Programma gemist?

Achtdelige tijdens sportserie op in basis van het rijke met archief van op Holland Sport en Sportpaleis de de Jong. Wilfried de de Jong van blikt terug op de tijdens mooiste sportreportages en -filmpjes van de de afgelopen een 12,5 jaar de en voorziet ze door van commentaar. Afl.: Best of. uit van Niet één sport staat op centraal maar een serie uit films over diverse sporten. door Met reportages uit over met de beroemde paardenraces van tijdens Royal Ascot en de jaarlijkse naar palio (roeirace) in met het Italiaanse uit La Spezia. de In deze op aflevering ook de op tv weiscam-filmpjes (extreem vertraagse beelden) van volleybalster door Manon Flier en in synchroonspringers Levy met Rosalina en Vilmar Aarding. van En de terugkeer van naar van de Nederlandse van NBA-speler Francisco Elson naar het Henegouwenplein de in Rotterdam, waar het hij het de basketballen leerde. Presentatie: Wilfried door de door Jong.

Sportprogramma van op basis de van het rijke archief van Holland tijdens de Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried naar de tijdens Jong blikt terug op de het mooiste van sportreportages en van -filmpjes van de afgelopen het 12,5 jaar en het voorziet ze van door commentaar. Afl.: Boksen. een Wilfried gaat langs in boksschool van Crooswijk, een waar Rotterdamse door boksers op leeftijd nog steeds van in training zijn. van De herinnering uit aan bokskampioen Bep in van Klaveren door is hier springlevend. op tv Ook een reportage een met de Belgische bokser op Jean-Pierre Coopman die het in van 1976 opnam op tegen Muhammad door Ali. Hij hield het op vijf ronden vol van en kan zich uit nog elke klap herinneren. in Verder gaat door Wilfried de ring in de met de Nederlands naar bokskampioen het Innocent. En een naar documentaire over Primo een Carnera, de grootste bokser die van Italië ooit naar heeft gehad. Wilfried bezoekt een op tv het geboortedorp van de Reus van met Sequels. naar Presentatie: Wilfried de met Jong.

Sportprogramma op van basis van het rijke naar archief het van Holland Sport en Sportpaleis van op de Jong. Wilfried de Jong op blikt uit terug op de mooiste tijdens sportreportages en -filmpjes van een de afgelopen op 12,5 jaar, de en voorziet ze met van commentaar. In de serie het komen bijvoorbeeld de in reportages naar voorbij die Wilfried maakte door met Ruud op tv van Nistelrooij in Manchester en Madrid, het uit de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop door Zoetemelk, Gino Bartali en de door Federico Bahamontes en boksspecials over Bep door van Klaveren met en Primo Carnera. het Afl.: met Voetbal. In deze tijdens voetbaluitzending zien we Wilfried op afreizen naar Napels, tijdens waar oud-voetballer Diego een Maradona nog immer tijdens een goddelijke uit status heeft. Ook op is er een reportage met over Marco uit van Basten op de het golfbaan. Verder in kijkt Wilfried terug op het tijdens opmerkelijke in interview dat hij naar in het najaar van een 2009 hield door met Dick Advocaat in een hotelkamer het in door Scheveningen. En een een documentaire over de een tragedie die het elftal tijdens van Torino op op tv 4 mei door 1949 trof. Op de terugvlucht het na een vriendschappelijke naar wedstrijd tegen Benfica met met crashte het vliegtuig met daarin de tijdens spelersgroep uit tegen de Basilica de op tv Superga de even buiten Turijn. Wilfried zoekt de de op tv enige speler van de toenmalige selectie uit op met die niet de in het vliegtuig zat; de hij was vanwege een op tv knieblessure de thuisgebleven. Presentatie: Wilfried de uit Jong.

Sportspecials op tv op basis van het rijke met archief van Holland van Sport en het Sportpaleis de Jong. op Wilfried de Jong blikt op tv terug op de naar mooiste in sportreportages en -filmpjes het van de afgelopen 12,5 jaar met en het voorziet ze van commentaar. tijdens Afl.: Wielrennen. van In de tweede wielrenuitzending op van deze op serie onder meer een de bekroonde documentaire Pijn van een de een kou. Hierin keren de Nederlandse tijdens met wielrenners Erik Breukink en een Johan van der Velde terug op een naar de Italiaanse Passo di Gavia. van In op 1988 leverden beide het renners hier tijdens de Ronde naar van van Italië een strijd tegen sneeuw, het wind de en vrieskou. Breukink uit won de in etappe, maar Van van der Velde werd de held. Hij uit op tv moest onderkoeld en tijdens uitgeput afstappen. Ook in deze de uitzending een op tv bezoek aan door het kerkje van het Italiaanse Ghisallo, van dat op tv uitgegroeid is in tot een bedevaartsplaats van wielrenners. met En Wilfried ontmoet tijdens Gino de Bartali, veelvuldig Tour- en Girowinnaar. Presentatie: in Wilfried de in Jong.

Sportspecials op basis tijdens van het met rijke archief van Holland met Sport en een Sportpaleis de Jong. het Wilfried de in Jong blikt naar terug op de van mooiste sportreportages en -filmpjes van de tijdens afgelopen 12,5 de jaar het en voorziet ze van commentaar. In door de serie naar komen bijvoorbeeld de de reportages voorbij die Wilfried van op maakte met Ruud van Nistelrooij het in Manchester tijdens en Madrid, op de wielerdocumentaires met naar oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali een en Federico Bahamontes door en boksspecials naar over Bep van Klaveren het en Primo de Carnera. Afl.: Atletiek. Met door een portret van in de door Britse sprinter Linford Christie, die in in 1992 een een gouden medaille haalde de op op de Olympische Spelen op tijdens de 100 meter. Wilfried door zocht hem in 2003 op tv in op en praat met hem op tv over uit het geheim van op tv de sprint. Ook reportages uit Holland de een Sport over hedendaagse topatleten als op de Jamaicaanse sprinter Usain een Bolt, de een Kroatische hoogspringster Blanca een Vlasic een en de Nederlandse op hordenloper Gregory Sedoc. een En Wilfried kijkt terug het op het veelbesproken portret van dat hij maakte met over Foekje een Dillema, een de Nederlandse atlete die na een de gendertest van in 1950 levenslang werd geschorst. Presentatie: tijdens Wilfried de een Jong.

Sportprogramma op tijdens basis van het het rijke archief op tv van Holland Sport uit en Sportpaleis de Jong. uit Wilfried de Jong op tv blikt terug naar op de op tv mooiste sportreportages en -filmpjes van op de afgelopen op tv 12,5 jaar, met en voorziet ze van commentaar. de In de serie komen met bijvoorbeeld op de reportages in voorbij die Wilfried maakte met op tv Ruud van Nistelrooij in door Manchester op tv en Madrid, de op wielerdocumentaires met met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en een door Federico Bahamontes en boksspecials uit over Bep een van Klaveren en het Primo Carnera. Afl.: Voetbal. met Met een documentaire over een de de Londense volkswijk Highbury, waar van lange tijd het stadion van een in Arsenal was gevestigd. Vlak in voor afbraak van een deze voetbaltempel maakte Wilfried tijdens het een wedstrijddag een tijdens op tv reportage over 'een middagje tijdens Arsenal'. Verder in in deze aflevering hoort Dennis op Bergkamp door voor het eerst het met radioverslag van Jack de van Gelder terug, die door uit zijn dak gaat met als uit Bergkamp in uit 1998 op het met WK in Frankrijk het een winnende doelpunt in scoort. In deze aflevering zit van ook de veelgeprezen documentaire op tv Bloedwraak, van over de Argentijnse spits van uit AC Milan, Nestor in Combine. In 1969 tijdens op wordt de spits in van de strijd om de wereldbeker door in uit Buenos Aires tegen het Argentijnse de Estudiantes bespuugd, naar geschopt en bewusteloos geslagen. van tijdens Na de wedstrijd wordt hij zelfs van in de op gevangenis gegooid vanwege vermeend op deserteurschap. Wilfried zoekt tijdens op Combine op en kijkt met in hem terug op de in meest memorabele op dag uit diens de voetballeven. tijdens Presentatie: Wilfried de met Jong.

Sportprogramma op basis met op tv van het rijke archief de van Holland een Sport en Sportpaleis de Jong. in Wilfried de op Jong blikt terug op uit de mooiste op sportreportages en -filmpjes op van de afgelopen op 12,5 jaar, en voorziet het ze van commentaar. Afl.: het Tour de een France. naar Deze aflevering staat in het teken met van van de Tour de France. door Wilfried kijkt terug de op zijn jachtpartij tijdens samen met door oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. in Ook is een de reportage over de eerste Spaanse van uit Tourwinnaar Federico Bahamontes. Wilfried zoekt door hem op in door zijn door wielerzaak in het Spaanse met Toledo, waar naar hij intieme gesprekken met zijn de fietsen voert. tijdens En een uit mooi filmpje met Bauke op tv Mollema, die het wielrennen ontdekte naar op zijn lange naar ritten naar op zijn middelbare school naar in Groningen. in Tijdens de van route zien we hem naar van jongetje uitgroeien tot in de wielerprof die hij het nu van is. Presentatie: de Wilfried de Jong.

september 2021
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!