiel, heeft in een bijzonder de dramatische ontknoping.

Regiosoap. Het buitenlandse van reisje van Victor een en Yvonne naar komt tot een onvoorziene van door afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie een en komt heel eventjes op tv terecht in de op wereld tijdens waar hij vandaan het kwam. Miranda, Esmeralda en tijdens Tamara voeren tijdens hun sabotageplan uit, maar stuiten op op een van onvoorzien naar probleem.

Regiosoap. op tv Miranda maakt zich zorgen de over van de concurrentie en heeft een van onsmakelijk een plan om het naastgelegen strandpaviljoen een te saboteren. Bilal kan tijdens het op niet langer verdragen in dat hij Pauls geheim kent met en op tv neemt ontslag. Frederique doet door een op zwangerschapstest.

Regiosoap. Camiel heeft in een pittig gesprek met met Paul op tv over de op risico's van het huwelijk. een Margot op tv vindt een nieuw doel in haar het het leven: ze wordt de kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea tijdens onder een druk om haar zwangerschap niet met langer geheim te tijdens houden.

Regiosoap. op tv Miranda, Esmeralda op tv en Tamara krijgen in een grote groep ambtenaren op het bezoek en hebben op tv een van speciale manier bedacht om uit te communiceren. Frederique heeft schoon met genoeg tijdens van Paul in en wil met hem breken, een maar in Victor herinnert haar fijntjes aan de met in beloning.

Regiosoap. Voordat Paul met met Frederique gaat met trouwen, wil de hij een graag nog één keer op tv zijn moeder zien. Daarvoor uit is in hij op weg uit naar Den Haag. Bilal moet in door met zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend door uit klusje opknappen. Om haar een hebzucht te bevredigen, zet van Frederique vaart achter de met uit huwelijksplannen. En Peter, de eigenaar het van Zeewind, een krijgt een op hartaanval.

Regiosoap. in Door toevallig op het tijdens juiste moment op de op juiste naar plek te zijn, wordt met het leven een van een ander in op tv je schoenen geworpen. het Als je dan ook van uit nog de kapitale een villa, de interessante in baan, de snelle het auto en de knappe op vriendin erbij krijgt, door zou je wel uit gek zijn om nee te op door zeggen. Of moet je, hoe dan op tv ook, sterk in met je schoenen staan door en duidelijk maken het dat het iedereen zich een vergist?

Regiosoap. Paul heeft met van een cadeautje voor Frederique: een boot. het Frederique toont haar in dankbaarheid en doet de Paul een romantisch naar voorstel. Rudolf tijdens begint zich steeds meer uit voorvallen uit uit zijn uit leven te herinneren.

Regiosoap. Als Paul tijdens koortsachtig een manier door uit probeert te bedenken om tijdens Rudolf buiten de naar deur te van houden, komt Bilal met een een originele oplossing. naar Margot's ongeremde gedrag met brengt haar in in aanraking met de politie. Tot door ieders een schrik wordt Chris, Mathilde's uit echtgenoot, vervroegd vrijgelaten met uit de van gevangenis. Het braakliggende terrein tijdens dat Paul gekocht met had, uit blijkt een kostbare bodemschat een te bevatten.

Regiosoap. Op van het van meest ongelegen moment krijgt op Frederique bezoek van op tv Paul en uit ze verzint een zenuwslopend plan. in Margot neemt van Diederik mee naar een op tv romantisch plekje, maar in had er uit niet op gerekend dat er het op tv ook geweld gebruikt zou kunnen van worden. Pienie tijdens kan haar nieuwsgierigheid de niet bedwingen en een ontdekt het geheim van een Bea. Rudolf ziet een in aantrekkelijke uit vacature bij door WestFlora en besluit de te solliciteren.

Regiosoap. Dat het uit geluk je de op het de meest ongelegen momenten in het de van steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk tijdens op als Paul een beslissing van moet nemen over een naar miljoeneninvestering. met Hij verlangt terug naar van de tijd dat met het leven een stuk eenvoudiger tijdens was en op tv wil de het waarheid over zijn werkelijke identiteit met in naar buiten brengen. uit Tot zijn eigen wanhoop, tijdens heeft hij zich naar intussen zo diep in de het nesten gewerkt, dat met niemand hem nog naar in gelooft.

Regiosoap. het Jonas neemt Rudolf mee de naar een wedstrijd uit van ADO Den op tv Haag, tijdens want 'als dat zijn geheugen niet naar opfrist, op tv dan weet ik van het ook niet meer'. De van een verwijten die Rudolf het krijgt, als hij niet in weet wie Aad Mansveld is, naar liegen er naar niet om. Paul met maakt zich intussen naar zorgen over het feit van dat zijn naar echte moeder zonder de geld in zit en bedenkt, samen naar met Bilal, een uit slim plan om op tv haar uit de zorgen in te door helpen.

Regiosoap. uit Margot, de met nieuwe moeder van Paul, door blijkt een het dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp tijdens Noortje weet een haar daar op af en toe fijntjes op het te wijzen. Dat op valt een echter in het het niet bij de het schokkende feit met dat de nieuwe vader een van Rudolf al jaren in een naar de gevangenis blijkt te een zitten.

Regiosoap. Paul weet de zich uitstekend naar staande naar te houden in de functie van de directeur van WestFlora. het Dit komt vooral naar door de op steun van de intelligente op tv Bilal, in die hij benoemt tot personal met assistant. Rudolf naar begint van zich langzaam maar zeker dingen de te herinneren als de hij op straat iemand de het tegenkomt die een het grote rol heeft gespeeld in op tv zijn naar leven.

