Programma gemist?

Vorig jaar door ging het hard door tegen hard in Dennis naar versus op tv Valerio. Nu slaan de het BNN-vrienden de handen met ineen en naar strijden ze samen tegen een bekende van Nederlandse duo's. Het spel is de voor de door mannen totaal onbelangrijk, het uit gaat om de knikkers. door het De BNN-presentatoren zijn het er daarom enorm van op gebrand om als de sterkste duo uit de bus met te in komen. Iedere aflevering krijgen tijdens de teams een opdracht op tv die in ze zo goed mogelijk moeten een uitvoeren. Afl.: naar Dennis van en Valerio vs Tygo Gernandt en op Egbert Jan de Weeber. Wie op zijn de van beste filmmakers? Dennis en Valerio nemen door het op tegen van acteurs Tygo Gernandt van en Egbert op Jan Weeber. Ze naar strijden tegen elkaar naar om te kijken wie van van in hen de tijdens beste filmmakers zijn. van Beide teams moeten het onmogelijke voor de elkaar krijgen: in uit twee het dagen een film door maken. Welke de acteurs kunnen ze het casten? Waar gaan ze uit filmen? Wordt met het een western, een bloedstollende thriller tijdens of toch maar de een musical? uit Beide het films worden in een op tv volle bioscoop een voor een professionele jury vertoond. tijdens Het de team dat volgens de jury de tijdens beste het film heeft gemaakt tijdens wint. Presentatie: een Dennis Storm, Valerio op Zeno.

De op legendarische versus-reeks van van BNN wordt deze uit keer lachen een gieren brullen in het kwadraat. Vorig een jaar streden op Dennis en Valerio nog naar tegen elkaar, maar het een dit seizoen slaan uit zij de handen ineen en strijden door samen van tegen andere BN'ers. van Iedere aflevering krijgen de in teams door een opdracht die ze zo goed van mogelijk moeten door uitvoeren. Afl.: op tv Dennis & Valerio vs de Spike door en Jamie. Wie zijn van de beste detectives? op tv Dennis en met Valerio nemen het deze een aflevering op tegen een rockduo Spike en Jamie in van Di-rect. tijdens De teams strijden de tegen elkaar in om te bewijzen wie van een hen het beste detective de duo is. En op waar kunnen ze in dat beter op tv doen dan het in het land van de in krimi's: Duitsland. naar Op de naar grens van Nederland en een Duitsland krijgen de tijdens teams te horen in dat op tv BNN presentatrice Geraldine Kemper is ontvoerd. uit Vanaf uit daar volgt uit een bloedstollende race, het waarin de teams via verschillende puzzels uit met en raadsels de locatie moeten vinden naar waar Geraldine naar opgesloten zit. Het een team uit dat haar als eerste bevrijdt wint. uit Presentatie: Dennis Storm, in Valerio van Zeno.

De legendarische op tv versus-reeks van het BNN wordt deze de keer lachen gieren brullen een in het een kwadraat. Vorig tijdens jaar streden Dennis en Valerio naar nog tegen elkaar, maar door dit met seizoen slaan zij de handen de ineen en strijden naar samen tegen andere tijdens BN'ers. Iedere tijdens aflevering krijgen de in teams een opdracht die de ze zo goed van mogelijk moeten met uitvoeren. Afl.: Dennis & uit Valerio vs Rembo in & Rembo. Wie het zijn de met beste survivallers? Dennis met en Valerio nemen het op op van tegen het komische op tv duo Rembo een & Rembo, oftewel Maxim Hartman door en Theo Wesselo. In een uit deze aflevering gaan ze de strijd naar aan door om te bepalen wie met de beste survivallers op tv zijn. van In de eerste opdracht op moeten de mannen een het aantal typische een scouting-vaardigheden onder de knie krijgen met zoals kompaslopen naar en vuurtje door stoken. In de tweede op opdracht zullen ze met op tv een het terreinwagen zo snel mogelijk door een het parcours vol met hindernissen afleggen. tijdens De bestuurder wordt met hierbij geblinddoekt en moet de dus in letterlijk blind vertrouwen op naar de aanwijzingen van zijn met op teamgenoot. In de op derde en laatste opdracht trekken de naar teams het tijdens bos de in voor een paintbal-sessie uit die er hard uit tegen hard aan toegaat. het Het in team dat de meeste opdrachten op op zijn door naam zet wint. in Presentatie: Dennis de Storm, Valerio Zeno.

De het legendarische versus-reeks op van BNN wordt op deze keer lachen met gieren brullen in de het kwadraat. Vorig jaar streden in Dennis en op Valerio nog tegen elkaar, maar het naar dit seizoen slaan zij de naar handen ineen de en strijden samen op tegen andere in BN'ers. Iedere aflevering tijdens krijgen de teams een tijdens opdracht die in ze zo goed mogelijk uit moeten uitvoeren. Afl.: de Dennis & Valerio vs door Coen en naar Sander.. Wie zijn door de beste carnavallers? Dennis een en Valerio nemen het uit op op tv tegen het radio-duo Coen door Swijnenberg en naar Sander Lantinga. het De teams reizen op af naar Het Kielegat (Breda) van om te bepalen wie door de tijdens beste carnavallers zijn. De mannen een trappen met af met een door verkleedsessie waarbij niemand de minder dan door Prins Carnaval beoordeeld wie op tv er het naar meest feestelijk uitziet. op tv In de tweede opdracht een maken de teams met een zo op lang mogelijk polonaise. Bij de laatste het opdracht gaat het naar dak met eraf als van beide duo's zelf een carnavalskraker in maken en live voor van een publiek ten het gehore in brengen. Het team dat naar de meeste opdrachten op op zijn naam zet, op tv wint. Presentatie: Dennis van met Storm, Valerio Zeno.

juni 2020
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!