Programma gemist?

Regina Romeijn met gaat wekelijks tijdens op een persoonlijke zoektocht. Regina een vraagt zich af: van In door afl. 1 Lekker gek!: op tv Moet je beetje gek op tv zijn om het een goede met kunstenaar te zijn? In afl. in 2 Lekker wreed!: naar Waarom voelen zoveel het mensen zich aangetrokken op tv tot geweld en door bloederige beelden? In door afl. 3 door Lekker door belangrijk!: Wat heb naar je aan een held een anno 2010? In afl. 4 in de Lekker ding: Wie het bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? met In afl. 5 de Lekker lachen!: Waarom de moet ik lachen van om dingen het die het andere mensen niet grappig tijdens vinden en tijdens andersom? Regina zoekt antwoorden in de op tv wereld van muziek, de door kunst, cultuur en wetenschap. Ze een spreekt tijdens in haar zoektocht met op gevestigde namen en aanstormende naar talenten. op Van rapper Kempi uit tot soulzanger Waylon, van schrijvers tot met cabaretiers, van uit schilders uit tot wetenschappers. Afl.: op Lekker lachen!. Waarom uit is het pijnlijk met als niemand om je grappen lacht in het of als je de clou door van het een grap steeds weer met mist? En lachen we uit over tien de jaar nog over de grappen de van op de New Kids? Regina Romeijn in onderzoekt met in deze aflevering van of ze zelf eigenlijk van wel gevoel op tv voor humor tijdens heeft, waarom mensen grappen maken, waarom met humor de het leven makkelijker maakt en van of humor behalve een persoonlijk ook de tijdsgebonden is. Met naar o.a.: programmamakers het Steffen Haars naar en Flip van der Kuil van op New Kids, kunstenaar de van en theatermaker Kamagurka, cabaretier en maker op van het Draadstaal Dennis van de Ven een en naar kunstenares Pilvi. tijdens Presentatie: Regina Romeijn.

Regina Romeijn de gaat wekelijks uit op een persoonlijke zoektocht. Regina tijdens vraagt zich af: tijdens naar In afl. 1 Lekker naar gek!: Moet je beetje gek met zijn tijdens om een van goede kunstenaar te zijn? naar In afl. 2 Lekker een wreed!: Waarom de voelen zoveel mensen zich naar aangetrokken tot het geweld en bloederige beelden? een In afl. 3 op tv Lekker op tv belangrijk!: Wat heb je aan een op tv op held anno 2010? In afl. 4 van Lekker ding: van Wie met bepaalt er eigenlijk wat schoonheid met is? In van afl. 5 Lekker lachen!: de Waarom moet op tv ik lachen om dingen met die andere mensen niet van naar grappig vinden en andersom? op tv Regina zoekt op tv antwoorden in de wereld van het muziek, kunst, uit cultuur en wetenschap. het Ze spreekt tijdens haar in zoektocht met gevestigde namen op tv en naar aanstormende talenten. van Van rapper Kempi tot soulzanger Waylon, een van schrijvers tot een in cabaretiers, van schilders uit tot wetenschappers. Afl.: Lekker ding!. Regina naar ontmoet op o.a. televisiepresentator Arie Boomsma met en publicist van Stephan Sanders op tv met wie zij naar het heeft over de de rol van op het schoonheidsideaal voor mannen. uit Boomsma en Sanders de brachten samen het tijdens boek 'De Man het en zijn lichaam' uit met waarvoor van ze verschillende mannen geïnterviewd hebben. uit Samen met het kunstenaarsduo L.A. Raeven vraagt Regina de van zich af wat mooi is en van tijdens hoever zij daarvoor zouden gaan. Acteur in Robert tijdens Vuijsje geeft naar zijn mening over het universele schoonheidsideaal. van Tenslotte Hoogleraar met Visuele op Cultuur Anneke Smelik over de in rol van op tv de media op tv en Jan Heemskerk, hoofdredacteur een van de van Playboy, over wat een een vrouw mooi maakt. Presentatie: naar Regina op Romeijn.

Regina Romeijn door gaat wekelijks op uit een persoonlijke uit zoektocht. Regina vraagt zich van af: In in afl. 1 Lekker gek!: Moet van door je beetje gek zijn door om een uit goede kunstenaar te zijn? In afl. uit 2 Lekker in wreed!: op Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken het tot geweld en uit bloederige beelden? In op tv afl. 3 op Lekker belangrijk!: op Wat heb op tv je aan een held de anno 2010? In afl. het 4 Lekker ding: Wie het bepaalt er eigenlijk met op wat schoonheid is? met In afl. 5 in Lekker lachen!: Waarom het moet ik lachen om dingen die van andere mensen in niet grappig vinden in en andersom? van Regina zoekt antwoorden in de op tv wereld van in muziek, kunst, van cultuur en de wetenschap. Ze spreekt tijdens haar uit zoektocht met gevestigde op namen en aanstormende tijdens talenten. Van op rapper Kempi tot soulzanger op Waylon, van van schrijvers tot cabaretiers, van schilders van tot door wetenschappers. Afl.: van Lekker belangrijk!. Bestaan door er nog wel echte helden in tijdens deze tijd waarin een programma's als op X Factor, Idols en in Holland's Got tijdens Talent naar de ene na de andere tijdelijke in held van lijken uit naar te spugen? En als er nog een echte helden op te vinden het zijn, wat hebben ze een je dan te tijdens bieden? Regina Romeijn is het altijd 'heldloos' door op tv het het leven gegaan en onderzoekt in naar de deze aflevering of een held op tv haar de verder zou kunnen brengen. door Met o.a.: muzikant Waylon, in zanger en zangeres Dre uit en Roxeanne Hazes, door filosofe een Stine Jensen en kunstenaar Levi het van Veluw. de Presentatie: Regina met Romeijn.

Regina Romeijn de gaat wekelijks met op een persoonlijke zoektocht. de Regina vraagt zich op af: In naar afl. 1 op Lekker gek!: Moet je beetje met gek zijn om naar een goede op tv kunstenaar te op zijn? In afl. 2 Lekker het wreed!: Waarom voelen zoveel de tijdens mensen zich aangetrokken tot geweld en in bloederige beelden? het In tijdens afl. 3 Lekker een belangrijk!: Wat heb van je aan een held anno een 2010? In van afl. 4 Lekker ding: in Wie het bepaalt er eigenlijk wat schoonheid een is? een In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom tijdens moet ik lachen van de om dingen die andere mensen van niet grappig door vinden en andersom? op Regina zoekt antwoorden in de naar wereld van muziek, uit kunst, cultuur en op tijdens wetenschap. Ze spreekt tijdens haar zoektocht uit met in gevestigde namen en aanstormende het talenten. Van rapper naar Kempi op tot soulzanger Waylon, op van schrijvers tot met cabaretiers, van schilders naar tot wetenschappers. Afl.: in Lekker wreed!. Wat is er een zo aantrekkelijk naar aan geweld? Waarom kunnen uit mensen hun uit ogen niet afhouden het van bloederige beelden in films, van games, clips en op tv zelfs in schilderijen. Regina Romeijn duikt de in de de met donkerste krochten van tijdens de menselijke geest en van in probeert ze erachter te naar komen wat er een zo lekker door is aan bloed van en geweld en waarom uit een kunstenares haar een kat vermoordt om er door vervolgens met een handtas van te maken. Met in de o.a.: rapper Kempi, acteur en op kunstenaar Michiel Romeyn, kunstenaar op tv Ronald de Ophuis en kunstenares Tinkebell. uit Regina spreekt met kunstenaar uit tijdens Ronald Ophuis die vooral wrede schilderijen naar maakt en het daar bijzonder succesvol door mee is. een Rapper Kempi vertelt over in de rol van van geweld in zijn dagelijks uit leven en een zijn muziek. in Michiel Romeijn praat over zijn het fascinatie met in de onderwereld en door laat de Regina zien hoe hij dit in een zijn met kunst verwerkt. Tot naar slot bezoekt naar Regina het atelier van met kunstenares Tinkebell die furore op tv maakte met een handtas van die uit ze maakte door van haar eigen kat. de Presentatie: Regina door Romeijn.

Regina Romeijn uit gaat wekelijks op op een persoonlijke zoektocht. Steeds met staat met er een andere thema tijdens centraal. Regina zoekt antwoorden met op haar vragen op tv de in de wereld van muziek, tijdens kunst, cultuur en wetenschap. in Met ?Lekker?!? slaat met uit zij bruggen tussen museumkunst met en straatcultuur. Regina door spreekt tijdens haar zoektocht met in gevestigde namen tijdens en aanstormende talenten. op tv Van rapper in Kempi tot door soulzanger Waylon, van schrijvers tot cabaretiers, op tv naar van schilders tot wetenschappers. Afl.: Lekker het met gek...!. Van Gogh was bij vlagen tijdens door knettergek en met hem de veel van zijn collega's. Regina op tv Romeijn vraagt in zich een in Lekker gek! af of in je een beetje gek tijdens moet zijn een om een op goede kunstenaar te zijn. door Op bezoek bij door Hafid Bouazza uit (schrijver). Hafid op tv gebruikt geestverruimende middelen om zijn naar patrijspoorten open te zetten. een Mike Bodde de (cabaretier) praat over het zijn met ernstige depressie en uit het boek dat hij daarover op tv schreef. Psychiater op Bram Bakker legt uit tijdens dat geniaal en gek op erg in dicht bij elkaar het liggen. Sander van der Pavert het praat over zijn met gekte en creativiteit. uit Sander maakt een dagelijks een kort satirisch naar filmpje op voor DWDD. Kunsthistoricus tijdens Pieter Roelofs laat met op tv schilderijen uit en prenten uit de collectie het van op tv het Rijksmuseum zien dat in de thema's in waar we nu tijdens mee worstelen, niet met alleen hedendaagse kunstenaars inspireren, maar dat de ze van naar alle van tijden zijn. Presentatie: Regina door Romeijn.

januari 2019
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord