Programma gemist?
februari 2017
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. De wereld van Thaise prostituees, exotische ziekten en de achterwijken van Los Angeles werd de vakantiebestemming van veertien Nederlandse jongeren. Zij deden mee met Bestemming Onbekend. Klaas van Kruistum ging in Groningen, Amsterdam, Brabant, Friesland en Rotterdam de straat op en bood jongeren een reis aan met onbekende bestemming. Een reis om nooit te vergeten. Veertien van hen grepen de uitdaging aan en gingen na aankomst op bestemming een week lang aan de slag in een sloppenwijk, tentenkamp of seksindustrie. Bloed, zweet en tranen vloeiden rijkelijk. Moe maar voldaan hebben ze de reis doorstaan. Maar hoe is het nu met Rosi, Nicky, Erwin, Marvin, Jonathan, Ryan, Lisa, Anne, Mark, Mike, Angela, Steffany, Simone en Anna? Was het een 'life changing experience' een reis om nooit te vergeten? Op Eindhoven airport spreekt Klaas met Mike over hoe hij stopte met blowen. Met Steffany hoe haar kijk op haarzelf en de wereld veranderd is. Over hoe helpen je leven verrijkt en hoe heerlijk het is om weer terug in Nederland te zijn. Daarnaast komen alle leukste, heftigste, mooiste en indringenste momenten van de serie terug. Presentatie: Klaas van Kruistum.

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. De Groningse vriendinnen Simone (20) en Anna (21) zijn druk bezig met carrière maken. Beiden zijn ze gestopt met hun studie om zich op hun onderneming te storten. Simone timmert flink aan de weg met haar webshop voor modeassecoires en Anna zit in de startende fase van een eigen horeca-uitzendbureau. Naast al dat harde werken is er voor de dames geen tijd om op vakantie te gaan. Het aanbod van Klaas komt dan ook als geroepen. Klaas treft de dames vlak onder de Martinitoren op de Groningse kermis. De meiden zijn hooggehakt en goed verzorgd onderweg naar een zakelijke lunch. 'Geer en Goor' zoals de meiden zichzelf noemen zijn niet bang voor de camera en als Klaas dan ook nog een interessant voorstel doet, hoeven de diva's niet lang na te denken. Ze zeggen 'ja' tegen een reis met een nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat de reis naar Los Angeles gaat, zijn de meiden door het dolle heen. In Hollywood komen je dromen uit... maar eenmaal aangekomen in The City of Angels verdwijnt glitter en glamour als sneeuw voor de zon. Anna en Simone verblijven in de grootste daklozenopvang van de stad en daar is niets glamorous aan. Presentatie: Klaas van Kruistum.

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. Temidden van bier en Hollandse hits zeggen Anne (18) en Lisa (20) twee zusjes uit het Brabantse Waspik 'ja' tegen de uitdaging van Klaas om mee te gaan op reis naar een onbekende bestemming. Als ze op het vliegveld horen dat Thailand hun eindbestemming is, kan de reis niet meer stuk. Totdat ze in Pattaya aankomen. De stad waar alles daait om seks en de meiden aan de slag moeten in de keiharde prostitutiewereld. Presentatie: Klaas van Kruistum.

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. Mark (21) en Mike (22) komen uit Friesland en zijn echte vrienden. Samen met hun vriendengroep gaan ze elk weekend stappen en meisjes versieren. Mark is verslaafd aan social media en heeft zelfs een eigen app ontwikkeld. Mike houdt vooral van 'zuupen' en een blowtje in de coffeeshop. De jongens zijn ook gek van dure auto's en zo lopen ze Klaas tegen het lijf op de AutoRAI. Niet wetende wat hun te wachten staat gaan de Friese boys mee op reis. Hun droomreis verandert al snel in een nachtmerrie als ze te horen krijgen dat ze mismaakte mensen gaan helpen op een hospitaalboot in Afrika. Laat Mark nou net niet tegen medische programma's kunnen. Presentatie: Klaas van Kruistum.

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. Afl.: Angela en Steffany. Enthousiast nemen Angela (22) en Steffany (23) de uitdaging van Klaas aan om op reis te gaan naar een onbekende bestemming. Maar dat het zo heftig zou worden hadden ze nooit voor mogelijk gehouden. De hartsvriendinnen zoeken troost bij elkaar als ze geconfronteerd worden met de harde realiteit in Haïti. Presentatie: Klaas van Kruistum.

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. Afl.: Erwin en Marvin. De Amsterdamse partyanimals Erwin (21) en Marvin (20) zijn gek op dames. Zonder een telefoonnummer te scoren is hun stapavond niet compleet. Ze hebben altijd zin in avontuur en zijn zo gek als een deur. Een reis naar een onbekende bestemming lijkt ze dan ook wel wat. Maar de exotische vakantie die ze verwacht hadden, blijkt toch anders uit te pakken als ze plotseling in een romawijk in Oekraïne staan. Presentatie: Klaas van Kruistum.

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te doen waaraan ze nooit zelf gedacht zouden hebben. Het wordt misschien zwaar, het wordt misschien behoorlijk heftig, maar Klaas belooft hen een week die zij nooit zullen vergeten. Afl.: Nicky en Rosi. Citygirls Nicky en Rosi zijn helemaal op hun plek in Amsterdam. Shoppen, uitgaan en vriendinnen zijn de ingrediënten van hun leven. Dan krijgen ze van Klaas een aantrekkelijk aanbod: op reis naar een onbekende bestemming. Zullen de twee giechelende meiden het redden in Afrika, of zal het lachen ze snel vergaan? Presentatie: Klaas van Kruistum.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord