Programma gemist?

Staan de beelden in in van de kinderen van Haïti de nog naar steeds op Roel en Sjoerds in netvlies? Heeft Sanne van geleerd minder snel te uit oordelen? Hoe naar hebben Femke door en Alice de dood tijdens van het pasgeboren van baby'tje met verwerkt?

Op door het laatste moment naar kopen de 21-jarige door Rob en Ankie kaartjes voor een het Brabantse Halfvastenfeest. door En voor ze het het naar weten landt het Brabantse stel in door in het Afrikaanse koninkrijkje het Swaziland.

Klaas in van Kruistum daagt jongeren van die op het punt van staan door op (feest)vakantie te gaan uit uit om hun de ticket te verscheuren op en uit met hem een naar week op stap te gaan de om van een opdracht uit te het voeren.

De tijdens jonge studenten, op Tom en Marijn, staan lekker een de biertje te drinken van naar als Klaas van Kruistum hen vanuit met het een niets uitdaagt om op met hem mee naar op reis te uit gaan.

Tinka en in Evelien naar moeten er een uit paar tentamens voor cancellen, naar maar ze kunnen het toch geen 'nee' een zeggen tegen de uitdaging van op tv Manuel Verderbos van om met hem op een reis te op gaan?

Ton naar en Sanne twijfelen geen moment naar wanneer Klaas van een Kruistum hen uitdaagt door met mee op reis te van gaan naar een naar onbekende bestemming.

Sjoerd op tv en Roel zijn in gek op cultuur uit en dat in is ook precies waar zij op een uit hopen als ze op de uitdaging van Klaas van de Kruistum aannemen om naar een een onbekende bestemming het in af te reizen.

Femke en Alice een zijn 18 uit jaar, tijdens dikke vriendinnen en op beiden de helft van van een tweeling. Na een naar loodzware reis worden een ze 's avonds op laat van op de kraamafdeling van een Afrikaans een op tv streekziekenhuis gedropt.

Klaas van het Kruistum daagt in jongeren die op op het punt staan in op (feest)vakantie te naar gaan uit een om hun ticket te verscheuren op tv en met uit hem een week op op stap in te gaan om een tijdens opdracht uit te voeren. van Het naar wordt een reis naar een bestemming met die ze nooit door zelf de zouden uitkiezen, om activiteiten het te doen waaraan van ze nooit zelf gedacht van zouden van hebben. Het wordt het misschien zwaar, naar het wordt misschien behoorlijk de heftig, maar Klaas tijdens belooft hen het een week die zij nooit zullen op van vergeten. De wereld van Thaise met prostituees, exotische ziekten van en de in achterwijken van door Los Angeles werd van de vakantiebestemming van veertien Nederlandse naar jongeren. Zij deden mee de van met Bestemming Onbekend. Klaas van in Kruistum ging in Groningen, in Amsterdam, door Brabant, Friesland en Rotterdam de van op tv straat op en bood jongeren een een de reis aan met onbekende bestemming. het Een reis om nooit op het te vergeten. Veertien van hen grepen met uit de uitdaging aan en gingen na naar aankomst op bestemming door een week uit lang aan de op tv slag in door een sloppenwijk, tentenkamp in of seksindustrie. Bloed, zweet tijdens en uit tranen vloeiden rijkelijk. tijdens Moe maar voldaan hebben ze de de reis het doorstaan. Maar hoe is het een op nu met Rosi, Nicky, tijdens Erwin, Marvin, in Jonathan, Ryan, Lisa, Anne, van Mark, Mike, Angela, Steffany, tijdens Simone en Anna? op tv Was het een van 'life changing experience' een op reis op om nooit te vergeten? Op uit Eindhoven airport spreekt een Klaas met Mike met over hoe hij door uit stopte met blowen. van Met Steffany hoe haar kijk op door door haarzelf en de wereld naar veranderd is. Over door hoe helpen je leven verrijkt de en hoe heerlijk tijdens het de is om weer terug de in tijdens Nederland te zijn. Daarnaast komen een alle op leukste, heftigste, mooiste en indringenste met momenten met van de serie terug. Presentatie: Klaas naar van een Kruistum.

Klaas door van Kruistum daagt tijdens jongeren die een op het punt tijdens staan op (feest)vakantie te gaan uit uit om hun het ticket te verscheuren en in met hem door een week de op stap te gaan om uit een de opdracht uit te op voeren. Het wordt van een reis naar een bestemming op tv die ze nooit het op zelf zouden uitkiezen, op tv om activiteiten te doen waaraan in ze op nooit zelf gedacht zouden hebben. uit Het wordt misschien het zwaar, het wordt een misschien in behoorlijk heftig, maar Klaas belooft uit hen een week die uit zij de nooit zullen vergeten. De Groningse het vriendinnen Simone (20) van en het Anna (21) zijn van druk bezig met met carrière maken. Beiden op zijn ze een gestopt met hun studie om naar zich een op hun onderneming te storten. Simone op timmert het flink aan de weg de met naar haar webshop voor in modeassecoires en Anna een zit in de startende fase van met de een eigen horeca-uitzendbureau. Naast al dat naar harde de werken is er voor de de dames geen tijd naar om op vakantie op tv te gaan. Het naar aanbod uit van Klaas komt dan ook door tijdens als geroepen. Klaas treft de dames door met vlak onder de Martinitoren tijdens op de Groningse naar kermis. De meiden zijn hooggehakt van uit en goed verzorgd onderweg naar op een zakelijke lunch. 'Geer met en Goor' zoals uit de meiden zichzelf het noemen zijn niet op in bang voor de camera en als de Klaas dan de ook het nog een interessant voorstel op tv doet, hoeven de diva's de niet lang tijdens na te denken. door Ze zeggen van 'ja' tegen een reis met een het nog door onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat het op tv de reis naar in Los Angeles gaat, zijn een de meiden door het naar dolle heen. In Hollywood op tv komen je dromen met door uit... maar eenmaal aangekomen een in The City of Angels een verdwijnt de glitter en glamour als uit sneeuw voor met de zon. Anna en uit Simone de verblijven in de grootste daklozenopvang van op tv de stad op tv en de daar is niets glamorous aan. tijdens Presentatie: Klaas tijdens van Kruistum.

Klaas naar van Kruistum de daagt jongeren die op het op tv punt staan de op (feest)vakantie te gaan uit met om hun ticket in tijdens te verscheuren en met hem een door van week op stap tijdens te gaan om een opdracht met uit het te voeren. Het wordt naar een reis naar in een bestemming die een ze nooit zelf op zouden uitkiezen, om naar activiteiten te op tv doen waaraan ze nooit naar zelf gedacht zouden hebben. met Het tijdens wordt misschien zwaar, het wordt misschien een behoorlijk heftig, maar op Klaas met belooft hen het een week die zij nooit op tv zullen vergeten. Temidden van een bier en Hollandse naar hits zeggen Anne uit (18) van en Lisa (20) twee zusjes op tv van uit het Brabantse Waspik in 'ja' tegen de uitdaging uit van met Klaas om mee te gaan op op de reis naar een onbekende bestemming. Als met ze van op het vliegveld horen dat op Thailand hun eindbestemming van is, kan de uit reis met niet meer stuk. Totdat naar ze in met Pattaya aankomen. met De stad waar alles tijdens daait om seks het en de naar meiden aan de slag moeten op tv in de keiharde in prostitutiewereld. Presentatie: Klaas naar van van Kruistum.

Klaas op van Kruistum daagt jongeren naar die op het punt een staan uit op (feest)vakantie te gaan uit tijdens om een hun ticket te verscheuren en naar met hem tijdens een uit week op stap te gaan in om een naar opdracht uit te voeren. op tv Het wordt een reis tijdens naar een van bestemming die ze nooit een uit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te op tv doen waaraan ze van nooit zelf gedacht naar zouden hebben. Het met wordt misschien zwaar, op het wordt misschien tijdens van behoorlijk heftig, maar Klaas tijdens belooft hen een door week die zij nooit zullen naar vergeten. Mark (21) naar en Mike op tv (22) door komen uit Friesland op tv en zijn echte vrienden. Samen op tv met het hun vriendengroep gaan ze elk weekend in stappen en van meisjes versieren. op tv Mark is verslaafd aan door social media en een heeft zelfs een eigen een app ontwikkeld. Mike van houdt vooral in van uit 'zuupen' en een blowtje in op de coffeeshop. De jongens door in zijn ook gek van dure auto's op tv en zo het lopen ze in Klaas tegen het van lijf op van de AutoRAI. Niet wetende uit wat hun te wachten staat op gaan de van Friese op boys mee op reis. het Hun droomreis verandert al door snel in een tijdens nachtmerrie als door ze te horen het krijgen dat ze met mismaakte mensen gaan helpen de op in een hospitaalboot in Afrika. Laat Mark een nou net niet met uit tegen medische programma's kunnen. Presentatie: Klaas op tv van van Kruistum.

Klaas van Kruistum in daagt door jongeren die op het op tv punt staan op tv op (feest)vakantie te gaan uit uit om door hun ticket te in verscheuren en met hem op een week op stap uit te gaan het om een opdracht uit uit te uit voeren. Het wordt een reis van naar een op tv bestemming die ze nooit uit zelf zouden uitkiezen, met om activiteiten te van op doen waaraan ze nooit van zelf gedacht de zouden hebben. Het het wordt misschien zwaar, het wordt door misschien de behoorlijk heftig, maar op tv Klaas belooft hen een een week die zij nooit tijdens zullen vergeten. Afl.: Angela de en Steffany. Enthousiast uit nemen Angela een (22) en naar Steffany (23) de uitdaging uit van Klaas aan het om op reis te door gaan naar een een onbekende bestemming. Maar uit dat het zo in tijdens heftig zou worden hadden ze tijdens nooit voor tijdens mogelijk gehouden. uit De hartsvriendinnen zoeken troost bij tijdens elkaar als ze geconfronteerd tijdens worden met uit de harde realiteit van in Haïti. Presentatie: Klaas in van het Kruistum.

Klaas met van Kruistum daagt op tv jongeren die op het met punt staan op (feest)vakantie naar te de gaan uit op tv om hun ticket te met verscheuren en met hem door een week op in stap van te gaan om een tijdens opdracht uit te het voeren. Het op tv wordt een reis naar een bestemming het die van ze nooit zelf zouden een uitkiezen, om activiteiten met te doen waaraan ze uit het nooit zelf gedacht zouden hebben. de Het tijdens wordt misschien zwaar, het op tv wordt misschien in behoorlijk heftig, maar tijdens Klaas belooft hen een tijdens week die zij nooit zullen door vergeten. Afl.: in Erwin en door Marvin. De uit Amsterdamse partyanimals Erwin naar (21) en Marvin (20) zijn op gek op naar dames. Zonder een uit telefoonnummer te naar scoren is hun stapavond niet compleet. een op Ze hebben altijd zin de in avontuur en zijn zo met gek door als een deur. Een door reis tijdens naar een onbekende bestemming het lijkt ze dan ook naar wel wat. Maar de tijdens exotische vakantie die in de ze verwacht hadden, blijkt uit toch anders uit te naar pakken het als ze plotseling in een romawijk naar in Oekraïne van staan. Presentatie: van Klaas van met Kruistum.

Klaas van van Kruistum daagt jongeren naar die op het met punt staan op door (feest)vakantie te gaan een uit om met hun ticket te verscheuren met en met hem een door week op tijdens stap door te gaan om een opdracht uit het te voeren. Het door naar wordt een reis naar tijdens een bestemming die op tv ze nooit zelf in zouden uitkiezen, om activiteiten uit te doen waaraan van ze nooit zelf uit gedacht uit zouden hebben. Het wordt tijdens misschien zwaar, het wordt in misschien behoorlijk heftig, van maar een Klaas belooft hen tijdens een week die zij nooit zullen het vergeten. Afl.: Nicky op tijdens en Rosi. Citygirls met Nicky en Rosi zijn helemaal tijdens op hun plek in uit van Amsterdam. Shoppen, uitgaan en door vriendinnen zijn de van ingrediënten van hun leven. uit Dan op tv krijgen ze van Klaas het een aantrekkelijk aanbod: tijdens op reis naar uit een onbekende bestemming. uit Zullen de twee van giechelende meiden het redden in naar Afrika, of uit zal op het lachen ze tijdens snel vergaan? Presentatie: naar Klaas van Kruistum.

november 2019
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!