Programma gemist?
februari 2017
15-05-2011 21:20

Hoe is het nu met de deelnemers

KRO's XXS - Hoe is het nu met de deelnemers

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Afl.: Hoe is het nu met de deelnemers. Yvon bezoekt Fleur, Stella, Mike, Lotte en Sandra nog één keer. Waar staan ze nu, een jaar na de opnames, in hun gevecht tegen de anorexia? Mike (19/20) wilde maar een ding: met hulp de anorexia overwinnen. Inmiddels is Mike opgenomen geweest in een kliniek. Is het hem gelukt om het dagelijks leven weer op te pakken? En kan hij de belofte die hij een jaar geleden aan Yvon deed waarmaken? Stella (20) had vorig jaar haar leven al weer behoorlijk op de rit. Ze was ontslagen uit de kliniek, probeerde goed te eten. Betekent dit dat ze nu geen anorexia meer heeft? Sandra (40) heeft inmiddels haar therapie afgerond. Zou ze nu met minder walging naar zichzelf kunnen kijken? En ervaren haar kinderen een moeder die blij is met zichzelf? Yvon gaat eten bij Fleur (26) en ouders. Zou Fleur de gewone dagelijkse kost inmiddels mee-eten, of moet er nog zeer caloriearm gekookt worden? En hoe zou het met Fleur haar ongeneeslijk zieke moeder gaan? Lotte (16) gaat weer naar school. Ze is nog steeds veel te licht, maar kan het psychisch niet aan om aan te komen. Dit heeft grote gevolgen voor haar lichamelijke conditie. Presentatie: Yvon Jaspers.

03-04-2011 21:20

Aflevering 8

KRO's XXS - Aflevering 8

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Presentatie: Yvon Jaspers.

29-08-2010 21:10

Aflevering 7

KRO's XXS - Aflevering 7

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Yvon Jaspers bezoekt Fleur, Stella, Mike, Lotte en Sandra nog een keer. Waar staan ze nu in hun gevecht tegen de anorexia? De oma van Lotte (14) is jarig. Samen met haar zus Robin wil Lotte een mooie foto laten maken. Met Yvon bezoeken ze een fotostudio. Tijdens de shoot ontpopt Lotte zich tot een waar model. Ze straalt! Fleur (25) haar zus gaat trouwen. In het huwelijksbootje stappen is voor Fleur een grote droom. En terwijl haar zus haar ja-woord geeft, is Fleur maar bezig met een ding: haar eigen ja-woord aan de bruidstaart... Sandra (39) is in geen jaren met haar kinderen een weekendje weg geweest. Dat bracht veel te veel stress met zich mee die ze niet aan kon. Nu het wat beter gaat, durft Sandra het aan om met ze naar een vakantiepark te gaan! Yvon zwaait het gezin uit. Stella (19) is een aantal maanden thuis na haar ontslag uit de kliniek. Ze heeft haar draai in het studentenleven weer aardig gevonden en... is verliefd! Mike (19) is opgenomen in een kliniek. Yvon loopt een dagje met hem mee en ontdekt dat Mike blij is met zijn opname, maar dat het moeten eten wel een flinke klus is... Presentatie: Yvon Jaspers.

22-08-2010 21:10

Confrontaties

KRO's XXS - Confrontaties

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Afl.: Confrontaties. Fleur (25) is met haar gezin een weekendje weg. Zo lang het nog kan willen ze genieten van hun ongeneeslijk zieke moeder Marjo. Tijdens het weekend blijkt dat het gezin zich niet alleen maar zorgen maakt om moeder Marjo. Stella (19) heeft een aantal jaren gewerkt als model. Ze werd geconfronteerd met de hardheid van de modewereld; te dik dan geen opdrachten. Voor de toch al onzekere Stella een reden om te gaan afvallen. Aan Yvon laat ze haar eerste modellenfoto's zien. Een week nadat Lotte (14) besloot weer te gaan afvallen, zoekt Yvon haar op. Niet thuis, maar in het ziekenhuis. Lotte is opgenomen, omdat er wordt gevreesd voor haar leven. Presentatie: Yvon Jaspers.

15-08-2010 21:10

Lastige keuzes

KRO's XXS - Lastige keuzes

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Afl.: Lastige keuzes. Mike (19) heeft na twee jaar rondgelopen te hebben met een groot geheim eindelijk aan zijn moeder vertelt dat hij anorexia heeft. Yvon is benieuwd hoe zijn moeder op dit nieuws heeft gereageerd. Stella (19) woont na haar ontslag uit de kliniek weer in haar studentenkamer. Ze voelt zich goed, heeft haar studie Frans weer opgepakt, gaat uit en geniet van het samenzijn met haar vrienden. De meeste vrouwen brengen uren door voor de spiegel, maar Sandra (39) heeft er een hekel aan. Sterker nog, ze heeft er niet een! Toch moet Sandra haar eigen lichaam leren accepteren. Daarom komt Yvon langs, met spiegel; tijd voor een confrontatie... Lotte (14) heeft besloten weer te willen afvallen. En dit keer is ze bereid heel ver te gaan. En dat heeft grote impact op het hele gezin... Presentatie: Yvon Jaspers.

08-08-2010 21:10

Nieuwe ontwikkelingen

KRO's XXS - Nieuwe ontwikkelingen

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Afl.: Nieuwe ontwikkelingen. Fleur (25) heeft nieuwe kleren nodig. Samen met een vriendin en Yvon gaat ze shoppen. Geen eenvoudige opgave, want Fleur komt met haar maat terecht op de kinderafdeling. Stella (19) is bijna op haar streefgewicht en mag daarom van de eetkliniek naar huis. Yvon helpt haar bij het inpakken en kookt samen met Stella haar afscheidsmaal. Lotte (14) gaat weer een paar uurtjes per week naar school. Yvon zoekt haar en haar vriendinnen in de pauze op. Lotte lijkt haar eetgedrag aardig onder controle te hebben. Maar een week later wordt Yvon gebeld, of ze langs wil komen; Lotte heeft namelijk besloten te gaan afvallen tot ze erbij neervalt. Presentatie: Yvon Jaspers.

01-08-2010 21:10

Een dagje uit

KRO's XXS - Een dagje uit

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Afl.: Een dagje uit. Sandra (39) gaat een dagje uit met haar kinderen. Een unicum, want Sandra heeft door de anorexia weinig energie. Bovendien is voor de kinderen een dagje pretpark niet compleet zonder een frietje. En alleen al van de geur wordt Sandra misselijk. Mike (19) gaat met zijn vriendin en Yvon naar een concert van zijn favoriete punk band. Voordat het concert begint, gaan ze eerst uit eten. Normaal gesproken maakt dat een avondje uit compleet, maar voor Mike is het nogal een dingetje. Fleur (25) wil voordat haar ongeneeslijk zieke moeder sterft haar laten zien, dat ze zichzelf echt wel redt. En daar is een weekje samen op vakantie gaan de uitgelezen kans voor. Presentatie: Yvon Jaspers.

25-07-2010 21:15

Aflevering 2

KRO's XXS - Aflevering 2

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Lotte (14) is inmiddels een aantal weken thuis na haar gedwongen ontslag uit de gesloten afdeling van het ziekenhuis. Yvon zoekt haar op om te horen hoe het nu met haar gaat. Stella (19) is voor de tweede keer opgenomen in een eetkliniek. De studente wil deze keer echt van de anorexia af komen, maar ondanks haar goede motivatie is het een zware weg. Yvon is benieuwd hoe Stella haar dagen in de kliniek doorbrengt. Moeder Sandra (39) probeert ondanks haar eetstoornis zo goed mogelijk voor haar kinderen te zorgen. En daar hoort het avondeten koken ook bij, ook al eet ze meestal zelf niet mee. Voor vanavond staat er macaroni op het menu. Samen met Yvon doet Sandra de boodschappen. In de supermarkt ontstaat er paniek. Presentatie: Yvon Jaspers.

18-07-2010 21:20

Aflevering 1

KRO's XXS - Aflevering 1

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn. Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nu dagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen van deze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike en moeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia te overwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van de dag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijn werk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat voor een anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten? Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdat ze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lotte samen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Presentatie: Yvon Jaspers.

KRO's XXS gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO's XXS de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO's XXS bij KRO's XXS liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO's XXS. Heb je een uitzending van KRO's XXS gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO's XXS gemist

Yvon volgde een jaar lang vijf jonge mensen die alles in zich hadden om een mooi leven te leiden, gelukkig te zijn.Totdat een verwoestende eetstoornis alles drastisch veranderde. Fleur, Mike, Lotte, Sandra en Stella worden nudagelijks geleefd door anorexia. Maar hoe lang nog? In Nederland overlijdt bijna wekelijks iemand aan de gevolgen vandeze zelfdestructieve en vaak onbegrepen ziekte. Een ziekte die niet alleen jonge meisjes treft, bewijzen Mike enmoeder Sandra. Zij hopen samen met Lotte, Fleur en Stella op een betere toekomst. Lukt het hen om de anorexia teoverwinnen? Mike (19) werkt in een bakkerij en dat betekent vroeg opstaan, zwaar lichamelijk werk en elk moment van dedag geconfronteerd worden met allerlei lekkernijen. Yvon bezoekt Mike op zijn werk, want ze vraagt zich af hoe hij zijnwerk volhoudt op die ene cracker die hij per dag eet. Fleur (25) kookt voor Yvon een warme maaltijd. En daar gaat vooreen anorexia-patiënt heel wat spanning aan vooraf. Wat ga ik maken? En belangrijker nog: kan ik het veilig mee eten?Lotte (14) moet de gesloten afdeling van het ziekenhuis verlaten. Niet omdat ze op haar streefgewicht zit, maar omdatze haar daar niet meer kunnen helpen. Lotte moet nu proberen thuis op eigen krachten aan te komen. Yvon haalt Lottesamen met haar moeder op. Gaat het Lotte lukken om thuis wel te eten? Presentatie: Yvon Jaspers.

Uitzending gemist van KRO's XXS? Hier kun je alle uitzendingen van KRO's XXS kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 15-05-2011 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord