Programma gemist?

Regiosoap. Zeewind tijdens wordt met feestelijk vertoon het en hoogoplopende emoties op tv geopend door de in burgemeester. En de uit familiebijeenkomst, georganiseerd op tv door Camiel, van heeft een bijzonder door dramatische ontknoping.

Regiosoap. op Het buitenlandse reisje van Victor in een en Yvonne komt tot een onvoorziene naar tijdens afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie uit en komt heel van eventjes terecht in de een wereld naar waar hij vandaan uit kwam. Miranda, in Esmeralda en Tamara de voeren hun sabotageplan uit, maar de stuiten op door een onvoorzien in probleem.

Regiosoap. uit Miranda maakt zich zorgen over in de de concurrentie en heeft de een onsmakelijk plan om het naar naastgelegen strandpaviljoen in te saboteren. naar Bilal kan het niet langer in verdragen dat met hij Pauls tijdens geheim kent en het neemt ontslag. uit Frederique doet een op tv zwangerschapstest.

Regiosoap. in Camiel heeft een een pittig gesprek van met Paul over de van risico's van de het huwelijk. Margot vindt met een nieuw doel van in haar leven: ze wordt tijdens kunstenares. Ondertussen zet van Jenny Bea onder uit druk het om haar zwangerschap in niet langer geheim te de houden.

Regiosoap. van Miranda, Esmeralda en Tamara op tv krijgen een een grote groep van ambtenaren op bezoek en hebben van een speciale manier bedacht van om te naar communiceren. het Frederique heeft schoon tijdens genoeg van Paul en het wil met hem uit breken, maar Victor herinnert naar haar fijntjes aan de naar een beloning.

Regiosoap. met Voordat Paul uit met Frederique gaat van trouwen, wil hij door graag nog één keer de zijn moeder zien. op Daarvoor is op tv hij op weg naar Den op Haag. Bilal door moet in zijn functie van op bedrijfshulpverlener een uit weerzinwekkend klusje door opknappen. Om haar hebzucht op tv te bevredigen, zet Frederique tijdens op vaart achter de huwelijksplannen. En Peter, in de eigenaar van van Zeewind, krijgt het een uit hartaanval.

Regiosoap. op Door toevallig op het in juiste uit moment op de uit juiste plek te het zijn, wordt het leven van uit een ander in in je schoenen geworpen. het Als je dan op tv ook met nog de kapitale villa, de interessante tijdens baan, een de snelle auto en de met knappe vriendin van erbij krijgt, zou je met wel gek zijn van om nee te in zeggen. Of moet tijdens het je, hoe dan ook, sterk tijdens in je het schoenen staan tijdens en duidelijk maken dat iedereen het zich van vergist?

Regiosoap. door Paul heeft een cadeautje door voor Frederique: een naar boot. Frederique toont naar haar dankbaarheid uit en doet de Paul een romantisch voorstel. Rudolf op tv begint met zich steeds meer voorvallen uit zijn van leven te naar herinneren.

Regiosoap. op Als Paul koortsachtig een manier op probeert te de bedenken om het Rudolf buiten met de deur te houden, door komt Bilal naar met een originele oplossing. het Margot's ongeremde gedrag op brengt haar in aanraking met van de politie. Tot tijdens ieders uit schrik wordt Chris, in Mathilde's echtgenoot, vervroegd vrijgelaten uit op tv een de gevangenis. Het braakliggende terrein het dat Paul gekocht had, naar blijkt een kostbare tijdens van bodemschat te bevatten.

Regiosoap. met Op het meest ongelegen moment door op krijgt Frederique bezoek van Paul het en ze het verzint een zenuwslopend plan. Margot tijdens van neemt Diederik mee naar een romantisch tijdens plekje, maar had van er niet op tv op gerekend op dat er ook geweld gebruikt van zou kunnen met worden. Pienie een kan haar nieuwsgierigheid niet op bedwingen uit en ontdekt het geheim van door Bea. Rudolf tijdens ziet een door aantrekkelijke vacature bij WestFlora tijdens en besluit te van solliciteren.

Regiosoap. tijdens Dat het geluk je met op op tv de meest ongelegen momenten met in de steek tijdens kan laten, wordt pijnlijk duidelijk uit als door Paul een het beslissing moet nemen over een uit miljoeneninvestering. tijdens Hij verlangt terug naar naar de tijd dat de het leven een stuk de eenvoudiger was en wil naar de waarheid over in tijdens zijn werkelijke identiteit naar buiten een brengen. Tot zijn tijdens eigen tijdens wanhoop, heeft hij zich met intussen zo tijdens diep in de de nesten gewerkt, dat niemand hem nog door van gelooft.

Regiosoap. met Jonas neemt uit Rudolf mee naar een wedstrijd van uit ADO Den Haag, in want het 'als dat zijn geheugen niet tijdens met opfrist, dan weet op ik het ook niet meer'. met De verwijten de die Rudolf een krijgt, als hij niet de weet wie Aad Mansveld is, het liegen van er niet om. Paul van maakt op tv zich intussen zorgen over het met feit dat met zijn echte moeder op zonder geld zit tijdens en bedenkt, samen naar met Bilal, een slim plan uit de om haar uit de door zorgen te tijdens helpen.

Regiosoap. Margot, van de nieuwe in moeder van met Paul, blijkt een dubieus verleden op tv te met hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar op daar af in en de toe fijntjes op een te wijzen. Dat met valt echter in het met niet bij het schokkende feit op dat de nieuwe met vader door van Rudolf al in jaren in de gevangenis blijkt de te op tv zitten.

Regiosoap. op Paul weet het zich uitstekend staande te op houden in de functie van op tv directeur door van WestFlora. Dit op komt vooral door de steun op van met de intelligente Bilal, die op tv hij benoemt tot op tv personal assistant. Rudolf begint van door zich langzaam maar zeker dingen te op tv herinneren uit als hij op straat door iemand tegenkomt die tijdens een grote rol heeft met een gespeeld in zijn in leven.

Regiosoap. Mathilde, het de moeder van van Paul, begint het het steeds vreemder tijdens te vinden dat haar zoon van karaktertrekken een vertoont, die de ze nooit eerder bij hem had de een opgemerkt. De echte Paul mist zijn tijdens een oude leventje en zijn vriendschap met het Harrie toch wel van een beetje. naar En hij besluit om een eens een kijkje in bij hem te met nemen. Hij had een alleen niet door verwacht dat de gevolgen door door van zijn onverwachte bezoek zo van groot zouden een zijn.

november 2017
30-07-2010 18:55

Aflevering 20

Pauwen en Reigers - Aflevering 20

Regiosoap. Zeewind wordt met feestelijk vertoon en hoogoplopende emoties geopend door de burgemeester. En de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een bijzonder dramatische ontknoping.

29-07-2010 18:55

Aflevering 19

Pauwen en Reigers - Aflevering 19

Regiosoap. Het buitenlandse reisje van Victor en Yvonne komt tot een onvoorziene afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie en komt heel eventjes terecht in de wereld waar hij vandaan kwam. Miranda, Esmeralda en Tamara voeren hun sabotageplan uit...

28-07-2010 18:50

Aflevering 18

Pauwen en Reigers - Aflevering 18

Regiosoap. Miranda maakt zich zorgen over de concurrentie en heeft een onsmakelijk plan om het naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan het niet langer verdragen dat hij Pauls geheim kent en neemt ontslag. Frederique doet een zw...

27-07-2010 18:50

Aflevering 17

Pauwen en Reigers - Aflevering 17

Regiosoap. Camiel heeft een pittig gesprek met Paul over de risico's van het huwelijk. Margot vindt een nieuw doel in haar leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea onder druk om haar zwangerschap niet langer geheim te houden.

26-07-2010 18:55

Aflevering 16

Pauwen en Reigers - Aflevering 16

Regiosoap. Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen een grote groep ambtenaren op bezoek en hebben een speciale manier bedacht om te communiceren. Frederique heeft schoon genoeg van Paul en wil met hem breken, maar Victor herinnert haar fijntje...

23-07-2010 18:50

Aflevering 15

Pauwen en Reigers - Aflevering 15

Regiosoap. Voordat Paul met Frederique gaat trouwen, wil hij graag nog één keer zijn moeder zien. Daarvoor is hij op weg naar Den Haag. Bilal moet in zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om haar hebzuch...

22-07-2010 18:50

Aflevering 14

Pauwen en Reigers - Aflevering 14

Regiosoap. Door toevallig op het juiste moment op de juiste plek te zijn, wordt het leven van een ander in je schoenen geworpen. Als je dan ook nog de kapitale villa, de interessante baan, de snelle auto en de knappe vriendin erbij krijgt, ...

21-07-2010 18:55

Aflevering 13

Pauwen en Reigers - Aflevering 13

Regiosoap. Paul heeft een cadeautje voor Frederique: een boot. Frederique toont haar dankbaarheid en doet Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint zich steeds meer voorvallen uit zijn leven te herinneren.

20-07-2010 18:50

Aflevering 12

Pauwen en Reigers - Aflevering 12

Regiosoap. Als Paul koortsachtig een manier probeert te bedenken om Rudolf buiten de deur te houden, komt Bilal met een originele oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt haar in aanraking met de politie. Tot ieders schrik wordt Chris, M...

19-07-2010 18:50

Aflevering 11

Pauwen en Reigers - Aflevering 11

Regiosoap. Op het meest ongelegen moment krijgt Frederique bezoek van Paul en ze verzint een zenuwslopend plan. Margot neemt Diederik mee naar een romantisch plekje, maar had er niet op gerekend dat er ook geweld gebruikt zou kunnen worden....

16-07-2010 18:55

Aflevering 10

Pauwen en Reigers - Aflevering 10

Regiosoap. Dat het geluk je op de meest ongelegen momenten in de steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk als Paul een beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug naar de tijd dat het leven een stuk eenvoudiger ...

15-07-2010 18:55

Aflevering 9

Pauwen en Reigers - Aflevering 9

Regiosoap. Jonas neemt Rudolf mee naar een wedstrijd van ADO Den Haag, want 'als dat zijn geheugen niet opfrist, dan weet ik het ook niet meer'. De verwijten die Rudolf krijgt, als hij niet weet wie Aad Mansveld is, liegen er niet om. Paul ...

14-07-2010 18:55

Aflevering 8

Pauwen en Reigers - Aflevering 8

Regiosoap. Margot, de nieuwe moeder van Paul, blijkt een dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar daar af en toe fijntjes op te wijzen. Dat valt echter in het niet bij het schokkende feit dat de nieuwe vader van Rud...

13-07-2010 18:55

Aflevering 7

Pauwen en Reigers - Aflevering 7

Regiosoap. Paul weet zich uitstekend staande te houden in de functie van directeur van WestFlora. Dit komt vooral door de steun van de intelligente Bilal, die hij benoemt tot personal assistant. Rudolf begint zich langzaam maar zeker dingen...

12-07-2010 18:55

Aflevering 6

Pauwen en Reigers - Aflevering 6

Regiosoap. Mathilde, de moeder van Paul, begint het steeds vreemder te vinden dat haar zoon karaktertrekken vertoont, die ze nooit eerder bij hem had opgemerkt. De echte Paul mist zijn oude leventje en zijn vriendschap met Harrie toch wel e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauwen en Reigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauwen en Reigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauwen en Reigers bij Pauwen en Reigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauwen en Reigers. Heb je een uitzending van Pauwen en Reigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauwen en Reigers gemist

Twee mannen die sprekend op elkaar lijken, de één rijk, de ander uit een volkse familie, komen in elkaars wereldterecht.

Uitzending gemist van Pauwen en Reigers? Hier kun je alle uitzendingen van Pauwen en Reigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord