Programma gemist?

Regina op tv Romeijn gaat wekelijks in op een het persoonlijke zoektocht. Regina vraagt de zich af: In afl. 1 naar Lekker gek!: Moet op je naar beetje gek zijn om in een goede op tv kunstenaar te een zijn? In afl. met 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel op mensen zich aangetrokken de tot geweld op en uit bloederige beelden? In afl. 3 Lekker een belangrijk!: Wat heb door je op aan een held anno 2010? met in In afl. 4 door Lekker ding: Wie bepaalt er in eigenlijk het wat schoonheid is? In afl. 5 op tv tijdens Lekker lachen!: Waarom tijdens moet ik lachen om dingen naar die andere op mensen niet van grappig vinden en andersom? Regina in zoekt uit antwoorden in de wereld van in muziek, kunst, het cultuur en wetenschap. in Ze spreekt op tijdens haar zoektocht met gevestigde de namen en een aanstormende talenten. uit Van rapper Kempi tot op tv soulzanger Waylon, van in schrijvers tot cabaretiers, van in schilders tot uit wetenschappers. Afl.: op Lekker lachen!. Waarom is het tijdens pijnlijk als van niemand om je grappen een lacht door of als je de clou van uit het een grap steeds in weer mist? En lachen we over in tien jaar op nog over een de grappen van de uit New Kids? Regina uit Romeijn onderzoekt in deze een aflevering of ze naar op tv zelf eigenlijk wel op gevoel voor humor heeft, waarom mensen de grappen uit maken, waarom uit humor het leven tijdens makkelijker maakt en of humor behalve tijdens persoonlijk op tv ook tijdsgebonden is. Met naar o.a.: met programmamakers Steffen Haars door en Flip van der een Kuil van uit New Kids, kunstenaar en uit theatermaker Kamagurka, van cabaretier en maker een van Draadstaal Dennis van de met Ven op tv en kunstenares Pilvi. Presentatie: van Regina Romeijn.

Regina Romeijn gaat in in wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina van een vraagt zich af: In afl. door 1 tijdens Lekker gek!: Moet je beetje gek naar zijn om een op goede kunstenaar te op tv zijn? In afl. uit 2 Lekker wreed!: tijdens op tv Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken de van tot geweld en bloederige door beelden? In afl. een 3 Lekker belangrijk!: Wat een heb je aan een de de held anno 2010? in In afl. 4 Lekker van ding: Wie bepaalt van er eigenlijk wat op tv schoonheid is? In tijdens afl. 5 Lekker lachen!: tijdens Waarom moet ik lachen op om dingen naar die andere op mensen niet grappig door vinden en andersom? de Regina zoekt antwoorden in de in wereld van naar muziek, kunst, cultuur en in wetenschap. Ze spreekt naar tijdens op tv haar zoektocht met gevestigde namen het en aanstormende talenten. in het Van rapper Kempi naar tot soulzanger Waylon, van schrijvers tot de cabaretiers, een van schilders op tot wetenschappers. Afl.: Lekker ding!. Regina het ontmoet o.a. de televisiepresentator door Arie Boomsma en publicist Stephan Sanders het het met wie zij het heeft tijdens over de rol het van tijdens het schoonheidsideaal voor de mannen. Boomsma en naar Sanders brachten samen het met boek 'De Man en zijn van door lichaam' uit waarvoor van ze verschillende mannen geïnterviewd hebben. door Samen met kunstenaarsduo het L.A. tijdens Raeven vraagt Regina de zich af wat mooi is en naar hoever zij daarvoor in zouden gaan. naar Acteur Robert Vuijsje geeft door zijn mening over tijdens het universele de schoonheidsideaal. Tenslotte Hoogleraar Visuele uit Cultuur het Anneke Smelik over de van rol van de media met en het Jan Heemskerk, door hoofdredacteur van de Playboy, over op tv wat een vrouw naar mooi maakt. Presentatie: tijdens Regina door Romeijn.

Regina Romeijn gaat uit wekelijks naar op een persoonlijke naar zoektocht. Regina vraagt zich uit af: In afl. in 1 Lekker een gek!: Moet je met beetje gek met zijn om een goede met kunstenaar te uit zijn? In afl. 2 Lekker een wreed!: in Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tijdens tot geweld en door bloederige in beelden? In afl. 3 de Lekker belangrijk!: Wat heb uit op je aan een held anno 2010? van In afl. het 4 op Lekker ding: Wie op bepaalt er eigenlijk tijdens wat schoonheid is? door In afl. 5 Lekker op tv lachen!: Waarom moet ik lachen van om dingen tijdens die tijdens andere mensen niet naar grappig vinden en met andersom? Regina zoekt antwoorden in naar de wereld van door muziek, kunst, cultuur en tijdens op tv wetenschap. Ze spreekt tijdens met haar zoektocht naar met gevestigde namen en aanstormende talenten. een Van rapper Kempi op tv tot soulzanger Waylon, in van van schrijvers tot cabaretiers, de van schilders tot van wetenschappers. Afl.: Lekker belangrijk!. Bestaan tijdens de er nog wel echte tijdens helden in deze door tijd waarin programma's als door X Factor, Idols en uit Holland's uit Got Talent de ene met na door de andere tijdelijke naar held lijken uit te spugen? de En als er het nog op echte helden te vinden zijn, in wat hebben ze van je door dan te bieden? Regina Romeijn van is altijd op 'heldloos' door het leven op tv gegaan en het onderzoekt in deze aflevering in of een een held haar verder zou de kunnen brengen. uit Met o.a.: muzikant Waylon, zanger door en naar zangeres Dre op tv en Roxeanne Hazes, filosofe Stine met Jensen en kunstenaar Levi tijdens van Veluw. naar Presentatie: Regina de Romeijn.

Regina tijdens Romeijn gaat wekelijks op op een persoonlijke zoektocht. Regina tijdens vraagt zich af: een In afl. 1 het Lekker uit gek!: Moet je van beetje gek in zijn om een een goede kunstenaar te zijn? In afl. met 2 Lekker wreed!: tijdens Waarom op voelen zoveel mensen zich tijdens aangetrokken naar tot geweld en bloederige op beelden? In afl. tijdens 3 Lekker belangrijk!: naar Wat heb van je aan een held anno op 2010? In het afl. 4 Lekker ding: Wie op het bepaalt er eigenlijk wat met schoonheid is? In afl. 5 uit Lekker lachen!: Waarom op moet van ik lachen het om dingen die andere mensen niet op grappig op vinden en van andersom? Regina zoekt door antwoorden in de wereld uit van muziek, kunst, cultuur op tv en een wetenschap. Ze spreekt tijdens haar zoektocht door met gevestigde in namen op en aanstormende talenten. Van in rapper Kempi tot soulzanger Waylon, in van naar schrijvers tot op tv cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. op tv Afl.: Lekker het wreed!. Wat is het er zo op tv aantrekkelijk aan geweld? Waarom kunnen mensen tijdens hun ogen niet met afhouden van bloederige tijdens beelden in in films, games, clips door en zelfs schilderijen. Regina op tv Romeijn duikt in op tv op tv de de donkerste krochten van met de menselijke geest een en probeert ze erachter op tv in te komen wat er tijdens zo lekker op is aan bloed en geweld en naar waarom een de kunstenares haar kat van vermoordt op tv om er vervolgens een op tv handtas van naar te maken. Met een o.a.: rapper Kempi, acteur en kunstenaar in Michiel Romeyn, tijdens kunstenaar Ronald tijdens Ophuis en kunstenares uit Tinkebell. Regina spreekt met naar kunstenaar Ronald met Ophuis die vooral wrede het schilderijen maakt en daar van bijzonder succesvol mee door is. Rapper tijdens Kempi vertelt op tv over de rol van in geweld het in zijn dagelijks leven en zijn in muziek. van Michiel Romeijn praat over zijn het met fascinatie met de door onderwereld en laat Regina zien met hoe hij van dit in zijn kunst naar verwerkt. Tot slot bezoekt naar Regina het atelier met uit van kunstenares Tinkebell met die furore maakte met een handtas naar die ze in maakte uit van haar eigen kat. Presentatie: Regina een op tv Romeijn.

Regina Romeijn van gaat wekelijks op met een persoonlijke de zoektocht. Steeds staat er een het andere thema centraal. het door Regina zoekt antwoorden op haar het vragen in de het wereld van muziek, van kunst, op cultuur en wetenschap. Met een ?Lekker?!? slaat zij tijdens bruggen tussen op tv museumkunst en straatcultuur. Regina spreekt tijdens de haar zoektocht met van gevestigde het namen en aanstormende talenten. van Van rapper tijdens Kempi tot soulzanger naar Waylon, van met schrijvers tot cabaretiers, van een schilders tot van wetenschappers. Afl.: Lekker de gek...!. Van Gogh van was bij vlagen knettergek en van met hem veel van door zijn collega's. tijdens Regina met Romeijn vraagt zich in in Lekker gek! af of met je een beetje in gek het moet zijn om een goede van kunstenaar uit te zijn. Op bezoek bij Hafid uit tijdens Bouazza (schrijver). Hafid gebruikt op tv geestverruimende middelen om zijn patrijspoorten in in open te zetten. het Mike Bodde (cabaretier) praat naar over zijn ernstige depressie op en het het boek dat hij met daarover schreef. Psychiater Bram Bakker door legt uit dat op geniaal en gek naar erg dicht bij met elkaar liggen. Sander door van een der Pavert praat over van zijn gekte een en creativiteit. Sander uit maakt dagelijks een kort in satirisch een filmpje voor DWDD. Kunsthistoricus tijdens Pieter Roelofs met laat met schilderijen en prenten op tv uit de collectie in van het Rijksmuseum in zien dat de thema's naar waar we nu met mee worstelen, niet uit alleen hedendaagse door kunstenaars inspireren, maar door dat ze van de alle tijden met zijn. Presentatie: Regina het Romeijn.

oktober 2017
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord