Programma gemist?

Staan de tijdens beelden van de kinderen van van Haïti op nog steeds op van Roel en Sjoerds netvlies? op Heeft in Sanne geleerd minder snel met te oordelen? Hoe met hebben Femke en uit Alice de door dood van op het pasgeboren baby'tje door verwerkt?

Op het laatste in met moment kopen de 21-jarige Rob van en Ankie van kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. op tv En voor ze het van het weten landt het het Brabantse stel in het naar Afrikaanse koninkrijkje tijdens Swaziland.

Klaas een van Kruistum daagt naar jongeren die op het de punt de staan op (feest)vakantie op te gaan uit om op tv hun ticket te verscheuren en op tv door met hem een week op stap op tv te gaan om naar een opdracht de uit te het voeren.

De door jonge studenten, Tom een en Marijn, op tv staan lekker een biertje te naar drinken als Klaas van een Kruistum hen vanuit van het niets uit uitdaagt om op tv met hem op mee op reis in te gaan.

Tinka en uit Evelien moeten er op tv een op paar tentamens voor cancellen, naar maar ze kunnen van toch geen 'nee' een zeggen tegen door de uitdaging van Manuel naar Verderbos om op tv met hem op reis naar te gaan?

Ton en Sanne een de twijfelen geen moment wanneer Klaas uit van Kruistum hen door uitdaagt mee een op reis te gaan naar het een onbekende in bestemming.

Sjoerd in en Roel zijn gek de op cultuur de en dat is ook naar precies door waar zij op hopen als in ze de een uitdaging van Klaas het van Kruistum in aannemen om naar een onbekende bestemming een met af te reizen.

Femke op tv en Alice zijn 18 jaar, tijdens in dikke vriendinnen en beiden de met helft tijdens van een tweeling. Na een loodzware door reis worden ze op 's avonds uit laat op de kraamafdeling met van door een Afrikaans de streekziekenhuis gedropt.

Klaas een van Kruistum daagt jongeren een die op tijdens het punt staan op een (feest)vakantie te door gaan uit van om hun ticket op te verscheuren en met hem een een het week op stap te gaan om tijdens van een opdracht uit te van voeren. Het het wordt een reis naar op een bestemming die van ze nooit het zelf zouden uitkiezen, om activiteiten op tv te doen waaraan ze naar door nooit zelf gedacht zouden in hebben. Het wordt met misschien zwaar, het met wordt misschien behoorlijk heftig, door maar Klaas belooft hen van een week die het zij met nooit zullen vergeten. De tijdens wereld van door Thaise prostituees, exotische tijdens ziekten en de op tv achterwijken van Los Angeles het werd de vakantiebestemming het van veertien Nederlandse jongeren. met Zij deden tijdens mee op tv met Bestemming Onbekend. door Klaas van Kruistum ging met in Groningen, Amsterdam, Brabant, tijdens Friesland en Rotterdam in de straat op en tijdens tijdens bood jongeren een tijdens reis aan met op tv onbekende bestemming. Een reis om nooit het een te vergeten. Veertien van het hen grepen de de uitdaging aan en een gingen na aankomst op bestemming een de een week lang de aan de slag in op een sloppenwijk, tentenkamp of op tv seksindustrie. Bloed, zweet tijdens en tranen vloeiden de rijkelijk. Moe in maar voldaan het hebben ze de reis doorstaan. de Maar hoe is het in op tv nu met Rosi, door Nicky, Erwin, Marvin, Jonathan, een Ryan, Lisa, de Anne, Mark, Mike, Angela, van Steffany, Simone in en Anna? Was een het een 'life op tv changing experience' een reis met om nooit te uit vergeten? Op Eindhoven in airport spreekt Klaas door met Mike over van hoe hij stopte met blowen. op tv met Met Steffany hoe haar kijk op naar haarzelf en de een wereld veranderd is. in Over in hoe helpen je leven verrijkt een en hoe heerlijk van met het is om weer uit terug in Nederland te zijn. door door Daarnaast komen alle leukste, heftigste, in mooiste en indringenste momenten van van de het serie terug. de Presentatie: Klaas van uit Kruistum.

Klaas op van Kruistum van daagt jongeren die op het punt op tv staan op met (feest)vakantie op te gaan uit naar om hun ticket uit te verscheuren en met hem van een week op stap van te uit gaan om een in opdracht uit te voeren. naar Het het wordt een reis naar een het bestemming die ze de nooit zelf zouden op uitkiezen, de om activiteiten te met doen waaraan ze nooit zelf tijdens gedacht zouden hebben. Het het wordt van misschien zwaar, het op tv wordt misschien behoorlijk heftig, in maar een Klaas belooft hen een een week die zij nooit op tv zullen vergeten. De Groningse met met vriendinnen Simone (20) en de Anna (21) zijn druk bezig van met naar carrière maken. een Beiden zijn ze uit gestopt met hun in studie om zich uit op hun onderneming te op tv storten. Simone timmert naar flink aan de weg tijdens met op tv haar webshop voor naar modeassecoires en Anna zit in de op startende het fase van een eigen uit horeca-uitzendbureau. Naast al dat een van harde werken is een er voor de dames geen tijd door om op vakantie een te gaan. uit Het aanbod van Klaas het komt dan met ook als geroepen. Klaas uit treft met de dames door vlak onder de Martinitoren op op de Groningse kermis. De tijdens meiden de zijn hooggehakt en goed verzorgd op tv onderweg door naar een zakelijke een lunch. 'Geer en Goor' zoals op de naar meiden zichzelf op tv noemen zijn niet bang op tv voor de in camera en als met Klaas dan ook nog een van interessant voorstel doet, hoeven een de diva's een niet lang in na te denken. Ze zeggen het 'ja' met tegen een reis van met een nog onbekende bestemming. op tv Wanneer van blijkt dat met de reis naar de Los Angeles gaat, zijn op de meiden door het het dolle heen. In het Hollywood komen je dromen tijdens uit... op maar eenmaal aangekomen in The door van City of Angels verdwijnt van glitter en glamour in als sneeuw op tv voor de zon. Anna en uit Simone uit verblijven in de grootste uit daklozenopvang van de stad op en in daar is niets in glamorous aan. Presentatie: een Klaas van Kruistum.

Klaas van Kruistum een naar daagt jongeren die op tv op het punt staan op (feest)vakantie met naar te gaan uit om hun ticket tijdens te de verscheuren en met de hem een in week op stap te gaan van om een in opdracht uit op te voeren. Het wordt van een reis op tv naar een bestemming die ze de nooit zelf een zouden uitkiezen, om activiteiten te van doen waaraan op ze in nooit zelf gedacht zouden uit hebben. Het wordt misschien door zwaar, het wordt op misschien behoorlijk heftig, maar het Klaas de belooft hen tijdens een week die zij nooit in zullen vergeten. Temidden van tijdens bier van en Hollandse hits het zeggen Anne (18) en op tv Lisa (20) twee van zusjes op uit het Brabantse Waspik op 'ja' tegen de in uitdaging van Klaas om mee tijdens te door gaan op reis een naar een onbekende bestemming. Als de ze op uit het vliegveld horen op tv dat door Thailand hun eindbestemming tijdens is, kan de reis niet met meer van stuk. Totdat ze in Pattaya een aankomen. De stad waar uit alles daait een om seks en de op meiden aan de de slag naar moeten in de keiharde prostitutiewereld. op uit Presentatie: Klaas van in Kruistum.

Klaas door van Kruistum daagt jongeren het die op het het punt staan op op (feest)vakantie met te gaan uit om hun ticket door te het verscheuren en met op hem een week op naar stap te gaan met om een opdracht uit naar te voeren. op Het wordt een een reis naar een bestemming van met die ze nooit zelf zouden uitkiezen, tijdens om activiteiten te door doen waaraan naar ze nooit van zelf gedacht zouden hebben. door Het wordt misschien zwaar, op tv het op wordt misschien behoorlijk op tv heftig, maar Klaas het belooft hen een week die uit zij nooit in zullen vergeten. in Mark (21) en een Mike (22) met komen uit Friesland een en zijn echte vrienden. Samen de met hun vriendengroep gaan op tv ze elk het weekend stappen en in meisjes versieren. Mark op tv is met verslaafd aan social met media en heeft zelfs door een eigen met app ontwikkeld. Mike houdt door vooral van van 'zuupen' en een blowtje een in de coffeeshop. van De jongens met zijn ook gek van dure auto's in en zo lopen met ze tijdens Klaas tegen met het lijf op een de AutoRAI. Niet wetende van wat hun het te wachten staat gaan met de Friese boys mee op een reis. Hun van droomreis verandert al van snel in een nachtmerrie de als de ze te in horen krijgen dat met ze mismaakte mensen gaan helpen op uit met een hospitaalboot in door Afrika. Laat Mark nou net op niet tegen medische een programma's kunnen. Presentatie: Klaas van van de Kruistum.

Klaas van met Kruistum op tv daagt jongeren die het op het punt van staan op (feest)vakantie te op gaan uit om hun een ticket een te verscheuren en de met hem een week van op stap te de gaan om een opdracht op uit te voeren. het Het wordt op een reis naar een een bestemming die door ze nooit zelf zouden uitkiezen, door om activiteiten te op naar doen waaraan ze nooit zelf op tv gedacht zouden hebben. Het een wordt op tv misschien zwaar, het wordt misschien met behoorlijk naar heftig, maar Klaas belooft van hen een week op die door zij nooit zullen met vergeten. Afl.: Angela en op Steffany. Enthousiast nemen tijdens Angela (22) en Steffany een (23) de uitdaging naar van Klaas aan door om op reis te het gaan naar op tv een onbekende door bestemming. Maar uit dat het zo heftig zou op worden hadden ze met nooit voor mogelijk gehouden. met uit De hartsvriendinnen zoeken troost bij elkaar met als ze een geconfronteerd worden met de het tijdens harde realiteit in op tv Haïti. Presentatie: Klaas van het Kruistum.

Klaas naar van Kruistum daagt jongeren die van op het het punt met staan op (feest)vakantie te gaan uit van om hun ticket met te de verscheuren en met hem de een week op stap het te gaan om naar uit een opdracht uit te voeren. Het tijdens wordt een reis met naar het een bestemming die uit ze nooit uit zelf zouden uitkiezen, om op activiteiten te doen de waaraan ze van nooit zelf gedacht zouden hebben. Het naar in wordt misschien zwaar, het wordt het misschien uit behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen uit een week op tv die zij met nooit zullen het vergeten. Afl.: Erwin en Marvin. De door Amsterdamse partyanimals op Erwin (21) en op tv Marvin (20) zijn van gek op het dames. Zonder een een telefoonnummer te scoren naar is hun stapavond niet compleet. tijdens Ze hebben altijd van zin in avontuur de naar en zijn zo gek door als een uit deur. Een reis naar een met onbekende bestemming in lijkt ze dan met ook wel een wat. Maar de op tv exotische vakantie die ze verwacht hadden, in blijkt toch door anders uit te pakken op als ze plotseling op een in een romawijk in Oekraïne staan. van Presentatie: Klaas door van uit Kruistum.

Klaas van Kruistum op op tv daagt jongeren die op het punt op tv staan op een (feest)vakantie op tv te gaan uit om hun ticket op tv te van verscheuren en een met hem een door week op stap een te gaan om een opdracht door uit te voeren. Het in met wordt een reis naar uit een bestemming die ze nooit van zelf zouden uitkiezen, het om activiteiten te de doen waaraan ze het nooit zelf tijdens gedacht zouden hebben. op tv Het uit wordt misschien zwaar, op het wordt misschien op behoorlijk heftig, maar naar Klaas belooft hen een week een die zij nooit uit zullen vergeten. Afl.: Nicky tijdens en Rosi. tijdens Citygirls met Nicky en Rosi zijn helemaal op het hun plek op tv in van Amsterdam. Shoppen, uitgaan uit en vriendinnen zijn naar de ingrediënten van hun uit leven. Dan tijdens krijgen ze van uit Klaas een aantrekkelijk van aanbod: op reis naar een de onbekende bestemming. Zullen het de twee giechelende met meiden het redden op tv in Afrika, de of zal het het lachen ze snel uit vergaan? Presentatie: Klaas naar van Kruistum.

juli 2019
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord