Programma gemist?

Achtdelige sportserie op een basis van van het rijke archief van op Holland Sport uit en Sportpaleis met de Jong. Wilfried de van Jong blikt terug op met naar de mooiste sportreportages door en -filmpjes van de het afgelopen 12,5 jaar op en voorziet in ze van commentaar. Afl.: uit Best of. in Niet één sport door staat centraal maar een serie films door over diverse tijdens sporten. Met tijdens reportages over de beroemde paardenraces in in van Royal Ascot tijdens en de jaarlijkse palio (roeirace) op in het uit Italiaanse La Spezia. In het deze door aflevering ook de weiscam-filmpjes tijdens (extreem vertraagse beelden) het van volleybalster Manon de Flier en synchroonspringers Levy een Rosalina en Vilmar Aarding. door En de naar terugkeer van door de Nederlandse NBA-speler Francisco Elson een naar het van Henegouwenplein uit in Rotterdam, waar hij het de basketballen in leerde. Presentatie: Wilfried de op tv Jong.

Sportprogramma op van basis uit van het rijke uit archief van Holland Sport op en Sportpaleis de het Jong. Wilfried van de Jong blikt op terug op de mooiste sportreportages de en -filmpjes naar van de afgelopen 12,5 jaar van en met voorziet ze van commentaar. Afl.: naar Boksen. tijdens Wilfried gaat langs in in boksschool een Crooswijk, waar Rotterdamse boksers het op leeftijd door nog steeds in training zijn. van De op tv herinnering aan bokskampioen Bep van van Klaveren het is hier springlevend. met Ook een reportage met de Belgische in met bokser Jean-Pierre Coopman die het het in naar 1976 opnam tegen Muhammad Ali. van Hij hield het vijf een ronden vol op en van kan zich nog naar elke klap herinneren. Verder gaat uit Wilfried de ring van in met de Nederlands naar bokskampioen Innocent. En het een documentaire over een Primo het Carnera, de grootste bokser die de Italië ooit heeft op tv gehad. Wilfried bezoekt op het geboortedorp de van de Reus tijdens van Sequels. met Presentatie: Wilfried de het Jong.

Sportprogramma op tv op basis van het met rijke archief van tijdens Holland op Sport en Sportpaleis met de Jong. Wilfried de Jong blikt op tv terug van op de mooiste sportreportages en van -filmpjes van de het afgelopen met 12,5 jaar, en voorziet met ze van commentaar. In naar de naar serie komen bijvoorbeeld de tijdens reportages voorbij die uit Wilfried de maakte met Ruud op tv van Nistelrooij in Manchester van en Madrid, de wielerdocumentaires tijdens met uit oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en naar op tv Federico Bahamontes en boksspecials over Bep naar van door Klaveren en Primo Carnera. het Afl.: het Voetbal. In deze met voetbaluitzending zien we het Wilfried afreizen naar Napels, waar oud-voetballer het een Diego Maradona nog immer een goddelijke het status op tv heeft. Ook is door er een met reportage over Marco van Basten met op het de golfbaan. Verder kijkt Wilfried terug naar op naar het opmerkelijke interview dat hij op tv in het tijdens najaar van op tv 2009 hield met op tv Dick Advocaat tijdens in een hotelkamer in Scheveningen. En de een van documentaire over met de tragedie die het van elftal van Torino op tijdens 4 mei 1949 trof. door Op de uit terugvlucht op tv na een vriendschappelijke wedstrijd tegen op tv Benfica crashte uit het vliegtuig met daarin tijdens de spelersgroep van tegen de Basilica naar de Superga even buiten tijdens Turijn. het Wilfried zoekt de enige speler van door de een toenmalige selectie op op die niet in het het vliegtuig zat; door hij was tijdens vanwege een knieblessure thuisgebleven. Presentatie: naar Wilfried de de Jong.

Sportspecials op basis van van het rijke van een archief van Holland op Sport en Sportpaleis uit de Jong. Wilfried de Jong door blikt terug op van de de mooiste sportreportages en -filmpjes van op tv de afgelopen 12,5 jaar uit met en voorziet ze van commentaar. Afl.: naar Wielrennen. In tijdens de tweede wielrenuitzending naar van deze serie op onder meer de bekroonde op tv documentaire Pijn naar van de kou. op tv Hierin keren in de Nederlandse wielrenners Erik een Breukink van en Johan van der met Velde terug naar de naar Italiaanse Passo di het Gavia. In 1988 leverden met beide op tv renners hier tijdens de Ronde de van Italië een door strijd tegen naar sneeuw, wind en vrieskou. de het Breukink won de etappe, tijdens maar Van uit der Velde werd uit de held. Hij door moest onderkoeld en uitgeput tijdens afstappen. Ook op tv in deze uitzending een bezoek een aan van het kerkje van naar het Italiaanse Ghisallo, dat uitgegroeid is tijdens naar tot een bedevaartsplaats van wielrenners. En een Wilfried ontmoet Gino de Bartali, de veelvuldig Tour- en een Girowinnaar. Presentatie: Wilfried met de Jong.

Sportspecials op basis van in van het rijke archief door van Holland Sport en naar Sportpaleis door de Jong. Wilfried de Jong blikt op terug op een de mooiste van sportreportages en op -filmpjes van de afgelopen 12,5 een jaar tijdens en voorziet ze naar van commentaar. In de uit serie komen op tv bijvoorbeeld de reportages van voorbij die Wilfried maakte met Ruud op tv van Nistelrooij in door Manchester en door Madrid, de het wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, naar Gino Bartali het en Federico Bahamontes en door boksspecials over Bep tijdens op tv van Klaveren en Primo een Carnera. Afl.: Atletiek. Met een van portret van de op tv Britse sprinter met Linford tijdens Christie, die in 1992 een van gouden medaille de haalde op de Olympische Spelen tijdens op de een 100 meter. Wilfried een zocht hem door in 2003 op tijdens en praat met hem uit over het geheim van met de sprint. door Ook van reportages uit Holland Sport over met hedendaagse topatleten een als de Jamaicaanse sprinter Usain de tijdens Bolt, de Kroatische hoogspringster van Blanca Vlasic en de Nederlandse een met hordenloper Gregory Sedoc. En Wilfried uit kijkt van terug op het veelbesproken portret een dat hij maakte naar over Foekje tijdens Dillema, een Nederlandse atlete tijdens die na een gendertest een in 1950 tijdens levenslang werd de geschorst. Presentatie: Wilfried de met Jong.

Sportprogramma op het basis van het het rijke van archief van Holland een Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried van de een Jong blikt het terug op de mooiste sportreportages het en -filmpjes van van de afgelopen 12,5 jaar, de het en voorziet ze van commentaar. In een de serie uit komen bijvoorbeeld de reportages door de voorbij die Wilfried maakte van met Ruud het van Nistelrooij in Manchester en het Madrid, de wielerdocumentaires met de oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, een met Gino Bartali en Federico Bahamontes een en boksspecials in over Bep van Klaveren en uit het Primo Carnera. Afl.: de Voetbal. Met een in documentaire over de Londense volkswijk met Highbury, waar lange tijd de het stadion van de van Arsenal was gevestigd. Vlak voor in afbraak van deze voetbaltempel een maakte Wilfried op tijdens een wedstrijddag een uit in reportage over 'een van middagje Arsenal'. Verder in deze naar aflevering in hoort Dennis Bergkamp voor met het eerst het radioverslag met van op tv Jack van Gelder terug, de die uit zijn dak gaat uit als Bergkamp in op van 1998 op het WK in met Frankrijk het winnende doelpunt tijdens scoort. op tv In deze aflevering met zit ook de veelgeprezen documentaire tijdens het Bloedwraak, over de Argentijnse spits op tv van AC Milan, Nestor uit Combine. In 1969 tijdens wordt in de spits in tijdens de strijd om uit de wereldbeker in in Buenos Aires door tegen het Argentijnse Estudiantes bespuugd, geschopt uit het en bewusteloos geslagen. Na de van wedstrijd wordt met hij zelfs in in de gevangenis gegooid vanwege van vermeend in deserteurschap. Wilfried zoekt door Combine op en kijkt met hem door terug door op de door meest memorabele dag uit diens voetballeven. op Presentatie: Wilfried de door de Jong.

Sportprogramma in op basis uit van het rijke van archief van Holland Sport en van Sportpaleis de Jong. Wilfried uit de Jong op blikt de terug op de in mooiste sportreportages en -filmpjes van de op tv van afgelopen 12,5 jaar, en voorziet met ze het van commentaar. Afl.: Tour de France. op Deze aflevering het staat in het op teken van de Tour in de uit France. Wilfried op kijkt terug op zijn met jachtpartij samen met oud-Tourwinnaar Joop met Zoetemelk. Ook tijdens is een reportage een over de een eerste Spaanse Tourwinnaar van Federico Bahamontes. Wilfried zoekt uit hem op op in zijn wielerzaak in het op Spaanse uit Toledo, waar hij intieme gesprekken uit met door zijn fietsen voert. een En een mooi op tv filmpje met Bauke met Mollema, die het wielrennen ontdekte van van op zijn lange ritten tijdens naar zijn middelbare tijdens school in Groningen. Tijdens op de route zien we het tijdens hem van jongetje uitgroeien tot van de wielerprof in die hij nu is. Presentatie: op tv het Wilfried de Jong.

januari 2021
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!