Programma gemist?

Documentaire een van Sarah Mathilde door Domogala over jonge ambitieuze naar mensen en de tol op van die ze achter de schermen naar betalen voor een op tv schijnbaar perfect uit en succesvol met leven. 2010. The sky is op tv de limit. Iedereen kan in een ster op zijn én mooi én naar het populair. Waarom ben uit je dat dan niet? Onze van dromen zijn tijdens groot, wild en oneindig. In de door een omgeving van 'meer is op tv beter', op tv lijkt 'genoeg' niet meer te van bestaan. De documentaire op is een visueel uit tijdsdocument waarin op het streven naar uit het hoogst haalbare in in alle facetten van op het op leven zegeviert; sociale status, perfect uiterlijk, met met flitsende carrière, de ideale een partner en met een fantastische smaak. De met film volgt tijdens vier jonge, creatieve, ambitieuze mensen uit die een ogenschijnlijk een glanzend en gelukkig de leven leiden. Emiel op (29) de probeert een carrière als reclameregisseur tijdens van de met grond te de krijgen in Londen, in wat de nodige stress en tijdens teleurstelling de met zich meebrengt. Mireille (27) heeft met een op tv interessante baan bij een met NGO in Brussel, maar van blijft van de frustratie voelen dat van ze eigenlijk een haar creatieve talent tijdens zou moeten ontwikkelen, maar in wat is dan eigenlijk het haar naar talent? Niki (28) is modeontwerpster het door en stelt hoge uit eisen aan zichzelf door en haar werk. een Eisen die ze van niet elke dag kan waarmaken tot van een haar grote verdriet. En op Daniel (25) is naar net afgestudeerd aan de op tv kunstacademie en moet tijdens het nu gaan maken tijdens in de het 'echte op wereld', maar hoe door moet dat als niet alles vanzelf door gaat? door Gaandeweg wordt van zichtbaar wat het van een hen vergt om door alle ballen in door de lucht te houden. op Wat eisen in ze van door zichzelf? Hoe komen ze aan van die norm? Willen in ze niet gewoon de te veel? het Langzaam komen hun door twijfels en angsten aan het door licht. De in film biedt een een verontrustende blik achter de naar schermen; hoe groter van uit de illusie van uiterlijk succes, hoe met wranger de eenzame een tijdens uren thuis blijken.

mei 2020
11-08-2010 20:30

Aflevering 1

3Doc: Alles wat we wilden - Aflevering 1

Documentaire van Sarah Mathilde Domogala over jonge ambitieuze mensen en de tol die ze achter de schermen betalen voor een schijnbaar perfect en succesvol leven. 2010. The sky is de limit. Iedereen kan een ster zijn én mooi én populair. Waa...

3Doc: Alles wat we wilden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Alles wat we wilden bij 3Doc: Alles wat we wilden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Alles wat we wilden. Heb je een uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Alles wat we wilden gemist

Documentaire. Presentatie: Michael Schaap.

Uitzending gemist van 3Doc: Alles wat we wilden? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Alles wat we wilden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!