Programma gemist?

Regina van Romeijn gaat wekelijks op een in met persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich de af: naar In afl. 1 Lekker van gek!: Moet je beetje gek met zijn de om een goede met kunstenaar te zijn? op In afl. 2 het Lekker wreed!: Waarom voelen het zoveel mensen het zich aangetrokken tot geweld op tv en bloederige beelden? In naar afl. door 3 Lekker belangrijk!: tijdens Wat heb tijdens je aan een held met anno 2010? op tv In afl. 4 Lekker ding: de Wie bepaalt er eigenlijk op tv wat het schoonheid is? In afl. 5 het Lekker lachen!: Waarom uit moet ik de lachen een om dingen die andere op tv mensen niet in grappig vinden en andersom? Regina zoekt de een antwoorden in de het wereld van muziek, kunst, cultuur en uit wetenschap. Ze spreekt het tijdens haar zoektocht met naar met gevestigde namen in en aanstormende talenten. Van rapper van Kempi tot soulzanger in Waylon, een van schrijvers tot cabaretiers, van schilders naar tot wetenschappers. tijdens Afl.: Lekker het lachen!. Waarom is het door pijnlijk als niemand in om de je grappen lacht door of als je de clou van van een grap steeds in weer mist? En van lachen we over uit van tien jaar nog uit over de grappen door van de New Kids? naar Regina Romeijn onderzoekt het in deze aflevering of uit ze zelf eigenlijk door wel gevoel tijdens voor humor het heeft, waarom mensen grappen maken, door waarom uit humor het leven makkelijker tijdens maakt en of op humor behalve de persoonlijk ook tijdsgebonden is. met Met o.a.: programmamakers Steffen tijdens Haars en Flip van van der Kuil van door New Kids, kunstenaar met en theatermaker Kamagurka, naar cabaretier tijdens en maker van Draadstaal Dennis op van de door Ven met en kunstenares Pilvi. Presentatie: Regina een Romeijn.

Regina de Romeijn gaat wekelijks op een een persoonlijke zoektocht. op tv Regina vraagt zich op tv af: In afl. op 1 Lekker uit gek!: Moet je van beetje gek op zijn om een op tv goede kunstenaar te zijn? In op tv afl. 2 Lekker wreed!: door de Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken met tot door geweld en bloederige met beelden? In afl. op 3 Lekker belangrijk!: met Wat heb je aan een naar held het anno 2010? in In afl. 4 Lekker door ding: Wie bepaalt er een eigenlijk wat schoonheid naar is? naar In afl. 5 op Lekker lachen!: Waarom moet ik op lachen in om dingen die op andere mensen niet grappig vinden en het het andersom? Regina zoekt antwoorden door in de wereld van muziek, uit kunst, cultuur op en wetenschap. Ze spreekt door tijdens haar zoektocht door met gevestigde namen tijdens en aanstormende een talenten. Van rapper Kempi de in tot soulzanger Waylon, van het schrijvers tot cabaretiers, van van schilders tot wetenschappers. Afl.: op tv de Lekker ding!. Regina ontmoet o.a. televisiepresentator tijdens Arie Boomsma en het het publicist Stephan Sanders het met wie zij het in heeft over met de rol van het de schoonheidsideaal voor mannen. Boomsma en met de Sanders brachten samen door het boek 'De Man en zijn met lichaam' uit van waarvoor ze tijdens verschillende mannen geïnterviewd hebben. de Samen met door kunstenaarsduo L.A. Raeven vraagt met Regina zich af wat met met mooi is en hoever zij met daarvoor zouden het gaan. Acteur Robert Vuijsje het geeft zijn de mening over op het universele schoonheidsideaal. tijdens Tenslotte Hoogleraar Visuele Cultuur Anneke door Smelik over met de rol van de media op tv in en Jan Heemskerk, hoofdredacteur van de op tv Playboy, over wat op een vrouw mooi tijdens met maakt. Presentatie: Regina tijdens Romeijn.

Regina Romeijn gaat op het wekelijks op een persoonlijke zoektocht. naar Regina tijdens vraagt zich af: In afl. 1 het een Lekker gek!: Moet je beetje gek op tv zijn om uit een goede kunstenaar met te zijn? uit In afl. het 2 Lekker wreed!: uit Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken op tot van geweld en bloederige de beelden? In op tv afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb in op je aan een het held anno 2010? in In afl. 4 Lekker ding: Wie naar bepaalt er eigenlijk uit wat schoonheid een is? In op afl. 5 Lekker het lachen!: Waarom moet ik tijdens lachen om dingen op tv die andere mensen door niet grappig de vinden en andersom? Regina de zoekt antwoorden in de op wereld van muziek, van door kunst, cultuur en wetenschap. het Ze spreekt tijdens haar tijdens zoektocht met gevestigde namen van van en aanstormende talenten. Van rapper het Kempi tot van soulzanger Waylon, van uit schrijvers tot cabaretiers, naar van schilders tot wetenschappers. naar Afl.: Lekker belangrijk!. door Bestaan er met nog wel echte helden op tv in in deze tijd waarin programma's als X uit Factor, Idols en het Holland's Got Talent van de ene na met de de andere tijdelijke held uit lijken uit tijdens te spugen? En als een er nog echte helden op tv te vinden de zijn, wat hebben in ze je uit dan te bieden? het Regina Romeijn is met altijd 'heldloos' door het een leven gegaan en onderzoekt in het deze aflevering of op een het held haar verder zou kunnen een brengen. Met van o.a.: muzikant Waylon, op zanger en zangeres Dre naar en Roxeanne door Hazes, filosofe Stine op Jensen de en kunstenaar Levi met van Veluw. Presentatie: Regina met Romeijn.

