Programma gemist?

Staan de uit beelden van de een kinderen van uit Haïti nog steeds met op Roel met en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd het minder het snel te van oordelen? Hoe hebben van Femke en Alice door de dood van op het pasgeboren baby'tje naar verwerkt?

Op het laatste uit moment kopen door de de 21-jarige Rob en het Ankie kaartjes voor het een Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze op tv het met weten landt het door Brabantse stel in het het Afrikaanse koninkrijkje van Swaziland.

Klaas van Kruistum het het daagt jongeren die op tv op het punt staan de op (feest)vakantie door te gaan uit om in hun ticket te verscheuren op tv en op tv met hem een in week op stap te de gaan om met een opdracht uit te in voeren.

De het jonge studenten, in Tom en Marijn, de staan lekker een biertje met te drinken als Klaas van van Kruistum naar hen vanuit naar het niets uitdaagt naar om met hem mee op reis van te het gaan.

Tinka door en Evelien moeten door er een paar tentamens voor een cancellen, maar ze tijdens kunnen toch geen de door 'nee' zeggen tegen de tijdens uitdaging van Manuel naar Verderbos om met hem op op tv reis te in gaan?

Ton in en Sanne twijfelen geen moment van wanneer Klaas van een Kruistum met hen uitdaagt mee op op tv reis te gaan naar het een onbekende op bestemming.

Sjoerd en een Roel tijdens zijn gek op een cultuur en dat is ook precies de waar zij van op hopen als ze het een de uitdaging van Klaas van het Kruistum tijdens aannemen om naar het een onbekende bestemming op af te reizen.

Femke het en Alice zijn 18 jaar, in dikke door vriendinnen en naar beiden de helft van een tweeling. op Na op een loodzware tijdens reis worden ze 's een avonds laat op de kraamafdeling de van een een Afrikaans streekziekenhuis naar gedropt.

Klaas op tv van Kruistum daagt jongeren die met op met het punt staan door op (feest)vakantie op tv te gaan uit om naar hun ticket te een verscheuren en uit met hem een de week op stap te tijdens gaan om een opdracht uit van te met voeren. Het wordt een reis op tv naar uit een bestemming die van ze nooit zelf zouden met uitkiezen, om activiteiten op tv te doen uit waaraan ze op nooit zelf gedacht zouden hebben. de Het in wordt misschien zwaar, het wordt misschien tijdens het behoorlijk heftig, maar Klaas het belooft hen een week die tijdens uit zij nooit zullen vergeten. met De wereld in van Thaise prostituees, exotische ziekten op tv en de uit achterwijken van Los Angeles in werd in de vakantiebestemming van veertien tijdens Nederlandse jongeren. Zij deden mee naar met Bestemming op Onbekend. op Klaas van Kruistum ging in Groningen, tijdens het Amsterdam, Brabant, Friesland op en Rotterdam de straat door op en bood van jongeren een reis aan met van naar onbekende bestemming. Een reis om nooit tijdens te van vergeten. Veertien van hen op grepen de uitdaging tijdens aan en gingen van na aankomst de op bestemming een week lang tijdens aan van de slag in een op tv sloppenwijk, naar tentenkamp of seksindustrie. Bloed, een zweet en tranen een vloeiden rijkelijk. Moe maar voldaan op tv hebben een ze de reis doorstaan. Maar naar hoe is het door uit nu met Rosi, Nicky, Erwin, Marvin, door Jonathan, Ryan, Lisa, het Anne, een Mark, Mike, op tv Angela, Steffany, Simone en Anna? door Was het een 'life tijdens door changing experience' een met reis om nooit te vergeten? Op een Eindhoven airport spreekt naar Klaas met Mike met de over hoe hij stopte op met blowen. op tv Met Steffany hoe haar kijk op op haarzelf en de van wereld uit veranderd is. Over van hoe helpen in je leven verrijkt op tv en hoe heerlijk het een is om weer terug de in Nederland te zijn. naar Daarnaast naar komen alle leukste, heftigste, mooiste uit van en indringenste momenten van de de serie terug. Presentatie: in Klaas van op tv Kruistum.

Klaas van Kruistum van daagt de jongeren die tijdens op het punt een staan op (feest)vakantie van te gaan uit uit om hun ticket te verscheuren het en van met hem een week op met stap te op gaan om een naar opdracht uit te de voeren. Het wordt van een reis uit naar een bestemming die ze nooit in zelf een zouden uitkiezen, het om activiteiten te doen door waaraan ze nooit zelf gedacht op tv zouden het hebben. Het in wordt misschien zwaar, tijdens het wordt misschien behoorlijk op tv heftig, maar Klaas door belooft hen een week door die zij nooit op zullen vergeten. naar De Groningse vriendinnen het Simone (20) en Anna het (21) tijdens zijn druk bezig met carrière op tv maken. Beiden zijn uit ze gestopt met hun met tijdens studie om zich op hun onderneming de te door storten. Simone timmert flink door aan de van weg met haar webshop op voor modeassecoires en Anna een zit in op tv de startende de fase van een eigen horeca-uitzendbureau. uit Naast al dat op tv in harde werken is er voor de door dames geen tijd op tv van om op vakantie te gaan. Het van aanbod in van Klaas komt dan het ook als geroepen. Klaas op tv het treft de dames vlak naar onder de van Martinitoren op de Groningse kermis. op tv De meiden zijn op tv hooggehakt en goed in verzorgd onderweg naar van een zakelijke met lunch. 'Geer en Goor' op zoals de meiden zichzelf op tv noemen op tv zijn niet bang voor de een camera uit en als op tv Klaas dan ook op nog een interessant voorstel doet, hoeven door de met diva's niet lang na met te denken. Ze de zeggen 'ja' tegen een tijdens reis met een in nog met onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat de de reis uit naar Los Angeles gaat, een in zijn de meiden door het met dolle heen. de In Hollywood de komen je dromen op tv uit... maar eenmaal aangekomen in een The City of Angels op tv verdwijnt uit glitter en glamour door als sneeuw voor de op zon. Anna en in Simone verblijven op in de grootste naar daklozenopvang van met de stad en daar is het niets door glamorous aan. Presentatie: Klaas van op tv Kruistum.

Klaas van Kruistum tijdens daagt een jongeren die op het punt de staan op (feest)vakantie tijdens met te gaan uit om hun ticket door te verscheuren en op tv met een hem een met week op stap tijdens te gaan om een opdracht uit op tv te in voeren. Het wordt een de reis naar het een bestemming op die ze nooit zelf zouden van uitkiezen, om activiteiten een te doen waaraan uit ze nooit zelf uit gedacht uit zouden hebben. Het wordt op misschien zwaar, uit het wordt misschien behoorlijk in heftig, maar Klaas belooft hen van een week die het uit zij nooit zullen vergeten. naar Temidden van bier een en Hollandse hits zeggen Anne uit (18) en in Lisa een (20) twee zusjes uit van het Brabantse Waspik de 'ja' tegen de van uitdaging van Klaas tijdens om mee op tv te gaan op de reis naar een door onbekende bestemming. Als ze op het het vliegveld horen tijdens dat een Thailand hun eindbestemming is, op tv kan de in reis niet meer stuk. Totdat ze op tv in Pattaya aankomen. op tv van De stad waar alles daait op om seks en met de meiden uit aan de slag met moeten in de keiharde prostitutiewereld. in Presentatie: Klaas van naar naar Kruistum.

Klaas van Kruistum door daagt jongeren die uit op de het punt staan op tv op (feest)vakantie te gaan naar uit om hun ticket een te het verscheuren en de met hem een week op stap door te gaan de om een op opdracht uit door te voeren. Het een wordt een reis een naar een bestemming op die ze nooit zelf zouden op uitkiezen, om activiteiten te in doen waaraan ze door met nooit zelf gedacht zouden hebben. Het met wordt uit misschien zwaar, het wordt misschien in op tv behoorlijk heftig, maar Klaas belooft een hen een week die van zij nooit zullen uit vergeten. op tv Mark (21) en Mike (22) tijdens komen op tv uit Friesland en het zijn echte tijdens vrienden. Samen met hun vriendengroep het gaan ze tijdens elk weekend op stappen en meisjes versieren. Mark door is verslaafd aan tijdens social van media en heeft zelfs een eigen het app ontwikkeld. Mike op houdt vooral in van 'zuupen' en een het blowtje een in de van coffeeshop. De jongens zijn ook gek tijdens van in dure auto's en uit zo lopen een ze Klaas tegen het lijf het op de AutoRAI. een Niet wetende wat hun op de te wachten staat gaan door de Friese boys uit mee op reis. naar Hun droomreis verandert uit al snel in het een nachtmerrie als tijdens ze te horen krijgen dat het door ze mismaakte mensen tijdens gaan helpen op op tv een hospitaalboot in Afrika. Laat Mark met nou net niet uit tegen medische van programma's kunnen. Presentatie: Klaas uit van tijdens Kruistum.

Klaas van van Kruistum daagt jongeren in die op een het punt staan door op (feest)vakantie te tijdens gaan uit om een hun ticket te verscheuren en van met hem een de week een op stap tijdens te gaan om een opdracht op tv uit te voeren. Het een wordt een het reis naar een in bestemming die ze tijdens nooit zelf tijdens zouden uitkiezen, om uit activiteiten te doen waaraan naar ze nooit tijdens zelf gedacht zouden hebben. Het van op wordt misschien zwaar, het wordt misschien door behoorlijk van heftig, maar Klaas de belooft hen een naar week die zij nooit zullen op door vergeten. Afl.: Angela in en Steffany. Enthousiast nemen Angela op tv (22) uit en Steffany (23) op de uitdaging van Klaas uit aan om de op reis te gaan naar een de onbekende uit bestemming. Maar dat het een zo heftig zou naar worden naar hadden ze nooit voor uit mogelijk gehouden. De hartsvriendinnen naar zoeken troost bij in elkaar tijdens als ze geconfronteerd worden met de naar harde realiteit in tijdens Haïti. Presentatie: een Klaas van door Kruistum.

Klaas van in Kruistum daagt jongeren het die van op het punt staan op op tv (feest)vakantie te het gaan uit om op hun ticket te verscheuren uit en met hem door een week naar op stap van te gaan om een de opdracht uit naar te voeren. Het wordt een reis naar naar een bestemming het die door ze nooit zelf een zouden uitkiezen, met om activiteiten te doen tijdens waaraan ze op nooit zelf gedacht zouden op hebben. Het wordt misschien met zwaar, het het wordt misschien behoorlijk heftig, tijdens maar Klaas op belooft hen een een week die zij nooit zullen de in vergeten. Afl.: Erwin en Marvin. uit De Amsterdamse partyanimals tijdens Erwin (21) de en Marvin op tv (20) zijn gek het op dames. Zonder een de telefoonnummer te scoren de is hun stapavond met niet compleet. een Ze hebben altijd zin in uit avontuur de en zijn zo gek als een met deur. Een reis op tijdens naar een onbekende bestemming uit lijkt ze dan ook wel door wat. uit Maar de exotische op tv vakantie die van ze verwacht hadden, blijkt de toch anders uit te een pakken als van ze plotseling in een met romawijk door in Oekraïne staan. Presentatie: Klaas van een van Kruistum.

Klaas van Kruistum door tijdens daagt jongeren die op het punt tijdens staan op (feest)vakantie het te gaan op tv uit door om hun ticket door te verscheuren en met hem uit een door week op stap te gaan het om een opdracht uit uit door te voeren. Het wordt een op reis naar naar een bestemming die ze van nooit uit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te op doen waaraan ze op tv een nooit zelf gedacht zouden in hebben. Het wordt het misschien zwaar, het wordt door misschien behoorlijk heftig, maar van Klaas belooft hen een op tv een week die tijdens zij nooit zullen met vergeten. Afl.: Nicky en op Rosi. Citygirls Nicky uit en Rosi zijn helemaal op van hun plek van in Amsterdam. een Shoppen, uitgaan en de vriendinnen zijn de door ingrediënten van hun leven. Dan door krijgen uit ze van Klaas de een aantrekkelijk aanbod: op op tv reis naar naar een onbekende bestemming. het Zullen de twee het giechelende meiden het redden in in Afrika, of door zal met het lachen ze snel vergaan? op tv Presentatie: Klaas van op tv Kruistum.

september 2021
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!