Programma gemist?

Regiosoap over uit de een botsing tussen de Groningse stad en de in het platteland. Afl.: Groutnis. Eppo moet de tijdens uit huis geplaatst worden. Jan een Willem, Charlotte in en Elodie gaan terug van naar Zoetermeer. van Sicco heeft voor iedereen tijdens een de enorme verrassing in petto. En er naar komt op toch nog een van bruiloft.

Regiosoap in over de botsing tussen van de Groningse stad van en het in platteland. Afl.: Bommen Berend. Het op tv plannetje van Stella van en het Freek valt bij Wini naar en Derk het niet helemaal goed. Terwijl op tv Derk tijdens een missie bij een op schiettent heeft, van ziet Wini Simon. Ze met gaat de confrontatie met hem naar uit aan.

Regiosoap over de op tv botsing tussen de het op Groningse stad en het tijdens platteland. Afl.: Oardig schier. tijdens Stella op tv en Freek gaan samen op met stap. een Ze krijgen verrassend gezelschap en uit komen in een door heikele uit situatie terecht. Wini naar en Derk maken zich zorgen op tv om de op kinderen.

Regiosoap op over de botsing naar tussen de naar Groningse stad en uit het platteland. Afl.: Pankouk. Derk een moet een besluit tijdens nemen over de toekomst op tv van met Eppo. Jan Willem lijkt uit zijn eigen graf te een graven. Swaan heeft door goed van nieuws voor Derk, maar op tv is Wini daar ook naar blij het mee?

Regiosoap tijdens over de botsing van tussen de Groningse van stad en het platteland. in Afl.: Kwoad grond. naar Derk heeft naar het heel zwaar. Simon in probeert uit zijn zin door te naar drijven. Elodie een stookt flink tussen Freek en Charlotte. tijdens Voor Wini zijn op er op twee verrassingen in petto, waarvan uit tijdens één heel onaangenaam.

Regiosoap de over de botsing tussen tijdens de de Groningse stad en het platteland. Afl.: met Nog nooit zo het donker. De hoge door heren het van de Eemshaven roepen naar Jan Willem naar ter verantwoording. Jannie voelt uit zich heel erg ziek op en het probeert wanhopig Derk te het bereiken.

Regiosoap over de de botsing tussen naar de Groningse stad en met naar het platteland. Afl.: Op van Biesterboan. Onder de Buitendijkers neemt het de naar onrust toe. door Sicco en Vrouw Sikkema gaan de van hort op. op Derk wil van in Wini nu eindelijk weten in met of Freek zijn zoon in is.

Regiosoap over op de in botsing tussen de Groningse stad en een het platteland. een Afl.: Oet op tv mizze hakt. Met Derk de en Jannie gaat naar het steeds tijdens beter. Derk doet op tv nors tegen Freek, die daar van niets van de begrijpt. Wini uit komt erachter dat er iets de de vreemds aan de het hand is met van de havenuitbreiding.

Regiosoap van over de botsing op tussen de Groningse stad en met het platteland. tijdens Afl.: van Ain Wonderland. Sicco, die snel achteruit naar gaat, lijkt was in in op tv de handen van Hoeksema. Daar de maakt van Wini zich uit zorgen om. De sfeer in het op huis het aan de Zeeweg op tv is niet goed. Derk de en Wini het praten eindelijk uit weer eens.

Regiosoap over de op tv door botsing tussen de van Groningse stad en het platteland. tijdens Afl.: Petronen. het Mevrouw Hoeksema heeft een onderonsje de met de Simon. Jan Willem installeert zich de in zijn de kantoor in op tv de Eemshaven. naar Een als grap van bedoelde opmerking van Eddy op zet Derk aan in het denken.

Regiosoap tijdens over de naar botsing tussen de het Groningse stad en het platteland. Afl.: door Kop tijdens der veur. Derk probeert met Jannie naar terug te winnen. Hij een neemt haar en uit Eppo mee naar tijdens een voetbalwedstrijd. in Wini heeft een verontrustende ontmoeting naar in op tv een van de vele gangen van het het naar stadion.

Regiosoap naar over de botsing op tussen de Groningse op tv stad en op het platteland. Afl.: Braand!. De oude de schuur van Derk een met is afgebrand. Wini heeft het van vakantie heel vreemde tijdens souvenirs meegenomen. Jan van Willem krijgt een uit mooie baan naar aangeboden.

Regiosoap door over de botsing tussen de het Groningse stad de en het de platteland. Mevrouw Hoeksema begint op tv zich naar wel erg met Sicco te bemoeien. door met Bij Derk staat het het water tot aan een zijn lippen, door hij weet niet uit meer wat hij moet doen. Wini van begint zich naar dingen het te herinneren. Derk en Jan Willem uit hebben een tijdens vreemde van ontmoeting.

Regiosoap met over de botsing tussen de op Groningse van stad en het de platteland. Sicco haalt gevaarlijke op capriolen uit. met Derk vermaakt de zich best met zijn nieuwe met vriendin en Wini een probeert eindelijk haar op tv demonen te lijf te op tv van gaan.

Regiosoap over de in botsing tussen op tv de door Groningse stad en het op platteland. Er in ontstaat een grote tijdens discussie over de biogastorens met die Derk op het land uit door wil gaan zetten. Hij neemt naar Freek mee voor uit een uitje en naar ontmoet een oude het vriendin. Jan Willem een is genezen. Meindert vindt tijdens op tv Wini wel erg leuk het en de meisjes vinden Meindert een wel erg op tv spannend.

januari 2018
03-09-2010 18:50

Groutnis

Regiosoaps: Boven wotter - Groutnis

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Groutnis. Eppo moet uit huis geplaatst worden. Jan Willem, Charlotte en Elodie gaan terug naar Zoetermeer. Sicco heeft voor iedereen een enorme verrassing in petto....

02-09-2010 18:50

Bommen Berend

Regiosoaps: Boven wotter - Bommen Berend

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Bommen Berend. Het plannetje van Stella en Freek valt bij Wini en Derk niet helemaal goed. Terwijl Derk een missie bij een schiettent heeft, ziet Wini Simon. Ze gaa...

01-09-2010 18:50

Oardig schier

Regiosoaps: Boven wotter - Oardig schier

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Oardig schier. Stella en Freek gaan samen op stap. Ze krijgen verrassend gezelschap en komen in een heikele situatie terecht. Wini en Derk maken zich zorgen om de k...

31-08-2010 18:50

Pankouk

Regiosoaps: Boven wotter - Pankouk

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Pankouk. Derk moet een besluit nemen over de toekomst van Eppo. Jan Willem lijkt zijn eigen graf te graven. Swaan heeft goed nieuws voor Derk, maar is Wini daar ook...

30-08-2010 18:50

Kwoad grond

Regiosoaps: Boven wotter - Kwoad grond

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Kwoad grond. Derk heeft het heel zwaar. Simon probeert zijn zin door te drijven. Elodie stookt flink tussen Freek en Charlotte. Voor Wini zijn er twee verrassingen ...

26-08-2010 19:00

Nog nooit zo donker

Regiosoaps: Boven wotter - Nog nooit zo donker

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Nog nooit zo donker. De hoge heren van de Eemshaven roepen Jan Willem ter verantwoording. Jannie voelt zich heel erg ziek en probeert wanhopig Derk te bereiken.

25-08-2010 18:50

Op Biesterboan

Regiosoaps: Boven wotter - Op Biesterboan

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Op Biesterboan. Onder de Buitendijkers neemt de onrust toe. Sicco en Vrouw Sikkema gaan de hort op. Derk wil van Wini nu eindelijk weten of Freek zijn zoon is.

24-08-2010 18:50

Oet mizze hakt

Regiosoaps: Boven wotter - Oet mizze hakt

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Oet mizze hakt. Met Derk en Jannie gaat het steeds beter. Derk doet nors tegen Freek, die daar niets van begrijpt. Wini komt erachter dat er iets vreemds aan de han...

23-08-2010 18:50

Ain Wonderland

Regiosoaps: Boven wotter - Ain Wonderland

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Ain Wonderland. Sicco, die snel achteruit gaat, lijkt was in de handen van Hoeksema. Daar maakt Wini zich zorgen om. De sfeer in het huis aan de Zeeweg is niet goed...

20-08-2010 18:55

Petronen

Regiosoaps: Boven wotter - Petronen

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Petronen. Mevrouw Hoeksema heeft een onderonsje met Simon. Jan Willem installeert zich in zijn kantoor in de Eemshaven. Een als grap bedoelde opmerking van Eddy zet...

19-08-2010 18:55

Kop der veur

Regiosoaps: Boven wotter - Kop der veur

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Kop der veur. Derk probeert Jannie terug te winnen. Hij neemt haar en Eppo mee naar een voetbalwedstrijd. Wini heeft een verontrustende ontmoeting in een van de vel...

18-08-2010 18:55

Braand!

Regiosoaps: Boven wotter - Braand!

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Braand!. De oude schuur van Derk is afgebrand. Wini heeft van vakantie heel vreemde souvenirs meegenomen. Jan Willem krijgt een mooie baan aangeboden.

13-08-2010 18:55

Aflevering 22

Regiosoaps: Boven wotter - Aflevering 22

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Mevrouw Hoeksema begint zich wel erg met Sicco te bemoeien. Bij Derk staat het water tot aan zijn lippen, hij weet niet meer wat hij moet doen. Wini begint zich dingen te...

12-08-2010 18:55

Aflevering 21

Regiosoaps: Boven wotter - Aflevering 21

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Sicco haalt gevaarlijke capriolen uit. Derk vermaakt zich best met zijn nieuwe vriendin en Wini probeert eindelijk haar demonen te lijf te gaan.

11-08-2010 18:55

Aflevering 20

Regiosoaps: Boven wotter - Aflevering 20

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Er ontstaat een grote discussie over de biogastorens die Derk op het land wil gaan zetten. Hij neemt Freek mee voor een uitje en ontmoet een oude vriendin. Jan Willem is ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Regiosoaps: Boven wotter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Regiosoaps: Boven wotter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Regiosoaps: Boven wotter bij Regiosoaps: Boven wotter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Regiosoaps: Boven wotter. Heb je een uitzending van Regiosoaps: Boven wotter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Regiosoaps: Boven wotter gemist

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Mw. Hoeksema heeft Sicco overgehaald om mee naarde notaris te gaan, Derks wereld stort in. Frederieke kan niet tegen haar verlies. Eindelijk vertelt Wini aan Derk hetware verhaal zal dit ze weer bij elkaar brengen ? En, is het nu echt voorbij?

Uitzending gemist van Regiosoaps: Boven wotter? Hier kun je alle uitzendingen van Regiosoaps: Boven wotter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 03-09-2010 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord