Programma gemist?

Documentaire tijdens van Sarah Mathilde Domogala de over jonge ambitieuze mensen tijdens en de tol op die in ze achter de schermen betalen het voor naar een schijnbaar door perfect en succesvol leven. 2010. The door sky door is de het limit. Iedereen kan tijdens een ster zijn én mooi én met populair. de Waarom ben het je dat dan niet? Onze van dromen zijn in groot, wild en oneindig. In naar uit een omgeving van 'meer met is beter', op tv lijkt 'genoeg' niet meer te bestaan. de De documentaire is op een visueel tijdsdocument de waarin het streven het naar het door hoogst haalbare in alle op tv facetten van tijdens het leven zegeviert; sociale op status, perfect op tv uiterlijk, flitsende carrière, de door ideale partner en de een fantastische smaak. het De film volgt naar vier jonge, met creatieve, ambitieuze de mensen die ogenschijnlijk door een glanzend en gelukkig van leven leiden. Emiel op (29) met probeert een carrière als van reclameregisseur van de grond te de krijgen in tijdens Londen, naar wat de nodige stress en teleurstelling door met zich meebrengt. met op tv Mireille (27) heeft op tv een interessante baan bij met een NGO naar in Brussel, maar blijft de frustratie het de voelen dat ze eigenlijk haar met creatieve naar talent zou moeten ontwikkelen, maar wat het een is dan eigenlijk de haar talent? Niki (28) op tv is modeontwerpster en stelt hoge uit van eisen aan zichzelf en haar werk. door Eisen op tv die ze in niet elke dag kan het waarmaken tot haar naar grote verdriet. En tijdens Daniel (25) in is net afgestudeerd op aan de kunstacademie uit en moet het het nu gaan maken een in de 'echte van wereld', maar hoe door moet dat als niet alles door vanzelf gaat? Gaandeweg met wordt in zichtbaar wat het van hen in vergt om alle ballen een in de lucht de uit te houden. Wat naar eisen ze van zichzelf? Hoe uit komen in ze aan die norm? op Willen ze niet gewoon te door veel? Langzaam door komen hun twijfels en de angsten de aan het in licht. De film op biedt een verontrustende blik achter de op schermen; hoe de groter de illusie van de uiterlijk succes, hoe een door wranger de eenzame uren thuis van blijken.

mei 2021
11-08-2010 20:30

Aflevering 1

3Doc: Alles wat we wilden - Aflevering 1

Documentaire van Sarah Mathilde Domogala over jonge ambitieuze mensen en de tol die ze achter de schermen betalen voor een schijnbaar perfect en succesvol leven. 2010. The sky is de limit. Iedereen kan een ster zijn én mooi én populair. Waa...

3Doc: Alles wat we wilden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Alles wat we wilden bij 3Doc: Alles wat we wilden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Alles wat we wilden. Heb je een uitzending van 3Doc: Alles wat we wilden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Alles wat we wilden gemist

Documentaire. Presentatie: Michael Schaap.

Uitzending gemist van 3Doc: Alles wat we wilden? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Alles wat we wilden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-08-2010 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!