Programma gemist?

Zoektocht naar een de verrassende, ontroerende een en van hilarische wereld achter naar de vele advertentieteksten in op koop- en verkoopsites! op tv Presentatie: Anita Witzier, Derk door Bolt, in Yvon Jaspers, Stefan Stasse, in Karin de Groot, uit Rob Kamphues.

november 2021
08-08-2010 17:25

Aflevering 52

Nederland te koop - Aflevering 52

Zoektocht naar de verrassende, ontroerende en hilarische wereld achter de vele advertentieteksten op koop- en verkoopsites! Presentatie: Anita Witzier, Derk Bolt, Yvon Jaspers, Stefan Stasse, Karin de Groot, Rob Kamphues.

Nederland te koop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland te koop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland te koop bij Nederland te koop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland te koop. Heb je een uitzending van Nederland te koop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland te koop gemist

In Nederland Te Koop gaan zes KRO-presentatoren op zoek naar de verhalenachter korte aanbiedingen in kranten, tijdschriften en op websites zoals Marktplaats.Derk Bolt, Karin de Groot, Yvon Jaspers, Rob Kamphues, Stefan Stasse en Anita Witzier worden ´s morgensgeconfronteerd met een advertentie en gaan vervolgens geheel onvoorbereid op zoek naar het dramatische of juistegrappige verhaal dat er schuil gaat achter de aankondiging. Uiteraard is te zien hoe ze alle zes ´s avonds verslaguitbrengen.

Uitzending gemist van Nederland te koop? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland te koop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-08-2010 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!