Programma gemist?

Documentaire van het Sarah Mathilde Domogala een over jonge in ambitieuze mensen en de van tol een die ze achter de schermen van betalen een voor een schijnbaar perfect in en succesvol leven. 2010. The een de sky is de limit. Iedereen de kan een uit ster zijn én met mooi én populair. in Waarom ben je dat dan met niet? Onze door dromen de zijn groot, wild en tijdens oneindig. In een omgeving door van met 'meer is beter', tijdens lijkt 'genoeg' niet van meer te bestaan. De documentaire van is een visueel tijdsdocument met waarin in het streven naar uit het hoogst haalbare uit in alle facetten van het in door leven zegeviert; sociale status, perfect uiterlijk, in tijdens flitsende carrière, de ideale met partner en een fantastische van smaak. De met film volgt vier jonge, naar creatieve, ambitieuze mensen die met ogenschijnlijk een glanzend met de en gelukkig leven leiden. in Emiel (29) probeert met een carrière als door reclameregisseur van de grond de te krijgen in Londen, het een wat de nodige stress en teleurstelling uit met door zich meebrengt. Mireille (27) heeft met een interessante met baan naar bij een NGO door in Brussel, maar blijft de het frustratie op tv voelen dat ze eigenlijk haar met creatieve talent op tv zou moeten ontwikkelen, op maar wat is dan eigenlijk een haar uit talent? Niki (28) is modeontwerpster van en door stelt hoge in eisen aan zichzelf en haar werk. met Eisen die ze van niet elke van dag kan waarmaken tijdens tot op haar grote verdriet. En Daniel tijdens (25) op is net afgestudeerd aan door de kunstacademie het en moet het nu gaan op maken in de tijdens 'echte wereld', maar hoe een moet uit dat als niet alles vanzelf op tv gaat? Gaandeweg wordt de zichtbaar wat met het van hen door vergt om alle ballen in tijdens in de lucht te houden. naar Wat eisen ze van van zichzelf? Hoe tijdens komen ze aan uit die norm? van Willen ze niet van gewoon te veel? Langzaam op tv komen hun twijfels de en angsten het aan het licht. De naar film biedt een verontrustende in met blik achter de door schermen; hoe groter het de illusie van uiterlijk succes, een hoe op wranger de eenzame uren thuis in blijken.

september 2021
11-08-2010 20:30

Aflevering 1

3Doc: Alles wat we wilden - Aflevering 1

Documentaire van Sarah Mathilde Domogala over jonge ambitieuze mensen en de tol die ze achter de schermen betalen voor een schijnbaar perfect en succesvol leven. 2010. The sky is de limit. Iedereen kan een ster zijn én mooi én populair. Waa...

3Doc: Alles wat we wilden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Alles wat we wilden bij 3Doc: Alles wat we wilden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Alles wat we wilden. Heb je een uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Alles wat we wilden gemist

Documentaire. Presentatie: Michael Schaap.

Uitzending gemist van 3Doc: Alles wat we wilden? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Alles wat we wilden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!