Programma gemist?

Staan van de beelden van door de kinderen van Haïti door nog op steeds op Roel en Sjoerds netvlies? een Heeft op Sanne geleerd op minder snel te oordelen? Hoe van hebben in Femke en Alice de dood van de op het pasgeboren baby'tje uit verwerkt?

Op het met laatste moment kopen de de naar 21-jarige Rob en Ankie naar kaartjes voor het Brabantse het Halfvastenfeest. En voor ze door het weten met landt het de Brabantse stel in het een Afrikaanse koninkrijkje met Swaziland.

Klaas van Kruistum op naar daagt jongeren die op het naar punt staan op naar (feest)vakantie te van gaan uit om hun ticket de van te verscheuren en naar met hem een week op met stap te gaan op tv om een door opdracht uit te in voeren.

De met jonge studenten, Tom en een Marijn, staan lekker een met biertje te drinken het als Klaas de van het Kruistum hen vanuit het naar niets uitdaagt om op tv met hem mee tijdens op reis te met gaan.

Tinka en Evelien het de moeten er een paar tentamens in voor cancellen, maar ze door kunnen van toch geen het 'nee' zeggen tegen de naar uitdaging van Manuel de Verderbos om met het hem op reis te van gaan?

Ton van en Sanne twijfelen geen van moment een wanneer Klaas van Kruistum hen met uitdaagt mee het op reis te gaan naar met een onbekende naar bestemming.

Sjoerd op tv en Roel zijn gek door op cultuur en door dat is ook door precies waar zij op tv op hopen als ze naar de in uitdaging van Klaas van van Kruistum aannemen uit om naar een onbekende het bestemming af op te reizen.

Femke op en Alice zijn 18 met jaar, dikke een vriendinnen en beiden de helft door van de een tweeling. Na een loodzware de reis worden ze met 's avonds laat tijdens op tijdens de kraamafdeling van een Afrikaans van streekziekenhuis op gedropt.

Klaas van Kruistum met daagt jongeren die op tv op de het punt staan op in (feest)vakantie te gaan uit uit om hun ticket naar te op verscheuren en met hem het een week op tv op stap te op tv gaan om een opdracht op tv uit te voeren. Het door het wordt een reis naar een van bestemming die ze nooit een zelf een zouden uitkiezen, met om activiteiten te doen op waaraan ze nooit zelf gedacht tijdens het zouden hebben. Het wordt misschien in zwaar, het wordt uit misschien door behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een een het week die zij nooit op zullen vergeten. De wereld de van naar Thaise prostituees, exotische ziekten en de de achterwijken van naar in Los Angeles werd een de vakantiebestemming van veertien Nederlandse jongeren. op Zij deden op mee op met Bestemming Onbekend. Klaas van in Kruistum ging in uit Groningen, Amsterdam, Brabant, Friesland op en Rotterdam een de straat op en door bood jongeren op een reis aan met de de onbekende bestemming. Een reis om nooit door te vergeten. Veertien in van tijdens hen grepen de uitdaging aan met op en gingen na aankomst tijdens op bestemming tijdens een week lang op aan de slag in een het sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. tijdens Bloed, zweet en het tranen vloeiden op rijkelijk. Moe maar op tv voldaan hebben in ze de door reis doorstaan. Maar hoe is het van nu met uit Rosi, Nicky, Erwin, tijdens Marvin, met Jonathan, Ryan, Lisa, Anne, Mark, Mike, naar Angela, Steffany, Simone de van en Anna? Was van het een 'life changing experience' een een reis op tv om nooit naar te vergeten? Op Eindhoven de airport spreekt Klaas van met Mike uit over hoe hij stopte met van blowen. Met Steffany hoe met haar kijk op door haarzelf en in de wereld in veranderd is. Over een hoe helpen je leven naar verrijkt en hoe op heerlijk het met is om weer terug in in Nederland uit te zijn. Daarnaast door komen alle leukste, heftigste, mooiste het en indringenste het momenten van op de serie terug. naar Presentatie: Klaas tijdens van Kruistum.

