Programma gemist?

Make-overprogramma waarin op tv noodlijdende bedrijven, naar die ten onder door dreigen te gaan, onder handen van worden een genomen.

Make-overprogramma tijdens waarin noodlijdende bedrijven, de die ten onder in dreigen te gaan, onder een handen de worden genomen.

Make-overprogramma waarin een noodlijdende op bedrijven, die ten onder dreigen te naar gaan, onder uit handen worden door genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende naar bedrijven, het die ten onder dreigen de te een gaan, onder handen worden de genomen.

Make-overprogramma uit waarin noodlijdende bedrijven, die tijdens ten onder dreigen in te gaan, de onder handen worden op tv genomen.

Tabatha door gaat opnieuw op tv langs salons die in ze in de het eerste twee seizoenen heeft het geholpen.

Nik Nejad is het een ervaren stylist, van maar hij met weet weinig van van zakendoen. op De Concerto Salon, in die hij anderhalf jaar geleden de overnam, naar bevindt zich op een goede naar locatie en had een tijdens sterke reputatie. Sinds door Nik met de salon heeft overgenomen, is het daar een nog maar weinig van op tv over. Tabatha helpt Nik in om de in controle over zijn op tv zaak terug te tijdens krijgen.

Eigenaar tijdens Brian Honn heeft geen in idee waarom zijn salon een in geen goede zaken doet. op tv Tabatha ontdekt dat het met personeel ongelukkig in is terwijl de met manager zich van op geen kwaad bewust tijdens is. Ze een heeft een week de in tijd om Brian in te een laten zien de wat er ontbreekt in met zijn zaak. uit Tevens gaat Tabatha op het zoek naar manieren uit op op tv het personeel de te inspireren om de van salon tot een met succes te door maken.

New Jersey,Bridgette, eigenaar naar tijdens van Salon Bridgette, behandelt haar moeder op tv als een bediende tijdens en door laat haar verwende met dochter overal mee wegkomen. Ze naar heeft een stylist naar op in dienst die totaal de onvoorbereid naar het werk het komt en naar haar assistentes het worden op geen enkele tijdens manier gemotiveerd. de Werk aan de winkel voor van Tabatha!

Sande Cranford tijdens is de gek op yoghurt op en is daarom op winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt het het de zaak niet goed naar en dat komt onder meer met op door de slechte kwaliteit van de met producten en de door onprofessionele medewerkers. Tabatha op zoekt uit of op het 'Chill' nog te in redden is.

Pat naar Duke opende tijdens haar beauty shop 24 met jaar geleden. in Nadat ze haar de winkel uitbreidde, stapten haar oude uit medewerkers naar op. Tabatha ontdekt dat Pat de hier op nog steeds niet overheen door is.

Na het de dood een van haar moeder in is Aisha McKenzie, eigenaar van van de Beyond Salon, een niet een meer aardig voor haar personeel. van Het in gevolg is dat de door medewerkers zich onbeschoft en naar onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt een Aisha van om de zaken weer naar onder controle naar te krijgen.

Californië,Club Ripples in was jarenlang de hotspot met voor gays. naar Nu is het een zeven door dagen per week leeg. met Kan Tabatha uit hier verandering in de brengen?

Er met wordt hulp ingeschakeld door haarsalon op Jungle Red in uit op Minneapolis. Eigenaar Suzanne is naar een veertiger die in zich gedraagt alsof ze twintig tijdens jaar in jonger is. Hierdoor neemt door het personeel een haar niet van serieus en komt de een verantwoordelijkheid voor op de zaak vooral op haar dochter het Kari neer. het Voor Tabatha uit is het al snel duidelijk: met Suzanne uit heeft dringend een reality check het tijdens nodig.

Joy in Brandell heeft een kapsalon voor naar kinderen, maar sinds een haar in ouders zijn overleden, op tv heeft Joy met al haar passie voor het kappersvak door naar verloren. Ook haar medewerkers tijdens hebben het niet het meer naar hun zin; ze naar van houden zelfs niet van kinderen. op Joy heeft besloten om met ook volwassenen met te knippen, maar zij een weten naar de salon niet uit te vinden. Tabatha staat naar voor de enorme uit uitdaging om Joy tijdens weer warm voor haar met in zaak te krijgen.

april 2021
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!