Programma gemist?

Achtdelige sportserie op tv op basis van het naar rijke naar archief van Holland Sport op en Sportpaleis door de Jong. Wilfried de in Jong blikt tijdens terug op het de mooiste sportreportages het en -filmpjes van in de afgelopen 12,5 jaar een en voorziet uit ze van commentaar. Afl.: Best of. uit Niet tijdens één sport staat centraal maar van door een serie films over diverse sporten. op Met reportages in over de beroemde paardenraces op tv van Royal op tv Ascot en de naar jaarlijkse palio (roeirace) in in het Italiaanse La op Spezia. van In deze aflevering ook van de weiscam-filmpjes de (extreem vertraagse beelden) naar van volleybalster Manon met Flier en synchroonspringers Levy Rosalina uit en Vilmar Aarding. op tv En de terugkeer door van het de Nederlandse NBA-speler Francisco Elson van naar een het Henegouwenplein in van Rotterdam, waar hij het basketballen met leerde. uit Presentatie: Wilfried de in Jong.

Sportprogramma het op basis door van het rijke archief naar van Holland Sport de en Sportpaleis de in Jong. Wilfried de Jong blikt door met terug op de het mooiste sportreportages en -filmpjes door van de afgelopen 12,5 jaar van en voorziet naar ze naar van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried gaat met langs op tv in boksschool Crooswijk, waar Rotterdamse in boksers van op leeftijd met nog steeds in training zijn. van De herinnering aan bokskampioen door Bep op van Klaveren de is hier springlevend. Ook een de reportage met naar de Belgische op tv bokser Jean-Pierre Coopman die het in naar 1976 van opnam tegen Muhammad Ali. Hij met hield het naar vijf ronden tijdens vol en kan zich nog naar elke klap herinneren. het Verder de gaat Wilfried de op ring in met de de Nederlands bokskampioen Innocent. de En een documentaire over door uit Primo Carnera, de grootste bokser die de Italië met ooit heeft gehad. Wilfried bezoekt een de het geboortedorp van de Reus van uit Sequels. Presentatie: op tv Wilfried een de Jong.

Sportprogramma op basis het van het rijke de archief van door Holland Sport en Sportpaleis naar de Jong. het Wilfried de in Jong blikt tijdens terug op de mooiste sportreportages uit en -filmpjes van van de met afgelopen 12,5 jaar, tijdens en voorziet ze van op commentaar. In de serie komen de bijvoorbeeld de uit reportages voorbij een die Wilfried maakte met Ruud een van van Nistelrooij in Manchester en de Madrid, op tv de wielerdocumentaires met naar oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino tijdens Bartali en Federico op Bahamontes en door boksspecials over Bep van Klaveren en op tv Primo Carnera. Afl.: in naar Voetbal. In deze van voetbaluitzending zien we uit Wilfried afreizen naar Napels, waar oud-voetballer door Diego Maradona door nog de immer een goddelijke status heeft. Ook van tijdens is er een reportage over naar Marco van Basten op van de golfbaan. Verder door kijkt op Wilfried terug op het uit opmerkelijke interview een dat hij in uit het najaar op van 2009 hield met Dick tijdens Advocaat in een uit hotelkamer in van Scheveningen. En tijdens een documentaire over de tragedie die de het elftal naar van Torino op 4 in mei 1949 trof. met Op de terugvlucht op tv na een met vriendschappelijke wedstrijd op tegen Benfica naar crashte het vliegtuig met daarin de in spelersgroep tegen van de Basilica de naar Superga even buiten door Turijn. Wilfried zoekt de tijdens van enige speler van de van toenmalige selectie op op tv die niet een in het vliegtuig in zat; hij was vanwege naar een knieblessure thuisgebleven. Presentatie: in Wilfried op de Jong.

Sportspecials op basis het van het tijdens rijke archief van met Holland Sport en Sportpaleis op van de Jong. Wilfried op tv de Jong blikt terug op tijdens de mooiste sportreportages en uit uit -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar tijdens een en voorziet ze van commentaar. Afl.: tijdens Wielrennen. uit In de tweede wielrenuitzending met van tijdens deze serie onder meer naar de bekroonde een documentaire Pijn van de kou. met Hierin keren de tijdens Nederlandse wielrenners Erik het Breukink op tv en Johan van der Velde terug met naar de Italiaanse tijdens Passo di met Gavia. uit In 1988 leverden beide van renners hier tijdens tijdens de Ronde van Italië een naar strijd tegen met sneeuw, wind en vrieskou. tijdens Breukink won de met etappe, in maar Van der Velde naar werd de held. Hij op moest onderkoeld een en uitgeput afstappen. het Ook in deze met uitzending in een bezoek aan het kerkje op tv van het Italiaanse het Ghisallo, dat de uitgegroeid is tot in een bedevaartsplaats naar van wielrenners. En Wilfried van ontmoet Gino Bartali, van veelvuldig Tour- en Girowinnaar. Presentatie: met Wilfried de met Jong.

Sportspecials op het basis van het het rijke archief in van Holland Sport door en Sportpaleis de Jong. tijdens Wilfried de Jong tijdens blikt tijdens terug op de mooiste sportreportages een en -filmpjes uit van de afgelopen 12,5 jaar in en van voorziet ze tijdens van commentaar. In de de serie komen bijvoorbeeld door de reportages voorbij die door Wilfried maakte met Ruud in van Nistelrooij tijdens in Manchester en Madrid, de de op tv wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop naar Zoetemelk, Gino Bartali en met Federico Bahamontes uit en boksspecials over Bep uit van Klaveren tijdens en Primo Carnera. Afl.: een het Atletiek. Met een portret van een de Britse door sprinter Linford Christie, die door in een 1992 een gouden medaille haalde op naar de van Olympische Spelen op de 100 door naar meter. Wilfried zocht hem in 2003 de op en praat een met in hem over op tv het geheim van de sprint. op tv Ook reportages uit Holland de Sport in over hedendaagse op topatleten als de Jamaicaanse sprinter tijdens Usain tijdens Bolt, de Kroatische hoogspringster in Blanca Vlasic en de naar Nederlandse hordenloper Gregory de Sedoc. tijdens En Wilfried kijkt terug op het op tv op veelbesproken portret dat van hij maakte over Foekje Dillema, een uit Nederlandse atlete uit die na met een gendertest naar in 1950 levenslang een werd geschorst. Presentatie: Wilfried het de Jong.

Sportprogramma op uit basis van op tv het rijke archief de van Holland Sport en de Sportpaleis de van Jong. Wilfried de Jong in blikt terug door op de mooiste tijdens sportreportages en -filmpjes van tijdens de afgelopen 12,5 jaar, het en het voorziet ze van in commentaar. In uit de serie komen bijvoorbeeld de tijdens reportages voorbij die het Wilfried op maakte met Ruud het van Nistelrooij in Manchester en op tv Madrid, door de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, van Gino Bartali naar en de Federico Bahamontes en boksspecials over van Bep van in Klaveren en Primo Carnera. Afl.: op tv Voetbal. op tv Met een op documentaire over de uit Londense volkswijk Highbury, waar lange het tijd het tijdens stadion van Arsenal was gevestigd. de Vlak voor een afbraak van deze voetbaltempel tijdens maakte van Wilfried tijdens in een wedstrijddag een reportage over een 'een middagje Arsenal'. uit Verder in in deze aflevering hoort Dennis door Bergkamp de voor het eerst van het radioverslag van Jack tijdens van Gelder terug, die op tv uit zijn dak van gaat als in Bergkamp in 1998 op tijdens het naar WK in Frankrijk het winnende een doelpunt in scoort. In deze aflevering zit op tv ook de veelgeprezen documentaire tijdens Bloedwraak, over met de Argentijnse spits op tv van AC Milan, Nestor de Combine. In naar 1969 wordt het de spits in de strijd van een om de wereldbeker in Buenos Aires een tegen het Argentijnse naar Estudiantes bespuugd, het geschopt en naar bewusteloos geslagen. naar Na de wedstrijd wordt hij zelfs op in uit de gevangenis gegooid vanwege met vermeend deserteurschap. Wilfried zoekt naar met Combine op en kijkt op met hem het terug op de door meest memorabele dag tijdens uit diens voetballeven. Presentatie: Wilfried op de tijdens Jong.

Sportprogramma door op basis van het de rijke archief van in Holland Sport en Sportpaleis uit de Jong. een Wilfried de Jong blikt op van terug op de mooiste sportreportages in en -filmpjes van van de afgelopen een 12,5 jaar, en voorziet ze op tv door van commentaar. Afl.: Tour de de France. Deze aflevering staat door in op tv het teken van de met Tour de France. Wilfried tijdens kijkt terug door op op zijn jachtpartij samen met een oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. van Ook is door een reportage over van de eerste Spaanse een Tourwinnaar Federico Bahamontes. de Wilfried zoekt hem op het in zijn wielerzaak op tv in het Spaanse Toledo, op waar hij intieme gesprekken met met zijn fietsen de voert. En een een mooi op tv filmpje met het Bauke Mollema, die door het wielrennen ontdekte op zijn een lange ritten het naar zijn het middelbare school in een Groningen. Tijdens de route zien naar we hem van door jongetje uitgroeien tot de tijdens wielerprof die hij door nu is. Presentatie: tijdens in Wilfried de Jong.

januari 2019
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord