Programma gemist?

Vorig door jaar ging het hard op tv tegen hard op tv in Dennis op versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden op de van handen ineen en strijden op ze samen het tegen bekende Nederlandse duo's. Het in spel van is voor uit de mannen totaal tijdens onbelangrijk, het gaat om de knikkers. op door De BNN-presentatoren zijn het er daarom enorm op in gebrand om op tv als sterkste duo uit op de bus te de komen. Iedere aflevering krijgen met de tijdens teams een opdracht van die ze zo goed mogelijk moeten op uitvoeren. Afl.: het Dennis en Valerio vs door Tygo Gernandt op tv en Egbert tijdens Jan Weeber. Wie zijn de de de beste filmmakers? Dennis uit en Valerio nemen met het op tegen acteurs Tygo door Gernandt op en Egbert Jan Weeber. de Ze strijden tegen elkaar om van te kijken uit wie van tijdens hen de beste van filmmakers zijn. Beide teams tijdens moeten het onmogelijke voor naar elkaar het krijgen: in twee dagen een de film maken. tijdens Welke acteurs van kunnen ze casten? Waar het gaan ze filmen? Wordt met het tijdens een western, een bloedstollende uit thriller of de toch maar een musical? tijdens Beide films het worden in een volle bioscoop van voor op tv een professionele jury uit vertoond. Het team dat volgens tijdens de jury de van beste in film heeft gemaakt wint. een Presentatie: Dennis een Storm, Valerio op tv Zeno.

De tijdens legendarische versus-reeks uit van BNN wordt de deze keer lachen gieren brullen uit in het kwadraat. Vorig uit jaar streden van Dennis en Valerio nog het tegen elkaar, tijdens maar dit met seizoen slaan zij de tijdens handen ineen en strijden op samen tegen de andere BN'ers. Iedere op tv aflevering krijgen de teams tijdens een opdracht die het ze van zo goed mogelijk moeten van uitvoeren. door Afl.: Dennis & Valerio vs Spike de en in Jamie. Wie zijn de de beste detectives? Dennis en een Valerio nemen tijdens het deze aflevering op op de tegen rockduo Spike en Jamie van naar Di-rect. De teams een uit strijden tegen elkaar om te bewijzen uit wie van een hen in het beste detective duo is. van En waar het kunnen ze dat beter doen in dan door in het door land van de krimi's: met Duitsland. Op een de grens van tijdens Nederland en Duitsland met krijgen de teams te horen van dat BNN presentatrice het Geraldine Kemper is ontvoerd. uit op Vanaf daar volgt een een bloedstollende race, de waarin de teams via verschillende puzzels in en raadsels een de locatie moeten vinden met waar tijdens Geraldine opgesloten zit. Het een team dat het haar als eerste bevrijdt het wint. tijdens Presentatie: Dennis Storm, tijdens Valerio Zeno.

De van legendarische versus-reeks van in BNN wordt van deze keer lachen tijdens gieren brullen in het uit kwadraat. Vorig jaar streden op Dennis en op tv Valerio nog tegen op elkaar, maar door dit seizoen slaan zij het de handen ineen en op tv strijden samen tegen andere met de BN'ers. Iedere aflevering met krijgen de teams een opdracht die van ze met zo goed mogelijk in moeten uitvoeren. Afl.: tijdens Dennis & Valerio vs Rembo tijdens & in Rembo. Wie zijn de beste op tv survivallers? Dennis tijdens en Valerio nemen van het op tijdens tegen het komische met duo Rembo & Rembo, tijdens oftewel tijdens Maxim Hartman en Theo Wesselo. In op tv naar deze aflevering gaan ze een de strijd naar aan om te bepalen door wie de beste survivallers door zijn. In de van eerste opdracht op moeten de mannen met een aantal typische scouting-vaardigheden onder de de knie het krijgen zoals met kompaslopen en vuurtje stoken. In van uit de tweede opdracht zullen ze met de in een terreinwagen zo een snel mogelijk een parcours op tv vol met hindernissen uit afleggen. De in bestuurder wordt hierbij geblinddoekt en uit moet dus letterlijk in blind door vertrouwen op de aanwijzingen een van zijn teamgenoot. de In de op derde en laatste door opdracht trekken de teams het bos in in voor een tijdens paintbal-sessie die op tv er hard tegen in hard aan van toegaat. Het team uit dat de meeste de opdrachten op met zijn naam zet wint. op tv Presentatie: Dennis Storm, Valerio in Zeno.

De legendarische de versus-reeks van BNN op wordt deze keer naar lachen gieren de brullen in het kwadraat. op Vorig jaar streden Dennis een en Valerio nog in in tegen elkaar, maar dit seizoen slaan in zij de op tv handen ineen en strijden het samen tegen andere uit BN'ers. op tv Iedere aflevering krijgen de teams naar een op opdracht die ze zo goed uit mogelijk moeten uitvoeren. het met Afl.: Dennis & met Valerio vs Coen en Sander.. met Wie zijn de beste een tijdens carnavallers? Dennis en Valerio nemen een het op tegen het van radio-duo Coen op Swijnenberg en Sander Lantinga. uit De teams reizen de af naar naar Het Kielegat met (Breda) om te bepalen wie een de een beste carnavallers zijn. De mannen op trappen af met een een verkleedsessie waarbij naar niemand minder dan van Prins Carnaval op tv beoordeeld wie er van het op meest feestelijk uitziet. In de de tweede opdracht op tv maken de tijdens teams een zo van lang mogelijk polonaise. Bij de laatste op op opdracht gaat het dak eraf als het een beide duo's zelf een een carnavalskraker maken en live op voor een het publiek ten gehore brengen. van Het team dat de op meeste uit opdrachten op zijn op naam zet, wint. met Presentatie: Dennis Storm, op Valerio Zeno.

september 2020
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!