Programma gemist?

Staan de beelden van van de kinderen de van Haïti op tv nog een steeds op Roel naar en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd door in minder snel te in oordelen? Hoe hebben Femke met en Alice de naar dood van van het pasgeboren baby'tje op tv verwerkt?

Op een het laatste moment naar kopen de 21-jarige Rob en van Ankie kaartjes op tv voor een het Brabantse Halfvastenfeest. van En voor ze het op tv weten landt door het Brabantse stel van in het Afrikaanse naar koninkrijkje Swaziland.

Klaas de van Kruistum daagt jongeren die van op op tv het punt staan op met (feest)vakantie van te gaan uit op tv om hun ticket te verscheuren en in een met hem een het week op stap te op tv gaan om een tijdens opdracht uit te in voeren.

De jonge de studenten, Tom met en Marijn, van staan lekker een tijdens biertje te drinken als Klaas op van Kruistum hen vanuit een het de niets uitdaagt om met in hem mee het op reis te uit gaan.

Tinka en Evelien een van moeten er een paar tentamens voor het op cancellen, maar ze een kunnen toch geen met 'nee' zeggen tegen de uitdaging van in Manuel Verderbos door om met hem op in reis te van gaan?

Ton het en Sanne twijfelen geen door moment wanneer Klaas de van Kruistum hen een uitdaagt mee op reis het te gaan naar van een onbekende op tv bestemming.

Sjoerd een en Roel van zijn gek op cultuur naar en dat is tijdens ook precies waar zij van op hopen als op ze de uitdaging tijdens van Klaas van door Kruistum aannemen het om naar een tijdens onbekende bestemming af te in reizen.

Femke de en Alice zijn 18 een jaar, dikke in vriendinnen en naar beiden de helft een van een tweeling. Na een loodzware uit reis worden ze naar 's avonds tijdens laat door op de kraamafdeling van een Afrikaans tijdens met streekziekenhuis gedropt.

Klaas van tijdens Kruistum het daagt jongeren die op het uit punt staan op in (feest)vakantie te gaan uit uit om hun ticket met te met verscheuren en met hem naar een week op stap het te gaan om tijdens een door opdracht uit door te voeren. Het wordt een een reis naar een de bestemming die tijdens ze nooit zelf tijdens zouden uitkiezen, een om activiteiten te een doen waaraan ze nooit naar zelf gedacht zouden hebben. de Het wordt misschien tijdens zwaar, op het wordt misschien behoorlijk heftig, maar van Klaas belooft hen tijdens een week die op tv het zij nooit zullen in vergeten. De wereld van Thaise prostituees, het exotische tijdens ziekten en de de achterwijken van door Los Angeles werd de door vakantiebestemming van veertien Nederlandse naar jongeren. Zij deden tijdens mee naar met Bestemming Onbekend. in Klaas van Kruistum ging in Groningen, naar Amsterdam, Brabant, Friesland tijdens en Rotterdam de uit van straat op en bood naar jongeren een van reis aan met de onbekende bestemming. Een naar reis om nooit op tv te vergeten. Veertien van een hen grepen de het uitdaging aan en gingen in na aankomst de op bestemming een tijdens week lang op tv aan de slag in een sloppenwijk, een tentenkamp of seksindustrie. de Bloed, met zweet en tranen vloeiden op tv rijkelijk. Moe op tv maar voldaan hebben ze de in reis op doorstaan. Maar hoe is het met nu met tijdens Rosi, Nicky, Erwin, Marvin, met Jonathan, Ryan, Lisa, naar uit Anne, Mark, Mike, Angela, de Steffany, Simone en tijdens Anna? Was uit het een 'life een changing experience' een reis om nooit van te vergeten? een Op Eindhoven airport spreekt de Klaas met een Mike over hoe hij uit stopte met op tv blowen. Met Steffany hoe uit haar kijk naar op haarzelf en de op tv wereld uit veranderd is. Over hoe het helpen je leven op verrijkt en hoe heerlijk met het is het om weer door terug in Nederland in te zijn. Daarnaast komen alle van leukste, op heftigste, mooiste van en indringenste momenten uit van de serie het terug. Presentatie: Klaas van een Kruistum.

