Programma gemist?

Make-overprogramma waarin noodlijdende een met bedrijven, die ten onder dreigen te in gaan, op tv onder handen worden op genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende door op bedrijven, die ten onder dreigen te op gaan, onder door handen worden door genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende in bedrijven, die een ten onder dreigen te het gaan, onder van handen worden op genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende op bedrijven, die op tv ten onder dreigen te door het gaan, onder handen uit worden genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende uit bedrijven, die ten van onder dreigen te in het gaan, onder handen worden op genomen.

Tabatha in gaat opnieuw langs salons uit die ze in op tv de eerste twee seizoenen in heeft met geholpen.

Nik Nejad is van een ervaren tijdens stylist, maar van hij weet naar weinig van zakendoen. De in Concerto Salon, die hij anderhalf met naar jaar geleden overnam, de bevindt zich op door een goede locatie de en had een sterke tijdens reputatie. Sinds Nik door de salon heeft overgenomen, is door daar door nog maar de weinig van over. Tabatha helpt van Nik om tijdens de controle over uit zijn zaak terug te de krijgen.

Eigenaar de Brian Honn heeft geen van idee waarom zijn de salon geen goede zaken op tv doet. naar Tabatha ontdekt dat het personeel van ongelukkig het is terwijl de manager naar zich van geen kwaad naar tijdens bewust is. Ze heeft een door week de door tijd om tijdens Brian in te op laten zien wat er ontbreekt naar in zijn zaak. Tevens uit gaat met Tabatha op zoek naar manieren op op van het personeel te inspireren om met de salon het tot een succes te op tv in maken.

New Jersey,Bridgette, met eigenaar van Salon Bridgette, naar behandelt haar naar moeder als een uit bediende en laat haar van verwende dochter overal met uit mee wegkomen. Ze uit heeft een stylist in dienst die uit totaal door onvoorbereid naar tijdens het werk komt op tv en haar assistentes tijdens worden op geen enkele manier een gemotiveerd. Werk aan uit de met winkel voor Tabatha!

Sande uit Cranford is gek op yoghurt op en een is daarom winkel 'Chill' een begonnen. het Helaas loopt de zaak de niet tijdens goed en dat komt onder het meer door de slechte naar kwaliteit tijdens van de producten met en de onprofessionele medewerkers. in Tabatha zoekt uit uit of 'Chill' op tv nog te redden in is.

Pat Duke met opende haar beauty shop de het 24 jaar geleden. Nadat ze de haar winkel uitbreidde, stapten op haar met oude medewerkers op. Tabatha ontdekt van dat het Pat hier nog steeds niet op tv overheen het is.

Na uit de dood van haar met moeder is Aisha met McKenzie, eigenaar van met de het Beyond Salon, niet meer een aardig voor haar op tv personeel. Het gevolg op is dat op tv de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel naar gedragen. Tabatha op tv helpt Aisha om de van in zaken weer onder op controle te krijgen.

Californië,Club in Ripples was jarenlang de hotspot van voor gays. naar Nu is het zeven met dagen met per week leeg. Kan Tabatha in naar hier verandering in tijdens brengen?

Er met wordt hulp ingeschakeld uit door haarsalon Jungle Red op tv in Minneapolis. naar Eigenaar Suzanne in is een veertiger die zich gedraagt naar alsof op ze twintig jaar jonger het is. in Hierdoor neemt het personeel haar in niet het serieus en komt de verantwoordelijkheid op tv voor de zaak de vooral op tijdens haar dochter Kari de neer. Voor Tabatha is het een al tijdens snel duidelijk: Suzanne heeft op tv dringend een de reality check van nodig.

Joy Brandell heeft naar een door kapsalon voor van kinderen, maar sinds op tv haar ouders zijn overleden, heeft Joy het al haar tijdens passie voor van het kappersvak van verloren. Ook haar medewerkers hebben het een niet meer een naar hun zin; ze op tijdens houden zelfs niet tijdens van kinderen. Joy heeft besloten om uit in ook volwassenen te knippen, maar met zij de weten de salon niet te vinden. met Tabatha staat uit voor op de enorme uitdaging om Joy van weer warm voor haar door zaak te tijdens krijgen.

april 2020
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!