Programma gemist?

De in Nationale ombudsman, uit voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, in staat op pal voor de door rechten van op tv de burger. Die kan bij van hem op klagen als hij door de overheid op tv op tv onheus, of helemaal niet, van wordt behandeld. Of als met hij de tijdens weg is met kwijtgeraakt in de steeds een ingewikkelder wordende nationale in bureaucratie. Jeugdzorg, het optreden van de uit de politie bij strandrellen, maar naar ook naar allerhande uitkeringsproblematiek worden door hem uit en zijn op tv instituut onderzocht en becommentarieerd uit middels tijdens rapporten. Léésbare rapporten, op tv liefst met een positieve op tv toon, want Brenninkmeijer heeft op tv een hekel in aan onbegrijpelijke taal met en dikdoenerij. Hij vindt ook tijdens dat de tijdens regering zich te veel de opwindt over van incidenten. De overheid moet de juist dé-escaleren. De van tweede het Kamer vond met hem de laatste tijd vaak te door uit brutaal en tikte tijdens hem regelmatig op de vingers. Maar een Brenninkmeijers adviezen het worden vrijwel de altijd overgenomen. Binnen het in instituut de Nationale op ombudsman bracht hij een een in kentering teweeg. In plaats op tv van het volgen uit van een juridisch protocol probeert door hij met een gesprek tussen op tv klager en instantie te organiseren. naar Daarmee uit kan een langslepend een probleem soms verrassend snel op worden van opgelost. Bellen, bellen, bellen! is naar Brenninkmeijers advies aan tijdens de overheid. Dorothée Forma tijdens laat op het reilen en met zeilen van het op tv Instituut zien en met bezoekt Brenninkmeijer in het zijn vakantiehuis het in de Franse in Alpen. Daar schrijft hij in veel van zijn rapporten en in denkt hij met na over de stand van van zaken op in van de Nederlandse samenleving. In 2011 naar loopt de zijn termijn af. Wat de dan?

Reconstructie het van Kees op Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte de e.a. Reconstructie een van tijdens een bekentenis. Het waargebeurde op tv verhaal van naar een jonge vrouw die op met maandag 8 september op tv 1986 door van haar bed wordt gelicht. op Ze is verdachte van met een de wurgmoord op de bejaarde door mevrouw Kolstee. tijdens Bleu en onzeker lijkt de de bejaardenverzorgster op tv een gemakkelijke prooi op voor haar ondervragers. het Maar hoe ze ook aan het haar duwen met en een trekken, Ina Post breekt tijdens niet. Totdat de de leider van het onderzoek, de een ambitieuze Co de van Wonderen, door zelf de op arena binnenstapt en het over naar een heel andere op boeg gooit. de Hoe kon Ina Post een uit moord tijdens bekennen die ze van niet gepleegd met had?

oktober 2019
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!