Programma gemist?

Vorig jaar tijdens ging een het hard tegen hard in Dennis op tv van versus Valerio. Nu in slaan de BNN-vrienden in de handen ineen en strijden ze op samen tegen bekende tijdens Nederlandse duo's. Het in met spel is voor de mannen totaal het onbelangrijk, het gaat met met om de knikkers. De de BNN-presentatoren zijn er daarom tijdens enorm op gebrand om van als naar sterkste duo uit van de bus te komen. Iedere een aflevering krijgen uit de teams de een opdracht tijdens die ze zo goed mogelijk moeten de uitvoeren. Afl.: Dennis het en Valerio vs tijdens de Tygo Gernandt en Egbert door Jan Weeber. Wie zijn een de beste filmmakers? Dennis van en van Valerio nemen in het op tegen acteurs Tygo het Gernandt op en Egbert Jan Weeber. Ze op strijden tegen elkaar om uit te kijken tijdens wie van hen de een de beste filmmakers zijn. Beide teams moeten in het onmogelijke voor een elkaar met krijgen: in het twee dagen een film maken. door Welke naar acteurs kunnen ze casten? van Waar gaan tijdens ze filmen? Wordt het een van western, een bloedstollende in thriller of toch een maar een op musical? Beide naar films worden in een volle bioscoop van in voor een professionele tijdens jury vertoond. Het op team dat volgens de de jury de beste film met heeft gemaakt door wint. Presentatie: in Dennis Storm, Valerio uit Zeno.

De met legendarische versus-reeks van BNN wordt tijdens deze keer lachen een gieren uit brullen in het kwadraat. met Vorig het jaar streden Dennis naar en Valerio nog tegen tijdens elkaar, maar dit door seizoen slaan zij de handen het ineen en strijden de samen tegen andere uit BN'ers. Iedere een aflevering krijgen de op teams door een opdracht die ze zo goed de met mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: de Dennis & Valerio vs Spike naar en Jamie. een Wie zijn naar de beste detectives? Dennis door en naar Valerio nemen het deze aflevering van op tegen rockduo Spike het en Jamie van in Di-rect. De op tv teams van strijden tegen elkaar om te bewijzen met wie van in hen door het beste detective duo op tv is. En op tv waar kunnen ze dat beter een doen dan in het tijdens land van de van krimi's: Duitsland. Op van de een grens van Nederland het en Duitsland in krijgen de teams de te horen dat BNN presentatrice op Geraldine Kemper is in ontvoerd. de Vanaf daar volgt een bloedstollende naar race, waarin van de teams via op tv verschillende puzzels en raadsels de de in locatie moeten vinden waar Geraldine opgesloten het zit. Het team op tv tijdens dat haar als eerste bevrijdt wint. in Presentatie: Dennis tijdens Storm, Valerio tijdens Zeno.

De van legendarische versus-reeks van BNN de wordt deze keer van lachen gieren brullen tijdens in op tv het kwadraat. Vorig jaar met streden Dennis tijdens en Valerio nog tegen naar elkaar, maar dit seizoen slaan een zij de met handen ineen en op strijden samen de tegen andere een BN'ers. Iedere aflevering krijgen de teams naar een op opdracht die ze met zo goed mogelijk door moeten uitvoeren. de Afl.: Dennis & Valerio vs een Rembo tijdens & Rembo. Wie zijn de het beste survivallers? de Dennis en het Valerio nemen het tijdens op tegen het van komische duo Rembo & op Rembo, oftewel tijdens Maxim Hartman en Theo Wesselo. In de tijdens deze aflevering gaan ze de strijd van aan om te een bepalen wie op de de beste survivallers zijn. In de de eerste opdracht uit moeten de de mannen een aantal typische scouting-vaardigheden tijdens onder de knie het krijgen zoals het kompaslopen en vuurtje op stoken. In de tweede op tv opdracht zullen ze op met een in terreinwagen zo snel mogelijk een op tv naar parcours vol met hindernissen afleggen. De op op tv bestuurder wordt hierbij het geblinddoekt en moet dus letterlijk blind tijdens vertrouwen het op de op tv aanwijzingen van zijn teamgenoot. de In de derde en met laatste opdracht trekken van de teams het bos tijdens in op tv voor een paintbal-sessie die de er hard tegen van hard in aan toegaat. Het team van dat de de meeste opdrachten op zijn door naam zet wint. de Presentatie: Dennis Storm, een Valerio Zeno.

De tijdens legendarische versus-reeks van BNN wordt de deze op keer lachen in gieren brullen in het kwadraat. Vorig een jaar streden Dennis met en Valerio nog door tegen tijdens elkaar, maar van dit seizoen slaan naar zij de handen ineen en tijdens strijden van samen tegen andere BN'ers. door Iedere aflevering krijgen de de teams een op opdracht die van ze zo goed mogelijk moeten het uitvoeren. Afl.: Dennis & door Valerio vs Coen naar de en Sander.. Wie tijdens zijn de beste carnavallers? de Dennis en Valerio nemen het op tv op met tegen het radio-duo Coen met Swijnenberg en Sander de Lantinga. De teams reizen op af naar naar Het Kielegat door (Breda) om te op bepalen wie op tv de beste carnavallers zijn. De uit mannen trappen uit af met een verkleedsessie waarbij op niemand minder in dan Prins Carnaval beoordeeld op tv wie er de het meest feestelijk uitziet. op de In de tweede opdracht maken de in teams een zo het lang mogelijk polonaise. van Bij in de laatste opdracht tijdens gaat het dak eraf naar als beide duo's zelf een een een carnavalskraker maken van en live voor een publiek op ten gehore brengen. de Het team dat uit de meeste opdrachten in op zijn naam met zet, wint. het Presentatie: Dennis Storm, Valerio op tv Zeno.

oktober 2021
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!