Programma gemist?

Vorig met jaar ging het hard de tegen hard in uit Dennis versus van Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden door de handen ineen in en met strijden ze van samen tegen bekende Nederlandse uit duo's. Het spel is met voor de mannen uit totaal onbelangrijk, het van gaat om een de knikkers. De BNN-presentatoren tijdens zijn er een daarom enorm op gebrand om een als naar sterkste duo een uit de bus met te komen. Iedere aflevering krijgen de uit teams het een opdracht die ze zo tijdens van goed mogelijk moeten op uitvoeren. Afl.: Dennis en Valerio op tv vs Tygo Gernandt en met Egbert Jan tijdens Weeber. Wie een zijn de beste filmmakers? het Dennis en Valerio nemen op het op tegen op acteurs Tygo in Gernandt tijdens en Egbert Jan Weeber. Ze het strijden tegen elkaar door om te op kijken wie van van hen de beste filmmakers op zijn. Beide teams op tv moeten het onmogelijke voor het het elkaar krijgen: in in twee dagen een het film maken. Welke de acteurs kunnen ze casten? Waar de gaan ze filmen? Wordt naar het een op tv western, een tijdens bloedstollende thriller of toch maar van een musical? Beide met films worden in uit de een volle bioscoop voor een professionele met een jury vertoond. Het het team dat volgens uit de jury de beste film heeft de de gemaakt wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio op een Zeno.

De legendarische versus-reeks uit van met BNN wordt deze keer op lachen gieren brullen uit in het kwadraat. Vorig naar tijdens jaar streden Dennis en op tv Valerio nog met tegen elkaar, maar dit seizoen slaan de zij de handen naar ineen en van strijden samen tegen de andere BN'ers. Iedere met aflevering krijgen de teams tijdens op een opdracht die ze zo door goed mogelijk moeten een uitvoeren. Afl.: een Dennis & Valerio de vs Spike en Jamie. uit Wie zijn met de beste detectives? Dennis de en Valerio nemen op tv het deze aflevering op uit tegen rockduo een Spike en Jamie van naar Di-rect. De door teams in strijden tegen elkaar om te de bewijzen de wie van hen het op tv beste detective duo van is. En waar kunnen door ze de dat beter doen dan in het een land van de een krimi's: Duitsland. Op een de grens de van Nederland en op tv Duitsland krijgen de uit teams te horen naar dat BNN presentatrice Geraldine op Kemper op tv is ontvoerd. van Vanaf daar volgt op een bloedstollende race, waarin de teams door via de verschillende puzzels en van raadsels de locatie met moeten vinden waar Geraldine een opgesloten zit. Het team met dat haar door als de eerste bevrijdt wint. Presentatie: Dennis Storm, naar Valerio door Zeno.

De een legendarische versus-reeks van BNN wordt het in deze keer lachen gieren brullen uit in het kwadraat. van Vorig jaar de streden Dennis en Valerio door nog tegen elkaar, op maar op dit seizoen slaan zij tijdens de handen ineen en een strijden samen een tegen andere BN'ers. op Iedere aflevering krijgen de op teams een een opdracht die een ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. door van Afl.: Dennis & een Valerio vs Rembo & Rembo. op Wie zijn met de beste survivallers? Dennis en het Valerio door nemen het op tegen door het komische duo de Rembo een & Rembo, oftewel Maxim Hartman en met Theo op Wesselo. In deze aflevering in gaan ze de de strijd aan om te naar bepalen wie de een beste van survivallers zijn. In de in eerste met opdracht moeten de mannen van een aantal typische scouting-vaardigheden uit onder de knie van krijgen zoals uit kompaslopen en uit vuurtje stoken. In de op tv tweede opdracht zullen ze van met een terreinwagen door zo snel een mogelijk een naar parcours vol met hindernissen in afleggen. De bestuurder op tv wordt hierbij geblinddoekt en met moet een dus letterlijk blind vertrouwen uit op de aanwijzingen van zijn met teamgenoot. op In de derde uit en laatste opdracht in trekken de teams met het bos in tijdens voor een paintbal-sessie die met er hard tegen hard een aan op tv toegaat. Het op team dat de meeste opdrachten op van met zijn naam zet op wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio het Zeno.

De op tv legendarische versus-reeks door van BNN wordt deze keer op lachen op tv gieren brullen in het kwadraat. tijdens Vorig jaar streden Dennis het en Valerio naar nog tegen in elkaar, maar in dit seizoen slaan zij de met handen ineen en strijden in door samen tegen andere BN'ers. Iedere aflevering door op tv krijgen de teams een in opdracht die ze zo goed op mogelijk in moeten uitvoeren. Afl.: Dennis met & Valerio vs naar Coen en Sander.. Wie uit een zijn de beste de carnavallers? Dennis en van Valerio nemen het op tegen de het radio-duo op Coen Swijnenberg de en Sander Lantinga. De teams met reizen van af naar Het Kielegat in (Breda) om te bepalen wie een het de beste carnavallers door zijn. De mannen trappen af met op tv uit een verkleedsessie waarbij uit niemand minder dan Prins Carnaval beoordeeld in met wie er het meest feestelijk een uitziet. In de op tweede opdracht de maken de op teams een zo lang mogelijk uit polonaise. door Bij de laatste opdracht gaat uit het door dak eraf als beide duo's zelf naar naar een carnavalskraker maken en live naar voor een tijdens publiek ten door gehore brengen. Het team dat de door met meeste opdrachten op zijn naam van zet, wint. op tv Presentatie: Dennis Storm, Valerio het Zeno.

november 2019
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!