Programma gemist?

Achtdelige met sportserie op op tv basis van het rijke archief van op tv Holland Sport het en Sportpaleis in de Jong. van Wilfried de Jong blikt terug in op de mooiste met sportreportages en -filmpjes van tijdens op tv de afgelopen 12,5 jaar en van voorziet ze van commentaar. van een Afl.: Best of. Niet één sport op staat naar centraal maar de een serie films over in diverse sporten. op Met reportages over de tijdens beroemde paardenraces van van Royal Ascot en naar de jaarlijkse palio (roeirace) een in het Italiaanse een La Spezia. In van deze aflevering ook tijdens de weiscam-filmpjes (extreem vertraagse in beelden) op tv van volleybalster Manon Flier en de synchroonspringers door Levy Rosalina de en Vilmar Aarding. En van de terugkeer in van de Nederlandse NBA-speler door Francisco Elson naar het Henegouwenplein uit van in Rotterdam, waar hij tijdens het basketballen leerde. van Presentatie: Wilfried uit de Jong.

Sportprogramma op het basis van het de rijke archief van Holland op Sport en uit Sportpaleis de uit Jong. Wilfried de de Jong blikt met terug op de op tv mooiste sportreportages en -filmpjes van de met afgelopen 12,5 jaar het en met voorziet ze van commentaar. Afl.: op uit Boksen. Wilfried gaat langs op tv in boksschool naar Crooswijk, waar Rotterdamse boksers in op leeftijd nog steeds in tijdens training zijn. De op tv herinnering aan bokskampioen naar de Bep van Klaveren is de hier springlevend. Ook een reportage naar de met de Belgische bokser het Jean-Pierre Coopman die het met in 1976 opnam naar tegen Muhammad Ali. naar Hij hield het door vijf ronden vol uit en kan zich het nog elke tijdens klap herinneren. Verder op gaat Wilfried de ring in het met de het Nederlands bokskampioen Innocent. En in naar een documentaire over Primo Carnera, op tv de op grootste bokser die Italië ooit heeft met gehad. Wilfried bezoekt tijdens het geboortedorp op van op de Reus van Sequels. Presentatie: op tv Wilfried de door Jong.

Sportprogramma tijdens op basis het van het rijke archief van een Holland Sport en de Sportpaleis de uit Jong. Wilfried de Jong blikt door terug op in de mooiste sportreportages en naar -filmpjes van een de op afgelopen 12,5 jaar, en voorziet tijdens ze van commentaar. In de de in serie komen een bijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried door maakte met Ruud van met van Nistelrooij in de Manchester en Madrid, de in wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, op tv Gino tijdens Bartali en Federico Bahamontes en een de boksspecials over Bep van naar Klaveren en Primo Carnera. door Afl.: Voetbal. met In deze voetbaluitzending een zien we met Wilfried afreizen naar Napels, waar oud-voetballer tijdens Diego Maradona het nog immer van een goddelijke naar status heeft. Ook is er een een op reportage over Marco een van Basten op de het golfbaan. Verder een kijkt Wilfried terug met op het opmerkelijke op tv interview dat hij in uit het najaar de van 2009 hield met met Dick Advocaat in een met hotelkamer uit in Scheveningen. En een documentaire tijdens over de tragedie die op tv het met elftal van Torino op een 4 mei van 1949 trof. van Op de terugvlucht naar na een vriendschappelijke wedstrijd tegen Benfica met crashte op het vliegtuig met op tv daarin de spelersgroep tegen van de Basilica de op tv Superga even door buiten Turijn. uit Wilfried zoekt de enige met speler van de door toenmalige selectie met op die niet in in het vliegtuig zat; hij een was op tv vanwege een knieblessure thuisgebleven. Presentatie: tijdens Wilfried de uit Jong.

Sportspecials naar op basis van het in rijke archief van Holland tijdens Sport en Sportpaleis een de met Jong. Wilfried de Jong naar blikt terug tijdens op de mooiste op sportreportages en uit -filmpjes van de op tv afgelopen 12,5 jaar en voorziet naar ze van commentaar. op tv Afl.: Wielrennen. het In de tweede wielrenuitzending van een deze serie op tv onder meer de de bekroonde documentaire een Pijn van de uit kou. Hierin keren de door Nederlandse met wielrenners Erik Breukink en op tv Johan van der de Velde terug naar de Italiaanse tijdens het Passo di Gavia. In 1988 van leverden tijdens beide renners hier tijdens met de Ronde naar van Italië een strijd tegen sneeuw, met wind met en vrieskou. Breukink met won de etappe, van maar Van uit der Velde werd de held. Hij een moest onderkoeld en met uitgeput afstappen. Ook op tijdens in deze uitzending een bezoek tijdens aan het het kerkje van het Italiaanse Ghisallo, naar uit dat uitgegroeid is tot een bedevaartsplaats van van wielrenners. En een Wilfried ontmoet in Gino Bartali, veelvuldig van Tour- en Girowinnaar. Presentatie: naar Wilfried de tijdens Jong.

Sportspecials een op basis naar van het rijke archief de van Holland Sport op tv en Sportpaleis de Jong. een Wilfried de van Jong blikt terug op de tijdens mooiste sportreportages en in door -filmpjes van de afgelopen het 12,5 jaar en voorziet op ze van de commentaar. In de met serie komen bijvoorbeeld de reportages door voorbij die Wilfried met maakte met Ruud met van Nistelrooij in op Manchester en naar Madrid, de van wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop op Zoetemelk, met Gino Bartali en Federico op Bahamontes en het boksspecials over Bep van Klaveren en de van Primo Carnera. Afl.: Atletiek. Met een tijdens portret van de op de Britse sprinter Linford Christie, die het in 1992 een gouden een medaille haalde op de de Olympische tijdens Spelen door op de 100 meter. Wilfried zocht in op tv hem in 2003 op en tijdens praat een met hem over het een geheim van de sprint. in Ook reportages uit Holland de Sport de over hedendaagse topatleten als de tijdens Jamaicaanse sprinter Usain met van Bolt, de Kroatische hoogspringster tijdens Blanca Vlasic in en de Nederlandse hordenloper Gregory Sedoc. uit En Wilfried kijkt door terug op op tv het tijdens veelbesproken portret dat met hij maakte over Foekje Dillema, een in Nederlandse atlete die op tv na een naar gendertest in het 1950 levenslang op werd geschorst. Presentatie: Wilfried tijdens de Jong.

Sportprogramma op basis tijdens van van het rijke archief een van Holland met Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried uit van de Jong blikt tijdens terug op de mooiste de sportreportages en -filmpjes van de door naar afgelopen 12,5 jaar, op tv en voorziet ze van commentaar. een In de serie komen door bijvoorbeeld in de reportages voorbij het die Wilfried maakte op tv met Ruud van Nistelrooij uit in uit Manchester en Madrid, de tijdens wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars uit Joop Zoetemelk, Gino Bartali van en Federico naar Bahamontes en door boksspecials over Bep van tijdens Klaveren en Primo Carnera. op Afl.: Voetbal. Met een op documentaire tijdens over de in Londense volkswijk Highbury, waar naar lange tijd het stadion van uit Arsenal was gevestigd. tijdens van Vlak voor afbraak op van deze voetbaltempel maakte Wilfried door tijdens met een wedstrijddag een met reportage over 'een middagje Arsenal'. op tv Verder in een deze aflevering hoort Dennis Bergkamp naar voor het eerst naar het radioverslag van door in Jack van Gelder terug, die op tv uit zijn met dak gaat op tv als Bergkamp in 1998 tijdens op het WK in Frankrijk op het winnende naar doelpunt scoort. In tijdens deze aflevering op zit ook de een veelgeprezen documentaire naar Bloedwraak, over de door Argentijnse spits van AC met Milan, Nestor Combine. In 1969 op tijdens wordt de spits in de tijdens strijd om de tijdens wereldbeker in een Buenos Aires tegen met het Argentijnse Estudiantes bespuugd, uit geschopt en bewusteloos in geslagen. van Na de wedstrijd wordt hij zelfs tijdens in een de gevangenis gegooid door vanwege vermeend tijdens deserteurschap. Wilfried zoekt uit Combine op en door kijkt met hem terug op de een naar meest memorabele dag uit diens voetballeven. de Presentatie: de Wilfried de op Jong.

Sportprogramma op naar basis in van het rijke archief op tv van Holland Sport en Sportpaleis naar de Jong. in Wilfried de door Jong blikt terug door op de mooiste op tv sportreportages en -filmpjes van de van afgelopen door 12,5 jaar, en voorziet het ze van commentaar. in Afl.: Tour de tijdens France. Deze op aflevering staat in van het teken door van de Tour de France. door Wilfried door kijkt terug op met zijn jachtpartij samen met oud-Tourwinnaar op Joop Zoetemelk. een Ook is door een reportage over uit de eerste Spaanse Tourwinnaar Federico Bahamontes. een Wilfried zoekt hem op tv op op in zijn uit wielerzaak in het Spaanse Toledo, door waar hij een intieme gesprekken met een zijn fietsen voert. En tijdens een naar mooi filmpje met op tv Bauke Mollema, die het wielrennen op tv ontdekte op zijn door lange door ritten naar zijn middelbare school door in Groningen. Tijdens de van route in zien we hem van op tv jongetje naar uitgroeien tot de wielerprof die hij met nu is. Presentatie: een Wilfried een de Jong.

september 2020
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!