Programma gemist?

Samenvatting van de de herdenkingsceremonie in naar Hiroshima van en reportages over de gevolgen op van de atoomaanvallen het voor de Japanse bevolking. op tv In de van vroege ochtend van 6 op tv augustus 1945 wordt het de Japanse stad door Hiroshima met een met atoombom aangevallen. De het Amerikaanse luchtmacht werpt uit naar voor het eerst door in de geschiedenis een uraniumbom af, naar op tv die de stad op tv in één klap wegvaagt. Tienduizenden mensen uit vinden de tijdens dood. Drie op tv dagen later in is Nagasaki het doelwit. De atoombommen met in betekenen een keerpunt: de Japan geeft zich over en tijdens de Tweede door Wereldoorlog is officieel naar ten einde. De jaarlijkse tijdens ceremonie tijdens vindt plaats in het op tv Peace Memorial Park in Hiroshima met in in aanwezigheid van met nabestaanden en internationale autoriteiten, onder het wie VN in Secretaris-Generaal Ban tijdens Ki-moon. Traditioneel worden de op tv namen opgelezen van de in mensen op tv die het afgelopen jaar door zijn overleden. Als gevolg van door de nucleaire straling naar vallen op in Hiroshima en Nagasaki het tot op op tv de dag van het vandaag slachtoffers. Verslag van uit de officiële herdenking in op Hiroshima uit met daarin een met samenvatting van met de ceremonie en een reportages over de een gevolgen van de atoomaanvallen uit voor de op tv Japanse bevolking. Presentatie: Joost het Karhof.

maart 2021
06-08-2010 18:20

Aflevering 1

65 Jaar na Hiroshima - Aflevering 1

Samenvatting van de herdenkingsceremonie in Hiroshima en reportages over de gevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. De ...

65 Jaar na Hiroshima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 65 Jaar na Hiroshima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 65 Jaar na Hiroshima bij 65 Jaar na Hiroshima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 65 Jaar na Hiroshima. Heb je een uitzending van 65 Jaar na Hiroshima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

65 Jaar na Hiroshima gemist

Herdenking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. DeAmerikaanse luchtmacht werpt voor het eerst in de geschiedenis een uraniumbom af, die de stad in één klap wegvaagt.Tienduizenden mensen vinden de dood. Drie dagen later is Nagasaki het doelwit. De atoombommen betekenen een keerpunt:Japan geeft zich over en de Tweede Wereldoorlog is officieel ten einde. De jaarlijkse ceremonie vindt plaats in hetPeace Memorial Park in Hiroshima in aanwezigheid van nabestaanden en internationale autoriteiten, onder wie VNSecretaris-Generaal Ban Ki-moon. Traditioneel worden de namen opgelezen van de mensen die het afgelopen jaar zijnoverleden. Als gevolg van de nucleaire straling vallen in Hiroshima en Nagasaki tot op de dag van vandaag slachtoffers.Verslag van de officiële herdenking in Hiroshima met daarin een samenvatting van de ceremonie en reportages over degevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van 65 Jaar na Hiroshima? Hier kun je alle uitzendingen van 65 Jaar na Hiroshima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!