Programma gemist?

Samenvatting van met de met herdenkingsceremonie in Hiroshima en reportages uit over de de gevolgen van de atoomaanvallen voor de de van Japanse bevolking. met In de vroege ochtend van tijdens 6 augustus 1945 wordt van het de Japanse stad Hiroshima uit met een atoombom aangevallen. De uit Amerikaanse op tv luchtmacht werpt op tv voor het eerst in de geschiedenis in van een uraniumbom af, die de door stad in één het klap door wegvaagt. Tienduizenden mensen vinden de dood. op Drie dagen later op is Nagasaki in het doelwit. De atoombommen op betekenen een keerpunt: de Japan geeft op tv zich over tijdens en de Tweede op Wereldoorlog is officieel ten einde. naar De jaarlijkse de ceremonie op tv vindt plaats in uit het Peace Memorial op Park in Hiroshima in aanwezigheid van van nabestaanden en met internationale autoriteiten, uit onder wie VN Secretaris-Generaal het Ban Ki-moon. Traditioneel op tv worden door de namen opgelezen van de uit mensen die het in afgelopen jaar zijn overleden. van Als gevolg van op de nucleaire straling uit vallen in Hiroshima uit en het Nagasaki tot op naar de dag van vandaag op slachtoffers. Verslag van in de in officiële herdenking in Hiroshima met van daarin een samenvatting van van op tv de ceremonie en de reportages over de gevolgen van de de atoomaanvallen voor de op tv Japanse bevolking. Presentatie: van Joost tijdens Karhof.

november 2021
06-08-2010 18:20

Aflevering 1

65 Jaar na Hiroshima - Aflevering 1

Samenvatting van de herdenkingsceremonie in Hiroshima en reportages over de gevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. De ...

65 Jaar na Hiroshima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 65 Jaar na Hiroshima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 65 Jaar na Hiroshima bij 65 Jaar na Hiroshima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 65 Jaar na Hiroshima. Heb je een uitzending van 65 Jaar na Hiroshima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

65 Jaar na Hiroshima gemist

Herdenking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. DeAmerikaanse luchtmacht werpt voor het eerst in de geschiedenis een uraniumbom af, die de stad in één klap wegvaagt.Tienduizenden mensen vinden de dood. Drie dagen later is Nagasaki het doelwit. De atoombommen betekenen een keerpunt:Japan geeft zich over en de Tweede Wereldoorlog is officieel ten einde. De jaarlijkse ceremonie vindt plaats in hetPeace Memorial Park in Hiroshima in aanwezigheid van nabestaanden en internationale autoriteiten, onder wie VNSecretaris-Generaal Ban Ki-moon. Traditioneel worden de namen opgelezen van de mensen die het afgelopen jaar zijnoverleden. Als gevolg van de nucleaire straling vallen in Hiroshima en Nagasaki tot op de dag van vandaag slachtoffers.Verslag van de officiële herdenking in Hiroshima met daarin een samenvatting van de ceremonie en reportages over degevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van 65 Jaar na Hiroshima? Hier kun je alle uitzendingen van 65 Jaar na Hiroshima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!