Programma gemist?

Roedel is met een hilarisch in verslag over het pad naar leiderschap uit naar in bange dagen. Hilarisch omdat kijken op tv naar struikelen nou uit met eenmaal veel leuker is het dan een winnaar glansrijk tijdens over uit de streep te zien rennen.Meer uit Roedel is van een hilarisch verslag de over het pad naar leiderschap in de een bange dagen. Hilarisch omdat van kijken naar struikelen nou uit eenmaal veel leuker naar is dan een winnaar van glansrijk door over de streep te uit zien rennen. Hoe de geef de je leiding aan de lastigste naar persoon in de wereld, naar namelijk jezelf? op Hoe ga je om op met verlangens in en gevoelens, de eenzaamheid, dromen en uit jaloezie? Hou je jezelf groot, naar of omarm met je de met onverschilligheid?Minder

In van het Hoogseizoen de van haar leven hoopt in Lenette die ene ongekende het bestemming te bereiken, van maar naar loopt al snel vast in een uit defilé uit van opblaaskrokodillen, koelboxen, op tv kindergeluk en in ander onmacht.

In een haar programma NIKè, naar genoemd naar de de godin van de door overwinning, maakt Lenette van Dongen het de uit balans op van haar 50-jarig door de leven. Met een onverwoestbare energie het dendert Lenette over het op podium. Met naar ongeremde zelfspot in en toch pijnlijk tijdens herkenbaar, ruimt zij haar kelder op en dromen op. naar In direct gesprek met met naar het publiek naar belooft zij: 'Hoe eerlijker de we vanavond zijn, hoe tijdens leuker het door wordt.' Zij maakt die belofte op het meer dan waar. Hilarisch met en ontroerend.

mei 2021
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!