Programma gemist?

Regiosoap door over de botsing tussen de uit Groningse stad en naar het platteland. uit Afl.: Groutnis. op tv Eppo moet de uit huis geplaatst worden. Jan door Willem, Charlotte en uit Elodie gaan terug het naar Zoetermeer. naar Sicco heeft voor het iedereen een naar enorme verrassing in petto. En een er de komt toch nog een door bruiloft.

Regiosoap door over de botsing in tussen de Groningse op stad en met het platteland. Afl.: Bommen in Berend. Het tijdens plannetje van Stella met en Freek valt de bij Wini en naar Derk niet helemaal goed. Terwijl uit Derk een missie naar bij een schiettent in heeft, ziet de Wini Simon. Ze gaat op de op confrontatie met hem tijdens aan.

Regiosoap uit over de op tv botsing tussen de Groningse met stad en in het platteland. Afl.: Oardig schier. tijdens Stella en Freek gaan op tv samen op op tv stap. op Ze krijgen verrassend gezelschap en komen naar in een door heikele situatie van terecht. Wini en Derk een maken zich een zorgen om de een kinderen.

Regiosoap naar over de botsing tussen de in Groningse stad in en het platteland. Afl.: de een Pankouk. Derk moet een besluit het nemen over de toekomst met van Eppo. Jan op Willem lijkt op zijn eigen graf te door graven. Swaan de heeft goed tijdens nieuws voor Derk, maar op is Wini op daar ook blij een mee?

Regiosoap over uit de uit botsing tussen de Groningse stad en naar het platteland. in Afl.: in Kwoad grond. Derk heeft het heel de in zwaar. Simon probeert zijn een zin door te van drijven. Elodie stookt van flink tussen Freek en Charlotte. de Voor van Wini zijn naar er twee verrassingen in het petto, waarvan één door heel onaangenaam.

Regiosoap met over de door botsing tussen de Groningse stad en op in het platteland. Afl.: Nog nooit in zo donker. De met hoge de heren van de Eemshaven in roepen Jan Willem ter een verantwoording. in Jannie voelt zich heel de erg ziek en probeert wanhopig tijdens Derk te uit bereiken.

Regiosoap over door de botsing van tussen de Groningse stad en in het in platteland. Afl.: Op Biesterboan. Onder uit de Buitendijkers neemt op tv de onrust toe. in Sicco en Vrouw uit Sikkema gaan met de het hort op. Derk wil van van Wini nu eindelijk door weten of Freek op tv zijn zoon op tv is.

Regiosoap over de tijdens botsing op tussen de van Groningse stad en het een platteland. Afl.: Oet een mizze hakt. Met Derk en een door Jannie gaat het steeds een beter. Derk in doet nors tegen Freek, van die daar niets van op tv begrijpt. Wini komt erachter de dat er door iets met vreemds aan de met hand is met de met havenuitbreiding.

Regiosoap uit over de het botsing tussen de Groningse stad en het het platteland. door Afl.: Ain Wonderland. Sicco, op die op tv snel achteruit naar gaat, lijkt was in de het handen van Hoeksema. Daar met maakt Wini zich op tv zorgen om. op De sfeer van in het huis aan door de Zeeweg is niet de goed. Derk naar en Wini op tv praten eindelijk weer de eens.

Regiosoap over tijdens de een botsing tussen de Groningse stad tijdens en het platteland. tijdens Afl.: Petronen. Mevrouw Hoeksema op tv heeft uit een onderonsje met Simon. Jan met tijdens Willem installeert zich in zijn kantoor met in de Eemshaven. door de Een als grap bedoelde tijdens opmerking van Eddy van zet Derk aan het uit denken.

Regiosoap van over de botsing op tv tussen de Groningse in stad en het platteland. Afl.: met uit Kop der veur. in Derk probeert Jannie terug uit te winnen. Hij op tv neemt haar en met Eppo mee de naar een voetbalwedstrijd. Wini op heeft een op verontrustende ontmoeting in een van van de vele gangen op tv van het de stadion.

Regiosoap over de van botsing door tussen de Groningse stad het en het platteland. tijdens Afl.: Braand!. De naar oude schuur van met Derk is afgebrand. Wini tijdens heeft tijdens van vakantie op tv heel vreemde souvenirs meegenomen. Jan op Willem van krijgt een mooie baan het aangeboden.

Regiosoap over de uit botsing tussen in de Groningse stad door en het platteland. Mevrouw van tijdens Hoeksema begint zich wel erg met het op tv Sicco te bemoeien. op Bij Derk staat door het water tot aan zijn lippen, een met hij weet niet meer wat hij op een moet doen. Wini begint zich dingen op tv te tijdens herinneren. Derk en Jan Willem tijdens naar hebben een vreemde een ontmoeting.

Regiosoap op tv over de in botsing tussen de Groningse stad een en het platteland. van Sicco een haalt gevaarlijke capriolen uit. Derk uit vermaakt zich best een met zijn nieuwe op tv vriendin door en Wini probeert eindelijk haar demonen door op te lijf te door gaan.

Regiosoap over op de botsing tussen de tijdens Groningse stad met en het platteland. uit Er ontstaat een grote op tv het discussie over de van biogastorens die Derk op het de land wil gaan op zetten. Hij neemt uit Freek op mee voor een uitje op en ontmoet uit een oude vriendin. Jan naar Willem is met genezen. Meindert vindt Wini naar wel erg leuk en de naar meisjes vinden Meindert het wel de erg spannend.

juli 2017
03-09-2010 18:50

Groutnis

Regiosoaps: Boven wotter - Groutnis

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Groutnis. Eppo moet uit huis geplaatst worden. Jan Willem, Charlotte en Elodie gaan terug naar Zoetermeer. Sicco heeft voor iedereen een enorme verrassing in petto....

02-09-2010 18:50

Bommen Berend

Regiosoaps: Boven wotter - Bommen Berend

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Bommen Berend. Het plannetje van Stella en Freek valt bij Wini en Derk niet helemaal goed. Terwijl Derk een missie bij een schiettent heeft, ziet Wini Simon. Ze gaa...

01-09-2010 18:50

Oardig schier

Regiosoaps: Boven wotter - Oardig schier

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Oardig schier. Stella en Freek gaan samen op stap. Ze krijgen verrassend gezelschap en komen in een heikele situatie terecht. Wini en Derk maken zich zorgen om de k...

31-08-2010 18:50

Pankouk

Regiosoaps: Boven wotter - Pankouk

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Pankouk. Derk moet een besluit nemen over de toekomst van Eppo. Jan Willem lijkt zijn eigen graf te graven. Swaan heeft goed nieuws voor Derk, maar is Wini daar ook...

30-08-2010 18:50

Kwoad grond

Regiosoaps: Boven wotter - Kwoad grond

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Kwoad grond. Derk heeft het heel zwaar. Simon probeert zijn zin door te drijven. Elodie stookt flink tussen Freek en Charlotte. Voor Wini zijn er twee verrassingen ...

26-08-2010 19:00

Nog nooit zo donker

Regiosoaps: Boven wotter - Nog nooit zo donker

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Nog nooit zo donker. De hoge heren van de Eemshaven roepen Jan Willem ter verantwoording. Jannie voelt zich heel erg ziek en probeert wanhopig Derk te bereiken.

25-08-2010 18:50

Op Biesterboan

Regiosoaps: Boven wotter - Op Biesterboan

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Op Biesterboan. Onder de Buitendijkers neemt de onrust toe. Sicco en Vrouw Sikkema gaan de hort op. Derk wil van Wini nu eindelijk weten of Freek zijn zoon is.

24-08-2010 18:50

Oet mizze hakt

Regiosoaps: Boven wotter - Oet mizze hakt

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Oet mizze hakt. Met Derk en Jannie gaat het steeds beter. Derk doet nors tegen Freek, die daar niets van begrijpt. Wini komt erachter dat er iets vreemds aan de han...

23-08-2010 18:50

Ain Wonderland

Regiosoaps: Boven wotter - Ain Wonderland

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Ain Wonderland. Sicco, die snel achteruit gaat, lijkt was in de handen van Hoeksema. Daar maakt Wini zich zorgen om. De sfeer in het huis aan de Zeeweg is niet goed...

20-08-2010 18:55

Petronen

Regiosoaps: Boven wotter - Petronen

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Petronen. Mevrouw Hoeksema heeft een onderonsje met Simon. Jan Willem installeert zich in zijn kantoor in de Eemshaven. Een als grap bedoelde opmerking van Eddy zet...

19-08-2010 18:55

Kop der veur

Regiosoaps: Boven wotter - Kop der veur

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Kop der veur. Derk probeert Jannie terug te winnen. Hij neemt haar en Eppo mee naar een voetbalwedstrijd. Wini heeft een verontrustende ontmoeting in een van de vel...

18-08-2010 18:55

Braand!

Regiosoaps: Boven wotter - Braand!

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Afl.: Braand!. De oude schuur van Derk is afgebrand. Wini heeft van vakantie heel vreemde souvenirs meegenomen. Jan Willem krijgt een mooie baan aangeboden.

13-08-2010 18:55

Aflevering 22

Regiosoaps: Boven wotter - Aflevering 22

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Mevrouw Hoeksema begint zich wel erg met Sicco te bemoeien. Bij Derk staat het water tot aan zijn lippen, hij weet niet meer wat hij moet doen. Wini begint zich dingen te...

12-08-2010 18:55

Aflevering 21

Regiosoaps: Boven wotter - Aflevering 21

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Sicco haalt gevaarlijke capriolen uit. Derk vermaakt zich best met zijn nieuwe vriendin en Wini probeert eindelijk haar demonen te lijf te gaan.

11-08-2010 18:55

Aflevering 20

Regiosoaps: Boven wotter - Aflevering 20

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Er ontstaat een grote discussie over de biogastorens die Derk op het land wil gaan zetten. Hij neemt Freek mee voor een uitje en ontmoet een oude vriendin. Jan Willem is ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Regiosoaps: Boven wotter gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Regiosoaps: Boven wotter de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Regiosoaps: Boven wotter bij Regiosoaps: Boven wotter liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Regiosoaps: Boven wotter. Heb je een uitzending van Regiosoaps: Boven wotter gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Regiosoaps: Boven wotter gemist

Regiosoap over de botsing tussen de Groningse stad en het platteland. Mw. Hoeksema heeft Sicco overgehaald om mee naarde notaris te gaan, Derks wereld stort in. Frederieke kan niet tegen haar verlies. Eindelijk vertelt Wini aan Derk hetware verhaal zal dit ze weer bij elkaar brengen ? En, is het nu echt voorbij?

Uitzending gemist van Regiosoaps: Boven wotter? Hier kun je alle uitzendingen van Regiosoaps: Boven wotter kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 03-09-2010 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord