Programma gemist?

Roedel is op tv een hilarisch verslag over het in pad naar in leiderschap in op tv bange dagen. Hilarisch omdat op kijken in naar struikelen nou naar eenmaal veel leuker is naar dan een op winnaar glansrijk over van de streep te door zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag naar over het op pad naar leiderschap in in in bange dagen. Hilarisch op omdat kijken naar uit struikelen nou eenmaal veel leuker van is door dan een winnaar glansrijk een over de streep door te zien rennen. Hoe geef in je naar leiding aan de lastigste op persoon in het de wereld, op tv namelijk jezelf? Hoe ga je om in met verlangens en in gevoelens, eenzaamheid, een dromen en jaloezie? Hou met door je jezelf groot, of naar omarm je de door onverschilligheid?Minder

In door het Hoogseizoen van de haar leven hoopt met Lenette die ene ongekende bestemming op tv uit te bereiken, maar loopt al op snel vast in een uit defilé naar van opblaaskrokodillen, uit koelboxen, kindergeluk en ander naar onmacht.

In de haar programma een NIKè, genoemd naar de godin van op tv uit de overwinning, maakt Lenette van Dongen in de balans op met een van haar 50-jarig leven. Met een door onverwoestbare energie dendert van Lenette naar over het het podium. Met ongeremde zelfspot en toch in met pijnlijk herkenbaar, ruimt zij de haar kelder door en dromen op. In direct het gesprek met op tv het publiek belooft de zij: 'Hoe eerlijker van we vanavond in zijn, hoe leuker het wordt.' de Zij maakt op tv die belofte meer dan waar. op tv Hilarisch van en ontroerend.

juni 2020
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!