Programma gemist?

Verslag op tv van de vijftiende editie van in Extrema in Outdoor. Slippers aan op en gaan! Extrema Outdoor het barst los tijdens en BNN op gaat er vol tijdens in. Valerio Zeno doet in vanaf het festivalterrein Auquabest tijdens in Eindhoven verslag het vanuit een het publiek en praat tijdens achter de schermen uit met de grootste naar dj's en naar acts van het festival. Presentatie: de Valerio een Zeno.

oktober 2019
17-07-2010 23:25

Aflevering 1

Extreme Outdoor - Aflevering 1

Verslag van de vijftiende editie van Extrema Outdoor. Slippers aan en gaan! Extrema Outdoor barst los en BNN gaat er vol in. Valerio Zeno doet vanaf het festivalterrein Auquabest in Eindhoven verslag vanuit het publiek en praat achter de sc...

Extreme Outdoor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreme Outdoor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreme Outdoor bij Extreme Outdoor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreme Outdoor. Heb je een uitzending van Extreme Outdoor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreme Outdoor gemist

Verslag van de vijftiende editie van Extrema Outdoor. Slippers aan en gaan! Extrema Outdoor barst los en BNN gaat ervol in. Valerio Zeno doet vanaf het festivalterrein Auquabest in Eindhoven verslag vanuit het publiek en praat achterde schermen met de grootste dj's en acts van het festival. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Extreme Outdoor? Hier kun je alle uitzendingen van Extreme Outdoor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2010 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!