Programma gemist?

Roedel is een hilarisch van verslag het over het uit pad naar leiderschap in bange dagen. uit Hilarisch omdat kijken naar door naar struikelen nou eenmaal veel uit leuker is dan een door winnaar naar glansrijk over de streep door te zien naar rennen.Meer Roedel is het een hilarisch verslag over het pad de naar leiderschap met in bange dagen. door Hilarisch omdat kijken naar door struikelen nou eenmaal in veel leuker de is dan door een winnaar glansrijk over door de streep te het zien rennen. Hoe geef het je leiding op aan de lastigste op tv persoon van in de wereld, namelijk jezelf? naar Hoe op tv ga je om met op verlangens en gevoelens, door eenzaamheid, dromen en jaloezie? de Hou naar je jezelf groot, of omarm je in de een onverschilligheid?Minder

In het Hoogseizoen in van haar uit leven op tv hoopt Lenette die ene ongekende bestemming met te met bereiken, maar loopt al door snel in vast in een de defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, met kindergeluk en op tv ander onmacht.

In een haar programma NIKè, genoemd naar uit in de godin van een de overwinning, maakt Lenette van Dongen in de balans met op van haar een 50-jarig leven. Met van een op onverwoestbare energie dendert Lenette tijdens over het podium. tijdens Met ongeremde zelfspot en toch naar pijnlijk herkenbaar, in ruimt zij haar tijdens kelder en dromen op. het In op direct gesprek met het publiek op tv belooft zij: van 'Hoe eerlijker door we vanavond zijn, hoe leuker naar de het wordt.' Zij door maakt die belofte meer dan op tv waar. in Hilarisch en ontroerend.

februari 2020
29-12-2015 21:45

Lenette van Dongen

Lenette van Dongen - Lenette van Dongen

Roedel is een hilarisch verslag over het pad naar leiderschap in bange dagen. Hilarisch omdat kijken naar struikelen nou eenmaal veel leuker is dan een winnaar glansrijk over de streep te zien rennen.Meer Roedel is een hilarisch verslag ove...

20-10-2012 20:25

Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

Lenette van Dongen - Aflevering van zaterdag 20 oktober 2012

In het Hoogseizoen van haar leven hoopt Lenette die ene ongekende bestemming te bereiken, maar loopt al snel vast in een defilé van opblaaskrokodillen, koelboxen, kindergeluk en ander onmacht.

15-07-2010 20:30

Aflevering 1

Lenette van Dongen - Aflevering 1

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar 50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijk herkenb...

Lenette van Dongen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lenette van Dongen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lenette van Dongen bij Lenette van Dongen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lenette van Dongen. Heb je een uitzending van Lenette van Dongen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lenette van Dongen gemist

In haar programma NIKè, genoemd naar de godin van de overwinning, maakt Lenette van Dongen de balans op van haar50-jarig leven. Met een onverwoestbare energie dendert Lenette over het podium. Met ongeremde zelfspot en toch pijnlijkherkenbaar, ruimt zij haar kelder en dromen op. In direct gesprek met het publiek belooft zij: 'Hoe eerlijker wevanavond zijn, hoe leuker het wordt.' Zij maakt die belofte meer dan waar. Hilarisch en ontroerend.

Uitzending gemist van Lenette van Dongen? Hier kun je alle uitzendingen van Lenette van Dongen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 29-12-2015 om 21:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!