Programma gemist?

Make-overprogramma naar waarin noodlijdende uit bedrijven, die ten onder dreigen het te op gaan, onder handen worden met genomen.

Make-overprogramma de waarin noodlijdende bedrijven, die uit ten onder op dreigen te in gaan, onder handen worden op tv genomen.

Make-overprogramma op waarin noodlijdende op bedrijven, die ten onder dreigen te tijdens gaan, onder handen met worden tijdens genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende uit bedrijven, die een ten naar onder dreigen te gaan, onder de handen worden met genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende het bedrijven, op die ten onder door dreigen te gaan, onder handen uit worden uit genomen.

Tabatha gaat opnieuw van langs salons uit die ze in de uit uit eerste twee seizoenen heeft de geholpen.

Nik Nejad is met een ervaren stylist, het maar uit hij weet weinig van zakendoen. in door De Concerto Salon, die hij anderhalf naar jaar op geleden overnam, naar bevindt zich op een goede op tv locatie tijdens en had een sterke reputatie. Sinds uit Nik de salon het heeft overgenomen, in is daar op tv nog maar door weinig van over. Tabatha in helpt Nik van om de controle in over zijn zaak terug de te krijgen.

Eigenaar Brian Honn het heeft geen op tv idee waarom zijn salon op tv uit geen goede zaken doet. Tabatha naar ontdekt dat door het personeel ongelukkig is van terwijl de manager uit zich een van geen kwaad bewust is. Ze op tv heeft een het week in de tijd om uit Brian in te laten zien een wat er ontbreekt in in naar zijn zaak. Tevens gaat Tabatha op uit zoek naar manieren een een op het personeel in te inspireren om de salon op tot een succes te in door maken.

New een Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, op tv behandelt door haar moeder als de een bediende en laat op haar verwende dochter de overal de mee wegkomen. Ze met heeft een stylist een in dienst die totaal onvoorbereid naar in het met werk komt en haar een assistentes worden op van geen enkele manier gemotiveerd. de Werk het aan de op winkel voor Tabatha!

Sande op tv Cranford is gek van op yoghurt en is daarom op winkel naar 'Chill' begonnen. Helaas de loopt de zaak van niet goed en dat door met komt onder meer door een de slechte kwaliteit van in de producten in en de onprofessionele het medewerkers. Tabatha op tv zoekt uit of 'Chill' nog met te redden een is.

Pat Duke opende van de haar beauty shop 24 jaar geleden. uit Nadat ze haar de van winkel uitbreidde, stapten haar oude op tv medewerkers de op. Tabatha ontdekt dat het Pat hier nog steeds van niet overheen door is.

Na uit de dood van haar moeder met is Aisha van McKenzie, eigenaar een van de van Beyond Salon, niet meer aardig een voor op haar personeel. Het naar gevolg is dat de medewerkers zich de onbeschoft tijdens en onprofessioneel gedragen. Tabatha een helpt Aisha om tijdens de op tv zaken weer onder controle te door krijgen.

Californië,Club in Ripples was het jarenlang de hotspot van voor gays. Nu is naar het zeven dagen per week van leeg. Kan Tabatha met de hier verandering in door brengen?

Er wordt hulp naar ingeschakeld door haarsalon het Jungle Red in met door Minneapolis. Eigenaar Suzanne is naar een veertiger die zich van gedraagt alsof op ze twintig jaar jonger tijdens is. de Hierdoor neemt het personeel haar niet het de serieus en komt de verantwoordelijkheid met voor de op zaak vooral op haar in dochter Kari neer. Voor tijdens Tabatha is het de al tijdens snel duidelijk: op tv Suzanne heeft dringend een reality de check een nodig.

Joy tijdens Brandell heeft een kapsalon uit voor kinderen, maar de sinds uit haar ouders zijn met overleden, heeft Joy al haar met passie voor een het kappersvak uit verloren. Ook haar medewerkers met hebben het niet meer door naar hun door zin; ze houden zelfs niet het van het kinderen. Joy heeft van besloten om ook volwassenen van te knippen, in maar zij weten de de salon niet te vinden. het in Tabatha staat voor de enorme op uitdaging het om Joy weer warm een voor haar zaak te tijdens krijgen.

november 2019
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!