Programma gemist?

Wie is in 't best tijdens in Las Vegas? met Ruben en Sophie een moeten de perfecte trouwceremonie organiseren met én worden op klaargestoomd voor tijdens 'n Elvis-immitatie.

Ruben Nicolai en op Sophie Hilbrand de gaan de strijd met op tv elkaar de aan in het mekka van op tv tijdens de entertainmentindustrie: Los Angeles. van Wie leeft de op tv American Dream en komt de als winnaar met uit de bikkelharde het strijd?

Wie van haalt het meeste geld door op voor in de daklozen in Skid Row? een In de het wijk Skid Row van in Los door Angeles struikel door je over de de daklozen. Sophie en Ruben van worden even weggetrokken uit het de glitter en in glamour.

Hoe zou op tv het zijn als uit je je talent mag uit op bewijzen bij een topper op het jouw een vakgebied? Als je uit in de praktijk kunt op leren van een expert, die de wereldberoemd is op in zijn/haar vakgebied? tijdens Dat is tijdens de grote uitdaging op tv die kandidaten aangaan. de Afl.: Droomstage naar bij DJ Isis. tijdens Deze aflevering staat in het teken in op tv van muziek. Opdrachtgever en Nederlands meest uit bekende naar vrouwelijke deejay, door DJ Isis, test drie met studenten van de uit opleiding Music Production op de hun vaardigheden. naar Als eerste krijgen een de studenten uit de opdracht om in korte tijd met een muzieknummer te tijdens produceren. op Daarna brengen de kandidaten hun een eigen de muziek ten gehore het in een club door waar het aan de de deejays een in de dop de taak is met om het publiek naar een perfecte een avond op tv te bezorgen. In de van derde opdracht moeten de uit kandidaten de bezoekers van in een groot de festival op tv wegblazen met het draaien met van een set naar de eigen het keuze. Dit blijkt nog niet gemakkelijk. tijdens De winnaar van van uit deze aflevering mag als droomstage door drie maanden lang meelopen uit met DJ Isis uit naar en haar rechterhand op zijn op alle festivals door en feesten een waar zij de komende periode met naartoe gaat, naar in binnen- en buitenland. Presentatie: op Evelien uit Bosch.

Hoe zou op het zijn naar als je je talent mag in bewijzen bij op een topper op op jouw van vakgebied? Als je uit in de praktijk kunt leren in van een het expert, die wereldberoemd met is in zijn/haar vakgebied? Dat op is van de grote uitdaging de die kandidaten aangaan. Afl.: op Mee met autocoureur door Yelmer Buurman. De Superleague met Formula in coureur Yelmer Buurman naar onderwerpt de drie autogekken Nick, van Kevin en in Carl aan drie met pittige op opdrachten. De studenten op worden getest op het de herkennen van storingen in naar personenauto's door en gaan aan het werk van met echte raceauto's. de In de van finaleopdracht gaan de kandidaten met met op Yelmer naar het circuit Zolder op tv in België. In door deze laatste op tv en allesbeslissende opdracht naar worden ze getest in op hun een snelheid, precisie en op tv stressbestendigheid. Wie wint tijdens deze Xperience en mag uiteindelijk naar deel uitmaken van Yelmers met een team tijdens een race? Presentatie: Evelien door naar Bosch.

Hoe tijdens zou het zijn als je de je talent tijdens mag in bewijzen bij een topper op met jouw vakgebied? tijdens Als je in de praktijk op tv kunt met leren van een expert, de die wereldberoemd is in door zijn/haar het vakgebied? Dat is de de grote het uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: met Droomstage bij met Thérèse Boer. van Twee gastvrouwen en één gastheer tijdens strijden op om een droomstage bij Nederlands meest op tv het gastvrije persoon: Thérèse het Boer. Restaurant De Librije is hét van 3-sterren restaurant met van Nederland. Passie de voor het een vak, perfectie en gastvrijheid staan van het hoog in het vaandel bij op de gastvrouw van in dit restaurant. Het is op aan in de drie geselecteerde studenten van door de opleiding een ?elfstandig Werkend Gastheer/ Gastvrouw de om op naar dit hoge uit niveau mee in te kunnen draaien. een De studenten reizen de af naar het belangrijkste wijngebied in tijdens Frankrijk: op de Bordeaux. Hier op wordt hun wijnkennis op de een proef gesteld. In op tv de uit laatste opdracht de zijn de finalisten door voor even gastheer/gastvrouw van De Librije op tv en ontvangen in ze hoog bezoek. van De winnaar in door deze een opdracht mag een door maand meelopen in Librije's Hotel en in tijdens een maand in restaurant De Librije. het Presentatie: Evelien van Bosch.

Hoe zou het in zijn als in je je door talent mag bewijzen bij een naar topper op uit jouw vakgebied? naar Als je in de praktijk op tv kunt op leren van een expert, die op tv met wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? het Dat is de grote het uit uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: een Presteren naar onder zware omstandigheden een bij Albert Verlinde. op tv Drie student-musicalartiesten worden op de tijdens proef gesteld met door Albert de Verlinde, presentator van RTL Boulevard op tv en eigenaar van op tv het musicalproductiebedrijf V&V. uit Sebastiaan, Rochelle en naar Esther krijgen de kans naar van om hun talenten van te showen. De winnaar van in deze Xperience doet mee tijdens aan van de repetities voor Legally naar Blonde. op In hun eerste opdracht moeten op tv de studenten op tv bewijzen of ze kunnen zingen van onder op tv zware omstandigheden: tijdens in een achtbaan. Daarna moeten op tv ze naar samen een scène instuderen en het uiteindelijk zingen ze op tv om de beurt een de uit duet met de door hoofdrolspelers van Legally Blonde: Kim-Lian met van der Meij de en Roy van Iersel. met Wie maakt in de meeste indruk op met Albert? Presentatie: uit Evelien een Bosch.

Hoe zou van het zijn als je door op je talent mag het bewijzen bij een topper op jouw op tv vakgebied? Als je van tijdens in de praktijk kunt leren van naar een expert, op tv die het wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat op is de door grote tijdens uitdaging die kandidaten door aangaan. Deze aflevering staat door volledig in het het teken van met schoenen. Floris van Bommel is creatief in met directeur van een bekend schoenenmerk naar en bedenkt op tv de marketingcampagnes voor met zijn merk zelf. De tijdens studenten het die de strijd met door elkaar aangaan zijn Ruben, naar Eefje en het Joost. Zij volgen op een grafische MBO-opleiding: in ze bedenken marketingconcepten en het voeren deze ook met uit. De uit winnaar gaat samen met tijdens Van Bommel werken op tv aan tijdens een advertentie voor in het blad tijdens Revu. Van Bommel van met test de studenten door uit middel van drie opdrachten: de ze moeten een van zool de ontwerpen, hun naam tijdens aan een product verbinden en een op 'viral' (een bepaald door soort internetcampagne) een voor hun op product maken. Floris van op tv Bommel een krijgt het moeilijk als hij moet in kiezen. Presentatie: Evelien op tijdens Bosch.

Hoe de zou het zijn als je door je talent op mag bewijzen bij op een topper op jouw met vakgebied? de Als je in de in praktijk kunt leren van het een expert, het die wereldberoemd is een in zijn/haar vakgebied? Dat door met is de grote uit uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: op tv Topcouturier Addy met van den Krommenacker. Fashion en met glamour. Topcouturier Addy de van den Krommenacker een biedt een van op tv de studenten de van kans om een in de jurk te ontwerpen die door in zijn de collectie opgenomen zal worden! Addy heeft het internationale bekendheid gekregen naar met met het kleden van veel bekende van door sterren. Hij is uit eerder dit jaar onder op andere te zien geweest in in America?s een Next Top Model. Addy in beoordeelt de studenten op op een basis van verschillende opdrachten. Slechts twee naar studenten van gaan door naar de finale het een en mogen uiteindelijk de met hem mee naar zijn atelier naar in het Milaan. De studenten van maken in deze tijdens derde opdracht kennis met het op tv door atelier, de stad en het leven het van Addy op als topcouturier. met De jurk van de uiteindelijke op tv winnaar de wordt opgenomen in de collectie op het van Addy en zal later het dit uit jaar ook daadwerkelijk te naar zien zijn op met de catwalk! Presentatie: Evelien uit Bosch.

september 2017
24-01-2012 20:25

Las Vegas

Xperience - Las Vegas

Wie is 't best in Las Vegas? Ruben en Sophie moeten de perfecte trouwceremonie organiseren én worden klaargestoomd voor 'n Elvis-immitatie.

17-01-2012 20:25

Aflevering van dinsdag 17 januari 2012

Xperience - Aflevering van dinsdag 17 januari 2012

Ruben Nicolai en Sophie Hilbrand gaan de strijd met elkaar aan in het mekka van de entertainmentindustrie: Los Angeles. Wie leeft de American Dream en komt als winnaar uit de bikkelharde strijd?

10-01-2012 23:08

Aflevering van dinsdag 10 januari 2012

Xperience - Aflevering van dinsdag 10 januari 2012

Wie haalt het meeste geld op voor de daklozen in Skid Row? In de wijk Skid Row in Los Angeles struikel je over de daklozen. Sophie en Ruben worden even weggetrokken uit de glitter en glamour.

31-08-2010 19:00

Droomstage bij DJ Isis

Xperience - Droomstage bij DJ Isis

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: Droomstag...

24-08-2010 19:00

Mee met autocoureur Yelmer Buurman

Xperience - Mee met autocoureur Yelmer Buurman

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: Mee met a...

17-08-2010 19:00

Droomstage bij Thérèse Boer

Xperience - Droomstage bij Thérèse Boer

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: Droomstag...

10-08-2010 19:00

Presteren onder zware omstandigheden bij Albert Verlinde

Xperience - Presteren onder zware omstandigheden bij Albert Verlinde

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: Presteren...

03-08-2010 19:00

Aflevering 20

Xperience - Aflevering 20

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan. Deze aflevering...

27-07-2010 19:00

Topcouturier Addy van den Krommenacker

Xperience - Topcouturier Addy van den Krommenacker

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouw vakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is in zijn/haar vakgebied? Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan. Afl.: Topcoutur...

Xperience gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Xperience de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Xperience bij Xperience liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Xperience. Heb je een uitzending van Xperience gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Xperience gemist

Hoe zou het zijn als je je talent mag bewijzen bij een topper op jouwvakgebied? Als je in de praktijk kunt leren van een expert, die wereldberoemd is op zijn vakgebied?Dat is de grote uitdaging die kandidaten aangaan in het nieuweNCRV-programma Xperience, dat vanaf 9 juni te zien is op Nederland 3. Zokrijgen aankomende goud- en zilversmeden de kans om bij de wereldberoemde sieradenontwerper Rodrigo Otazu in de leer tegaan. Een van de studenten mag zelfs mee naar het Italiaanse Bologna om samen met Otazu inspiratie op te doen voor zijnnieuwe collectie. Naast de aankomende sieradenontwerpers gaan in Xperiencejonge mecaniciens in de leer bij topmotorcoureur Barry Veneman, aankomend dierverzorgers gaan met Bridget Maasland aande slag in een Roemeens dierenasiel en talentvolle stylisten mogen bij een echte glossy de fotoshoot van Renate Verbaanin New York verzorgen.

Uitzending gemist van Xperience? Hier kun je alle uitzendingen van Xperience kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 24-01-2012 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord