Programma gemist?
december 2021
13-07-2010 20:30

13 juli 2010

Strange Wilderness - 13 juli 2010

Strange Wilderness gaat over Peter die de natuurshow van zijn vader. De kijkcijfers liggen echter in de goot, waardoor de show bijna van de buis gehaald wordt. Peter moet als een gek aan de slag om toch met een wereldscoop te komen: hij gaa...

Strange Wilderness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Strange Wilderness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Strange Wilderness bij Strange Wilderness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Strange Wilderness. Heb je een uitzending van Strange Wilderness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Strange Wilderness gemist

Strange Wilderness gaat over Peter die de natuurshow van zijn vader. De kijkcijfers liggen echter in de goot, waardoor de show bijna van de buis gehaald wordt. Peter moet als een gek aan de slag om toch met een wereldscoop te komen: hij gaat op zoek naar Big Foot!

Uitzending gemist van Strange Wilderness? Hier kun je alle uitzendingen van Strange Wilderness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-07-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!