Programma gemist?

Regina Romeijn door gaat op wekelijks op een persoonlijke zoektocht. tijdens Regina vraagt de zich af: de In afl. 1 Lekker gek!: met Moet het je beetje gek zijn om een een goede op kunstenaar te zijn? In afl. het naar 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel de mensen uit zich aangetrokken tot geweld het en bloederige beelden? In het op afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb in je naar aan een held anno 2010? naar In afl. in 4 Lekker uit ding: Wie bepaalt er eigenlijk uit wat op tv schoonheid is? In afl. 5 een door Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen naar om in dingen die andere naar mensen niet grappig vinden door en andersom? Regina zoekt met antwoorden in in de wereld van muziek, naar kunst, cultuur door en wetenschap. Ze spreekt uit tijdens naar haar zoektocht het met gevestigde namen van en aanstormende talenten. uit Van rapper Kempi tot een soulzanger Waylon, van schrijvers door tot cabaretiers, van het schilders tot wetenschappers. in Afl.: een Lekker lachen!. Waarom is het door pijnlijk als niemand om met je grappen tijdens lacht of als het je de clou van van een grap steeds uit van weer mist? En lachen we met over met tien jaar nog over de grappen een van de tijdens New Kids? Regina Romeijn op onderzoekt naar in deze aflevering of in ze naar zelf eigenlijk wel gevoel voor in humor door heeft, waarom mensen grappen op maken, waarom door humor het leven makkelijker maakt en naar of humor door behalve naar persoonlijk ook tijdsgebonden is. Met o.a.: het programmamakers door Steffen Haars en Flip op van der tijdens Kuil van naar New Kids, kunstenaar en theatermaker een Kamagurka, uit cabaretier en maker van Draadstaal in Dennis de van de Ven en kunstenares Pilvi. van Presentatie: Regina tijdens Romeijn.

Regina door Romeijn gaat wekelijks op een naar persoonlijke zoektocht. op Regina vraagt zich af: van de In afl. 1 Lekker naar gek!: Moet je beetje met gek het zijn om een goede een kunstenaar te zijn? In door afl. 2 Lekker wreed!: een Waarom voelen uit zoveel mensen zich naar aangetrokken tot geweld en naar bloederige beelden? van In afl. 3 op tv Lekker belangrijk!: Wat heb van je aan een op tv het held anno 2010? In afl. op 4 het Lekker ding: Wie op tv bepaalt er eigenlijk op tv wat schoonheid is? In een afl. 5 Lekker lachen!: Waarom met moet ik met lachen om dingen van die andere op mensen niet een grappig vinden en in andersom? Regina zoekt antwoorden in de van wereld op tv van muziek, kunst, door cultuur en wetenschap. Ze spreekt het een tijdens haar zoektocht met gevestigde door namen en aanstormende talenten. naar Van op tv rapper Kempi tot soulzanger Waylon, een van schrijvers tot door cabaretiers, van een schilders door tot wetenschappers. Afl.: Lekker ding!. Regina op tv ontmoet o.a. televisiepresentator met Arie Boomsma en op tv publicist Stephan naar Sanders met de wie zij het heeft uit over de rol van door het in schoonheidsideaal voor mannen. Boomsma tijdens en Sanders op tv brachten samen het boek 'De tijdens Man en zijn een lichaam' uit een waarvoor ze op tv verschillende mannen geïnterviewd de hebben. Samen met kunstenaarsduo door L.A. van Raeven vraagt Regina de zich af wat tijdens mooi is en uit hoever zij daarvoor zouden gaan. van Acteur naar Robert Vuijsje geeft zijn mening uit over het universele de schoonheidsideaal. Tenslotte door Hoogleraar Visuele het Cultuur Anneke Smelik over de de rol van door de media door en Jan Heemskerk, hoofdredacteur van de de Playboy, over wat in een vrouw mooi van maakt. Presentatie: een Regina op Romeijn.

Regina door Romeijn gaat wekelijks op naar een persoonlijke zoektocht. Regina op tv vraagt zich af: van uit In afl. 1 Lekker gek!: door Moet je beetje gek naar zijn om een tijdens goede kunstenaar met te op tv zijn? In afl. 2 tijdens Lekker wreed!: Waarom voelen naar zoveel mensen tijdens zich aangetrokken tijdens tot geweld en bloederige door beelden? In afl. 3 Lekker tijdens belangrijk!: Wat naar heb je van aan een held op tv anno 2010? de In afl. 4 Lekker een ding: Wie bepaalt door er eigenlijk wat naar schoonheid is? In afl. 5 tijdens het Lekker lachen!: Waarom moet van ik lachen om uit dingen die andere mensen met niet grappig vinden het en met andersom? Regina zoekt op tv antwoorden in de wereld op tv van muziek, kunst, cultuur en de naar wetenschap. Ze spreekt tijdens haar een zoektocht door met gevestigde namen en de aanstormende talenten. de Van rapper Kempi een tot soulzanger Waylon, van schrijvers tot op tv cabaretiers, van de schilders tot wetenschappers. Afl.: van Lekker tijdens belangrijk!. Bestaan van er nog wel naar echte helden in deze met tijd waarin programma's als naar X Factor, Idols en het Holland's Got uit Talent de op ene na de andere tijdelijke een het held lijken uit te het spugen? En als er van nog echte helden te met in vinden zijn, wat hebben ze je met dan te door bieden? naar Regina Romeijn is op altijd 'heldloos' door het leven gegaan op tv uit en onderzoekt in deze door aflevering of een held haar naar verder door zou kunnen brengen. Met o.a.: het muzikant het Waylon, zanger en zangeres tijdens Dre en Roxeanne Hazes, de filosofe Stine van Jensen in en kunstenaar Levi op van Veluw. Presentatie: Regina tijdens Romeijn.

Regina een Romeijn gaat op wekelijks op een met persoonlijke zoektocht. Regina van vraagt zich af: In afl. op 1 Lekker gek!: Moet in je beetje gek op tv zijn om het een met goede kunstenaar te zijn? In op afl. 2 de Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel een op tv mensen zich aangetrokken tot geweld een en bloederige beelden? In met afl. met 3 Lekker belangrijk!: Wat heb een je een aan een held op anno 2010? In afl. uit 4 Lekker ding: op Wie bepaalt er eigenlijk uit wat schoonheid een is? op tv In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom tijdens moet ik de lachen om dingen van die andere mensen niet een tijdens grappig vinden en andersom? Regina zoekt de antwoorden in de het met wereld van muziek, kunst, cultuur door en op tv wetenschap. Ze spreekt tijdens haar het zoektocht met op gevestigde namen en aanstormende talenten. door door Van rapper Kempi tot soulzanger Waylon, van van door schrijvers tot cabaretiers, tijdens van schilders tot naar wetenschappers. Afl.: Lekker wreed!. met Wat is er de zo aantrekkelijk aan de geweld? Waarom uit kunnen mensen een hun ogen niet afhouden naar van bloederige de beelden in films, games, clips en het zelfs schilderijen. een Regina Romeijn duikt tijdens in de met de donkerste krochten van de op tv op tv menselijke geest en probeert ze met erachter te komen wat de er zo in lekker een is aan bloed en geweld en met waarom een kunstenares een op tv haar kat vermoordt naar om er vervolgens een handtas van met te van maken. Met o.a.: rapper naar Kempi, acteur en door kunstenaar Michiel Romeyn, kunstenaar door Ronald Ophuis en uit kunstenares in Tinkebell. Regina spreekt met kunstenaar de Ronald met Ophuis die door vooral wrede schilderijen maakt naar en daar in bijzonder succesvol mee door is. Rapper Kempi vertelt over van de rol van tijdens geweld in zijn dagelijks met leven naar en zijn met muziek. Michiel Romeijn praat over tijdens zijn met fascinatie met de onderwereld en op laat Regina naar zien hoe hij dit door in zijn kunst verwerkt. door Tot de slot bezoekt Regina uit het atelier op tv van kunstenares Tinkebell die furore maakte in met de een handtas die ze maakte tijdens van haar met eigen kat. Presentatie: Regina met door Romeijn.

Regina met Romeijn gaat wekelijks het op een persoonlijke uit zoektocht. Steeds staat er een een andere door thema centraal. door Regina zoekt antwoorden op haar vragen op tv in de in wereld van muziek, kunst, met cultuur een en wetenschap. naar Met ?Lekker?!? slaat een zij bruggen tussen museumkunst en op tv straatcultuur. Regina spreekt tijdens een haar zoektocht van met gevestigde namen en het van aanstormende talenten. Van rapper het Kempi tot soulzanger Waylon, van tijdens schrijvers tot cabaretiers, het van schilders tot op wetenschappers. Afl.: met Lekker gek...!. Van Gogh door een was bij vlagen knettergek en met uit hem veel door van op zijn collega's. Regina Romeijn vraagt zich het in Lekker door gek! af of met je een beetje gek van moet naar zijn om een goede kunstenaar het te zijn. Op de uit bezoek bij Hafid Bouazza het (schrijver). Hafid met gebruikt geestverruimende middelen om zijn in patrijspoorten open te door zetten. Mike Bodde (cabaretier) op praat over met zijn een ernstige depressie en het boek dat van hij daarover schreef. naar tijdens Psychiater Bram Bakker tijdens legt uit dat geniaal en gek het erg dicht bij in elkaar liggen. Sander een van der Pavert de praat uit over zijn een gekte en creativiteit. Sander naar maakt dagelijks in een kort satirisch filmpje voor DWDD. het een Kunsthistoricus Pieter Roelofs laat met schilderijen naar en prenten op tv uit de collectie tijdens van door het Rijksmuseum zien met dat de thema's door waar we nu mee worstelen, niet de alleen van hedendaagse kunstenaars op inspireren, maar dat ze van in alle tijden door zijn. Presentatie: tijdens Regina Romeijn.

oktober 2020
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!