Programma gemist?

De Nationale ombudsman, door voormalig rechter door en hoogleraar naar Alex Brenninkmeijer, staat het pal voor de in rechten van de de burger. Die kan bij van hem naar klagen als hij door een de overheid onheus, of helemaal het niet, wordt naar behandeld. Of als hij door de weg van is kwijtgeraakt in een de steeds ingewikkelder wordende naar nationale bureaucratie. op tv Jeugdzorg, naar het optreden van de naar politie bij door strandrellen, maar ook allerhande uitkeringsproblematiek worden op door met hem en zijn op instituut onderzocht en becommentarieerd middels in rapporten. de Léésbare rapporten, liefst met een op tv positieve toon, want door op Brenninkmeijer heeft een hekel aan onbegrijpelijke tijdens taal op en dikdoenerij. op Hij vindt ook op dat de regering zich te veel tijdens met opwindt over incidenten. De op overheid moet uit juist dé-escaleren. De op tweede Kamer vond hem tijdens de laatste tijd vaak uit te brutaal en naar tikte van hem regelmatig op door de vingers. Maar de Brenninkmeijers adviezen worden vrijwel altijd overgenomen. op tv Binnen een het instituut de Nationale een ombudsman bracht op tv hij een kentering teweeg. In tijdens uit plaats van het op volgen van een op juridisch protocol probeert hij in een gesprek de tussen klager en instantie te een organiseren. Daarmee kan een door langslepend probleem het soms verrassend snel het worden opgelost. Bellen, in bellen, bellen! is de Brenninkmeijers advies op tv aan de tijdens overheid. Dorothée Forma laat de het reilen en zeilen naar van het uit Instituut zien en bezoekt een Brenninkmeijer in zijn vakantiehuis een in de Franse op Alpen. Daar tijdens schrijft de hij veel van zijn rapporten en op tv denkt hij na met over uit de stand van zaken het in de Nederlandse op samenleving. In 2011 op tv loopt zijn een termijn af. Wat door dan?

Reconstructie van van Kees Vlaanderen. tijdens Met: Huub Stapel, van Leopold Witte door e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het uit waargebeurde verhaal van de een jonge door vrouw die een op maandag 8 september 1986 door door van haar bed wordt op tv gelicht. Ze is verdachte op tv van de met wurgmoord op de bejaarde op tv mevrouw Kolstee. Bleu en uit onzeker lijkt de in bejaardenverzorgster de een gemakkelijke prooi het voor haar ondervragers. Maar hoe op ze ook naar aan haar duwen op tv en trekken, Ina met Post breekt de niet. Totdat de leider van naar het onderzoek, de het ambitieuze Co in van tijdens Wonderen, zelf de arena binnenstapt en naar het over naar een heel andere het boeg gooit. Hoe een kon Ina Post van een moord op tv bekennen die ze door niet gepleegd op had?

april 2021
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!