Programma gemist?

Achtdelige sportserie op op basis van het in rijke archief op van tijdens Holland Sport en Sportpaleis de van Jong. Wilfried de in Jong in blikt terug op uit de mooiste sportreportages en -filmpjes uit van op de afgelopen 12,5 jaar en voorziet in ze naar van commentaar. Afl.: uit Best of. Niet één in sport in staat centraal maar een serie van films over diverse een sporten. Met op tv reportages over de van beroemde paardenraces van Royal op tv Ascot en de het jaarlijkse palio (roeirace) het in een het Italiaanse La Spezia. In deze de aflevering van ook de weiscam-filmpjes (extreem uit vertraagse beelden) van volleybalster de Manon Flier en in synchroonspringers door Levy Rosalina en Vilmar Aarding. op En de terugkeer met van de Nederlandse een NBA-speler Francisco Elson de naar het van Henegouwenplein in naar Rotterdam, waar hij het tijdens basketballen leerde. Presentatie: Wilfried op de het Jong.

Sportprogramma op basis op van het het rijke archief met van Holland Sport en Sportpaleis uit de Jong. Wilfried een de op tv Jong blikt terug op de in mooiste in sportreportages en -filmpjes van in de afgelopen 12,5 jaar met en voorziet ze met het van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried gaat het langs in boksschool van Crooswijk, waar op tv Rotterdamse boksers op leeftijd op een nog steeds in training zijn. door De herinnering aan bokskampioen van op Bep van Klaveren is de hier springlevend. Ook een reportage door met door de Belgische bokser Jean-Pierre Coopman met die het de in 1976 opnam tegen met Muhammad van Ali. Hij hield het met vijf met ronden vol en kan in zich nog elke een klap herinneren. het Verder gaat Wilfried door de ring in met de Nederlands uit bokskampioen op Innocent. En een documentaire over door Primo een Carnera, de grootste met bokser die Italië ooit uit heeft gehad. Wilfried bezoekt op het met geboortedorp van tijdens de Reus van Sequels. Presentatie: uit Wilfried de van Jong.

Sportprogramma op basis in tijdens van het rijke op tv archief van Holland Sport met en Sportpaleis de Jong. Wilfried door tijdens de Jong blikt terug op de tijdens mooiste sportreportages uit en uit -filmpjes van de afgelopen 12,5 het jaar, en voorziet ze door op tv van commentaar. In de serie van komen bijvoorbeeld tijdens de reportages voorbij die op tv Wilfried maakte met Ruud het van Nistelrooij van in het Manchester en Madrid, met de wielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, tijdens Gino Bartali tijdens en door Federico Bahamontes en boksspecials over Bep naar van van Klaveren en Primo Carnera. naar Afl.: Voetbal. het In deze van voetbaluitzending zien we Wilfried een afreizen naar een Napels, waar oud-voetballer Diego uit Maradona nog immer een goddelijke door status heeft. uit Ook tijdens is er een reportage over een Marco van Basten op op tv op tv de golfbaan. Verder kijkt tijdens Wilfried terug op naar het opmerkelijke door interview dat hij in het najaar naar van 2009 de hield met naar Dick Advocaat in van een hotelkamer met in Scheveningen. En een documentaire over de de tragedie in die met het elftal van Torino een op 4 mei van 1949 trof. door Op de terugvlucht na een een vriendschappelijke wedstrijd tijdens tegen Benfica crashte het vliegtuig naar met daarin van de spelersgroep tegen het de Basilica de het Superga het even buiten Turijn. Wilfried zoekt in de enige een speler van uit de toenmalige selectie op uit die niet in naar het vliegtuig zat; hij was de naar vanwege een knieblessure tijdens thuisgebleven. Presentatie: Wilfried de met Jong.

Sportspecials op basis op van op het rijke archief een van Holland Sport naar en Sportpaleis de Jong. tijdens Wilfried de naar Jong blikt terug op tv op de mooiste sportreportages en van -filmpjes van de van afgelopen 12,5 jaar op tv en naar voorziet ze van commentaar. van Afl.: Wielrennen. In op tv de tweede een wielrenuitzending van deze serie onder een meer de bekroonde naar tijdens documentaire Pijn van van de kou. Hierin keren de Nederlandse een wielrenners Erik door Breukink en Johan van van der door Velde terug tijdens naar de Italiaanse naar Passo di Gavia. In 1988 leverden in door beide renners hier tijdens in de Ronde het van Italië een strijd tegen naar sneeuw, wind naar en vrieskou. Breukink won de door etappe, maar Van de der Velde een werd de held. het Hij door moest onderkoeld en uitgeput tijdens afstappen. Ook tijdens in deze uitzending uit een bezoek aan op het kerkje van het Italiaanse op tv Ghisallo, dat uitgegroeid op is tot naar een bedevaartsplaats van wielrenners. En van Wilfried ontmoet Gino het Bartali, veelvuldig Tour- uit en door Girowinnaar. Presentatie: naar Wilfried de Jong.

Sportspecials op op basis van van het rijke archief van een Holland Sport van en Sportpaleis de Jong. Wilfried uit de Jong met blikt terug de op de mooiste sportreportages naar en -filmpjes van door de afgelopen 12,5 het jaar en voorziet in ze van commentaar. In het de serie komen van bijvoorbeeld de met reportages door voorbij die Wilfried met maakte met Ruud van Nistelrooij de in Manchester en Madrid, tijdens de wielerdocumentaires met met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, tijdens Gino van Bartali en de Federico Bahamontes en boksspecials over Bep op tv van een Klaveren en de Primo Carnera. Afl.: Atletiek. Met de een een portret van de Britse met sprinter Linford Christie, die uit in op tv 1992 een gouden medaille naar haalde op de Olympische uit Spelen op de de 100 meter. met Wilfried zocht hem uit in 2003 op en praat het met hem op over het geheim het van de sprint. Ook het op reportages uit Holland Sport over op tv hedendaagse topatleten als op tv de Jamaicaanse sprinter Usain in van Bolt, de Kroatische met hoogspringster Blanca Vlasic en de Nederlandse op naar hordenloper Gregory Sedoc. En de Wilfried kijkt terug op het het op tv veelbesproken portret dat hij uit maakte over Foekje Dillema, een in Nederlandse atlete op die na naar een gendertest in 1950 levenslang op tv door werd geschorst. Presentatie: Wilfried de een Jong.

Sportprogramma op door basis van het rijke van archief van Holland het door Sport en Sportpaleis de in Jong. Wilfried de Jong blikt uit terug op de op in mooiste sportreportages en -filmpjes van de het afgelopen de 12,5 jaar, en voorziet ze naar van commentaar. tijdens In de serie komen op tv bijvoorbeeld de reportages op voorbij die Wilfried de maakte naar met Ruud van op tv Nistelrooij in naar Manchester en Madrid, de wielerdocumentaires met op tijdens oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino in Bartali en Federico op tv Bahamontes en boksspecials over op tv Bep van Klaveren en met een Primo Carnera. Afl.: Voetbal. Met op een documentaire over de tijdens Londense volkswijk Highbury, een waar lange tijd het het stadion van het naar Arsenal was gevestigd. Vlak voor door afbraak van deze voetbaltempel een maakte uit Wilfried tijdens een door wedstrijddag een reportage op over 'een middagje Arsenal'. in Verder naar in deze aflevering uit hoort Dennis Bergkamp in voor het eerst het met radioverslag van Jack tijdens van Gelder terug, die de uit zijn in dak gaat als tijdens Bergkamp in 1998 op de het WK in Frankrijk tijdens het winnende doelpunt het naar scoort. In deze aflevering op zit ook de veelgeprezen in documentaire het Bloedwraak, over de Argentijnse spits van het AC Milan, naar Nestor met Combine. In 1969 een wordt de spits in een de strijd om op de wereldbeker in Buenos Aires met van tegen het Argentijnse naar Estudiantes bespuugd, geschopt en de bewusteloos geslagen. Na de wedstrijd tijdens wordt hij het zelfs tijdens in de gevangenis het gegooid vanwege vermeend een deserteurschap. Wilfried zoekt Combine op van en kijkt met hem op op terug op de meest op memorabele dag naar uit diens voetballeven. Presentatie: Wilfried tijdens de de Jong.

Sportprogramma de op basis van het op rijke archief van van Holland Sport en Sportpaleis in de tijdens Jong. Wilfried de met Jong blikt terug op de van mooiste sportreportages het en op -filmpjes van de de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet van ze van commentaar. uit Afl.: Tour de in France. het Deze aflevering staat in op tv het teken van op de Tour het de France. Wilfried kijkt terug van op op zijn jachtpartij samen een met oud-Tourwinnaar Joop Zoetemelk. Ook is op tv een reportage over naar de het eerste Spaanse van Tourwinnaar Federico Bahamontes. door Wilfried zoekt hem op in zijn op wielerzaak in het tijdens door Spaanse Toledo, waar op hij intieme gesprekken uit met zijn fietsen voert. En een naar in mooi filmpje met Bauke Mollema, die met in het wielrennen ontdekte met op zijn lange ritten op naar zijn middelbare school in tijdens in Groningen. Tijdens de op route zien we hem van jongetje van op uitgroeien tot de wielerprof die uit hij nu is. Presentatie: het Wilfried de in Jong.

augustus 2017
23-08-2010 20:30

Best of

Holland Sportzomer - Best of

Achtdelige sportserie op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Best of. ...

16-08-2010 20:30

Boksen

Holland Sportzomer - Boksen

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Boksen. Wilfried...

09-08-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

02-08-2010 20:30

Wielrennen

Holland Sportzomer - Wielrennen

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. Afl.: Wielrennen. In de...

26-07-2010 20:30

Atletiek

Holland Sportzomer - Atletiek

Sportspecials op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bijvo...

19-07-2010 20:35

Voetbal

Holland Sportzomer - Voetbal

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komen bij...

12-07-2010 20:35

Tour de France

Holland Sportzomer - Tour de France

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug op de mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. Afl.: Tour de France....

Holland Sportzomer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Sportzomer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Sportzomer bij Holland Sportzomer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Sportzomer. Heb je een uitzending van Holland Sportzomer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Sportzomer gemist

Sportprogramma op basis van het rijke archief van Holland Sport en Sportpaleis de Jong. Wilfried de Jong blikt terug opde mooiste sportreportages en -filmpjes van de afgelopen 12,5 jaar, en voorziet ze van commentaar. In de serie komenbijvoorbeeld de reportages voorbij die Wilfried maakte met Ruud van Nistelrooij in Manchester en Madrid, dewielerdocumentaires met oud-Tourwinnaars Joop Zoetemelk, Gino Bartali en Federico Bahamontes en boksspecials over Bepvan Klaveren en Primo Carnera. Presentatie: Wilfried de Jong.

Uitzending gemist van Holland Sportzomer? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Sportzomer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 23-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord