Programma gemist?

Regina op tv Romeijn gaat wekelijks op het een persoonlijke een zoektocht. Regina vraagt zich af: met naar In afl. 1 de Lekker gek!: Moet je van beetje gek zijn tijdens om een goede op kunstenaar te zijn? In afl. een op 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel tijdens door mensen zich aangetrokken tot geweld naar en bloederige beelden? op In afl. een 3 Lekker belangrijk!: een Wat heb je aan een tijdens het held anno 2010? In afl. 4 een Lekker ding: door Wie bepaalt er naar eigenlijk wat schoonheid is? met door In afl. 5 Lekker naar lachen!: Waarom moet ik lachen op tv op tv om dingen die andere mensen in niet grappig vinden van en andersom? een Regina zoekt antwoorden in de uit wereld van van muziek, kunst, cultuur door en wetenschap. Ze met spreekt tijdens een haar zoektocht de met gevestigde namen en aanstormende talenten. uit Van rapper met Kempi tot soulzanger Waylon, door in van schrijvers tot cabaretiers, van met schilders het tot wetenschappers. Afl.: Lekker lachen!. naar Waarom is het van pijnlijk als niemand om van met je grappen lacht een of als je de clou het van tijdens een grap steeds tijdens weer mist? En lachen we over op tv naar tien jaar nog over op de grappen van de New op tv Kids? Regina op tv Romeijn uit onderzoekt in deze aflevering of ze op zelf een eigenlijk wel gevoel voor naar humor heeft, waarom mensen met grappen maken, naar waarom humor het naar leven makkelijker maakt en door met of humor behalve persoonlijk de ook tijdsgebonden is. Met o.a.: naar programmamakers Steffen Haars het en Flip van door der Kuil van met New Kids, met kunstenaar en theatermaker de Kamagurka, in cabaretier en maker van Draadstaal in Dennis een van de Ven en het kunstenares Pilvi. van Presentatie: Regina Romeijn.

Regina Romeijn gaat in wekelijks op een in persoonlijke zoektocht. op Regina vraagt zich tijdens af: In afl. 1 door Lekker met gek!: Moet je beetje gek door zijn om van een door goede kunstenaar te zijn? In de afl. van 2 Lekker wreed!: Waarom voelen het zoveel mensen op tv zich aangetrokken tot het geweld en bloederige beelden? een In afl. 3 op tv Lekker belangrijk!: Wat heb op tv je aan een op held anno 2010? van In de afl. 4 Lekker een ding: Wie in bepaalt er eigenlijk wat op tv schoonheid is? In afl. 5 naar de Lekker lachen!: Waarom moet tijdens ik lachen om dingen uit die tijdens andere mensen niet grappig vinden de en het andersom? Regina zoekt antwoorden op tv in de wereld van muziek, met kunst, cultuur uit en wetenschap. Ze van spreekt de tijdens haar zoektocht naar met gevestigde namen van en aanstormende talenten. Van naar rapper Kempi tot soulzanger met Waylon, van van schrijvers tot cabaretiers, van een schilders tot wetenschappers. van Afl.: de Lekker ding!. Regina ontmoet o.a. met televisiepresentator tijdens Arie Boomsma en publicist Stephan Sanders met door met wie zij het van heeft over de rol van uit het schoonheidsideaal voor een mannen. Boomsma door en Sanders brachten door samen het boek tijdens 'De met Man en zijn lichaam' uit waarvoor uit ze verschillende van mannen naar geïnterviewd hebben. Samen het met kunstenaarsduo L.A. Raeven tijdens vraagt Regina zich af wat op tv uit mooi is en hoever zij daarvoor van zouden van gaan. Acteur door Robert Vuijsje geeft zijn mening naar over met het universele schoonheidsideaal. Tenslotte van Hoogleraar Visuele tijdens Cultuur Anneke Smelik door over de rol van in de media en Jan de Heemskerk, hoofdredacteur met van de Playboy, over de wat van een vrouw mooi het maakt. Presentatie: Regina op Romeijn.

Regina Romeijn gaat in op tv wekelijks op een persoonlijke met zoektocht. Regina vraagt door zich af: naar In afl. 1 Lekker gek!: tijdens Moet naar je beetje gek zijn om een op goede in kunstenaar te de zijn? In afl. 2 op Lekker wreed!: Waarom voelen op zoveel mensen de zich aangetrokken tot geweld in en bloederige een beelden? In afl. 3 op Lekker belangrijk!: Wat heb uit je op tv aan een held anno 2010? in met In afl. 4 Lekker uit ding: Wie bepaalt er met eigenlijk wat tijdens schoonheid is? In tijdens afl. 5 Lekker lachen!: naar Waarom moet een ik lachen om dingen die naar door andere mensen niet grappig naar vinden en andersom? door Regina zoekt antwoorden in in de wereld een van muziek, kunst, met cultuur en wetenschap. Ze een spreekt tijdens haar met zoektocht met gevestigde tijdens namen naar en aanstormende talenten. Van rapper Kempi naar tot soulzanger uit Waylon, uit van schrijvers tot op cabaretiers, van schilders tot naar wetenschappers. Afl.: Lekker belangrijk!. Bestaan op er nog wel uit op echte helden in deze tijd waarin op tv programma's op als X Factor, naar Idols en Holland's Got Talent tijdens de in ene na de andere tijdelijke op tv held lijken met uit te spugen? met En als er nog uit echte helden te de vinden met zijn, wat hebben ze je een uit dan te bieden? Regina Romeijn is uit altijd 'heldloos' naar door tijdens het leven gegaan van en onderzoekt in deze aflevering of tijdens een held haar met verder zou op tv kunnen brengen. Met o.a.: naar met muzikant Waylon, zanger en uit zangeres Dre en Roxeanne op Hazes, filosofe Stine uit Jensen tijdens en kunstenaar Levi van naar Veluw. Presentatie: Regina de Romeijn.

Regina Romeijn op tv gaat wekelijks op uit een persoonlijke zoektocht. Regina naar vraagt het zich af: In afl. 1 het Lekker in gek!: Moet je beetje de gek het zijn om een goede tijdens kunstenaar te uit zijn? In afl. 2 op Lekker wreed!: Waarom naar voelen zoveel mensen een zich aangetrokken tot tijdens geweld en bloederige beelden? het In afl. naar 3 Lekker belangrijk!: in Wat heb je aan naar een de held anno 2010? In afl. in 4 Lekker ding: tijdens Wie de bepaalt er eigenlijk wat schoonheid naar is? tijdens In afl. 5 Lekker lachen!: op tv Waarom van moet ik lachen om dingen die door andere mensen uit niet grappig vinden en met andersom? met Regina zoekt antwoorden in de uit wereld van uit muziek, een kunst, cultuur en door wetenschap. Ze spreekt een tijdens haar zoektocht tijdens met gevestigde namen door en aanstormende talenten. Van rapper Kempi naar tot soulzanger van Waylon, van naar schrijvers tot cabaretiers, van schilders tijdens tot wetenschappers. met Afl.: Lekker het wreed!. Wat de is er zo aantrekkelijk aan tijdens geweld? Waarom kunnen mensen uit op hun ogen niet afhouden van bloederige op tv beelden in films, naar de games, clips en zelfs van schilderijen. Regina naar Romeijn duikt in de een de donkerste krochten van de op menselijke geest en met probeert ze door erachter te het komen wat er van zo lekker is aan bloed met met en geweld en waarom van een kunstenares een haar kat vermoordt om uit er vervolgens een op handtas van uit te maken. Met o.a.: de rapper Kempi, acteur in en kunstenaar op tv Michiel Romeyn, kunstenaar Ronald met Ophuis en kunstenares Tinkebell. Regina uit spreekt uit met kunstenaar met Ronald Ophuis die vooral wrede van schilderijen maakt en tijdens daar op tv bijzonder succesvol mee is. Rapper uit Kempi vertelt over tijdens de rol van op geweld tijdens in zijn dagelijks leven en zijn tijdens muziek. Michiel het Romeijn praat naar over zijn fascinatie door met de onderwereld met en laat Regina het zien hoe hij dit het in in zijn kunst verwerkt. Tot slot bezoekt op met Regina het atelier van kunstenares Tinkebell op die furore van maakte met een tijdens handtas die ze maakte de van op tv haar eigen kat. Presentatie: Regina op tv de Romeijn.

Regina Romeijn gaat op tv wekelijks op naar een persoonlijke tijdens zoektocht. Steeds van staat er een andere thema een centraal. Regina de zoekt antwoorden op haar uit vragen van in de wereld van muziek, kunst, in cultuur en wetenschap. van Met uit ?Lekker?!? slaat zij bruggen naar tussen museumkunst uit en straatcultuur. Regina in spreekt tijdens haar in zoektocht met gevestigde namen uit en aanstormende talenten. door Van van rapper Kempi tot naar soulzanger Waylon, van schrijvers naar tot cabaretiers, een van schilders tot wetenschappers. Afl.: door Lekker gek...!. op tv Van Gogh was bij vlagen in knettergek en de met hem veel van van op zijn collega's. Regina Romeijn vraagt op tv zich van in Lekker gek! af of je in een beetje door gek moet zijn op om een het goede kunstenaar met te zijn. Op tijdens bezoek bij Hafid Bouazza (schrijver). Hafid de gebruikt geestverruimende in middelen om zijn de patrijspoorten open het te zetten. uit Mike Bodde (cabaretier) praat over de zijn ernstige de depressie en het boek dat naar hij daarover schreef. uit met Psychiater Bram Bakker legt uit dat door geniaal een en gek erg dicht bij op elkaar van liggen. Sander door van der Pavert praat over van zijn gekte en creativiteit. een uit Sander maakt dagelijks een tijdens kort satirisch filmpje voor DWDD. tijdens Kunsthistoricus Pieter naar Roelofs laat op tv met schilderijen en met prenten uit naar de collectie van het in Rijksmuseum zien uit dat de thema's naar waar we nu mee op tv worstelen, niet alleen naar hedendaagse kunstenaars door inspireren, maar dat van ze van alle van tijden zijn. Presentatie: uit Regina Romeijn.

juni 2017
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord