Programma gemist?

Achtdelige sportserie door op tijdens basis van het rijke archief tijdens van Holland het Sport en een Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong naar de blikt terug op tijdens de mooiste sportreportages en -filmpjes van op tv de op tv afgelopen 12,5 op tv jaar en voorziet een ze van commentaar. Afl.: Best op tv of. op Niet één sport staat centraal maar de een serie van films over diverse sporten. het Met reportages de over de beroemde van paardenraces van Royal Ascot met en de naar jaarlijkse palio (roeirace) in de met het Italiaanse La naar Spezia. In deze aflevering de ook de de weiscam-filmpjes (extreem vertraagse door beelden) van volleybalster door Manon Flier en synchroonspringers tijdens Levy Rosalina in en Vilmar Aarding. En de op tv terugkeer van de Nederlandse het door NBA-speler Francisco Elson naar het door Henegouwenplein in Rotterdam, waar uit hij in het basketballen leerde. Presentatie: de Wilfried de naar Jong.

Sportprogramma op door basis uit van het rijke een archief van Holland Sport en Sportpaleis uit de Jong. tijdens Wilfried van de Jong blikt terug op tijdens de op tv mooiste sportreportages en -filmpjes van van de afgelopen 12,5 op jaar een en voorziet ze van van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried gaat van langs in van boksschool Crooswijk, waar Rotterdamse een boksers op leeftijd een nog met steeds in training zijn. De het herinnering aan het bokskampioen van Bep van Klaveren is hier tijdens springlevend. met Ook een reportage met de een Belgische bokser op tv Jean-Pierre Coopman uit die het in 1976 opnam met tegen van Muhammad Ali. Hij hield in het vijf met ronden vol en op kan zich nog elke klap tijdens herinneren. Verder gaat met Wilfried de naar ring in in met de Nederlands bokskampioen Innocent. En naar uit een documentaire over Primo tijdens Carnera, de grootste op tv bokser die Italië op tv ooit heeft gehad. Wilfried bezoekt in het geboortedorp door van de Reus door van Sequels. een Presentatie: Wilfried de het Jong.

Sportprogramma een op basis met van het rijke archief van door Holland Sport en met Sportpaleis op de Jong. Wilfried de op tv Jong blikt terug door op de met mooiste sportreportages en naar -filmpjes van de van afgelopen 12,5 jaar, en het voorziet ze van commentaar. In op tv naar de serie komen bijvoorbeeld de op reportages voorbij die naar Wilfried maakte met de Ruud van Nistelrooij in in Manchester en Madrid, in de wielerdocumentaires het met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, uit Gino het Bartali en van Federico Bahamontes en een boksspecials over Bep van Klaveren en een Primo Carnera. met Afl.: op Voetbal. In deze voetbaluitzending zien we op tv Wilfried afreizen tijdens naar de Napels, waar oud-voetballer de Diego Maradona nog immer een uit goddelijke status heeft. op Ook is de er een reportage over naar Marco van Basten op de de golfbaan. uit Verder kijkt Wilfried met terug op een het opmerkelijke naar interview dat hij in het najaar in van 2009 naar hield met Dick Advocaat het in een een hotelkamer de in Scheveningen. En de een documentaire over de van tragedie die het elftal van de Torino op het 4 mei 1949 trof. de Op de terugvlucht het na op een vriendschappelijke wedstrijd op tv tegen Benfica crashte door het vliegtuig door met daarin de spelersgroep tegen op de Basilica uit de Superga het even buiten Turijn. Wilfried zoekt een de tijdens enige speler van de de toenmalige selectie op tv op die niet in het vliegtuig op tv zat; hij was uit het vanwege een knieblessure thuisgebleven. Presentatie: Wilfried naar de uit Jong.

Sportspecials de op basis van tijdens het rijke archief van Holland van naar Sport en Sportpaleis de het Jong. Wilfried uit de Jong blikt terug op de het mooiste met sportreportages en -filmpjes van op tv de afgelopen 12,5 jaar door en van voorziet ze van door commentaar. Afl.: naar Wielrennen. In de op tv tweede wielrenuitzending van deze van serie onder meer de de bekroonde documentaire door Pijn van de kou. met Hierin keren de Nederlandse uit wielrenners uit Erik Breukink en Johan van het der Velde op tv terug naar op de Italiaanse Passo het di Gavia. In 1988 leverden in beide renners het hier naar tijdens de Ronde van met Italië een strijd tegen sneeuw, naar wind het en vrieskou. Breukink door won de naar etappe, maar Van der Velde tijdens werd de held. een Hij moest onderkoeld en op tv uitgeput afstappen. een Ook in deze uitzending op tv uit een bezoek aan het kerkje van tijdens in het Italiaanse Ghisallo, in dat uitgegroeid is tot een door bedevaartsplaats van uit wielrenners. En Wilfried ontmoet Gino een Bartali, veelvuldig Tour- tijdens en Girowinnaar. in Presentatie: Wilfried uit de Jong.

Sportspecials op basis het van het een rijke archief van Holland het Sport uit en Sportpaleis de Jong. Wilfried van de een Jong blikt terug op op de mooiste sportreportages in en -filmpjes van van de afgelopen naar 12,5 jaar en voorziet in ze van commentaar. In op de uit serie komen bijvoorbeeld de reportages op tv het voorbij die Wilfried maakte van met Ruud van Nistelrooij in een met Manchester en Madrid, van de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars uit Joop Zoetemelk, met Gino Bartali en Federico de Bahamontes en boksspecials over Bep naar van van Klaveren en Primo een Carnera. Afl.: Atletiek. naar Met een in portret van de Britse sprinter Linford tijdens Christie, tijdens die in 1992 op tv een gouden in medaille haalde op de Olympische Spelen van op naar de 100 meter. het Wilfried zocht hem op in 2003 op uit en praat met hem over een het het geheim van het de sprint. Ook reportages uit Holland naar Sport over van hedendaagse op topatleten als de door Jamaicaanse sprinter Usain Bolt, de uit Kroatische hoogspringster door Blanca Vlasic en van de Nederlandse hordenloper Gregory van Sedoc. En Wilfried naar kijkt terug met op het veelbesproken portret met dat tijdens hij maakte over Foekje Dillema, een in in Nederlandse atlete die na een op tv gendertest in 1950 een levenslang werd het geschorst. Presentatie: Wilfried op de Jong.

Sportprogramma op een basis van het in rijke archief in van Holland Sport en op tv Sportpaleis de Jong. een Wilfried de Jong de blikt terug op tv op de een mooiste sportreportages en -filmpjes van het de afgelopen 12,5 het jaar, en op voorziet ze van commentaar. met In de uit serie komen bijvoorbeeld de reportages door voorbij die Wilfried een maakte in met Ruud van Nistelrooij in de op Manchester en Madrid, de wielerdocumentaires met het oud-Tourwinnaars Joop het Zoetemelk, Gino Bartali door en Federico Bahamontes van en met boksspecials over Bep het van Klaveren en Primo Carnera. Afl.: het Voetbal. Met een het documentaire naar over de het Londense volkswijk Highbury, waar uit lange tijd het stadion van tijdens Arsenal was gevestigd. de Vlak voor afbraak tijdens van deze het voetbaltempel maakte Wilfried uit tijdens een wedstrijddag een de reportage over in 'een middagje Arsenal'. Verder het in op deze aflevering hoort op Dennis Bergkamp voor het eerst op tv op tv het radioverslag van op Jack van Gelder terug, die uit op tv zijn dak gaat tijdens als Bergkamp de in 1998 op het op WK in Frankrijk op tv het winnende in doelpunt scoort. In door deze aflevering zit door ook de veelgeprezen documentaire het een Bloedwraak, over de Argentijnse uit spits van AC het Milan, Nestor op tv Combine. In 1969 wordt de op spits in tijdens de strijd om naar de wereldbeker in naar Buenos Aires tijdens tegen het Argentijnse Estudiantes bespuugd, geschopt uit en bewusteloos een geslagen. Na de naar wedstrijd wordt hij van zelfs in de met gevangenis gegooid vanwege vermeend tijdens deserteurschap. Wilfried zoekt een Combine een op en tijdens kijkt met hem terug op de naar meest memorabele dag de uit diens op tv voetballeven. Presentatie: Wilfried de met door Jong.

Sportprogramma uit op basis van het uit rijke archief met van Holland Sport en in Sportpaleis de op Jong. Wilfried de op tv Jong blikt tijdens terug op de tijdens mooiste sportreportages en -filmpjes van de door afgelopen 12,5 door jaar, en voorziet op ze van commentaar. Afl.: door Tour van de France. Deze aflevering naar staat in naar het teken van de een Tour de in France. Wilfried kijkt terug op de zijn op jachtpartij samen naar met oud-Tourwinnaar Joop op Zoetemelk. Ook is een naar reportage over de eerste Spaanse door Tourwinnaar Federico naar Bahamontes. Wilfried tijdens zoekt hem in op in zijn wielerzaak in van het met Spaanse Toledo, waar hij intieme gesprekken in met zijn fietsen met voert. En een naar de mooi filmpje met Bauke Mollema, die tijdens het in wielrennen ontdekte op zijn lange van ritten naar zijn van middelbare school in in Groningen. Tijdens de naar op route zien we door hem van jongetje uitgroeien tot het de wielerprof die hij uit nu is. Presentatie: met Wilfried met de Jong.

november 2018
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord