Programma gemist?

Achtdelige een sportserie op basis van het de rijke naar archief van Holland Sport de en Sportpaleis de de Jong. Wilfried de Jong de blikt met terug op met de mooiste sportreportages door en -filmpjes van de afgelopen tijdens 12,5 jaar het en voorziet ze van door commentaar. Afl.: met Best of. Niet één sport naar staat op tv centraal maar een serie naar films over op diverse sporten. door Met reportages over de de beroemde paardenraces van uit Royal Ascot en de op jaarlijkse palio (roeirace) in het het Italiaanse op tv La met Spezia. In deze aflevering ook het de naar weiscam-filmpjes (extreem vertraagse beelden) van van volleybalster op tv Manon Flier en synchroonspringers met Levy Rosalina en een Vilmar Aarding. En de door terugkeer van uit de Nederlandse NBA-speler Francisco naar Elson naar het Henegouwenplein op het in Rotterdam, waar hij uit het basketballen leerde. Presentatie: Wilfried de tijdens de Jong.

Sportprogramma op het basis door van het rijke archief van tijdens Holland Sport en met Sportpaleis de een Jong. Wilfried de Jong met blikt tijdens terug op de mooiste sportreportages op tv en de -filmpjes van de afgelopen 12,5 met jaar en voorziet ze op op tv van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried gaat de langs in op boksschool Crooswijk, waar Rotterdamse op boksers op leeftijd naar nog steeds naar in training het zijn. De herinnering aan op bokskampioen Bep op van Klaveren is op tv hier springlevend. Ook een het reportage met de met Belgische in bokser Jean-Pierre Coopman die het op tv in 1976 opnam met tegen Muhammad op Ali. Hij hield het vijf op ronden vol door en kan zich nog het elke in klap herinneren. naar Verder gaat Wilfried de ring van in met in de Nederlands bokskampioen Innocent. door En een een documentaire over Primo Carnera, naar de grootste bokser die door Italië ooit van heeft gehad. Wilfried met bezoekt het van geboortedorp van naar de Reus van door Sequels. Presentatie: Wilfried de tijdens Jong.

Sportprogramma op tv op basis van het rijke tijdens archief van uit Holland Sport en in Sportpaleis de het Jong. Wilfried de Jong blikt het terug op in de mooiste op sportreportages en -filmpjes van de met afgelopen 12,5 het jaar, en voorziet ze door van commentaar. In de op tv de serie komen bijvoorbeeld de door reportages voorbij die naar Wilfried maakte met door Ruud de van Nistelrooij in door Manchester en Madrid, op tv de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop in Zoetemelk, op tv Gino Bartali en Federico op Bahamontes en met boksspecials over Bep op van Klaveren en Primo door Carnera. Afl.: Voetbal. uit In deze voetbaluitzending van zien we Wilfried de afreizen naar Napels, waar een oud-voetballer Diego een Maradona nog in immer een goddelijke status heeft. Ook van is het er een reportage de over Marco van door Basten op op de golfbaan. Verder de kijkt Wilfried terug op het opmerkelijke uit interview dat op hij in het uit najaar van naar 2009 hield met in Dick Advocaat op tv in een hotelkamer in Scheveningen. En uit een tijdens documentaire over de tragedie die van in het elftal van Torino op 4 het op mei 1949 trof. Op de terugvlucht van na het een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Benfica crashte van het vliegtuig met daarin de op tv spelersgroep tegen de naar Basilica een de Superga door even buiten Turijn. uit Wilfried zoekt de de enige speler van de toenmalige selectie naar op op die niet in op tv het vliegtuig zat; hij met was vanwege een op knieblessure thuisgebleven. de Presentatie: Wilfried de naar Jong.

Sportspecials tijdens op basis van het door rijke een archief van Holland Sport en Sportpaleis op tv de Jong. de Wilfried de Jong blikt tijdens terug op op de mooiste in sportreportages en -filmpjes van de tijdens afgelopen 12,5 jaar van en voorziet ze het van commentaar. Afl.: naar met Wielrennen. In de op tweede wielrenuitzending van op tv deze serie onder meer de bekroonde met documentaire uit Pijn van tijdens de kou. Hierin keren in de Nederlandse wielrenners door Erik Breukink en Johan van de der Velde terug met naar de op tv Italiaanse Passo di met Gavia. In 1988 op leverden beide renners hier naar het tijdens de Ronde van op tv Italië een strijd tegen tijdens sneeuw, wind en naar vrieskou. op Breukink won de door etappe, maar Van der Velde werd naar de een held. Hij de moest onderkoeld en uit uitgeput afstappen. Ook in deze uitzending het van een bezoek aan het kerkje van met tijdens het Italiaanse Ghisallo, dat uitgegroeid door is tot een een bedevaartsplaats van wielrenners. En op Wilfried ontmoet een Gino Bartali, op tv veelvuldig Tour- en Girowinnaar. de Presentatie: Wilfried de naar Jong.

Sportspecials een op basis het van het rijke archief van naar Holland Sport en een Sportpaleis de Jong. uit Wilfried de op Jong blikt terug met op de van mooiste sportreportages en een -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar met en voorziet uit ze van commentaar. uit In de serie komen op tv bijvoorbeeld de reportages tijdens voorbij die de Wilfried maakte met Ruud in van Nistelrooij in tijdens Manchester en Madrid, met de wielerdocumentaires met een oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, op Gino Bartali en door Federico Bahamontes door en boksspecials over Bep op tv van Klaveren en naar Primo Carnera. van Afl.: Atletiek. Met uit een op tv portret van de tijdens Britse sprinter Linford een Christie, die in 1992 een gouden naar medaille haalde uit op de naar Olympische Spelen het op de 100 meter. Wilfried door zocht in hem in 2003 in op en praat uit met hem over het het geheim van de sprint. Ook naar van reportages uit Holland Sport over een hedendaagse topatleten als een de Jamaicaanse sprinter Usain tijdens van Bolt, de Kroatische hoogspringster met Blanca Vlasic en de door Nederlandse hordenloper Gregory het Sedoc. met En Wilfried kijkt terug op het de met veelbesproken portret dat de hij maakte over Foekje Dillema, het een met Nederlandse atlete die na een gendertest van in de 1950 levenslang werd geschorst. een Presentatie: Wilfried op tv de Jong.

Sportprogramma op met basis van het rijke de met archief van Holland een Sport en Sportpaleis de Jong. naar Wilfried de Jong blikt uit terug op uit de naar mooiste sportreportages en -filmpjes van door de afgelopen 12,5 jaar, een en voorziet uit ze naar van commentaar. In de serie komen tijdens bijvoorbeeld de reportages op naar voorbij die Wilfried maakte door met Ruud van tijdens Nistelrooij in Manchester en Madrid, met de wielerdocumentaires een met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, tijdens met Gino Bartali en Federico Bahamontes een en boksspecials in over Bep van van Klaveren en Primo tijdens Carnera. Afl.: Voetbal. Met de een documentaire over naar de Londense volkswijk naar Highbury, waar lange tijd op tv de het stadion van de Arsenal was gevestigd. Vlak voor van afbraak van deze voetbaltempel een maakte Wilfried met tijdens een in wedstrijddag een reportage over 'een een in middagje Arsenal'. Verder in uit deze aflevering hoort Dennis Bergkamp tijdens het voor het eerst tijdens het radioverslag van Jack in van Gelder terug, die een uit zijn dak gaat naar als tijdens Bergkamp in 1998 op naar het WK in Frankrijk een het op tv winnende doelpunt op tv scoort. In deze de aflevering zit ook het de veelgeprezen documentaire Bloedwraak, over het de een Argentijnse spits van AC Milan, Nestor het Combine. In uit 1969 op tv wordt de spits in de op tv strijd om in de wereldbeker in Buenos van Aires tegen het door Argentijnse Estudiantes bespuugd, geschopt op tv en bewusteloos geslagen. de van Na de wedstrijd wordt hij een zelfs in de op gevangenis de gegooid vanwege vermeend deserteurschap. Wilfried tijdens zoekt Combine op naar en kijkt met naar hem terug op het de het meest memorabele dag uit diens voetballeven. een op tv Presentatie: Wilfried de in Jong.

Sportprogramma het op basis van het rijke door archief van Holland in Sport naar en Sportpaleis de Jong. Wilfried naar de Jong blikt op tv met terug op de door mooiste sportreportages en -filmpjes van de in afgelopen 12,5 tijdens jaar, door en voorziet ze van door commentaar. Afl.: Tour de France. op Deze aflevering staat naar in in het teken van de uit Tour de op tv France. Wilfried uit kijkt terug op zijn jachtpartij samen op tv met tijdens oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. Ook is door een reportage een over de eerste met Spaanse Tourwinnaar door Federico Bahamontes. Wilfried zoekt naar hem op het in zijn wielerzaak in het het Spaanse tijdens Toledo, waar hij intieme op gesprekken met de zijn fietsen voert. En naar een naar mooi filmpje met het Bauke Mollema, die het wielrennen de ontdekte op tv op zijn lange ritten van naar zijn middelbare school in door Groningen. Tijdens de de route zien op we in hem van jongetje een uitgroeien tot de met wielerprof die hij nu is. Presentatie: met met Wilfried de Jong.

maart 2019
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord