Programma gemist?
december 2021
06-07-2010 20:29

6 juli 2010

Substitute Ii - 6 juli 2010

The,In The Substitute II wordt Rendall Thomasson, een leraar uit Brooklyn, op straat neergestoken. Op zijn begrafenis verschijnt een onverwachte bezoeker. Het is Carl Thomasson, de broer van Rendall en huursoldaat. Carl is vastbesloten om ...

Substitute Ii gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Substitute Ii de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Substitute Ii bij Substitute Ii liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Substitute Ii. Heb je een uitzending van Substitute Ii gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Substitute Ii gemist

The,In The Substitute II wordt Rendall Thomasson, een leraar uit Brooklyn, op straat neergestoken. Op zijn begrafenis verschijnt een onverwachte bezoeker. Het is Carl Thomasson, de broer van Rendall en huursoldaat. Carl is vastbesloten om de dood van zijn broer te wreken. Hij meldt zich aan als invaller op de school van Rendall en gaat werken in een aparte vleugel van het gebouw, waar de moeilijk opvoedbare kinderen zitten.

Uitzending gemist van Substitute Ii? Hier kun je alle uitzendingen van Substitute Ii kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-07-2010 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!