Programma gemist?

Live met verslag. SAIL Amsterdam 2010: het het de grootste publieksevenement van Nederland en van één van van de grootste maritieme manifestaties ter het door wereld. Aandacht voor door de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van op tv de Clipper van Stad Amsterdam, met prins van Willem-Alexander aan een boord, varen tientallen grote in zeilschepen naar de in Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers een Marieke een de Vries, Jeroen Wollaars, met Mélinde Kassens en door Eva een Jinek staan langs de route door van de SAIL van IN Parade. De naar uitzending bevat onder meer op tv reportages over op het schutten van de in schepen bij de op met sluizen van IJmuiden en een videologboek op de van het 62 meter lange door schip Wylde het Swan op volle zee. Marieke tijdens de een Vries is in door IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de een parade bij Pont het Buitenhuizen aan het in Noordzeekanaal met en Mélinde Kassens staat in op het dak van een het Amsterdamse op tv havengebouw. Eva Jinek, naar tenslotte, doet tijdens vanaf een op tv boot op het water in van de Amsterdamse IJ-haven verslag met het van de intocht. Presentatie: het Joost Karhoff.

Live naar verslag. SAIL met Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van een Nederland en in één van de grootste op tv maritieme manifestaties in ter wereld. Aandacht het voor de met SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van tijdens de met Clipper Stad Amsterdam, een met prins Willem-Alexander van aan boord, varen een tientallen grote het zeilschepen naar de naar Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke van de Vries, Jeroen Wollaars, Mélinde op Kassens van en Eva naar Jinek staan langs de route de van de SAIL IN van Parade. De uitzending op een bevat onder meer naar reportages over het schutten van de een schepen bij de de het sluizen van IJmuiden uit en een videologboek van het op tv 62 uit meter lange schip op Wylde Swan op de volle zee. Marieke de Vries op tv is in IJmuiden, Jeroen van Wollaars een volgt de parade bij Pont uit Buitenhuizen aan het tijdens uit Noordzeekanaal en Mélinde Kassens op staat op in het dak van het Amsterdamse het havengebouw. Eva met Jinek, tenslotte, doet vanaf op een boot op met het water van met de Amsterdamse IJ-haven in verslag van de in intocht. het Presentatie: Joost Karhoff.

mei 2020
19-08-2010 19:00

Aflevering 2

NOS Sail 2010 - Aflevering 2

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

19-08-2010 13:00

Aflevering 1

NOS Sail 2010 - Aflevering 1

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

NOS Sail 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail 2010 bij NOS Sail 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail 2010. Heb je een uitzending van NOS Sail 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail 2010 gemist

Verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritiememanifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prinsWillem-Alexander aan boord, varen tientallen grote zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke deVries, Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva Jinek staan langs de route van de SAIL IN Parade. De uitzending bevatonder meer reportages over het schutten van de schepen bij de sluizen van IJmuiden en een videologboek van het 62 meterlange schip Wylde Swan op volle zee. Marieke de Vries is in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de parade bij PontBuitenhuizen aan het Noordzeekanaal en Mélinde Kassens staat op het dak van het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek,tenslotte, doet vanaf een boot op het water van de Amsterdamse IJ-haven verslag van de intocht.

Uitzending gemist van NOS Sail 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!