Programma gemist?

Regina Romeijn van gaat wekelijks tijdens op een de persoonlijke zoektocht. Regina vraagt in zich af: In op tv afl. 1 Lekker gek!: het Moet je naar beetje gek zijn een om een goede kunstenaar te op tv door zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: op Waarom voelen door zoveel mensen zich aangetrokken in tot geweld in en bloederige met beelden? In afl. op tv 3 Lekker belangrijk!: Wat heb het het je aan een held op tv anno 2010? In afl. in 4 Lekker ding: van Wie bepaalt er naar eigenlijk wat schoonheid is? de In het afl. 5 van Lekker lachen!: Waarom moet uit ik lachen om dingen die in het andere mensen niet een grappig vinden en uit andersom? Regina zoekt van antwoorden in de wereld van muziek, naar kunst, cultuur en op tv wetenschap. Ze uit spreekt tijdens door haar zoektocht met gevestigde namen op op tv en aanstormende talenten. Van in rapper Kempi tot soulzanger een Waylon, van schrijvers tot in cabaretiers, op van schilders tot wetenschappers. in Afl.: Lekker lachen!. Waarom op is het het pijnlijk als een niemand om je grappen lacht het met of als je de naar clou van een grap steeds van weer mist? op En lachen we over met tien jaar van nog over de grappen met van de New door tijdens Kids? Regina Romeijn onderzoekt uit in deze aflevering de of ze het zelf eigenlijk wel gevoel voor naar humor heeft, waarom tijdens mensen grappen maken, door waarom humor het van leven makkelijker maakt uit en of tijdens humor behalve persoonlijk ook tijdsgebonden met is. met Met o.a.: programmamakers Steffen op Haars en Flip van naar der Kuil in van uit New Kids, kunstenaar en theatermaker met Kamagurka, cabaretier en maker het van Draadstaal van Dennis van de de Ven en kunstenares tijdens Pilvi. Presentatie: op Regina Romeijn.

Regina Romeijn de gaat wekelijks op een in persoonlijke tijdens zoektocht. Regina in vraagt zich af: In de afl. 1 Lekker gek!: het Moet je beetje gek tijdens zijn om een naar goede kunstenaar uit te zijn? de In afl. 2 door Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel de mensen het zich aangetrokken tot geweld het en het bloederige beelden? In afl. het 3 Lekker belangrijk!: Wat heb op tv je aan in een held een anno 2010? In afl. 4 op tv op Lekker ding: Wie bepaalt met er eigenlijk wat schoonheid door is? tijdens In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom uit moet ik lachen een om uit dingen die andere mensen naar niet naar grappig vinden en een andersom? Regina zoekt antwoorden een in de wereld uit van muziek, een kunst, cultuur en wetenschap. Ze spreekt tijdens tijdens op haar zoektocht het met gevestigde namen van en aanstormende talenten. Van van rapper Kempi tot soulzanger Waylon, de van schrijvers tot op de cabaretiers, van schilders tot de wetenschappers. Afl.: naar Lekker ding!. Regina ontmoet o.a. televisiepresentator het Arie Boomsma en op tv publicist Stephan op Sanders met van wie zij het heeft de over de rol met van het schoonheidsideaal van voor mannen. Boomsma het en Sanders brachten uit samen het in boek 'De naar Man en zijn lichaam' een uit waarvoor ze verschillende mannen in geïnterviewd hebben. Samen uit met kunstenaarsduo L.A. van Raeven vraagt Regina naar zich af door wat tijdens mooi is en op tv hoever zij daarvoor zouden naar gaan. Acteur Robert uit Vuijsje geeft zijn mening met over het universele schoonheidsideaal. de uit Tenslotte Hoogleraar Visuele Cultuur Anneke het Smelik over uit de rol op tv van de media en op Jan Heemskerk, op tv hoofdredacteur van de Playboy, tijdens over wat een de vrouw mooi maakt. Presentatie: een Regina het Romeijn.

Regina Romeijn door gaat wekelijks op naar een persoonlijke zoektocht. Regina uit vraagt een zich af: In afl. 1 met tijdens Lekker gek!: Moet je in beetje gek zijn om een op goede het kunstenaar te zijn? In op tv afl. 2 de Lekker wreed!: naar Waarom voelen zoveel mensen zich in aangetrokken tot geweld en op bloederige het beelden? In afl. 3 uit Lekker op tv belangrijk!: Wat heb je uit aan een held het anno 2010? In afl. uit 4 Lekker ding: tijdens Wie van bepaalt er eigenlijk wat tijdens schoonheid is? op In afl. 5 Lekker naar lachen!: Waarom de moet ik lachen om met dingen die andere mensen niet tijdens grappig vinden en met andersom? Regina zoekt in antwoorden in de de wereld een van muziek, naar kunst, cultuur en door wetenschap. Ze spreekt met tijdens haar zoektocht op met gevestigde namen in en aanstormende talenten. Van tijdens rapper Kempi tot soulzanger Waylon, op tv naar van schrijvers tot cabaretiers, naar van schilders tot wetenschappers. Afl.: uit Lekker belangrijk!. het Bestaan door er nog wel echte naar helden in uit deze tijd waarin programma's als X een op tv Factor, Idols en Holland's tijdens Got Talent de door ene na door de andere tijdelijke held lijken door uit te de spugen? En als er op nog echte een helden te vinden zijn, naar wat hebben ze je door dan te door bieden? Regina een Romeijn is uit altijd 'heldloos' door het het leven gegaan en onderzoekt in tijdens deze het aflevering of een held haar in uit verder zou kunnen brengen. Met o.a.: op naar muzikant Waylon, zanger en op tv zangeres Dre en Roxeanne Hazes, een filosofe Stine de Jensen en kunstenaar door Levi tijdens van Veluw. Presentatie: Regina van Romeijn.

Regina Romeijn in gaat wekelijks op in een persoonlijke tijdens zoektocht. Regina vraagt op zich af: In afl. 1 van Lekker in gek!: Moet je beetje gek uit zijn om met een de goede kunstenaar te door zijn? In afl. 2 Lekker van wreed!: Waarom voelen zoveel op tv mensen zich aangetrokken uit tot geweld en naar uit bloederige beelden? In afl. 3 Lekker in op tv belangrijk!: Wat heb uit je aan een uit held anno 2010? met In afl. 4 Lekker ding: met Wie in bepaalt er eigenlijk wat naar schoonheid is? In afl. het 5 Lekker uit lachen!: Waarom moet ik uit lachen van om dingen die andere mensen door niet grappig vinden en met andersom? in Regina zoekt antwoorden in de naar wereld van muziek, naar kunst, cultuur tijdens en wetenschap. Ze spreekt door tijdens haar zoektocht uit in met gevestigde namen en aanstormende van talenten. Van rapper met Kempi de tot soulzanger Waylon, naar van schrijvers tot uit cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Afl.: een een Lekker wreed!. Wat is de er zo aantrekkelijk aan geweld? tijdens uit Waarom kunnen mensen hun ogen de niet op afhouden van bloederige beelden in films, met games, uit clips en door zelfs schilderijen. Regina Romeijn duikt van in de de donkerste uit naar krochten van de menselijke geest in en probeert ze uit erachter het te komen wat er zo lekker een is aan bloed op en geweld en tijdens waarom een kunstenares tijdens haar kat uit vermoordt om er van vervolgens naar een handtas van een te maken. Met op o.a.: rapper Kempi, acteur en kunstenaar de Michiel Romeyn, kunstenaar van Ronald Ophuis uit en kunstenares Tinkebell. Regina tijdens spreekt met van kunstenaar Ronald Ophuis die met vooral wrede op tv schilderijen maakt en daar uit bijzonder succesvol mee op tv is. naar Rapper Kempi vertelt op tv over de rol van op tv geweld in zijn een dagelijks leven het en zijn muziek. Michiel op tv Romeijn praat over een zijn fascinatie met een de onderwereld en laat met Regina in zien hoe hij dit door in zijn van kunst verwerkt. de Tot slot bezoekt van Regina het atelier van kunstenares in Tinkebell door die furore maakte het met een handtas die ze in maakte van door haar eigen kat. Presentatie: een Regina in Romeijn.

Regina naar Romeijn gaat wekelijks de op een persoonlijke op tv zoektocht. Steeds staat er met een andere thema tijdens centraal. Regina zoekt antwoorden tijdens naar op haar vragen naar in de wereld van muziek, door kunst, cultuur en naar wetenschap. Met op ?Lekker?!? slaat zij bruggen met tussen museumkunst op tv en straatcultuur. door Regina spreekt tijdens haar zoektocht met het gevestigde namen naar en aanstormende talenten. Van tijdens rapper Kempi tot uit soulzanger door Waylon, van schrijvers tot cabaretiers, op van schilders het tot wetenschappers. Afl.: in Lekker gek...!. Van uit Gogh uit was bij vlagen knettergek de en met in hem veel van zijn de collega's. Regina een Romeijn vraagt zich in Lekker het gek! af de of je een beetje door gek moet op tv zijn om in een goede kunstenaar te uit zijn. Op bezoek bij Hafid in Bouazza met (schrijver). Hafid gebruikt geestverruimende middelen het om zijn van patrijspoorten open te uit zetten. Mike Bodde (cabaretier) op praat over een zijn van ernstige depressie en het boek dat van naar hij daarover schreef. Psychiater Bram met Bakker legt uit naar dat geniaal en de gek erg dicht uit bij elkaar liggen. door Sander de van der Pavert praat over in zijn gekte een en creativiteit. Sander het maakt dagelijks een kort satirisch tijdens het filmpje voor DWDD. Kunsthistoricus Pieter Roelofs tijdens van laat met schilderijen en uit prenten uit het de collectie van uit het Rijksmuseum zien dat met de thema's waar we nu tijdens mee met worstelen, niet alleen hedendaagse met kunstenaars inspireren, maar van dat ze van op tv alle door tijden zijn. Presentatie: Regina op Romeijn.

april 2019
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord