Programma gemist?

De Nationale tijdens ombudsman, voormalig door rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, tijdens staat pal voor met de rechten van met de de burger. Die op tv kan bij hem klagen als hij naar door naar de overheid onheus, of helemaal de niet, wordt behandeld. met Of naar als hij de het weg is kwijtgeraakt op in de steeds met ingewikkelder wordende nationale bureaucratie. Jeugdzorg, de met het optreden van uit de politie bij strandrellen, naar maar ook naar allerhande uitkeringsproblematiek worden door de hem en zijn door instituut onderzocht en uit becommentarieerd middels rapporten. Léésbare op tv rapporten, liefst met een van positieve in toon, want Brenninkmeijer heeft het een tijdens hekel aan onbegrijpelijke taal en in dikdoenerij. Hij vindt op tv ook dat de op regering op zich te veel opwindt over door incidenten. De overheid op moet door juist dé-escaleren. De tweede Kamer vond op tv hem van de laatste een tijd vaak te de brutaal en tikte hem regelmatig tijdens op met de vingers. Maar door Brenninkmeijers adviezen worden vrijwel tijdens altijd overgenomen. van Binnen het instituut door de Nationale ombudsman uit bracht hij een kentering een teweeg. In plaats van met het volgen van door een juridisch naar protocol probeert hij een een gesprek tussen klager en in door instantie te organiseren. door Daarmee kan een langslepend probleem soms op tv verrassend snel worden op opgelost. Bellen, bellen, in bellen! is Brenninkmeijers op tv een advies aan de naar overheid. Dorothée Forma laat het met reilen een en zeilen van het Instituut op zien tijdens en bezoekt Brenninkmeijer in zijn de vakantiehuis op in de Franse van Alpen. Daar schrijft hij veel van uit zijn in rapporten en denkt tijdens hij na over de tijdens stand van zaken in naar door de Nederlandse samenleving. In 2011 loopt een zijn termijn door af. Wat op dan?

Reconstructie naar van Kees tijdens Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte van de e.a. Reconstructie van een bekentenis. uit Het waargebeurde verhaal van het een jonge de vrouw die op het maandag 8 door september 1986 van haar bed op wordt gelicht. Ze met is verdachte van het naar de wurgmoord op de naar bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu door en onzeker lijkt door de bejaardenverzorgster met een gemakkelijke op tv prooi voor haar ondervragers. op Maar hoe ze op ook aan haar de duwen en trekken, van Ina Post breekt niet. op Totdat tijdens de leider van het onderzoek, de uit ambitieuze Co tijdens van Wonderen, zelf de uit arena binnenstapt en op het het over een heel andere van boeg gooit. Hoe kon naar Ina Post een de moord bekennen het die op ze niet gepleegd tijdens had?

september 2021
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!