Programma gemist?

De in Nationale ombudsman, de voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, de staat pal van voor in de rechten van de burger. naar Die kan door bij hem klagen als in hij door de overheid het de onheus, of helemaal niet, wordt op behandeld. het Of als hij de de weg is kwijtgeraakt in de een steeds ingewikkelder wordende van nationale bureaucratie. Jeugdzorg, een de het optreden van in de politie bij tijdens strandrellen, maar ook allerhande op uitkeringsproblematiek worden door hem door en zijn door instituut onderzocht en becommentarieerd middels een rapporten. Léésbare rapporten, met liefst met in een positieve de toon, want Brenninkmeijer heeft een de hekel aan in onbegrijpelijke taal uit en dikdoenerij. op tv Hij vindt ook uit dat de regering zich te veel op tv tijdens opwindt over incidenten. De overheid op moet juist met dé-escaleren. De tweede Kamer een vond hem de door laatste tijd vaak te door brutaal en van tikte hem regelmatig op een de vingers. uit Maar Brenninkmeijers in adviezen worden vrijwel altijd overgenomen. het met Binnen het instituut de de Nationale ombudsman bracht hij uit een in kentering teweeg. In plaats van op het volgen van op tv een juridisch protocol probeert op tv hij een gesprek naar op tv tussen klager en instantie te organiseren. de Daarmee kan een door op tv langslepend probleem soms verrassend door snel worden opgelost. uit Bellen, bellen, bellen! is op Brenninkmeijers advies door aan de overheid. Dorothée door Forma tijdens laat het reilen en de zeilen van het op tv Instituut zien en bezoekt in Brenninkmeijer in zijn vakantiehuis uit een in de Franse Alpen. Daar schrijft van van hij veel van zijn rapporten naar en denkt hij op tv na over de van stand van door zaken in de uit Nederlandse samenleving. In 2011 het loopt zijn uit termijn af. Wat op dan?

Reconstructie van met Kees Vlaanderen. Met: van Huub Stapel, Leopold Witte door door e.a. Reconstructie van een bekentenis. de Het waargebeurde tijdens verhaal van tijdens een jonge vrouw naar die op maandag 8 een september 1986 van haar bed tijdens wordt door gelicht. Ze is verdachte in van de in wurgmoord op de bejaarde een mevrouw Kolstee. Bleu op en van onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke door prooi tijdens voor haar ondervragers. Maar door hoe ze de ook aan haar duwen tijdens en trekken, op Ina Post breekt van niet. Totdat de tijdens leider van het het onderzoek, de op ambitieuze Co van Wonderen, de zelf de arena binnenstapt het en het op over een een heel andere boeg gooit. Hoe uit kon Ina Post in een op moord bekennen die ze het niet gepleegd op tv had?

oktober 2021
14-11-2010 23:40

Aflevering 3

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 3

De Nationale ombudsman, voormalig rechter en hoogleraar Alex Brenninkmeijer, staat pal voor de rechten van de burger. Die kan bij hem klagen als hij door de overheid onheus, of helemaal niet, wordt behandeld. Of als hij de weg is kwijtgeraa...

07-07-2010 23:20

Aflevering 1

De nachtmerrie van Ina Post - Aflevering 1

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Het waargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachte van de wurgmo...

De nachtmerrie van Ina Post gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De nachtmerrie van Ina Post de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De nachtmerrie van Ina Post bij De nachtmerrie van Ina Post liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De nachtmerrie van Ina Post. Heb je een uitzending van De nachtmerrie van Ina Post gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De nachtmerrie van Ina Post gemist

Reconstructie van Kees Vlaanderen. Met: Huub Stapel, Leopold Witte e.a. Reconstructie van een bekentenis. Hetwaargebeurde verhaal van een jonge vrouw die op maandag 8 september 1986 van haar bed wordt gelicht. Ze is verdachtevan de wurgmoord op de bejaarde mevrouw Kolstee. Bleu en onzeker lijkt de bejaardenverzorgster een gemakkelijke prooivoor haar ondervragers. Maar hoe ze ook aan haar duwen en trekken, Ina Post breekt niet. Totdat de leider van hetonderzoek, de ambitieuze Co van Wonderen, zelf de arena binnenstapt en het over een heel andere boeg gooit. Hoe kon InaPost een moord bekennen die ze niet gepleegd had?

Uitzending gemist van De nachtmerrie van Ina Post? Hier kun je alle uitzendingen van De nachtmerrie van Ina Post kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 14-11-2010 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!