Programma gemist?

Regina het Romeijn gaat wekelijks een op een persoonlijke tijdens zoektocht. Regina vraagt zich van af: uit In afl. 1 Lekker gek!: uit Moet je beetje uit gek zijn tijdens om een goede kunstenaar het te in zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: naar een Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken door tot geweld in en bloederige beelden? door In afl. op tv 3 Lekker op tv belangrijk!: Wat heb je aan een op held anno op 2010? In afl. op tv 4 Lekker ding: op Wie tijdens bepaalt er eigenlijk wat schoonheid naar is? In door afl. 5 Lekker uit lachen!: Waarom moet naar ik lachen tijdens om dingen die andere van mensen niet grappig vinden uit en andersom? Regina zoekt tijdens antwoorden in op tv de met wereld van muziek, kunst, cultuur en het wetenschap. met Ze spreekt tijdens haar uit zoektocht uit met gevestigde namen en aanstormende op tv talenten. van Van rapper Kempi tot soulzanger met Waylon, van schrijvers het tot cabaretiers, van schilders tijdens tijdens tot wetenschappers. Afl.: Lekker lachen!. een Waarom in is het pijnlijk als niemand om van je grappen een lacht of op als je door de clou van een grap op steeds weer mist? tijdens En lachen in we over in tien jaar nog over de grappen op tv het van de New uit Kids? Regina Romeijn onderzoekt in in deze aflevering het of ze zelf eigenlijk wel naar op gevoel voor humor heeft, waarom mensen de in grappen maken, waarom humor het het leven makkelijker maakt en op of humor uit behalve uit persoonlijk ook tijdsgebonden is. tijdens Met o.a.: programmamakers Steffen van Haars en op Flip van der op tv Kuil van New het Kids, kunstenaar en door theatermaker Kamagurka, cabaretier en door maker van met Draadstaal Dennis van van de Ven en kunstenares Pilvi. tijdens op tv Presentatie: Regina Romeijn.

Regina Romeijn tijdens gaat wekelijks op op een het persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich met af: van In afl. 1 de Lekker gek!: Moet met je beetje gek zijn van om een goede kunstenaar de te zijn? door In afl. 2 een Lekker wreed!: Waarom voelen tijdens zoveel mensen zich door aangetrokken tot geweld op en bloederige met beelden? In afl. 3 Lekker met belangrijk!: de Wat heb op je aan een held met anno 2010? het In afl. 4 Lekker ding: Wie op tv bepaalt er naar eigenlijk wat op tv schoonheid is? In op tv afl. 5 Lekker op lachen!: Waarom moet ik op lachen naar om dingen die een andere mensen niet grappig vinden een en andersom? door Regina zoekt naar antwoorden in de wereld door van muziek, kunst, cultuur in en wetenschap. Ze naar spreekt tijdens haar uit zoektocht met gevestigde in namen en aanstormende talenten. van met Van rapper Kempi tot soulzanger de Waylon, van schrijvers tot een cabaretiers, van schilders uit het tot wetenschappers. Afl.: Lekker ding!. Regina naar ontmoet o.a. televisiepresentator de Arie uit Boomsma en publicist Stephan naar Sanders met de wie zij het heeft een over de rol op van op het schoonheidsideaal voor mannen. Boomsma uit en de Sanders brachten samen de het boek 'De Man in en zijn lichaam' van uit waarvoor ze verschillende mannen op geïnterviewd de hebben. Samen met kunstenaarsduo tijdens L.A. met Raeven vraagt Regina zich af in wat in mooi is en de hoever zij daarvoor zouden de gaan. Acteur van Robert Vuijsje geeft zijn mening van over een het universele schoonheidsideaal. op Tenslotte Hoogleraar Visuele Cultuur Anneke op tv Smelik over de rol tijdens van de media door het en Jan Heemskerk, hoofdredacteur van naar de Playboy, over wat op tv een vrouw mooi op tv maakt. Presentatie: in Regina naar Romeijn.

Regina Romeijn gaat door wekelijks op een een in persoonlijke zoektocht. Regina vraagt de zich af: In afl. 1 door Lekker gek!: Moet op tv uit je beetje gek zijn om de een goede kunstenaar te met zijn? op In afl. uit 2 Lekker wreed!: Waarom voelen een zoveel mensen naar zich aangetrokken tot geweld de en naar bloederige beelden? In afl. 3 Lekker een belangrijk!: Wat heb door tijdens je aan een held anno 2010? het In afl. uit 4 Lekker ding: in Wie bepaalt er eigenlijk op tv in wat schoonheid is? In uit afl. 5 Lekker lachen!: Waarom het de moet ik lachen om van dingen die andere mensen uit niet grappig vinden en in andersom? Regina zoekt het antwoorden in in de wereld van muziek, het de kunst, cultuur en wetenschap. Ze met spreekt tijdens het haar zoektocht met gevestigde namen het en aanstormende van talenten. Van rapper Kempi op tv tot door soulzanger Waylon, van schrijvers in tot cabaretiers, van schilders een door tot wetenschappers. Afl.: Lekker met belangrijk!. Bestaan op tv er nog wel echte tijdens helden in in deze tijd waarin programma's als met X Factor, de Idols en Holland's Got in Talent de uit ene na het de andere tijdelijke held lijken op tv uit te spugen? En door als er het nog het echte helden te vinden zijn, van wat hebben op tv ze je dan te op tv bieden? Regina Romeijn is een altijd 'heldloos' door door tijdens het leven gegaan en onderzoekt op tv in deze op tv aflevering of een held op haar verder zou kunnen op met brengen. Met o.a.: door muzikant Waylon, zanger en zangeres Dre uit met en Roxeanne Hazes, filosofe Stine Jensen het en kunstenaar Levi het van Veluw. Presentatie: door Regina met Romeijn.

Regina in Romeijn gaat wekelijks met op een persoonlijke tijdens zoektocht. Regina uit vraagt zich af: In afl. op tv 1 Lekker gek!: Moet naar je beetje op tv gek zijn om een van goede naar kunstenaar te uit zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: op tv Waarom voelen zoveel tijdens met mensen zich aangetrokken tot geweld en het met bloederige beelden? In afl. 3 Lekker op belangrijk!: Wat heb naar je uit aan een het held anno 2010? In afl. 4 de Lekker ding: het Wie bepaalt er eigenlijk de wat schoonheid is? in In een afl. 5 Lekker op lachen!: Waarom moet een ik lachen uit om dingen die andere tijdens mensen niet grappig vinden in en andersom? Regina zoekt met antwoorden naar in de de wereld van muziek, een kunst, cultuur en wetenschap. een Ze spreekt tijdens haar zoektocht op met tijdens gevestigde namen en aanstormende talenten. uit de Van rapper Kempi tot soulzanger een Waylon, van tijdens schrijvers tot cabaretiers, van schilders door tot wetenschappers. Afl.: op Lekker wreed!. Wat door naar is er zo aantrekkelijk aan geweld? op Waarom door kunnen mensen hun tijdens ogen niet afhouden het van bloederige beelden in van films, door games, clips en zelfs op schilderijen. Regina door Romeijn duikt in de de de donkerste de krochten van de menselijke geest de en probeert in ze erachter een te komen wat er op tv zo lekker is met aan bloed van en geweld en waarom een kunstenares de haar kat in vermoordt uit om er vervolgens een op tv handtas van te van maken. Met o.a.: rapper uit Kempi, acteur door en kunstenaar Michiel Romeyn, kunstenaar op tv op Ronald Ophuis en de kunstenares Tinkebell. Regina spreekt met kunstenaar tijdens door Ronald Ophuis die vooral wrede schilderijen het maakt en daar de bijzonder succesvol met mee uit is. Rapper Kempi vertelt over de door rol van op geweld in naar zijn dagelijks leven en zijn het muziek. Michiel Romeijn van praat over zijn in fascinatie met de het onderwereld en door laat Regina zien hoe op tijdens hij dit in zijn van kunst verwerkt. in Tot slot bezoekt Regina het uit atelier van uit kunstenares Tinkebell op tv die furore maakte met een door handtas uit die ze maakte tijdens van haar eigen kat. het Presentatie: Regina tijdens Romeijn.

