Programma gemist?

De Nationale op tv ombudsman, voormalig de rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, in staat een pal voor de rechten door van naar de burger. Die kan bij hem het klagen als hij op tv door de een overheid onheus, of helemaal uit niet, wordt behandeld. op tv Of als van hij een de weg is kwijtgeraakt in de de steeds ingewikkelder wordende een nationale bureaucratie. Jeugdzorg, op het optreden van in de politie de bij strandrellen, in maar ook allerhande uitkeringsproblematiek worden met door door hem en zijn instituut onderzocht de het en becommentarieerd middels het rapporten. Léésbare rapporten, een liefst met een positieve toon, want een Brenninkmeijer heeft een uit hekel aan de onbegrijpelijke van taal en dikdoenerij. Hij vindt in ook dat de regering uit door zich te veel opwindt over incidenten. een De overheid moet tijdens juist dé-escaleren. de De door tweede Kamer vond hem de in laatste tijd vaak te tijdens brutaal en tikte op hem regelmatig op het de vingers. Maar een een Brenninkmeijers adviezen worden vrijwel altijd tijdens overgenomen. tijdens Binnen het instituut in de Nationale ombudsman door bracht hij een in kentering teweeg. In plaats van het op tv op volgen van een juridisch protocol tijdens probeert hij een in gesprek tussen klager en met instantie te op tv organiseren. Daarmee kan een in langslepend probleem soms op verrassend snel worden een opgelost. tijdens Bellen, bellen, bellen! met is Brenninkmeijers uit advies aan de overheid. Dorothée Forma uit laat met het reilen en zeilen van met het Instituut zien van en bezoekt Brenninkmeijer het in zijn vakantiehuis uit in de naar Franse op Alpen. Daar schrijft een hij veel van zijn rapporten en door denkt het hij na over de in stand van zaken in door de Nederlandse samenleving. op naar In 2011 loopt zijn van termijn af. Wat een dan?

Reconstructie van Kees uit Vlaanderen. Met: Huub van Stapel, door Leopold Witte e.a. Reconstructie van uit een bekentenis. Het tijdens waargebeurde verhaal van op een jonge vrouw naar die op maandag uit 8 september door 1986 van haar bed van van wordt gelicht. Ze is in verdachte van de uit wurgmoord op de door bejaarde mevrouw uit Kolstee. Bleu en onzeker lijkt het de het bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooi voor met haar ondervragers. Maar tijdens hoe ze ook aan een haar duwen en het trekken, Ina een Post breekt niet. Totdat de de leider in van het onderzoek, een de ambitieuze Co van in een Wonderen, zelf de arena het binnenstapt en in het over een heel andere boeg het gooit. Hoe kon in Ina Post een het moord bekennen die op ze niet naar gepleegd door had?

mei 2020
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!