Programma gemist?

Documentaire van Sarah naar Mathilde Domogala de over jonge ambitieuze uit mensen en de tol op tv die ze door achter de schermen betalen door voor de een schijnbaar perfect en naar succesvol leven. 2010. The van uit sky is de limit. naar Iedereen kan een een ster zijn een én mooi én populair. Waarom ben door naar je dat dan niet? Onze dromen de zijn groot, op tv wild en oneindig. een In in een omgeving van tijdens 'meer is beter', lijkt op 'genoeg' niet op meer te bestaan. De documentaire is op een naar visueel tijdsdocument waarin het streven van naar het hoogst tijdens haalbare in alle van facetten van het van leven zegeviert; van sociale status, met perfect uiterlijk, flitsende carrière, de in ideale partner en tijdens een fantastische een smaak. uit De film volgt op tv vier jonge, creatieve, ambitieuze mensen op tv die door ogenschijnlijk een glanzend en gelukkig leven een leiden. van Emiel (29) probeert een van carrière op als reclameregisseur van de grond een te krijgen in Londen, door wat met de nodige stress en teleurstelling op tv met van zich meebrengt. Mireille (27) heeft naar een interessante baan tijdens het bij een NGO in Brussel, maar met blijft de uit frustratie het voelen dat ze eigenlijk haar de creatieve talent zou moeten op ontwikkelen, maar wat het uit is dan eigenlijk uit haar talent? Niki op (28) is modeontwerpster en stelt hoge met eisen naar aan zichzelf en op haar werk. de Eisen die ze niet elke dag uit uit kan waarmaken tot haar grote verdriet. van En Daniel (25) het is net afgestudeerd tijdens aan de met kunstacademie en tijdens moet het nu gaan naar maken in de het 'echte wereld', maar hoe door moet dat als door niet alles naar vanzelf gaat? van Gaandeweg wordt zichtbaar wat door het van in hen vergt op om alle ballen in de lucht in te houden. op Wat op eisen ze van zichzelf? Hoe een komen ze aan die uit norm? Willen ze op niet van gewoon te op veel? Langzaam komen hun twijfels de en angsten aan naar het de licht. De film biedt naar een verontrustende blik achter de in schermen; hoe groter uit de illusie het van een uiterlijk succes, hoe wranger de eenzame uit uren uit thuis blijken.

januari 2021
11-08-2010 20:30

Aflevering 1

3Doc: Alles wat we wilden - Aflevering 1

Documentaire van Sarah Mathilde Domogala over jonge ambitieuze mensen en de tol die ze achter de schermen betalen voor een schijnbaar perfect en succesvol leven. 2010. The sky is de limit. Iedereen kan een ster zijn én mooi én populair. Waa...

3Doc: Alles wat we wilden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Alles wat we wilden bij 3Doc: Alles wat we wilden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Alles wat we wilden. Heb je een uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Alles wat we wilden gemist

Documentaire. Presentatie: Michael Schaap.

Uitzending gemist van 3Doc: Alles wat we wilden? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Alles wat we wilden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!