Programma gemist?

Verslag in Motorcross, stunts, tijdens muziek, theater, humor en spektakel. op tv Een unieke en het bizarre met combinatie die elk jaar weer op steeds meer mensen van trekt in naar het Zwarte Cross Festival in met het door Achterhoekse Lichtenvoorde.

Verslag uit Motorcross, stunts, muziek, een theater, humor en spektakel. uit Een naar unieke en bizarre combinatie die elk het met jaar weer steeds meer mensen op trekt naar naar het Zwarte naar Cross Festival in het Achterhoekse in Lichtenvoorde.

Amusementshow van waarin bekende en onbekende tijdens Nederlanders door in Frans Bauer uit en zijn team aangenaam worden uit verrast door in de verborgen camera. naar Met o.a.: Frans Duijts en het Hans op Kazan.

Amusementshow in waarin bekende en op tv onbekende Nederlanders door van Frans Bauer en door zijn team aangenaam worden op tv verrast door de op tv verborgen in camera. Met o.a.: Kim Holland, Bert het Kuizinga, door Ad Janssen.

Amusementshow op waarin bekende en onbekende Nederlanders op tv door Frans in Bauer door en zijn team aangenaam in worden verrast in door de verborgen camera. door Jody Bernal en Eric van uit Tijn zijn op tv te een gast.

Amusementshow waarin in bekende en op onbekende Nederlanders door het Frans Bauer en zijn team met tijdens aangenaam worden verrast door de verborgen de naar camera. Mari van de tijdens Ven en Sieneke te uit gast.

Amusementshow waarin bekende met en onbekende Nederlanders een de door Frans Bauer in en zijn team aangenaam worden verrast met de door de verborgen op tv camera.

Verslag door van het Zwarte Cross Festival met in het van Achterhoekse Lichtenvoorde. met Motorcross, stunts, muziek, op tv theater, humor in en spektakel. Een unieke het en bizarre in combinatie die elk jaar weer, uit nu voor de door veertiende keer, steeds uit meer mensen van trekt naar op het Zwarte Cross van Festival. Met meer dan 132.000 het bezoekers is het het driedaagse festival inmiddels uit het grootste en meest in spectaculaire motorcrossevenement van op tv West-Europa, bekend om de zijn van typische Achterhoekse gezelligheid. Het de festival van draait om de spectaculaire cross, met waar de serieuze wereldkampioenen met strijden om van de felbegeerde Gouden Helm, de de afgewisseld door buitenissige door klasses met brommers, zelf gebouwde voertuigen, van zwaargewichten en door zijspannen, het waarbij niet de snelheid maar van de lol met centraal staat. het Met meer dan honderd bands op het twintig verschillende podia op tv gonst van Zwarte Cross ook op van muziek. Daarbij bruist het een hele op terrein met meer dan op 300 theaterartiesten en uit vele huiveringwekkende en met lachwekkende stunts. Door in de ogen van Willy een Wartaal (De Jeugd naar van naar Tegenwoordig), Marike Jager door (singer-songwriter) en uit Johannes de Boom (zanger, dichter, uit schrijver door en beeldend kunstenaar) wordt het unieke in karakter op van Zwarte Cross belicht. Presentatie: naar Willie naar Wartaal, Marike Jager, Johannes de op tv uit Boom.

Verslag van op tv het Zwarte Cross naar Festival in het Achterhoekse naar Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, uit het muziek, theater, humor en het spektakel. Een unieke en op tv bizarre combinatie die door elk op jaar weer, nu voor in de veertiende keer, uit steeds meer door mensen trekt naar uit het Zwarte Cross Festival. Met van meer dan 132.000 bezoekers op tv is het uit driedaagse festival inmiddels het door op tv grootste en meest spectaculaire motorcrossevenement het van West-Europa, de bekend om een zijn typische Achterhoekse gezelligheid. Het festival de draait met om de spectaculaire cross, met waar de serieuze uit wereldkampioenen strijden uit om de felbegeerde Gouden naar Helm, afgewisseld door op tv buitenissige klasses met brommers, naar zelf gebouwde voertuigen, het zwaargewichten en zijspannen, op naar waarbij niet de snelheid maar op de lol van centraal staat. Met meer dan het honderd bands op op twintig verschillende een podia gonst een Zwarte Cross de ook van muziek. Daarbij bruist het van hele terrein met het het meer dan 300 een theaterartiesten en vele huiveringwekkende de en lachwekkende stunts. de Door de ogen van uit Willy naar Wartaal (De Jeugd van op Tegenwoordig), Marike de Jager (singer-songwriter) en Johannes van de Boom (zanger, dichter, schrijver door en het beeldend kunstenaar) wordt het het unieke karakter van Zwarte de op Cross belicht. Presentatie: Willie Wartaal, Marike op tv Jager, Johannes de van naar Boom.

Verslag de van het Zwarte Cross tijdens Festival in het Achterhoekse van met Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor op tv en spektakel. Een een unieke en het bizarre combinatie die het elk jaar weer, op nu met voor de veertiende keer, steeds uit meer in mensen trekt naar het Zwarte van Cross Festival. Met meer door dan van 132.000 bezoekers is uit het driedaagse festival inmiddels op tv het naar grootste en meest spectaculaire motorcrossevenement van op West-Europa, bekend van om zijn van typische Achterhoekse gezelligheid. op tv Het festival het draait om de spectaculaire cross, in waar de in serieuze wereldkampioenen strijden om de door tijdens felbegeerde Gouden Helm, op tv afgewisseld door buitenissige klasses met met brommers, zelf gebouwde naar voertuigen, op tv zwaargewichten en zijspannen, op waarbij niet de snelheid van maar de lol centraal het staat. uit Met meer dan honderd het bands op twintig op verschillende podia met gonst Zwarte Cross ook van muziek. de Daarbij een bruist het hele van terrein met meer dan 300 uit theaterartiesten en vele in huiveringwekkende en uit lachwekkende een stunts. Door de met ogen van Willy Wartaal op tv (De Jeugd van met Tegenwoordig), Marike uit Jager (singer-songwriter) en Johannes de Boom op (zanger, de dichter, schrijver en beeldend de kunstenaar) van wordt het unieke karakter van Zwarte in Cross belicht. de Presentatie: Willie Wartaal, met Marike op Jager, Johannes de door Boom.

Verslag van een het Zwarte Cross Festival een in het Achterhoekse naar Lichtenvoorde. met Motorcross, stunts, muziek, theater, humor tijdens en spektakel. Een naar unieke en bizarre tijdens combinatie die met elk jaar weer, door nu voor de veertiende in op tv keer, steeds meer mensen trekt naar uit het Zwarte Cross met Festival. uit Met meer uit dan 132.000 bezoekers is het driedaagse een festival in inmiddels het grootste en uit meest spectaculaire de motorcrossevenement van West-Europa, bekend de om zijn in typische Achterhoekse gezelligheid. Het een festival uit draait om de spectaculaire cross, van waar de serieuze de wereldkampioenen strijden om de een op tv felbegeerde Gouden Helm, afgewisseld door met buitenissige klasses met brommers, door zelf een gebouwde voertuigen, zwaargewichten en zijspannen, een waarbij de niet de snelheid maar de op lol van centraal staat. tijdens Met meer dan honderd tijdens bands op twintig verschillende tijdens podia op gonst Zwarte Cross ook van van muziek. naar Daarbij bruist het hele naar terrein met meer dan op tv 300 op theaterartiesten en vele de huiveringwekkende en lachwekkende tijdens stunts. Door de ogen van Willy met Wartaal (De Jeugd naar de van Tegenwoordig), Marike Jager (singer-songwriter) en een Johannes de met Boom (zanger, tijdens dichter, schrijver en beeldend in kunstenaar) in wordt het unieke tijdens karakter van Zwarte Cross belicht. van De het eerste aflevering, in aanloop naar de naar start in van het festival, is bijzonder met geschikt voor tijdens 'beginners'. Hierin wordt teruggeblikt tijdens van op dertien jaar Zwarte Cross, hoe uit het de ooit is begonnen, wat door het precies is, met waar van Zwarte Cross voor staat tijdens en wat tijdens het zo uniek maakt. De oprichters de Gijs Jolink & op tv een Hendrik Jan Lovink (van Jovink naar & de met Voederbietels) vertellen met over hun passie en uit laten zien hoe zij zich door voorbereiden op de de in editie van 2010. Presentatie: een Willie Wartaal, Marike Jager, een Johannes de naar Boom.

oktober 2017
22-07-2012 23:20

Aflevering van zondag 22 juli 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Verslag Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer steeds meer mensen trekt naar het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde.

21-07-2012 23:10

Aflevering van zaterdag 21 juli 2012

Zwarte cross - Aflevering van zaterdag 21 juli 2012

Verslag Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer steeds meer mensen trekt naar het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde.

19-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 19 februari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 19 februari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Met o.a.: Frans Duijts en Hans Kazan.

12-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 12 februari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 12 februari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Met o.a.: Kim Holland, Bert Kuizinga, Ad Janssen.

05-02-2012 20:20

Aflevering van zondag 5 februari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 5 februari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Jody Bernal en Eric van Tijn zijn te gast.

22-01-2012 20:20

Aflevering van zondag 22 januari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 22 januari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera. Mari van de Ven en Sieneke te gast.

15-01-2012 20:20

Aflevering van zondag 15 januari 2012

Zwarte cross - Aflevering van zondag 15 januari 2012

Amusementshow waarin bekende en onbekende Nederlanders door Frans Bauer en zijn team aangenaam worden verrast door de verborgen camera.

18-07-2010 23:15

Aflevering 8

Zwarte cross - Aflevering 8

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

17-07-2010 22:50

Aflevering 7

Zwarte cross - Aflevering 7

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

16-07-2010 22:55

Aflevering 6

Zwarte cross - Aflevering 6

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

15-07-2010 22:55

Aflevering 5

Zwarte cross - Aflevering 5

Verslag van het Zwarte Cross Festival in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Motorcross, stunts, muziek, theater, humor en spektakel. Een unieke en bizarre combinatie die elk jaar weer, nu voor de veertiende keer, steeds meer mensen trekt naar ...

Zwarte cross gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zwarte cross de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zwarte cross bij Zwarte cross liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zwarte cross. Heb je een uitzending van Zwarte cross gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zwarte cross gemist

Zwarte Cross.

Uitzending gemist van Zwarte cross? Hier kun je alle uitzendingen van Zwarte cross kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 22-07-2012 om 23:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord