Programma gemist?

Regina tijdens Romeijn gaat wekelijks op de een persoonlijke zoektocht. Regina op uit vraagt zich af: In afl. de 1 Lekker gek!: met Moet je door beetje gek zijn om een door een goede kunstenaar te zijn? In afl. naar het 2 Lekker wreed!: Waarom het voelen zoveel mensen zich aangetrokken een door tot geweld en bloederige beelden? door In afl. 3 Lekker een uit belangrijk!: Wat heb je aan op een held in anno 2010? In afl. naar 4 de Lekker ding: Wie met bepaalt er eigenlijk door wat schoonheid is? door In afl. 5 de Lekker lachen!: Waarom moet uit ik lachen om dingen die uit andere mensen niet een grappig vinden en door andersom? door Regina zoekt antwoorden in de tijdens wereld van muziek, uit het kunst, cultuur en door wetenschap. Ze spreekt tijdens haar zoektocht uit met het gevestigde namen een en aanstormende talenten. Van rapper naar Kempi een tot soulzanger Waylon, naar van schrijvers tot cabaretiers, van van schilders naar tot wetenschappers. Afl.: Lekker tijdens lachen!. Waarom is het het pijnlijk als niemand om met je op grappen lacht of als je van de clou van uit een uit grap steeds weer het mist? En uit lachen we over tien uit jaar nog over een de grappen van in de New de Kids? Regina Romeijn onderzoekt in deze het aflevering of door ze zelf eigenlijk wel het gevoel voor een humor heeft, op waarom mensen grappen maken, waarom op humor het leven van makkelijker met maakt en of humor behalve tijdens op tv persoonlijk ook tijdsgebonden is. Met door o.a.: programmamakers op tv Steffen Haars het en Flip van der Kuil van uit New naar Kids, kunstenaar en theatermaker Kamagurka, door cabaretier en maker een van in Draadstaal Dennis van de in Ven en kunstenares op tv Pilvi. Presentatie: Regina door Romeijn.

Regina op tv Romeijn gaat van wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina met door vraagt zich af: In een afl. 1 Lekker gek!: tijdens Moet je beetje gek met het zijn om een goede kunstenaar te op in zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: op van Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken uit tot geweld en de bloederige beelden? een In op tv afl. 3 Lekker op belangrijk!: Wat heb je met aan een held anno met 2010? In door afl. 4 op Lekker ding: Wie bepaalt er tijdens eigenlijk wat schoonheid uit is? uit In afl. 5 van Lekker lachen!: Waarom moet ik het lachen om dingen uit die andere mensen het niet de grappig vinden en andersom? Regina van zoekt antwoorden in tijdens de wereld een van muziek, kunst, een cultuur en wetenschap. Ze spreekt naar op tijdens haar zoektocht met gevestigde uit namen en aanstormende talenten. een Van van rapper Kempi tot door soulzanger Waylon, op tv van schrijvers tot tijdens cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. naar Afl.: op Lekker ding!. Regina ontmoet o.a. tijdens televisiepresentator Arie door Boomsma en publicist Stephan het Sanders met wie door zij het heeft door over de rol van een het schoonheidsideaal voor van mannen. naar Boomsma en Sanders brachten samen in het boek 'De een met Man en zijn lichaam' uit waarvoor van ze verschillende mannen het geïnterviewd hebben. naar Samen met kunstenaarsduo op tv L.A. Raeven vraagt Regina met zich af met wat mooi is van en door hoever zij daarvoor zouden tijdens gaan. Acteur Robert Vuijsje geeft een zijn door mening over uit het universele schoonheidsideaal. Tenslotte Hoogleraar Visuele op de Cultuur Anneke Smelik over de rol het van tijdens de media en door Jan Heemskerk, hoofdredacteur van de door Playboy, over wat uit een een vrouw mooi maakt. naar Presentatie: Regina door Romeijn.

Regina Romeijn door gaat wekelijks in op een persoonlijke zoektocht. door Regina vraagt zich af: naar In afl. een 1 een Lekker gek!: Moet je beetje in gek zijn met om een goede het kunstenaar te zijn? In een afl. uit 2 Lekker wreed!: met Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken naar tot een geweld en bloederige beelden? In door afl. in 3 Lekker belangrijk!: door Wat heb je aan een de held anno 2010? in In een afl. 4 Lekker ding: de Wie bepaalt er tijdens eigenlijk wat schoonheid is? naar In van afl. 5 de Lekker lachen!: Waarom moet ik op lachen om dingen met die andere in mensen niet grappig vinden uit en andersom? Regina een zoekt van antwoorden in de wereld naar van muziek, in kunst, cultuur en wetenschap. Ze op spreekt tijdens de haar zoektocht met op gevestigde namen en aanstormende talenten. van Van op rapper Kempi tot soulzanger Waylon, een van van schrijvers tot cabaretiers, naar van schilders tot de wetenschappers. Afl.: Lekker belangrijk!. van Bestaan er nog van wel van echte helden in deze tijd waarin uit programma's in als X Factor, Idols en de Holland's met Got Talent de ene na een de andere naar tijdelijke held tijdens lijken uit te in spugen? En in als er nog echte van helden te vinden zijn, wat op hebben ze je door dan het te bieden? Regina op Romeijn is een altijd 'heldloos' door het met leven gegaan en naar onderzoekt in deze aflevering van of een held haar op verder zou kunnen in brengen. met Met o.a.: tijdens muzikant Waylon, zanger de en zangeres Dre en Roxeanne Hazes, een filosofe Stine Jensen een en kunstenaar Levi naar van het Veluw. Presentatie: Regina in Romeijn.

Regina van Romeijn gaat wekelijks op een met persoonlijke zoektocht. Regina van door vraagt zich af: In de afl. 1 Lekker gek!: op tv Moet tijdens je beetje gek het zijn om een goede kunstenaar te door zijn? tijdens In afl. een 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel uit van mensen zich aangetrokken tot geweld en het naar bloederige beelden? In afl. 3 Lekker op tv belangrijk!: Wat heb naar je aan met een op held anno 2010? In afl. 4 door tijdens Lekker ding: Wie bepaalt er eigenlijk op van wat schoonheid is? In in afl. 5 Lekker lachen!: door Waarom moet ik met lachen om het dingen die andere mensen niet de grappig vinden de en andersom? tijdens Regina zoekt antwoorden in op de wereld van muziek, de uit kunst, cultuur en van wetenschap. Ze spreekt tijdens met haar zoektocht naar met gevestigde namen en aanstormende talenten. in Van rapper Kempi door tot soulzanger Waylon, door van schrijvers tot het cabaretiers, van op tv schilders tot wetenschappers. de Afl.: Lekker het wreed!. Wat is uit er zo aantrekkelijk aan tijdens geweld? Waarom kunnen mensen een hun de ogen niet afhouden met van bloederige beelden in naar films, games, de clips en zelfs schilderijen. Regina de Romeijn van duikt in de de de donkerste krochten van het de menselijke van geest en tijdens probeert ze erachter te komen wat het een er zo lekker is het aan bloed en geweld tijdens en in waarom een kunstenares de haar kat vermoordt om er in vervolgens een handtas van de te maken. Met in o.a.: op rapper Kempi, acteur naar en kunstenaar Michiel van Romeyn, kunstenaar Ronald Ophuis in en het kunstenares Tinkebell. Regina spreekt met kunstenaar met Ronald Ophuis die op tv vooral wrede schilderijen in van maakt en daar bijzonder in succesvol mee is. Rapper door Kempi vertelt over de de op tv rol van geweld in naar zijn dagelijks leven en zijn met muziek. met Michiel Romeijn praat over door zijn fascinatie uit met de van onderwereld en laat op Regina zien hoe hij dit in van met zijn kunst verwerkt. Tot slot bezoekt naar in Regina het atelier naar van kunstenares Tinkebell die furore maakte op tv met van een handtas die ze maakte met van van haar eigen kat. Presentatie: met Regina door Romeijn.

Regina Romeijn van gaat wekelijks in op een in persoonlijke zoektocht. Steeds de staat er een tijdens andere thema centraal. Regina het zoekt antwoorden op haar vragen van in de met wereld een van muziek, kunst, met cultuur en wetenschap. de Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen het tussen de museumkunst en straatcultuur. op Regina spreekt tijdens haar zoektocht uit met gevestigde namen en op aanstormende talenten. door Van rapper Kempi op tv tot in soulzanger Waylon, van schrijvers tot met cabaretiers, van schilders tot een wetenschappers. naar Afl.: Lekker gek...!. door Van Gogh in was bij vlagen knettergek en in met in hem veel van in zijn collega's. Regina Romeijn het vraagt zich in een Lekker gek! op tv af of je een beetje gek de moet zijn door om de een goede kunstenaar te met zijn. Op bezoek in bij Hafid met Bouazza (schrijver). Hafid gebruikt geestverruimende op middelen om in zijn patrijspoorten open door te zetten. Mike op tv Bodde (cabaretier) praat over tijdens zijn ernstige depressie een en het boek dat op hij daarover van schreef. Psychiater uit Bram Bakker legt uit naar dat geniaal en gek een een erg dicht bij elkaar uit liggen. Sander op tv van der Pavert op tv praat over zijn van gekte en creativiteit. uit Sander maakt dagelijks een tijdens kort satirisch filmpje voor DWDD. met het Kunsthistoricus Pieter Roelofs laat met op tv schilderijen en prenten de uit de de collectie van het Rijksmuseum van zien door dat de thema's waar we nu tijdens mee worstelen, het niet alleen op tv hedendaagse kunstenaars inspireren, maar dat tijdens ze het van alle tijden zijn. Presentatie: uit de Regina Romeijn.

februari 2021
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!