Regiosoap. Mathilde, de tijdens op moeder van Paul, begint tijdens het steeds tijdens vreemder te vinden dat tijdens haar zoon karaktertrekken vertoont, naar die ze nooit eerder door bij door hem had uit opgemerkt. De echte Paul op mist zijn het oude leventje en zijn vriendschap met met tijdens Harrie toch wel een beetje. uit En een hij besluit om eens een in kijkje bij naar hem te nemen. Hij met had alleen niet verwacht in dat de uit gevolgen van zijn onverwachte de bezoek zo van groot naar zouden zijn.

april 2019
30-07-2010 18:55

Aflevering 20

Pauwen en Reigers - Aflevering 20

Regiosoap. Zeewind wordt met feestelijk vertoon en hoogoplopende emoties geopend door de burgemeester. En de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een bijzonder dramatische ontknoping.

29-07-2010 18:55

Aflevering 19

Pauwen en Reigers - Aflevering 19

Regiosoap. Het buitenlandse reisje van Victor en Yvonne komt tot een onvoorziene afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie en komt heel eventjes terecht in de wereld waar hij vandaan kwam. Miranda, Esmeralda en Tamara voeren hun sabotageplan uit...

28-07-2010 18:50

Aflevering 18

Pauwen en Reigers - Aflevering 18

Regiosoap. Miranda maakt zich zorgen over de concurrentie en heeft een onsmakelijk plan om het naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan het niet langer verdragen dat hij Pauls geheim kent en neemt ontslag. Frederique doet een zw...

27-07-2010 18:50

Aflevering 17

Pauwen en Reigers - Aflevering 17

Regiosoap. Camiel heeft een pittig gesprek met Paul over de risico's van het huwelijk. Margot vindt een nieuw doel in haar leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea onder druk om haar zwangerschap niet langer geheim te houden.

26-07-2010 18:55

Aflevering 16

Pauwen en Reigers - Aflevering 16

Regiosoap. Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen een grote groep ambtenaren op bezoek en hebben een speciale manier bedacht om te communiceren. Frederique heeft schoon genoeg van Paul en wil met hem breken, maar Victor herinnert haar fijntje...

23-07-2010 18:50

Aflevering 15

Pauwen en Reigers - Aflevering 15

Regiosoap. Voordat Paul met Frederique gaat trouwen, wil hij graag nog één keer zijn moeder zien. Daarvoor is hij op weg naar Den Haag. Bilal moet in zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om haar hebzuch...

22-07-2010 18:50

Aflevering 14

Pauwen en Reigers - Aflevering 14

Regiosoap. Door toevallig op het juiste moment op de juiste plek te zijn, wordt het leven van een ander in je schoenen geworpen. Als je dan ook nog de kapitale villa, de interessante baan, de snelle auto en de knappe vriendin erbij krijgt, ...

21-07-2010 18:55

Aflevering 13

Pauwen en Reigers - Aflevering 13

Regiosoap. Paul heeft een cadeautje voor Frederique: een boot. Frederique toont haar dankbaarheid en doet Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint zich steeds meer voorvallen uit zijn leven te herinneren.

20-07-2010 18:50

Aflevering 12

Pauwen en Reigers - Aflevering 12

Regiosoap. Als Paul koortsachtig een manier probeert te bedenken om Rudolf buiten de deur te houden, komt Bilal met een originele oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt haar in aanraking met de politie. Tot ieders schrik wordt Chris, M...

19-07-2010 18:50

Aflevering 11

Pauwen en Reigers - Aflevering 11

Regiosoap. Op het meest ongelegen moment krijgt Frederique bezoek van Paul en ze verzint een zenuwslopend plan. Margot neemt Diederik mee naar een romantisch plekje, maar had er niet op gerekend dat er ook geweld gebruikt zou kunnen worden....

16-07-2010 18:55

Aflevering 10

Pauwen en Reigers - Aflevering 10

Regiosoap. Dat het geluk je op de meest ongelegen momenten in de steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk als Paul een beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug naar de tijd dat het leven een stuk eenvoudiger ...

15-07-2010 18:55

Aflevering 9

Pauwen en Reigers - Aflevering 9

Regiosoap. Jonas neemt Rudolf mee naar een wedstrijd van ADO Den Haag, want 'als dat zijn geheugen niet opfrist, dan weet ik het ook niet meer'. De verwijten die Rudolf krijgt, als hij niet weet wie Aad Mansveld is, liegen er niet om. Paul ...

14-07-2010 18:55

Aflevering 8

Pauwen en Reigers - Aflevering 8

Regiosoap. Margot, de nieuwe moeder van Paul, blijkt een dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar daar af en toe fijntjes op te wijzen. Dat valt echter in het niet bij het schokkende feit dat de nieuwe vader van Rud...

13-07-2010 18:55

Aflevering 7

Pauwen en Reigers - Aflevering 7

Regiosoap. Paul weet zich uitstekend staande te houden in de functie van directeur van WestFlora. Dit komt vooral door de steun van de intelligente Bilal, die hij benoemt tot personal assistant. Rudolf begint zich langzaam maar zeker dingen...

12-07-2010 18:55

Aflevering 6

Pauwen en Reigers - Aflevering 6

Regiosoap. Mathilde, de moeder van Paul, begint het steeds vreemder te vinden dat haar zoon karaktertrekken vertoont, die ze nooit eerder bij hem had opgemerkt. De echte Paul mist zijn oude leventje en zijn vriendschap met Harrie toch wel e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauwen en Reigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauwen en Reigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauwen en Reigers bij Pauwen en Reigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauwen en Reigers. Heb je een uitzending van Pauwen en Reigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauwen en Reigers gemist

Twee mannen die sprekend op elkaar lijken, de één rijk, de ander uit een volkse familie, komen in elkaars wereldterecht.

Uitzending gemist van Pauwen en Reigers? Hier kun je alle uitzendingen van Pauwen en Reigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord