Programma gemist?

Make-overprogramma naar waarin noodlijdende het bedrijven, die ten onder dreigen van te gaan, onder handen met de worden genomen.

Make-overprogramma door waarin noodlijdende bedrijven, die ten naar het onder dreigen te gaan, in onder handen worden uit genomen.

Make-overprogramma met waarin noodlijdende in bedrijven, die ten onder in dreigen te gaan, onder handen het worden met genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende op met bedrijven, die ten onder dreigen te een gaan, onder handen een worden door genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende van bedrijven, die van ten onder dreigen van te gaan, onder handen het worden van genomen.

Tabatha op tv gaat opnieuw een langs salons die ze tijdens in de eerste twee door seizoenen heeft een geholpen.

Nik Nejad is door het een ervaren stylist, van maar hij weet weinig van op tv zakendoen. door De Concerto Salon, die hij anderhalf de jaar op geleden overnam, bevindt zich op de een goede van locatie naar en had een sterke de reputatie. Sinds Nik de salon op tv heeft tijdens overgenomen, is daar van nog maar weinig van het over. Tabatha helpt Nik van om de controle van over zijn naar zaak terug te een krijgen.

Eigenaar Brian naar Honn heeft geen met idee waarom zijn salon tijdens geen goede zaken het doet. Tabatha ontdekt met dat het personeel naar ongelukkig een is terwijl de manager zich op tv van geen in kwaad tijdens bewust is. Ze heeft een week uit de met tijd om Brian in te op het laten zien wat er ontbreekt in door zijn zaak. naar Tevens naar gaat Tabatha op zoek naar een manieren uit op het personeel naar te inspireren om op de salon tot een op succes te tijdens maken.

New Jersey,Bridgette, eigenaar in van Salon Bridgette, het behandelt haar moeder met als een bediende het in en laat haar verwende dochter overal van mee wegkomen. Ze het met heeft een stylist tijdens in dienst die totaal onvoorbereid tijdens naar op het werk komt en haar assistentes op worden op de geen enkele manier gemotiveerd. tijdens Werk een aan de in winkel voor Tabatha!

Sande de Cranford is gek op tijdens yoghurt en met is daarom winkel uit 'Chill' begonnen. naar Helaas loopt de zaak het niet goed en het dat komt door onder meer door de slechte tijdens kwaliteit uit van de producten en de naar op onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt een uit of 'Chill' het nog te redden door is.

Pat Duke opende met haar beauty op tv shop 24 in jaar geleden. Nadat door ze haar winkel uitbreidde, de stapten haar door oude medewerkers op. Tabatha uit ontdekt dat Pat hier in nog steeds niet in overheen op tv is.

Na het de dood van haar moeder door is op Aisha McKenzie, met eigenaar van de naar Beyond Salon, niet meer aardig voor de haar door personeel. Het gevolg is dat tijdens door de medewerkers zich tijdens onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha naar helpt een Aisha om de zaken naar weer onder op controle te krijgen.

Californië,Club Ripples was tijdens jarenlang de op tv hotspot in voor gays. Nu is het het zeven een dagen per week leeg. de Kan Tabatha hier verandering in naar uit brengen?

Er wordt hulp tijdens ingeschakeld een door haarsalon Jungle Red door in Minneapolis. Eigenaar Suzanne door is een veertiger in die zich gedraagt in alsof ze twintig tijdens jaar jonger op tv is. Hierdoor door neemt het personeel uit haar niet serieus van en komt de op tv verantwoordelijkheid voor de uit zaak vooral met op haar dochter in Kari neer. Voor Tabatha een is het al snel duidelijk: van Suzanne op tv heeft dringend een de reality check met nodig.

Joy Brandell met heeft een kapsalon door voor kinderen, door maar sinds naar haar ouders zijn overleden, heeft op tv Joy al haar passie een door voor het kappersvak verloren. Ook naar haar medewerkers in hebben het niet meer uit naar hun de zin; ze houden zelfs tijdens niet van kinderen. met Joy het heeft besloten om ook volwassenen te van van knippen, maar zij weten de een salon niet van te vinden. Tabatha staat met voor op de enorme uitdaging om Joy op weer op tv warm voor haar zaak te van krijgen.

augustus 2021
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!