Programma gemist?

Staan door de beelden van de op kinderen uit van Haïti nog steeds op naar Roel en met Sjoerds netvlies? Heeft Sanne op tv geleerd minder snel naar te oordelen? Hoe naar hebben Femke en in Alice de de dood van in het pasgeboren baby'tje de verwerkt?

Op naar het laatste moment kopen de de 21-jarige Rob op en Ankie kaartjes van voor naar het Brabantse Halfvastenfeest. En de voor ze het weten landt uit het Brabantse stel tijdens in het in Afrikaanse koninkrijkje op Swaziland.

Klaas de van Kruistum daagt jongeren uit die in op het punt op tv staan op (feest)vakantie naar te gaan uit om hun van ticket naar te verscheuren en met hem de een met week op stap te gaan om in een opdracht uit uit te van voeren.

De jonge met studenten, Tom met en Marijn, staan door lekker een biertje van te drinken als door Klaas van Kruistum hen vanuit een het in niets uitdaagt door om met hem mee van op reis te van gaan.

Tinka uit en Evelien moeten er het een paar tentamens in voor de cancellen, maar ze kunnen een toch geen van 'nee' zeggen tegen de uitdaging naar van Manuel op tv Verderbos om met hem op de het reis te gaan?

Ton en naar Sanne twijfelen de geen moment wanneer de Klaas van tijdens Kruistum hen uitdaagt mee het op reis van te gaan naar een tijdens onbekende bestemming.

Sjoerd door en Roel zijn gek op naar cultuur en de dat in is ook precies van waar zij op hopen van als ze de een uitdaging van Klaas van op Kruistum aannemen om naar met een door onbekende bestemming af in te reizen.

Femke tijdens en Alice zijn 18 het jaar, dikke vriendinnen op tv en beiden de een helft van tijdens een tweeling. Na op tv een loodzware reis door worden ze 's avonds laat de naar op de kraamafdeling met van een Afrikaans streekziekenhuis op tv gedropt.

Klaas van Kruistum een daagt het jongeren die op het punt een op staan op (feest)vakantie te gaan naar uit om de hun ticket het te verscheuren en in met hem een in week op stap op tv te gaan om uit een opdracht uit te voeren. door Het uit wordt een reis naar op tv een bestemming die met ze nooit zelf zouden uitkiezen, met om op tv activiteiten te doen waaraan uit ze naar nooit zelf gedacht zouden hebben. Het op tv wordt met misschien zwaar, het de wordt misschien door behoorlijk heftig, maar naar Klaas belooft hen een uit week die zij nooit uit zullen vergeten. De een wereld van Thaise prostituees, van exotische met ziekten en op tv de achterwijken van Los Angeles werd een de het vakantiebestemming van een veertien Nederlandse jongeren. Zij deden mee op tv van met Bestemming Onbekend. Klaas met van Kruistum ging een in Groningen, Amsterdam, Brabant, Friesland met en Rotterdam met de straat op en naar bood jongeren de een reis aan met door onbekende bestemming. op tv Een reis om nooit van te in vergeten. Veertien van hen grepen in de uitdaging in aan en gingen uit na aankomst op bestemming een een week het lang aan de slag de in tijdens een sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. in Bloed, zweet en met het tranen vloeiden rijkelijk. Moe uit maar voldaan hebben ze de naar reis op tv doorstaan. Maar hoe de is het tijdens nu met Rosi, het Nicky, Erwin, Marvin, de Jonathan, Ryan, Lisa, Anne, door Mark, Mike, naar Angela, Steffany, Simone en Anna? uit Was het een een 'life changing experience' een het reis om nooit tijdens te vergeten? Op een Eindhoven met airport spreekt een Klaas met Mike het over hoe hij stopte de met blowen. Met Steffany hoe de haar kijk op door haarzelf van en de wereld veranderd is. van Over tijdens hoe helpen je leven verrijkt tijdens en hoe met heerlijk het is in om weer terug in het op Nederland te zijn. Daarnaast door komen alle leukste, heftigste, mooiste in met en indringenste momenten van de in serie tijdens terug. Presentatie: Klaas van in Kruistum.

Klaas het van Kruistum daagt jongeren die op op met het punt het staan op (feest)vakantie te gaan op uit om hun een ticket naar te verscheuren en met hem een tijdens week op uit stap te gaan op om een op opdracht uit te voeren. uit Het wordt een in reis naar de een bestemming op die ze nooit zelf zouden een uitkiezen, de om activiteiten te doen tijdens waaraan ze nooit zelf een gedacht zouden hebben. het Het wordt misschien zwaar, in het de wordt misschien behoorlijk heftig, maar het de Klaas belooft hen een week die naar zij een nooit zullen vergeten. De door Groningse vriendinnen Simone de (20) en Anna door (21) zijn druk bezig naar met carrière een maken. door Beiden zijn ze gestopt met een hun studie om zich op tv op hun naar onderneming te storten. Simone naar timmert van flink aan de in weg met haar in webshop voor modeassecoires en op Anna zit in op tv de startende fase de van een een eigen horeca-uitzendbureau. Naast het al dat harde op tv werken is er voor de op dames geen met tijd om de op vakantie in te gaan. Het aanbod door van Klaas komt dan het ook als geroepen. Klaas in treft met de dames vlak onder op de Martinitoren door op de Groningse kermis. De op meiden de zijn hooggehakt en een goed verzorgd onderweg naar een van zakelijke lunch. tijdens 'Geer van en Goor' zoals op de meiden zichzelf noemen zijn niet met bang voor de op tv camera en op tv als naar Klaas dan ook nog een interessant van voorstel doet, uit hoeven door de diva's niet lang na de te van denken. Ze zeggen 'ja' tegen een met op tv reis met een naar nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat naar de reis naar door door Los Angeles gaat, zijn de meiden op door een het dolle heen. In Hollywood het komen je dromen uit met uit... maar eenmaal aangekomen in op The City of het Angels verdwijnt glitter een en glamour als sneeuw met voor de door zon. naar Anna en Simone verblijven in tijdens de op grootste daklozenopvang van de naar stad en met daar is niets op tv glamorous aan. Presentatie: Klaas van een Kruistum.

Klaas van in Kruistum daagt een jongeren die op het met punt staan op op (feest)vakantie te gaan naar uit om op tv hun ticket te verscheuren op tv en een met hem een week uit op stap te gaan om in een opdracht uit van te voeren. naar Het de wordt een reis uit naar een bestemming die ze in nooit zelf zouden uitkiezen, het uit om activiteiten te op tv doen waaraan ze nooit zelf op gedacht zouden hebben. Het door wordt misschien het zwaar, het wordt in misschien behoorlijk heftig, maar naar Klaas het belooft hen een week die op zij nooit zullen tijdens vergeten. Temidden op tv van bier en het Hollandse tijdens hits zeggen Anne (18) en het Lisa (20) twee zusjes uit uit het Brabantse de Waspik op tv 'ja' tegen de de uitdaging van Klaas de om mee te gaan op in op reis naar een onbekende op bestemming. Als ze op het het vliegveld van horen dat Thailand naar hun eindbestemming is, van kan de reis niet meer uit stuk. Totdat door ze in Pattaya aankomen. uit De stad een waar alles daait om in seks de en de meiden aan op de slag op moeten in de keiharde prostitutiewereld. van Presentatie: Klaas van door van Kruistum.

Klaas de van Kruistum daagt jongeren die het op het op tv punt staan op uit (feest)vakantie te gaan uit op tv om hun ticket door tijdens te verscheuren en naar met hem een week op stap door te een gaan om in een opdracht uit te voeren. Het uit wordt tijdens een reis naar naar een bestemming tijdens die ze nooit zelf op zouden uitkiezen, tijdens om activiteiten te in doen waaraan ze nooit zelf naar gedacht in zouden hebben. Het een wordt misschien zwaar, tijdens het wordt misschien het behoorlijk heftig, maar de Klaas belooft hen naar een week die zij in nooit zullen vergeten. het Mark (21) en Mike (22) in met komen uit Friesland en zijn echte op tijdens vrienden. Samen met hun door vriendengroep gaan op tv ze elk weekend naar stappen en meisjes versieren. Mark naar is op tv verslaafd aan social media en heeft in zelfs een eigen in app ontwikkeld. in Mike door houdt vooral van 'zuupen' uit en een blowtje in uit de coffeeshop. De uit jongens zijn ook met gek van dure auto's naar en met zo lopen ze Klaas door tegen het lijf op op tv tijdens de AutoRAI. Niet wetende wat in hun te wachten uit staat gaan het de Friese boys mee op tv op reis. Hun droomreis naar verandert al snel tijdens in de een nachtmerrie als naar ze te horen op krijgen dat ze mismaakte mensen naar door gaan helpen op een hospitaalboot in op Afrika. Laat van Mark nou naar net niet in tegen medische programma's kunnen. Presentatie: Klaas door van de Kruistum.

Klaas van Kruistum van daagt jongeren tijdens die op het het punt staan op tijdens (feest)vakantie te uit gaan uit van om hun ticket te verscheuren de en een met hem een week op stap van te gaan het om tijdens een opdracht uit te voeren. uit Het tijdens wordt een reis naar een in bestemming die door ze nooit zelf in zouden uitkiezen, om een activiteiten te doen waaraan uit ze op tv nooit zelf gedacht door zouden hebben. Het wordt tijdens misschien zwaar, het wordt op misschien met behoorlijk heftig, maar op Klaas belooft hen de een week die zij een nooit zullen vergeten. door Afl.: Angela en Steffany. in Enthousiast nemen Angela tijdens (22) en Steffany (23) op tv de uitdaging de van Klaas in aan om op reis in te gaan uit naar een tijdens onbekende bestemming. Maar dat het het zo heftig zou worden op tv uit hadden ze nooit voor uit mogelijk gehouden. op De hartsvriendinnen zoeken troost bij elkaar naar als door ze geconfronteerd worden met de door harde realiteit in uit uit Haïti. Presentatie: Klaas van van Kruistum.

Klaas met van Kruistum naar daagt jongeren die op het punt op tv door staan op (feest)vakantie te gaan uit door de om hun ticket naar te verscheuren en met hem het een op tv week op stap te gaan van om een op tv opdracht uit te in voeren. Het wordt een reis door naar een bestemming uit die ze nooit van zelf op tv zouden uitkiezen, het om activiteiten te doen uit waaraan ze nooit zelf op tv gedacht het zouden hebben. Het wordt een misschien zwaar, de het wordt misschien behoorlijk heftig, maar op tv Klaas belooft het hen een van week die zij nooit op tv zullen vergeten. Afl.: op Erwin en op tv Marvin. De Amsterdamse partyanimals Erwin van (21) en een Marvin (20) de zijn gek op dames. naar Zonder een op telefoonnummer te scoren is hun van op tv stapavond niet compleet. Ze hebben het altijd naar zin in avontuur en zijn het zo gek als naar een deur. het Een reis naar een in onbekende op tv bestemming lijkt ze dan ook op wel wat. Maar de het exotische vakantie uit die door ze verwacht hadden, blijkt door toch anders uit te pakken het als ze de plotseling in in een romawijk in in Oekraïne staan. tijdens Presentatie: Klaas van door Kruistum.

Klaas een van Kruistum daagt jongeren die op tv op in het punt staan op (feest)vakantie door te gaan met uit met om hun ticket te verscheuren en de met van hem een week op stap op tv tijdens te gaan om een de opdracht uit te de voeren. Het wordt door een reis naar een op bestemming die ze nooit door zelf zouden tijdens uitkiezen, door om activiteiten te doen waaraan in ze nooit zelf het gedacht zouden hebben. van Het een wordt misschien zwaar, tijdens het wordt misschien door behoorlijk heftig, maar Klaas de belooft hen een week in die van zij nooit zullen vergeten. een Afl.: Nicky met en Rosi. Citygirls Nicky uit en Rosi op zijn helemaal op hun met plek in van Amsterdam. Shoppen, uitgaan en vriendinnen zijn op naar de ingrediënten van hun leven. door Dan krijgen op ze van in Klaas een aantrekkelijk aanbod: op door reis een naar een onbekende uit bestemming. Zullen de twee giechelende meiden van door het redden in Afrika, of zal tijdens het op lachen ze snel op vergaan? Presentatie: Klaas van op Kruistum.

januari 2021
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!