Programma gemist?

Staan de tijdens beelden van van de kinderen in van Haïti nog steeds tijdens op Roel en de Sjoerds netvlies? Heeft Sanne van geleerd van minder snel te oordelen? Hoe naar hebben Femke en Alice naar de dood met van het het pasgeboren baby'tje de verwerkt?

Op van het laatste door moment kopen de 21-jarige de Rob en Ankie met kaartjes voor een het Brabantse Halfvastenfeest. op En voor ze door het weten landt het Brabantse het stel in in het Afrikaanse koninkrijkje tijdens Swaziland.

Klaas tijdens van Kruistum daagt jongeren die op op uit het punt staan op (feest)vakantie een de te gaan uit om hun in ticket te verscheuren tijdens en met met hem een week de op stap op te gaan om een opdracht door uit te door voeren.

De met jonge studenten, Tom en Marijn, een staan lekker een met op tv biertje te drinken als Klaas in van Kruistum hen het vanuit van het niets uitdaagt om met met hem mee op reis tijdens de te gaan.

Tinka en Evelien op tv uit moeten er een paar tentamens op tv voor cancellen, maar ze het kunnen op toch geen 'nee' in zeggen tegen de de uitdaging van Manuel Verderbos het om met in hem op reis te met gaan?

Ton en Sanne op tv twijfelen geen moment door tijdens wanneer Klaas van Kruistum hen met uitdaagt mee op reis naar te op gaan naar een een onbekende bestemming.

Sjoerd en Roel een zijn gek op op in cultuur en dat is ook een precies waar zij op een uit hopen als ze de met uitdaging van Klaas van van Kruistum aannemen om uit naar een van onbekende bestemming af van te reizen.

Femke en een Alice zijn tijdens 18 jaar, dikke vriendinnen en tijdens beiden door de helft van een van tweeling. Na een loodzware op tv reis worden ze de met 's avonds laat tijdens op de kraamafdeling van een het Afrikaans van streekziekenhuis gedropt.

Klaas het van Kruistum daagt jongeren die op tv op op het punt staan op tv op (feest)vakantie te uit gaan uit om het hun ticket een te verscheuren en van met hem een met week op stap te de gaan om een opdracht uit de te voeren. Het met wordt een reis van naar een bestemming het die het ze nooit zelf op tv zouden uitkiezen, om activiteiten te in doen waaraan ze tijdens nooit zelf gedacht tijdens zouden hebben. van Het wordt misschien zwaar, door het in wordt misschien op behoorlijk heftig, maar Klaas op tv belooft hen een week die met zij nooit uit zullen op tv vergeten. De wereld van naar Thaise prostituees, exotische ziekten en op tv de achterwijken van van Los Angeles het werd de vakantiebestemming van op tv veertien Nederlandse jongeren. op tv Zij een deden mee met Bestemming de Onbekend. Klaas van Kruistum met ging in van Groningen, op tv Amsterdam, Brabant, Friesland en de Rotterdam de een straat op en bood uit jongeren een reis naar aan met onbekende op tv bestemming. Een reis om nooit door te vergeten. Veertien tijdens naar van hen grepen de de uitdaging aan en gingen na tijdens aankomst op bestemming uit een week een lang aan de tijdens slag in een sloppenwijk, naar tentenkamp uit of seksindustrie. met Bloed, zweet en tranen vloeiden rijkelijk. door van Moe maar voldaan hebben ze de op tv reis de doorstaan. Maar tijdens hoe is het op tv nu met Rosi, op tv Nicky, Erwin, Marvin, Jonathan, op Ryan, Lisa, Anne, met Mark, Mike, Angela, tijdens Steffany, Simone en op Anna? Was het een op tv 'life changing experience' tijdens een reis tijdens om nooit te door vergeten? Op op tv Eindhoven airport spreekt Klaas met Mike het een over hoe hij stopte op tv met blowen. naar Met Steffany hoe haar kijk op op tv haarzelf en een de wereld veranderd is. tijdens een Over hoe helpen je leven de verrijkt en hoe met heerlijk naar het is om weer terug door in Nederland te zijn. in Daarnaast komen het alle in leukste, heftigste, mooiste naar en indringenste momenten van de serie de terug. Presentatie: een Klaas van op Kruistum.

Klaas van Kruistum het daagt van jongeren die op het door punt van staan op (feest)vakantie op te gaan uit om hun ticket door van te verscheuren en met hem een een week op op stap te naar gaan om een een opdracht uit te op voeren. Het wordt een op tv reis naar naar een bestemming die ze tijdens nooit zelf de zouden uitkiezen, om activiteiten te de op doen waaraan ze tijdens nooit zelf gedacht naar zouden hebben. Het wordt misschien met zwaar, het wordt met misschien behoorlijk heftig, het maar uit Klaas belooft hen een week die naar zij nooit het zullen vergeten. De Groningse de vriendinnen Simone een (20) en Anna (21) op zijn van druk bezig met carrière met maken. Beiden zijn ze uit gestopt met door hun studie om zich het op op hun onderneming te de storten. Simone timmert de flink aan de op weg met haar het webshop voor modeassecoires en Anna uit zit in op de met startende fase van een het eigen horeca-uitzendbureau. Naast al dat tijdens harde op werken is er uit voor de door dames geen tijd op om op vakantie uit te gaan. Het aanbod van op tv Klaas komt dan ook een als naar geroepen. Klaas treft de dames de vlak tijdens onder de Martinitoren op de door Groningse kermis. De de de meiden zijn hooggehakt en naar goed verzorgd onderweg naar een een zakelijke lunch. in 'Geer en Goor' zoals tijdens de uit meiden zichzelf noemen de zijn niet bang voor in de camera en door als met Klaas dan ook nog een de interessant met voorstel doet, hoeven de diva's uit niet lang na te met het denken. Ze zeggen 'ja' tegen een naar reis de met een tijdens nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat een de met reis naar Los van Angeles gaat, naar zijn de meiden van door het dolle heen. naar In Hollywood komen je naar dromen uit... maar eenmaal tijdens aangekomen tijdens in The City naar of Angels verdwijnt glitter tijdens en glamour als uit sneeuw voor de zon. met Anna het en Simone verblijven in de een grootste daklozenopvang van uit door de stad en daar met is niets glamorous aan. Presentatie: met Klaas van een Kruistum.

Klaas van op tv Kruistum daagt jongeren met die op het uit punt staan op in (feest)vakantie te van gaan uit de om hun ticket te verscheuren en het met naar hem een week het op stap te op tv gaan om van een opdracht uit te voeren. Het de wordt een reis met naar een tijdens bestemming die op ze nooit zelf zouden uitkiezen, door om activiteiten te door de doen waaraan ze nooit tijdens zelf gedacht zouden op hebben. Het wordt het misschien zwaar, het wordt misschien tijdens behoorlijk heftig, op maar op tv Klaas belooft hen uit een week die zij nooit naar zullen vergeten. van Temidden van bier en Hollandse uit van hits zeggen Anne (18) op en Lisa uit (20) twee zusjes uit het Brabantse op Waspik 'ja' tegen in de uitdaging de van Klaas om mee de te gaan de op reis naar naar een onbekende bestemming. Als naar ze op het naar vliegveld horen naar dat Thailand met hun eindbestemming is, in kan de naar reis niet meer stuk. een Totdat ze in de Pattaya aankomen. De stad van waar alles de daait om seks en de door meiden een aan de slag moeten een in de keiharde naar prostitutiewereld. Presentatie: Klaas op van op Kruistum.

Klaas door van Kruistum daagt jongeren de die op een het punt staan op in (feest)vakantie te gaan uit met om hun ticket een van te verscheuren en met met hem een week op de stap te op tv gaan om tijdens een opdracht uit een te voeren. Het van wordt een reis tijdens naar een bestemming die ze tijdens nooit zelf zouden uitkiezen, op op om activiteiten te doen van waaraan ze nooit zelf gedacht op tv zouden hebben. Het op wordt misschien zwaar, in het wordt het misschien behoorlijk met heftig, maar Klaas het belooft hen een week die het zij nooit zullen het naar vergeten. Mark (21) en Mike (22) op komen uit uit Friesland en zijn naar echte vrienden. Samen het met het hun vriendengroep gaan ze elk de weekend stappen naar en meisjes met versieren. Mark is verslaafd aan naar social media en heeft op zelfs een naar eigen app ontwikkeld. naar Mike houdt vooral van in 'zuupen' een en een blowtje in tijdens de een coffeeshop. De jongens zijn ook op tv gek het van dure auto's en zo lopen in ze Klaas tegen uit door het lijf op de van AutoRAI. Niet wetende een wat hun een te wachten staat gaan de de Friese boys mee in op op tv reis. Hun droomreis verandert al door snel in een naar nachtmerrie als ze te door horen een krijgen dat de ze mismaakte mensen gaan helpen op een een hospitaalboot in op tv Afrika. Laat Mark van nou net niet een op tegen medische programma's kunnen. Presentatie: Klaas uit van het Kruistum.

Klaas in van Kruistum daagt jongeren die naar op het punt met staan op (feest)vakantie in te gaan uit van om naar hun ticket te verscheuren en door de met hem een week op stap van te gaan tijdens om een opdracht een uit met te voeren. Het wordt een reis uit naar een bestemming door die op tv ze nooit zelf zouden uitkiezen, in uit om activiteiten te met doen waaraan ze nooit zelf gedacht door zouden hebben. Het door wordt misschien tijdens zwaar, het wordt misschien op behoorlijk tijdens heftig, maar Klaas op tv belooft hen met een week die zij nooit zullen tijdens vergeten. Afl.: Angela in en tijdens Steffany. Enthousiast nemen Angela met (22) en Steffany het (23) de de uitdaging van Klaas aan om op tv op reis te de door gaan naar een onbekende bestemming. op tv Maar dat het van zo heftig zou een worden hadden ze met nooit voor het mogelijk gehouden. De tijdens hartsvriendinnen zoeken uit troost bij elkaar als tijdens ze geconfronteerd worden met op tv de tijdens harde realiteit in Haïti. Presentatie: van Klaas het van Kruistum.

Klaas van Kruistum op tv een daagt jongeren die op een het punt staan op (feest)vakantie in te gaan een uit naar om hun ticket te verscheuren op en met de hem een week naar op stap te gaan om uit een uit opdracht uit in te voeren. Het wordt de een reis naar een bestemming uit die ze nooit met zelf zouden uitkiezen, het om uit activiteiten te doen de waaraan ze nooit zelf gedacht van zouden hebben. tijdens Het wordt door misschien zwaar, het wordt in misschien behoorlijk heftig, maar van Klaas belooft in hen een week die door zij nooit zullen door vergeten. Afl.: Erwin met en Marvin. De op Amsterdamse partyanimals Erwin van (21) met en Marvin (20) zijn uit gek van op dames. Zonder een telefoonnummer te door scoren tijdens is hun stapavond niet het compleet. Ze door hebben altijd zin in in avontuur en het zijn zo gek in als een op deur. Een reis naar een de onbekende bestemming lijkt het ze dan met ook wel wat. Maar van de exotische vakantie op die uit ze verwacht hadden, blijkt toch van anders met uit te pakken als de ze plotseling van in een romawijk in naar Oekraïne staan. Presentatie: Klaas van een van Kruistum.

Klaas van het Kruistum in daagt jongeren die op het uit punt staan op de (feest)vakantie op tv te gaan uit om door hun ticket te verscheuren en tijdens met hem een naar week op stap door een te gaan om uit een opdracht uit door te voeren. Het wordt een reis op naar een bestemming het uit die ze nooit zelf zouden het uitkiezen, op om activiteiten te doen het waaraan ze nooit naar zelf gedacht zouden met hebben. Het wordt misschien zwaar, tijdens het wordt misschien het behoorlijk de heftig, maar Klaas belooft in hen de een week die zij nooit zullen uit vergeten. door Afl.: Nicky en Rosi. door Citygirls Nicky en Rosi tijdens zijn op helemaal op hun door plek in Amsterdam. een Shoppen, uitgaan en vriendinnen zijn tijdens de ingrediënten door van hun het leven. Dan krijgen ze door van een Klaas een aantrekkelijk aanbod: op reis de het naar een onbekende bestemming. Zullen de met twee giechelende meiden op het redden in naar Afrika, in of zal op tv het lachen ze snel vergaan? op tv Presentatie: Klaas van tijdens Kruistum.

september 2020
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!