Programma gemist?

Roedel is een een hilarisch naar verslag over het pad naar van leiderschap op tv in bange dagen. Hilarisch omdat van kijken naar struikelen uit nou eenmaal veel van leuker is dan een naar winnaar het glansrijk over de streep een te uit zien rennen.Meer Roedel is een met hilarisch verslag over het het pad een naar leiderschap in bange dagen. op Hilarisch omdat kijken naar tijdens struikelen nou uit eenmaal veel leuker is de dan een door winnaar glansrijk de over de tijdens streep te zien rennen. Hoe geef door je van leiding aan de door lastigste persoon een in de wereld, namelijk jezelf? Hoe de door ga je om met verlangens en op tv gevoelens, een eenzaamheid, dromen en op jaloezie? Hou je van jezelf groot, of omarm je op in de onverschilligheid?Minder

In het tijdens Hoogseizoen van haar leven van van hoopt Lenette die ene ongekende bestemming de te bereiken, maar de de loopt al snel vast in op tv een defilé van opblaaskrokodillen, van koelboxen, naar kindergeluk en op ander onmacht.

In met haar programma NIKè, genoemd naar naar de godin van de de overwinning, maakt tijdens Lenette het van Dongen de balans met op van haar de 50-jarig leven. Met van een van onverwoestbare energie dendert Lenette over het met podium. Met de ongeremde uit zelfspot en toch tijdens pijnlijk herkenbaar, ruimt zij in haar kelder en dromen het op. In direct van gesprek met het publiek de belooft door zij: 'Hoe eerlijker we vanavond met het zijn, hoe leuker het naar wordt.' Zij maakt die belofte een de meer dan waar. een Hilarisch en ontroerend.

oktober 2020
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!