Programma gemist?

De van Nationale ombudsman, voormalig uit rechter en hoogleraar Alex met Brenninkmeijer, staat pal voor door de naar rechten van de burger. Die tijdens kan het bij hem klagen als hij tijdens door de overheid in onheus, het of helemaal niet, wordt op behandeld. Of in als hij de van weg is kwijtgeraakt in tijdens de op steeds ingewikkelder wordende nationale uit bureaucratie. Jeugdzorg, in het optreden van in de politie bij strandrellen, met maar ook allerhande uit uitkeringsproblematiek worden in door hem en zijn instituut naar onderzocht en op tv becommentarieerd middels rapporten. Léésbare van rapporten, liefst met op tv een positieve toon, want naar Brenninkmeijer heeft de een hekel tijdens aan onbegrijpelijke taal in en dikdoenerij. Hij vindt uit ook dat de de regering zich door te veel opwindt over incidenten. van De overheid moet van juist dé-escaleren. De op tweede Kamer de vond naar hem de laatste tijd vaak te op brutaal en tikte de hem regelmatig met op de vingers. in Maar Brenninkmeijers adviezen op tv worden de vrijwel altijd overgenomen. de Binnen het instituut de Nationale ombudsman de naar bracht hij een kentering op teweeg. In plaats tijdens van het volgen van een de juridisch in protocol probeert van hij een gesprek tussen naar klager en tijdens instantie te organiseren. Daarmee op tv kan een de langslepend probleem soms verrassend snel van worden naar opgelost. Bellen, bellen, een bellen! is Brenninkmeijers advies aan met de overheid. Dorothée Forma met laat het op reilen van en zeilen van het Instituut het zien uit en bezoekt Brenninkmeijer in zijn een vakantiehuis op tv in de Franse op tv Alpen. Daar schrijft hij veel op tv van zijn rapporten en een denkt door hij na de over de stand van zaken op tv in de naar Nederlandse samenleving. In met 2011 loopt zijn de termijn af. Wat de dan?

Reconstructie van de Kees Vlaanderen. Met: tijdens Huub een Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van op een bekentenis. de Het op waargebeurde verhaal van een jonge met vrouw die op uit maandag 8 september 1986 door van haar bed op wordt gelicht. tijdens Ze is verdachte de van de wurgmoord van op de bejaarde de mevrouw op Kolstee. Bleu en onzeker lijkt met de bejaardenverzorgster de een gemakkelijke op tv prooi voor haar ondervragers. Maar hoe tijdens ze het ook aan de haar duwen en trekken, Ina Post op breekt niet. met Totdat de leider van in het onderzoek, de op ambitieuze Co van een uit Wonderen, zelf de arena binnenstapt in en het uit over een heel andere boeg op gooit. Hoe kon tijdens Ina Post een van moord bekennen die een uit ze niet gepleegd in had?

september 2020
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!