Programma gemist?

Staan uit de beelden van een de kinderen van Haïti in nog steeds op tv op Roel en Sjoerds het netvlies? uit Heeft Sanne geleerd een minder snel te oordelen? Hoe hebben op door Femke en Alice de dood in van het pasgeboren baby'tje naar een verwerkt?

Op op het laatste moment kopen een de 21-jarige van Rob en de Ankie kaartjes voor het Brabantse op tv Halfvastenfeest. En voor ze de het op weten landt het van Brabantse stel in het door Afrikaanse koninkrijkje op Swaziland.

Klaas van van Kruistum daagt jongeren naar die op naar het punt uit staan op (feest)vakantie te gaan uit het om hun een ticket te het verscheuren en met door hem een week op de stap het te gaan om het een opdracht uit te het voeren.

De jonge het studenten, Tom en met Marijn, staan lekker de een biertje op te drinken in als Klaas van met Kruistum hen vanuit het niets op uitdaagt om van met hem mee op reis het op te gaan.

Tinka en Evelien door een moeten er een paar naar tentamens voor cancellen, maar tijdens ze in kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen het de de uitdaging van Manuel Verderbos om op tv met hem op op reis te de gaan?

Ton naar en Sanne twijfelen uit geen moment wanneer Klaas van een Kruistum door hen uitdaagt in mee op reis te in gaan naar een uit onbekende bestemming.

Sjoerd en een Roel zijn gek op in cultuur in en dat is tijdens ook precies op waar zij op hopen als ze tijdens de uitdaging van de Klaas op van Kruistum aannemen om naar het een onbekende bestemming de het af te reizen.

Femke en Alice een zijn 18 uit jaar, naar dikke vriendinnen en de beiden de helft van een naar tweeling. Na met een loodzware reis worden met ze van 's avonds laat op de de kraamafdeling van het een Afrikaans de streekziekenhuis gedropt.

Klaas door van Kruistum daagt jongeren die van op het punt het staan op op (feest)vakantie op tv te gaan uit om hun ticket tijdens uit te verscheuren en naar met hem een week op door stap te van gaan om een opdracht uit het een te voeren. Het in wordt een reis naar van een bestemming die ze het nooit zelf naar zouden uitkiezen, uit om activiteiten te doen waaraan uit ze nooit van zelf gedacht zouden hebben. uit Het de wordt misschien zwaar, het wordt misschien naar behoorlijk heftig, maar met Klaas uit belooft hen een week door die zij nooit naar zullen vergeten. De naar wereld van van Thaise prostituees, exotische ziekten en door de achterwijken met van Los tijdens Angeles werd de vakantiebestemming op tv van veertien Nederlandse in jongeren. Zij deden mee op tv met het Bestemming Onbekend. uit Klaas van Kruistum ging het in Groningen, Amsterdam, op tv Brabant, Friesland op tv en Rotterdam de straat op tijdens en een bood jongeren een naar reis aan met onbekende bestemming. naar Een reis om nooit op tv te vergeten. Veertien in naar van hen grepen de naar uitdaging aan en gingen na op de aankomst op bestemming van een week lang aan de slag uit in tijdens een sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. op Bloed, zweet en een tranen vloeiden rijkelijk. de Moe maar voldaan uit hebben ze een de reis tijdens doorstaan. Maar met hoe is het op tv nu met Rosi, Nicky, Erwin, Marvin, op tv Jonathan, uit Ryan, Lisa, Anne, Mark, op tv Mike, Angela, Steffany, Simone tijdens en tijdens Anna? Was het een op 'life op changing experience' een reis om op nooit op tv te vergeten? Op Eindhoven de airport spreekt Klaas met tijdens Mike het over hoe hij stopte uit met blowen. Met in Steffany hoe haar met kijk op haarzelf en met de wereld het veranderd is. Over hoe op helpen naar je leven verrijkt een en hoe heerlijk het een is om weer op tv terug in Nederland te zijn. het in Daarnaast komen alle leukste, heftigste, tijdens mooiste en indringenste momenten uit van de serie met een terug. Presentatie: Klaas van naar Kruistum.

Klaas naar van Kruistum een daagt jongeren die in op het punt staan op van (feest)vakantie te gaan een uit om hun ticket tijdens te verscheuren door en naar met hem een week op stap met te van gaan om in een opdracht uit te voeren. op Het wordt een tijdens reis naar een de bestemming die op tv ze nooit zelf de zouden uitkiezen, om activiteiten te een in doen waaraan ze nooit op zelf gedacht het zouden hebben. Het uit wordt misschien zwaar, het in wordt misschien van behoorlijk heftig, maar Klaas belooft met hen in een week die zij met nooit zullen het vergeten. De Groningse vriendinnen Simone (20) het tijdens en Anna (21) zijn druk door bezig met carrière maken. uit Beiden zijn ze in gestopt met hun uit door studie om zich op hun onderneming op te storten. Simone het uit timmert flink aan met de weg met uit haar webshop voor modeassecoires en Anna van zit in in de een startende fase van een eigen in horeca-uitzendbureau. Naast al de dat harde werken is door er naar voor de dames geen tijd op om tijdens op vakantie te naar gaan. Het aanbod uit van Klaas met komt dan ook als naar geroepen. Klaas op tv treft de dames vlak onder de de Martinitoren op de de op tv Groningse kermis. De meiden zijn naar hooggehakt en goed verzorgd naar onderweg naar een tijdens zakelijke lunch. 'Geer tijdens en Goor' zoals van de meiden zichzelf de noemen zijn van niet naar bang voor de camera en als een Klaas dan ook door op tv nog een interessant voorstel doet, hoeven op tv naar de diva's niet lang na te met denken. Ze zeggen in 'ja' tegen een een het reis met een met nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat op tv een de reis naar Los het Angeles gaat, zijn de meiden naar door door het dolle heen. In Hollywood naar komen op je dromen uit... maar met eenmaal aangekomen in The van op tv City of Angels verdwijnt glitter en de glamour als van sneeuw de voor de zon. Anna naar en Simone verblijven de in de tijdens grootste daklozenopvang van de stad en een de daar is niets glamorous aan. Presentatie: de uit Klaas van Kruistum.

Klaas van uit Kruistum daagt jongeren die het op het van punt staan op tijdens (feest)vakantie op te gaan uit om op hun ticket te verscheuren en van met de hem een week een op stap met te gaan om een op tv opdracht uit te door voeren. Het wordt een reis het naar in een bestemming de die ze nooit zelf zouden uitkiezen, naar van om activiteiten te doen door waaraan ze de nooit zelf gedacht zouden hebben. op Het wordt van misschien zwaar, het wordt misschien met tijdens behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen het een week die een zij nooit met zullen de vergeten. Temidden van bier en Hollandse uit hits zeggen een Anne (18) en met Lisa (20) twee de zusjes uit het het Brabantse Waspik 'ja' tegen in de uitdaging van in Klaas om op mee op te gaan op het reis naar een het onbekende bestemming. Als ze de op het van vliegveld horen dat Thailand hun op eindbestemming is, een kan de reis niet tijdens meer stuk. op tv Totdat ze met in Pattaya aankomen. De stad waar op alles uit daait om seks op en de met meiden aan de met slag moeten in de keiharde prostitutiewereld. door op Presentatie: Klaas van naar Kruistum.

Klaas van Kruistum het door daagt jongeren die op het punt het staan op (feest)vakantie naar te gaan uit van uit om hun ticket te verscheuren en het met hem een op tv uit week op stap op te gaan om een opdracht uit op tv te voeren. Het in wordt een reis met op tv naar een bestemming die ze nooit op tv tijdens zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te in doen waaraan ze met nooit door zelf gedacht met zouden hebben. Het wordt een misschien zwaar, het tijdens wordt misschien behoorlijk met heftig, maar tijdens Klaas belooft hen een week die door op zij nooit zullen uit vergeten. Mark (21) en van Mike (22) komen uit Friesland door en zijn naar echte vrienden. Samen met door op tv hun vriendengroep gaan ze van elk weekend stappen en meisjes door op versieren. Mark is verslaafd aan social een media en in heeft zelfs met een eigen op app ontwikkeld. Mike houdt door vooral van 'zuupen' en op een blowtje in de naar coffeeshop. met De jongens zijn de ook gek van met dure auto's door en zo lopen ze Klaas het tegen het lijf op tijdens het de AutoRAI. Niet wetende wat hun van in te wachten staat van gaan de Friese boys mee op op reis. een Hun droomreis verandert al op snel op tv in een nachtmerrie uit als ze te horen op krijgen dat tijdens ze mismaakte mensen gaan helpen op de een hospitaalboot in door Afrika. Laat van Mark nou net de niet tegen medische op programma's met kunnen. Presentatie: Klaas van uit Kruistum.

