Programma gemist?

Live verslag. SAIL tijdens Amsterdam op 2010: het het grootste publieksevenement van op Nederland en één tijdens van de grootste maritieme een manifestaties ter wereld. op Aandacht voor de SAIL-IN Parade. op Onder aanvoering van door de Clipper uit Stad Amsterdam, op tv met prins Willem-Alexander aan met boord, tijdens varen tientallen grote naar zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. naar Verslaggevers Marieke de Vries, een Jeroen Wollaars, Mélinde de Kassens en Eva op tv door Jinek staan langs de route van het de SAIL IN de Parade. De van uitzending naar bevat onder meer reportages over op het schutten van de door schepen bij de met sluizen van IJmuiden naar en naar een videologboek met van het 62 meter lange op schip Wylde Swan op op volle zee. op tv Marieke de Vries de is in IJmuiden, Jeroen op Wollaars naar volgt de parade bij Pont uit Buitenhuizen van aan het van Noordzeekanaal en Mélinde uit Kassens staat op een het dak van het Amsterdamse in havengebouw. Eva op Jinek, tenslotte, doet vanaf op tv een door boot op het water van de het uit Amsterdamse IJ-haven verslag van de naar intocht. Presentatie: Joost van Karhoff.

Live met verslag. SAIL Amsterdam van 2010: het grootste publieksevenement op tv van Nederland en een één van de grootste op maritieme door manifestaties ter wereld. Aandacht voor tijdens door de SAIL-IN Parade. Onder in aanvoering van de Clipper het Stad Amsterdam, met met prins Willem-Alexander op tv aan boord, varen in tientallen grote zeilschepen een naar de Amsterdamse van IJ-haven. Verslaggevers Marieke de Vries, een Jeroen door Wollaars, Mélinde Kassens en de Eva Jinek staan op tv langs de route van van de SAIL met IN Parade. De op uitzending bevat onder uit meer reportages over naar het schutten van de de schepen bij de naar de sluizen van IJmuiden en een videologboek met op tv van het 62 meter lange uit schip Wylde van Swan op volle uit zee. Marieke de op Vries is in IJmuiden, Jeroen de Wollaars volgt de door parade bij Pont het Buitenhuizen een aan het Noordzeekanaal en op Mélinde Kassens naar staat op het dak tijdens van het op tv Amsterdamse havengebouw. Eva naar Jinek, tenslotte, doet vanaf met een het boot op het water van op de Amsterdamse IJ-haven met verslag met van de intocht. Presentatie: Joost een Karhoff.

januari 2021
19-08-2010 19:00

Aflevering 2

NOS Sail 2010 - Aflevering 2

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

19-08-2010 13:00

Aflevering 1

NOS Sail 2010 - Aflevering 1

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

NOS Sail 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail 2010 bij NOS Sail 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail 2010. Heb je een uitzending van NOS Sail 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail 2010 gemist

Verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritiememanifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prinsWillem-Alexander aan boord, varen tientallen grote zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke deVries, Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva Jinek staan langs de route van de SAIL IN Parade. De uitzending bevatonder meer reportages over het schutten van de schepen bij de sluizen van IJmuiden en een videologboek van het 62 meterlange schip Wylde Swan op volle zee. Marieke de Vries is in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de parade bij PontBuitenhuizen aan het Noordzeekanaal en Mélinde Kassens staat op het dak van het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek,tenslotte, doet vanaf een boot op het water van de Amsterdamse IJ-haven verslag van de intocht.

Uitzending gemist van NOS Sail 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!