Programma gemist?

Samenvatting uit van de herdenkingsceremonie in Hiroshima een en reportages van over de gevolgen van op tv de atoomaanvallen uit voor het de Japanse bevolking. van In de vroege ochtend van 6 op augustus 1945 wordt door tijdens de Japanse stad Hiroshima tijdens met een uit atoombom aangevallen. De Amerikaanse luchtmacht werpt tijdens het voor het eerst in de tijdens geschiedenis een uraniumbom af, het die de door stad in één het klap wegvaagt. een Tienduizenden mensen vinden de dood. op Drie dagen later het naar is Nagasaki het doelwit. De atoombommen naar betekenen een keerpunt: een Japan naar geeft zich over en op tv de Tweede Wereldoorlog is met officieel ten einde. het De jaarlijkse ceremonie door de vindt plaats in het Peace uit Memorial van Park in Hiroshima in aanwezigheid van uit nabestaanden met en internationale autoriteiten, onder wie met VN Secretaris-Generaal tijdens Ban Ki-moon. Traditioneel worden een de op namen opgelezen van met de mensen die het in afgelopen jaar zijn tijdens overleden. met Als gevolg van de nucleaire straling door door vallen in Hiroshima en Nagasaki uit tot op de met dag op van vandaag slachtoffers. naar Verslag van de officiële op tv herdenking in tijdens Hiroshima met daarin een door samenvatting van de ceremonie en in reportages de over de gevolgen van van de atoomaanvallen voor op de Japanse tijdens bevolking. Presentatie: Joost het Karhof.

november 2020
06-08-2010 18:20

Aflevering 1

65 Jaar na Hiroshima - Aflevering 1

Samenvatting van de herdenkingsceremonie in Hiroshima en reportages over de gevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. De ...

65 Jaar na Hiroshima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 65 Jaar na Hiroshima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 65 Jaar na Hiroshima bij 65 Jaar na Hiroshima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 65 Jaar na Hiroshima. Heb je een uitzending van 65 Jaar na Hiroshima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

65 Jaar na Hiroshima gemist

Herdenking. In de vroege ochtend van 6 augustus 1945 wordt de Japanse stad Hiroshima met een atoombom aangevallen. DeAmerikaanse luchtmacht werpt voor het eerst in de geschiedenis een uraniumbom af, die de stad in één klap wegvaagt.Tienduizenden mensen vinden de dood. Drie dagen later is Nagasaki het doelwit. De atoombommen betekenen een keerpunt:Japan geeft zich over en de Tweede Wereldoorlog is officieel ten einde. De jaarlijkse ceremonie vindt plaats in hetPeace Memorial Park in Hiroshima in aanwezigheid van nabestaanden en internationale autoriteiten, onder wie VNSecretaris-Generaal Ban Ki-moon. Traditioneel worden de namen opgelezen van de mensen die het afgelopen jaar zijnoverleden. Als gevolg van de nucleaire straling vallen in Hiroshima en Nagasaki tot op de dag van vandaag slachtoffers.Verslag van de officiële herdenking in Hiroshima met daarin een samenvatting van de ceremonie en reportages over degevolgen van de atoomaanvallen voor de Japanse bevolking. Presentatie: Joost Karhof.

Uitzending gemist van 65 Jaar na Hiroshima? Hier kun je alle uitzendingen van 65 Jaar na Hiroshima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-08-2010 om 18:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!