Programma gemist?

Verslag naar van de vijftiende met editie van Extrema Outdoor. op tv Slippers aan en het gaan! Extrema Outdoor barst in los van en BNN in gaat er vol in. Valerio door Zeno naar doet vanaf het door festivalterrein Auquabest in Eindhoven door verslag vanuit het publiek en het praat achter de op schermen op met de grootste dj's naar en acts uit van het festival. Presentatie: de Valerio door Zeno.

april 2021
17-07-2010 23:25

Aflevering 1

Extreme Outdoor - Aflevering 1

Verslag van de vijftiende editie van Extrema Outdoor. Slippers aan en gaan! Extrema Outdoor barst los en BNN gaat er vol in. Valerio Zeno doet vanaf het festivalterrein Auquabest in Eindhoven verslag vanuit het publiek en praat achter de sc...

Extreme Outdoor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreme Outdoor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreme Outdoor bij Extreme Outdoor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreme Outdoor. Heb je een uitzending van Extreme Outdoor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreme Outdoor gemist

Verslag van de vijftiende editie van Extrema Outdoor. Slippers aan en gaan! Extrema Outdoor barst los en BNN gaat ervol in. Valerio Zeno doet vanaf het festivalterrein Auquabest in Eindhoven verslag vanuit het publiek en praat achterde schermen met de grootste dj's en acts van het festival. Presentatie: Valerio Zeno.

Uitzending gemist van Extreme Outdoor? Hier kun je alle uitzendingen van Extreme Outdoor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-07-2010 om 23:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!