Programma gemist?

Verslag Motorcross, stunts, van muziek, theater, in humor en spektakel. Een in een unieke en bizarre combinatie die de elk jaar op tv weer steeds meer mensen trekt door naar het op tv Zwarte Cross Festival uit in het in Achterhoekse Lichtenvoorde.

Verslag Motorcross, stunts, een het muziek, theater, humor en op spektakel. Een unieke en uit bizarre combinatie op tv die elk jaar van weer steeds meer van mensen trekt naar het tijdens Zwarte Cross Festival de in het naar Achterhoekse Lichtenvoorde.

Amusementshow op tv waarin bekende en onbekende Nederlanders door door een Frans Bauer uit en zijn team aangenaam worden met verrast door de met verborgen camera. op Met o.a.: het Frans Duijts en Hans uit Kazan.

Amusementshow op waarin bekende en een onbekende Nederlanders een door Frans Bauer uit en zijn team met aangenaam worden verrast door de een verborgen camera. Met op o.a.: op Kim Holland, Bert Kuizinga, Ad naar Janssen.

Amusementshow met waarin bekende en onbekende Nederlanders het door door Frans Bauer in en zijn team in aangenaam worden verrast door de verborgen naar camera. van Jody Bernal en uit Eric van een Tijn zijn te tijdens gast.

Amusementshow door waarin bekende en op onbekende Nederlanders door in Frans Bauer in en zijn team aangenaam worden tijdens verrast van door de verborgen van camera. Mari van de Ven de en Sieneke de te gast.

Amusementshow waarin bekende met en onbekende Nederlanders het door Frans Bauer een en een zijn team aangenaam op tv worden verrast door de met verborgen met camera.

Verslag uit van het Zwarte Cross de Festival in een het Achterhoekse tijdens Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, naar muziek, theater, humor en spektakel. Een op uit unieke en bizarre naar combinatie die elk jaar weer, nu naar voor de door veertiende keer, steeds naar meer mensen trekt van naar het Zwarte op tv Cross de Festival. Met meer dan 132.000 bezoekers uit is het driedaagse een festival door inmiddels het grootste door en meest spectaculaire motorcrossevenement van door West-Europa, bekend door om zijn typische op Achterhoekse met gezelligheid. Het festival draait om uit de spectaculaire cross, waar tijdens de serieuze een wereldkampioenen strijden om de de felbegeerde Gouden Helm, naar afgewisseld de door buitenissige klasses naar met brommers, zelf de gebouwde voertuigen, zwaargewichten en zijspannen, van waarbij niet tijdens de snelheid maar de door lol centraal op tv staat. Met meer naar dan uit honderd bands op twintig verschillende door podia een gonst Zwarte Cross ook van muziek. op Daarbij bruist uit het hele terrein met naar meer met dan 300 theaterartiesten naar en vele huiveringwekkende en lachwekkende door door stunts. Door de uit ogen van Willy Wartaal (De een Jeugd van Tegenwoordig), tijdens Marike Jager met (singer-songwriter) en Johannes de uit Boom (zanger, dichter, schrijver op tv en beeldend met kunstenaar) wordt op tv het unieke karakter van de Zwarte Cross belicht. op Presentatie: Willie met Wartaal, Marike door Jager, Johannes de naar Boom.

Verslag van de het Zwarte Cross Festival door in de het Achterhoekse Lichtenvoorde. uit Motorcross, stunts, muziek, een theater, humor en op tv spektakel. Een unieke en uit bizarre combinatie die elk naar jaar weer, nu op tv voor de door veertiende keer, steeds de meer mensen van trekt naar het Zwarte Cross van een Festival. Met meer dan tijdens 132.000 bezoekers is op tv het driedaagse festival inmiddels het een grootste en door meest spectaculaire motorcrossevenement van door West-Europa, naar bekend om zijn met typische Achterhoekse van gezelligheid. Het festival uit draait om de spectaculaire cross, tijdens waar de serieuze uit wereldkampioenen strijden om een de felbegeerde Gouden met Helm, afgewisseld door op tv buitenissige klasses met brommers, een tijdens zelf gebouwde voertuigen, zwaargewichten naar en zijspannen, door waarbij niet de snelheid maar door de lol centraal de staat. Met met meer dan honderd van bands op een twintig verschillende podia gonst Zwarte Cross een ook van muziek. door Daarbij bruist op tv het hele terrein de met meer dan 300 een theaterartiesten en vele uit de huiveringwekkende en lachwekkende stunts. van Door de ogen van van Willy op Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig), Marike een door Jager (singer-songwriter) en op Johannes de Boom (zanger, dichter, schrijver een tijdens en beeldend kunstenaar) uit wordt het unieke karakter van Zwarte de Cross belicht. tijdens Presentatie: Willie Wartaal, Marike de met Jager, Johannes de de Boom.

Verslag van het de Zwarte Cross Festival tijdens tijdens in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, tijdens muziek, met theater, humor en een spektakel. Een unieke en bizarre het combinatie het die elk jaar met weer, nu voor de veertiende door keer, uit steeds meer mensen trekt naar uit het Zwarte Cross door Festival. Met in meer uit dan 132.000 bezoekers is het driedaagse door naar festival inmiddels het grootste en meest een spectaculaire op motorcrossevenement van West-Europa, door bekend om in zijn typische Achterhoekse gezelligheid. Het in festival een draait om de spectaculaire met cross, waar de een serieuze wereldkampioenen strijden om de met felbegeerde Gouden door Helm, met afgewisseld door buitenissige het klasses met brommers, zelf gebouwde met voertuigen, zwaargewichten en een zijspannen, waarbij de niet de snelheid maar een de lol centraal op tv staat. Met meer het dan honderd naar bands op naar twintig verschillende podia gonst van Zwarte Cross ook van muziek. het Daarbij bruist tijdens het hele terrein met met een meer dan 300 theaterartiesten en vele op tv huiveringwekkende en lachwekkende in stunts. Door van de door ogen van Willy Wartaal (De in Jeugd van de Tegenwoordig), Marike door Jager (singer-songwriter) en de Johannes de Boom (zanger, dichter, schrijver in en beeldend kunstenaar) een wordt de het unieke karakter met van Zwarte Cross belicht. een Presentatie: tijdens Willie Wartaal, Marike Jager, Johannes op de het Boom.

Verslag het van het Zwarte Cross Festival op in het Achterhoekse tijdens Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, in op tv muziek, theater, humor op tv en spektakel. Een unieke en met bizarre tijdens combinatie die elk jaar uit weer, nu voor naar de veertiende de keer, steeds meer mensen trekt naar met het Zwarte Cross naar op tv Festival. Met meer dan 132.000 de bezoekers is het driedaagse uit festival inmiddels het de van grootste en meest spectaculaire motorcrossevenement van op tv op West-Europa, bekend om de zijn typische Achterhoekse op gezelligheid. Het festival een draait om de spectaculaire cross, een waar de van serieuze wereldkampioenen strijden uit om de felbegeerde Gouden Helm, van afgewisseld door op tv buitenissige op tv klasses met brommers, zelf gebouwde in voertuigen, op tv zwaargewichten en zijspannen, waarbij niet tijdens de tijdens snelheid maar de lol centraal staat. tijdens Met meer dan van honderd bands met op in twintig verschillende podia naar gonst Zwarte Cross ook het van muziek. Daarbij bruist naar het hele terrein met door meer door dan 300 theaterartiesten en in vele huiveringwekkende en in lachwekkende stunts. Door van de ogen van Willy op tv Wartaal (De Jeugd de van uit Tegenwoordig), Marike Jager met (singer-songwriter) en Johannes de een Boom (zanger, uit dichter, schrijver en op beeldend kunstenaar) wordt het tijdens unieke op karakter van Zwarte op Cross belicht. De eerste aflevering, in op aanloop naar naar de een start van het festival, is uit bijzonder geschikt van voor 'beginners'. Hierin wordt teruggeblikt door op dertien jaar naar Zwarte Cross, de hoe op het ooit is begonnen, wat het uit precies is, tijdens waar Zwarte met Cross voor staat van en wat het de zo uniek maakt. De oprichters op Gijs op Jolink & Hendrik Jan de Lovink (van Jovink & een de Voederbietels) vertellen op tv over een hun passie en een laten zien met hoe zij zich voorbereiden op de de editie van van 2010. Presentatie: tijdens Willie Wartaal, Marike Jager, Johannes een de naar Boom.

juni 2017
22-07-2012 23:20

Aflevering van zondag 22 juli 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Verslag Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer steeds meer mensen trekt naar het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde.

21-07-2012 23:10

Aflevering van zaterdag 21 juli 2012

Zwarte cross - Aflevering van zaterdag 21 juli 2012

Verslag Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer steeds meer mensen trekt naar het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde.

19-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 19 februari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 19 februari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Met o.a.: Frans Duijts en Hans Kazan.

12-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 12 februari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 12 februari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Met o.a.: Kim Holland, Bert Kuizinga, Ad Janssen.

05-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Jody Bernal en Eric van Tijn zijn te gast.

22-01-2012 20:20

Aflevering van zondag 22 januari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 22 januari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Mari van de Ven en Sieneke te gast.

15-01-2012 20:20

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera.

18-07-2010 23:15

Aflevering 8

Zwarte cross - Aflevering 8

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

17-07-2010 22:50

Aflevering 7

Zwarte cross - Aflevering 7

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

16-07-2010 22:55

Aflevering 6

Zwarte cross - Aflevering 6

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

15-07-2010 22:55

Aflevering 5

Zwarte cross - Aflevering 5

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

Zwarte cross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte cross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte cross bij Zwarte cross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte cross. Heb je een uitzending van Zwarte cross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte cross gemist

Zwarte Cross.

Uitzending gemist van Zwarte cross? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte cross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord