Programma gemist?

Vorig jaar ging door het hard tegen tijdens hard het in Dennis versus Valerio. Nu naar slaan de met BNN-vrienden de door handen ineen en strijden van ze met samen tegen bekende Nederlandse duo's. in Het spel is voor op de op mannen totaal onbelangrijk, het gaat uit om de knikkers. uit De een BNN-presentatoren zijn er op daarom enorm op gebrand om tijdens als naar sterkste duo op uit de bus te komen. tijdens Iedere door aflevering krijgen de teams het een opdracht die ze in zo goed mogelijk het moeten uitvoeren. Afl.: op tv Dennis het en Valerio vs Tygo Gernandt en van Egbert in Jan Weeber. Wie een zijn de beste filmmakers? Dennis tijdens de en Valerio nemen het op tegen op acteurs Tygo van Gernandt tijdens en Egbert Jan Weeber. Ze strijden tijdens tegen van elkaar om te uit kijken wie van hen op de naar beste filmmakers zijn. Beide met teams moeten het onmogelijke voor in elkaar krijgen: in een twee dagen uit een film maken. de Welke een acteurs kunnen ze casten? Waar in gaan op tv ze filmen? Wordt het met een western, in een bloedstollende thriller of toch het maar een musical? Beide tijdens films worden op in een op tv volle bioscoop voor een op professionele jury op vertoond. Het team op dat volgens uit de jury de op tv beste film heeft gemaakt wint. Presentatie: een Dennis Storm, op tv Valerio door Zeno.

De legendarische versus-reeks van van BNN in wordt deze keer op lachen op tv gieren brullen in het op kwadraat. Vorig jaar streden op tv Dennis en Valerio naar nog tegen elkaar, op maar dit seizoen op tv slaan zij naar de handen ineen en strijden de samen uit tegen andere BN'ers. een Iedere aflevering het krijgen de teams een opdracht die het op ze zo goed mogelijk moeten door uitvoeren. van Afl.: Dennis & Valerio op tv vs Spike en Jamie. Wie een zijn de het beste detectives? het Dennis en op tv Valerio nemen het deze aflevering op uit door tegen rockduo Spike de en Jamie van Di-rect. De in teams strijden tegen met elkaar in om te bewijzen wie van hen op tv het in beste detective uit duo is. En door waar kunnen ze dat beter doen naar dan in het het land de van de van krimi's: Duitsland. Op de grens van van Nederland naar en Duitsland krijgen de op tv teams uit te horen dat BNN presentatrice Geraldine het Kemper is de ontvoerd. Vanaf in daar volgt een de bloedstollende race, het waarin de teams via verschillende puzzels op tv en raadsels de in met locatie moeten vinden de waar Geraldine opgesloten zit. op Het team dat haar als de eerste bevrijdt met wint. Presentatie: in Dennis Storm, Valerio in Zeno.

De legendarische tijdens versus-reeks van BNN wordt met deze keer het lachen gieren brullen in met het kwadraat. naar Vorig jaar streden Dennis naar en Valerio nog in tegen op tv elkaar, maar dit seizoen naar slaan door zij de handen ineen en strijden het samen tegen andere van BN'ers. Iedere aflevering het door krijgen de teams een opdracht naar die ze zo goed met mogelijk met moeten uitvoeren. Afl.: door Dennis & Valerio vs Rembo naar een & Rembo. Wie zijn de beste door survivallers? door Dennis en Valerio nemen uit het op het tegen het van komische duo Rembo & Rembo, oftewel op Maxim Hartman in en Theo de Wesselo. In de deze aflevering gaan tijdens ze de strijd aan om te in bepalen wie met de beste survivallers zijn. tijdens In het de eerste opdracht moeten de het mannen een aantal door typische scouting-vaardigheden onder naar uit de knie krijgen zoals kompaslopen met en vuurtje stoken. naar In de tweede met opdracht zullen ze tijdens met van een terreinwagen zo snel mogelijk een uit parcours met vol met hindernissen afleggen. De uit naar bestuurder wordt hierbij geblinddoekt door en moet dus letterlijk van blind de vertrouwen op de door aanwijzingen van zijn teamgenoot. In het de derde en laatste tijdens opdracht trekken door de teams het tijdens bos tijdens in voor een paintbal-sessie die uit er tijdens hard tegen hard aan toegaat. Het het team van dat de meeste opdrachten met op zijn naam op zet wint. Presentatie: Dennis de Storm, Valerio uit Zeno.

De legendarische versus-reeks in van door BNN wordt deze door keer lachen gieren brullen de in het de kwadraat. Vorig van jaar streden Dennis en Valerio in nog tegen elkaar, naar maar dit de seizoen slaan zij op de handen met ineen en strijden een samen tegen andere BN'ers. Iedere in aflevering krijgen de in teams door een opdracht die ze met zo goed een mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & door Valerio uit vs Coen op tv en Sander.. Wie zijn door de beste van carnavallers? Dennis en met Valerio nemen het op tegen het met radio-duo Coen Swijnenberg een met en Sander Lantinga. door De teams reizen af tijdens naar Het Kielegat (Breda) op om te bepalen wie van door de beste carnavallers zijn. door De mannen de trappen af met een verkleedsessie op tv waarbij niemand minder op dan Prins op Carnaval beoordeeld wie tijdens er het meest door feestelijk uitziet. uit In de tweede opdracht maken de op teams van een zo lang mogelijk polonaise. met in Bij de laatste een opdracht gaat het dak uit eraf als op beide duo's zelf een carnavalskraker maken op en op tv live voor uit een publiek ten gehore op tv brengen. Het van team dat de meeste uit opdrachten op zijn naam zet, het wint. in Presentatie: Dennis op tv Storm, Valerio Zeno.

december 2019
20-08-2010 20:25

Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis en Valerio vs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber

Vorig jaar ging het hard tegen hard in Dennis versus Valerio. Nu slaan de BNN-vrienden de handen ineen en strijden ze samen tegen bekende Nederlandse duo's. Het spel is voor de mannen totaal onbelangrijk, het gaat om de knikkers. De BNN-pre...

13-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Spike en Jamie

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

06-08-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Rembo & Rembo

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

16-07-2010 20:25

Dennis & Valerio vs Coen en Sander

Dennis & Valerio vs de rest - Dennis & Valerio vs Coen en Sander

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennis en Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedere afl...

Dennis & Valerio vs de rest gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis & Valerio vs de rest de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis & Valerio vs de rest bij Dennis & Valerio vs de rest liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis & Valerio vs de rest. Heb je een uitzending van Dennis & Valerio vs de rest gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis & Valerio vs de rest gemist

De legendarische versus-reeks van BNN wordt deze keer lachen gieren brullen in het kwadraat. Vorig jaar streden Dennisen Valerio nog tegen elkaar, maar dit seizoen slaan zij de handen ineen en strijden samen tegen andere BN'ers. Iedereaflevering krijgen de teams een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten uitvoeren. Afl.: Dennis & Valerio vs KimFeenstra & Sylvia Geersen. Wie past het beste bij de High Society? Dennis en Valerio nemen het op tegen HollandsNext Top Model-beauties Kim Feenstra en Sylvia Geersen. Ze gaan de strijd aan om te bepalen wie van de duo's het bestepast bij de High Society. In de eerste opdracht nemen ze het te paard tegen elkaar op in een onvervalste enlevensgevaarlijke polowedstrijd. In de tweede opdracht wordt hun welgemanierdheid en welbespraaktheid getest. Hetviertal wordt uitgenodigd voor een adellijk diner waarbij de teams zich geheel volgens de etiquette moeten gedragen. Inde derde en laatste opdracht worden hun danskwaliteiten op de proef gesteld tijdens een debutantenbal. Het team dat demeeste opdrachten op zijn naam zet wint. Presentatie: Dennis Storm, Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Dennis & Valerio vs de rest? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis & Valerio vs de rest kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 20-08-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!