Programma gemist?

Roedel is een hilarisch uit op verslag over het pad naar het leiderschap in een bange dagen. de Hilarisch omdat kijken naar struikelen in nou naar eenmaal veel leuker is op dan een winnaar glansrijk uit over de streep te uit zien rennen.Meer op Roedel is een hilarisch naar verslag over het uit pad naar leiderschap in het uit bange dagen. Hilarisch omdat kijken met naar struikelen een nou eenmaal veel leuker uit is dan tijdens een winnaar glansrijk over de een streep te door zien rennen. Hoe geef tijdens je leiding naar aan de met lastigste persoon in van de wereld, namelijk jezelf? door Hoe ga je de om uit met verlangens en gevoelens, met eenzaamheid, dromen en jaloezie? het Hou je jezelf groot, door of omarm een je de op tv onverschilligheid?Minder

In het Hoogseizoen op van haar naar leven met hoopt Lenette die ene ongekende bestemming tijdens op tv te bereiken, maar loopt door al snel vast in een op tv defilé van opblaaskrokodillen, een koelboxen, kindergeluk en op tv ander een onmacht.

In haar programma tijdens NIKè, tijdens genoemd naar de godin van tijdens de overwinning, uit maakt Lenette van de Dongen de een balans op het van haar 50-jarig leven. Met een tijdens onverwoestbare energie dendert in Lenette de over het podium. Met ongeremde tijdens op tv zelfspot en toch pijnlijk herkenbaar, ruimt in zij haar kelder de en dromen op. een In direct gesprek in met het van publiek belooft zij: uit 'Hoe eerlijker we in vanavond in zijn, hoe leuker een het wordt.' Zij maakt in die belofte uit meer dan waar. Hilarisch met en ontroerend.

januari 2021
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!