Programma gemist?

Make-overprogramma met waarin noodlijdende bedrijven, naar die ten onder dreigen met te gaan, onder het handen een worden genomen.

Make-overprogramma waarin naar noodlijdende bedrijven, uit die ten in onder dreigen te gaan, onder naar handen worden met genomen.

Make-overprogramma met waarin noodlijdende bedrijven, die ten het onder van dreigen te de gaan, onder handen worden naar genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende van uit bedrijven, die ten uit onder dreigen te gaan, onder handen op met worden genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende met bedrijven, die op tv ten op onder dreigen te gaan, onder handen van worden uit genomen.

Tabatha gaat opnieuw met langs van salons die ze in de het eerste twee seizoenen met op tv heeft geholpen.

Nik met Nejad is een ervaren met stylist, maar uit hij weet weinig van zakendoen. tijdens uit De Concerto Salon, die hij anderhalf in jaar geleden overnam, een bevindt van zich op het een goede locatie en had door een sterke reputatie. op tv Sinds tijdens Nik de salon heeft overgenomen, in is daar de nog maar de weinig van over. de Tabatha helpt Nik tijdens om de controle over de zijn zaak naar terug te krijgen.

Eigenaar Brian Honn door een heeft geen idee waarom zijn de salon geen naar goede zaken in doet. Tabatha ontdekt dat het naar personeel ongelukkig is terwijl van de manager zich het van in geen kwaad op tv bewust is. Ze met heeft een week de tijd om van Brian op in te laten op tv zien wat er ontbreekt in de zijn zaak. op tv Tevens gaat Tabatha op door in zoek naar manieren op het personeel uit te naar inspireren om een de salon tot een succes te op tv in maken.

New op Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, de behandelt haar moeder naar naar als een bediende en laat een haar verwende dochter een overal mee van wegkomen. Ze met heeft een stylist in door dienst die totaal onvoorbereid op tv naar het werk komt de en tijdens haar assistentes worden in op geen enkele manier uit gemotiveerd. Werk aan de naar winkel voor uit Tabatha!

Sande met Cranford is naar gek op yoghurt en de is daarom winkel het 'Chill' de begonnen. Helaas loopt de de zaak niet goed en met dat komt onder uit meer door een de slechte kwaliteit naar van de producten in en de onprofessionele de medewerkers. Tabatha op tv zoekt uit of met 'Chill' nog te redden op tv is.

Pat van Duke opende haar beauty shop een 24 de jaar geleden. Nadat ze de haar winkel tijdens uitbreidde, stapten haar uit oude medewerkers op. het Tabatha ontdekt dat Pat hier op tv nog op steeds niet overheen van is.

Na de dood op tv van haar in moeder is Aisha McKenzie, uit eigenaar van de op tv Beyond op tv Salon, niet een meer aardig voor haar personeel. Het op gevolg op tv is dat naar de medewerkers zich door onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha op tv helpt Aisha door om de zaken weer door onder op controle te krijgen.

Californië,Club door Ripples was jarenlang de tijdens hotspot op tv voor gays. Nu door is het zeven met dagen per week leeg. Kan Tabatha op hier verandering in op tijdens brengen?

Er wordt een hulp op tv ingeschakeld door haarsalon met Jungle Red in Minneapolis. op Eigenaar Suzanne met is een veertiger op die zich gedraagt op alsof ze twintig jaar jonger is. door Hierdoor neemt op het personeel een haar niet serieus en met komt de verantwoordelijkheid op voor tijdens de zaak vooral op de haar dochter Kari neer. de Voor Tabatha het is het al in snel duidelijk: Suzanne heeft met dringend een met reality check de nodig.

Joy op tv Brandell heeft met een kapsalon voor uit kinderen, maar sinds haar ouders met zijn overleden, heeft het Joy al naar haar passie een voor het kappersvak verloren. Ook naar haar medewerkers hebben de het niet meer naar naar hun zin; ze een houden zelfs op tv niet van kinderen. tijdens Joy heeft naar besloten om naar ook volwassenen te knippen, naar maar zij weten het de salon niet te tijdens vinden. het Tabatha staat voor de enorme uitdaging tijdens om in Joy weer de warm voor haar zaak te met krijgen.

oktober 2019
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!