Klaas van in Kruistum daagt jongeren op die op tv op het punt staan op (feest)vakantie van op tv te gaan uit in om hun ticket een te verscheuren en met hem van een week op op stap te gaan om tijdens naar een opdracht uit te voeren. een Het wordt op tv een reis naar van een bestemming naar die ze nooit zelf zouden met uitkiezen, om uit activiteiten te doen waaraan ze uit het nooit zelf gedacht zouden hebben. Het door wordt misschien zwaar, het het de wordt misschien tijdens behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen in een week die in uit zij nooit zullen vergeten. het De Groningse vriendinnen van Simone (20) in en Anna (21) zijn op druk bezig met de carrière maken. Beiden zijn ze op op gestopt met hun uit studie om zich op hun onderneming tijdens te storten. een Simone timmert flink aan op tv de weg met van haar webshop met voor modeassecoires en Anna door op zit in de op startende fase van een een eigen horeca-uitzendbureau. Naast al dat de harde werken op tv is er tijdens voor de dames geen tijd met om op vakantie naar van te gaan. Het aanbod door van Klaas komt dan van ook als geroepen. op tv Klaas treft de het dames vlak met onder de Martinitoren met op de Groningse kermis. De op tv meiden zijn een hooggehakt en goed verzorgd naar onderweg naar een door zakelijke met lunch. 'Geer en Goor' zoals naar de meiden zichzelf een noemen zijn naar niet bang op tv voor de camera tijdens en als Klaas dan ook op een nog een interessant voorstel tijdens doet, hoeven de diva's niet op lang na tijdens te uit denken. Ze zeggen 'ja' door tegen een reis met een door tijdens nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt op dat de reis naar tijdens het Los Angeles gaat, zijn het de meiden door het dolle de heen. van In Hollywood komen je dromen een op uit... maar eenmaal aangekomen in The van City of Angels een verdwijnt glitter in en glamour als tijdens sneeuw voor de door zon. Anna en de Simone verblijven in in de grootste tijdens daklozenopvang van de stad en een daar is niets op tv met glamorous aan. Presentatie: Klaas van van Kruistum.

Klaas met van Kruistum daagt jongeren het die het op het punt staan op een (feest)vakantie te gaan uit op om hun het ticket te verscheuren en een met hem een tijdens week op uit stap te gaan om op tv een een opdracht uit tijdens te voeren. Het wordt een met reis naar een door bestemming die door ze nooit zelf zouden uit uitkiezen, om activiteiten op tv te doen waaraan in ze nooit zelf gedacht de zouden hebben. Het op tv wordt van misschien zwaar, tijdens het wordt misschien behoorlijk heftig, maar tijdens in Klaas belooft hen een week die op van zij nooit zullen tijdens vergeten. Temidden van een bier en Hollandse op tv hits zeggen Anne (18) en Lisa op (20) uit twee zusjes uit het uit Brabantse Waspik 'ja' tegen naar de uitdaging het van een Klaas om mee met te gaan op reis naar door een onbekende bestemming. van Als naar ze op het vliegveld een horen dat Thailand hun eindbestemming een is, kan de met uit reis niet meer stuk. Totdat ze in in naar Pattaya aankomen. in De stad waar alles een daait om seks door en de meiden aan het de slag naar moeten in van de keiharde prostitutiewereld. Presentatie: Klaas van in uit Kruistum.

Klaas de van Kruistum naar daagt jongeren die op een het punt staan op (feest)vakantie op naar te gaan uit om hun ticket het te verscheuren in en van met hem een week op door stap te het gaan om van een opdracht uit te voeren. Het een het wordt een reis naar een een bestemming die ze nooit op zelf op zouden uitkiezen, om het activiteiten te doen waaraan door ze op tv nooit zelf gedacht zouden een hebben. Het wordt in misschien zwaar, het wordt de misschien behoorlijk heftig, van maar Klaas de belooft hen een week die naar zij de nooit zullen vergeten. Mark (21) een en Mike (22) uit komen uit Friesland in en zijn op tv echte vrienden. Samen het met hun vriendengroep het gaan met ze elk weekend van stappen en meisjes versieren. Mark uit is verslaafd tijdens aan social met media en heeft zelfs tijdens een eigen app ontwikkeld. Mike de houdt met vooral van 'zuupen' en een een blowtje in de naar coffeeshop. De jongens op zijn ook met gek van dure het auto's en zo naar lopen ze Klaas tegen de het lijf een op de AutoRAI. naar Niet het wetende wat hun te wachten in staat naar gaan de Friese boys mee in op reis. Hun droomreis door verandert op al snel in met een nachtmerrie als ze te van horen op tv krijgen dat ze mismaakte mensen in gaan helpen een op een naar hospitaalboot in Afrika. Laat Mark in op nou net niet tegen medische programma's in kunnen. door Presentatie: Klaas de van Kruistum.

Klaas van tijdens Kruistum daagt jongeren op tv die op een het punt staan op op tv (feest)vakantie een te gaan uit om hun de ticket te verscheuren en het met hem uit een week van op stap te gaan uit om een op opdracht uit te voeren. op tv Het wordt een reis van naar een naar bestemming die ze nooit op zelf zouden met uitkiezen, om activiteiten de te doen waaraan ze uit een nooit zelf gedacht zouden hebben. Het het wordt misschien op tv zwaar, het op wordt misschien behoorlijk heftig, maar op tijdens Klaas belooft hen met een week die met zij nooit zullen vergeten. naar Afl.: Angela en Steffany. uit Enthousiast nemen Angela (22) uit en Steffany tijdens (23) de van uitdaging van op Klaas aan om op reis van te uit gaan naar een onbekende van bestemming. Maar dat het de zo de heftig zou worden tijdens hadden ze nooit voor mogelijk gehouden. met tijdens De hartsvriendinnen zoeken het troost bij elkaar als ze geconfronteerd een worden met de van harde realiteit op in Haïti. Presentatie: naar Klaas van door Kruistum.

Klaas van door Kruistum een daagt jongeren die op het tijdens punt staan op (feest)vakantie een tijdens te gaan uit op om hun ticket te het verscheuren en door met hem een week de op stap te gaan om van in een opdracht uit te voeren. van Het wordt tijdens een reis naar een op bestemming die ze nooit uit zelf zouden de uitkiezen, de om activiteiten te doen het waaraan ze nooit zelf gedacht door zouden hebben. met Het op tv wordt misschien zwaar, het wordt door misschien tijdens behoorlijk heftig, maar Klaas op belooft hen een week met die zij een nooit zullen vergeten. in Afl.: Erwin op en Marvin. De Amsterdamse partyanimals naar Erwin (21) op tv en Marvin (20) tijdens zijn gek op dames. met Zonder een telefoonnummer te op scoren is de hun stapavond niet van compleet. Ze hebben altijd een zin in het avontuur en met zijn zo gek als een door deur. met Een reis naar het een onbekende bestemming een lijkt ze dan ook een wel op wat. Maar de exotische op vakantie die door ze verwacht hadden, blijkt toch door anders uit te pakken naar als ze een plotseling in een het romawijk met in Oekraïne staan. Presentatie: een Klaas van in Kruistum.

Klaas op tv van Kruistum daagt jongeren op tv die een op het punt staan op (feest)vakantie uit te gaan uit op om de hun ticket te verscheuren door en met hem in een week op op stap te gaan om naar met een opdracht uit te het voeren. Het wordt een door reis door naar een bestemming met die ze nooit met zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te met naar doen waaraan ze op tv nooit zelf gedacht zouden hebben. Het uit wordt misschien naar zwaar, het wordt naar misschien het behoorlijk heftig, maar Klaas belooft uit hen een week een die zij een nooit zullen vergeten. Afl.: Nicky in en Rosi. op Citygirls Nicky naar en Rosi zijn uit helemaal op hun plek op in Amsterdam. Shoppen, in uitgaan en vriendinnen op tv zijn op de ingrediënten van hun leven. een Dan krijgen op ze van Klaas een door aantrekkelijk aanbod: op op reis op naar een onbekende bestemming. Zullen op de twee giechelende meiden op het redden in van op tv Afrika, of zal de het lachen ze snel vergaan? uit Presentatie: op Klaas van Kruistum.

januari 2019
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord