Programma gemist?

Live uit verslag. SAIL op Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement naar van Nederland en één op tv met van de grootste maritieme manifestaties ter met wereld. Aandacht van voor naar de SAIL-IN Parade. Onder naar aanvoering van de Clipper Stad door door Amsterdam, met prins Willem-Alexander het aan boord, varen tientallen naar grote zeilschepen op naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers op tv Marieke op tv de Vries, Jeroen Wollaars, de Mélinde Kassens en Eva in Jinek staan de langs een de route van de op tv SAIL IN uit Parade. De uitzending bevat onder meer door van reportages over het schutten van van de schepen bij de het sluizen van IJmuiden met en een het videologboek van het 62 tijdens het meter lange schip door Wylde Swan op de volle zee. Marieke de Vries door is in naar IJmuiden, Jeroen Wollaars op volgt de parade bij Pont een op tv Buitenhuizen aan het de Noordzeekanaal en Mélinde van Kassens staat op het dak de van het Amsterdamse havengebouw. de Eva de Jinek, tenslotte, doet de vanaf een boot op het een water van het de op tv Amsterdamse IJ-haven verslag in van de intocht. Presentatie: Joost tijdens Karhoff.

Live naar verslag. SAIL Amsterdam 2010: de het grootste publieksevenement een van Nederland en één het van de van grootste maritieme manifestaties ter een wereld. Aandacht voor de de SAIL-IN met Parade. Onder aanvoering tijdens van de Clipper Stad tijdens Amsterdam, met het prins in Willem-Alexander aan boord, varen tientallen grote op het zeilschepen naar de op tv Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke uit de Vries, in Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva de Jinek staan langs op tv de route tijdens van de SAIL door IN Parade. De uitzending een bevat onder in meer reportages over het een schutten van naar de het schepen bij de tijdens sluizen van IJmuiden tijdens en een videologboek van het 62 naar op tv meter lange schip Wylde Swan op tijdens tijdens volle zee. Marieke de op tv Vries is in in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de op parade de bij Pont Buitenhuizen het aan het Noordzeekanaal op tv en Mélinde in Kassens staat op het in dak van het Amsterdamse havengebouw. een van Eva Jinek, tenslotte, doet een vanaf een boot een op het op tv water van de Amsterdamse met IJ-haven verslag van de uit intocht. Presentatie: Joost tijdens Karhoff.

oktober 2019
19-08-2010 19:00

Aflevering 2

NOS Sail 2010 - Aflevering 2

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

19-08-2010 13:00

Aflevering 1

NOS Sail 2010 - Aflevering 1

Live verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritieme manifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prins Willem-Ale...

NOS Sail 2010 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Sail 2010 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Sail 2010 bij NOS Sail 2010 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Sail 2010. Heb je een uitzending van NOS Sail 2010 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Sail 2010 gemist

Verslag. SAIL Amsterdam 2010: het grootste publieksevenement van Nederland en één van de grootste maritiememanifestaties ter wereld. Aandacht voor de SAIL-IN Parade. Onder aanvoering van de Clipper Stad Amsterdam, met prinsWillem-Alexander aan boord, varen tientallen grote zeilschepen naar de Amsterdamse IJ-haven. Verslaggevers Marieke deVries, Jeroen Wollaars, Mélinde Kassens en Eva Jinek staan langs de route van de SAIL IN Parade. De uitzending bevatonder meer reportages over het schutten van de schepen bij de sluizen van IJmuiden en een videologboek van het 62 meterlange schip Wylde Swan op volle zee. Marieke de Vries is in IJmuiden, Jeroen Wollaars volgt de parade bij PontBuitenhuizen aan het Noordzeekanaal en Mélinde Kassens staat op het dak van het Amsterdamse havengebouw. Eva Jinek,tenslotte, doet vanaf een boot op het water van de Amsterdamse IJ-haven verslag van de intocht.

Uitzending gemist van NOS Sail 2010? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Sail 2010 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 19-08-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!