Programma gemist?

Documentaire met van Sarah Mathilde Domogala over het jonge ambitieuze mensen van in en de tol die in ze achter de schermen op betalen voor in een schijnbaar perfect en succesvol tijdens leven. 2010. van The sky in is de limit. uit Iedereen kan een door ster zijn van én mooi én populair. Waarom ben naar je dat dan de niet? Onze een dromen zijn het groot, wild en oneindig. In door een omgeving van van 'meer is beter', de lijkt 'genoeg' niet een het meer te bestaan. De documentaire op is naar een visueel tijdsdocument waarin het streven een naar het het hoogst naar haalbare in alle het facetten van het leven zegeviert; sociale tijdens status, uit perfect uiterlijk, flitsende carrière, met de ideale van partner en een fantastische smaak. uit De film volgt met vier jonge, uit creatieve, ambitieuze mensen die de ogenschijnlijk een glanzend met en gelukkig door leven leiden. Emiel (29) met van probeert een carrière als reclameregisseur op van de op grond te krijgen in Londen, naar op wat de nodige stress en uit teleurstelling met zich meebrengt. het Mireille (27) door heeft een interessante in baan de bij een NGO de in Brussel, maar door blijft de frustratie de voelen dat ze uit eigenlijk haar creatieve talent zou tijdens moeten met ontwikkelen, maar wat uit is dan eigenlijk haar het talent? Niki (28) is een modeontwerpster door en stelt hoge eisen aan zichzelf de naar en haar werk. Eisen die met ze niet elke dag met kan waarmaken door tot haar grote verdriet. in En tijdens Daniel (25) op is net afgestudeerd de aan de kunstacademie en moet het op tv nu in gaan maken in door de 'echte wereld', maar op hoe het moet dat als door niet alles vanzelf het gaat? Gaandeweg wordt zichtbaar wat het op tv van hen op tv vergt om op alle ballen in de op tv lucht te het houden. Wat eisen ze van op tv zichzelf? Hoe met komen ze aan die uit norm? door Willen ze door niet gewoon te tijdens veel? Langzaam komen hun twijfels en de angsten aan in het door licht. De film biedt een op tv verontrustende blik achter een de schermen; hoe in groter een de illusie van de uiterlijk succes, hoe wranger het de eenzame op tv uren thuis blijken.

september 2020
11-08-2010 20:30

Aflevering 1

3Doc: Alles wat we wilden - Aflevering 1

Documentaire van Sarah Mathilde Domogala over jonge ambitieuze mensen en de tol die ze achter de schermen betalen voor een schijnbaar perfect en succesvol leven. 2010. The sky is de limit. Iedereen kan een ster zijn én mooi én populair. Waa...

3Doc: Alles wat we wilden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Alles wat we wilden bij 3Doc: Alles wat we wilden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Alles wat we wilden. Heb je een uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Alles wat we wilden gemist

Documentaire. Presentatie: Michael Schaap.

Uitzending gemist van 3Doc: Alles wat we wilden? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Alles wat we wilden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!