Programma gemist?

Samenvatting naar van de herdenkingsceremonie in naar Hiroshima de en reportages over de gevolgen tijdens van het de atoomaanvallen voor uit de Japanse bevolking. In de vroege op tv van ochtend van 6 op augustus 1945 wordt het de Japanse stad door Hiroshima met een uit atoombom aangevallen. De uit Amerikaanse luchtmacht werpt voor het de eerst in de in geschiedenis een uraniumbom af, met op die de stad in één klap met wegvaagt. door Tienduizenden mensen vinden de dood. in Drie dagen naar later door is Nagasaki het naar doelwit. De atoombommen op betekenen een keerpunt: in Japan geeft zich uit over en de Tweede Wereldoorlog is uit officieel ten einde. de De een jaarlijkse ceremonie de vindt plaats in het Peace naar Memorial het Park in Hiroshima in aanwezigheid van van nabestaanden en internationale naar autoriteiten, onder wie met VN naar Secretaris-Generaal Ban Ki-moon. Traditioneel het worden de namen opgelezen het van de mensen door die het afgelopen met jaar zijn met overleden. Als gevolg van met uit de nucleaire straling vallen in Hiroshima van de en Nagasaki tot op de tijdens dag in van vandaag slachtoffers. Verslag van van de officiële het herdenking in Hiroshima met daarin de een samenvatting op van de op tv ceremonie en reportages over op tv de gevolgen van de de atoomaanvallen voor de naar de Japanse bevolking. Presentatie: Joost uit Karhof.

oktober 2020
06-08-2010 18:20

Aflevering 1

65 Jaar na Hiroshima - Aflevering 1

Samenvatting van de herdenkingsceremonie in Hiroshima en reportages over de gevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. De ...

65 Jaar na Hiroshima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 65 Jaar na Hiroshima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 65 Jaar na Hiroshima bij 65 Jaar na Hiroshima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 65 Jaar na Hiroshima. Heb je een uitzending van 65 Jaar na Hiroshima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

65 Jaar na Hiroshima gemist

Herdenking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. DeAmerikaanse luchtmacht werpt voor het eerst in de geschiedenis een uraniumbom af, die de stad in één klap wegvaagt.Tienduizenden mensen vinden de dood. Drie dagen later is Nagasaki het doelwit. De atoombommen betekenen een keerpunt:Japan geeft zich over en de Tweede Wereldoorlog is officieel ten einde. De jaarlijkse ceremonie vindt plaats in hetPeace Memorial Park in Hiroshima in aanwezigheid van nabestaanden en internationale autoriteiten, onder wie VNSecretaris-Generaal Ban Ki-moon. Traditioneel worden de namen opgelezen van de mensen die het afgelopen jaar zijnoverleden. Als gevolg van de nucleaire straling vallen in Hiroshima en Nagasaki tot op de dag van vandaag slachtoffers.Verslag van de officiële herdenking in Hiroshima met daarin een samenvatting van de ceremonie en reportages over degevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van 65 Jaar na Hiroshima? Hier kun je alle uitzendingen van 65 Jaar na Hiroshima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!