Klaas het van Kruistum daagt jongeren het die op het door punt in staan op (feest)vakantie uit te gaan uit om hun de ticket met te verscheuren en uit met hem een week op een stap te gaan om tijdens een opdracht uit door te een voeren. Het het wordt een reis naar een bestemming het die ze nooit door zelf de zouden uitkiezen, om op activiteiten te doen waaraan ze een nooit een zelf gedacht zouden hebben. Het een wordt op tv misschien zwaar, in het wordt misschien behoorlijk heftig, op maar Klaas belooft hen van een uit week die een zij nooit zullen vergeten. Afl.: in Angela en Steffany. naar Enthousiast nemen Angela door (22) tijdens en Steffany (23) in de uitdaging van Klaas op tv aan om op tv op reis te uit gaan naar een onbekende op tv bestemming. Maar dat door het zo heftig zou het worden hadden ze nooit de voor mogelijk in gehouden. met De hartsvriendinnen zoeken troost bij elkaar op als uit ze geconfronteerd worden met tijdens de harde realiteit uit in Haïti. Presentatie: op tv Klaas van door Kruistum.

Klaas de van Kruistum daagt van jongeren die op naar het punt een staan op (feest)vakantie te gaan op tv uit om hun ticket naar te verscheuren en tijdens met hem een de door week op stap van te gaan om een opdracht op tv uit met te voeren. Het door wordt een reis naar een op tv bestemming een die ze nooit in zelf zouden uitkiezen, om activiteiten met te doen op tv waaraan ze nooit de zelf gedacht zouden hebben. op tv Het wordt misschien zwaar, tijdens het wordt van misschien behoorlijk heftig, maar een Klaas belooft hen door een week die op tv zij nooit uit zullen vergeten. Afl.: Erwin door en Marvin. met De Amsterdamse uit partyanimals Erwin (21) en Marvin in (20) zijn gek tijdens op een dames. Zonder een telefoonnummer tijdens te scoren is hun in door stapavond niet compleet. Ze de hebben altijd zin in de avontuur en zijn van zo tijdens gek als een deur. Een reis een naar een de onbekende bestemming lijkt in ze dan ook wel door wat. Maar in de exotische vakantie die van ze verwacht hadden, in uit blijkt toch anders uit het te pakken als ze uit plotseling in een romawijk naar in Oekraïne staan. door uit Presentatie: Klaas van door Kruistum.

Klaas tijdens van Kruistum daagt jongeren met die op het een punt staan op (feest)vakantie een te gaan uit door om tijdens hun ticket naar te verscheuren en op tv met hem een week op stap tijdens te gaan op tv om een uit opdracht uit op te voeren. Het wordt een de reis naar een bestemming door die ze de nooit zelf de zouden uitkiezen, naar om activiteiten te doen waaraan een ze nooit zelf gedacht op zouden op tv hebben. Het wordt misschien tijdens zwaar, het wordt misschien tijdens van behoorlijk heftig, maar Klaas belooft met hen een week die door zij tijdens nooit zullen vergeten. Afl.: Nicky tijdens en Rosi. door Citygirls Nicky en Rosi op tv zijn helemaal op op hun plek in een Amsterdam. uit Shoppen, uitgaan en vriendinnen zijn door de de ingrediënten van het hun leven. Dan naar krijgen ze van Klaas een met aantrekkelijk aanbod: van op reis naar een onbekende op bestemming. Zullen op tv de twee giechelende meiden tijdens het van redden in Afrika, of zal door het lachen ze tijdens de snel vergaan? Presentatie: in Klaas van Kruistum.

mei 2021
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!