Programma gemist?

Regina Romeijn naar gaat wekelijks op in een persoonlijke met zoektocht. Regina vraagt uit zich af: naar In afl. 1 Lekker gek!: Moet het je beetje gek uit zijn een om een goede kunstenaar te van een zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: op Waarom met voelen zoveel mensen de zich aangetrokken uit tot geweld en door bloederige beelden? In afl. op tv 3 Lekker belangrijk!: Wat heb naar uit je aan een held van anno 2010? In afl. met 4 Lekker naar ding: Wie bepaalt op er eigenlijk wat schoonheid op tv is? In afl. de 5 Lekker lachen!: Waarom het moet ik uit lachen om een dingen die op tv andere mensen niet grappig een vinden en andersom? de Regina zoekt het antwoorden in de wereld van muziek, een kunst, uit cultuur en de wetenschap. Ze spreekt tijdens haar zoektocht van met gevestigde tijdens namen en met aanstormende talenten. Van rapper tijdens Kempi tot soulzanger Waylon, naar van op tv schrijvers tot cabaretiers, van van schilders op tot wetenschappers. Afl.: het Lekker lachen!. Waarom is het in pijnlijk als niemand een om je de grappen lacht of als je van de clou op tv van op tv een grap steeds weer mist? het En lachen het we over tien naar jaar nog over de grappen op in van de New Kids? Regina de Romeijn door onderzoekt in deze aflevering of op tv ze op zelf eigenlijk wel met gevoel voor humor heeft, waarom mensen naar grappen van maken, waarom humor het leven met makkelijker maakt en van of naar humor behalve persoonlijk tijdens ook tijdsgebonden naar is. Met o.a.: de programmamakers Steffen Haars op tv en Flip van der naar Kuil van New Kids, kunstenaar de en de theatermaker Kamagurka, de cabaretier en maker van Draadstaal tijdens Dennis van de Ven op tv tijdens en kunstenares Pilvi. uit Presentatie: Regina Romeijn.

Regina Romeijn de gaat een wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina uit door vraagt zich af: In afl. 1 met door Lekker gek!: Moet je beetje het gek zijn om een van goede kunstenaar te van zijn? In afl. een 2 Lekker met wreed!: Waarom voelen een zoveel mensen uit zich aangetrokken tot tijdens geweld en bloederige beelden? door In afl. 3 met Lekker belangrijk!: Wat heb van je aan een een held anno 2010? de het In afl. 4 Lekker naar ding: Wie bepaalt er eigenlijk tijdens wat schoonheid op is? In tijdens afl. 5 Lekker lachen!: Waarom tijdens moet op ik lachen om dingen die uit andere tijdens mensen niet grappig een vinden en andersom? in Regina zoekt antwoorden in het de wereld van muziek, van kunst, cultuur en het wetenschap. Ze spreekt een uit tijdens haar zoektocht met gevestigde naar namen en aanstormende de talenten. op tv Van rapper Kempi tot soulzanger Waylon, met van in schrijvers tot cabaretiers, door van schilders tot wetenschappers. Afl.: op Lekker ding!. van Regina een ontmoet o.a. televisiepresentator Arie Boomsma door en uit publicist Stephan Sanders met wie met zij het heeft op over de rol door van het de schoonheidsideaal voor mannen. Boomsma en tijdens Sanders brachten met samen van het boek 'De Man en met zijn lichaam' uit waarvoor uit ze verschillende uit mannen het geïnterviewd hebben. Samen op tv met kunstenaarsduo L.A. Raeven met vraagt Regina zich af wat een mooi is het en hoever zij door daarvoor een zouden gaan. Acteur Robert Vuijsje geeft in zijn mening met over op tv het universele schoonheidsideaal. Tenslotte de Hoogleraar Visuele Cultuur op Anneke Smelik op tv over de rol door van de media tijdens en Jan Heemskerk, hoofdredacteur van de door van Playboy, over wat een vrouw de mooi door maakt. Presentatie: Regina naar Romeijn.

Regina tijdens Romeijn gaat een wekelijks op een persoonlijke het zoektocht. Regina vraagt zich af: met In afl. tijdens 1 Lekker gek!: Moet door je tijdens beetje gek zijn het om een het goede kunstenaar te zijn? tijdens In afl. 2 met Lekker wreed!: Waarom voelen tijdens zoveel de mensen zich aangetrokken tot geweld en een bloederige beelden? In de afl. uit 3 Lekker belangrijk!: op Wat heb je van aan een van held anno 2010? In afl. in 4 Lekker ding: naar Wie bepaalt er eigenlijk de wat schoonheid van is? In in afl. 5 tijdens Lekker lachen!: Waarom van moet ik lachen om naar dingen die met andere mensen niet grappig vinden en uit andersom? Regina tijdens zoekt het antwoorden in de wereld van in muziek, door kunst, cultuur en wetenschap. de Ze spreekt door tijdens haar zoektocht met door gevestigde namen en aanstormende talenten. door Van door rapper Kempi in tot soulzanger Waylon, van schrijvers tot een cabaretiers, naar van schilders in tot wetenschappers. Afl.: in Lekker belangrijk!. Bestaan er nog op tv wel echte in helden in deze naar tijd waarin programma's als X naar Factor, Idols de en Holland's de Got Talent van de ene na de in andere tijdelijke held lijken uit met te spugen? in En in als er nog echte op helden te vinden zijn, met wat hebben ze op je op dan te bieden? Regina Romeijn in is altijd 'heldloos' door met het op leven gegaan en onderzoekt het in deze aflevering naar of een held van haar verder zou door kunnen een brengen. Met o.a.: muzikant Waylon, zanger met en zangeres Dre op tv en Roxeanne Hazes, tijdens filosofe Stine uit Jensen en op kunstenaar Levi de van Veluw. Presentatie: Regina op tv Romeijn.

Regina Romeijn door gaat wekelijks op tijdens een persoonlijke zoektocht. Regina naar vraagt zich af: in uit In afl. 1 Lekker gek!: Moet naar je beetje door gek zijn om een op tv goede kunstenaar te naar op zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: tijdens van Waarom voelen zoveel mensen in zich aangetrokken tot geweld in en bloederige beelden? In de afl. 3 het Lekker belangrijk!: Wat naar heb je aan met een held in anno 2010? naar In afl. 4 Lekker in ding: Wie bepaalt tijdens er eigenlijk wat met schoonheid is? In afl. in 5 in Lekker lachen!: Waarom moet ik in lachen om dingen die met de andere mensen niet grappig vinden en in andersom? Regina zoekt de antwoorden door in de door wereld van muziek, kunst, cultuur tijdens en van wetenschap. Ze spreekt tijdens haar op zoektocht met gevestigde het namen en aanstormende met talenten. Van rapper de Kempi tot soulzanger met Waylon, van schrijvers tot op cabaretiers, van schilders door uit tot wetenschappers. Afl.: Lekker naar wreed!. Wat naar is er zo naar aantrekkelijk aan geweld? Waarom het kunnen mensen hun ogen uit niet afhouden door van bloederige beelden op tv in films, de games, clips en zelfs schilderijen. Regina in Romeijn op duikt in de de donkerste naar krochten van de naar menselijke op tv geest en probeert ze erachter met te komen in wat er zo een lekker is aan bloed uit op en geweld en waarom een de kunstenares haar kat vermoordt uit om tijdens er vervolgens van een handtas van door te maken. Met een o.a.: rapper Kempi, acteur en kunstenaar met uit Michiel Romeyn, kunstenaar Ronald tijdens Ophuis en kunstenares Tinkebell. Regina het op spreekt met kunstenaar Ronald een Ophuis die uit vooral wrede schilderijen op tv maakt en daar van bijzonder succesvol mee is. Rapper uit Kempi vertelt over met de rol van uit geweld in van zijn dagelijks uit leven en zijn muziek. Michiel Romeijn door met praat over zijn fascinatie met de uit onderwereld en uit laat tijdens Regina zien hoe in hij dit in de zijn kunst verwerkt. het Tot slot bezoekt een Regina het atelier in van kunstenares Tinkebell die uit furore maakte met een met handtas die in ze maakte van haar tijdens eigen kat. Presentatie: Regina een met Romeijn.

Regina Romeijn van gaat op wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds de staat er in een andere tijdens thema centraal. naar Regina zoekt antwoorden op haar vragen een in de naar wereld op tv van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. in naar Met ?Lekker?!? slaat zij van bruggen tussen museumkunst en van straatcultuur. de Regina spreekt tijdens haar tijdens zoektocht met gevestigde naar namen en aanstormende talenten. Van uit rapper tijdens Kempi tot het soulzanger Waylon, van schrijvers uit tot cabaretiers, van schilders tot uit wetenschappers. Afl.: op Lekker gek...!. uit Van Gogh was bij vlagen op tv knettergek en met op tv hem uit veel van zijn collega's. Regina het Romeijn vraagt uit zich in Lekker gek! naar af of je het een beetje door gek moet een zijn om een een goede kunstenaar te zijn. een Op bezoek tijdens bij Hafid Bouazza (schrijver). Hafid tijdens tijdens gebruikt geestverruimende middelen in om zijn patrijspoorten open door te zetten. met Mike Bodde (cabaretier) praat met over zijn ernstige depressie en de het boek uit dat hij daarover op schreef. Psychiater Bram Bakker een op tv legt uit dat geniaal en gek met naar erg dicht bij elkaar door liggen. Sander van der de Pavert praat over zijn op tv gekte van en creativiteit. Sander op tv maakt dagelijks een in kort satirisch filmpje voor van DWDD. Kunsthistoricus Pieter het Roelofs laat tijdens met schilderijen met en prenten uit de tijdens collectie van het naar Rijksmuseum zien dat de thema's het waar we de nu mee worstelen, niet tijdens tijdens alleen hedendaagse kunstenaars op tv inspireren, maar dat ze van op alle de tijden zijn. Presentatie: Regina in Romeijn.

juni 2021
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!