Programma gemist?

Newlyweds van Shannon en op tv Frank zijn nog maar in kort eigenaar van de de bQute Salon. Het een gaat echter niet een goed met de in zaak en dat heeft op een z'n weerslag op hun huwelijk. Tabatha de grijpt uit in en naar probeert de simpele door zaak om te op tv toveren tot een tijdens kwaliteitssalon.

Het gaat niet met goed met de door salon van Debbie op tv in Farrell. Ze inversteert niet door in haar medewerkers, waardoor het door grootste naar deel van een hen tegen haar in met opstand is het gekomen. Tabatha wil naar de boel graag redden, door maar het door is de vraag of Debbie klaar op tv met is voor verandering.

Klanten van laten de Avanti Salon met in Boston links liggen, tijdens waardoor van de zaak op het punt met van sluiten een staat. op Tabatha ontdekt dat de eigenaar zijn met verantwoordelijkheden niet naar heeft door genomen, waardoor de met salon achteruit ging. Ze op tv probeert te redden de wat er te redden uit valt.

Dougie uit Freeman hoopt met van zijn extravagante gedrag klanten te naar tijdens werven voor zijn kapsalon in door Cape Cod. Het tegendeel van is waar door en naar Tabatha moet gaan puinruimen. op tv Ook heeft ze haar de handen vol aan Dougie's in protégé het Robbie, die tijdens zich als een door echte diva gedraagt.

Tabatha het staat voor een van naar haar zwaarste in klussen tot nu een toe. De het Texaanse Salon Vendome heeft maar de liefst vijf eigenaars. op tv Zij zijn tijdens het allemaal met naar elkaar oneens wat voor in heftige spanningen binnen de tijdens salon met zorgt.

Tim en Alexis op tv Byk namen door achttien op tv maanden geleden de Christopher Hill een Salon over, een zonder enige ervaring uit in het vak. De twee in tijdens namen aan dat ze het het wel zouden redden, maar door dat een viel vies met tegen. Tel daarbij naar op dat ze respectloos van met de een kappers en het vak omgaan en een het drama door is compleet. Lukt het met Tabatha om hun naar houding te veranderen op naar en hun salon van de met ondergang te door redden?

De tijdens zussen Cindy en naar Marjorie Phun tijdens openden hun salon Mia op Bella vier jaar met geleden in een poging genoeg uit te uit verdienen om zichzelf en uit hun jongere op zussen Karen en een Janet te van onderhouden. Karen en Janet van nemen de salon echter in voor lief, wat het Cindy woest maakt. De in het sfeer in Mia op Bella is om te snijden, van waardoor de zaken op steeds slechter lopen. met Tabatha met trekt in bij de zussen Phun op tv in een van poging de op salon én een de zussenrelatie te uit redden.

Janeen Nufer met heeft door al haar geld de geïnvesteerd in haar door salon Earth Moon Sun. Aanvankelijk opende op tv in ze de zaak samen in met haar moeder, maar uit die op heeft het schip inmiddels verlaten. met Janeen kan Tabatha's van hulp door dus goed gebruiken.

Covina",Tabatha met brengt een bezoek uit aan Robert en Jody, die op samen de uit Tantrum Salon in het op Californische Covina runnen. uit De op zaken gaan niet een zoals gewenst, onder uit meer omdat Jody vaker thuis naar is om voor op de van kinderen te zorgen, dan in dat ze zich de als een saloneigenaar tijdens gedraagt. Tabatha schiet naar te de hulp.

Scott in Neesham heeft al zijn in spaargeld gestoken in op tv 'Chicago in Male', een kapsalon voor mannen. Tabatha op tv ontdekt al naar snel door dat een salon de alleen voor mannelijke klanten een niet goed tijdens loopt.

Tabatha is gewend met tijdens om te werken met vervelende stylisten, op tv maar de achterbakse met eigenaar op tv en zijn op tv medewerkers van de Refuge van Salon in Los naar Angeles maken met het wel heel van bont. Tabatha vraagt zich af van of deze salon de haar hulp een wel verdient.

Tabatha neemt salon in 'Brownes and van Co.' in Miami onder in handen. het De norse eigenaar Nikki van zwaait in hier de scepter.

Tabatha uit heeft haar handen vol aan door tijdens haar volgende 'project', in de onsympathieke saloneigenaar een Nikki. Ook de het medewerkers vinden Nikki op tv verschrikkelijk om mee een te werken en nemen het een liefst door ontslag. De gemoederen lopen naar hoog op, vooral van wanneer Nikki Tabatha in letterlijk aanvliegt.

Darren een Anselmo lijkt meer in een hyperactief kind door dan de verantwoordelijke eigenaar tijdens van van een eigen salon. Zijn medewerkers de hebben het inmiddels naar helemaal gehad met zijn uit vreemde gedrag en met een sluiting met van tijdens de salon lijkt nabij. Tabatha tijdens spreekt een hartig uit woordje met uit Darren.

Los Angeles",De Eclectic de salon in Los in Angeles deed tien van jaar van geleden goede zaken, in tot eigenaresse Jacqui Montero de tijdens tijdens controle over haar medewerkers verloor een en daarmee haar door liefde voor het uit kappersvak. Inmiddels is ze op tijdens bijna failliet en ziet ze zich van genoodzaakt haar op salon te sluiten. een Tabatha laat op tv dit niet uit zomaar gebeuren.

september 2021
27-06-2011 20:29

B - Qute Salon

Tabatha's Salon Takeover - B - Qute Salon

Newlyweds Shannon en Frank zijn nog maar kort eigenaar van de bQute Salon. Het gaat echter niet goed met de zaak en dat heeft z'n weerslag op hun huwelijk. Tabatha grijpt in en probeert de simpele zaak om te toveren tot een kwaliteitssalon.

20-06-2011 20:28

Touch Of Begance Salon

Tabatha's Salon Takeover - Touch Of Begance Salon

Het gaat niet goed met de salon van Debbie Farrell. Ze inversteert niet in haar medewerkers, waardoor het grootste deel van hen tegen haar in opstand is gekomen. Tabatha wil de boel graag redden, maar het is de vraag of Debbie klaar is voor...

13-06-2011 20:30

Avanti Salon

Tabatha's Salon Takeover - Avanti Salon

Klanten laten de Avanti Salon in Boston links liggen, waardoor de zaak op het punt van sluiten staat. Tabatha ontdekt dat de eigenaar zijn verantwoordelijkheden niet heeft genomen, waardoor de salon achteruit ging. Ze probeert te redden wat...

06-06-2011 20:31

West End Salon

Tabatha's Salon Takeover - West End Salon

Dougie Freeman hoopt met zijn extravagante gedrag klanten te werven voor zijn kapsalon in Cape Cod. Het tegendeel is waar en Tabatha moet gaan puinruimen. Ook heeft ze haar handen vol aan Dougie's protégé Robbie, die zich als een echte diva...

30-05-2011 20:28

Salon Vendome

Tabatha's Salon Takeover - Salon Vendome

Tabatha staat voor een van haar zwaarste klussen tot nu toe. De Texaanse Salon Vendome heeft maar liefst vijf eigenaars. Zij zijn het allemaal met elkaar oneens wat voor heftige spanningen binnen de salon zorgt.

23-05-2011 20:30

Christopher Hill Salon

Tabatha's Salon Takeover - Christopher Hill Salon

Tim en Alexis Byk namen achttien maanden geleden de Christopher Hill Salon over, zonder enige ervaring in het vak. De twee namen aan dat ze het wel zouden redden, maar dat viel vies tegen. Tel daarbij op dat ze respectloos met de kappers en...

16-05-2011 20:31

Mia Bella

Tabatha's Salon Takeover - Mia Bella

De zussen Cindy en Marjorie Phun openden hun salon Mia Bella vier jaar geleden in een poging genoeg te verdienen om zichzelf en hun jongere zussen Karen en Janet te onderhouden. Karen en Janet nemen de salon echter voor lief, wat Cindy woes...

14-03-2011 21:28

"Earth Moon Sun: Western Springs"

Tabatha's Salon Takeover - "Earth Moon Sun: Western Springs"

Janeen Nufer heeft al haar geld geïnvesteerd in haar salon Earth Moon Sun. Aanvankelijk opende ze de zaak samen met haar moeder, maar die heeft het schip inmiddels verlaten. Janeen kan Tabatha's hulp dus goed gebruiken.

07-03-2011 21:28

"Tantrum Salon

Tabatha's Salon Takeover - "Tantrum Salon

Covina",Tabatha brengt een bezoek aan Robert en Jody, die samen de Tantrum Salon in het Californische Covina runnen. De zaken gaan niet zoals gewenst, onder meer omdat Jody vaker thuis is om voor de kinderen te zorgen, dan dat ze zich als e...

28-02-2011 21:25

"Chicago Male: Chicago"

Tabatha's Salon Takeover - "Chicago Male: Chicago"

Scott Neesham heeft al zijn spaargeld gestoken in 'Chicago Male', een kapsalon voor mannen. Tabatha ontdekt al snel dat een salon alleen voor mannelijke klanten niet goed loopt.

21-02-2011 21:27

"Refuge Salon: Los Angeles"

Tabatha's Salon Takeover - "Refuge Salon: Los Angeles"

Tabatha is gewend om te werken met vervelende stylisten, maar de achterbakse eigenaar en zijn medewerkers van de Refuge Salon in Los Angeles maken het wel heel bont. Tabatha vraagt zich af of deze salon haar hulp wel verdient.

14-02-2011 21:27

"Brownes And Co.: Miami"

Tabatha's Salon Takeover - "Brownes And Co.: Miami"

Tabatha neemt salon 'Brownes and Co.' in Miami onder handen. De norse eigenaar Nikki zwaait hier de scepter.

07-02-2011 21:25

"Plush Salon: Chatsworth"

Tabatha's Salon Takeover - "Plush Salon: Chatsworth"

Tabatha heeft haar handen vol aan haar volgende 'project', de onsympathieke saloneigenaar Nikki. Ook de medewerkers vinden Nikki verschrikkelijk om mee te werken en nemen het liefst ontslag. De gemoederen lopen hoog op, vooral wanneer Nikki...

31-01-2011 21:25

"Bang Salon: Fort Lauderdale"

Tabatha's Salon Takeover - "Bang Salon: Fort Lauderdale"

Darren Anselmo lijkt meer een hyperactief kind dan de verantwoordelijke eigenaar van een eigen salon. Zijn medewerkers hebben het inmiddels helemaal gehad met zijn vreemde gedrag en een sluiting van de salon lijkt nabij. Tabatha spreekt een...

24-01-2011 21:24

"Eclectic Salon

Tabatha's Salon Takeover - "Eclectic Salon

Los Angeles",De Eclectic salon in Los Angeles deed tien jaar geleden goede zaken, tot eigenaresse Jacqui Montero de controle over haar medewerkers verloor en daarmee haar liefde voor het kappersvak. Inmiddels is ze bijna failliet en ziet ze...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!