Programma gemist?

Live verslag. uit SAIL Amsterdam 2010: naar het grootste door publieksevenement van Nederland en op één uit van de grootste maritieme manifestaties ter uit wereld. Aandacht voor door een de SAIL-IN Parade. Onder door aanvoering van door de Clipper Stad Amsterdam, met prins naar Willem-Alexander aan op tv boord, uit varen tientallen grote zeilschepen op naar de het Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke de op Vries, Jeroen op Wollaars, Mélinde de Kassens en Eva Jinek staan langs tijdens de route van op tv tijdens de SAIL IN uit Parade. De uitzending bevat onder in meer door reportages over het schutten van op tv de de schepen bij de sluizen van van IJmuiden en een in videologboek van het de 62 meter lange op tv schip Wylde Swan op het volle zee. Marieke met de op tv Vries is uit in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de van parade bij Pont de Buitenhuizen aan het het Noordzeekanaal en een Mélinde Kassens op staat op van het dak van in het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek, tenslotte, naar doet vanaf een op tv boot op naar het water van een de Amsterdamse IJ-haven verslag van van de van intocht. Presentatie: Joost tijdens Karhoff.

Live verslag. SAIL een Amsterdam het 2010: het grootste op publieksevenement van van Nederland en één van de grootste het maritieme manifestaties op ter wereld. Aandacht voor op tv de SAIL-IN van Parade. Onder aanvoering op van de Clipper Stad op tv de Amsterdam, met prins Willem-Alexander aan boord, van een varen tientallen grote zeilschepen naar in de van Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke de tijdens Vries, Jeroen Wollaars, Mélinde op Kassens op en Eva Jinek door staan langs de route een van de naar SAIL IN Parade. De met uitzending bevat onder meer tijdens op reportages over het schutten van de het schepen bij de op tv sluizen van IJmuiden naar van en een videologboek in van het 62 meter lange door schip Wylde tijdens Swan op volle zee. Marieke naar de Vries tijdens is met in IJmuiden, Jeroen naar Wollaars volgt de parade bij Pont op tv Buitenhuizen aan het door van Noordzeekanaal en Mélinde Kassens naar staat op het dak de van het Amsterdamse havengebouw. het Eva Jinek, het tenslotte, doet met vanaf een boot op van het water van naar de Amsterdamse IJ-haven op verslag een van de intocht. door Presentatie: Joost Karhoff.

oktober 2021
19-08-2010 19:00

Aflevering 2

NOS Sail 2010 - Aflevering 2

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

19-08-2010 13:00

Aflevering 1

NOS Sail 2010 - Aflevering 1

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

NOS Sail 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail 2010 bij NOS Sail 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail 2010. Heb je een uitzending van NOS Sail 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail 2010 gemist

Verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritiememanifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prinsWillem-Alexander aan boord, varen tientallen grote zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke deVries, Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva Jinek staan langs de route van de SAIL IN Parade. De uitzending bevatonder meer reportages over het schutten van de schepen bij de sluizen van IJmuiden en een videologboek van het 62 meterlange schip Wylde Swan op volle zee. Marieke de Vries is in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de parade bij PontBuitenhuizen aan het Noordzeekanaal en Mélinde Kassens staat op het dak van het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek,tenslotte, doet vanaf een boot op het water van de Amsterdamse IJ-haven verslag van de intocht.

Uitzending gemist van NOS Sail 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!