Programma gemist?

Live verslag. van SAIL Amsterdam 2010: tijdens het grootste publieksevenement van naar Nederland en één van een van de grootste maritieme manifestaties de ter wereld. Aandacht voor van tijdens de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van van de Clipper Stad een Amsterdam, met op tv prins naar Willem-Alexander aan boord, varen tientallen met grote in zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. een Verslaggevers Marieke de door Vries, op tv Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en op Eva Jinek naar staan langs de route op tv van de SAIL met IN Parade. De uitzending uit op tv bevat onder meer reportages door over het schutten van de de het schepen bij de sluizen van tijdens IJmuiden en een het videologboek van het 62 van meter lange schip het Wylde een Swan op volle op zee. Marieke de Vries naar is op tv in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt op de parade het bij Pont Buitenhuizen aan het de uit Noordzeekanaal en Mélinde in Kassens staat op het dak van van het Amsterdamse havengebouw. door Eva Jinek, tenslotte, uit doet door vanaf een op boot op het water van de op tv Amsterdamse IJ-haven naar verslag van naar de intocht. Presentatie: Joost uit Karhoff.

Live het verslag. SAIL door Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement tijdens van Nederland en één op van de door grootste maritieme manifestaties de ter wereld. Aandacht met voor de op tv SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van met van de Clipper Stad uit Amsterdam, met prins door Willem-Alexander aan boord, uit varen tientallen grote zeilschepen naar de tijdens Amsterdamse in IJ-haven. Verslaggevers het Marieke de Vries, Jeroen Wollaars, tijdens Mélinde Kassens en de Eva op Jinek staan langs de de route van op tv de SAIL IN op Parade. De uitzending bevat van onder meer in reportages over het schutten van tijdens de schepen bij de de op sluizen van IJmuiden en een met videologboek naar van het 62 meter lange schip een Wylde Swan op met volle zee. Marieke tijdens de Vries tijdens is in IJmuiden, Jeroen op tv Wollaars volgt in de met parade bij Pont Buitenhuizen aan het op tv Noordzeekanaal en in Mélinde Kassens staat tijdens op met het dak van het met Amsterdamse havengebouw. door Eva Jinek, tenslotte, doet vanaf een in boot op de het door water van de Amsterdamse IJ-haven verslag in van de intocht. een Presentatie: Joost een Karhoff.

september 2020
19-08-2010 19:00

Aflevering 2

NOS Sail 2010 - Aflevering 2

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

19-08-2010 13:00

Aflevering 1

NOS Sail 2010 - Aflevering 1

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

NOS Sail 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail 2010 bij NOS Sail 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail 2010. Heb je een uitzending van NOS Sail 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail 2010 gemist

Verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritiememanifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prinsWillem-Alexander aan boord, varen tientallen grote zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke deVries, Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva Jinek staan langs de route van de SAIL IN Parade. De uitzending bevatonder meer reportages over het schutten van de schepen bij de sluizen van IJmuiden en een videologboek van het 62 meterlange schip Wylde Swan op volle zee. Marieke de Vries is in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de parade bij PontBuitenhuizen aan het Noordzeekanaal en Mélinde Kassens staat op het dak van het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek,tenslotte, doet vanaf een boot op het water van de Amsterdamse IJ-haven verslag van de intocht.

Uitzending gemist van NOS Sail 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!