Programma gemist?

Vorig met jaar ging het hard tegen tijdens hard in in Dennis versus Valerio. Nu uit slaan de BNN-vrienden tijdens de een handen ineen en uit strijden ze samen tegen bekende in de Nederlandse duo's. Het in spel is voor de mannen totaal een van onbelangrijk, het gaat uit om de knikkers. De BNN-presentatoren van zijn het er daarom enorm in op gebrand om als sterkste duo naar tijdens uit de bus te komen. met Iedere aflevering door krijgen de uit teams een opdracht die ze op zo goed mogelijk tijdens moeten op uitvoeren. Afl.: Dennis van en Valerio vs Tygo Gernandt en op tv de Egbert Jan Weeber. Wie het zijn de uit beste filmmakers? Dennis en tijdens Valerio nemen het op op tv tegen tijdens acteurs Tygo Gernandt en Egbert tijdens Jan Weeber. Ze met strijden tegen een elkaar om te kijken tijdens wie van uit hen de beste een filmmakers zijn. Beide teams een moeten het onmogelijke voor uit elkaar met krijgen: in in twee dagen een film maken. Welke uit acteurs van kunnen ze casten? Waar het gaan ze filmen? een Wordt het een een western, naar een bloedstollende thriller of toch maar op tv een musical? met Beide films worden in van tijdens een volle bioscoop voor een professionele door jury met vertoond. Het team dat volgens van van de jury de beste film met heeft gemaakt het wint. Presentatie: in Dennis Storm, Valerio van Zeno.

De het legendarische versus-reeks van BNN wordt op deze keer met lachen gieren brullen naar in het kwadraat. Vorig door jaar een streden Dennis en Valerio het nog tegen elkaar, door maar dit seizoen uit slaan op tv zij de handen ineen en van strijden uit samen tegen andere BN'ers. Iedere op aflevering krijgen de teams naar een het opdracht die ze zo goed een uit mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: op Dennis & op Valerio vs Spike en Jamie. op tv Wie tijdens zijn de beste naar detectives? Dennis en Valerio nemen een het naar deze aflevering op naar tegen rockduo Spike en met Jamie van Di-rect. De teams tijdens strijden tijdens tegen elkaar om te van bewijzen wie van een hen naar het beste detective door duo is. En van waar kunnen ze dat op tv beter doen dan op tv in het land de van de krimi's: naar Duitsland. Op de grens van van Nederland en naar Duitsland krijgen op tv de teams te horen dat het BNN naar presentatrice Geraldine Kemper in is ontvoerd. Vanaf daar naar volgt een een bloedstollende race, waarin de teams van via een verschillende puzzels de en raadsels de locatie moeten op tv vinden waar Geraldine opgesloten tijdens zit. Het op team dat tijdens haar als eerste bevrijdt wint. door Presentatie: Dennis Storm, uit Valerio op Zeno.

De legendarische de versus-reeks van BNN wordt van deze keer op lachen gieren brullen het in het kwadraat. Vorig door jaar streden Dennis in en Valerio nog met tegen een elkaar, maar dit in seizoen slaan zij de op handen ineen en op tv strijden samen tijdens tegen andere BN'ers. op Iedere aflevering krijgen de tijdens teams een opdracht die op tv ze uit zo goed mogelijk moeten uit uitvoeren. uit Afl.: Dennis & Valerio vs Rembo van & Rembo. Wie uit naar zijn de beste survivallers? Dennis en door Valerio naar nemen het op naar tegen het op komische duo Rembo & Rembo, oftewel tijdens Maxim de Hartman en Theo Wesselo. In op deze aflevering een gaan op tv ze de strijd de aan om te bepalen wie de in beste survivallers zijn. op tv In naar de eerste een opdracht moeten de mannen een uit aantal typische scouting-vaardigheden onder op naar de knie krijgen zoals kompaslopen van en vuurtje tijdens stoken. In naar de tweede opdracht zullen ze op tv met een terreinwagen zo op snel mogelijk met een parcours vol met door hindernissen afleggen. De op tv bestuurder wordt tijdens hierbij op geblinddoekt en moet dus letterlijk blind een vertrouwen op de op aanwijzingen van een zijn het teamgenoot. In de door derde en laatste opdracht trekken op de teams in het bos in voor op een door paintbal-sessie die er het hard tegen hard aan toegaat. Het op tv door team dat de van meeste opdrachten op zijn naam op zet wint. Presentatie: Dennis naar Storm, van Valerio Zeno.

De tijdens legendarische versus-reeks van met BNN wordt de deze keer lachen gieren brullen de in het op kwadraat. Vorig jaar streden Dennis van en het Valerio nog het tegen elkaar, maar dit seizoen slaan het zij het de handen ineen en strijden een samen tegen het andere BN'ers. op Iedere aflevering krijgen de teams in een opdracht die tijdens ze een zo goed mogelijk moeten uitvoeren. uit Afl.: Dennis naar & Valerio naar vs Coen uit en Sander.. Wie naar zijn de beste carnavallers? Dennis op tv en een Valerio nemen het op de tegen het radio-duo Coen Swijnenberg op en naar Sander Lantinga. De teams reizen een naar af naar Het op Kielegat (Breda) om te in bepalen wie op tv de beste carnavallers zijn. De de mannen met trappen af met een een verkleedsessie waarbij niemand minder door dan op tv Prins Carnaval beoordeeld wie er het het meest met feestelijk uitziet. van In de tweede opdracht maken de een naar teams een zo lang naar mogelijk polonaise. in Bij de laatste opdracht gaat het met dak eraf de als beide duo's zelf in een carnavalskraker van maken en op tv live voor een publiek van ten gehore door brengen. Het team dat de het meeste opdrachten op tv op zijn naam door zet, wint. Presentatie: tijdens Dennis Storm, Valerio uit Zeno.

januari 2021
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!