Programma gemist?

Make-overprogramma waarin het noodlijdende bedrijven, die van ten in onder dreigen te het gaan, onder handen op worden genomen.

Make-overprogramma waarin van noodlijdende bedrijven, die ten een onder dreigen tijdens te gaan, door onder handen worden de genomen.

Make-overprogramma een waarin noodlijdende een bedrijven, die ten de onder dreigen te gaan, onder handen naar tijdens worden genomen.

Make-overprogramma van waarin noodlijdende het bedrijven, die ten op tv onder dreigen te in gaan, onder handen met worden genomen.

Make-overprogramma waarin naar noodlijdende bedrijven, op tv die ten onder dreigen te naar gaan, het onder handen worden het genomen.

Tabatha op gaat opnieuw met langs salons die ze van in de eerste twee het seizoenen heeft een geholpen.

Nik van Nejad is een ervaren met stylist, maar hij weet door weinig tijdens van zakendoen. uit De Concerto Salon, die hij met anderhalf jaar de geleden overnam, bevindt zich de op een goede met locatie en had tijdens een van sterke reputatie. Sinds de Nik de salon heeft overgenomen, is een daar tijdens nog maar weinig van over. een het Tabatha helpt Nik om het de controle met over zijn zaak terug te in krijgen.

Eigenaar Brian met Honn de heeft geen idee waarom zijn salon met geen goede zaken door doet. in Tabatha ontdekt dat het met personeel door ongelukkig is terwijl op de manager zich van geen kwaad met van bewust is. Ze heeft uit een week de tijd om uit Brian in van te laten zien wat in uit er ontbreekt in tijdens zijn zaak. Tevens gaat Tabatha van op zoek naar manieren van op op het personeel te op tv inspireren om op tv de salon tot een succes met te een maken.

New Jersey,Bridgette, uit eigenaar van Salon door Bridgette, behandelt haar moeder een tijdens als een bediende en laat de haar verwende dochter overal op mee wegkomen. het Ze heeft een stylist op tv de in dienst die de totaal onvoorbereid naar tijdens het werk komt en haar op tv assistentes worden een op geen enkele op manier gemotiveerd. van Werk aan de winkel voor van Tabatha!

Sande Cranford door is gek tijdens op yoghurt en is daarom een winkel 'Chill' met begonnen. Helaas de loopt de zaak niet tijdens goed het en dat komt onder door meer door de slechte de in kwaliteit van de producten en in de de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of op tv 'Chill' nog te de redden door is.

Pat Duke opende op haar op beauty shop 24 naar jaar geleden. Nadat ze haar het winkel uitbreidde, naar stapten haar tijdens oude medewerkers op. een Tabatha ontdekt dat Pat het hier uit nog steeds niet overheen de is.

Na op de dood van haar een moeder is Aisha McKenzie, naar eigenaar van op tv de Beyond met Salon, niet meer aardig voor met haar personeel. Het naar gevolg is uit dat de in medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel in gedragen. Tabatha helpt het een Aisha om de het zaken weer onder controle te in krijgen.

Californië,Club het Ripples was jarenlang de op hotspot voor gays. Nu in is van het zeven dagen met per week leeg. tijdens Kan Tabatha hier verandering in op met brengen?

Er door wordt hulp ingeschakeld door de haarsalon Jungle Red in tijdens op tv Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger de die door zich gedraagt alsof ze naar twintig jaar op tv jonger is. een Hierdoor neemt het personeel op haar niet het serieus en komt de tijdens verantwoordelijkheid voor de van zaak vooral op haar met dochter Kari neer. Voor door Tabatha is het tijdens al het snel duidelijk: Suzanne heeft door dringend een reality check op tv van nodig.

Joy Brandell de heeft het een kapsalon voor van kinderen, maar sinds haar ouders zijn van overleden, heeft Joy het al de haar passie voor door het kappersvak het verloren. Ook haar medewerkers door hebben het niet meer een naar hun zin; de ze houden op zelfs niet van kinderen. Joy op tv heeft door besloten om ook volwassenen te naar knippen, maar zij op in weten de salon niet te tijdens vinden. door Tabatha staat voor de enorme uitdaging naar om Joy in weer tijdens warm voor haar het zaak te krijgen.

augustus 2020
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!