Programma gemist?

Make-overprogramma het waarin noodlijdende bedrijven, op tv die ten van onder dreigen te gaan, onder uit handen worden het genomen.

Make-overprogramma in waarin noodlijdende bedrijven, die ten tijdens onder op dreigen te gaan, onder handen tijdens worden op tv genomen.

Make-overprogramma uit waarin noodlijdende bedrijven, die de ten onder op tv dreigen te gaan, onder van handen worden tijdens genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende uit bedrijven, die ten op tv onder dreigen op te gaan, onder handen door worden de genomen.

Make-overprogramma door waarin noodlijdende bedrijven, van die ten van onder dreigen te gaan, onder handen de worden naar genomen.

Tabatha gaat opnieuw tijdens langs salons die in ze in de de eerste door twee seizoenen heeft tijdens geholpen.

Nik de Nejad is een uit ervaren stylist, maar in hij weet weinig van zakendoen. een De Concerto Salon, naar die hij anderhalf de jaar geleden overnam, een bevindt zich op tijdens het een goede locatie en had een met sterke in reputatie. Sinds Nik de tijdens salon het heeft overgenomen, is in daar nog maar weinig de van over. naar Tabatha helpt Nik een om de controle over zijn zaak op terug te de krijgen.

Eigenaar de Brian Honn heeft met geen idee waarom zijn op tv salon geen goede op zaken doet. Tabatha op tv ontdekt dat naar het personeel tijdens ongelukkig is terwijl de manager op tv zich van geen kwaad met het bewust is. Ze tijdens heeft een week de tijd van om Brian in met te laten tijdens zien wat uit er ontbreekt in zijn zaak. Tevens uit op tv gaat Tabatha op zoek naar door manieren op het personeel uit te de inspireren om de salon met tot tijdens een succes te met maken.

New Jersey,Bridgette, de eigenaar van Salon Bridgette, tijdens het behandelt haar moeder als een met bediende en op tv laat haar verwende de dochter overal het mee wegkomen. Ze heeft een stylist met in dienst die uit totaal door onvoorbereid naar het werk van komt en haar assistentes door worden op geen een enkele manier in gemotiveerd. Werk aan door de winkel voor van Tabatha!

Sande een Cranford is gek op het yoghurt en is daarom naar winkel 'Chill' een het begonnen. Helaas loopt de zaak een niet van goed en dat komt onder meer tijdens van door de slechte de kwaliteit van de producten het en de onprofessionele medewerkers. tijdens Tabatha van zoekt uit of 'Chill' nog in te van redden is.

Pat het Duke opende haar beauty het shop 24 jaar geleden. de Nadat ze haar op tv naar winkel uitbreidde, stapten haar op oude medewerkers op. uit Tabatha ontdekt dat Pat door hier nog steeds met niet overheen in is.

Na de op tv dood van het haar moeder is een Aisha McKenzie, eigenaar naar van de Beyond Salon, niet tijdens meer aardig voor door van haar personeel. Het in gevolg is dat de medewerkers zich in onbeschoft en onprofessioneel de gedragen. de Tabatha helpt Aisha om door de een zaken weer onder controle te naar krijgen.

Californië,Club het Ripples was jarenlang de hotspot op voor tijdens gays. Nu is het op tv zeven dagen op per week leeg. de Kan Tabatha hier uit verandering in van brengen?

Er door wordt hulp ingeschakeld door door haarsalon op tv Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar met Suzanne is een veertiger naar die zich gedraagt op tv alsof in ze twintig jaar door jonger is. Hierdoor in neemt het personeel tijdens haar niet op serieus en komt de verantwoordelijkheid met voor uit de zaak vooral op de haar dochter op Kari neer. Voor Tabatha is op tv het al van snel duidelijk: Suzanne heeft dringend met een reality check naar op tv nodig.

Joy in Brandell heeft een kapsalon van voor kinderen, met maar sinds haar door ouders zijn naar overleden, heeft Joy al haar tijdens passie voor het kappersvak uit verloren. Ook haar het naar medewerkers hebben het niet met meer naar op tv hun zin; ze met houden zelfs niet van kinderen. op Joy heeft een besloten om ook door volwassenen te knippen, maar op tv zij weten de salon van niet met te vinden. Tabatha staat door voor de enorme uitdaging tijdens om Joy in weer warm op voor haar in zaak te krijgen.

november 2020
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!