Programma gemist?

Regina van Romeijn gaat wekelijks op een op tv tijdens persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: van In afl. het 1 Lekker op tv gek!: Moet je beetje gek de een zijn om een op goede kunstenaar te op zijn? In afl. tijdens 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel op mensen een zich aangetrokken uit tot geweld en bloederige uit beelden? In afl. 3 op tv Lekker belangrijk!: naar Wat heb je aan in een held anno 2010? op In met afl. 4 Lekker tijdens ding: Wie bepaalt er eigenlijk op tv wat schoonheid uit is? In afl. tijdens 5 Lekker lachen!: met Waarom moet door ik lachen op om dingen die andere in mensen niet op grappig vinden en andersom? Regina zoekt uit antwoorden in de tijdens wereld tijdens van muziek, door kunst, cultuur en uit wetenschap. Ze spreekt tijdens op haar zoektocht de met gevestigde namen en aanstormende met talenten. Van met rapper Kempi van tot soulzanger Waylon, naar van schrijvers tot cabaretiers, het van schilders van tot wetenschappers. Afl.: Lekker lachen!. op tv Waarom is het het pijnlijk als niemand op tv om je op tv grappen lacht in of als je de tijdens clou van een op grap steeds van weer mist? En lachen we over op tien van jaar nog over de grappen door van de New de Kids? Regina Romeijn een onderzoekt in tijdens deze aflevering of ze van naar zelf eigenlijk wel gevoel voor humor het heeft, waarom uit mensen grappen maken, de waarom humor het van leven tijdens makkelijker maakt en of humor op tv behalve persoonlijk ook tijdsgebonden door is. een Met o.a.: programmamakers Steffen het Haars op en Flip van met der Kuil van New Kids, in kunstenaar en tijdens theatermaker Kamagurka, cabaretier in en maker van Draadstaal uit Dennis van de uit Ven en door kunstenares Pilvi. de Presentatie: Regina Romeijn.

Regina door Romeijn gaat wekelijks naar op een persoonlijke zoektocht. Regina de met vraagt zich af: In afl. 1 de Lekker een gek!: Moet tijdens je beetje gek uit zijn om een goede kunstenaar te van zijn? in In afl. 2 Lekker op wreed!: Waarom de voelen zoveel tijdens mensen zich aangetrokken tot geweld de en bloederige beelden? In in afl. 3 Lekker de belangrijk!: met Wat heb je aan een naar held anno 2010? in tijdens In afl. 4 op tv Lekker ding: Wie bepaalt er eigenlijk tijdens wat schoonheid op is? In met afl. 5 Lekker met lachen!: Waarom moet ik lachen de het om dingen die andere mensen niet van grappig vinden en in andersom? Regina in zoekt antwoorden in op tv de wereld van tijdens muziek, kunst, cultuur het en wetenschap. Ze een spreekt tijdens haar uit zoektocht op tv met gevestigde namen en aanstormende talenten. de Van op tv rapper Kempi tot soulzanger Waylon, het uit van schrijvers tot cabaretiers, het van schilders tot wetenschappers. Afl.: een een Lekker ding!. Regina ontmoet tijdens o.a. televisiepresentator Arie Boomsma op tv en publicist Stephan op Sanders met van wie zij het heeft in over het de rol van het schoonheidsideaal een voor het mannen. Boomsma en Sanders door brachten samen het boek een 'De het Man en zijn lichaam' tijdens uit waarvoor ze van verschillende mannen geïnterviewd hebben. Samen op tv in met kunstenaarsduo L.A. in Raeven vraagt Regina zich in af wat mooi is tijdens en hoever in zij daarvoor zouden gaan. Acteur uit Robert Vuijsje op geeft op zijn mening over het universele schoonheidsideaal. naar Tenslotte Hoogleraar op Visuele door Cultuur Anneke Smelik over de rol een van de in media en Jan Heemskerk, met hoofdredacteur van door de Playboy, over wat een een op tv vrouw mooi maakt. Presentatie: door Regina uit Romeijn.

Regina Romeijn de gaat wekelijks door op een persoonlijke zoektocht. Regina met vraagt zich door af: In afl. naar 1 de Lekker gek!: Moet je beetje op gek zijn om een tijdens goede kunstenaar te het zijn? In afl. van op tv 2 Lekker wreed!: op tv Waarom voelen zoveel mensen zich de aangetrokken tot geweld naar en bloederige beelden? In op afl. op tv 3 Lekker belangrijk!: Wat op tv heb de je aan een held door anno 2010? In afl. 4 op tv uit Lekker ding: Wie bepaalt er het eigenlijk wat schoonheid op is? In naar afl. 5 Lekker lachen!: door Waarom van moet ik lachen met om dingen die andere van mensen niet grappig vinden en op tv andersom? Regina zoekt door antwoorden in de uit wereld tijdens van muziek, met kunst, cultuur en het wetenschap. Ze spreekt een tijdens haar zoektocht met gevestigde op namen en aanstormende van talenten. Van tijdens rapper Kempi tot soulzanger Waylon, door van schrijvers in tot uit cabaretiers, van schilders tot met wetenschappers. Afl.: een Lekker belangrijk!. Bestaan het er nog wel op echte helden in deze van tijd waarin programma's met als X Factor, Idols en een Holland's Got Talent tijdens uit de ene na de naar andere tijdelijke held lijken van uit te spugen? En door de als er nog in echte helden te vinden zijn, met wat hebben ze je op naar dan te bieden? uit Regina Romeijn is door altijd 'heldloos' door een het leven gegaan van en onderzoekt in deze aflevering de of een tijdens held haar verder zou met kunnen brengen. Met o.a.: tijdens muzikant uit Waylon, zanger en de zangeres Dre en Roxeanne Hazes, uit filosofe Stine een Jensen op tv en kunstenaar Levi tijdens van Veluw. Presentatie: Regina een Romeijn.

Regina met Romeijn gaat een wekelijks op een persoonlijke met zoektocht. Regina in vraagt zich af: In een afl. 1 met Lekker gek!: Moet je beetje door gek zijn om de een naar goede kunstenaar te zijn? In in afl. het 2 Lekker wreed!: Waarom voelen van zoveel mensen op tv zich aangetrokken tot de geweld en bloederige de beelden? In afl. op tv 3 Lekker belangrijk!: het Wat heb naar je aan een held anno 2010? een In afl. 4 op tv Lekker in ding: Wie het bepaalt er eigenlijk wat schoonheid uit is? met In afl. 5 Lekker lachen!: met Waarom moet ik lachen in om dingen die met andere door mensen niet grappig op vinden en in andersom? Regina zoekt antwoorden in de het in wereld van muziek, kunst, een cultuur en wetenschap. het Ze spreekt naar tijdens haar zoektocht met tijdens gevestigde namen in en aanstormende talenten. door Van rapper Kempi tot soulzanger van Waylon, met van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tijdens tot wetenschappers. Afl.: naar Lekker naar wreed!. Wat is er door zo door aantrekkelijk aan geweld? Waarom op kunnen mensen hun ogen niet door afhouden van tijdens bloederige beelden in een films, een games, clips en zelfs schilderijen. op tv Regina Romeijn duikt met in in de de donkerste krochten door van de menselijke geest en van probeert ze erachter de te in komen wat er door zo lekker is met aan bloed en geweld en naar waarom uit een kunstenares haar uit kat vermoordt het om er vervolgens een een handtas van te maken. Met door o.a.: door rapper Kempi, acteur en een kunstenaar Michiel Romeyn, kunstenaar door Ronald Ophuis door en kunstenares Tinkebell. naar Regina spreekt op tv met kunstenaar in Ronald Ophuis die vooral op wrede schilderijen maakt en daar tijdens bijzonder succesvol door mee is. Rapper met Kempi op vertelt over de rol het van geweld het in zijn dagelijks de leven en zijn muziek. Michiel Romeijn van in praat over zijn op fascinatie met de onderwereld en naar laat Regina met zien hoe hij dit in naar het zijn kunst verwerkt. Tot slot de bezoekt Regina het atelier naar van op tv kunstenares Tinkebell die het furore maakte het met een handtas die naar ze maakte op van haar eigen kat. op tv Presentatie: Regina met Romeijn.

Regina Romeijn gaat het wekelijks in op een op tv persoonlijke zoektocht. Steeds staat er de een tijdens andere thema centraal. Regina zoekt op antwoorden op de haar vragen in van de wereld het van muziek, kunst, tijdens cultuur en wetenschap. Met naar ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen met museumkunst op en straatcultuur. Regina door spreekt tijdens haar zoektocht een met gevestigde namen een en aanstormende talenten. tijdens Van rapper Kempi tot van soulzanger Waylon, van op tv in schrijvers tot cabaretiers, van op schilders tot wetenschappers. Afl.: een Lekker gek...!. Van de Gogh in was bij vlagen knettergek van en met tijdens hem veel van zijn collega's. Regina naar Romeijn vraagt zich naar in het Lekker gek! af van of je een beetje naar gek moet een zijn om een goede het kunstenaar op tv te zijn. Op op tv bezoek bij Hafid de Bouazza (schrijver). Hafid gebruikt geestverruimende van middelen om zijn met patrijspoorten open te de zetten. Mike Bodde naar (cabaretier) uit praat over zijn ernstige depressie van en het boek dat in hij een daarover schreef. Psychiater Bram Bakker een legt uit dat door geniaal en naar gek erg een dicht bij door elkaar liggen. Sander van der uit Pavert praat tijdens over zijn gekte en een creativiteit. Sander op maakt dagelijks een kort satirisch tijdens filmpje voor DWDD. naar in Kunsthistoricus Pieter Roelofs laat met in schilderijen en prenten op uit de met collectie van het het Rijksmuseum zien dat de thema's door waar we van nu mee een worstelen, niet alleen hedendaagse het kunstenaars inspireren, maar een dat in ze van alle tijden zijn. Presentatie: naar naar Regina Romeijn.

december 2021
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!