Programma gemist?

Achtdelige op sportserie op een basis van het rijke archief van op tv Holland op Sport en uit Sportpaleis de Jong. in Wilfried de Jong blikt in terug op het de mooiste sportreportages en -filmpjes op tv van de op tv afgelopen 12,5 jaar en met voorziet ze van op tv commentaar. Afl.: tijdens Best of. Niet één sport op staat centraal maar op een met serie films over diverse op sporten. Met reportages naar over de naar beroemde paardenraces van Royal Ascot door en de op jaarlijkse palio (roeirace) de in een het Italiaanse La Spezia. In met deze aflevering ook op tv de weiscam-filmpjes het (extreem vertraagse beelden) met van volleybalster Manon Flier naar en synchroonspringers Levy Rosalina uit en naar Vilmar Aarding. En de op terugkeer van in de Nederlandse NBA-speler Francisco tijdens Elson naar naar het Henegouwenplein in Rotterdam, van waar hij van het basketballen leerde. Presentatie: op tv Wilfried de het Jong.

Sportprogramma op basis in uit van het rijke archief de van Holland Sport en van Sportpaleis de Jong. Wilfried met de op tv Jong blikt terug met op de een mooiste sportreportages en tijdens -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar het en voorziet ze door van naar commentaar. Afl.: op tv Boksen. Wilfried gaat langs in boksschool in Crooswijk, waar een Rotterdamse op boksers op leeftijd nog steeds in een training zijn. door De herinnering tijdens aan bokskampioen een Bep van Klaveren is hier een springlevend. op tv Ook een reportage met de op tv Belgische bokser Jean-Pierre Coopman de die de het in het 1976 opnam tegen Muhammad Ali. uit Hij hield een het vijf ronden vol naar en kan in zich nog elke op klap herinneren. Verder gaat Wilfried uit de van ring in met met de Nederlands het bokskampioen Innocent. En een documentaire over op tv Primo een Carnera, de grootste bokser de die Italië ooit heeft in gehad. Wilfried bezoekt de het naar geboortedorp van op de Reus van Sequels. Presentatie: tijdens Wilfried uit de Jong.

Sportprogramma de op basis van in het rijke archief de van Holland Sport en Sportpaleis op de Jong. tijdens Wilfried de Jong blikt in terug een op de mooiste het sportreportages en in -filmpjes van de van afgelopen 12,5 jaar, en voorziet op ze van commentaar. In uit de serie een komen bijvoorbeeld op tv de reportages voorbij die Wilfried van maakte met Ruud op tv van Nistelrooij in van Manchester van en Madrid, naar de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, in Gino van Bartali en Federico een Bahamontes en van boksspecials over Bep van Klaveren en een Primo Carnera. Afl.: met Voetbal. In deze in op tv voetbaluitzending zien we het Wilfried afreizen naar de Napels, waar oud-voetballer op tv Diego Maradona nog door immer een goddelijke status heeft. door Ook is er van een reportage op over Marco van Basten de op op de golfbaan. Verder kijkt het Wilfried terug een op het opmerkelijke het interview dat hij in het in najaar van 2009 hield tijdens met het Dick Advocaat op in een hotelkamer uit in Scheveningen. En een het documentaire over tijdens de tragedie die van het elftal van Torino op 4 op tv mei 1949 op tv trof. Op de terugvlucht op tv na een vriendschappelijke van wedstrijd tegen Benfica op tv crashte een het vliegtuig een met daarin de spelersgroep tegen de het Basilica de naar Superga even buiten Turijn. op Wilfried uit zoekt de enige op speler van de toenmalige selectie de in op die niet in het vliegtuig met zat; het hij was vanwege naar een knieblessure thuisgebleven. Presentatie: van Wilfried de op tv Jong.

Sportspecials op basis in door van het rijke archief door van Holland Sport en op Sportpaleis de Jong. Wilfried op de Jong op tv blikt terug het op de mooiste sportreportages en door -filmpjes op tv van de afgelopen 12,5 jaar met tijdens en voorziet ze van commentaar. Afl.: met Wielrennen. de In de tweede wielrenuitzending van de deze serie in onder meer de een bekroonde documentaire Pijn van naar naar de kou. Hierin keren in de Nederlandse wielrenners Erik Breukink de en Johan door van der Velde tijdens terug naar de de Italiaanse Passo di de Gavia. In 1988 leverden op beide renners hier de tijdens de Ronde in op van Italië een een strijd tegen sneeuw, wind van en vrieskou. Breukink op tv won de etappe, het maar Van der Velde werd het de de held. Hij moest onderkoeld en door uitgeput afstappen. uit Ook in deze uitzending in een bezoek aan door het kerkje tijdens van het op tv Italiaanse Ghisallo, door dat uitgegroeid is tot op tv een bedevaartsplaats van naar wielrenners. En Wilfried ontmoet in Gino een Bartali, veelvuldig Tour- en Girowinnaar. Presentatie: tijdens Wilfried een de Jong.

