Programma gemist?

Serie reportages. tijdens Hiba, Ismael en uit Shamiro ontdekken de bijzondere plekken uit en gebouwen in ons land. Deze een plekken herinneren het aan de met gebeurtenissen die onze huidige samenleving door gemaakt hebben op tv tot wat het zij vandaag de dag een is. Het een leven dat ze in Nederland de hebben, is niet uit zo met vanzelfsprekend als de in drie dachten; daar zijn door allerlei ontwikkelingen het aan vooraf gegaan. Afl.: Waar naar is met er gestreden door voor de rechten van de vrouw?. de Dat de Hibat nu in als vrouw alle kansen en in keuzevrijheid heeft is niet door vanzelfsprekend. Vroeger kon in je als ondernemende uit en zelfstandige in vrouw het best non van worden. Dat doet met nu op tv bijna niemand meer, omdat door we sinds Aletta op Jacobs en de in huishoudschool zelf een opleiding op tv tijdens kunnen kiezen. Vrouwen op hebben zelfs geen man meer tijdens nodig op als ze willen op genieten van seks. Dat blijkt naar in de tijdens eerste vrouwelijke de seksshop van Nederland. Daar moeten in Ismael en de Shamiro wel even op van slikken.

Serie reportages. Hiba, op Ismael van en Shamiro ontdekken bijzondere plekken de op en gebouwen in ons op land. Deze plekken herinneren tijdens aan de gebeurtenissen naar die onze huidige samenleving naar gemaakt hebben naar tot wat uit zij vandaag de tijdens dag is. Het leven uit dat ze in door Nederland uit hebben, is niet zo op vanzelfsprekend als de drie met dachten; in daar zijn allerlei met ontwikkelingen aan vooraf gegaan. Afl.: Hoe op het leven wij met op de dreiging van het water?. Shamiro, naar Hibat en naar Ismael ontdekken met dat we de eigenlijk in een tijdens grote badkuip leven, met waar het grondwater constant moet op tv worden op weggepompt. Anders loopt het halve land een onder op en krijgen we een uit tweede de watersnoodramp. Doodeng eigenlijk. Gelukkig bouwen we op nu drijvende huizen het met en zijn er zelfs plannen met voor drijvende steden! Laat tijdens het water uit maar komen, we lusten een het de rauw.

Serie reportages. van Hiba, Ismael en Shamiro tijdens tijdens ontdekken bijzondere plekken en gebouwen door in uit ons land. Deze plekken herinneren aan op de gebeurtenissen op tv die onze een huidige samenleving de gemaakt hebben tot wat zij vandaag een de dag is. op op Het leven dat ze in Nederland een hebben, is door niet uit zo vanzelfsprekend als in de drie dachten; daar zijn allerlei van ontwikkelingen aan een vooraf gegaan. de Afl.: Hoe is de jeugdcultuur de ontstaan?. Hibat, Shamiro van en de Ismael genieten ervan van jong te zijn, op maar dat was vroeger wel uit anders. Kinderen uit moesten meewerken in op de fabriek, kregen op enorme hoeveelheden pap te een eten in hun naar vakantie door en jongeren bestonden niet van eens. Totdat er van in naar Amsterdam een groep jongeren de aandacht uit tijdens opeiste. Sindsdien mogen door we onbeperkt jong zijn uit en worden er zelfs speciale het jongerenhonken het voor ons in gebouwd. Zijn we daarin de doorgeschoten?

Serie door reportages. Hiba, Ismael de en Shamiro in ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in van ons een land. Deze een plekken herinneren aan de gebeurtenissen op tv die onze huidige op tv samenleving gemaakt hebben het tot wat zij door vandaag de op tv dag is. Het leven dat op tv ze in een Nederland hebben, een is niet zo vanzelfsprekend als tijdens de de drie dachten; daar zijn allerlei uit van ontwikkelingen aan vooraf gegaan. Afl.: Hoe naar de verdedigen we ons tegen uit de vijand?. Oorlog is iets uit van het vroeger, maar als je tijdens goed kijkt zie de je overal in een het land op nog de sporen van verdedigingswerken: de kastelen, met forten, bunkers. een Verstopt onder de Amsterdamse metro zit uit de zelfs een gigantische het schuilkelder tegen de neutronenbom. Nooit geweten! op tv Gelukkig is van deze nooit op tv gebruikt. Maar hoe verdedigen we op ons tegenwoordig tegen een nieuwe met vijanden?

Serie reportages. Hiba, uit Ismael het en Shamiro de ontdekken bijzondere plekken en gebouwen van in ons land. Deze een op plekken herinneren aan de gebeurtenissen die door onze huidige een samenleving in gemaakt hebben tot wat zij vandaag de de tijdens dag is. tijdens Het leven dat ze in Nederland het van hebben, is niet zo met vanzelfsprekend als de drie een dachten; naar daar zijn allerlei ontwikkelingen aan vooraf van gegaan. een Afl.: Welke rol op spelen de doden in op tv ons de leven?. Hiba ging met haast over haar nek toen ze op tv oog in van oog in stond met een de lijk van 400 jaar een oud. De uit dood is eng en moet je van een zo ver mogelijk van je in vandaan houden. Dat was in vroeger in wel anders. Toen waren het er allerlei uit gebruiken en rituelen. Je gaf de bijvoorbeeld bij je van huwelijk tijdens al een lijkkleed aan in je kersverse tijdens partner. Tegenwoordig het worden de gekste grafmonumenten gemaakt, zoals tijdens een op tv paarse schedel waar op je in kan de liggen.

Serie reportages. Hiba, op tv met Ismael en Shamiro de ontdekken bijzondere plekken en van gebouwen in ons land. in Deze van plekken herinneren aan de op tv gebeurtenissen die onze het huidige samenleving gemaakt hebben naar tot tijdens wat zij vandaag de dag een is. Het leven op dat ze in Nederland op hebben, het is niet zo vanzelfsprekend als op de drie door dachten; daar in zijn allerlei ontwikkelingen aan vooraf van op tv gegaan. Afl.: Hoe op tv vinden we dat we boeven met moeten straffen?. Ismael werd uit op uit elkaar getrokken in een middeleeuwse op tv martelkamer, Shamiro zat op tv opgesloten in het een isoleercel door en Hiba moest een tbs'er op de hand schudden. uit De confrontatie met door boeven, uit schurken en criminelen maakte op veel los. Vooral tijdens de het vele geluiden achter honderden gesloten in celdeuren in de koepelgevangenis door naar waren indrukwekkend. Je zou op maar leven een in een gevangenis!

Serie reportages. Hiba, tijdens op Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere van plekken en naar gebouwen in ons land. door Deze plekken het herinneren aan uit de gebeurtenissen die onze de huidige samenleving het gemaakt hebben tot wat uit zij vandaag de dag op tv is. op tv Het leven dat ze in Nederland van hebben, is niet met zo door vanzelfsprekend als van de drie dachten; daar naar zijn allerlei ontwikkelingen aan van vooraf van gegaan. Afl.: Hoe tijdens reageren we op komst van door verschillende culturen?. Hiba uit en Ismael zijn van naar oorsprong in Marokkaans en van Shamiro Surinaams. Al eeuwenlang komen tijdens buitenlanders naar Nederland om in hier een met beter op leven in vrijheid op te de bouwen. een De Nederlanders reageerden daar heel met wisselend op. Soms konden door we hun kennis uit en naar vakmanschap goed gebruiken, zoals uit met de Joden de en de naar Hugenoten. Maar soms ook wisten in we door niet goed wat we in ermee met aan moesten, zoals met de Molukkers tijdens naar en de Surinamers. Zijn wij eigenlijk op tv wel zo'n tolerant naar op tv land?

Serie reportages. Hiba, van naar Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken de en naar gebouwen in ons land. Deze uit op tv plekken herinneren aan tijdens de gebeurtenissen die onze op huidige samenleving van gemaakt hebben tot wat in zij vandaag tijdens de dag is. Het met leven dat naar ze in Nederland hebben, op is niet zo vanzelfsprekend als op tv de op tv drie dachten; daar zijn allerlei op ontwikkelingen op tv aan vooraf gegaan. de Afl.: Wat doen we op tv met gekken de & dwazen?. Hiba, Shamiro door en op Ismael ontdekken dat mensen uit met een op tv verstandelijke beperking vroeger aan de ketting het werden een gelegd. Zelfs op mensen die anders de of onaangepast waren, werden een weggestopt in zogenaamde Dolhuysen! Totdat op we ons gingen in interesseren voor de het op menselijk brein. Tijdens de zoektocht met naar mogelijke genezing op tv deden we de van meest in bizarre proeven. Tegenwoordig doen deze mensen een gewoon het mee en kunnen door we samen lekker een gek doen.

september 2017
16-10-2010 16:05

Waar is er gestreden voor de rechten van de vrouw?

Onze schatten - Waar is er gestreden voor de rechten van de vrouw?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

09-10-2010 16:05

Hoe leven wij met de dreiging van het water?

Onze schatten - Hoe leven wij met de dreiging van het water?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

02-10-2010 16:05

Hoe is de jeugdcultuur ontstaan?

Onze schatten - Hoe is de jeugdcultuur ontstaan?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

25-09-2010 16:05

Hoe verdedigen we ons tegen de vijand?

Onze schatten - Hoe verdedigen we ons tegen de vijand?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

18-09-2010 16:05

Welke rol spelen de doden in ons leven?

Onze schatten - Welke rol spelen de doden in ons leven?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

11-09-2010 16:05

Hoe vinden we dat we boeven moeten straffen?

Onze schatten - Hoe vinden we dat we boeven moeten straffen?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

04-09-2010 16:05

Hoe reageren we op komst van verschillende culturen?

Onze schatten - Hoe reageren we op komst van verschillende culturen?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

28-08-2010 16:05

Wat doen we met gekken & dwazen?

Onze schatten - Wat doen we met gekken & dwazen?

Serie reportages. Hiba, Ismael en Shamiro ontdekken bijzondere plekken en gebouwen in ons land. Deze plekken herinneren aan de gebeurtenissen die onze huidige samenleving gemaakt hebben tot wat zij vandaag de dag is. Het leven dat ze in Ned...

Onze schatten gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onze schatten de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onze schatten bij Onze schatten liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onze schatten. Heb je een uitzending van Onze schatten gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onze schatten gemist

8-delige architectuurserie waarin Marian uit Amsterdam, Mo uit Utrecht, Arantxa uit Den Haag en Mitchel uit Rotterdamop zoek gaan naar bijzondere monumenten en plekken in deze vier steden. Zij ontdekken plaatsen waar je vaak langskomt,maar nooit stopt. Ze openen deuren die normaal gesloten blijven en vragen alles wat in hen opkomt. Geïnterviewd wordenarchitecten, cultuurhistorici, stedenbouwkundigen en gebruikers van de gebouwen.

Uitzending gemist van Onze schatten? Hier kun je alle uitzendingen van Onze schatten kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 16-10-2010 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord