Programma gemist?

Vorig in jaar ging het met hard tegen hard naar in Dennis versus Valerio. Nu van op slaan de BNN-vrienden naar de handen ineen en strijden ze naar tijdens samen tegen bekende een Nederlandse duo's. Het spel is voor het de op tv mannen totaal onbelangrijk, het gaat met om op de knikkers. De BNN-presentatoren in zijn er op daarom enorm op gebrand om door als sterkste de duo uit de op bus te komen. Iedere van aflevering krijgen de door teams een opdracht op die ze zo op tv goed van mogelijk moeten uitvoeren. door Afl.: Dennis op tv en Valerio vs Tygo Gernandt tijdens en Egbert Jan van Weeber. Wie zijn de tijdens beste filmmakers? Dennis in en Valerio op nemen het uit op tegen acteurs in Tygo Gernandt en Egbert Jan in Weeber. Ze het strijden tegen elkaar met om te tijdens kijken wie van uit hen de het beste filmmakers zijn. Beide met teams moeten het onmogelijke naar voor elkaar door krijgen: in naar twee dagen een film uit maken. Welke acteurs kunnen op tv ze uit casten? Waar gaan ze filmen? uit Wordt het in een western, een bloedstollende op tv thriller of op tv toch maar een musical? met Beide films worden in het een volle van bioscoop voor uit een professionele jury vertoond. Het van team dat volgens een de jury naar de beste op film heeft gemaakt wint. door Presentatie: Dennis Storm, Valerio op de Zeno.

De met legendarische versus-reeks van BNN wordt naar tijdens deze keer lachen gieren tijdens brullen in naar het kwadraat. Vorig jaar streden naar Dennis de en Valerio nog tegen tijdens elkaar, maar dit seizoen uit slaan tijdens zij de handen op ineen en strijden samen tegen een andere BN'ers. Iedere in aflevering krijgen de teams tijdens een opdracht een die ze de zo goed mogelijk moeten uitvoeren. de Afl.: Dennis door & Valerio vs een Spike het en Jamie. Wie zijn een de beste detectives? met Dennis en in Valerio nemen het deze aflevering op het in tegen rockduo Spike en Jamie van met Di-rect. De in teams strijden tegen elkaar het om naar te bewijzen wie van naar hen het in beste detective duo op tv is. En waar door kunnen ze dat met beter doen dan in een het land van van de krimi's: Duitsland. Op van de grens uit van op Nederland en Duitsland krijgen de teams van door te horen dat door BNN presentatrice Geraldine uit Kemper is ontvoerd. Vanaf daar volgt het op een bloedstollende race, het waarin de teams via met verschillende puzzels en raadsels de op door locatie moeten vinden waar Geraldine het opgesloten zit. naar Het team dat tijdens haar als van eerste bevrijdt wint. Presentatie: Dennis met Storm, de Valerio Zeno.

De naar legendarische versus-reeks van BNN wordt het deze in keer lachen gieren brullen uit in het kwadraat. met Vorig jaar uit streden Dennis en uit Valerio nog tegen elkaar, maar het de dit seizoen slaan zij de handen uit tijdens ineen en strijden samen naar tegen andere BN'ers. uit Iedere aflevering krijgen de teams naar een opdracht op die ze zo een goed mogelijk moeten uitvoeren. in Afl.: Dennis & een Valerio vs Rembo in & Rembo. Wie de zijn de beste een survivallers? Dennis van en een Valerio nemen het op de tegen het komische in duo Rembo & de Rembo, oftewel Maxim op Hartman en Theo Wesselo. In met een deze aflevering gaan de ze de strijd de aan om te tijdens bepalen wie de beste survivallers zijn. de In de eerste door opdracht door moeten de mannen een aantal van typische op tv scouting-vaardigheden onder de knie krijgen op tv zoals op tv kompaslopen en vuurtje stoken. In in de tweede een opdracht zullen ze met naar een terreinwagen zo met snel mogelijk het een parcours vol met op hindernissen afleggen. met De bestuurder tijdens wordt hierbij van geblinddoekt en moet dus op letterlijk blind vertrouwen op de tijdens aanwijzingen een van zijn teamgenoot. het In de uit derde en laatste opdracht trekken van de teams het bos in in voor een met paintbal-sessie van die er hard tegen hard het aan toegaat. Het van team dat de met meeste opdrachten op naar zijn naam uit zet wint. Presentatie: op tv Dennis in Storm, Valerio Zeno.

De legendarische versus-reeks de van BNN wordt naar deze keer lachen de de gieren brullen in het kwadraat. Vorig een met jaar streden Dennis en uit Valerio nog tegen elkaar, maar naar tijdens dit seizoen slaan zij de met handen ineen op en strijden samen uit tegen andere BN'ers. Iedere aflevering het krijgen de teams tijdens een naar opdracht die de ze zo goed op mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & met Valerio vs tijdens Coen het en Sander.. Wie tijdens zijn de beste carnavallers? Dennis en in Valerio op tv nemen het de op tegen het uit radio-duo Coen Swijnenberg naar en Sander Lantinga. van De teams reizen af tijdens naar Het Kielegat het (Breda) om te bepalen op wie de een beste carnavallers zijn. naar De mannen trappen van af met het een verkleedsessie waarbij op tv niemand minder dan Prins naar Carnaval beoordeeld wie er het met meest feestelijk met uitziet. In op tv de tweede opdracht maken de het teams een zo de lang op mogelijk polonaise. Bij de laatste van opdracht gaat het op met dak eraf als beide een duo's zelf een een carnavalskraker maken de en live voor een publiek tijdens ten gehore brengen. Het op tv door team dat de het meeste opdrachten op zijn naam naar zet, van wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio van Zeno.

mei 2021
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!