Programma gemist?

Spelprogramma een waarin de in wereldbol centraal staat. uit Twee teams, bestaand naar uit een BN'er en zijn/haar een gast, proberen op een uit virtuele landkaart zo op tv dicht mogelijk de bij een plaats op uit de een wereld terecht van te komen. De teams zoeken naar op tv tijdens grote en kleine steden in in Nederland, in Europa en de rest van naar de wereld. Maar ook tijdens naar bezienswaardigheden zoals van naar de Dom in een Utrecht of de Eiffeltoren met in Parijs. De kandidaten door besturen het op spel door aan op tv een grote wereldbol te uit draaien, waarbij degene achter op tv de bol tijdens niets naar kan zien en aangestuurd wordt door een uit zijn of haar op tv teamgenoot vanachter een van desk. Wanneer ze denken de door juiste plaats de te hebben gevonden, van kan er op de knop op gedrukt worden in en is de het locatie bepaald. in Hoe minder kilometers op op de teller, hoe beter! door De winnaar in doneert het prijzengeld in aan een goed naar doel uit naar keuze. Presentatie: het Victor Reinier.

Spelprogramma waarin een de op wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand een door uit een BN'er en zijn/haar van gast, in proberen op een virtuele landkaart zo op tv op dicht mogelijk bij een plaats van op de wereld op tv terecht te komen. De naar teams zoeken naar op tv naar grote en kleine steden van in Nederland, van Europa en de rest van in de wereld. Maar ook op tv naar met bezienswaardigheden zoals de op Dom in Utrecht of op tv de de Eiffeltoren in Parijs. De kandidaten besturen van het uit spel door uit aan een grote wereldbol het te draaien, waarbij degene uit achter de bol uit niets kan zien en op tv aangestuurd wordt door het zijn naar of haar teamgenoot vanachter een op tv desk. op Wanneer ze op denken de juiste plaats een te hebben gevonden, kan uit er een op de knop gedrukt worden een en de is de locatie bepaald. Hoe minder op in kilometers op de teller, hoe op tv beter! De winnaar doneert uit het het prijzengeld aan een goed doel van in naar keuze. Presentatie: Victor het Reinier.

Spelprogramma van waarin de wereldbol centraal de staat. Twee teams, bestaand tijdens uit een op BN'er en tijdens zijn/haar gast, op tv proberen op een virtuele landkaart zo naar dicht een mogelijk bij een plaats op op de wereld terecht uit te komen. met De teams een zoeken naar grote in en kleine steden in Nederland, met Europa en de door uit rest van de wereld. tijdens Maar ook door naar bezienswaardigheden zoals de Dom in tijdens Utrecht het of de met Eiffeltoren in Parijs. De kandidaten tijdens besturen in het spel door uit aan een grote tijdens wereldbol te draaien, van waarbij degene achter de bol niets het naar kan zien en aangestuurd wordt door naar zijn of haar uit een teamgenoot vanachter een van desk. Wanneer ze uit denken de juiste plaats op tv te hebben het gevonden, kan er van op de knop gedrukt door worden en is de op locatie bepaald. Hoe de minder in kilometers op de teller, hoe beter! door de De winnaar doneert het prijzengeld aan in een goed de doel naar keuze. in Presentatie: Victor het Reinier.

Spelprogramma het waarin de wereldbol centraal staat. door Twee teams, bestaand een uit tijdens een BN'er op tv en zijn/haar gast, proberen op door een door virtuele landkaart zo dicht door mogelijk bij met een plaats op de wereld terecht met te komen. De op tv teams met zoeken naar grote en op kleine steden in Nederland, naar op tv Europa en de rest van de uit wereld. Maar door ook uit naar bezienswaardigheden zoals van de Dom in Utrecht van of de op Eiffeltoren in Parijs. De van kandidaten besturen met het spel door uit aan een grote tijdens wereldbol te draaien, waarbij degene achter uit de bol niets uit op tv kan zien en aangestuurd wordt door door zijn van of haar van teamgenoot vanachter een met desk. Wanneer ze denken in de juiste het plaats te hebben gevonden, kan op er op de knop de gedrukt worden en tijdens is de locatie tijdens bepaald. Hoe minder van kilometers op de door teller, hoe beter! op tv in De winnaar doneert op het prijzengeld aan een goed door doel in naar keuze. Presentatie: Victor op tv Reinier.

Spelprogramma op waarin de wereldbol centraal staat. van Twee teams, bestaand met uit een BN'er het tijdens en zijn/haar gast, proberen op door een virtuele landkaart zo door dicht in mogelijk bij een plaats het op een de wereld terecht te naar komen. De teams de zoeken naar grote de en kleine steden in door Nederland, op tv Europa en de rest op van de wereld. Maar ook op naar de bezienswaardigheden zoals de Dom naar in Utrecht of op tv de Eiffeltoren in Parijs. op tv De in kandidaten besturen het spel door door aan een naar grote wereldbol te draaien, van het waarbij degene achter de bol niets naar kan zien en tijdens aangestuurd wordt door uit zijn of op tv haar van teamgenoot vanachter een desk. tijdens Wanneer ze denken de in juiste een plaats te hebben gevonden, kan er uit op de op tv knop gedrukt worden en tijdens is het de locatie bepaald. van Hoe minder kilometers op de in in teller, hoe beter! De door winnaar doneert het naar prijzengeld aan een goed met doel tijdens naar keuze. Presentatie: Victor de Reinier.

Spelprogramma met waarin de wereldbol centraal staat. tijdens door Twee teams, bestaand een uit een BN'er van en zijn/haar gast, proberen op van een virtuele landkaart zo in dicht uit mogelijk bij een door plaats op de op tv wereld terecht te komen. van De teams tijdens zoeken naar grote de en kleine steden van in Nederland, de Europa en de rest van het de wereld. Maar op tv ook naar bezienswaardigheden zoals uit de Dom het in Utrecht of de met tijdens Eiffeltoren in Parijs. een De kandidaten besturen door het spel door aan een een grote wereldbol te tijdens draaien, waarbij degene tijdens achter de bol uit niets kan zien en naar een aangestuurd wordt door zijn naar of haar tijdens teamgenoot vanachter een desk. Wanneer ze op tv denken de juiste tijdens plaats met te hebben gevonden, van kan er op de op knop gedrukt worden een en is de locatie van bepaald. Hoe het minder kilometers door op de teller, hoe beter! naar De in winnaar doneert het op tv prijzengeld aan in een goed doel naar keuze. tijdens Presentatie: Victor met Reinier.

Spelprogramma waarin in de wereldbol met centraal staat. Twee de teams, bestaand uit van een BN'er en zijn/haar uit gast, proberen op van een virtuele landkaart zo op dicht mogelijk bij van met een plaats op de van wereld terecht te naar komen. De in teams zoeken naar grote van en kleine een steden in Nederland, in Europa en de rest op van de wereld. van Maar ook naar van bezienswaardigheden zoals de Dom in een Utrecht of de op van Eiffeltoren in Parijs. De kandidaten besturen in het spel de door aan een in grote wereldbol de te draaien, waarbij degene achter van door de bol niets kan zien en door aangestuurd met wordt door zijn of naar haar teamgenoot vanachter een tijdens desk. Wanneer ze tijdens denken door de juiste plaats te hebben met uit gevonden, kan er op de knop de gedrukt een worden en naar is de locatie bepaald. uit Hoe minder kilometers uit op de teller, hoe de beter! tijdens De winnaar doneert het prijzengeld aan in van een goed doel naar keuze. het Presentatie: Victor door Reinier.

Spelprogramma het waarin de wereldbol centraal tijdens staat. Twee het teams, bestaand een uit een BN'er en uit zijn/haar gast, een proberen op een tijdens virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij met een uit plaats op de tijdens wereld terecht te komen. De in op teams zoeken naar uit grote en kleine steden in Nederland, een Europa en uit de met rest van de op wereld. Maar ook naar bezienswaardigheden naar zoals de van Dom in Utrecht of de met Eiffeltoren in Parijs. naar De kandidaten tijdens besturen naar het spel door met aan een grote wereldbol te een draaien, waarbij in degene achter de van bol niets kan naar zien en aangestuurd wordt naar door in zijn of haar door teamgenoot vanachter een desk. Wanneer door ze denken van de juiste plaats tijdens te hebben gevonden, kan tijdens er tijdens op de knop van gedrukt worden en is de van locatie bepaald. het Hoe minder kilometers op de uit teller, hoe met beter! De winnaar doneert in op tv het prijzengeld aan een de goed doel naar keuze. met Presentatie: Victor uit Reinier.

Spelprogramma in waarin de wereldbol centraal tijdens staat. op tv Twee teams, bestaand uit een met BN'er en zijn/haar het gast, proberen op in een virtuele landkaart de zo dicht een mogelijk bij een plaats tijdens op de wereld terecht van in te komen. De teams zoeken met naar grote op en kleine het steden in Nederland, Europa naar en de rest van de op wereld. Maar de ook naar bezienswaardigheden op tv zoals de Dom de in van Utrecht of de Eiffeltoren naar in Parijs. De door kandidaten besturen een het spel door aan een uit grote wereldbol een te draaien, waarbij de degene achter de bol door niets een kan zien en aangestuurd wordt uit door op tv zijn of haar naar teamgenoot vanachter een op desk. Wanneer ze denken met de juiste plaats te hebben van gevonden, kan in er het op de knop naar gedrukt worden en is de locatie met bepaald. van Hoe minder door kilometers op de uit teller, hoe beter! De winnaar in doneert in het prijzengeld aan een tijdens goed doel het naar keuze. Presentatie: Victor naar Reinier.

Spelprogramma uit waarin de wereldbol uit centraal staat. Twee teams, tijdens bestaand uit een BN'er uit en zijn/haar tijdens gast, op tv proberen op een virtuele landkaart zo van dicht mogelijk van bij op tv een plaats op in de wereld terecht te komen. uit De teams zoeken door naar grote en kleine tijdens steden in Nederland, door Europa op en de door rest van de wereld. Maar ook in naar een bezienswaardigheden zoals de Dom door in Utrecht of de door op tv Eiffeltoren in Parijs. door De kandidaten besturen in het spel door aan in een grote wereldbol het te draaien, waarbij in degene achter in de bol niets kan de zien en aangestuurd wordt door het zijn door of haar met teamgenoot vanachter een desk. Wanneer in ze op tv denken de juiste plaats op te hebben gevonden, kan er van door op de knop gedrukt worden en de is de uit locatie tijdens bepaald. Hoe minder kilometers op de van teller, hoe beter! een een De winnaar doneert het door prijzengeld aan een in goed doel naar met keuze. Presentatie: Victor door Reinier.

Spelprogramma op waarin de naar wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand het naar uit een BN'er en op tv zijn/haar gast, proberen op op een virtuele landkaart zo van dicht op mogelijk bij een plaats tijdens op in de wereld terecht te komen. De van teams van zoeken naar grote en het kleine steden in naar Nederland, naar Europa en de rest van van de wereld. Maar ook uit naar bezienswaardigheden tijdens zoals de op Dom in Utrecht of van de op tv Eiffeltoren in Parijs. tijdens De kandidaten besturen het spel door van aan een grote de wereldbol te op draaien, een waarbij degene achter tijdens de bol niets tijdens kan zien en aangestuurd wordt door door van zijn of haar teamgenoot van vanachter een desk. met Wanneer ze denken de in juiste plaats met te hebben gevonden, op kan er op de knop op tv gedrukt worden en met is de op tv locatie bepaald. de Hoe minder op kilometers op de teller, hoe beter! op tv met De winnaar doneert het van prijzengeld aan een goed uit doel naar keuze. Presentatie: het Victor op Reinier.

Spelprogramma waarin de op tv wereldbol in centraal staat. Twee teams, bestaand met uit een BN'er op tv en het zijn/haar gast, met proberen op een de virtuele landkaart zo dicht een mogelijk bij een plaats op op de wereld het terecht te komen. op De teams zoeken naar met grote het en kleine door steden in Nederland, Europa op tv en de rest naar van de wereld. op Maar ook naar bezienswaardigheden een zoals de naar Dom in Utrecht of uit de van Eiffeltoren in Parijs. De tijdens kandidaten besturen de het spel door aan een grote tijdens de wereldbol te draaien, waarbij degene op achter de bol niets op kan zien en door aangestuurd de wordt door zijn of haar een teamgenoot vanachter een met desk. Wanneer ze het denken in de juiste plaats te hebben op tv gevonden, kan er van op op tv de knop op gedrukt worden en met is de locatie door bepaald. Hoe minder tijdens kilometers op de teller, hoe van beter! De tijdens winnaar doneert het prijzengeld op aan een goed uit doel van naar keuze. Presentatie: Victor de Reinier.

Spelprogramma waarin een de wereldbol van centraal staat. Twee een teams, bestaand tijdens uit een BN'er en zijn/haar de gast, op proberen op een virtuele landkaart de zo dicht tijdens mogelijk bij naar een plaats op de wereld een terecht te komen. een De teams zoeken naar een grote en kleine uit steden van in Nederland, op Europa en de rest op tv van de wereld. Maar van ook naar bezienswaardigheden tijdens zoals de Dom op tv in Utrecht op of de op Eiffeltoren in Parijs. De kandidaten op tv besturen het spel het door aan een het grote wereldbol te draaien, uit waarbij degene naar achter de bol door niets kan zien en naar een aangestuurd wordt door zijn of een haar van teamgenoot vanachter een uit desk. Wanneer ze tijdens denken de juiste plaats door te hebben van gevonden, kan er op de knop een gedrukt worden naar en is tijdens de locatie op bepaald. Hoe minder uit kilometers op de teller, hoe beter! tijdens De winnaar een doneert het prijzengeld het aan een het goed doel naar keuze. uit Presentatie: Victor het Reinier.

Spelprogramma waarin uit de wereldbol met centraal staat. Twee door teams, bestaand uit een op BN'er en zijn/haar van gast, proberen op naar een virtuele landkaart zo op dicht mogelijk van bij een plaats een op de wereld het terecht te komen. met De teams zoeken naar tijdens door grote en kleine steden van in Nederland, Europa in en de rest van de in wereld. Maar naar ook naar bezienswaardigheden een zoals de Dom naar in uit Utrecht of de Eiffeltoren tijdens in Parijs. De kandidaten tijdens besturen het spel op tv door aan een grote de wereldbol te door draaien, met waarbij degene achter de op bol niets kan zien tijdens en aangestuurd wordt van door uit zijn of haar teamgenoot vanachter een in desk. Wanneer een ze denken tijdens de juiste plaats een te hebben uit gevonden, kan er op naar de knop naar gedrukt worden en is de locatie de door bepaald. Hoe minder kilometers op de op tv teller, de hoe beter! De winnaar in doneert het naar prijzengeld aan een goed doel een naar uit keuze. Presentatie: Victor met Reinier.

Spelprogramma naar waarin de uit wereldbol centraal staat. Twee teams, door bestaand het uit een BN'er en zijn/haar het gast, proberen op met een virtuele in landkaart zo dicht mogelijk bij naar een plaats op tijdens de wereld uit terecht te naar komen. De op teams zoeken naar grote en op tv kleine tijdens steden in Nederland, Europa en naar de rest van de de wereld. Maar op ook naar bezienswaardigheden zoals op tv de Dom van in Utrecht op tv of de op Eiffeltoren in Parijs. De tijdens kandidaten besturen het spel naar door een aan een grote wereldbol te de draaien, waarbij de degene achter de bol tijdens niets kan in zien en aangestuurd wordt door tijdens zijn of haar een teamgenoot vanachter een met desk. Wanneer ze met denken van de juiste plaats de te hebben gevonden, het kan er met op de knop op tv gedrukt worden en is de in locatie bepaald. de Hoe minder kilometers op tv op de teller, hoe beter! uit door De winnaar doneert het prijzengeld door aan het een goed doel uit naar keuze. Presentatie: Victor een Reinier.

september 2017
24-09-2010 19:00

Aflevering 20

Timboektoe - Aflevering 20

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

23-09-2010 19:00

Aflevering 19

Timboektoe - Aflevering 19

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

22-09-2010 19:00

Aflevering 18

Timboektoe - Aflevering 18

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

21-09-2010 19:00

Aflevering 17

Timboektoe - Aflevering 17

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

20-09-2010 19:00

Aflevering 16

Timboektoe - Aflevering 16

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

17-09-2010 18:55

Aflevering 15

Timboektoe - Aflevering 15

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

16-09-2010 18:55

Aflevering 14

Timboektoe - Aflevering 14

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

15-09-2010 18:55

Aflevering 13

Timboektoe - Aflevering 13

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

14-09-2010 18:55

Aflevering 12

Timboektoe - Aflevering 12

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

13-09-2010 18:55

Aflevering 11

Timboektoe - Aflevering 11

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

10-09-2010 18:55

Aflevering 10

Timboektoe - Aflevering 10

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

09-09-2010 18:55

Aflevering 9

Timboektoe - Aflevering 9

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

08-09-2010 18:55

Aflevering 8

Timboektoe - Aflevering 8

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

07-09-2010 18:55

Aflevering 7

Timboektoe - Aflevering 7

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

06-09-2010 18:55

Aflevering 6

Timboektoe - Aflevering 6

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Timboektoe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Timboektoe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Timboektoe bij Timboektoe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Timboektoe. Heb je een uitzending van Timboektoe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Timboektoe gemist

Spelprogramma waarin de wereldbol centraal staat. Twee teams, bestaand uit een BN'er en zijn/haar gast, proberen op eenvirtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleinesteden in Nederland, Europa en de rest van de wereld. Maar ook naar bezienswaardigheden zoals de Dom in Utrecht of deEiffeltoren in Parijs. De kandidaten besturen het spel door aan een grote wereldbol te draaien, waarbij degene achterde bol niets kan zien en aangestuurd wordt door zijn of haar teamgenoot vanachter een desk. Wanneer ze denken de juisteplaats te hebben gevonden, kan er op de knop gedrukt worden en is de locatie bepaald. Hoe minder kilometers op deteller, hoe beter! De winnaar doneert het prijzengeld aan een goed doel naar keuze. Presentatie: Victor Reinier.

Uitzending gemist van Timboektoe? Hier kun je alle uitzendingen van Timboektoe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 24-09-2010 om 19:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord