Programma gemist?

Staan op tv de beelden tijdens van de kinderen met van Haïti nog steeds tijdens op Roel en Sjoerds door netvlies? Heeft Sanne geleerd het minder snel van te oordelen? de Hoe hebben Femke en Alice met de dood uit van het pasgeboren door baby'tje op tv verwerkt?

Op uit het laatste met moment kopen de 21-jarige de Rob en Ankie op kaartjes voor naar het Brabantse Halfvastenfeest. tijdens En voor ze het weten met landt het naar Brabantse stel in naar het Afrikaanse koninkrijkje de Swaziland.

Klaas met van Kruistum door daagt jongeren die op in het punt van staan op (feest)vakantie te gaan het uit om hun ticket op tv te verscheuren en op tv met het hem een week op het stap te gaan om in een opdracht uit tijdens te op tv voeren.

De jonge de studenten, Tom en Marijn, op in staan lekker een biertje te op drinken als in Klaas van van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt van om tijdens met hem mee op een reis te op tv gaan.

Tinka uit en Evelien moeten er een naar naar paar tentamens voor cancellen, maar tijdens ze in kunnen toch geen 'nee' zeggen tijdens tegen de uitdaging van op tv uit Manuel Verderbos om met in hem op reis te naar gaan?

Ton en naar Sanne twijfelen geen op moment wanneer op tv Klaas van Kruistum hen op uitdaagt mee op de reis de te gaan naar een onbekende in bestemming.

Sjoerd uit en Roel zijn gek op met cultuur op en dat is ook door precies waar zij op met hopen als de ze de uitdaging op van in Klaas van Kruistum aannemen tijdens om naar door een onbekende bestemming in af te reizen.

Femke de en Alice met zijn 18 jaar, dikke op vriendinnen en beiden op de helft van een tweeling. door Na een loodzware de reis worden naar ze 's avonds laat de op de naar kraamafdeling van een Afrikaans de de streekziekenhuis gedropt.

Klaas van met Kruistum op tv daagt jongeren die op het naar punt staan op tv op (feest)vakantie te gaan uit uit het om hun ticket te verscheuren het en met hem tijdens een week op het stap te gaan om tijdens door een opdracht uit de te voeren. Het door wordt een reis naar een bestemming tijdens die uit ze nooit zelf zouden uitkiezen, op om door activiteiten te doen waaraan naar ze nooit zelf gedacht met zouden hebben. Het van wordt misschien tijdens zwaar, het wordt door misschien behoorlijk heftig, maar uit door Klaas belooft hen een week die in zij nooit zullen door vergeten. De tijdens wereld van met Thaise prostituees, op exotische ziekten en de achterwijken van met Los Angeles het werd de vakantiebestemming van van veertien met Nederlandse jongeren. Zij deden mee met met Bestemming Onbekend. op tv Klaas van Kruistum door ging op in Groningen, Amsterdam, in Brabant, Friesland en Rotterdam een de straat op een en bood jongeren een van reis aan op tv met onbekende van bestemming. Een reis om nooit tijdens te met vergeten. Veertien van hen grepen naar de uitdaging aan door het en gingen na uit aankomst op bestemming het een week lang met aan de slag door in een sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. met Bloed, tijdens zweet en tranen vloeiden tijdens rijkelijk. met Moe maar voldaan hebben de ze de reis de doorstaan. Maar hoe is de het nu naar met Rosi, Nicky, Erwin, van Marvin, Jonathan, in Ryan, Lisa, Anne, de Mark, Mike, de Angela, Steffany, Simone en Anna? Was tijdens het een op 'life changing met experience' een reis om door nooit de te vergeten? Op Eindhoven airport op tv spreekt Klaas met tijdens Mike over hoe hij het stopte het met blowen. door Met Steffany hoe haar kijk met op haarzelf op tv en de in wereld veranderd is. Over hoe helpen door de je leven verrijkt en hoe op tv heerlijk het met is om weer terug in uit Nederland te naar zijn. Daarnaast op tv komen alle leukste, heftigste, mooiste door en indringenste op tv momenten van de serie met terug. Presentatie: het Klaas naar van Kruistum.

Klaas naar van Kruistum op daagt jongeren die op het de punt staan op de (feest)vakantie te gaan op tv uit om hun naar ticket te verscheuren in en met hem een door week op stap de te gaan om tijdens een opdracht uit de uit te voeren. Het wordt een reis het naar een met bestemming die ze tijdens nooit zelf zouden uit uitkiezen, om een activiteiten te doen waaraan de ze nooit de zelf gedacht zouden hebben. Het op tv uit wordt misschien zwaar, het wordt met misschien behoorlijk heftig, maar op op Klaas belooft hen in een week die zij nooit tijdens zullen vergeten. De Groningse op tv vriendinnen Simone (20) op en tijdens Anna (21) zijn van druk bezig met carrière van maken. Beiden zijn ze uit gestopt met hun uit op studie om zich op hun onderneming tijdens te storten. Simone een het timmert flink aan op de weg met haar webshop uit voor modeassecoires en Anna naar een zit in de startende fase van op een naar eigen horeca-uitzendbureau. Naast op tv al dat harde werken het is er voor tijdens de dames geen tijd tijdens op tv om op vakantie te gaan. op tv Het een aanbod van Klaas een komt dan ook als geroepen. de Klaas treft de de dames vlak onder in de Martinitoren op de van Groningse kermis. van De meiden zijn een hooggehakt en goed de verzorgd onderweg naar een de een zakelijke lunch. 'Geer en in Goor' zoals de meiden zichzelf het noemen door zijn niet bang van voor de camera en van als Klaas dan ook van nog een interessant tijdens voorstel een doet, hoeven de diva's tijdens niet op tv lang na te denken. op Ze zeggen 'ja' tegen een op reis naar met een uit nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt tijdens dat naar de reis naar Los tijdens Angeles gaat, zijn in de meiden uit door het dolle heen. door In Hollywood komen in je dromen uit... met maar eenmaal aangekomen in The het City uit of Angels verdwijnt een glitter en glamour als van sneeuw voor de op tv zon. Anna en de Simone verblijven in in de op grootste daklozenopvang van de stad en een daar naar is niets glamorous aan. naar Presentatie: Klaas met van Kruistum.

Klaas van Kruistum de daagt jongeren met die op het het punt een staan op (feest)vakantie te gaan uit op tv om hun op ticket te verscheuren en de met in hem een week op met stap de te gaan om een opdracht het uit te voeren. van Het wordt een reis op naar een op tv bestemming die ze uit nooit zelf zouden uitkiezen, een om een activiteiten te doen met waaraan ze nooit zelf gedacht een zouden hebben. in Het wordt misschien van zwaar, het wordt misschien tijdens behoorlijk heftig, maar op Klaas de belooft hen een week die het zij nooit zullen op tv vergeten. Temidden van in door bier en Hollandse hits een zeggen Anne (18) en in Lisa (20) twee de zusjes uit een het Brabantse een Waspik 'ja' tegen op de uitdaging van Klaas op tv om mee te het gaan op reis tijdens naar een onbekende bestemming. de Als op tv ze op het vliegveld van horen dat Thailand naar hun eindbestemming is, kan op tv de het reis niet meer stuk. Totdat het ze in door Pattaya aankomen. De stad het waar met alles daait om seks en de met meiden aan de het slag op tv moeten in de met keiharde prostitutiewereld. door Presentatie: Klaas van de Kruistum.

Klaas een van Kruistum een daagt jongeren die op het punt naar staan met op (feest)vakantie door te gaan uit om hun ticket een op te verscheuren en een met hem een week van op stap te op gaan om op een opdracht uit op tv te voeren. Het in wordt een reis de naar een bestemming die het ze nooit zelf zouden met uitkiezen, tijdens om activiteiten te doen waaraan het ze door nooit zelf gedacht zouden hebben. Het de door wordt misschien zwaar, het wordt misschien op tv behoorlijk heftig, een maar Klaas tijdens belooft hen tijdens een week die zij nooit een zullen vergeten. Mark in (21) en op tv Mike (22) komen uit een Friesland in en zijn echte vrienden. Samen door met hun vriendengroep gaan met ze elk naar weekend stappen de en meisjes versieren. Mark is op tv op tv verslaafd aan social media en van heeft zelfs een een eigen app ontwikkeld. Mike een houdt vooral van uit 'zuupen' en een een blowtje op tv in de coffeeshop. De jongens de zijn een ook gek van dure auto's met uit en zo lopen ze uit Klaas tegen het lijf met op de AutoRAI. tijdens Niet wetende wat naar hun te wachten het staat gaan de op tv Friese een boys mee op reis. Hun de droomreis verandert al met snel in op een nachtmerrie als uit ze te horen krijgen van dat ze mismaakte uit mensen gaan naar helpen op tijdens een hospitaalboot in Afrika. Laat op tv Mark nou net op niet tegen medische programma's van kunnen. tijdens Presentatie: Klaas van door Kruistum.

Klaas van Kruistum door daagt jongeren die in tijdens op het punt staan de op (feest)vakantie te gaan van uit om door hun ticket te verscheuren en op met hem in een week op stap op te naar gaan om een opdracht uit op tv van te voeren. Het wordt een reis op tv naar een de bestemming die door ze nooit zelf zouden uitkiezen, een uit om activiteiten te op tv doen waaraan ze nooit zelf door gedacht zouden hebben. door Het wordt misschien een zwaar, met het wordt misschien behoorlijk heftig, met maar van Klaas belooft hen een in week die zij nooit zullen door vergeten. Afl.: tijdens Angela en Steffany. Enthousiast door nemen Angela (22) op tv en uit Steffany (23) de het uitdaging van de Klaas aan om op tv op reis te gaan naar in een onbekende in bestemming. Maar dat het zo het heftig op tv zou worden op hadden ze nooit voor mogelijk gehouden. in De uit hartsvriendinnen zoeken door troost bij elkaar als ze tijdens geconfronteerd tijdens worden met de een harde realiteit in Haïti. Presentatie: Klaas tijdens van op tv Kruistum.

Klaas in van Kruistum daagt jongeren uit die op het naar punt staan de op (feest)vakantie het te gaan uit om hun op ticket te verscheuren en op tv tijdens met hem een week op stap op tv te gaan een om een opdracht de uit te een voeren. Het wordt door een reis naar een tijdens bestemming die ze door nooit zelf zouden uitkiezen, tijdens op tv om activiteiten te op doen waaraan ze tijdens nooit zelf gedacht zouden hebben. Het een uit wordt misschien zwaar, het wordt misschien tijdens behoorlijk heftig, naar maar Klaas op belooft hen een naar week die zij door nooit zullen op tv vergeten. Afl.: Erwin door en Marvin. De in Amsterdamse partyanimals Erwin (21) en Marvin op tv (20) door zijn gek op dames. op Zonder een uit telefoonnummer te scoren is hun met stapavond van niet compleet. Ze hebben altijd op zin in avontuur uit en zijn zo op gek als een op op tv deur. Een reis naar door een onbekende in bestemming lijkt ze in dan ook wel wat. Maar de uit exotische het vakantie die ze verwacht hadden, op tv blijkt toch een anders uit te met pakken op tv als ze plotseling met in een romawijk in Oekraïne naar staan. Presentatie: Klaas in van het Kruistum.

Klaas in van Kruistum van daagt jongeren die in op het punt staan op op tv (feest)vakantie te gaan uit door het om hun ticket op tv te verscheuren en uit met hem een week een op stap te gaan op tv om de een opdracht uit met te voeren. Het met wordt een reis naar een op tv bestemming die ze nooit op tv zelf zouden op tv uitkiezen, om activiteiten door te de doen waaraan ze nooit een zelf gedacht zouden de hebben. Het in wordt misschien zwaar, het het wordt misschien in behoorlijk heftig, maar door Klaas belooft hen een tijdens week die zij door nooit zullen vergeten. Afl.: uit Nicky en Rosi. Citygirls in Nicky en Rosi op tv van zijn helemaal op hun plek in op Amsterdam. een Shoppen, uitgaan en vriendinnen een zijn de ingrediënten van in hun leven. Dan door van krijgen ze van het Klaas een aantrekkelijk de aanbod: op reis naar een onbekende een door bestemming. Zullen de twee met giechelende meiden het redden met in Afrika, in of zal het een lachen ze snel vergaan? van Presentatie: door Klaas van Kruistum.

maart 2019
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord