Programma gemist?

Roedel is een de hilarisch verslag over het op tv pad een naar leiderschap in bange dagen. van Hilarisch op omdat kijken de naar struikelen nou eenmaal de veel leuker is dan een door naar winnaar glansrijk over de de streep te zien rennen.Meer Roedel is uit een van hilarisch verslag over het de pad met naar leiderschap in bange uit dagen. Hilarisch op tv omdat kijken naar struikelen op tv nou eenmaal veel leuker is tijdens dan een winnaar met glansrijk naar over de streep met te zien rennen. tijdens Hoe geef je leiding aan een een de lastigste persoon in de naar wereld, het namelijk jezelf? Hoe ga in je om met verlangens en uit gevoelens, eenzaamheid, dromen een en op jaloezie? Hou je jezelf groot, het of omarm je naar de in onverschilligheid?Minder

In het de Hoogseizoen van de haar leven hoopt uit Lenette die ene van ongekende bestemming te de bereiken, maar loopt al de snel met vast in een naar defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, van kindergeluk en ander naar onmacht.

In uit haar programma NIKè, uit genoemd naar de op godin van de overwinning, op tv maakt Lenette van Dongen tijdens de balans het op op van haar 50-jarig leven. Met van een onverwoestbare op tv energie dendert Lenette in over het uit podium. Met ongeremde zelfspot en toch naar een pijnlijk herkenbaar, ruimt van zij haar kelder en dromen op. het van In direct gesprek met uit het publiek belooft zij: door 'Hoe naar eerlijker we vanavond zijn, hoe met leuker van het wordt.' Zij maakt naar die belofte meer dan door waar. Hilarisch en op ontroerend.

januari 2020
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!