Regina door Romeijn gaat wekelijks in op een persoonlijke zoektocht. het Steeds naar staat er een andere uit thema centraal. het Regina zoekt antwoorden op haar tijdens vragen in op tv de wereld van muziek, kunst, het cultuur en door wetenschap. Met ?Lekker?!? uit slaat op tv zij bruggen tussen museumkunst en op straatcultuur. Regina spreekt tijdens naar haar zoektocht van met gevestigde uit namen en aanstormende talenten. Van naar rapper Kempi tot uit soulzanger van Waylon, van schrijvers tot cabaretiers, tijdens van schilders tijdens tot wetenschappers. een Afl.: Lekker gek...!. op tv Van Gogh tijdens was bij vlagen op knettergek en met hem uit veel van zijn collega's. door Regina Romeijn vraagt zich een in naar Lekker gek! af of je van een beetje van gek moet het zijn om een met goede kunstenaar te zijn. Op de bezoek op bij Hafid Bouazza het (schrijver). Hafid gebruikt geestverruimende door middelen om het zijn patrijspoorten open te het zetten. Mike Bodde (cabaretier) van praat over het zijn ernstige depressie en op tv het de boek dat hij daarover schreef. het Psychiater Bram Bakker uit legt het uit dat geniaal met en gek met erg dicht bij elkaar liggen. in Sander van het der Pavert praat van over zijn tijdens gekte en creativiteit. uit Sander maakt dagelijks een kort op tv satirisch filmpje voor DWDD. met Kunsthistoricus op tv Pieter Roelofs laat met schilderijen op tv en prenten met uit op tv de collectie van uit het Rijksmuseum zien op dat de thema's waar tijdens we nu een mee worstelen, niet naar alleen hedendaagse kunstenaars op inspireren, maar dat door ze van alle het tijden zijn. Presentatie: naar Regina Romeijn.

januari 2020
14-08-2010 20:35

Lekker lachen!

Lekker...! - Lekker lachen!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

07-08-2010 20:00

Lekker ding!

Lekker...! - Lekker ding!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

31-07-2010 20:35

Lekker belangrijk!

Lekker...! - Lekker belangrijk!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

24-07-2010 20:40

Lekker wreed!

Lekker...! - Lekker wreed!

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet je beetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokken tot g...

17-07-2010 20:35

Lekker gek

Lekker...! - Lekker gek

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Steeds staat er een andere thema centraal. Regina zoekt antwoorden op haar vragen in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap. Met ?Lekker?!? slaat zij bruggen tussen mu...

Lekker...! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lekker...! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lekker...! bij Lekker...! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lekker...!. Heb je een uitzending van Lekker...! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lekker...! gemist

Regina Romeijn gaat wekelijks op een persoonlijke zoektocht. Regina vraagt zich af: In afl. 1 Lekker gek!: Moet jebeetje gek zijn om een goede kunstenaar te zijn? In afl. 2 Lekker wreed!: Waarom voelen zoveel mensen zich aangetrokkentot geweld en bloederige beelden? In afl. 3 Lekker belangrijk!: Wat heb je aan een held anno 2010? In afl. 4 Lekkerding: Wie bepaalt er eigenlijk wat schoonheid is? In afl. 5 Lekker lachen!: Waarom moet ik lachen om dingen die anderemensen niet grappig vinden en andersom? Regina zoekt antwoorden in de wereld van muziek, kunst, cultuur en wetenschap.Ze spreekt tijdens haar zoektocht met gevestigde namen en aanstormende talenten. Van rapper Kempi tot soulzangerWaylon, van schrijvers tot cabaretiers, van schilders tot wetenschappers. Presentatie: Regina Romeijn.

Uitzending gemist van Lekker...!? Hier kun je alle uitzendingen van Lekker...! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 14-08-2010 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!