Programma gemist?

Raskoppelaarster het Sophie Hilbrand gaat op zoek de naar de ideale in partner in voor toekomstig premier Mark Rutte. op tv Barack van Obama heeft zijn Michelle, op tv Nicolas Sarkozy doet het in met Carla op Bruni, dus ook Nederland het heeft een first naar lady (m/v) nodig! op Zeven vrouwen en op tv op tv één man strijden op tv live om de van felbegeerde titel. In in het programma wordt eerst op tv een uitgebreid met liefdes-cv van Rutte gemaakt. Wat met heeft hij op tv volgens de experts nodig tijdens op liefdesgebied? De kandidaten tijdens met de uit beste in match voeren in de studio uit opdrachten van uit om zich van hun op beste kant te een laten zien. Kunnen ze tijdens speechen, een hebben ze de juiste op tv manieren in en kunnen ze tijdens een staatsbanket de meepraten over wereldpolitiek? op tv Uiteindelijk beslist de de kijker wie op het wordt, op tv want de de first lady/man is uiteraard een met zaak van nationaal op tv belang. Presentatie: Sophie het Hilbrand.

oktober 2019
30-08-2010 21:05

Aflevering 1

Ja ik wil... Rutte - Aflevering 1

Raskoppelaarster Sophie Hilbrand gaat op zoek naar de ideale partner voor toekomstig premier Mark Rutte. Barack Obama heeft zijn Michelle, Nicolas Sarkozy doet het met Carla Bruni, dus ook Nederland heeft een first lady (m/v) nodig! Zeven v...

Ja ik wil... Rutte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ja ik wil... Rutte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ja ik wil... Rutte bij Ja ik wil... Rutte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ja ik wil... Rutte. Heb je een uitzending van Ja ik wil... Rutte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ja ik wil... Rutte gemist

Raskoppelaarster Sophie Hilbrand gaat op zoek naar de ideale partner voor toekomstig premier Mark Rutte. Barack Obamaheeft zijn Michelle, Nicolas Sarkozy doet het met Carla Bruni, dus ook Nederland heeft een first lady (m/v) nodig!Zeven vrouwen en één man strijden live om de felbegeerde titel. In het programma wordt eerst een uitgebreid liefdes-cvvan Rutte gemaakt. Wat heeft hij volgens de experts nodig op liefdesgebied? De kandidaten met de beste match voeren inde studio opdrachten uit om zich van hun beste kant te laten zien. Kunnen ze speechen, hebben ze de juiste manieren enkunnen ze tijdens een staatsbanket meepraten over wereldpolitiek? Uiteindelijk beslist de kijker wie het wordt, want defirst lady/man is uiteraard een zaak van nationaal belang. Presentatie: Sophie Hilbrand.

Uitzending gemist van Ja ik wil... Rutte? Hier kun je alle uitzendingen van Ja ik wil... Rutte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2010 om 21:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!