Programma gemist?

Live verslag. SAIL een door Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van het Nederland en één tijdens van de van grootste maritieme manifestaties ter met wereld. van Aandacht voor tijdens de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering uit van de door Clipper Stad Amsterdam, met prins op op Willem-Alexander aan boord, varen tientallen met grote zeilschepen de naar de een Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke de Vries, naar Jeroen Wollaars, in Mélinde Kassens van en Eva op tv Jinek staan langs de route een van op tv de SAIL IN Parade. De uitzending tijdens bevat onder meer met reportages over het tijdens schutten van door de schepen op tv bij de sluizen van IJmuiden met en een de videologboek van het 62 het meter lange het schip Wylde met Swan op volle zee. Marieke naar de Vries naar is in IJmuiden, het Jeroen Wollaars volgt door de in parade bij Pont Buitenhuizen aan het in Noordzeekanaal en tijdens Mélinde Kassens staat op naar het tijdens dak van het tijdens Amsterdamse havengebouw. het Eva Jinek, tenslotte, doet vanaf een in op boot op het water van de op tijdens Amsterdamse IJ-haven verslag het van de intocht. met Presentatie: Joost Karhoff.

Live een verslag. SAIL Amsterdam 2010: het door grootste met publieksevenement van Nederland en het één naar van de grootste maritieme manifestaties ter met op wereld. Aandacht voor van de SAIL-IN Parade. Onder op aanvoering van de van Clipper Stad Amsterdam, door met prins Willem-Alexander aan boord, op tv varen tientallen grote op van zeilschepen naar de op tv Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke de Vries, naar Jeroen op tv Wollaars, Mélinde Kassens en door Eva Jinek staan langs op tv de route van tijdens de SAIL in IN Parade. door De uitzending door bevat onder meer reportages over het uit schutten van de uit schepen bij de van sluizen de van IJmuiden en op tv een videologboek van het 62 met meter lange schip door Wylde Swan uit op volle zee. Marieke de de Vries is een in IJmuiden, Jeroen het Wollaars volgt met de parade bij Pont met Buitenhuizen het aan het met Noordzeekanaal en Mélinde Kassens op tv staat op op het dak van het Amsterdamse havengebouw. uit een Eva Jinek, tenslotte, op tv doet vanaf een boot op van het water van naar de Amsterdamse IJ-haven verslag met van de met intocht. Presentatie: Joost de Karhoff.

mei 2021
19-08-2010 19:00

Aflevering 2

NOS Sail 2010 - Aflevering 2

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

19-08-2010 13:00

Aflevering 1

NOS Sail 2010 - Aflevering 1

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

NOS Sail 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail 2010 bij NOS Sail 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail 2010. Heb je een uitzending van NOS Sail 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail 2010 gemist

Verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritiememanifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prinsWillem-Alexander aan boord, varen tientallen grote zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke deVries, Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva Jinek staan langs de route van de SAIL IN Parade. De uitzending bevatonder meer reportages over het schutten van de schepen bij de sluizen van IJmuiden en een videologboek van het 62 meterlange schip Wylde Swan op volle zee. Marieke de Vries is in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de parade bij PontBuitenhuizen aan het Noordzeekanaal en Mélinde Kassens staat op het dak van het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek,tenslotte, doet vanaf een boot op het water van de Amsterdamse IJ-haven verslag van de intocht.

Uitzending gemist van NOS Sail 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!