Programma gemist?

Regina Romeijn uit gaat van wekelijks op een naar persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: van In afl. 1 tijdens door Lekker gek!: Moet je beetje van gek zijn om in een goede van kunstenaar te zijn? op tv In afl. op 2 Lekker wreed!: een Waarom voelen zoveel mensen van zich aangetrokken tot geweld en door bloederige beelden? In een tijdens afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat naar heb je aan tijdens een held anno 2010? een In op tv afl. 4 met Lekker ding: Wie de bepaalt er eigenlijk wat schoonheid door is? In afl. 5 de Lekker het lachen!: Waarom moet ik naar lachen om dingen die van andere de mensen niet grappig vinden uit en door andersom? Regina zoekt antwoorden in tijdens de tijdens wereld van muziek, kunst, cultuur de en het wetenschap. Ze spreekt tijdens naar haar zoektocht met uit gevestigde namen en naar aanstormende talenten. Van rapper Kempi uit tot soulzanger door Waylon, van schrijvers tot van cabaretiers, van schilders door tot uit wetenschappers. Afl.: een Lekker lachen!. Waarom is het uit pijnlijk als niemand een om je grappen in lacht of als tijdens je de een clou van in een grap steeds weer mist? op En lachen we op over tien jaar nog in over het de grappen op tv van de New Kids? Regina Romeijn op tv onderzoekt in door deze aflevering het of ze van zelf eigenlijk wel gevoel naar voor humor heeft, door waarom mensen grappen een maken, waarom humor het tijdens leven makkelijker maakt naar en of een humor behalve een persoonlijk ook tijdsgebonden op tv is. Met o.a.: programmamakers Steffen een Haars en Flip van met der Kuil van naar de New Kids, kunstenaar de en theatermaker Kamagurka, cabaretier tijdens en maker van Draadstaal Dennis naar naar van de Ven en kunstenares door Pilvi. de Presentatie: Regina Romeijn.

Regina Romeijn op tv gaat op wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina op een vraagt zich af: In afl. uit 1 Lekker gek!: op tv Moet je uit beetje gek zijn om uit een goede een kunstenaar te zijn? een In afl. 2 in Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel tijdens mensen zich tijdens aangetrokken door tot geweld en bloederige het beelden? In afl. het 3 Lekker belangrijk!: Wat op tv heb met je aan een held uit anno 2010? de In afl. 4 uit Lekker ding: Wie bepaalt er door eigenlijk wat schoonheid is? een In afl. 5 naar Lekker van lachen!: Waarom moet tijdens ik lachen om dingen die van van andere mensen niet in grappig vinden en andersom? Regina zoekt met antwoorden het in de wereld van muziek, naar door kunst, cultuur en wetenschap. Ze spreekt op tijdens tijdens haar zoektocht met gevestigde een namen en aanstormende talenten. uit Van rapper Kempi op tv tot op tv soulzanger Waylon, van schrijvers tot op cabaretiers, van de schilders tot wetenschappers. op tv Afl.: Lekker het ding!. Regina ontmoet o.a. van televisiepresentator Arie door Boomsma en publicist het Stephan Sanders met een wie zij van het heeft over de rol door van het op schoonheidsideaal voor mannen. Boomsma naar en Sanders tijdens brachten samen het een boek 'De op Man en zijn een lichaam' uit waarvoor ze verschillende het mannen geïnterviewd op hebben. Samen met naar kunstenaarsduo L.A. Raeven vraagt Regina op zich de af wat mooi is tijdens en hoever zij het daarvoor zouden op tv gaan. Acteur op Robert Vuijsje geeft zijn mening in over het universele uit schoonheidsideaal. uit Tenslotte Hoogleraar Visuele Cultuur door Anneke Smelik over de de rol van de uit media het en Jan Heemskerk, hoofdredacteur van de in Playboy, een over wat een een vrouw mooi maakt. Presentatie: Regina op tv de Romeijn.

Regina Romeijn de gaat wekelijks op het een persoonlijke zoektocht. naar Regina vraagt zich tijdens af: In op afl. 1 Lekker de gek!: Moet je door beetje gek van zijn om een het goede kunstenaar te zijn? In een afl. 2 Lekker wreed!: het Waarom voelen zoveel de op mensen zich aangetrokken tot op tv geweld en door bloederige beelden? In afl. het 3 Lekker belangrijk!: door Wat heb je uit aan een held naar anno 2010? In afl. 4 tijdens Lekker door ding: Wie bepaalt naar er eigenlijk wat schoonheid is? op tv In afl. een 5 Lekker lachen!: naar Waarom moet ik lachen een om het dingen die andere mensen uit niet grappig vinden en het andersom? van Regina zoekt antwoorden door in de wereld van van muziek, tijdens kunst, cultuur en wetenschap. Ze in spreekt in tijdens haar zoektocht met gevestigde uit namen en aanstormende talenten. in Van rapper met Kempi tot soulzanger het Waylon, de van schrijvers tot op tv cabaretiers, van schilders op tot wetenschappers. Afl.: Lekker belangrijk!. een Bestaan er van nog wel echte helden in met het deze tijd waarin een programma's als X Factor, in Idols en Holland's Got Talent de de ene op tv na de andere tijdelijke het uit held lijken uit te spugen? van En in als er nog echte uit helden te vinden op tv zijn, wat uit hebben ze je het dan te bieden? Regina Romeijn uit is altijd 'heldloos' door tijdens van het leven gegaan in en onderzoekt in deze aflevering of tijdens een de held haar verder op tv zou kunnen uit brengen. Met o.a.: muzikant tijdens Waylon, zanger en zangeres in Dre en Roxeanne met Hazes, filosofe Stine in Jensen en op kunstenaar Levi van Veluw. een Presentatie: Regina in Romeijn.

Regina met Romeijn gaat op tv wekelijks op een persoonlijke zoektocht. de Regina vraagt zich af: uit In afl. 1 van in Lekker gek!: Moet je beetje op tv gek zijn om een in uit goede kunstenaar te zijn? door In afl. uit 2 Lekker wreed!: Waarom op tv voelen zoveel naar mensen zich aangetrokken tot met geweld en van bloederige beelden? In afl. 3 een Lekker in belangrijk!: Wat heb een je aan een held anno 2010? op In met afl. 4 Lekker ding: Wie het door bepaalt er eigenlijk wat een schoonheid is? In afl. met 5 Lekker op tv lachen!: Waarom moet ik lachen door om het dingen die andere mensen het niet grappig vinden en in andersom? Regina op tv zoekt antwoorden met in de wereld met van muziek, kunst, cultuur en met wetenschap. Ze tijdens spreekt tijdens haar zoektocht door met gevestigde namen de en aanstormende talenten. op tv Van rapper een Kempi tot soulzanger uit Waylon, van schrijvers tot een cabaretiers, van schilders het tot een wetenschappers. Afl.: Lekker wreed!. Wat van is er uit zo aantrekkelijk aan tijdens geweld? Waarom door kunnen mensen naar hun ogen niet afhouden van het bloederige beelden in in films, games, clips en door de zelfs schilderijen. Regina Romeijn duikt op tv in op de de donkerste krochten van het de menselijke geest naar en probeert met ze erachter door te komen wat er zo lekker uit is aan op tv bloed en geweld op tv en waarom een tijdens kunstenares haar kat een vermoordt om er op vervolgens een handtas van van te maken. Met een o.a.: rapper Kempi, uit acteur en kunstenaar een Michiel Romeyn, kunstenaar tijdens Ronald Ophuis tijdens en kunstenares Tinkebell. naar Regina spreekt met kunstenaar een Ronald naar Ophuis die vooral wrede schilderijen door maakt en tijdens daar in bijzonder succesvol mee is. de Rapper Kempi vertelt over de de tijdens rol van geweld in het zijn dagelijks leven en de zijn muziek. Michiel Romeijn uit praat over het zijn fascinatie met op de onderwereld en op laat door Regina zien hoe hij van dit in zijn het kunst verwerkt. de Tot slot bezoekt de Regina het atelier van naar kunstenares Tinkebell die het furore maakte van met een handtas de die ze maakte van haar het eigen kat. naar Presentatie: Regina op tv Romeijn.

Regina Romeijn op tv gaat naar wekelijks op een persoonlijke zoektocht. een Steeds staat er een een andere thema met centraal. Regina zoekt in antwoorden op met haar vragen in de wereld in van muziek, door kunst, cultuur en tijdens wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat uit zij bruggen in tussen door museumkunst en straatcultuur. Regina spreekt met tijdens haar zoektocht op tv met naar gevestigde namen en door aanstormende talenten. Van de rapper Kempi tot soulzanger Waylon, van een schrijvers tot cabaretiers, tijdens van schilders uit tot wetenschappers. Afl.: het Lekker gek...!. met Van Gogh naar was bij vlagen knettergek uit en met hem veel in van zijn in collega's. Regina Romeijn het vraagt zich in op tv Lekker gek! af of je op tv een een beetje gek op tv moet zijn om uit een goede kunstenaar te op zijn. Op in bezoek bij Hafid Bouazza (schrijver). Hafid een naar gebruikt geestverruimende middelen om zijn patrijspoorten van open te tijdens zetten. Mike Bodde een (cabaretier) praat op tv over zijn ernstige depressie door en het boek dat tijdens hij het daarover schreef. het Psychiater Bram Bakker met legt uit dat geniaal en de gek erg door dicht bij uit elkaar liggen. Sander op tv van der Pavert op praat over zijn gekte en de creativiteit. Sander maakt dagelijks naar in een kort satirisch filmpje voor in DWDD. Kunsthistoricus Pieter uit Roelofs laat naar met schilderijen en een prenten uit de in collectie van het van Rijksmuseum zien dat de thema's een waar we nu de mee worstelen, niet naar alleen hedendaagse kunstenaars op inspireren, maar dat tijdens naar ze van alle tijden tijdens zijn. Presentatie: Regina in Romeijn.

juli 2020
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!