Programma gemist?

Achtdelige het sportserie op een basis van het een rijke archief van naar Holland Sport en Sportpaleis door de Jong. Wilfried naar de Jong blikt terug op op tv de met mooiste sportreportages en -filmpjes van op de afgelopen 12,5 in op tv jaar en voorziet ze door van commentaar. uit Afl.: Best of. tijdens Niet één sport staat centraal uit maar een serie in films over diverse sporten. van op tv Met reportages over de beroemde paardenraces een van tijdens Royal Ascot de en de jaarlijkse palio tijdens (roeirace) in het door Italiaanse La Spezia. In een deze aflevering met ook de tijdens weiscam-filmpjes (extreem vertraagse beelden) van volleybalster op Manon Flier het en synchroonspringers Levy van Rosalina en op Vilmar Aarding. tijdens En de terugkeer op tv van de Nederlandse NBA-speler een Francisco Elson naar tijdens het Henegouwenplein in Rotterdam, waar door hij op tv het basketballen tijdens leerde. Presentatie: Wilfried de naar Jong.

Sportprogramma in op basis op van het rijke archief van door Holland Sport en Sportpaleis de de de Jong. Wilfried de het Jong blikt terug op naar de mooiste sportreportages en op -filmpjes van van de tijdens afgelopen 12,5 jaar en voorziet uit ze van in commentaar. Afl.: een Boksen. Wilfried gaat langs met in boksschool Crooswijk, waar Rotterdamse uit boksers op leeftijd door nog door steeds in tijdens training zijn. De herinnering aan bokskampioen uit Bep van Klaveren de is hier springlevend. op Ook een reportage op met de Belgische het bokser Jean-Pierre Coopman tijdens naar die het in naar 1976 opnam tegen Muhammad van Ali. Hij hield het vijf in ronden vol in en kan in zich nog elke klap herinneren. in Verder op tv gaat Wilfried de ring in het met de Nederlands op tv bokskampioen Innocent. En tijdens een documentaire tijdens over Primo Carnera, het de door grootste bokser die Italië ooit naar heeft gehad. de Wilfried bezoekt naar het geboortedorp van van de Reus van Sequels. Presentatie: door Wilfried de naar Jong.

Sportprogramma van op basis tijdens van het rijke archief uit van Holland in Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried in tijdens de Jong blikt met terug op de van mooiste sportreportages en -filmpjes een van de naar afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze met uit van commentaar. In het de serie komen met bijvoorbeeld de reportages het voorbij die Wilfried maakte met Ruud op tv op tv van Nistelrooij in een Manchester en Madrid, door de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop het Zoetemelk, tijdens Gino Bartali en de Federico Bahamontes en boksspecials over het Bep van Klaveren en van Primo Carnera. het Afl.: door Voetbal. In deze voetbaluitzending de zien we Wilfried afreizen naar door op tv Napels, waar oud-voetballer Diego Maradona nog in immer een van goddelijke status heeft. Ook op is een er een reportage over door Marco tijdens van Basten op naar de golfbaan. Verder kijkt Wilfried op terug op het opmerkelijke op interview dat het hij op tv in het najaar op van 2009 hield met uit Dick Advocaat in uit een hotelkamer in Scheveningen. in En een documentaire over in de in tragedie die het elftal van de Torino op in 4 uit mei 1949 trof. Op de terugvlucht van op na een vriendschappelijke wedstrijd tegen een Benfica crashte het vliegtuig naar met daarin de de spelersgroep tegen de op met Basilica de Superga even buiten het Turijn. Wilfried zoekt de een op tv enige speler van de toenmalige het selectie van op die niet in het uit vliegtuig zat; hij de was vanwege een knieblessure het thuisgebleven. Presentatie: op Wilfried tijdens de Jong.

Sportspecials op het basis op tv van het rijke een archief van Holland in Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried door de Jong blikt uit terug op een de mooiste sportreportages en uit -filmpjes van de de afgelopen tijdens 12,5 jaar een en voorziet ze van commentaar. naar Afl.: Wielrennen. In de het tweede wielrenuitzending naar van deze serie de onder meer de bekroonde op documentaire op Pijn van de kou. Hierin het keren de Nederlandse in uit wielrenners Erik Breukink en uit Johan van de der Velde terug naar de uit Italiaanse Passo di Gavia. op In 1988 leverden een beide renners de hier tijdens de de Ronde van Italië een op tv strijd tegen sneeuw, op tv wind en vrieskou. een Breukink won de tijdens in etappe, maar Van op der Velde werd op de held. Hij moest onderkoeld en de uitgeput afstappen. Ook in in uit deze uitzending een met bezoek aan het kerkje van tijdens de het Italiaanse Ghisallo, dat uitgegroeid op is tot een bedevaartsplaats op van wielrenners. uit En Wilfried ontmoet het Gino naar Bartali, veelvuldig Tour- van en Girowinnaar. Presentatie: tijdens Wilfried de Jong.

Sportspecials tijdens op basis van de het rijke archief op tv van Holland in Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried naar de Jong blikt de een terug op de mooiste in sportreportages en -filmpjes van de in afgelopen 12,5 jaar op tv uit en voorziet ze van commentaar. uit In de serie komen een bijvoorbeeld de op tv reportages voorbij die Wilfried met de maakte met Ruud van Nistelrooij in een Manchester met en Madrid, van de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop naar Zoetemelk, met Gino Bartali en Federico door Bahamontes en boksspecials uit over Bep van uit Klaveren en Primo naar Carnera. Afl.: Atletiek. Met een een portret in van de van Britse sprinter Linford Christie, die in in 1992 door een gouden medaille haalde op een de door Olympische Spelen op de de 100 meter. Wilfried zocht een hem tijdens in 2003 op en het praat met het hem over het op geheim van de sprint. Ook het reportages tijdens uit Holland het Sport over hedendaagse topatleten als de op tv de Jamaicaanse sprinter Usain een Bolt, de Kroatische op hoogspringster Blanca Vlasic het en de Nederlandse hordenloper Gregory Sedoc. op En Wilfried het kijkt op tv terug op het in veelbesproken portret dat hij maakte over van Foekje Dillema, een naar Nederlandse atlete naar die na een gendertest naar naar in 1950 levenslang werd geschorst. Presentatie: met tijdens Wilfried de Jong.

Sportprogramma op basis uit van het rijke van de archief van Holland Sport op en Sportpaleis door de Jong. Wilfried op de Jong blikt terug tijdens op de mooiste sportreportages en op tv -filmpjes van uit de afgelopen 12,5 jaar, uit en voorziet van ze van commentaar. In de de de serie komen bijvoorbeeld de reportages een op tv voorbij die Wilfried naar maakte met Ruud de van Nistelrooij in Manchester naar en Madrid, de wielerdocumentaires met op op tv oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali met en Federico Bahamontes het en boksspecials naar over Bep van Klaveren een en Primo Carnera. Afl.: op tv Voetbal. uit Met een documentaire over de naar Londense met volkswijk Highbury, waar lange naar tijd het stadion van naar Arsenal was gevestigd. op tv tijdens Vlak voor afbraak van in deze voetbaltempel maakte Wilfried tijdens op tv naar een wedstrijddag een reportage over op 'een middagje in Arsenal'. Verder in de deze aflevering hoort Dennis in Bergkamp tijdens voor het eerst het radioverslag het van in Jack van Gelder terug, die uit in zijn een dak gaat uit als Bergkamp in 1998 op het op tv WK in Frankrijk met het uit winnende doelpunt scoort. door In deze van aflevering zit ook de uit veelgeprezen documentaire Bloedwraak, over de met uit Argentijnse spits van AC Milan, Nestor de Combine. In het 1969 wordt de spits tijdens in de strijd tijdens om de de wereldbeker in naar Buenos Aires tegen op het Argentijnse op tv Estudiantes bespuugd, geschopt en bewusteloos geslagen. naar uit Na de wedstrijd wordt hij naar zelfs in op tv de gevangenis gegooid vanwege vermeend op tv deserteurschap. Wilfried zoekt door Combine met op en met kijkt met hem terug naar op de meest memorabele de dag de uit diens voetballeven. Presentatie: Wilfried de het een Jong.

Sportprogramma op basis in van naar het rijke op archief van Holland Sport en Sportpaleis met de op tv Jong. Wilfried de Jong blikt door terug op het de in mooiste sportreportages en -filmpjes met van de afgelopen tijdens 12,5 jaar, in en voorziet ze van commentaar. Afl.: met het Tour de France. Deze uit aflevering staat in het teken door van de Tour naar op tv de France. Wilfried kijkt naar terug op op tv zijn jachtpartij samen een met oud-Tourwinnaar Joop de Zoetemelk. Ook is op tv een reportage over de in eerste Spaanse Tourwinnaar Federico door Bahamontes. Wilfried zoekt op tv hem op in zijn het wielerzaak in het op tv Spaanse op tv Toledo, waar hij intieme naar gesprekken met zijn fietsen in voert. de En een mooi filmpje uit met van Bauke Mollema, die het wielrennen uit ontdekte op zijn het lange met ritten naar zijn middelbare door school in Groningen. Tijdens de in de route zien we hem op tv van jongetje uitgroeien tot de tijdens wielerprof uit die hij nu is. Presentatie: uit het Wilfried de Jong.

mei 2021
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!