Programma gemist?

Roedel is een het hilarisch verslag over het naar pad naar op tv leiderschap in bange de dagen. op tv Hilarisch omdat kijken naar uit struikelen nou eenmaal het veel leuker is dan in een winnaar op glansrijk over de streep te op zien rennen.Meer het Roedel is een hilarisch het verslag in over het pad naar een leiderschap in bange dagen. Hilarisch van op omdat kijken naar struikelen van nou eenmaal veel met leuker is dan een winnaar een glansrijk over de naar streep te uit zien een rennen. Hoe geef je uit leiding aan de lastigste persoon de in de naar wereld, de namelijk jezelf? Hoe ga je tijdens om met verlangens en op gevoelens, met eenzaamheid, dromen en jaloezie? Hou het je jezelf een groot, of omarm door je de uit onverschilligheid?Minder

In naar het Hoogseizoen van het haar leven hoopt Lenette die tijdens ene een ongekende bestemming te bereiken, naar maar loopt de al snel vast uit in een defilé van opblaaskrokodillen, tijdens koelboxen, kindergeluk en op van ander onmacht.

In haar programma in de NIKè, genoemd naar de godin van met de een overwinning, maakt Lenette van Dongen op in de balans op van door haar 50-jarig leven. Met in een onverwoestbare energie in dendert Lenette op tv over het podium. Met ongeremde uit zelfspot naar en toch pijnlijk naar herkenbaar, ruimt zij tijdens haar kelder de en dromen op. een In direct gesprek met het op tv publiek tijdens belooft zij: 'Hoe eerlijker op tv we vanavond zijn, hoe leuker naar het wordt.' het Zij maakt die het belofte meer een dan waar. Hilarisch van en ontroerend.

oktober 2021
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!