Regina Romeijn gaat het wekelijks op op een persoonlijke zoektocht. Regina tijdens vraagt uit zich af: van In afl. 1 Lekker gek!: uit Moet in je beetje gek zijn met om een de goede kunstenaar te zijn? In het afl. 2 in Lekker wreed!: door Waarom voelen zoveel tijdens mensen zich aangetrokken tot in geweld en bloederige door beelden? In de afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb met je aan op een op held anno 2010? tijdens In afl. 4 Lekker de ding: Wie bepaalt er eigenlijk op wat tijdens schoonheid is? In afl. 5 een Lekker lachen!: Waarom op tijdens moet ik lachen om dingen tijdens die andere mensen door niet met grappig vinden en andersom? Regina zoekt met antwoorden in van de wereld in van muziek, kunst, op tv cultuur en wetenschap. Ze spreekt het tijdens haar zoektocht in met gevestigde namen in en de aanstormende talenten. Van tijdens rapper Kempi tot soulzanger Waylon, tijdens op tv van schrijvers tot cabaretiers, van op tv schilders de tot wetenschappers. Afl.: Lekker wreed!. Wat op tijdens is er zo aantrekkelijk met aan geweld? Waarom kunnen mensen van hun ogen van niet tijdens afhouden van bloederige beelden in films, een uit games, clips en naar zelfs schilderijen. Regina door Romeijn duikt in de de in donkerste krochten van op tv de menselijke geest door en probeert ze erachter door te komen tijdens wat er zo lekker uit een is aan bloed en geweld uit en waarom in een kunstenares haar met kat vermoordt om met er vervolgens met een handtas van te maken. Met naar o.a.: rapper Kempi, uit acteur en van kunstenaar Michiel Romeyn, door kunstenaar Ronald Ophuis door en in kunstenares Tinkebell. Regina spreekt met tijdens kunstenaar met Ronald Ophuis die vooral uit wrede schilderijen maakt de en daar in bijzonder succesvol mee is. Rapper Kempi in vertelt over naar de rol van geweld van uit in zijn dagelijks leven en zijn van muziek. Michiel naar Romeijn praat van over zijn fascinatie met in de onderwereld de en laat Regina zien naar hoe hij dit een in zijn een kunst verwerkt. van Tot slot bezoekt op tv Regina het atelier van uit kunstenares Tinkebell die furore door maakte met uit een handtas die ze maakte op van haar eigen op tv kat. Presentatie: op tv Regina tijdens Romeijn.

Regina naar Romeijn gaat wekelijks door op een in persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een tijdens andere tijdens thema centraal. Regina op tv zoekt antwoorden op tv op haar vragen in de wereld op van uit muziek, kunst, cultuur van en wetenschap. Met ?Lekker?!? uit slaat zij bruggen door tussen het museumkunst en straatcultuur. op tv Regina spreekt tijdens haar zoektocht naar met gevestigde namen op tv en aanstormende talenten. Van een rapper uit Kempi tot soulzanger Waylon, van van schrijvers tot in cabaretiers, van met schilders tot wetenschappers. Afl.: door Lekker gek...!. Van Gogh door met was bij vlagen knettergek een en met tijdens hem veel van zijn collega's. door Regina Romeijn op tv vraagt zich in Lekker tijdens gek! af of door je een naar beetje gek moet zijn het om een goede op tv kunstenaar tijdens te zijn. Op bezoek bij Hafid op tv Bouazza in (schrijver). Hafid gebruikt geestverruimende middelen naar om zijn patrijspoorten tijdens open te zetten. uit een Mike Bodde (cabaretier) praat over door zijn ernstige depressie en het van het boek dat hij daarover schreef. tijdens op tv Psychiater Bram Bakker legt uit dat door geniaal in en gek erg dicht op bij in elkaar liggen. Sander van der naar Pavert praat over op zijn gekte en op tv creativiteit. Sander maakt uit dagelijks een kort satirisch met filmpje voor naar DWDD. de Kunsthistoricus Pieter Roelofs van laat met schilderijen een en prenten uit de collectie uit van het tijdens Rijksmuseum zien een dat de thema's waar met we nu mee naar worstelen, niet op tv alleen hedendaagse kunstenaars inspireren, maar dat de ze met van alle tijden de zijn. Presentatie: Regina in Romeijn.

augustus 2019
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord