Programma gemist?

Staan het de beelden van in de kinderen van door Haïti nog naar steeds op Roel en Sjoerds een netvlies? het Heeft Sanne geleerd op minder snel te oordelen? met Hoe hebben Femke en Alice tijdens de de dood van het door pasgeboren baby'tje het verwerkt?

Op een het laatste door moment kopen de 21-jarige door Rob en Ankie kaartjes voor van door het Brabantse Halfvastenfeest. het En voor ze het weten op tv landt het Brabantse stel tijdens in naar het Afrikaanse van koninkrijkje Swaziland.

Klaas tijdens van Kruistum tijdens daagt jongeren die op het punt op staan in op (feest)vakantie op te gaan uit om van hun ticket te verscheuren een en met op hem een week op de stap te gaan tijdens om met een opdracht uit te de voeren.

De op tv jonge studenten, Tom het en Marijn, staan lekker in een uit biertje te drinken als de Klaas van een Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt met om met een hem de mee op reis te op tv gaan.

Tinka op tv en Evelien de moeten er een paar tentamens het voor cancellen, maar ze van kunnen toch naar geen naar 'nee' zeggen tegen de uitdaging van een Manuel Verderbos van om met een hem op reis naar te gaan?

Ton en naar Sanne de twijfelen geen moment wanneer Klaas van op tv naar Kruistum hen uitdaagt mee op reis tijdens te gaan het naar in een onbekende bestemming.

Sjoerd en met Roel op tv zijn gek op cultuur en in dat is ook precies uit waar zij de op door hopen als ze de op uitdaging van Klaas van uit Kruistum het aannemen om naar van een onbekende bestemming van af te reizen.

Femke op tv en Alice met zijn 18 jaar, naar dikke vriendinnen en beiden de helft naar van een in tweeling. in Na een loodzware reis worden ze met 's met avonds laat op de kraamafdeling op van op een Afrikaans streekziekenhuis van gedropt.

Klaas uit van Kruistum daagt jongeren op tv die uit op het punt staan op (feest)vakantie uit te een gaan uit om hun ticket op tv te verscheuren en tijdens met op tv hem een tijdens week op stap te het gaan om een tijdens opdracht uit te voeren. tijdens Het wordt een met reis naar met een bestemming die ze nooit het zelf zouden uit uitkiezen, om een activiteiten te doen waaraan op ze nooit zelf gedacht met zouden hebben. Het op wordt door misschien zwaar, van het wordt misschien behoorlijk op tv heftig, maar Klaas het belooft hen een week die uit zij de nooit zullen met vergeten. De wereld van de Thaise prostituees, exotische ziekten en in de achterwijken in van Los door Angeles werd op tv de vakantiebestemming van veertien op Nederlandse jongeren. Zij naar deden mee met Bestemming in Onbekend. tijdens Klaas van Kruistum ging op tv in Groningen, Amsterdam, Brabant, op tv Friesland en Rotterdam de de straat op en een bood jongeren op tv een reis aan in met onbekende bestemming. Een een reis om uit nooit te van vergeten. Veertien van het hen grepen de naar uitdaging aan van en gingen na aankomst op op bestemming een week lang op aan op de slag in een sloppenwijk, op met tentenkamp of seksindustrie. in Bloed, zweet en op tranen vloeiden rijkelijk. Moe op tv maar voldaan hebben uit ze de reis doorstaan. naar Maar van hoe is het het nu met Rosi, de Nicky, Erwin, Marvin, Jonathan, het Ryan, Lisa, Anne, Mark, in Mike, Angela, Steffany, een Simone en het Anna? Was het op een 'life changing experience' op een reis het om nooit te vergeten? van Op Eindhoven door airport spreekt Klaas met het Mike in over hoe hij stopte met blowen. het Met op tv Steffany hoe haar kijk met op haarzelf en tijdens de met wereld veranderd is. in Over hoe helpen je leven in verrijkt op tv en hoe heerlijk het is om het weer terug op tv in een Nederland te zijn. tijdens Daarnaast komen alle leukste, heftigste, van mooiste de en indringenste momenten met van de serie terug. Presentatie: Klaas op tv van op tv Kruistum.

Klaas van Kruistum door uit daagt jongeren die op het uit punt op staan op (feest)vakantie te naar gaan uit het om hun ticket te verscheuren op en met uit hem een week van op stap te door gaan om in een opdracht uit te voeren. uit Het wordt met een reis naar een bestemming met die naar ze nooit zelf zouden tijdens uitkiezen, om activiteiten te uit doen waaraan ze op nooit zelf gedacht met zouden hebben. in Het van wordt misschien zwaar, uit het wordt misschien behoorlijk heftig, maar met Klaas belooft in hen een week die tijdens zij nooit het zullen tijdens vergeten. De Groningse vriendinnen Simone (20) met en Anna (21) door zijn druk bezig van met tijdens carrière maken. op Beiden zijn ze gestopt met de hun studie om zich in op een hun onderneming van te storten. Simone timmert flink in aan de weg de met haar webshop voor uit naar modeassecoires en Anna op zit in de met startende fase van naar een eigen horeca-uitzendbureau. met Naast al dat tijdens harde werken is er voor de de dames de geen tijd om op vakantie op tv door te gaan. Het aanbod naar van Klaas komt dan ook met als geroepen. Klaas op tv treft uit de dames vlak onder de de Martinitoren in op de Groningse de kermis. De meiden zijn hooggehakt van en goed in verzorgd onderweg naar een de zakelijke lunch. van 'Geer en naar Goor' zoals de het meiden zichzelf noemen in zijn niet bang het voor de camera tijdens en als Klaas dan ook in nog een tijdens interessant voorstel doet, op hoeven de diva's de niet lang van na te tijdens denken. Ze zeggen op tv 'ja' tegen een tijdens reis met een met nog onbekende bestemming. Wanneer blijkt dat in naar de reis naar een Los Angeles gaat, zijn de meiden van door op tv het dolle heen. In Hollywood van komen tijdens je dromen uit... maar uit eenmaal aangekomen in uit The City van of Angels verdwijnt glitter en een glamour op als sneeuw naar voor de zon. Anna en naar Simone verblijven in uit de op grootste daklozenopvang van met de stad en uit daar is niets glamorous tijdens aan. Presentatie: Klaas van een Kruistum.

Klaas uit van Kruistum daagt met jongeren die met op het punt staan met op (feest)vakantie te gaan uit uit met om hun ticket te verscheuren op en met hem de een het week op stap te gaan naar om een opdracht een uit te tijdens voeren. Het wordt een tijdens reis naar een bestemming een die ze uit nooit zelf zouden uitkiezen, een om activiteiten te het doen waaraan een ze nooit zelf gedacht naar zouden hebben. Het in wordt met misschien zwaar, de het wordt misschien behoorlijk heftig, de maar Klaas het belooft hen een week tijdens die zij nooit de zullen het vergeten. Temidden van op tv bier en Hollandse hits met zeggen Anne van (18) en Lisa (20) het twee zusjes door uit het Brabantse Waspik 'ja' tegen op de uitdaging van van Klaas op om mee te gaan op naar reis het naar een het onbekende bestemming. Als ze het op het vliegveld horen op tv dat Thailand hun eindbestemming tijdens is, van kan de reis niet van meer door stuk. Totdat ze in tijdens Pattaya aankomen. het De stad waar alles daait een om seks en de op meiden aan met de naar slag moeten in de keiharde prostitutiewereld. op Presentatie: Klaas van van het Kruistum.

Klaas van Kruistum in naar daagt jongeren die op in het punt staan op (feest)vakantie op tv te gaan op uit om hun de ticket te verscheuren en het met door hem een week op stap van met te gaan om op tv een opdracht uit te voeren. op tv Het een wordt een reis naar een van bestemming die op tv ze nooit zelf zouden uitkiezen, van om activiteiten te in doen de waaraan ze nooit zelf gedacht een zouden uit hebben. Het wordt misschien naar zwaar, naar het wordt misschien behoorlijk het heftig, maar Klaas belooft een hen een de week die zij nooit de zullen tijdens vergeten. Mark (21) en op tv Mike (22) komen door uit Friesland en zijn echte op tv vrienden. Samen op tv met in hun vriendengroep gaan ze in elk weekend stappen en met meisjes versieren. op tv Mark is verslaafd de aan social media en heeft een zelfs een eigen de app op tv ontwikkeld. Mike houdt op vooral van met 'zuupen' en een blowtje in de de op coffeeshop. De jongens zijn in ook gek de van dure auto's van en zo lopen ze Klaas tegen met op het lijf op de AutoRAI. een Niet wetende van wat hun te wachten staat in gaan de Friese de boys mee op een reis. Hun droomreis op verandert al op tv snel in een de nachtmerrie als een ze te horen een krijgen dat ze door mismaakte mensen gaan helpen op op een hospitaalboot in uit uit Afrika. Laat Mark nou net niet in naar tegen medische programma's kunnen. in Presentatie: Klaas van op Kruistum.

Klaas tijdens van Kruistum daagt jongeren die naar op het punt in staan op (feest)vakantie uit te op gaan uit om hun door ticket te van verscheuren en met hem een op tv week op stap de een te gaan om een opdracht de uit te voeren. Het op het wordt een reis naar een in bestemming die ze het nooit zelf de zouden uitkiezen, in om activiteiten te doen waaraan met ze tijdens nooit zelf gedacht zouden de hebben. Het tijdens wordt misschien zwaar, uit het wordt misschien het behoorlijk heftig, maar Klaas het belooft hen een de week die zij in nooit zullen vergeten. Afl.: de Angela door en Steffany. Enthousiast nemen Angela (22) op tv en Steffany in (23) op tv de uitdaging van Klaas door aan om op reis een te gaan naar een tijdens onbekende bestemming. Maar van dat van het zo heftig zou in worden hadden door ze nooit een voor mogelijk gehouden. De hartsvriendinnen zoeken de troost bij elkaar uit in als ze geconfronteerd van worden met de harde realiteit op in Haïti. Presentatie: uit Klaas in van Kruistum.

Klaas tijdens van Kruistum daagt tijdens jongeren die op het de punt staan op van (feest)vakantie door te gaan uit om hun ticket een te verscheuren uit en met naar hem een week het op stap te gaan om het een opdracht uit het te voeren. uit Het uit wordt een reis naar een bestemming met met die ze nooit zelf zouden uitkiezen, het om het activiteiten te doen van waaraan ze nooit het zelf gedacht zouden de hebben. Het wordt misschien zwaar, het het de wordt misschien behoorlijk van heftig, maar Klaas belooft hen door een week die een met zij nooit zullen het vergeten. Afl.: Erwin door en Marvin. De Amsterdamse partyanimals Erwin het uit (21) en Marvin (20) zijn gek uit de op dames. Zonder een telefoonnummer te door naar scoren is hun stapavond niet uit compleet. Ze met hebben altijd op tv zin in avontuur en zijn zo op tv gek als een de deur. tijdens Een reis naar een onbekende met bestemming lijkt ze van dan van ook wel wat. in Maar de exotische uit vakantie die een ze verwacht hadden, blijkt naar toch anders uit een te pakken als het ze plotseling tijdens in een romawijk met in Oekraïne staan. het Presentatie: Klaas van tijdens Kruistum.

Klaas van uit Kruistum daagt in jongeren die op het met punt de staan op (feest)vakantie te gaan uit door om op hun ticket te verscheuren en tijdens de met hem een week op in stap te gaan om de in een opdracht uit te voeren. op Het wordt een op reis naar een in bestemming die naar ze nooit zelf de zouden uitkiezen, om op tv activiteiten te uit doen waaraan ze nooit een zelf gedacht uit zouden hebben. Het het wordt misschien zwaar, het van wordt misschien behoorlijk heftig, maar op tv Klaas belooft hen naar een week die naar zij nooit het zullen vergeten. Afl.: Nicky van en Rosi. Citygirls op Nicky met en Rosi zijn helemaal in op een hun plek in Amsterdam. van Shoppen, uitgaan en op vriendinnen zijn de ingrediënten tijdens van hun in leven. Dan krijgen ze naar van Klaas een aantrekkelijk met door aanbod: op reis naar een tijdens onbekende bestemming. een Zullen de twee giechelende meiden met het uit redden in uit Afrika, of zal naar het lachen ze een snel vergaan? Presentatie: Klaas van uit Kruistum.

juni 2021
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!