Programma gemist?

Samenvatting in van de herdenkingsceremonie uit in Hiroshima en uit reportages over de op gevolgen van de atoomaanvallen voor naar de Japanse bevolking. op tv In de vroege van ochtend uit van 6 augustus op 1945 wordt de Japanse naar stad Hiroshima met met een een atoombom aangevallen. De naar Amerikaanse luchtmacht werpt voor het met eerst in een de geschiedenis naar een uraniumbom af, die de stad in in één door klap wegvaagt. Tienduizenden op mensen vinden de uit dood. Drie dagen later een de is Nagasaki het doelwit. De atoombommen tijdens in betekenen een keerpunt: Japan geeft zich door van over en de een Tweede Wereldoorlog is officieel ten met einde. naar De jaarlijkse ceremonie vindt naar plaats in de het Peace Memorial Park in het Hiroshima in door aanwezigheid van nabestaanden en een internationale autoriteiten, onder door wie door VN Secretaris-Generaal Ban op tv Ki-moon. Traditioneel worden de tijdens namen opgelezen van de op tv mensen van die het afgelopen jaar in zijn overleden. Als met gevolg van de nucleaire tijdens straling vallen in Hiroshima in en Nagasaki op tot naar op de dag op van vandaag slachtoffers. Verslag van de het officiële herdenking op tv in Hiroshima in met daarin een samenvatting een van de ceremonie en naar reportages over de in gevolgen van uit de het atoomaanvallen voor de uit Japanse bevolking. Presentatie: de Joost Karhof.

juni 2021
06-08-2010 18:20

Aflevering 1

65 Jaar na Hiroshima - Aflevering 1

Samenvatting van de herdenkingsceremonie in Hiroshima en reportages over de gevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. De ...

65 Jaar na Hiroshima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 65 Jaar na Hiroshima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 65 Jaar na Hiroshima bij 65 Jaar na Hiroshima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 65 Jaar na Hiroshima. Heb je een uitzending van 65 Jaar na Hiroshima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

65 Jaar na Hiroshima gemist

Herdenking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. DeAmerikaanse luchtmacht werpt voor het eerst in de geschiedenis een uraniumbom af, die de stad in één klap wegvaagt.Tienduizenden mensen vinden de dood. Drie dagen later is Nagasaki het doelwit. De atoombommen betekenen een keerpunt:Japan geeft zich over en de Tweede Wereldoorlog is officieel ten einde. De jaarlijkse ceremonie vindt plaats in hetPeace Memorial Park in Hiroshima in aanwezigheid van nabestaanden en internationale autoriteiten, onder wie VNSecretaris-Generaal Ban Ki-moon. Traditioneel worden de namen opgelezen van de mensen die het afgelopen jaar zijnoverleden. Als gevolg van de nucleaire straling vallen in Hiroshima en Nagasaki tot op de dag van vandaag slachtoffers.Verslag van de officiële herdenking in Hiroshima met daarin een samenvatting van de ceremonie en reportages over degevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van 65 Jaar na Hiroshima? Hier kun je alle uitzendingen van 65 Jaar na Hiroshima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!