Programma gemist?

Regiosoap. Zeewind het wordt met feestelijk door vertoon en hoogoplopende naar emoties geopend door de tijdens burgemeester. En de uit familiebijeenkomst, georganiseerd door tijdens Camiel, heeft een uit bijzonder uit dramatische ontknoping.

Regiosoap. door Het buitenlandse reisje van naar Victor en Yvonne komt op tv op tot een onvoorziene afloop. met Rudolf heeft in een nachtmerrie en in komt heel eventjes met terecht in de wereld waar hij van vandaan uit kwam. Miranda, Esmeralda het en Tamara voeren hun sabotageplan in uit, maar stuiten een op een op tv onvoorzien het probleem.

Regiosoap. Miranda maakt het zich zorgen op tv over de door concurrentie en heeft een onsmakelijk met plan om door het naastgelegen uit strandpaviljoen te saboteren. de Bilal kan het naar niet langer van verdragen dat hij Pauls in geheim kent en door neemt ontslag. Frederique doet een het naar zwangerschapstest.

Regiosoap. de Camiel heeft door een pittig gesprek met op Paul over de risico's het van tijdens het huwelijk. Margot vindt een nieuw op tv doel in haar naar een leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet tijdens Jenny Bea naar onder druk om het haar zwangerschap een niet langer geheim met te houden.

Regiosoap. Miranda, Esmeralda een en Tamara naar krijgen een grote in groep ambtenaren op bezoek de de en hebben een speciale manier bedacht op om te op tv communiceren. met Frederique heeft schoon genoeg van Paul door op en wil met op hem breken, maar Victor herinnert haar de uit fijntjes aan de in beloning.

Regiosoap. Voordat Paul met met Frederique op gaat trouwen, wil naar hij graag nog één naar keer zijn een moeder zien. Daarvoor door is hij op weg het naar een Den Haag. op Bilal moet in uit zijn functie van bedrijfshulpverlener met een weerzinwekkend naar klusje opknappen. Om haar hebzucht te door bevredigen, zet in Frederique vaart achter de de tijdens huwelijksplannen. En Peter, de eigenaar van met Zeewind, krijgt een van op tv hartaanval.

Regiosoap. op tv Door toevallig op het met juiste moment op op tv de op tv juiste plek te zijn, wordt het met de leven van een ander van in je schoenen in geworpen. Als je dan ook op tv nog de kapitale op tv villa, de interessante het op tv baan, de snelle auto uit en de knappe de vriendin erbij krijgt, door zou je wel gek zijn met om nee in te uit zeggen. Of moet je, een hoe dan ook, sterk in door je schoenen staan door en naar duidelijk maken dat iedereen naar zich naar vergist?

Regiosoap. met Paul heeft een cadeautje een voor naar Frederique: een boot. Frederique toont haar op dankbaarheid en doet uit op tv Paul een romantisch voorstel. tijdens Rudolf begint zich steeds meer in voorvallen uit door zijn leven te naar herinneren.

Regiosoap. Als Paul in koortsachtig een tijdens manier probeert te bedenken met tijdens om Rudolf buiten de deur op te houden, uit komt Bilal met naar een originele de oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt de haar in in aanraking met de door politie. Tot ieders schrik wordt het Chris, in Mathilde's echtgenoot, vervroegd naar vrijgelaten uit uit de gevangenis. Het door braakliggende terrein dat Paul gekocht van had, blijkt een kostbare in bodemschat te een bevatten.

Regiosoap. op tv Op het meest ongelegen moment tijdens het krijgt Frederique bezoek een van Paul en ze verzint op een zenuwslopend plan. de Margot uit neemt Diederik mee door naar een romantisch plekje, maar het had in er niet op gerekend dat naar er ook geweld op gebruikt zou de kunnen worden. Pienie kan een haar nieuwsgierigheid niet op tv bedwingen en ontdekt het uit geheim tijdens van Bea. Rudolf ziet een in het aantrekkelijke vacature bij WestFlora en besluit in te de solliciteren.

Regiosoap. Dat het tijdens geluk van je op de het meest ongelegen momenten in tijdens de de steek kan laten, wordt pijnlijk de duidelijk als Paul in een beslissing moet uit nemen op tv over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug het naar de op tv tijd dat het leven van een uit stuk eenvoudiger was en wil van de het waarheid over zijn werkelijke met identiteit naar buiten brengen. de Tot het zijn eigen wanhoop, heeft op hij zich intussen op tv zo diep in de de uit nesten gewerkt, dat niemand met hem nog tijdens gelooft.

Regiosoap. Jonas een neemt Rudolf mee uit naar een tijdens wedstrijd van ADO Den Haag, van want 'als dat een zijn in geheugen niet opfrist, dan weet op ik uit het ook niet meer'. De tijdens verwijten die door Rudolf krijgt, als hij in niet weet uit wie Aad Mansveld van is, liegen er niet op om. door Paul maakt zich uit intussen zorgen over het feit tijdens dat zijn het echte moeder naar zonder geld zit het en bedenkt, samen met op tv Bilal, met een slim plan om haar uit van de zorgen te uit naar helpen.

Regiosoap. Margot, de met nieuwe moeder de van Paul, blijkt een op tv dubieus de verleden te hebben. Huishoudelijke hulp tijdens Noortje weet haar tijdens daar uit af en toe fijntjes op van te wijzen. Dat op valt echter met in het niet bij de het schokkende met feit het dat de nieuwe vader van Rudolf in al jaren in een de op gevangenis blijkt te de zitten.

Regiosoap. Paul weet de de zich uitstekend staande te houden door in op de functie van directeur van WestFlora. door Dit een komt vooral in door de steun van de intelligente van Bilal, die hij met benoemt tot uit personal assistant. Rudolf begint met zich langzaam uit maar zeker dingen door te herinneren de als hij op het straat iemand tegenkomt die een in op tv grote rol heeft gespeeld in zijn uit op leven.

Regiosoap. Mathilde, op de moeder van van Paul, door begint het steeds vreemder te uit vinden dat haar de zoon karaktertrekken vertoont, op tv die de ze nooit eerder het bij hem had opgemerkt. De door echte Paul de mist zijn op tv oude leventje en zijn vriendschap met tijdens Harrie met toch wel een beetje. En uit hij besluit door om eens een kijkje een bij van hem te op nemen. Hij had alleen niet met verwacht in dat de gevolgen van zijn in onverwachte bezoek zo uit groot van zouden zijn.

juli 2017
30-07-2010 18:55

Aflevering 20

Pauwen en Reigers - Aflevering 20

Regiosoap. Zeewind wordt met feestelijk vertoon en hoogoplopende emoties geopend door de burgemeester. En de familiebijeenkomst, georganiseerd door Camiel, heeft een bijzonder dramatische ontknoping.

29-07-2010 18:55

Aflevering 19

Pauwen en Reigers - Aflevering 19

Regiosoap. Het buitenlandse reisje van Victor en Yvonne komt tot een onvoorziene afloop. Rudolf heeft een nachtmerrie en komt heel eventjes terecht in de wereld waar hij vandaan kwam. Miranda, Esmeralda en Tamara voeren hun sabotageplan uit...

28-07-2010 18:50

Aflevering 18

Pauwen en Reigers - Aflevering 18

Regiosoap. Miranda maakt zich zorgen over de concurrentie en heeft een onsmakelijk plan om het naastgelegen strandpaviljoen te saboteren. Bilal kan het niet langer verdragen dat hij Pauls geheim kent en neemt ontslag. Frederique doet een zw...

27-07-2010 18:50

Aflevering 17

Pauwen en Reigers - Aflevering 17

Regiosoap. Camiel heeft een pittig gesprek met Paul over de risico's van het huwelijk. Margot vindt een nieuw doel in haar leven: ze wordt kunstenares. Ondertussen zet Jenny Bea onder druk om haar zwangerschap niet langer geheim te houden.

26-07-2010 18:55

Aflevering 16

Pauwen en Reigers - Aflevering 16

Regiosoap. Miranda, Esmeralda en Tamara krijgen een grote groep ambtenaren op bezoek en hebben een speciale manier bedacht om te communiceren. Frederique heeft schoon genoeg van Paul en wil met hem breken, maar Victor herinnert haar fijntje...

23-07-2010 18:50

Aflevering 15

Pauwen en Reigers - Aflevering 15

Regiosoap. Voordat Paul met Frederique gaat trouwen, wil hij graag nog één keer zijn moeder zien. Daarvoor is hij op weg naar Den Haag. Bilal moet in zijn functie van bedrijfshulpverlener een weerzinwekkend klusje opknappen. Om haar hebzuch...

22-07-2010 18:50

Aflevering 14

Pauwen en Reigers - Aflevering 14

Regiosoap. Door toevallig op het juiste moment op de juiste plek te zijn, wordt het leven van een ander in je schoenen geworpen. Als je dan ook nog de kapitale villa, de interessante baan, de snelle auto en de knappe vriendin erbij krijgt, ...

21-07-2010 18:55

Aflevering 13

Pauwen en Reigers - Aflevering 13

Regiosoap. Paul heeft een cadeautje voor Frederique: een boot. Frederique toont haar dankbaarheid en doet Paul een romantisch voorstel. Rudolf begint zich steeds meer voorvallen uit zijn leven te herinneren.

20-07-2010 18:50

Aflevering 12

Pauwen en Reigers - Aflevering 12

Regiosoap. Als Paul koortsachtig een manier probeert te bedenken om Rudolf buiten de deur te houden, komt Bilal met een originele oplossing. Margot's ongeremde gedrag brengt haar in aanraking met de politie. Tot ieders schrik wordt Chris, M...

19-07-2010 18:50

Aflevering 11

Pauwen en Reigers - Aflevering 11

Regiosoap. Op het meest ongelegen moment krijgt Frederique bezoek van Paul en ze verzint een zenuwslopend plan. Margot neemt Diederik mee naar een romantisch plekje, maar had er niet op gerekend dat er ook geweld gebruikt zou kunnen worden....

16-07-2010 18:55

Aflevering 10

Pauwen en Reigers - Aflevering 10

Regiosoap. Dat het geluk je op de meest ongelegen momenten in de steek kan laten, wordt pijnlijk duidelijk als Paul een beslissing moet nemen over een miljoeneninvestering. Hij verlangt terug naar de tijd dat het leven een stuk eenvoudiger ...

15-07-2010 18:55

Aflevering 9

Pauwen en Reigers - Aflevering 9

Regiosoap. Jonas neemt Rudolf mee naar een wedstrijd van ADO Den Haag, want 'als dat zijn geheugen niet opfrist, dan weet ik het ook niet meer'. De verwijten die Rudolf krijgt, als hij niet weet wie Aad Mansveld is, liegen er niet om. Paul ...

14-07-2010 18:55

Aflevering 8

Pauwen en Reigers - Aflevering 8

Regiosoap. Margot, de nieuwe moeder van Paul, blijkt een dubieus verleden te hebben. Huishoudelijke hulp Noortje weet haar daar af en toe fijntjes op te wijzen. Dat valt echter in het niet bij het schokkende feit dat de nieuwe vader van Rud...

13-07-2010 18:55

Aflevering 7

Pauwen en Reigers - Aflevering 7

Regiosoap. Paul weet zich uitstekend staande te houden in de functie van directeur van WestFlora. Dit komt vooral door de steun van de intelligente Bilal, die hij benoemt tot personal assistant. Rudolf begint zich langzaam maar zeker dingen...

12-07-2010 18:55

Aflevering 6

Pauwen en Reigers - Aflevering 6

Regiosoap. Mathilde, de moeder van Paul, begint het steeds vreemder te vinden dat haar zoon karaktertrekken vertoont, die ze nooit eerder bij hem had opgemerkt. De echte Paul mist zijn oude leventje en zijn vriendschap met Harrie toch wel e...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pauwen en Reigers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pauwen en Reigers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pauwen en Reigers bij Pauwen en Reigers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pauwen en Reigers. Heb je een uitzending van Pauwen en Reigers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pauwen en Reigers gemist

Twee mannen die sprekend op elkaar lijken, de één rijk, de ander uit een volkse familie, komen in elkaars wereldterecht.

Uitzending gemist van Pauwen en Reigers? Hier kun je alle uitzendingen van Pauwen en Reigers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 30-07-2010 om 18:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord