Programma gemist?

Achtdelige sportserie de op basis van het op tv rijke archief op van Holland in Sport en Sportpaleis de Jong. het Wilfried de Jong naar blikt terug op een uit de mooiste sportreportages en -filmpjes naar van een de afgelopen 12,5 jaar en een voorziet van ze van commentaar. een Afl.: Best of. Niet een één sport staat centraal maar in van een serie films over diverse in sporten. Met reportages een over de met beroemde paardenraces van Royal Ascot tijdens naar en de jaarlijkse palio (roeirace) het in het Italiaanse van La Spezia. een In deze aflevering ook de op tv weiscam-filmpjes (extreem op vertraagse door beelden) van volleybalster Manon Flier en een synchroonspringers Levy de Rosalina en Vilmar de Aarding. En de terugkeer op van uit de Nederlandse NBA-speler Francisco op Elson naar in het Henegouwenplein in met Rotterdam, waar hij op het basketballen leerde. Presentatie: Wilfried op de uit Jong.

Sportprogramma de op basis van het rijke in archief op tv van Holland door Sport en Sportpaleis de door Jong. Wilfried naar de Jong blikt terug op van de op tv mooiste sportreportages en -filmpjes van op tv de afgelopen een 12,5 jaar en voorziet met ze naar van commentaar. Afl.: Boksen. de Wilfried gaat langs in boksschool door Crooswijk, door waar Rotterdamse op boksers op leeftijd nog steeds naar in training zijn. een De met herinnering aan bokskampioen Bep van het Klaveren van is hier springlevend. Ook een reportage tijdens met de Belgische op tv tijdens bokser Jean-Pierre Coopman die uit het in 1976 op opnam tegen naar Muhammad Ali. Hij hield tijdens het vijf ronden vol en naar kan zich nog een het elke klap herinneren. Verder gaat op tv Wilfried de ring in op tv met de met Nederlands bokskampioen Innocent. En met een documentaire op tv over Primo Carnera, de de grootste bokser die door Italië op tv ooit heeft gehad. in Wilfried bezoekt het geboortedorp van op een de Reus van Sequels. een Presentatie: Wilfried de in Jong.

Sportprogramma uit op basis van het op tv rijke archief van Holland de Sport op tv en Sportpaleis een de Jong. Wilfried de Jong blikt naar terug op de uit naar mooiste sportreportages en door -filmpjes van de de afgelopen 12,5 jaar, de en voorziet ze op tv van commentaar. In de serie met komen bijvoorbeeld de met reportages voorbij die een Wilfried met maakte met Ruud naar van Nistelrooij in Manchester en de Madrid, de wielerdocumentaires de met oud-Tourwinnaars op tv Joop Zoetemelk, Gino Bartali met en Federico Bahamontes met en boksspecials over Bep op van Klaveren en naar Primo Carnera. naar Afl.: Voetbal. In deze tijdens op tv voetbaluitzending zien we Wilfried op afreizen naar Napels, waar oud-voetballer de Diego Maradona nog tijdens immer de een goddelijke naar status heeft. Ook is er een tijdens reportage over Marco door van de Basten op de golfbaan. Verder in met kijkt Wilfried terug op het opmerkelijke uit interview dat hij op in op tv het najaar van 2009 hield in met Dick Advocaat in uit in een hotelkamer in Scheveningen. tijdens En een documentaire over uit de tragedie die in het elftal uit van Torino op 4 op mei 1949 trof. op het Op de terugvlucht na een vriendschappelijke met op wedstrijd tegen Benfica naar crashte het vliegtuig met daarin met de uit spelersgroep tegen de uit Basilica de Superga even buiten in Turijn. Wilfried zoekt de op door enige speler van de met toenmalige selectie op die een niet in het vliegtuig tijdens tijdens zat; hij was vanwege naar een knieblessure thuisgebleven. op Presentatie: Wilfried de naar Jong.

Sportspecials met op basis van het tijdens rijke archief van van Holland Sport en de Sportpaleis de Jong. Wilfried de de de Jong blikt terug op de de mooiste sportreportages en uit een -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar het en voorziet ze tijdens van tijdens commentaar. Afl.: Wielrennen. In de met tweede wielrenuitzending van van deze serie de onder uit meer de bekroonde in documentaire Pijn van de kou. met Hierin keren een de Nederlandse wielrenners Erik een Breukink en Johan van naar der het Velde terug op naar de Italiaanse Passo van di Gavia. op tv In 1988 leverden beide renners hier tijdens de tijdens de Ronde een van Italië een strijd uit tegen sneeuw, wind en vrieskou. een uit Breukink won de etappe, maar de Van der een Velde werd de door held. Hij moest onderkoeld met en in uitgeput afstappen. Ook in naar deze uitzending tijdens een bezoek aan het op kerkje van het door Italiaanse Ghisallo, dat uitgegroeid is het tot een bedevaartsplaats een van van wielrenners. En Wilfried ontmoet Gino naar op tv Bartali, veelvuldig Tour- en op Girowinnaar. Presentatie: van Wilfried de Jong.

Sportspecials op basis het van in het rijke archief in van Holland Sport en Sportpaleis de de tijdens Jong. Wilfried in de Jong blikt terug op het de mooiste op sportreportages en -filmpjes het van de afgelopen 12,5 jaar door en voorziet het ze een van commentaar. In de serie door komen bijvoorbeeld de reportages door naar voorbij die Wilfried maakte een met Ruud van het Nistelrooij in Manchester op tv en Madrid, de wielerdocumentaires van met op oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en uit Federico op tv Bahamontes en boksspecials over met Bep van Klaveren met en Primo Carnera. Afl.: naar Atletiek. in Met een portret van de naar de Britse sprinter Linford uit Christie, die in 1992 naar een gouden medaille haalde een op de Olympische door Spelen op door de 100 meter. Wilfried zocht naar hem in 2003 op op en op praat in met hem over de het geheim van de sprint. naar Ook op tv reportages uit Holland Sport over hedendaagse het topatleten als met de de Jamaicaanse sprinter Usain Bolt, de Kroatische op tv hoogspringster Blanca Vlasic op tv en de Nederlandse het hordenloper Gregory op Sedoc. En Wilfried kijkt met met terug op het veelbesproken portret dat uit uit hij maakte over Foekje Dillema, een in een Nederlandse atlete die na een gendertest met in 1950 door levenslang werd geschorst. Presentatie: het de Wilfried de Jong.

Sportprogramma door op basis van op het rijke archief van uit Holland de Sport en Sportpaleis de de Jong. Wilfried de Jong op tv blikt terug op een de mooiste sportreportages en tijdens -filmpjes een van de uit afgelopen 12,5 jaar, tijdens en voorziet ze van van commentaar. In naar de serie komen bijvoorbeeld de reportages een door voorbij die Wilfried naar maakte met Ruud naar van Nistelrooij in Manchester en Madrid, de de op tv wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars de Joop Zoetemelk, Gino door Bartali en Federico Bahamontes op tv en boksspecials over naar Bep op tv van Klaveren en Primo in Carnera. Afl.: Voetbal. Met van een documentaire de over de Londense volkswijk naar Highbury, waar lange door tijd op het stadion van Arsenal was tijdens gevestigd. Vlak voor afbraak naar van tijdens deze voetbaltempel maakte met Wilfried tijdens van een wedstrijddag een reportage in over 'een middagje Arsenal'. naar Verder in een deze aflevering hoort met Dennis Bergkamp naar voor het eerst op het radioverslag van Jack uit van Gelder terug, op tv die uit zijn dak in gaat als op Bergkamp in de 1998 op het op WK in Frankrijk het winnende doelpunt op tv het scoort. In deze aflevering met zit ook de veelgeprezen documentaire van Bloedwraak, over tijdens de Argentijnse spits van een AC Milan, een Nestor Combine. In 1969 uit in wordt de spits in de in strijd om de een wereldbeker op in Buenos Aires tegen het in Argentijnse op tv Estudiantes bespuugd, geschopt in en bewusteloos geslagen. Na een de wedstrijd wordt hij op zelfs in de gevangenis een gegooid vanwege het vermeend deserteurschap. Wilfried zoekt uit Combine op en het kijkt met van hem terug op met de meest memorabele een dag uit diens een voetballeven. in Presentatie: Wilfried de met Jong.

Sportprogramma een op basis door van het rijke naar archief van Holland Sport en Sportpaleis naar door de Jong. Wilfried een de Jong blikt terug op tv op de tijdens mooiste sportreportages en -filmpjes op van de door afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze in van uit commentaar. Afl.: Tour de France. met Deze aflevering staat op in in het teken van de Tour een de France. Wilfried een kijkt in terug op het zijn jachtpartij samen met oud-Tourwinnaar Joop met Zoetemelk. Ook is uit op tv een reportage over door de eerste Spaanse Tourwinnaar Federico Bahamontes. met Wilfried zoekt naar hem op in zijn door door wielerzaak in het Spaanse Toledo, waar op hij het intieme gesprekken met zijn tijdens fietsen naar voert. En een mooi filmpje in met Bauke Mollema, op tv die het wielrennen ontdekte in met op zijn lange ritten naar zijn op tv uit middelbare school in Groningen. met Tijdens de route de zien we hem van jongetje een uitgroeien in tot de op tv wielerprof die hij door nu is. Presentatie: Wilfried tijdens de Jong.

mei 2020
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!