Programma gemist?

De Nationale op ombudsman, voormalig door rechter en hoogleraar het Alex Brenninkmeijer, een staat pal voor een de rechten van de burger. op tv Die kan bij uit hem klagen met als hij door de naar overheid tijdens onheus, of helemaal niet, tijdens wordt behandeld. Of als hij met de weg een is kwijtgeraakt door in de een steeds ingewikkelder wordende nationale bureaucratie. Jeugdzorg, met het naar optreden van de politie het bij op strandrellen, maar ook allerhande door uitkeringsproblematiek worden tijdens door hem en zijn instituut op onderzocht in en becommentarieerd middels rapporten. Léésbare het rapporten, liefst met een naar naar positieve toon, want naar Brenninkmeijer heeft een hekel aan onbegrijpelijke tijdens taal naar en dikdoenerij. Hij uit vindt ook dat de tijdens regering zich te van veel opwindt over op incidenten. De overheid moet op tv juist dé-escaleren. De de tweede Kamer op tv vond hem de laatste tijdens tijdens tijd vaak te de brutaal en tikte het hem regelmatig op de vingers. de Maar Brenninkmeijers adviezen het worden vrijwel een altijd overgenomen. Binnen het instituut van tijdens de Nationale ombudsman bracht door hij een naar kentering teweeg. In plaats van het uit volgen van met een het juridisch protocol probeert hij een gesprek op in tussen klager en instantie te uit organiseren. Daarmee kan een naar de langslepend probleem soms naar verrassend snel worden het opgelost. Bellen, bellen, bellen! is Brenninkmeijers de in advies aan de overheid. op tv Dorothée Forma laat met het reilen en op zeilen van het Instituut naar zien en bezoekt de Brenninkmeijer op in zijn vakantiehuis de in de Franse de Alpen. Daar schrijft op hij veel van zijn de rapporten en denkt op hij na over de stand uit van van zaken in de Nederlandse tijdens samenleving. het In 2011 loopt zijn het termijn af. Wat tijdens dan?

Reconstructie van het Kees Vlaanderen. op Met: Huub de Stapel, Leopold Witte e.a. met Reconstructie van een bekentenis. Het een waargebeurde verhaal uit van van een jonge vrouw die op de maandag 8 van september 1986 van haar met bed wordt gelicht. tijdens Ze van is verdachte van de wurgmoord op uit uit de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu tijdens en onzeker op tv lijkt de bejaardenverzorgster naar een gemakkelijke een prooi voor haar ondervragers. Maar hoe door ze ook aan een haar duwen van en trekken, Ina Post de een breekt niet. Totdat de leider naar van het onderzoek, van de ambitieuze Co van uit Wonderen, zelf de op arena binnenstapt tijdens en het over een op heel andere boeg in gooit. Hoe kon op Ina Post een de moord op tv bekennen die de ze niet gepleegd tijdens had?

januari 2021
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!