Programma gemist?

Staan de de beelden met van de kinderen van Haïti nog op tv steeds op een Roel en Sjoerds naar netvlies? Heeft de Sanne geleerd minder in snel te uit oordelen? Hoe hebben de Femke en Alice de dood van tijdens het in pasgeboren baby'tje uit verwerkt?

Op het laatste uit uit moment kopen de 21-jarige Rob op tv en Ankie naar kaartjes voor het Brabantse een Halfvastenfeest. En uit voor ze van het weten landt het Brabantse stel door in in het Afrikaanse koninkrijkje het Swaziland.

Klaas het van Kruistum daagt jongeren die een op het van punt staan op van (feest)vakantie te met gaan uit om hun met ticket te verscheuren en het met hem het een met week op stap uit te gaan om een opdracht de uit te naar voeren.

De tijdens jonge studenten, naar Tom en Marijn, met staan lekker een biertje te van drinken als Klaas van tijdens Kruistum naar hen vanuit het op niets uitdaagt om met in hem het mee op reis te tijdens gaan.

Tinka en Evelien op moeten er een naar paar naar tentamens voor cancellen, maar ze op kunnen toch met geen de 'nee' zeggen tegen de het uitdaging van Manuel van Verderbos om met hem het op tijdens reis te gaan?

Ton en van Sanne twijfelen geen moment met wanneer Klaas van naar Kruistum hen het uitdaagt een mee op reis te gaan naar van een onbekende het bestemming.

Sjoerd en het Roel zijn gek naar op naar cultuur en dat is met ook precies van waar zij op hopen de als ze een de uitdaging van op Klaas van Kruistum in aannemen om naar een onbekende naar bestemming af op tv te reizen.

Femke en Alice op tv tijdens zijn 18 jaar, dikke in vriendinnen en beiden tijdens de helft van een tweeling. het Na met een loodzware reis tijdens worden ze 's avonds door laat op de kraamafdeling op tv van tijdens een Afrikaans streekziekenhuis naar gedropt.

Klaas door van Kruistum daagt de jongeren die door op het punt staan op (feest)vakantie door te op gaan uit om hun op ticket te verscheuren de en met hem een van met week op stap te op tv gaan om een opdracht het uit tijdens te voeren. Het wordt een reis naar naar een bestemming in die ze nooit uit zelf zouden uitkiezen, op tv om op tv activiteiten te doen waaraan ze op tv nooit zelf met gedacht naar zouden hebben. Het wordt misschien van zwaar, het wordt misschien van op behoorlijk heftig, maar in Klaas belooft hen tijdens een week die zij nooit zullen tijdens vergeten. De een wereld van Thaise een prostituees, exotische ziekten op tv en de achterwijken het van Los op Angeles werd de met vakantiebestemming van veertien een Nederlandse jongeren. met Zij deden mee met Bestemming Onbekend. naar Klaas met van Kruistum ging in Groningen, uit Amsterdam, Brabant, Friesland tijdens op en Rotterdam de straat op het en met bood jongeren een de reis aan met onbekende het bestemming. Een reis door om nooit te tijdens vergeten. Veertien van hen op tv grepen de uitdaging aan van en gingen van na aankomst op bestemming tijdens een week lang op aan de met slag in een een sloppenwijk, met tentenkamp of seksindustrie. met Bloed, zweet en tranen vloeiden de rijkelijk. op tv Moe maar voldaan op tv hebben ze de reis doorstaan. op tv Maar hoe is het in nu met met Rosi, Nicky, een Erwin, Marvin, Jonathan, Ryan, naar Lisa, een Anne, Mark, Mike, uit Angela, Steffany, Simone en Anna? van Was het een de 'life changing experience' een op tv reis naar om nooit de te vergeten? Op Eindhoven airport in spreekt het Klaas met Mike over hoe met hij uit stopte met blowen. uit Met Steffany hoe haar kijk door op haarzelf en een de wereld veranderd een is. door Over hoe helpen je door leven verrijkt en hoe een heerlijk het is om op tv in weer terug in Nederland te een zijn. Daarnaast komen alle de leukste, uit heftigste, mooiste en een indringenste momenten van de serie met terug. de Presentatie: Klaas van in Kruistum.

Klaas van Kruistum tijdens daagt jongeren die op tv van op het punt een staan op (feest)vakantie te gaan met uit om door hun ticket te verscheuren en op met hem een het uit week op stap te gaan het om een opdracht uit het te voeren. van Het wordt uit een reis naar een bestemming een die ze nooit van de zelf zouden uitkiezen, om tijdens activiteiten te doen waaraan het ze nooit zelf gedacht een de zouden hebben. Het uit wordt misschien zwaar, het met wordt misschien behoorlijk op heftig, maar Klaas de belooft hen uit een week die zij nooit tijdens zullen vergeten. De tijdens Groningse vriendinnen van Simone (20) en Anna (21) van zijn met druk bezig met carrière de maken. Beiden zijn een ze gestopt met hun van uit studie om zich op hun naar onderneming te storten. tijdens Simone de timmert flink aan de weg met op haar webshop voor in modeassecoires en door Anna zit in de een startende uit fase van een eigen horeca-uitzendbureau. door op tv Naast al dat harde uit werken is er op tv voor de dames door geen tijd om op het vakantie tijdens te gaan. Het aanbod uit van Klaas komt tijdens dan ook als geroepen. met Klaas treft de op tv dames vlak onder naar de met Martinitoren op de Groningse kermis. op tv De van meiden zijn hooggehakt en op tv goed verzorgd een onderweg naar een het zakelijke lunch. 'Geer en met Goor' zoals de uit meiden zichzelf noemen zijn niet tijdens bang voor van de camera en als het de Klaas dan ook nog een de interessant voorstel doet, tijdens hoeven de diva's op tv niet op lang na te denken. van Ze zeggen 'ja' tegen in een reis tijdens met een nog de onbekende bestemming. Wanneer het blijkt dat de de reis naar Los Angeles gaat, met zijn de tijdens meiden door het met dolle heen. In Hollywood de komen in je dromen uit... maar een eenmaal van aangekomen in The op City of Angels uit verdwijnt glitter en glamour door als sneeuw in voor de zon. Anna en Simone een verblijven in tijdens de grootste met daklozenopvang van de stad in en naar daar is niets naar glamorous aan. Presentatie: Klaas van in Kruistum.

Klaas van tijdens Kruistum daagt jongeren op die op op het punt staan op (feest)vakantie het te gaan tijdens uit om hun ticket tijdens te verscheuren op tv en het met hem een week op naar stap op te gaan om op tv een opdracht uit in te voeren. Het een wordt een reis naar een bestemming tijdens met die ze nooit zelf zouden uitkiezen, tijdens om met activiteiten te een doen waaraan ze nooit zelf gedacht met zouden hebben. Het op wordt misschien naar zwaar, het wordt de misschien behoorlijk heftig, maar het met Klaas belooft hen een week op die zij nooit met zullen door vergeten. Temidden van bier en uit Hollandse hits het zeggen Anne op (18) en Lisa (20) twee op zusjes uit het het Brabantse Waspik 'ja' tegen door van de uitdaging van Klaas om mee met een te gaan op reis naar op een onbekende een bestemming. Als ze op het van vliegveld horen dat het Thailand naar hun eindbestemming met is, kan de op tv reis niet meer op stuk. Totdat ze in Pattaya met aankomen. naar De stad waar alles op daait om seks en de tijdens meiden aan de de slag moeten een in de keiharde door prostitutiewereld. Presentatie: Klaas in van het Kruistum.

Klaas van Kruistum naar daagt door jongeren die op het de punt staan de op (feest)vakantie naar te gaan uit het om hun ticket te verscheuren de en door met hem een tijdens week op stap te gaan om tijdens een opdracht uit de te voeren. Het uit wordt een reis uit op naar een bestemming die op tv ze nooit in zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te de met doen waaraan ze nooit zelf gedacht een zouden hebben. Het door wordt de misschien zwaar, op tv het wordt misschien behoorlijk heftig, uit maar Klaas het belooft hen een het week die de zij nooit zullen vergeten. tijdens Mark (21) en het Mike (22) komen uit in Friesland en een zijn echte vrienden. Samen op tv met hun vriendengroep gaan van ze elk weekend op door stappen en meisjes versieren. Mark met is verslaafd aan social tijdens media en heeft met van zelfs een eigen met app ontwikkeld. Mike houdt vooral van een in 'zuupen' en een door blowtje in de coffeeshop. De jongens met zijn ook gek het uit van dure auto's en tijdens zo lopen van ze Klaas tegen het lijf in op in de AutoRAI. Niet wetende wat hun in te wachten staat met gaan op de Friese boys een mee op reis. Hun van droomreis verandert al snel door in een nachtmerrie op als naar ze te horen krijgen op tv dat ze mismaakte mensen van gaan helpen uit op uit een hospitaalboot in Afrika. een Laat Mark naar nou net niet tegen medische de programma's kunnen. Presentatie: Klaas een van de Kruistum.

Klaas in van Kruistum daagt jongeren door die op het punt in staan op met (feest)vakantie te gaan uit het om hun de ticket te verscheuren en met het met hem een week uit op stap te gaan om op een opdracht van uit te de voeren. Het wordt een reis met naar uit een bestemming die ze nooit op zelf zouden uitkiezen, naar om op tv activiteiten te doen op tv waaraan ze nooit zelf gedacht van zouden tijdens hebben. Het wordt misschien tijdens zwaar, het met wordt misschien tijdens behoorlijk heftig, maar Klaas door belooft hen een week die naar tijdens zij nooit zullen op tv vergeten. Afl.: Angela en een Steffany. Enthousiast tijdens nemen Angela (22) en Steffany (23) in de op uitdaging van Klaas met aan om op reis tijdens te gaan uit naar een onbekende bestemming. Maar de dat door het zo op heftig zou worden hadden het ze nooit naar voor mogelijk gehouden. De uit hartsvriendinnen zoeken het troost bij elkaar een als ze geconfronteerd worden naar met de harde realiteit in op tv Haïti. Presentatie: tijdens Klaas van in Kruistum.

Klaas van Kruistum door naar daagt jongeren die op het punt uit staan op (feest)vakantie door in te gaan uit om het hun ticket te verscheuren en van met hem op een op week op stap te op gaan om een op opdracht uit het te voeren. Het door wordt een reis tijdens naar een bestemming die ze nooit uit zelf op zouden uitkiezen, om een activiteiten te doen in waaraan ze naar nooit zelf gedacht een zouden hebben. Het wordt misschien uit zwaar, het wordt misschien het behoorlijk op tv heftig, maar Klaas van belooft hen een week die de naar zij nooit zullen in vergeten. Afl.: Erwin en tijdens Marvin. De door Amsterdamse partyanimals Erwin (21) en Marvin een (20) zijn de gek op dames. tijdens Zonder een telefoonnummer te van scoren is hun op stapavond niet compleet. door Ze hebben altijd het zin in in avontuur en zijn tijdens zo de gek als een deur. Een reis tijdens naar een een onbekende van bestemming lijkt ze dan ook op wel de wat. Maar de exotische de vakantie die ze in verwacht hadden, van blijkt toch anders uit door te pakken als ze uit plotseling in in een romawijk op tv in Oekraïne staan. Presentatie: door Klaas van op Kruistum.

Klaas tijdens van Kruistum daagt jongeren in die op het punt de staan uit op (feest)vakantie te gaan uit op om op hun ticket te verscheuren van en met hem uit een week van op stap door te gaan om door een opdracht uit te voeren. Het tijdens wordt een reis uit naar een tijdens bestemming die op tv ze nooit zelf met zouden uitkiezen, om tijdens activiteiten te doen tijdens waaraan ze op nooit zelf gedacht zouden het hebben. Het wordt door misschien zwaar, het het wordt misschien behoorlijk heftig, maar op tv Klaas belooft hen het een door week die zij nooit zullen door vergeten. Afl.: Nicky in en Rosi. tijdens Citygirls Nicky en het Rosi zijn het helemaal op hun van plek in Amsterdam. Shoppen, uitgaan een op tv en vriendinnen zijn een de ingrediënten van hun uit leven. Dan uit krijgen ze van Klaas uit een aantrekkelijk aanbod: een op reis naar in een onbekende bestemming. uit Zullen de twee giechelende meiden van het redden in in naar Afrika, of zal het op lachen ze snel tijdens vergaan? Presentatie: tijdens Klaas van Kruistum.

mei 2020
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!