Sportspecials op door basis van van het rijke archief van in Holland Sport en Sportpaleis van de Jong. naar Wilfried de Jong blikt het naar terug op de mooiste door sportreportages en -filmpjes de van de afgelopen met 12,5 jaar en op voorziet ze van commentaar. op tv In op tv de serie komen in bijvoorbeeld de reportages voorbij die de Wilfried maakte met van Ruud tijdens van Nistelrooij in Manchester en Madrid, tijdens de wielerdocumentaires op tv met oud-Tourwinnaars Joop tijdens Zoetemelk, Gino door Bartali en Federico Bahamontes en op boksspecials over tijdens Bep door van Klaveren en Primo Carnera. op tv Afl.: Atletiek. door Met een portret het van de met Britse sprinter Linford Christie, die in uit 1992 een de gouden op tv medaille haalde op de Olympische Spelen door op de 100 op tv een meter. Wilfried zocht hem in 2003 naar op en tijdens praat met hem over van het geheim uit van de sprint. een Ook reportages uit Holland uit Sport over uit hedendaagse het topatleten als de Jamaicaanse sprinter op Usain Bolt, op de Kroatische van hoogspringster Blanca Vlasic en de het Nederlandse hordenloper Gregory Sedoc. de de En Wilfried kijkt terug op het op tv veelbesproken tijdens portret dat op hij maakte over Foekje op tv Dillema, een Nederlandse in atlete die een na een gendertest in 1950 levenslang van werd het geschorst. Presentatie: Wilfried de tijdens Jong.

Sportprogramma op op tv basis van het door rijke archief van op tv Holland uit Sport en Sportpaleis de Jong. door Wilfried uit de Jong blikt terug het op de mooiste op tv sportreportages en -filmpjes de van de met afgelopen 12,5 jaar, het en voorziet ze van een commentaar. In in de serie komen het bijvoorbeeld de reportages voorbij die met Wilfried maakte met met Ruud van Nistelrooij in in Manchester en Madrid, uit de wielerdocumentaires met van oud-Tourwinnaars op Joop Zoetemelk, Gino door Bartali en Federico Bahamontes met en boksspecials naar over Bep van in Klaveren en met Primo Carnera. Afl.: Voetbal. Met een in documentaire op tv over de Londense volkswijk Highbury, het naar waar lange tijd in het stadion van in Arsenal was gevestigd. Vlak een voor afbraak van deze naar voetbaltempel maakte Wilfried op tv tijdens een wedstrijddag een uit reportage over met 'een middagje Arsenal'. Verder in in deze aflevering op hoort Dennis Bergkamp de voor het eerst uit met het radioverslag van Jack van op tv Gelder terug, die uit op tv zijn dak een gaat als Bergkamp in in door 1998 op het WK in in Frankrijk het naar winnende doelpunt scoort. uit In deze aflevering zit de ook uit de veelgeprezen documentaire Bloedwraak, over de naar op Argentijnse spits van de AC Milan, Nestor Combine. In 1969 naar wordt de de spits op in de strijd naar om de wereldbeker in Buenos Aires van tegen in het Argentijnse Estudiantes bespuugd, de geschopt en bewusteloos geslagen. met Na de wedstrijd het wordt hij zelfs een in de op tv gevangenis gegooid uit vanwege vermeend deserteurschap. Wilfried tijdens zoekt Combine met op en kijkt met tijdens hem terug op de op meest memorabele door dag het uit diens voetballeven. naar Presentatie: Wilfried de het Jong.

Sportprogramma met op basis van het in rijke archief van van Holland in Sport en Sportpaleis de in Jong. Wilfried de Jong op tv blikt terug op tijdens de mooiste de sportreportages en -filmpjes het van de tijdens afgelopen 12,5 jaar, en tijdens voorziet ze van commentaar. Afl.: de Tour de op tv France. uit Deze aflevering staat in het het teken uit van de Tour de France. Wilfried een naar kijkt terug op zijn jachtpartij de samen op tv met oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. Ook in is een door reportage over de eerste de Spaanse Tourwinnaar Federico Bahamontes. met uit Wilfried zoekt hem op in zijn op op tv wielerzaak in het uit Spaanse Toledo, waar uit hij intieme gesprekken met zijn fietsen naar voert. van En een mooi met filmpje met Bauke Mollema, op die het wielrennen een ontdekte op zijn lange naar ritten naar zijn naar middelbare uit school in Groningen. een Tijdens de route zien we het de hem van jongetje uitgroeien tot in de de wielerprof die hij op nu is. Presentatie: Wilfried de in Jong.

oktober 2019
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!