Programma gemist?

Achtdelige sportserie de op basis het van het rijke archief met van Holland Sport en met Sportpaleis de Jong. naar met Wilfried de Jong blikt terug op tv op de in mooiste sportreportages het en -filmpjes van de de afgelopen 12,5 jaar in en voorziet ze op tv van commentaar. Afl.: in Best of. Niet één sport door tijdens staat centraal maar een serie uit films over diverse op tv sporten. op Met reportages over de op tv beroemde paardenraces van Royal van Ascot een en de jaarlijkse op palio (roeirace) in het met Italiaanse La Spezia. de In deze in aflevering ook de weiscam-filmpjes (extreem vertraagse de beelden) van volleybalster met Manon in Flier en synchroonspringers Levy het Rosalina tijdens en Vilmar Aarding. En een de terugkeer van van de Nederlandse NBA-speler Francisco op tv Elson naar uit het Henegouwenplein in Rotterdam, tijdens waar hij het basketballen op tv leerde. Presentatie: naar Wilfried de naar Jong.

Sportprogramma een op basis van het het rijke van archief van Holland een Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried met de Jong blikt een terug op op de mooiste sportreportages en uit de -filmpjes van de afgelopen in 12,5 jaar en voorziet ze een van uit commentaar. Afl.: uit Boksen. Wilfried gaat langs in boksschool uit Crooswijk, waar Rotterdamse door boksers op uit leeftijd de nog steeds in training zijn. De door herinnering aan bokskampioen van Bep van op Klaveren met is hier springlevend. Ook een van reportage met op de Belgische bokser Jean-Pierre Coopman het die het door in 1976 in opnam tegen Muhammad tijdens Ali. Hij hield het vijf de het ronden vol en door kan zich nog de elke klap herinneren. Verder gaat Wilfried naar de ring het in met de Nederlands een bokskampioen Innocent. En uit een een documentaire over Primo Carnera, de door grootste bokser tijdens die Italië in ooit heeft gehad. Wilfried het bezoekt met het geboortedorp van de naar Reus van Sequels. op tv Presentatie: Wilfried de op tv Jong.

Sportprogramma op basis met van het rijke een in archief van Holland Sport en de Sportpaleis de Jong. Wilfried de de de Jong blikt terug op de naar mooiste sportreportages tijdens en -filmpjes van de in afgelopen 12,5 jaar, de op en voorziet ze van op commentaar. In tijdens de serie komen bijvoorbeeld de reportages van voorbij die Wilfried op maakte met Ruud door het van Nistelrooij in Manchester en Madrid, naar de wielerdocumentaires met met naar oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali het en Federico Bahamontes en uit tijdens boksspecials over Bep van in Klaveren en Primo het Carnera. Afl.: Voetbal. In met deze voetbaluitzending zien we tijdens in Wilfried afreizen naar een Napels, waar oud-voetballer Diego Maradona op nog immer een goddelijke door status heeft. in Ook uit is er een van reportage over Marco van Basten op door de golfbaan. van Verder kijkt Wilfried met terug op het tijdens opmerkelijke interview dat door hij naar in het najaar van 2009 het hield met Dick van Advocaat in een hotelkamer de in op tv Scheveningen. En een de documentaire over de tragedie op die naar het elftal van de Torino op 4 mei een 1949 trof. Op de op terugvlucht na een vriendschappelijke van wedstrijd tegen Benfica uit crashte het vliegtuig naar met door daarin de spelersgroep tegen de een Basilica de de Superga even buiten de Turijn. Wilfried het zoekt de enige speler het van de toenmalige selectie in op die niet tijdens in in het vliegtuig met zat; hij was vanwege met een knieblessure thuisgebleven. Presentatie: Wilfried uit de een Jong.

Sportspecials op basis van van het op tv rijke archief van op Holland Sport op en Sportpaleis de Jong. door Wilfried de naar Jong blikt terug op de de mooiste sportreportages en door -filmpjes de van de door afgelopen 12,5 jaar en door voorziet ze op tv van commentaar. Afl.: Wielrennen. op In de tweede uit wielrenuitzending van deze serie de onder meer tijdens de bekroonde documentaire Pijn van naar de door kou. Hierin keren de met Nederlandse wielrenners Erik door Breukink en Johan van met der Velde het terug naar de uit Italiaanse Passo di Gavia. van In 1988 leverden door beide renners tijdens hier op tv tijdens de Ronde van een Italië een tijdens strijd tegen sneeuw, op tv wind en vrieskou. de Breukink won de naar etappe, maar Van der Velde werd uit de de held. Hij moest onderkoeld en in uitgeput afstappen. op Ook een in deze uitzending een van bezoek aan het kerkje van van het Italiaanse Ghisallo, naar dat uitgegroeid het is tot een op bedevaartsplaats van wielrenners. En op Wilfried ontmoet naar Gino Bartali, veelvuldig Tour- door en Girowinnaar. tijdens Presentatie: Wilfried de in Jong.

Sportspecials op uit basis van het de rijke archief uit van Holland Sport op tv en Sportpaleis de een Jong. Wilfried de met Jong blikt terug op de de mooiste naar sportreportages en -filmpjes van in de het afgelopen 12,5 jaar en voorziet het ze van van commentaar. In tijdens de serie komen bijvoorbeeld de de reportages voorbij die tijdens Wilfried naar maakte met Ruud van Nistelrooij in met Manchester tijdens en Madrid, de wielerdocumentaires met op oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, de Gino Bartali en van uit Federico Bahamontes en met boksspecials over Bep door van Klaveren en Primo Carnera. Afl.: door Atletiek. Met een een portret van door de Britse sprinter Linford de de Christie, die in 1992 de een gouden medaille haalde op op uit de Olympische Spelen op de 100 van meter. Wilfried zocht op hem in 2003 op tv tijdens op en praat met tijdens hem over uit het geheim van de sprint. Ook de reportages uit tijdens Holland Sport over van hedendaagse topatleten als uit de Jamaicaanse sprinter Usain tijdens Bolt, de met Kroatische hoogspringster Blanca Vlasic op tv en de de Nederlandse hordenloper met Gregory Sedoc. En door Wilfried kijkt terug op naar het op veelbesproken portret dat hij maakte met over naar Foekje Dillema, een in Nederlandse atlete die na uit een gendertest in door 1950 levenslang in werd geschorst. Presentatie: Wilfried de op Jong.

Sportprogramma op de basis van het op rijke archief van Holland met Sport en Sportpaleis de de naar Jong. Wilfried de Jong een blikt het terug op de mooiste op tv sportreportages en naar -filmpjes van de afgelopen een 12,5 jaar, van en voorziet ze van van commentaar. In de serie komen met bijvoorbeeld de reportages uit voorbij uit die Wilfried maakte met op tv Ruud van het Nistelrooij in Manchester en Madrid, de van de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars op tv Joop Zoetemelk, Gino Bartali en een Federico Bahamontes het en een boksspecials over Bep van Klaveren en tijdens Primo op Carnera. Afl.: Voetbal. Met uit een een documentaire over de Londense volkswijk Highbury, het waar lange tijd een op het stadion van Arsenal was met gevestigd. in Vlak voor afbraak een van deze voetbaltempel maakte Wilfried een tijdens een op tv wedstrijddag een reportage de over 'een middagje een Arsenal'. Verder in deze aflevering naar uit hoort Dennis Bergkamp op voor het eerst de het radioverslag van een Jack van Gelder terug, in die uit zijn dak gaat met als Bergkamp in op tv 1998 op het op tv WK van in Frankrijk het op winnende doelpunt uit scoort. In deze aflevering zit ook naar de naar veelgeprezen documentaire Bloedwraak, over op de Argentijnse spits van het AC Milan, Nestor uit van Combine. In 1969 wordt uit de spits in door de strijd om de wereldbeker de in met Buenos Aires tegen met het Argentijnse Estudiantes bespuugd, geschopt op tv en bewusteloos geslagen. door Na de het wedstrijd wordt hij zelfs de in de tijdens gevangenis van gegooid vanwege vermeend deserteurschap. Wilfried zoekt tijdens van Combine op en kijkt in met hem terug op op tv de meest met memorabele dag uit diens van voetballeven. Presentatie: Wilfried een de in Jong.

Sportprogramma op basis naar van het rijke tijdens archief van Holland op tv Sport op tv en Sportpaleis de Jong. van Wilfried met de Jong blikt tijdens terug op de mooiste sportreportages en tijdens -filmpjes van de het door afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze naar van de commentaar. Afl.: Tour de op France. Deze aflevering op tv staat van in het teken van de in Tour de France. door Wilfried kijkt terug op uit zijn jachtpartij samen het het met oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. met Ook is het een reportage over de eerste het Spaanse Tourwinnaar Federico Bahamontes. tijdens Wilfried zoekt het hem op op tv in zijn wielerzaak in het naar Spaanse Toledo, het waar hij intieme op tv gesprekken met met zijn fietsen voert. En een met mooi op filmpje met Bauke Mollema, die de het naar wielrennen ontdekte op zijn in lange ritten op naar zijn de middelbare school in Groningen. Tijdens een de route zien met we hem het van jongetje uitgroeien op tot de wielerprof die hij met nu is. Presentatie: in Wilfried de van Jong.

juni 2019
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord