Programma gemist?

Regina Romeijn in gaat wekelijks op een uit persoonlijke zoektocht. Regina het vraagt tijdens zich af: In van afl. 1 Lekker de gek!: Moet je beetje tijdens gek zijn van om een goede kunstenaar tijdens te zijn? In afl. in 2 uit Lekker wreed!: door Waarom voelen zoveel uit mensen zich aangetrokken tot tijdens geweld en bloederige beelden? In de afl. 3 Lekker door belangrijk!: Wat uit heb je door aan een held de anno 2010? In op afl. 4 Lekker ding: Wie uit bepaalt er eigenlijk op wat schoonheid is? naar In afl. tijdens 5 Lekker lachen!: in Waarom de moet ik lachen om dingen die van op andere mensen niet grappig op tv vinden en andersom? Regina zoekt op antwoorden in door de wereld uit van muziek, kunst, cultuur en het wetenschap. Ze spreekt met naar tijdens haar zoektocht met gevestigde namen door en een aanstormende talenten. in Van rapper Kempi tot uit soulzanger Waylon, van schrijvers een tot een cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. de Afl.: Lekker lachen!. Waarom het de is het pijnlijk als niemand tijdens om op je grappen lacht of van als je de clou van tijdens een een grap steeds weer mist? het En lachen tijdens we over naar tien jaar nog over de grappen op tv van het de New naar Kids? Regina Romeijn onderzoekt in tijdens deze aflevering of ze tijdens zelf naar eigenlijk wel gevoel voor de humor heeft, waarom mensen het op tv grappen maken, waarom humor van het leven makkelijker uit maakt en of het humor behalve met persoonlijk ook tijdsgebonden is. Met o.a.: tijdens programmamakers Steffen een Haars en uit Flip van der Kuil van op tv New Kids, op tv kunstenaar en theatermaker Kamagurka, naar de cabaretier en maker van Draadstaal Dennis door van de Ven uit tijdens en kunstenares Pilvi. Presentatie: Regina de Romeijn.

Regina in Romeijn gaat wekelijks op een met persoonlijke een zoektocht. Regina in vraagt zich af: in In afl. 1 op Lekker gek!: Moet je beetje een gek een zijn om een goede de kunstenaar te op tv zijn? In afl. 2 Lekker tijdens wreed!: Waarom op tv voelen zoveel mensen zich tijdens aangetrokken op tv tot geweld en bloederige beelden? In het met afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb uit je aan naar een de held anno 2010? In een afl. 4 door Lekker ding: Wie bepaalt er eigenlijk uit op wat schoonheid is? In afl. 5 tijdens Lekker lachen!: de Waarom moet uit ik lachen om een dingen die op tv andere mensen niet grappig vinden en van op andersom? Regina zoekt antwoorden door in de wereld van muziek, een kunst, een cultuur en tijdens wetenschap. Ze spreekt tijdens haar op zoektocht met van gevestigde namen en naar aanstormende talenten. de Van rapper Kempi tot het soulzanger Waylon, van de schrijvers tot cabaretiers, in van schilders op tot wetenschappers. Afl.: Lekker de ding!. Regina ontmoet o.a. televisiepresentator van Arie op Boomsma en publicist het Stephan Sanders met door wie zij het heeft over een de rol op van het schoonheidsideaal voor de uit mannen. Boomsma en het Sanders brachten samen op tv het boek 'De Man en zijn door op lichaam' uit waarvoor ze verschillende tijdens mannen geïnterviewd naar hebben. Samen met kunstenaarsduo L.A. uit Raeven van vraagt Regina zich het af wat het mooi is en hoever zij daarvoor een zouden het gaan. Acteur Robert Vuijsje geeft het zijn de mening over het uit universele schoonheidsideaal. tijdens Tenslotte Hoogleraar Visuele Cultuur in Anneke Smelik over de rol uit van uit de media en Jan in Heemskerk, hoofdredacteur van de het Playboy, van over wat een vrouw uit mooi maakt. Presentatie: Regina de het Romeijn.

Regina tijdens Romeijn gaat wekelijks op tijdens een persoonlijke zoektocht. naar Regina vraagt zich af: tijdens In afl. 1 uit door Lekker gek!: Moet je naar beetje gek zijn in om een uit goede kunstenaar te zijn? In afl. door op tv 2 Lekker wreed!: op tv Waarom voelen zoveel mensen met zich aangetrokken het tot geweld en bloederige beelden? naar In afl. 3 Lekker de belangrijk!: Wat heb op je aan de een op tv held anno 2010? In afl. de 4 op Lekker ding: Wie bepaalt een er eigenlijk in wat schoonheid is? In op afl. 5 van Lekker lachen!: Waarom moet van ik lachen om dingen in die andere mensen niet op tv grappig door vinden en andersom? Regina zoekt door antwoorden in de het wereld van van muziek, kunst, in cultuur en wetenschap. Ze spreekt naar op tv tijdens haar zoektocht met gevestigde tijdens namen en aanstormende talenten. tijdens Van rapper naar Kempi tot in soulzanger Waylon, op van schrijvers tot cabaretiers, van tijdens schilders tot naar wetenschappers. Afl.: Lekker een belangrijk!. Bestaan er nog wel het echte de helden in deze de tijd waarin programma's naar als X op Factor, Idols en Holland's Got door Talent de door ene na de andere op tijdelijke held op lijken uit met te spugen? En als er in nog echte helden een te vinden tijdens zijn, wat hebben ze het je op dan te bieden? Regina op Romeijn is van altijd 'heldloos' door het leven gegaan op tv en onderzoekt op in deze aflevering of in een tijdens held haar verder op zou kunnen brengen. Met uit o.a.: muzikant naar Waylon, zanger en op zangeres Dre de en Roxeanne Hazes, filosofe tijdens Stine Jensen de en kunstenaar Levi van Veluw. met Presentatie: Regina van Romeijn.

Regina Romeijn een gaat wekelijks met op een persoonlijke zoektocht. tijdens Regina vraagt zich op tv af: In afl. 1 een naar Lekker gek!: Moet een je beetje gek zijn door om een goede kunstenaar in te zijn? In in afl. 2 Lekker wreed!: de Waarom uit voelen zoveel mensen zich tijdens aangetrokken op tot geweld en bloederige beelden? In een afl. 3 naar Lekker belangrijk!: uit Wat heb naar je aan een held anno 2010? op een In afl. 4 het Lekker ding: Wie de bepaalt er eigenlijk wat schoonheid met is? In afl. 5 met Lekker uit lachen!: Waarom moet tijdens ik lachen om dingen door die andere mensen op tv niet grappig naar vinden en andersom? Regina zoekt op tv antwoorden in de van wereld een van muziek, kunst, uit cultuur en met wetenschap. Ze spreekt tijdens haar zoektocht in met in gevestigde namen en op tv aanstormende talenten. Van rapper Kempi met tot soulzanger Waylon, uit van schrijvers tijdens tot cabaretiers, van de schilders tot naar wetenschappers. Afl.: Lekker uit wreed!. Wat de is er zo van aantrekkelijk aan geweld? in Waarom kunnen mensen hun ogen niet door afhouden in van bloederige beelden tijdens in films, games, op clips en van zelfs schilderijen. Regina naar Romeijn duikt in op tv de de donkerste krochten van met de menselijke geest met en probeert ze erachter tijdens te komen wat een op er zo lekker is aan met bloed en uit geweld en waarom een kunstenares het haar op kat vermoordt om naar er vervolgens een handtas op tv van te maken. uit Met o.a.: rapper met Kempi, uit acteur en kunstenaar Michiel Romeyn, kunstenaar in Ronald Ophuis en met kunstenares Tinkebell. Regina een spreekt naar met kunstenaar de Ronald Ophuis die vooral op tv wrede schilderijen maakt en daar tijdens bijzonder van succesvol mee tijdens is. Rapper Kempi vertelt over de door rol van de geweld in zijn op dagelijks leven het en zijn tijdens muziek. Michiel Romeijn praat op tv over zijn fascinatie met in de onderwereld en van laat Regina zien tijdens hoe hij dit in uit zijn van kunst verwerkt. Tot door slot bezoekt Regina het atelier op tv van met kunstenares Tinkebell die furore maakte uit met een handtas een die ze tijdens maakte in van haar eigen kat. Presentatie: in Regina in Romeijn.

Regina Romeijn gaat tijdens wekelijks op tijdens een persoonlijke zoektocht. tijdens Steeds op tv staat er een andere thema met centraal. Regina zoekt antwoorden op tv op haar vragen naar in een de wereld van muziek, kunst, de een cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? van slaat zij bruggen tussen een museumkunst en straatcultuur. tijdens Regina spreekt de tijdens met haar zoektocht met gevestigde namen met en aanstormende talenten. op tv Van rapper de Kempi tot soulzanger Waylon, door van schrijvers tot cabaretiers, een van schilders van tot wetenschappers. Afl.: van Lekker gek...!. Van in Gogh was op tv bij vlagen op tv knettergek en met hem veel van op zijn collega's. uit Regina Romeijn vraagt zich een in Lekker gek! op tv het af of je het een beetje gek moet zijn een om een goede met kunstenaar te zijn. Op een bezoek bij op Hafid Bouazza (schrijver). tijdens Hafid gebruikt geestverruimende in middelen in om zijn patrijspoorten open de te zetten. tijdens Mike Bodde (cabaretier) praat over tijdens zijn ernstige op tv depressie en het boek de dat hij daarover door schreef. Psychiater Bram Bakker de door legt uit dat geniaal en gek de erg dicht uit bij elkaar liggen. Sander naar van der naar Pavert een praat over zijn gekte door en creativiteit. van Sander maakt dagelijks een tijdens kort satirisch filmpje op voor DWDD. op tv Kunsthistoricus Pieter Roelofs laat met schilderijen door en prenten met uit de collectie op van door het Rijksmuseum zien dat met de thema's een waar we nu naar mee worstelen, niet alleen hedendaagse tijdens kunstenaars tijdens inspireren, maar dat naar ze van alle tijden zijn. Presentatie: naar Regina naar Romeijn.

november 2018
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord