Programma gemist?

Make-overprogramma waarin het noodlijdende bedrijven, die op ten onder dreigen op te gaan, onder handen op tv van worden genomen.

Make-overprogramma van waarin noodlijdende bedrijven, door die ten onder dreigen te uit gaan, onder handen van worden met genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende naar de bedrijven, die ten onder dreigen van te gaan, de onder handen worden naar genomen.

Make-overprogramma waarin noodlijdende het bedrijven, naar die ten onder op dreigen te gaan, onder handen een worden uit genomen.

Make-overprogramma uit waarin noodlijdende het bedrijven, die ten onder dreigen door te gaan, onder op tv handen door worden genomen.

Tabatha een gaat opnieuw langs salons tijdens die ze in de uit eerste door twee seizoenen naar heeft geholpen.

Nik Nejad op is het een ervaren stylist, maar hij op weet met weinig van zakendoen. De een Concerto Salon, die hij op tv anderhalf jaar geleden op overnam, bevindt zich met op een op tv goede locatie en had een op sterke reputatie. door Sinds Nik de salon het heeft de overgenomen, is op tv daar nog maar weinig van tijdens over. Tabatha helpt Nik uit om door de controle over het zijn zaak terug van te krijgen.

Eigenaar naar Brian Honn heeft het geen idee waarom met zijn salon geen goede zaken tijdens doet. uit Tabatha ontdekt dat de het personeel van ongelukkig is terwijl de naar manager zich van tijdens geen kwaad bewust is. naar Ze heeft een week met de op tv tijd om Brian in te de laten zien wat het er op ontbreekt in door zijn zaak. Tevens gaat op Tabatha op zoek naar manieren in op op tv het personeel te op inspireren om op de salon tot een een succes te een maken.

New op Jersey,Bridgette, eigenaar van op Salon Bridgette, behandelt haar moeder het uit als een bediende en laat haar van verwende dochter overal op mee wegkomen. Ze in heeft een stylist op in dienst die op tv totaal een onvoorbereid naar het uit werk komt en in haar assistentes worden op op geen enkele manier met gemotiveerd. Werk aan op tv de naar winkel voor Tabatha!

Sande Cranford op tv is gek een op yoghurt en in is daarom op tv winkel 'Chill' begonnen. Helaas tijdens loopt de zaak het niet goed uit en dat komt onder op tv meer door de in slechte kwaliteit door van de uit producten en de door onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt op tv uit of 'Chill' nog naar te redden door is.

Pat het Duke opende haar beauty naar shop 24 jaar geleden. naar Nadat ze haar met winkel een uitbreidde, stapten haar op oude medewerkers op. Tabatha ontdekt van dat Pat hier uit nog steeds in niet overheen met is.

Na in de dood van het haar moeder is Aisha McKenzie, in eigenaar van van de uit Beyond Salon, niet naar meer aardig voor haar personeel. het Het gevolg het is dat de in medewerkers zich het onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha het helpt op Aisha om de in zaken weer onder controle op te krijgen.

Californië,Club Ripples tijdens was naar jarenlang de hotspot voor uit gays. Nu is het op zeven dagen in per week leeg. Kan op tv Tabatha hier verandering uit in het brengen?

Er wordt hulp met ingeschakeld door haarsalon tijdens op Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar met Suzanne is een op tv veertiger die een zich gedraagt alsof ze twintig een jaar naar jonger is. Hierdoor uit neemt het personeel haar niet met serieus en komt het het de verantwoordelijkheid voor de het zaak vooral op uit haar dochter Kari neer. Voor het Tabatha is uit het al snel duidelijk: door Suzanne heeft naar dringend naar een reality check van nodig.

Joy de Brandell heeft een kapsalon voor de kinderen, van maar sinds een haar ouders zijn overleden, heeft Joy door al tijdens haar passie in voor het kappersvak verloren. Ook haar met medewerkers hebben het het niet het meer naar het hun zin; ze houden uit zelfs niet naar van kinderen. Joy heeft besloten tijdens om ook tijdens volwassenen te knippen, maar zij in weten de salon het op niet te vinden. Tabatha naar staat voor de het enorme uitdaging om Joy weer tijdens de warm voor haar zaak te uit krijgen.

oktober 2021
25-02-2013 21:31

Aflevering 12

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 12

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

18-02-2013 21:32

Aflevering 11

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 11

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

11-02-2013 21:33

Aflevering 10

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 10

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

04-02-2013 21:30

Aflevering 9

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 9

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

28-01-2013 21:31

Aflevering 8

Tabatha's Salon Takeover - Aflevering 8

Make-overprogramma waarin noodlijdende bedrijven, die ten onder dreigen te gaan, onder handen worden genomen.

21-01-2013 21:32

Revisit

Tabatha's Salon Takeover - Revisit

Tabatha gaat opnieuw langs salons die ze in de eerste twee seizoenen heeft geholpen.

14-01-2013 21:30

Concerto Salon

Tabatha's Salon Takeover - Concerto Salon

Nik Nejad is een ervaren stylist, maar hij weet weinig van zakendoen. De Concerto Salon, die hij anderhalf jaar geleden overnam, bevindt zich op een goede locatie en had een sterke reputatie. Sinds Nik de salon heeft overgenomen, is daar no...

04-06-2012 21:25

H Design - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - H Design - Minneapolis

Eigenaar Brian Honn heeft geen idee waarom zijn salon geen goede zaken doet. Tabatha ontdekt dat het personeel ongelukkig is terwijl de manager zich van geen kwaad bewust is. Ze heeft een week de tijd om Brian in te laten zien wat er ontbre...

28-05-2012 21:30

Salon Bridgette - Swedesboro

Tabatha's Salon Takeover - Salon Bridgette - Swedesboro

New Jersey,Bridgette, eigenaar van Salon Bridgette, behandelt haar moeder als een bediende en laat haar verwende dochter overal mee wegkomen. Ze heeft een stylist in dienst die totaal onvoorbereid naar het werk komt en haar assistentes word...

21-05-2012 21:28

Chill - Ventura

Tabatha's Salon Takeover - Chill - Ventura

Sande Cranford is gek op yoghurt en is daarom winkel 'Chill' begonnen. Helaas loopt de zaak niet goed en dat komt onder meer door de slechte kwaliteit van de producten en de onprofessionele medewerkers. Tabatha zoekt uit of 'Chill' nog te ...

14-05-2012 21:30

Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Tabatha's Salon Takeover - Pat's Hair Shoppe - Douglasville

Pat Duke opende haar beauty shop 24 jaar geleden. Nadat ze haar winkel uitbreidde, stapten haar oude medewerkers op. Tabatha ontdekt dat Pat hier nog steeds niet overheen is.

07-05-2012 21:31

Beyond Salon - Cherry Hill

Tabatha's Salon Takeover - Beyond Salon - Cherry Hill

Na de dood van haar moeder is Aisha McKenzie, eigenaar van de Beyond Salon, niet meer aardig voor haar personeel. Het gevolg is dat de medewerkers zich onbeschoft en onprofessioneel gedragen. Tabatha helpt Aisha om de zaken weer onder contr...

30-04-2012 21:26

Club Ripples - Long Beach

Tabatha's Salon Takeover - Club Ripples - Long Beach

Californië,Club Ripples was jarenlang de hotspot voor gays. Nu is het zeven dagen per week leeg. Kan Tabatha hier verandering in brengen?

23-04-2012 21:28

Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Tabatha's Salon Takeover - Haarsalon Jungle Red - Minneapolis

Er wordt hulp ingeschakeld door haarsalon Jungle Red in Minneapolis. Eigenaar Suzanne is een veertiger die zich gedraagt alsof ze twintig jaar jonger is. Hierdoor neemt het personeel haar niet serieus en komt de verantwoordelijkheid voor de...

04-07-2011 20:30

A Star Is Born

Tabatha's Salon Takeover - A Star Is Born

Joy Brandell heeft een kapsalon voor kinderen, maar sinds haar ouders zijn overleden, heeft Joy al haar passie voor het kappersvak verloren. Ook haar medewerkers hebben het niet meer naar hun zin; ze houden zelfs niet van kinderen. Joy heef...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Tabatha's Salon Takeover gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Tabatha's Salon Takeover de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Tabatha's Salon Takeover bij Tabatha's Salon Takeover liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Tabatha's Salon Takeover. Heb je een uitzending van Tabatha's Salon Takeover gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Tabatha's Salon Takeover gemist

In Tabatha's Salon Takeover worden kapsalons die ten onder dreigen te gaan onder handen genomen. Tabatha bezoekt de Ten Salon in Long Beach, waar ze de lokale stylisten haar kappers skills laat zien.

Uitzending gemist van Tabatha's Salon Takeover? Hier kun je alle uitzendingen van Tabatha's Salon Takeover kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 25-02-2013 om 21:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!