Klaas tijdens van Kruistum de daagt jongeren die op het punt het staan met op (feest)vakantie te gaan met uit op tv om hun ticket te verscheuren en een door met hem een week door op stap door te gaan om een een opdracht uit op tv te voeren. Het uit wordt een reis van naar een bestemming die de ze nooit zelf door zouden uitkiezen, op tv om activiteiten te doen waaraan met ze tijdens nooit zelf gedacht zouden hebben. Het tijdens wordt misschien zwaar, in het wordt misschien door behoorlijk in heftig, maar met Klaas belooft hen een met week die van zij nooit zullen vergeten. De Groningse de de vriendinnen Simone (20) en Anna uit (21) op zijn druk bezig met tijdens carrière maken. Beiden het zijn ze gestopt met hun van studie om zich uit het op hun onderneming van te storten. Simone timmert de flink aan de weg met op haar naar webshop voor modeassecoires het en Anna de zit in de een startende fase van een tijdens eigen horeca-uitzendbureau. Naast al uit dat harde werken is de er voor de het dames met geen tijd om in op vakantie de te gaan. Het op tv aanbod van Klaas komt de dan ook als geroepen. het Klaas treft de door dames vlak op tv onder de door Martinitoren op de met Groningse kermis. De meiden zijn het hooggehakt door en goed verzorgd van onderweg naar een zakelijke lunch. van 'Geer en tijdens Goor' zoals de meiden uit zichzelf op noemen zijn niet bang voor de een van camera en als Klaas dan door ook nog een interessant op tv voorstel doet, van hoeven naar de diva's niet lang na te de van denken. Ze zeggen 'ja' tegen een uit reis met een een nog onbekende het bestemming. Wanneer blijkt dat met door de reis naar Los Angeles gaat, het op tv zijn de meiden op door het dolle heen. In met Hollywood op komen je dromen uit... maar eenmaal naar aangekomen van in The City of in Angels verdwijnt glitter en naar glamour als sneeuw met de voor de zon. het Anna en Simone verblijven in op tv de grootste naar daklozenopvang van de stad en op daar een is niets glamorous aan. op tv Presentatie: Klaas van een Kruistum.

Klaas tijdens van Kruistum daagt jongeren het die op het punt van op tv staan op (feest)vakantie de te gaan uit om hun ticket uit tijdens te verscheuren en met hem een uit week op stap tijdens op te gaan om een opdracht uit een te voeren. Het van de wordt een reis van naar een bestemming naar die ze nooit zelf zouden het uitkiezen, om met activiteiten te doen waaraan ze in nooit een zelf gedacht zouden hebben. Het op tv wordt van misschien zwaar, het wordt misschien door behoorlijk heftig, maar naar Klaas de belooft hen een met week die zij het nooit zullen vergeten. op Temidden van bier op tv en Hollandse hits zeggen Anne door van (18) en Lisa (20) twee zusjes het de uit het Brabantse Waspik op 'ja' tegen in de uitdaging van Klaas een om mee op tv te gaan op reis naar tijdens een het onbekende bestemming. Als in ze op het vliegveld horen dat het op tv Thailand hun eindbestemming is, kan op de reis niet meer door stuk. de Totdat ze in een Pattaya aankomen. van De stad waar alles daait om in seks en de naar meiden op tv aan de slag naar moeten in de keiharde prostitutiewereld. een Presentatie: een Klaas van de Kruistum.

Klaas op van Kruistum daagt in jongeren die op een het punt van staan op (feest)vakantie te gaan uit naar om het hun ticket te uit verscheuren en met uit hem een week door op stap te gaan het om een opdracht de uit te voeren. Het tijdens wordt met een reis naar een bestemming op die het ze nooit zelf zouden de uitkiezen, uit om activiteiten te doen waaraan een ze het nooit zelf gedacht zouden hebben. Het in wordt het misschien zwaar, het wordt de misschien op behoorlijk heftig, maar Klaas belooft uit hen een week door die een zij nooit zullen vergeten. Mark tijdens (21) en Mike in (22) komen uit door Friesland en zijn op tv echte vrienden. Samen de met hun vriendengroep op gaan tijdens ze elk weekend stappen en meisjes op tv versieren. Mark is door verslaafd aan social uit media in en heeft zelfs op een eigen tijdens app ontwikkeld. Mike houdt vooral van door 'zuupen' het en een van blowtje in de coffeeshop. De jongens op zijn ook gek de een van dure auto's en zo lopen op ze Klaas tegen door het op lijf op de AutoRAI. Niet het een wetende wat hun te wachten staat de het gaan de Friese naar boys mee op reis. Hun op tv droomreis van verandert al snel de in een nachtmerrie als ze te op horen naar krijgen dat ze door mismaakte mensen gaan helpen op in een hospitaalboot in het Afrika. van Laat Mark tijdens nou net niet tijdens tegen medische programma's kunnen. op Presentatie: Klaas de van Kruistum.

Klaas van tijdens Kruistum daagt op tv jongeren die uit op het punt staan op met (feest)vakantie te gaan uit op om van hun ticket in te verscheuren en uit met hem een een week op stap te gaan door om een opdracht uit op te voeren. met Het wordt een reis tijdens naar naar een bestemming die de ze nooit tijdens zelf zouden uitkiezen, het om activiteiten te doen waaraan op ze nooit uit zelf gedacht op tv zouden hebben. Het in wordt misschien zwaar, het wordt een misschien behoorlijk op tv heftig, maar Klaas belooft met hen tijdens een week die door zij nooit zullen vergeten. Afl.: de Angela van en Steffany. Enthousiast nemen uit Angela (22) door en Steffany (23) de uitdaging in van Klaas het aan om door op reis te in gaan naar een naar onbekende bestemming. Maar dat het tijdens zo heftig zou tijdens worden in hadden ze nooit uit voor mogelijk gehouden. in De hartsvriendinnen zoeken de troost bij elkaar als ze geconfronteerd in worden op met de harde realiteit in door Haïti. Presentatie: op Klaas van de Kruistum.

Klaas van Kruistum met daagt een jongeren die op het in punt met staan op (feest)vakantie in te gaan uit met om hun ticket tijdens te verscheuren en met hem een van week een op stap te gaan om een een opdracht in uit te in voeren. Het door wordt een reis naar op tv een bestemming die ze nooit uit uit zelf zouden uitkiezen, om op activiteiten te doen waaraan ze tijdens nooit uit zelf gedacht zouden hebben. Het met wordt uit misschien zwaar, het wordt uit misschien behoorlijk heftig, de maar Klaas belooft hen op tv een de week die zij nooit tijdens zullen vergeten. Afl.: uit Erwin en Marvin. De door Amsterdamse partyanimals Erwin het op tv (21) en Marvin het (20) zijn gek op dames. Zonder naar een een telefoonnummer te scoren is van hun stapavond niet compleet. op Ze hebben met altijd zin in op tv avontuur en het zijn zo gek als een door het deur. Een reis naar een onbekende naar bestemming tijdens lijkt ze dan ook de wel wat. het Maar de exotische vakantie naar die ze door verwacht hadden, blijkt toch in anders uit uit te pakken van als ze plotseling in een naar romawijk in Oekraïne staan. op tv op tv Presentatie: Klaas van een Kruistum.

Klaas van Kruistum met door daagt jongeren die op het op tv punt een staan op (feest)vakantie te tijdens gaan uit om hun met ticket te door verscheuren en met hem een uit week in op stap te gaan het om door een opdracht uit te naar voeren. Het wordt naar een reis naar in een bestemming die ze van nooit op zelf zouden uitkiezen, om activiteiten te door de doen waaraan ze nooit naar zelf gedacht zouden hebben. Het het wordt uit misschien zwaar, op het wordt misschien behoorlijk heftig, van maar Klaas uit belooft hen een op week die op zij nooit zullen van vergeten. Afl.: Nicky en Rosi. Citygirls de Nicky van en Rosi zijn het helemaal op hun plek uit in tijdens Amsterdam. Shoppen, uitgaan en een vriendinnen zijn de ingrediënten naar van hun leven. Dan tijdens krijgen ze in van Klaas tijdens een aantrekkelijk met aanbod: op reis naar een een onbekende bestemming. Zullen op de twee giechelende het meiden het redden in uit Afrika, of zal met het op lachen ze snel vergaan? Presentatie: een Klaas van de Kruistum.

oktober 2017
04-09-2012 21:50

Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 4 september 2012

Staan de beelden van de kinderen van Haïti nog steeds op Roel en Sjoerds netvlies? Heeft Sanne geleerd minder snel te oordelen? Hoe hebben Femke en Alice de dood van het pasgeboren baby'tje verwerkt?

07-08-2012 21:50

Swaziland

Bestemming Onbekend - Swaziland

Op het laatste moment kopen de 21-jarige Rob en Ankie kaartjes voor het Brabantse Halfvastenfeest. En voor ze het weten landt het Brabantse stel in het Afrikaanse koninkrijkje Swaziland.

31-07-2012 21:55

Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Bestemming Onbekend - Aflevering van dinsdag 31 juli 2012

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren.

24-07-2012 21:50

Malawi

Bestemming Onbekend - Malawi

De jonge studenten, Tom en Marijn, staan lekker een biertje te drinken als Klaas van Kruistum hen vanuit het niets uitdaagt om met hem mee op reis te gaan.

17-07-2012 21:50

Bolivia

Bestemming Onbekend - Bolivia

Tinka en Evelien moeten er een paar tentamens voor cancellen, maar ze kunnen toch geen 'nee' zeggen tegen de uitdaging van Manuel Verderbos om met hem op reis te gaan?

10-07-2012 21:50

Verenigde Staten

Bestemming Onbekend - Verenigde Staten

Ton en Sanne twijfelen geen moment wanneer Klaas van Kruistum hen uitdaagt mee op reis te gaan naar een onbekende bestemming.

03-07-2012 21:55

Haïti

Bestemming Onbekend - Haïti

Sjoerd en Roel zijn gek op cultuur en dat is ook precies waar zij op hopen als ze de uitdaging van Klaas van Kruistum aannemen om naar een onbekende bestemming af te reizen.

26-06-2012 21:55

Femke en Alice

Bestemming Onbekend - Femke en Alice

Femke en Alice zijn 18 jaar, dikke vriendinnen en beiden de helft van een tweeling. Na een loodzware reis worden ze 's avonds laat op de kraamafdeling van een Afrikaans streekziekenhuis gedropt.

26-07-2011 21:25

Aflevering 15

Bestemming Onbekend - Aflevering 15

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

19-07-2011 21:20

Aflevering 14

Bestemming Onbekend - Aflevering 14

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

12-07-2011 21:30

Aflevering 13

Bestemming Onbekend - Aflevering 13

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

05-07-2011 21:30

Aflevering 12

Bestemming Onbekend - Aflevering 12

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

28-06-2011 21:30

Angela en Steffany

Bestemming Onbekend - Angela en Steffany

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

21-06-2011 21:40

Erwin en Marvin

Bestemming Onbekend - Erwin en Marvin

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

14-06-2011 21:40

Nicky en Rosi

Bestemming Onbekend - Nicky en Rosi

Klaas van Kruistum daagt jongeren die op het punt staan op (feest)vakantie te gaan uit om hun ticket te verscheuren en met hem een week op stap te gaan om een opdracht uit te voeren. Het wordt een reis naar een bestemming die ze nooit zelf ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bestemming Onbekend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bestemming Onbekend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bestemming Onbekend bij Bestemming Onbekend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bestemming Onbekend. Heb je een uitzending van Bestemming Onbekend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bestemming Onbekend gemist

In 'Bestemming Onbekend' overvalt presentator Klaas van Kruistum nietsvermoedende vakantiegangers op Schiphol. Hijvraagt jongeren om hun tickets naar een heerlijke zon- en feestvakantie te verscheuren en in te wisselen voor ticketsnaar een onbekende bestemming. Het enige wat ze weten is dat het een reis wordt om nooit te vergeten. Durven ze deuitdaging aan?De jonge vakantiegangers worden in 'Bestemming Onbekend' vervolgens een week lang geconfronteerd met een totaal anderewereld dan die van henzelf. Jongeren die zich voornamelijk bezighouden met feesten, shoppen en vrienden worden aan hetwerk gezet om iets te betekenen voor iemand die duizenden kilometers verderop onder de meest erbarmelijkeomstandigheden (over)leeft.Wie zegt uiteindelijk 'ja' en gaat vol verwachting het avontuur aan? Waar reizen de jongeren naartoe en wat gaan ze erdoen? Wordt het daadwerkelijk een reis om nooit te vergeten, of krijgen ze spijt als haren op hun hoofd?

Uitzending gemist van Bestemming Onbekend? Hier kun je alle uitzendingen van Bestemming Onbekend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 04-09-2012 om 21:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord