Programma gemist?

Roedel is een uit hilarisch verslag over door het pad op naar leiderschap in met bange dagen. Hilarisch omdat kijken in naar struikelen door nou eenmaal veel leuker naar is uit dan een tijdens winnaar glansrijk over de door streep te zien rennen.Meer Roedel is de een hilarisch verslag naar met over het pad naar op tv leiderschap in bange van dagen. Hilarisch omdat kijken met naar struikelen nou uit eenmaal veel leuker is een dan een een winnaar uit glansrijk over de streep te de zien het rennen. Hoe geef je leiding een aan de in lastigste persoon in de met wereld, namelijk uit jezelf? Hoe ga je om de met verlangens met en gevoelens, eenzaamheid, dromen het en jaloezie? Hou door je jezelf op tv groot, of omarm op je de de onverschilligheid?Minder

In het door Hoogseizoen van haar tijdens leven hoopt Lenette die op ene ongekende met bestemming te bereiken, maar door loopt uit al snel vast in in een defilé uit van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en de ander in onmacht.

In haar met programma op NIKè, genoemd naar de naar godin van de overwinning, maakt de Lenette het van Dongen de balans op de van haar met 50-jarig uit leven. Met een onverwoestbare in energie dendert Lenette over het een podium. naar Met ongeremde zelfspot en toch het pijnlijk herkenbaar, het ruimt zij haar kelder uit en dromen naar op. van In direct gesprek naar met het publiek belooft van zij: 'Hoe eerlijker we vanavond op zijn, in hoe leuker het wordt.' van Zij maakt die door belofte meer naar dan waar. Hilarisch en op ontroerend.

september 2020
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!